View as Tabell Lista

Artiklar 1-12 av 26

Page
per sida
Fallande ordning
 1. Herr frimärkskjorta grå högkrage långärm 38cm
  Herr frimärkskjorta grå högkrage långärm 38cm
  Beskrivning
  Långärmad skjorta från engelska Hammond & Harper i 35% bomull och 65% polyester. Mycket lättskött,
  500,00 kr
 2. Herr grå frimärkskjorta långärm stl S
  Herr grå frimärkskjorta långärm stl S
  Beskrivning
  65% Polyester 35% Bomul
  500,00 kr
 3. Herr svart frimärkskjorta långärm stl 38
  Herr svart frimärkskjorta långärm stl 38
  Beskrivning
  65% Polyester 35% Bomul
  500,00 kr
 4. Herr Tonsurskjort grå 38 cm
  Herr Tonsurskjort grå 38 cm
  Beskrivning
  HAMMOND & HARPER 65% POLYESTER 35% BOMULL
  825,00 kr
 5. Herr Tonsurskjorta grå 36 cm
  Herr Tonsurskjorta grå 36 cm
  Beskrivning
  HAMMOND & HARPER 65% POLYESTER 35% BOMULL
  825,00 kr
 6. Herr Tonsurskjorta grå 37 cm
  Herr Tonsurskjorta grå 37 cm
  Beskrivning
  HAMMOND & HARPER 65% POLYESTER 35% BOMULL
  825,00 kr
 7. Prästskjorta Frimärke Herr Kort ärm Strykfri Isblå Stl S
  Prästskjorta Frimärke Herr Kort ärm Strykfri Isblå Stl S
  Beskrivning
  Classic Clergy, strykfri Herrskjortor av strykfri, 100 % bomull. Design, tyg och sömnad är av högsta kvalitet, med dold knäppning och en bröstficka. Instickskragar medföljer. Maskintvätt 40º för bästa resultat. Herr strl. S-3XL. FÖRETAGET Vårt företag grundades 1999 under namnet Solberga Syateljé. Idén var att erbjuda frimärkskjortor som var gångbara i både tjänst och på fritiden. Efter en tid på marknaden förstod vi behovet av en högkvalitativ frimärksskjorta. Vi mötte Oscar of Sweden med vår design och de var övertygade om att detta skulle ingå i deras konfektion. Med deras stora erfarenhet av skicklig sömnad och tygkvalité av högsta klass, har vi tillsammans tagit fram Clergy Collection. Hållbart, funktionellt och stilfullt, något som varje präst stolt kan bära. Företaget har idag utvecklats till Håkanssons of Sweden och erbjuder Clergy Collection, Business Collection, samt Street Collection.
  995,00 kr
 8. Prästskjorta Frimärke Herr Lång ärm Jeansblå Stl S
  Prästskjorta Frimärke Herr Lång ärm Jeansblå Stl S
  Beskrivning
  Casual Clergy Denim Herr En skön jeansskjorta, unikt designad med frimärkskrage. Instickskragar medföljer. Maskintvätt 40º för bästa resultat. Finns även i Svart. FÖRETAGET Vårt företag grundades 1999 under namnet Solberga Syateljé. Idén var att erbjuda frimärkskjortor som var gångbara i både tjänst och på fritiden. Efter en tid på marknaden förstod vi behovet av en högkvalitativ frimärksskjorta. Vi mötte Oscar of Sweden med vår design och de var övertygade om att detta skulle ingå i deras konfektion. Med deras stora erfarenhet av skicklig sömnad och tygkvalité av högsta klass, har vi tillsammans tagit fram Clergy Collection. Hållbart, funktionellt och stilfullt, något som varje präst stolt kan bära. Företaget har idag utvecklats till Håkanssons of Sweden och erbjuder Clergy Collection, Business Collection, samt Street Collection.
  995,00 kr
 9. Prästskjorta Frimärke Herr Lång ärm Jeanssvart Stl S
  Prästskjorta Frimärke Herr Lång ärm Jeanssvart Stl S
  Beskrivning
  Casual Clergy Denim Herr En skön jeansskjorta, unikt designad med frimärkskrage. Instickskragar medföljer. Maskintvätt 40º för bästa resultat. Finns även i Blå. FÖRETAGET Vårt företag grundades 1999 under namnet Solberga Syateljé. Idén var att erbjuda frimärkskjortor som var gångbara i både tjänst och på fritiden. Efter en tid på marknaden förstod vi behovet av en högkvalitativ frimärksskjorta. Vi mötte Oscar of Sweden med vår design och de var övertygade om att detta skulle ingå i deras konfektion. Med deras stora erfarenhet av skicklig sömnad och tygkvalité av högsta klass, har vi tillsammans tagit fram Clergy Collection. Hållbart, funktionellt och stilfullt, något som varje präst stolt kan bära. Företaget har idag utvecklats till Håkanssons of Sweden och erbjuder Clergy Collection, Business Collection, samt Street Collection.
  995,00 kr
View as Tabell Lista

Artiklar 1-12 av 26

Page
per sida
Fallande ordning

 

 

Måndag - Fredag 9.30-17.30
Lördag 10-14

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå