View as Tabell Lista

21 artiklar

per sida
Fallande ordning
  1. 40 år av Lovsång - av livets ord Worship
    40 år av Lovsång - av livets ord Worship
    Beskrivning
    En lovsångssamling från Livets Ord! 1983 startade Livets Ord och i år, 2023, firar församlingen 40 år! Från starten har lovsången varit en viktig del av församlingen. Nu kommer en dubbel-CD med sånger från då till nu.

    Livets Ord firar 40 år och under hela sin tid som församling har lovsången spelat en viktig roll. På denna dubbel-CD har vi samlat 30 sånger som är ett urval av lovsång i olika former från många av de skivor, EPs och singlar som getts ut genom historien.

    Från gospel till pop, från traditionellt till modernt får plats på denna samling där nytt och gammalt möts med samma fokus på Jesus. 1989 års gospelosande skiva ”Jesus We’re Depending On You” med Word Of Life Choir, bidrar med sången ”Shine Your Light”, Bo & Elsa Järpehag medverkar med flera av sina omtyckta lovsånger och Livets Ord Youth Worship ser till att du känner pulsen i avslutande sången ”I Will Go” och i den helt nya sången ”Champion”.

    Dessa och många fler sånger är samlade här men med ett högre syfte än bara nostalgi.

    Låt denna samling lovsånger få dig att rikta blicken uppåt i tacksamhet och framåt mot ytterligare ett kapitel i Livets Ords historia.

    185,00 kr
  2. BE CALM, BE SILENT- BE CALM, BE SILENT - CD
    BE CALM, BE SILENT- BE CALM, BE SILENT - CD
    Beskrivning
    Bertil Edin har inte släppt något på 25 år. Men nu är det dags igen. Nya albumet “Be Calm Be Silent” släpps 25 feb 2022. Bertil och hans bror Lasse släppte musik redan på 70-talet. Mest känd är han från gruppen Edin Ådahl som släppte sju album 1980-1982 och vann den svenska Melodifestivalen 1990 med "Som en vind"
    185,00 kr
  3. Breakthrough - DVD
    Breakthrough - DVD
    Beskrivning
    När Joyce Smiths adoptivson John går igenom isen på en sjö tycks allt hopp vara ute. Men trots läkarnas dystra prognoser tappar Joyce aldrig tron, utan inspirerar sin församling till att be för Johns överlevnad. Den här storyn kommer att få dig att förstå att Gud hör bön och kan göra stora mirakler.

    Baserad på den sanna mirakelberättelsen som skildras i boken Uppvaknandet.

    195,00 kr
  4. Du ger mig hopp - CD
    Du ger mig hopp - CD
    Beskrivning
    Du ger mig hopp, köräventyret

    • Köp 3 för 175,50 kr/st
    • Köp 10 för 165,75 kr/st
  5. Gryningens vidsträckta hav - not
    Gryningens vidsträckta hav - not
    Beskrivning
    17 nyskrivna psalmer och sånger med text av Joseph Halldorf och musik av Ingunn Ligaarden. Noter med melodi och ackord. Flera av sångerna finns i arrangemang för kör.

    125,00 kr
  6. Herren är min herde
    Herren är min herde
    Beskrivning
    13 sånger med olika stil och karaktär, med gemensamt ursprung i Kung Davids Psalm 23- herren som vår herde, är ett tema om tröst o trygghet och med uppmuntran att använda det Gud lagt ned i våra liv.

    Samtliga sånger är arrangerade för kör, men fungerar även utmärkt för solist.

    • Köp 3 för 189,00 kr/st
    • Köp 10 för 178,50 kr/st
  7. Om jag glömmer dina händer
    Om jag glömmer dina händer
    Beskrivning
    19 sånger om sorg för barn och unga

    Har du också saknat sånger om sorg, för barn och unga? Sånger lämpade för begravning där man vill inkludera barn. Sånger för barnkören i allhelgonatid eller samlingar med skolan. Sånger som tillåter känslor av sorg, ilska och saknad eller sånger för sorgegrupp med barn och unga.

    • Köp 3 för 99,00 kr/st
    • Köp 10 för 93,50 kr/st
  8. Pray for Europe
    Pray for Europe
    Beskrivning
    Sångerna i häftet har vuxit fram i samband med skapandet av ett nytt konfirmationsmaterial – Pray for Europe – i S:t Johannes församling, Stockholm. Varje sång kan framföras på ett enkelt sätt, men även i mer avancerad form för körer och solister. Sångerna är helt fristående och kan därför lämpligen användas på olika sätt i gudstjänster, andakter, sångstunder, konserter mm. Samtliga upphovspersoner är musiker, körledare och präster med anknytning till S:t Johannes församling: Ingemar Berglind, Annika Björnström, Arvid Elenäs, Martina Möllås, Jill Nord, Sigvard Selinus och Stefanie Sporre.
    195,00 kr
  9. RIGHT NOW - RIGHT NOW - CD
    RIGHT NOW - RIGHT NOW - CD
    Beskrivning
    Äntligen släpper Samuel Ljungblahd nytt album. Right Now är innerligt och avskalat med väldigt mycket känsla. Låtar som är personliga och betyder mycket för Samuel. Soundet med vackra stråkarrangemang i kombination med fantastiskt spel vid flygeln av Ola Hedén ger en helt ny unik upplevelse. Samuels röst kommer mer till rätta än någonsin tidigare och han levererar skönsång på en helt ny nivå. Några nyskrivna låtar men också några gamla hits i helt ny kostym.
    185,00 kr
  10. Sänd ditt regn - House on a Hill
    Sänd ditt regn - House on a Hill
    Beskrivning
    Lovsångskollektivet House on a hill under ledning av Johannes Karlsson (SAfemode) och makan Johanna startade 2020, men båda har lång erfarenhet a aktivt engagemang i olika lovsångssammanhang. Johannes har tidigare bland annat producerat skivan Med lyfta händer av Simon Thelander och Samuel Lundell, som gavs ut i Adoras serie gemenskap. Musikaliskt handlar denna Cd om modern lovsång med rockinfluenser baserat på akustisk gitarr, vilket gör många av sångerna är lätta att plocka upp för kyrkor i olika sammanhang.

    Sånglista:
    När jag har dig
    Come to the father
    Du är min dyra skatt
    Frälst genom korset
    Kristus är mitt hopp
    Här inför dig
    Sänd ditt regn
    Trofast Gud
    Min själs hem
    Allt som jag begär
    Light us for your name
    Everlasting God

    148,00 kr
  11. Skapelsen en vattenmålarbok
    Skapelsen en vattenmålarbok
    Beskrivning
    SJUNGA 2 Med både noter och ackord fyller vi SJUNGA med 50 stycken låtar från våra 11 senaste skivor i skivserien: Jesus är från barnskivor. Med låtar som Jesus party, Yaya, m.fl.

    Lovsjung hemma tillsammans med familjen, på gudstjänsten eller i barngruppen. I SJUNGA finns det sånger som passar alla generationer.

    • Köp 3 för 99,00 kr/st
    • Köp 10 för 93,50 kr/st
  12. Små sånger om stora ord - Not
    Små sånger om stora ord - Not
    Beskrivning
    Nya sånger för dig som jobbar med kör, solosång, temagudstjänster eller konfirmander. I en tid av fasader och fake news vill Jonas Engström med Små sånger om stora ord tillsammans med Ola Hedén, Christoffer Wallin, kören One Nation och övriga solister/musiker uppmuntra och utmana både sångare och lyssnare till nyfikna och ärliga samtal kring sånger som »Något om Nåden«, »Där förlåtelsen bor« och »Bara kärleken kan vinna«.

    Sångerna är arrangerade för SAT/B-kör men flera av sångerna fungerar även att sjunga solo. Musikaliskt sträcker sångerna sig från den svenska körtraditionen via jazz och balkanmusik till afroamerikansk körtradition. Ibland med en solist och ibland med fullt komp och blåssektion.

    110,00 kr
  13. SOUL LETTERS -  BØRUD, OLE
 - CD
    SOUL LETTERS - BØRUD, OLE - CD
    Beskrivning
    Den norska soulkungen gör det igen! Ole Börud tillbaka med härlig och svängig soul/funk-musik. Så svängigt så man inte kan sitta still. 1. Love Remedy 2. Just for a Little While 3. At My Best 4. Ready to Hold You 5. Can’t Let Go 6. Without You 7. Coming Home 8. Thinking About It 9. Pay Attention 10. Lead the Way
    185,00 kr
  14. Till dig
    Till dig
    Beskrivning
    157 sånger med stor variation för de flestatillfällen. Här blandas välkända sånger med helt nyskrivna. TILL DIGpassar bra som församlingssångbok, som körsångbok, då många av sångerna har körarr, och som en välfylld samling sånger för solisten ellergruppen.

    316 sidor, spiral De flesta sångerna går att beställa separat.

    • Köp 3 för 315,00 kr/st
    • Köp 10 för 297,50 kr/st
  15. Till vår och sommar
    Till vår och sommar
    Beskrivning
    till vår och sommar
    Innehåller noter till 24 sånger till kör/solist, t.ex. "Den blomstertid nu kommer"
    Sommarns dörr
    Vårpsalm
    Födas på nytt
    I denna ljuva sommartid
    med flera.
    • Köp 3 för 238,50 kr/st
    • Köp 10 för 225,25 kr/st
    • Köp 25 för 212,00 kr/st
  16. Tro, hopp och kärlek : 10 körsånger för åldrarna 7-12 år
    Tro, hopp och kärlek : 10 körsånger för åldrarna 7-12 år
    Beskrivning
    Tio sånger med modernt pop- och vispopstuk för åldrarna 7-12 år. Tre sånger utgår från tro: att tro på sig själv, att tro på Gud och att tro på sina drömmar. Tre sånger utgår från hopp: att hoppas på himlen, att hoppas på fred och att ha framtidshopp. Tre sånger utgår från kärlek: att alla behöver kärlek, att vi får se varandra som syskon och att Gud älskar oss.

    Häftet innehåller noter, kompfigurer, rörelseförslag, samtalsunderlag med frågor och ett manus för musik- eller familjeguds-tjänst. Hela materialet är ett kopierings- underlag.

    • Köp 3 för 175,50 kr/st
    • Köp 10 för 165,75 kr/st
  17. Tröstemässa - körledarhäfte
    Tröstemässa - körledarhäfte
    Beskrivning
    Pernilla Emme Alexandersson har varsamt klätt Atle Burmans älskade dikter i en nordisk, folklig dräkt med inslag av visa och pop. I Tröstemässa varvas sång och diktläsning.

    Originaluppsättningen är tänkt för bas, trummor, gitarr, piano, fiol och dragspel, men mässan går utmärkt att framföra endast med piano och gitarr.

    I körledarhäftet finns körsats för SATB, ett pianoarrangemang (nivå enkel till medel) samt instrumentalstämma (förslagsvis för fiol eller tvärflöjt). Pianoarrangemanget är kompletterat med ackordsbeteckningar för den som vill engagera en större kompgrupp.

    I körhäftet finns körsats för SATB, kompletterad med ackord­beteckningar.

    295,00 kr
  18. Vägar vidare - CD
    Vägar vidare - CD
    Beskrivning
    Få svenska lovsångsskivor har haft ett sådant genomslag de senaste åren i kyrkan i Sverige som de som släppts av Pingst. Nu kommer den tredje skivan ”Vägar vidare”.

    Sånger att lovsjunga med och som siktar mot framtiden. I processen har flera hundra låtar gåtts igenom och otaliga låtskrivare har skrivit sånger som sedan arbetats vidare med i projektet.

    - Vi tror på riktigt att Guds folk kan sjunga sig samman. De här sångerna formar teologi, kultur och är ett redskap i kyrkans hand. säger Samuel Hector som är exekutiv producent för skivan och jobbar med Pingst Musik.

    Ett starkt uppbåd av låtskrivare, musiker och sångare från hela landet medverkar på skivan. Du får lyssna till sånger som framförs och är skrivna av bla Josefina Gniste, Alfred Nygren, Miranda Prim, Eric Liljero, Frida Guldstrand, Oliva Gunnargård, Hedvig Ingemarson, Erik Valier, Lovisa Tholerud, Ida Möller, Levi Stark, Ellen Vingren, David André Østby, Sarah Lundbäck Bell och många fler.

    Till skivan har Pingst engagerat fler låtskrivare, teologer, pastorer och musiker än någonsin och även involverat internationell hjälp genom att använda producenter kopplade till Worship Central i England.

    1. Vägar vidare
    2. Du är så god
    3. Det är hans namn
    4. Våra ögon har sett Herren
    5. Ett har jag begärt
    6. Treenig Gud
    7. Upphöj Jesus
    8. All ära
    9. Vi vänder om
    10. Mer lik Dig (Lär mig)
    11. Du är den samme

    165,00 kr
  19. Vägar vidare - Not
    Vägar vidare - Not
    Beskrivning
    Nothäftet med alla sångerna från skivan Vägar vidare på noter.

    Få svenska lovsångsskivor har haft ett sådant genomslag de senaste åren i kyrkan i Sverige som de som släppts av Pingst. Nu kommer den tredje skivan ”Vägar vidare.

    Sånger att lovsjunga med och som siktar mot framtiden. I processen har flera hundra låtar gåtts igenom och otaliga låtskrivare har skrivit sånger som sedan arbetats vidare med i projektet.

    - Vi tror på riktigt att Guds folk kan sjunga sig samman. De här sångerna formar teologi, kultur och är ett redskap i kyrkans hand. säger Samuel Hector som är exekutiv producent för skivan och jobbar med Pingst Musik.

    Ett starkt uppbåd av låtskrivare, musiker och sångare från hela landet medverkar på skivan. Du får lyssna till sånger som framförs och är skrivna av bla Josefina Gniste, Alfred Nygren, Miranda Prim, Eric Liljero, Frida Guldstrand, Oliva Gunnargård, Hedvig Ingemarson, Erik Valier, Lovisa Tholerud, Ida Möller, Levi Stark, Ellen Vingren, David André Østby, Sarah Lundbäck Bell och många fler.

    Till skivan har Pingst engagerat fler låtskrivare, teologer, pastorer och musiker än någonsin och även involverat internationell hjälp genom att använda producenter kopplade till Worship Central i England.

    1. Vägar vidare
    2. Du är så god
    3. Det är hans namn
    4. Våra ögon har sett Herren
    5. Ett har jag begärt
    6. Treenig Gud
    7. Upphöj Jesus
    8. All ära
    9. Vi vänder om
    10. Mer lik Dig (Lär mig)
    11. Du är den samme

    165,00 kr
  20. Vi öppnar våra hjärtan : liturgisk musik i folkton - körhäfte
    Vi öppnar våra hjärtan : liturgisk musik i folkton - körhäfte
    Beskrivning
    Pernilla Emme Alexandersson har varsamt klätt Atle Burmans älskade dikter i en nordisk, folklig dräkt med inslag av visa och pop. I Tröstemässa varvas sång och diktläsning.

    Originaluppsättningen är tänkt för bas, trummor, gitarr, piano, fiol och dragspel, men mässan går utmärkt att framföra endast med piano och gitarr.

    I körledarhäftet finns körsats för SATB, ett pianoarrangemang (nivå enkel till medel) samt instrumentalstämma (förslagsvis för fiol eller tvärflöjt). Pianoarrangemanget är kompletterat med ackordsbeteckningar för den som vill engagera en större kompgrupp.

    I körhäftet finns körsats för SATB, kompletterad med ackord­beteckningar.

    • Köp 3 för 103,50 kr/st
    • Köp 10 för 97,75 kr/st
View as Tabell Lista

21 artiklar

per sida
Fallande ordning

Måndag 10-19

Tisdag- Fredag 10-17


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå