View as Tabell Lista

Artiklar 401-500 av 1049

per sida
Fallande ordning
  1. Ingmar Johansson - Distant Destination - CD
    Ingmar Johansson - Distant Destination - CD
    Beskrivning
    Förr i tiden visste alla vem som var kyrkoherde i församlingen. Så är det inte längre. Därför har Ingmar Johánsson, kyrkoherde i S:t Johannes församling på Norrmalm i Stockholm, länge gått och grunnat på hur han på ett personligt sätt kan komma i kontakt med sina församlingsbor och presentera sig. Distant destination är ett musikaliskt herdebrev riktat till församlingsborna - och många fler.
    Albumet innehåller 13 sånger, alla utom en med text och musik av Ingmar. Sju låtar är på svenska och sex på engelska, en blandning som smakar överraskande bra. Många av sångerna har vuxit fram ur den nya gudstjänsten, andra är översättningar av äldre låtar men det mesta är nyskrivet material. Alla sångerna svarar mot ett möte med en människa han har kunnat känna igen sig i.

    Producenten Sven Lindvall har skapat en spännande ljudbild som lyfter låtarna till nya höjder och ger dem rättvisa. Den akustiska känslan är påtaglig, Ingmars röst har en skön patina vilket ger musiken en känsla av blues som också stämmer väl in med stämningen i texterna.

    1 A distant destination
    2 Abba Fader
    3The Cathedral
    4 All my life 03:40 5 Maria Magdalena
    6 Life is a prayer
    7 Felt someone answered my prayer
    8 Där farmor fann sin frid
    9 Every grain of sand
    10 Fattas jag dig, du fattas
    11 Gudomlig frid
    12 Halleluja
    13 Inför ditt ljus

    • Köp 3 för 157,25 kr/st
  2. Innerligt tacksam - Not
    Innerligt tacksam - Not
    Beskrivning
    Skivan "Innerligt tacksam" är lovsångsledaren Ida Möllers solodebut. För att hjälpa både stora och små sammanhang att kunna använda sig av sångerna finns det nu även ett nothäfte för samtliga 12 sånger, alla på svenska. Nothäftet är komplett med alla körarrangemang som finns representerade på skivan. Sjung och spela sångerna om och om igen, i ditt vardagsrum, i din cellgrupp eller i din församling! 1 Sagan 2 Just nu 3 Innerligt tacksam 4 Jag vet vad jag har 5 Korsets Kung 6 För varje dag som går 7 Låt aldrig lovsången tystna 8 Sträcker mig framåt 9 Tänk om 10 Fader vår 11 Nära Dig 12 Trofast Gud
    140,00 kr
  3. Intill nu - Cilla Hector - Not
    Intill nu - Cilla Hector - Not
    Beskrivning
    Ett urval sånger ur Cillas repertoar. Tolv sånger
    75,00 kr
  4. Israels roll i frälsningshistorien - DVD
    Israels roll i frälsningshistorien - DVD
    Beskrivning

    Enligt en del teologer har Israel spelat ut sin roll i frälsningshistorien efter Jesus himmelsfärd. Alla löften till Abraham om ett land med geografiska gränser skulle därmed också ha upphävts när Israel som folk inte kunde se Jesus som Messias. Denna teologi har flera svagheter, För det första var Guds löften till Israel en ed utan villkor. För det andra var det Gud själv som förblidade folket. För det tredje kommer Jesus/Messias tillbaka som räddare när hednafolket tillsammans vill inta Jerusalem. Som "de sista" kommer judarna att omvända sig till Jesus.

    225,00 kr
  5. J A Hultmans solskenssånger
    J A Hultmans solskenssånger
    Beskrivning
    500 sånger av J. A. Hultman i en inbunden upplaga
    75,00 kr
  6. Jag är - Körhäfte - Not
    Jag är - Körhäfte - Not
    Beskrivning
    Jag är innehåller 35 livsnära sånger för unga, under rubrikerna Identitet, relationer, dagar och år samt Älskad och vald. 1.Identitet tar upp frågor som ”Vem är jag?” och ”Hur uppfattar andra mig?” 2.Relationer berör vårt ansvar att välja hur vi bemöter varandra. 3.Dagar och år handlar om rytmen i livet under dygnet och året. 4.Älskad och vald har Bibel, dop, nattvard, bön och förlåtelse i fokus. Jag är – ledarhäfte innehåller noter, texter, stämmor (där sådana finns), ackordanalys samt också pianoarrangemang till flera av sångerna. Dessutom ingår en handledning med samtalsfrågor, bibelcitat, framförandeidéer med mera till var och en av de 35 sångerna. Jag är – sånghäfte innehåller melodier, texter och stämmor där sådana finns.
    • Köp 3 för 112,50 kr/st
    • Köp 10 för 106,25 kr/st
  7. Jag är - ledarhäfte - Not
    Jag är - ledarhäfte - Not
    Beskrivning
    Jag är innehåller 35 livsnära sånger för unga, under rubrikerna Identitet, relationer, dagar och år samt Älskad och vald. 1.Identitet tar upp frågor som ”Vem är jag?” och ”Hur uppfattar andra mig?” 2.Relationer berör vårt ansvar att välja hur vi bemöter varandra. 3.Dagar och år handlar om rytmen i livet under dygnet och året. 4.Älskad och vald har Bibel, dop, nattvard, bön och förlåtelse i fokus. Jag är – ledarhäfte innehåller noter, texter, stämmor (där sådana finns), ackordanalys samt också pianoarrangemang till flera av sångerna. Dessutom ingår en handledning med samtalsfrågor, bibelcitat, framförandeidéer med mera till var och en av de 35 sångerna.
    295,00 kr
  8. Jag har så mycket att tacka för - Not
    Jag har så mycket att tacka för - Not
    Beskrivning
    Åtta texter av Lina Sandell Berg. Tonsatta av Roberth Johansson
    50,00 kr
  9. Jag vill sjunga en visa för Gud: visbok för barn
    Jag vill sjunga en visa för Gud: visbok för barn
    Beskrivning
    Visbok för barn av Britt G Hallqvist
    30,00 kr
  10. Jag vill va med - CD
    Jag vill va med - CD
    Beskrivning
    CD med sångerna från nothäftet med samma namn.
    175,00 kr
  11. Jan Sparring & Norlins - På samma spår - CD
    Jan Sparring & Norlins - På samma spår - CD
    Beskrivning
    Jan Sparring & Norlins populära platta från 70-talet med snygga arrangemang av Marcus Österdahl och eliten av studiomusiker, exempelvis Lasse Holm, Janne Schaffer och Per-Erik Hallin. Denna skiva sålde över 25.000 exemplar när den gavs ut på LP.

    Nu är den äntligen digitaliserad från originalbanden, lagom till 40-årsjubileumet ges den ut på nytt

    1 Sjung med oss i sången
    2 Han är min sång och min glädje
    3 En ny skön sång
    4 Tack för allt Du ger
    5 Jesus är ute och söker
    6 Allt det gamla det är slut
    7 När vi Honom ser
    8 När du ber
    9 Om det kärlek ej är
    10 O hur saligt att få vandra

    185,00 kr
  12. Jesu födelse - DVD
    Jesu födelse - DVD
    Beskrivning
    Ett barn blir fött i ett stall under en skinande stjärna. På en åsna gör Josef och Maria den besvärliga resan från Nasaret till Betlehem. De tre vise männen kommer ridande på kameler från fjärran länder och enkla fåraherdar vandrar till fots från sina fält för att hylla Kristusbarnet. Den första julen - så som den aldrig tidigare blivit berättad. Svenskt tal
    100,00 kr
  13. Jesus är cool - CD
    Jesus är cool - CD
    Beskrivning
    Jesus är Cool handlar om att stå upp för Jesus och att ingenting är omöjligt för Honom. För Jesus är nämligen allt möjligt, Han kan allt! Tänk att man kan få vara Hans kompis. Bästa kompis med Jesus, det är coolt!

    1. Nr 1
    2. Mats & Anita På Talangtävling
    3. C O O L
    4. Jesus Tar Alla Med Storm
    5. Vi Dansar Inför Dig
    6. Det Är Coolt Att Känna Jesus
    7. Allt Är Möjligt
    8. Jesus Står Vid Dörren och Bultar
    9. Ospon Sporre På Coolt Uppdrag

    175,00 kr
  14. Jesus är Glädje - CD
    Jesus är Glädje - CD
    Beskrivning
    Jesus är Cool handlar om att stå upp för Jesus och att ingenting är omöjligt för Honom. För Jesus är nämligen allt möjligt, Han kan allt! Tänk att man kan få vara Hans kompis. Bästa kompis med Jesus, det är coolt!

    1. Nr 1
    2. Mats & Anita På Talangtävling
    3. C O O L
    4. Jesus Tar Alla Med Storm
    5. Vi Dansar Inför Dig
    6. Det Är Coolt Att Känna Jesus
    7. Allt Är Möjligt
    8. Jesus Står Vid Dörren och Bultar
    9. Ospon Sporre På Coolt Uppdrag

    175,00 kr
  15. Jesus är hjälpsam. - CD
    Jesus är hjälpsam. - CD
    Beskrivning
    Den här gången råkar Mats & Anita ut för en klurig situation på skolgården. Den tuffa och stökiga Sam som alltid bråkar med Mats och Anita halkar i en hög av hundbajs och svimmar! De två kompisarna ställs inför två val: Ska de bara lämna honom där? Eller ska de vara hjälpsamma och hjälpa den som har det svårt?

    Den här skivan bygger på den gyllene regeln - ”Allt vad ni vill att andra ska göra för er, ska ni också göra för dem”. Bibelberättelsen följer såklart i samma tema och handlar om den barmhärtige samariten, en man som hjälper sin fiende genom att rädda honom från döden, plåstra om honom och betala för hans hotell. Vilken kärlek att kunna göra det för sin nästa!

    ”Jesus är hjälpsam” är, som de andra skivorna i serien, gjord som ett barnmöte. Med fem välproducerade och moderna låtar samt fyra berättarspår. Ospon Sporre dyker som vanligt upp som en bonus i slutet med två roliga bus!

    1. Kan inte sitta still (sång) 2. Mats & Anita på skolgården 3. Hjälpas åt (sång) 4. En hjälpsam man 5. Den gyllene regeln (sång) 6. Vad skulle Jesus ha gjort? 7. Mer lik Dig (sång) 8. Jesus du är bäst (sång) 9. Ospon Sporre på party-humör

    50,00 kr
  16. Jesus är hopp. - Alexandra Hylleryd 6 ;Marcus Nielsen. - CD
    Jesus är hopp. - Alexandra Hylleryd 6 ;Marcus Nielsen. - CD
    Beskrivning
    Mats ska äntligen ha sitt efterlängtade badkalas! Det bjuds på både glass, tårta och tokiga hopp från trampolinen. I berättelsen får vi följa den snikna tullindrivaren Sackaios som fick sitt liv förvandlat när han mötte Jesus, en helt vanlig dag på torget. Skivan är laddad med tre nya låtar och ett avslutande medley.

    1. Det finns hopp
    2. Mats & Anita på badkalas
    3. Du är mitt hopp
    4. De hopplösa gubbarna
    5. Nära dig
    6. Jesus är mitt hopp
    7. Medley del 1
    8. Medley del 2
    9. Ospon Sporre

    50,00 kr
  17. Jesus är kärlek - Alexandra Hylleryd med vänner. - CD
    Jesus är kärlek - Alexandra Hylleryd med vänner. - CD
    Beskrivning
    Jesus är Kärlek” är den 7:e skivan i serien. Med 5 nyskrivna låtar och 4 berättelser fyllda av spänning och glädje tas barnen med på en resa som handlar om att få upptäcka hur fantastisk kärleken från Jesus är.

    Då (dockan) Anitas föräldrar åker på bröllopsresa till Rom, får hon sova över hos sin bästa kompis Mats. Hans föräldrar berättar under grillkvällen hur det var när de träffades för första gången på badplatsen, Mats pappa blev så generad att han tappade badbyxorna. Mats hittar ett kärleksbrev som ramlat ut från Anitas väska. Är det kärlek på gång mellan de två bästisarna...? Vi får också följa en ung man som längtar bort från sitt hem på den stora gården, för att finna lyckan i ett annat land. Hemma på gården längtar den kärleksfulla fadern på att sin älskade son ska komma tillbaka.

    Med på skivan finns också den tokige Ospon Sporre, busigare än någonsin bjuder han på flera bus som lockar fram många skratt.

    Nytt för den här skivan är att vi har startat ett samarbete med en ny producent, Johannes Häger från Huskvarna.

    Han har producerat fem nya, moderna låtar som griper tag i lyssnaren. Det är tre uptempo-låtar och två lugna. Låtarna passar både i söndagsskolan, på gudstjänsten och i bilen!

    Ett måste för varje barnfamilj!

    1. Det bubblar inom mig

    2. Mats & Anita på kärleksuppdrag
    3. Starkare än monster
    4. Den kärleksfulla pappan
    5. Ingenting
    6. Jesus älskar DIG!
    7. Min pappa Gud
    8. Helt fantastisk
    9. Ospon Sporre på nya äventyr

    50,00 kr
  18. Jesus är omtänksam - CD
    Jesus är omtänksam - CD
    Beskrivning
    Tänk om vi skulle bli mer som Jesus! Sätta andra före oss själva, vara omtänksam och älska de som vi har runt omkring oss. Även dem vi inte tycker om. Då skulle världen se helt annorlunda ut! På den här skivan får man följa med Mats och Anitas familjer när de åker på spa, familjerna får lära sig att sätta andra före sig själva men också hur det känns att få fötterna riktigt rena. Låtarna är välproducerade och medryckande och som vanligt blandas fem olika musikgenrer. Ospon Sporre delar med sig av ett bus… Och bibelberättelsen handlar om när Jesus tvättar lärjungarnas fötter.

    Låtarna på skivan är producerade av Johannes Häger (Loudnoise Studio) Huskvarna.

    Berättelserna på skivan är producerade av Simon Väderklint (Studio Emanuel) Örebro.

    175,00 kr
  19. Jesus är störst - CD
    Jesus är störst - CD
    Beskrivning
    Hej alla barn!

    Jesus är verkligen störst! Och tänk, vi får känna honom. Han som håller hela jorden i sin hand. Han som vet hur många hårstrån du har på huvudet. Han längtar efter att få vara med dig! Livet med Jesus är spännande! Jesus, han är så cool. Han är bäst, han rockar! Och du – Han älskar dig!

    Till dig som är vuxen

    Den här skivan handlar om frälsningen. För barn är Jesus så naturlig och att ta emot Jesus är inget krångligt för dem. Ofta är det nog vi vuxna som komplicerar det :-) Våga prata med ditt barn om frälsningen. Vi hoppas att den här skivan kan vara en bra hjälp för dig som vuxen också!

    På den här skivan…

    Hur kommer det sig att Jesus kan finnas överallt på en gång och samtidigt få plats i ditt och mitt hjärta? Det berättar Anita för Mats när de är på Liseberg och åker berg- och dalbana. Vi får även följa med pojken som som gärna ville bjuda med sig av sin mat. Fast det bara var 2 bröd och 5 fiskar så gjorde Jesus så det räckte till flera tusen människor! Busfarbrorn Ospon Sporre tipsar om vad man kan göra en dag när man har tråkigt – med en pruttkudde på stan. Detta och mycket mer kan du höra på den här skivan. Och självklart är det supercoola låtar också som får alla att vilja hoppa och dansa.

    50,00 kr
  20. Jesus är superhjälte - Alexander Hyllerud & Marcus Nielsen - CD
    Jesus är superhjälte - Alexander Hyllerud & Marcus Nielsen - CD
    Beskrivning
    Hej alla Superhjältar (alla barn alltså)!

    Håll i dig! För här är skivan ”Jesus är Superhjälte”. Detta är skiva nummer 3 i serien ”Jesus är…” och handlar om att vi har fått ett uppdrag. Häng med dockorna Mats & Anita på ett superhemligt agent-uppdrag utomlands. Här berättelsen om hur det gick till när Petrus träffade Jesus första gången och fick sitt uppdrag.

    Alexandras berättelser och Marcus musik tar dig med på en spännande resa med 5 nyskrivna låtar och 4 berättelser. Låtarna är som vanligt gjorda för att hjälpa alla att dansa av glädje och lovsjunga Gud med hela hjärtat. Berättelserna är ovanligt spännande med mycket ljudeffekter som tar dig hela vägen in i varje story.

    Till dig som är vuxen

    Den här skivan handlar om missionsbefallningen. Det är ett ganska krångligt ord. Fast det är inte så svårt att förstå vad det innebär om man pratar om det vanlig svenska. Vi vill att alla barn ska få veta att just de är kallade av Jesus och kan få vara med och göra detta uppdraget varje dag – att berätta för alla om att Jesus älskar dem. Enkelt och spännande på en gång

    175,00 kr
  21. Jesus är svaret  - CD
    Jesus är svaret - CD
    Beskrivning
    I kyrkan berättar Mats & Anitas ledare att Jesus alltid är svaret på det man söker... Mats tycker att det är svårt att förstå men när han & Anita kommer bort på ett köpcentrum finns det bara en att fråga om vägen, nämligen Jesus, för Han är ju alltid svaret på det vi söker! Bibelberättelsen handlar om Hanna och hennes stora bönesvar, sonen Samuel.

    1. O-o-olika

    2. Mats & Anita får bönesvar

    3. Jag är Guds barn

    4. Hanna & Samuel

    5. Kom till Jesus

    6. Jesus är svaret på det vi söker

    7. Han är svaret

    8. Hylla

    9. Svaret på alla bus är Ospon Sporre

    175,00 kr
  22. Jesus är trygg - CD
    Jesus är trygg - CD
    Beskrivning
    Med den här skivan vill vi visa på att Jesus är våran trygghet! En trygghet som alltid står fast och som aldrig sviker. En famn man kan krypa upp i när det stormar eller en vägg man kan luta sig emot som inte faller. För dit du går, dit går Jesus och där du är, där är Jesus. Vi får höra bibelberättelsen om Noomi och Rut och Mats och Anitas familjer åker till Trygges djurpark. På djurparken får de två vännerna lära sig att lita på Jesus, för där händer det minst sagt vääääldigt mycket spännande saker. 4 nya låtar + en ny version av Jesus är Kung, bjuds det på!
    175,00 kr
  23. Jesus gör under, Påsken-  DVD
    Jesus gör under, Påsken- DVD
    Beskrivning
    Innehåller 2 DVD: Jesus gör under och Påsken Jesus gör under: Följ med till det heliga landet och Nya Testamentets dagar. Se hur människorna blir välsignade när Jesus gör under. Följ Benjamin änkans son, som blev uppväckt till liv igen, när han går de vägar som Jesus själv gick och påminner sig om alla fantastiska under som Jesus gjorde. Följ med till bröllopet i Kana, där Jesus förvandlar vatten till vin och se helandet av hövitsmannens tjänare. Du får också vara med när Jesus stillar stormen, mättar tusentals människor och när Han går på vattnet. Påsken: Denna vackert tecknade och livfullt illustrerade berättelse om påsken följer Markus historiebeskrivning. Allt börjar med att Jesus, under folkets jubel, rider in i Jerusalem på palmsöndagen. Berättelsen fortsätter med det dramatiska förräderiet mot Jesus, arresteringen och korsfästelsen. Slutligen får vi vara med om Jesu triumferande uppståndelse och bevittna hans himmelsfärd. Svenskt tal
    • Köp 3 för 106,25 kr/st
  24. Jesus tillkommelse - DVD
    Jesus tillkommelse - DVD
    Beskrivning

    Denna DVD-inspelning är en detaljerad bibelundervisning med utgångstext från 1 Tess. 4:15-18. Många känner behov av undervisning i detta ämne, de kristnas ”saliga hopp”, som Paulus uttrycker det. ”Framför allt vill Hans Jansson förmedla budskapet om det som skall ske när Jesus kommer tillbaka och församlingen ska möta Honom som en brud förenas med sin brudgum. Hans Jansson står fast i den tro som format Pingstväckelsens budskap och förmedlar ett bibelstudium som blivit alltmer sällsynt och av många bedöms som gammalmodigt. Genom att förankra undervisningen med en mångfald bibelcitat och anknytning till trovärdig teologisk forskning, leder det till en förnyad tro och förväntan inför Kristi återkomst.” Stanley Sjöberg Bjud gärna hem några vänner och lyssna, läs bibelcitaten och begrunda. Med önskan om Guds Välsignelse. Hans Jansson, Uppsala

    150,00 kr
  25. Joey + Rory - Hymns - DVD
    Joey + Rory - Hymns - DVD
    Beskrivning
    1. Jesus Paid It All 2. I Need Thee Every Hour 3. Take My Hand, Precious Lord 4. He Touched Me 5. I Surrender All 6. Suppertime 7. Jesus Loves Me 8. It Is Well With My Soul 9. The Old Rugged Cross 10. How Great Thou Art 11. Softly And Tenderly 12. I'll Fly Away
    150,00 kr
  26. Joey+Rory - Joey+Rory Inspired - DVD
    Joey+Rory - Joey+Rory Inspired - DVD
    Beskrivning
    För dig som gillar: Vince Gill, Guy Penrod, Dailey & Vincent. Inspired, Songs of Faith and Family features all-new songs of faith, several of which were written or co-written by Joey and Rory; in addition, the recording includes the couple's unique arrangements of timeless gospel classics such as "In the Garden," "Amazing Grace," "Are You Washed in the Blood" and "Leave It There." Recorded in a beautiful barn in Franklin, Tenn., south of Music City, just down the road from their Pottsville, Tenn. farm, Inspired, Songs of Faith and Family offers songs that those fans are sure to find moving. True to the rootsy, tender country sounds for which they are known, the release was recorded with mostly acoustic instrumentation that includes fiddle, mandolin, acoustic guitar and stand-up bass, all of which become a backdrop for Joey's warm tones and the pair's signature harmonies
    275,00 kr
  27. Johansson / Yngvesson - En sång som bara du kan sjunga - CD
    Johansson / Yngvesson - En sång som bara du kan sjunga - CD
    Beskrivning
    "En sång som bara du kan sjunga" innehåller tidlös musik! Ingmar Johanssons kompositioner har rötter i jazz och svensk folkmusik, där finns ett vemod, en andlighet som andas frihet och livsglädje Låtlista 1. I Detta Myller Av Liv 2. I Min Blick Ser Jag Din 3. Kärlekens Frekvens 4. Det Finns En Kraft 5. Allt Levandes Grund 6. Vem Säg Mig Vem 7. I Ett Enda Ögonblick 8. Stjärnstoft 9. En Sång Som Bara Du Kan Sjunga 10. Låt Oss Stilla Oss 11. Ino 12. Känns Som Om Gud Hört Min Bön 13. Mor Marias Hemlighet
    75,00 kr
  28. Jona : noter & manus musikal
    Jona : noter & manus musikal
    Beskrivning

    Minimusikal. Förutom sångerna finns också små korta dialoger och en berättare som för handlingen framåt. Lämplig ålder: 5-12 år. Speltid: c:a 25-30 min.

    70,00 kr
  29. JORDENS LÄGSTA PUNKT - NOTHÄFT - JORDENS LÄGSTA PUNKT - NOTHÄFT
    JORDENS LÄGSTA PUNKT - NOTHÄFT - JORDENS LÄGSTA PUNKT - NOTHÄFT
    Beskrivning
    Noter, texter och ackord till sångerna på albumet ”Jordens lägsta punkt”.

    Innehåller både originaltonarter samt transponerade tonarter i de fall det är behjälpligt för sångbarheten!

    150,00 kr
  30. Josefina Gniste - Djupare - Noter
    Josefina Gniste - Djupare - Noter
    Beskrivning
    Nothäftet till skivan Djupare innehåller alla sånger från skivan. Alla sånger är i originaltonarter och på fyra av sångerna finns även alternativa tonarter med.

    Det börjar närma sig albumrelease för Josefina Gniste. Nya skivan Djupare (David Media) släpps den 10/3 och är hennes tredje studioalbum i eget namn. Att släppa ett album inom genren svensk lovsång år 2023 är inte självklart. Men om det är någon svensk lovsångsledare som kan det så är Josefina Gniste definitivt en av dem.

    Processen

    180,00 kr
  31. Josefina Gniste - Live - CD
    Josefina Gniste - Live - CD
    Beskrivning
    En tagning. Inga pålägg. Nära och autentiskt. Mycket efterlängtad!Det här är första liveskivan från lovsångsledaren och låtskrivaren Josefina Gniste som toppat både skivförsäljningen och streaminglistorna med sin musik de senaste åren. ?Liveskivan är en slags best-of skiva och innehåller de mest älskade & använda sångerna från Gnistes tidigare skivor ”Möt oss här” och ”Låt oss få se” + nya sången ”I Din närvaro”.

    Med ett fantastisk band spelades följande sånger in:1. Din trofasthet 2. Bygger mitt liv / Helig Ande 3. O prisa högt / Sträcker upp 4. Frihet har ett namn 5. Varde frid 6. I Din närvaro 7. Jag vet vilka tankar 8. Bli stilla 9. Låt Din vilja ske

    50,00 kr
  32. Josua o slaget om Jeriko, Daniel i lejongropen - DVD
    Josua o slaget om Jeriko, Daniel i lejongropen - DVD
    Beskrivning

    Slaget om Jeriko: Hebrernas 40-åriga vandring är äntligen över, de korsar floden Jordan och går in i löfteslandet. Men deras intåg har också blivit observerat av kananerna som har beslutat sig för att stoppa Josua och hans folk. Josuas arm börjar metodiskt marchera i cirklar runt Jerikos murar och på den sjunde dagen blir Josuas tro på Guds ord bekräftad på ett spektakulärt sätt. Daniel i lejongropen: Hednakungen Belassar har gjort det ståtliga Babyloniska imperiet till en lekplats för dårar. Gud ger kungen ett mystiskt budskap, skrivet i eld på palatsets vägg. Kungen kallar på den hebriske profeten Daniel för att få en uttydning. Kungens undersåtar blir avundsjuka och Daniel arresteras och kastas i lejongropen Svenskt tal

    125,00 kr
  33. Jubilate - Not
    Jubilate - Not
    Beskrivning
    77 festliga postludier Ett stort antal ”lyssnarvänliga” stycken från olika epoker och med varierande längd
    660,00 kr
  34. Jubla i Herren 1 - Not
    Jubla i Herren 1 - Not
    Beskrivning
    Lovsångsbokr med lovsånger, noter med melodistämma och enkelt körarrangemang, ackord till samtliga sånger. Innehåller 199 sånger
    75,00 kr
  35. Jubla i Herren 2 - Not
    Jubla i Herren 2 - Not
    Beskrivning
    Jubla i Herren 2 är 2a sångboken i dena populära serie sångböcker med en gemensam nämnare: sånger för kyrkans gudstjänstliv, sånger vars fokus är till Gud istället för om Gud.1999 samlades sångerna från de första fjorton paketen i lovsångsresursen Davids Hjärta i sångboken Jubla i Herren. Uppföljaren Jubla i Herren 2 innehåller ytterligare 217 sånger från paket 15-29, Jubla i Herren 3 rymmer 216 sånger från paket 30-40 och Jubla i Herren 4 199 sånger. Varje sångbok innehåller dessutom ett antal aktuella lovsånger från skivor utanför Davids Hjärta-serien.Tillsammans innehåller de fyra Jubla i Herren - böckerna 831moderna lovsånger. De utgör en komplett resurs för den lovsjungande församlingen!
    75,00 kr
  36. Jubla i Herren 3 - Not
    Jubla i Herren 3 - Not
    Beskrivning
    Lovsångsbok med lovsånger, noter med melodistämma och enkelt körarrangemang, ackord till samtliga sånger. Innehåller 216 sånger
    • Köp 3 för 67,50 kr/st
    • Köp 10 för 63,75 kr/st
  37. Jubla i Herren 4 - Not
    Jubla i Herren 4 - Not
    Beskrivning
    Lovsångsbok med lovsånger, noter med melodistämma och enkelt körarrangemang, ackord till samtliga sånger. Innehåller 199 sånger
    • Köp 3 för 135,00 kr/st
    • Köp 10 för 127,50 kr/st
  38. Jubla i Herren 6
    Jubla i Herren 6
    Beskrivning
    "Jubla i Herren 6” innehåller 201 sånger med en gemensam nämnare: sånger för kyrkans gudstjänstliv, cellgruppen eller den egna andaktsstunden.

    Sångboksserien Jubla i Herren bygger på sångerna i Davids Hjärta-serien men kompletteras även med andra utgivningar från David Media.

    I den sjätte upplagan finns alla sånger från flera mycket populära skivor t.ex. Josefina Gniste båda skivor, alla tre skivor från #nymusikipingst och de senaste New Wine live-skivorna. Totalt finns alla sånger från 21 skivor i sångboken.

    Tillsammans innehåller de sex Jubla i Herren-böckerna 1227 moderna lovsånger och utgör en komplett resurs för den lovsjungande församlingen!

    • Köp 3 för 355,50 kr/st
    • Köp 10 för 335,76 kr/st
  39. Julspår - Noter
    Julspår - Noter
    Beskrivning
    Musikalen handlar i korta drag om tre scouter som följer spår i snön. Till slut kommer de fram till en julfest i skogen där de får uppleva julens budskap! Det finns också en parallellberättelse där tre vise män följer en stjärna. De kommer till ett stall och får uppleva de första julen. Budskapet är att alla kan följa spåren till det nyfödda barnet i stallet....
    50,00 kr
  40. Kanel och Kanin Åtta sånger om kroppen - Not
    Kanel och Kanin Åtta sånger om kroppen - Not
    Beskrivning
    Åtta sånger om kroppen Text:Ulf Stark Musik: Georg Riedel
    75,00 kr
  41. Kanil och Kanin letar efter sommaren - Not
    Kanil och Kanin letar efter sommaren - Not
    Beskrivning
    Nio sånger om sommaren. Pianoackompanjemang och div. illustrationer
    75,00 kr
  42. Kärlekens sånger - 3 CD box
    Kärlekens sånger - 3 CD box
    Beskrivning
    På temat Guds kärlek hittar du på denna 3CD-box både välkända och nyare sånger. CD 1 1. Björn Hedström-som en våg 2. Votum-när din kärlek drabbade mig 3. Bengt Johansson-i din öppna famn 4. Liza Lundqvist-för hans skull 5. Plus-med evig kärlek 6. Mikael Järlestrand-Gud din nåd är evig 7. Master's Voice-vem kan förstå 8. Mia Sjöö-du som är kärleken 9. Märta Svensson-ingen är som du 10. Vänner-din kärlek 11. Rebecca Tias-här är Gud 12. Urban&Carina Ringbäck-du lät himlen vänta 13. Manna-korset 14. Hasse Hallström-ett stilla sommarregn CD 2 1. Lina Nilsson-vänd dej till Jesus 2. Lars Mörlid&Peter Sandwall-kärleken 3. Gunnel&Fred Sjöberg-käleken som övervinner 4. IBRA-kören-störst av allt 5. Artur Erikson-så helt förlåter Gud 6. Anders Jaktlund med strängmusik-hans kärlek 7. Roland Utbult-jag kan ej tvivla 8. Pelle Karlsson-så stor är Jesu kärlek 9. Mikael Järlestrand-det var för oss 10. Evie-kärlek utan gräns 11. Gerd Ebegård-du är för evigt densamme 12. Viktor Klimenko-hymn till kärleken 13. Märta Svensson-i stillhetetn 14. Kjell Lönnå-blott en dag CD 3 1. Göran Stenlund-kärlekens lov 2. IBRA-kören-i sin kärlek 3. Jan Holmgren-Jesu namn det skönaste jag vet 4. Rolf Lundgren-kom nära mig 5. Einar Ekberg-han giver och giver 6. Solistkvartetten-herren är min herde 7. Örebro Kammarkör-räck ut din hand 8. Lennart Jernestrand-Guds kärlek är som stranden 9. Hasse Hallström-var inte rädd 10. Anders Andersson-o store Gud 11. Ingmar Johansson-se hur Gudsvinden bär 12. Tommy Körberg-innan natten kommer 13. Kjell Lönnå-bred dina vida vingar
    100,00 kr
  43. Kärlekssånger : 22 favoriter för piano
    Kärlekssånger : 22 favoriter för piano
    Beskrivning
    22 Favoriter för piano: A thousand miles Vanessa Carlton Ain't no sunshine Bill Withers Baby now that I've found you Tony Macauley/John MacLeod Crazy Willie Nelson Especially for you M. Stock/M. Aitken/P. Wate Fever John Davenport/Eddie Cooley Have I told you lately Van Morrison Here, there and everywhere John Lennon/Paul McCartney Hopelessly devoted to you John Farrar Keep on loving you Kevin Cronin Leave right now Frabcis White Like a star Corinne Bailey Rae Love me tenderElvis Presley/Vera Matson More than words Nuno Bettencourt/Gary Cherone She Charles Aznavour Somethin' stupid C. Carson Parks Something about the way you look tonight Elton John Songbird Christine McVie The nearness of you Hoagy Carmichael Up where we belongJ. Nitzsche/W. Jennings/B. Saint-Marie Words B. Gibb/M. Gibb/R. Gibb You give me something Francis White/James Morrison
    • Köp 3 för 148,75 kr/st
  44. Kärleksvisor till barnet inkl cd
    Kärleksvisor till barnet inkl cd
    Beskrivning
    KÄRLEKSVISOR TILL BARNETFå stunder är så fyllda av eufori som när man just fått hem en liten människa att älska, dana och skämma bort. Kärleksvisor till barnet är en vacker bok med sånger till det lilla barnet. Boken inehåller bland annat hyllningssånger som några av våra mest folkkära artister och komponister tillägnat sina egna barn. Här finns favoriter som används vid dop, samt ett brett urval av vaggsånger, både äldre och nyare. Gulligt illustrerad i fyrfärg och med boken följer en CD med ett urval av sångerna i originalinspelning.Ur bokinnehållet: Det gåtfulla folket, Det vackraste, Himlen måste sakna en ängel, Mitt lilla barn, Nocturne, Vargsången, Thula Sana, Önskebarn

    150,00 kr
  45. Kärnord - Not
    Kärnord - Not
    Beskrivning
    Kyrkoårets högtider och söndagar tonsatta med texter av Margareta Melin
    810,00 kr
  46. Kärnord - Not
    Kärnord - Not
    Beskrivning
    Sångbok med ackord.
    175,00 kr
  47. Kärnord instrumentalstämma - Not
    Kärnord instrumentalstämma - Not
    Beskrivning
    Instrumentalstämma till Kärnord.
    195,00 kr
  48. Kärnord S A B - Not
    Kärnord S A B - Not
    Beskrivning
    Körsättning för SAB till Kärnord
    165,00 kr
  49. Kärnord SATB - Not
    Kärnord SATB - Not
    Beskrivning
    Körpartitur till Margareta Melins kärnord
    165,00 kr
  50. Keyboardackord : den ultimata handboken : över 500 ackord för alla musikstilar
    Keyboardackord : den ultimata handboken : över 500 ackord för alla musikstilar
    Beskrivning
    Keyboardspelarens egen ackordbibel!

    En innehållsrik handbok med över 500 vanliga ackord och enkla instruktioner. Med varje ackord följer bilder som tydligt visar hur fingrarna ska placeras.

    Boken hjälper dig att förstå, förbättra och experimentera med ackordspel.Idealisk för alla musikgenrer: pop, rock, jazz, funk, blues, soul, reggae och country.
    115,00 kr
  51. Keyboardboken del 2
    Keyboardboken del 2
    Beskrivning
    Fortsättning i hur man kan kompa och utveckla sitt spel genom att använda keyboardens automatik. Många roliga låtar! Innehåller också ett kapitel om grundläggande musiklära. Lämpar sig både för självstudier och handledd gruppundervisning. (Till boken finns en CD. Köpes separat.)
    • Köp 3 för 178,50 kr/st
  52. Killekill
    Killekill
    Beskrivning
    10 barnrytmiksånger av Sandra Albertus.

    Killekill är en samling med 10 nyskrivna sånger för barnrytmik. Sångerna passar bra för barn i åldern 6-24 månader. Liten och stor för mötas och vara nära varandra i rörelsesånger och upplevelsesånger. Sångerna handlar om sömniga djur som bor i en säck, om rassliga ägg som man spelar som man vill och om spöken som vill säga tittut. Det är också sånger om trygghet och om de där som sitter allra längst ner på kroppen, tårna. Det finns förstås också en sång som heter Killekill. Nothäftet innehåller:
    Vi vandrar in
    Var är barnen? Här för dig
    Djuren i säcken
    Killekill
    Vi kan du och jag
    Vi säger Bu
    Upp mot himmelen
    Tårarnas sång
    Här är du trygg

    70,00 kr
  53. Killekill - Demo-CD
    Killekill - Demo-CD
    Beskrivning
    CD med 10 barnrytmiksånger av Sandra Albertus.

    Killekill är en samling med 10 nyskrivna sånger för barnrytmik. Sångerna passar bra för barn i åldern 6-24 månader. Liten och stor för mötas och vara nära varandra i rörelsesånger och upplevelsesånger. Sångerna handlar om sömniga djur som bor i en säck, om rassliga ägg som man spelar som man vill och om spöken som vill säga tittut. Det är också sånger om trygghet och om de där som sitter allra längst ner på kroppen, tårna. Det finns förstås också en sång som heter Killekill

    CDn innehåller:
    Vi vandrar in
    Var är barnen?
    Här för dig
    Djuren i säcken
    Killekill
    Vi kan du och jag
    Vi säger Bu
    Upp mot himmelen
    Tårarnas sång
    Här är du trygg

    70,00 kr
  54. Kjell Lönnå - Mer info sen - CD
    Kjell Lönnå - Mer info sen - CD
    Beskrivning
    "När man har nått mogen ålder och passerat 80, känns det som en inspirerande utmaning att släppa en ny skiva. Jag har i alla år arbetat med kör i olika former och fortsätter så, men att skriva text och musik har alltid facinerat mig.
    På 60- och 70-talet gav jag ut några solo LP i vågen av viskonst som då svepte över Sverige. Här är en ny produktion, visor och tonfall som kanske kan beröra"
    - Kjell Lönnå (2016)

    Nordiska Kammarorkestern, Sundsvall i arrangemang av Anders Ekdahl.

    1. Så kom då hösten
    2. Mer info sen
    3. Ordspråksbonad
    4. En gång jag seglar i hamn
    5. Vindarna vänder snart
    6. En myras död
    7. I fåglar i träden burren
    8. Vem är det som sjunger
    9. Tre meditationer för piano:
    Vila
    Dröm
    Längtan
    10. Horisonten
    Bonusspår:
    LP-inspelningar med Kjell Lönnå från 60- och 70-talet
    11. Besök hos gammal man en jul
    12. Förtvivlan
    13. Livet en lek
    14. I livets grå kvarter

    150,00 kr
  55. Kjell Samuelsson, country
    Kjell Samuelsson, country
    Beskrivning
    För solo, trio och kör. Arr för piano med ackordsanalys
    • Köp 3 för 131,75 kr/st
  56. Klarinetten och jag 1 - Not
    Klarinetten och jag 1 - Not
    Beskrivning
    Nybörjarbok för dej som vill lära dej spela klarinett. Grundläggande
    195,00 kr
  57. Klassiska barnvisor
    Klassiska barnvisor
    • Köp 3 för 328,50 kr/st
    • Köp 10 för 310,25 kr/st
  58. Kom du källa - Erik Tilling & Michael Jeff Johnson
    Kom du källa - Erik Tilling & Michael Jeff Johnson
    Beskrivning
    "Kom du källa" är det efterlängtade musikaliska mötet mellan musikerna Michael Jeff Johnson och Erik Tilling som nu tillsammans har skapat ett instrumentalalbum bestående av enbart piano och gitarr. Detta är en skiva som passar för bön, återhämtning och reflektion. Eller bara ha på i bakgrunden till kvällsmaten. Musik utan ord som hjälper själen att koppla av i en tid som brusar alldeles för mycket. Musik att vila i.

    Albumet består av psalmer så som ”Närmare, Gud, till Dig”, ”Jesus har gjort allt”, ”Må allt skapat tystna” m.fl. men även Benny Anderssons ”I gott bevar” samt Eriks och Michaels mest omtyckta sånger så som ”S:t Patricks Bön” och ”Han går aldrig förbi dig”.

    Skivan är producerad och mixad av Erik Tilling.
    "Kom du källa" och pastorn Daniel Röjås debutbok "Helt liv" är två utgivningar som hör ihop. De har ett gemensamt ärende om förundran, vilan, välsignelsen och tillbedjan.

    1. Kom Du Källa
    2. Jesus Har Gjort Allt
    3. Närmare, Gud, Till Dig
    4. Må Allt Skapat Tystna
    5. Stanna Hos Mig
    6. Han Går Aldrig Förbi Dig
    7. Vallfartshymn
    8. S:t Patricks Bön
    9. Stjärnhimmel
    10. I Gott Bevar
    11. Fäst Dina Ögon På Jesus
    12. Förundran

    185,00 kr
  59. Kom lite närmare - Magnus Helmner
    Kom lite närmare - Magnus Helmner
    Beskrivning
    01 Reträtt 02 Kom Lite Närmre 03 Klippa 04 Bara Ett Under 05 Helst Av Allt 06 Kom Ihåg Att Jag Sa Åt Dig Gå 07 När Det Knackar På 08 Inget Utom Allt 09 Eviga Hem 10 Så Enkelt 11 Jag Skulle Tro
    165,00 kr
  60. Kom o vá med - CD
    Kom o vá med - CD
    Beskrivning
    14 sånger för barn av Sandra Åhlander, Mia Alexandersson och Johan Bergstrand.

    Innehåller sångerna:

    Jag vet
    Barn av samma jord
    Du har en vän
    GOD
    Prinsessor och prinsar
    Kom o va´med
    Undringar
    Vi är på väg
    Lord almighty
    Var glad
    På riktigt
    Han däruppe
    Låt Herrens ord
    Äventyrsbönen

    100,00 kr
  61. Kom o va´med - Noter
    Kom o va´med - Noter
    Beskrivning

    14 sånger för barn av Sandra Åhlander, Mia Alexandersson och Johan Bergstrand

    Innehåller sångerna:

    Jag vet
    Barn av samma jord
    Du har en vän
    GOD
    Prinsessor och prinsar
    Kom o va´med
    Undringar
    Vi är på väg
    Lord almighty
    Var glad
    På riktigt

    Han däruppe
    Låt Herrens ord
    Äventyrsbönen

    65,00 kr
  62. Kom och se Musikal
    Kom och se Musikal
    Beskrivning
    Musikal för barn. Sånger och drama
    24,99 kr
  63. Kompa på piano del 2. Rock, pop, schlager, visa
    Kompa på piano del 2. Rock, pop, schlager, visa
    Beskrivning
    Fortsättningsdel. Lär dig att kompa och spela melodier efter noter och ackordbeteckningar. Här bredvid ser du de komptyper som ingår i boken. Separat musikteoridel. Låtmaterialet består huvudsakligen av kända visor, ballader, valser, pop-rock- och blueslåtar. (Till boken finns en CD med alla låtar och komptyper. Köpes separat.)
    • Köp 3 för 216,75 kr/st
  64. Kompis lovsång - Not
    Kompis lovsång - Not
    Beskrivning
    Kompis lovsång innehåller 10 sånger som uttrycker glädjen och tryggheten med att få vara bästa kompis med Jesus. Du är kungen (Andreas Tärnvind/A T, Magnus Boqvist) Glad att jag är din (Andreas Tärnvind/A T, Magnus Boqvist) Hurra (Andreas Tärnvind/A T, Magnus Boqvist) I dina händer (Andreas Tärnvind/A T, Magnus Boqvist) Ingen annan (Andreas Tärnvind/A T, Magnus Boqvist) Kompisar (Andreas Tärnvind/Magnus Boqvist) Min kompis (Andreas Tärnvind/A T, Magnus Boqvist) Tack för allt du gör för mig (Andreas Tärnvind/A T, Magnus Boqvist) Vi är kompisar (Andreas Tärnvind, Magnus Sternegård/Andreas Tärnvindt) Åh vad jag älskar dig (Andreas Tärnvind/A T, Magnus Boqvist)
    100,00 kr
  65. Komplätt gitarr 1
    Komplätt gitarr 1
    Beskrivning
    Kompskola med många omtyckta låtar. Materialet kan lätt anpassas till såväl nybörjare som mer erfarna gitarrister. (Till boken finns en CD med alla låtar och komptyper. Beställes separat.)
    135,00 kr
  66. Komplätt gitarr 2
    Komplätt gitarr 2
    Beskrivning
    Fortsättningsdel på Komplätt gitarr. Kompskola med många omtyckta låtar. Materialet kan lätt anpassas till såväl nybörjare som mer erfarna gitarrister. (Till boken finns en CD med alla låtar och komptyper. Beställes separat.)
    135,00 kr
    • Köp 3 för 178,50 kr/st
  67. Konfirmandpsalmboken
    Konfirmandpsalmboken
    Beskrivning
    Ge bort en fin psalmbok som matchar Konfirmandbibeln! Denna psalmbok innehåller Den svenska psalmboken med tillägg, och har ett vackert ljusgrönt gummiomslag som passar väldigt fint till den varmt turkosa Konfirmandbibeln. Omslaget formgivet av Mrs Murphy.
    185,00 kr
  68. Konfirmandpsalmboken
    Konfirmandpsalmboken
    Beskrivning
    Denna psalmbok innehåller Den svenska psalmboken med tillägg, och har ett vackert ljusgrönt gummiomslag som passar väldigt fint till den varmt turkosa Konfirmandbibeln.

    Reviderat utdrag ur kyrkohandboken, efter kyrkomötesbeslut 2017.

    Martin Luthers lilla katekes i ny översättning av Carl Axel Aurelius och Margareta Brandby-Cöster.

    Omslaget formgivet av Mrs Murphy.

    Mindre format 92x125 mm.

    • Köp 3 för 252,00 kr/st
    • Köp 10 för 238,00 kr/st
    • Köp 25 för 224,00 kr/st
    • Köp 50 för 210,00 kr/st
    • Köp 100 för 196,00 kr/st
  69. Konkarongen texthäfte
    Konkarongen texthäfte
    Beskrivning
    Texthäfte med Tomas Boströms sånger för barn
    24,99 kr
  70. Kör i folkton 1
    Kör i folkton 1
    Beskrivning
    Folkliga koraler av viskaraktär i enkla sättningar för trestämmig kör och instrument - tvärflöjt, piano/orgel och kontrabas ad lib. Melodierna passar utmärkt för mindre körgrupper. Instrumentationen kan ändras efter de lokala förutsättningarna. Innehåll: Lover Gud i himmelshöjd O Gud, all sannings källa Världens frälsare kom här Jerusalem, Guds helgons stad Det finns en väg till himmelen Jesus är min vän den bäste Bred dina vida vingar
    • Köp 3 för 106,25 kr/st
  71. Kör i folkton 3
    Kör i folkton 3
    Beskrivning
    Övrig information: Bearbetningar för att tillgodose behov av musik för kör och instrument. Körsatserna är därför genomgående mycket enkelt skrivna för trestämmig kör samt tvärflöjt, piano eller orgel och obligat kontrabas. Innehåll: Det finns en väg till himmelen Den signade dag Himmelriket liknas vid tio jungfrur I himmelen, i himmelen Jag nu den pärlan funnit har Pärlor sköna Ängder gröna Uti din nåd
    • Köp 3 för 102,00 kr/st
  72. Kör meditation - Över kända nattvardspsalmer
    Kör meditation - Över kända nattvardspsalmer
    Beskrivning
    Här finns tio nattvardspsalmer. Istället för psalmernas originaltexter används olika vokaler. Några av sångerna är a capella, andra har ackompanjemang.
    100,00 kr
  73. Koraalikirja, lisäys
    Koraalikirja, lisäys
    Beskrivning
    Ackompanjemangsbok för tillägget, psalmerna nr 701-749 i Den svenska psalmboken på finska. (Virsikirja). 49 psalmer hämtade från Finlands evang. luth. kyrka med översättningar till svenska från den finlandssvenska psalmboken.
    905,00 kr
  74. Kören sjunger Atle - körhäfte - Not
    Kören sjunger Atle - körhäfte - Not
    Beskrivning
    Kören sjunger Atle innehåller sex texter av Atle Burman, tonsatta av organisten och körpedagogen Alwar Almkvisth. Samlingen innehåller fyra fyrstämmiga arrangemang och två tvåstämmiga arrangemang av både enklare och mer avancerad karaktär. Materialet innehåller ett körhäfte med körsats och ett körledarhäfte med körsats samt noterat pianoackompanjemang/ackord­analys. Innehåll: •En källa av ljus (Fyrstämmig) •Min rätta väg (SAB) •Det tändes en stjärna i lidandets natt (Fyrstämmig) •När vår Herre klär sommarn (Tvåstämmig plus diskant) •Sensommarkoral (Fyrstämmig) •En höstpsalm (Fyrstämmig) •I allhelgonatid (Fyrstämmig)
    • Köp 3 för 67,50 kr/st
    • Köp 10 för 63,75 kr/st
  75. Körimba - Körpartitur - Not
    Körimba - Körpartitur - Not
    Beskrivning
    Körimba vänder sig till barn- och ungdomskörer på flera nivåer från nybörjarkörer till mer rutinerade skol- och kyrkokörer. Körimba är den senaste grenen på trädet av John Høybyes banbrytande arbete som kompositör, arrangör och körpedagog. Den fördjupar och vidareutvecklar de körpedagogiska metoder som föreligger i de tidigare utgivningarna i Zick-Zack, Papegojboken, Katt matt i Natt och Paraplyboken. Böcker som alla fått stor utbredning i Sverige.
    115,00 kr
  76. Körpärm
    Körpärm
    Beskrivning
    Praktisk körpärm. Enfärgad ringpärm till små och stora körer. Ringdiameter 25 mm.

    På insidan finns dels en pennhållare, dels fasta plastfickor till lösa papper både på fram- och bakpärm.

    Körpärmen är svart och i A4-format.

    • Köp 3 för 112,50 kr/st
    • Köp 10 för 106,25 kr/st
  77. Körsång påverkar - forskare berättar
    Körsång påverkar - forskare berättar
    Beskrivning
    Varför är körsång bra? Den frågan fick sex forskare inom olika vetenskapliga områden. Svaren får du av Karin Johansson, Ursula Geisler, Anne Haugland Balsnes, Fredrik Ullén, Töres Theorell och Dorota Lindström.
    125,00 kr
  78. Krumelur och kringelkrok - not
    Krumelur och kringelkrok - not
    Beskrivning
    Sånger för barn av Karin och Magnus Ivarson
    50,00 kr
  79. Kungen och blomsterflickan - Not
    Kungen och blomsterflickan - Not
    Beskrivning
    Musikal av Bengt Burström och Börje Gustavsson
    85,00 kr
  80. Kunskap utan vishet - Not
    Kunskap utan vishet - Not
    Beskrivning
    12 sånger av Tomas Paulson(Hagenfors)
    50,00 kr
  81. Kusiner Musikal - Not
    Kusiner Musikal - Not
    Beskrivning
    Hur var Jesus och Johannes som barn? I den frågan tar den här musikalen sitt avstamp. Träffades de? Förmodligen, eftersom de var släkt. Två barn, vars föräldrar har fått ana deras betydelse långt innan de föds. Men hur mycket förstod Jesus och Johannes själva? Hade de fått höra allt av sina föräldrar? Pratade de med varandra om sin framtid när de lekte tillsammans? Det berättar Bibeln ingenting om– men i musikalen Kusiner fantiserar vi om hur det kan ha varit. 1 15 sånger växer berättelsen fram. Melodierna är medryckande och lätta att ta till sig, språket är naturligt och flyter lätt. Musikalen har flera alternativa framförandemöjligheter. Den kan framföras av en vuxenkör och en barnkör tillsammans, av en vuxenkör med barnsolister eller förstås av en ren vuxen- eller barnkör. Musikalen som helhet tar ca en timme att framföra, men man kan också välja ut några av sångerna som framförs i en temagudstjänst eller i en familjegudstjänst. Musikalen passar också bra för konfirmander. I häftet ingår manus med scenförslag och idéer till rekvisita. Samtliga sånger finns både med enbart sångtext samt med melodi och ackord­analys. Hela häftet, inklusive noter, är kopieringsunderlag.
    • Köp 3 för 67,50 kr/st
    • Köp 10 för 63,75 kr/st
  82. Kyrkohandbok för Svenska kyrkan : antagen för Svenska kyrkan av 2017 års kyrkomöten. Musikvolym
    Kyrkohandbok för Svenska kyrkan : antagen för Svenska kyrkan av 2017 års kyrkomöten. Musikvolym
    Beskrivning
    Musiken till Kyrkohandboken. Musikserierna A-E. Inbunden, rött klot, guldprägling, 6 märkband, format: 210 x 297 mm.

    Antagen för Svenska kyrkan av 2017 års kyrkomöte

    830,00 kr
  83. Kyrkohandbok för Svenska kyrkan Musikvolym, på finska
    Kyrkohandbok för Svenska kyrkan Musikvolym, på finska
    Beskrivning
    Ruotsin Kirkon Käsikirja Jumalanpalvelusten Musiikki. Kyrkohandbok för Svenska kyrkan Musikvolym, på finska. Musikserierna A-E. Antagen för Svenska kyrkan av 2017 års kyrkomöte och översättningen vid 2019 års kyrkomöte.
    925,00 kr
  84. Kyrksång
    Kyrksång
    125,00 kr
  85. Kyrksång, sångbok
    Kyrksång, sångbok
    Beskrivning

    Kyrksång innehåller de mest älskade sångerna och psalmerna för barn. Alla sångerna har noter och ackordanalys och de flesta har även hänvisningar till Bibeln och till Bibel för barn. Här finns också en bönboksdel och utförliga register. Illustrationerna är gjorda av den kände barnboksförfattaren och konstnären Ulf Löfgren. Kyrksång innehåller 213 sånger.

    Kyrksång är efterföljaren till Kyrkvisor för barn och Sånger för stora och små.

    215,00 kr
  86. Kyrksång, spelbok
    Kyrksång, spelbok
    Beskrivning
    Till Kyrksång finns denna spelbok, i liggande A4-format, med 4-stämming spelsats och ackordanalys
    • Köp 3 för 382,50 kr/st
  87. Lär dig att spela gitarr : handbok för dig som vill börja spela akustisk gitarr eller elgitarr -
    Lär dig att spela gitarr : handbok för dig som vill börja spela akustisk gitarr eller elgitarr -
    Beskrivning
    Nybörjarens guide till akustisk gitarr och elgitarr

    33 gitarrlektioner från en av världens bästa lärare+ bok med cd-skiva!

    33 lektioner som förvandlar den rudiske nybörjaren till faktisk gitarrspelare.

    Cd-skiva med fler än 50 musikstycken som man får lära sig att ackompanjera.

    Phil Capone är en internationellt aktad gitarrist och lärare med bl.a. flera böcker i bagaget.

    Utöver ovanstående innehåller denna bok bildlexikon över ackord, mycket tydliga och pedagogiskt upplagda lektioner, tips och råd inför gitarrköpet och en mängd ordförklaringar.

    Boken har måttet 170 x 205 mm och kommer i spiralbindning, för smidig användning vid övandet.
    135,00 kr
View as Tabell Lista

Artiklar 401-500 av 1049

per sida
Fallande ordning

Måndag 10-19

Tisdag- Fredag 10-17


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå