Roten till allt gott

Roten till allt gott är en kokbok om allt det goda du kan njuta av från rotfrukter.
Bokens recept följer året med rotfrukterna, från förvårens skrikande behov av vitaminkickar till ljuvliga sommarlätta recept, rotfrukter på grillen, skördetid, värmande favoriter, klassiska rotfruktsrecept och recept till decembers högtider. Rotfrukter är fantastiska råvaror, de är hälsosamma och oftast närodlade, dessutom är de alltid i säsong på grund av deras fina förmåga att kunna lagras. Rotfrukter är också billiga och går att variera i all oändlighet. Helt enkelt supermat när den är som bäst.
I boken delar författaren Malin Randeniye med sig av sina personliga favoriter av sunda rotfruktsrätter, nostalgiska barndomsklassiker och inspirerande rotfruktsrecept från världens alla hörn.

Malin Randeniye, legitimerad dietist, som arbetar med inspirerande, informationsrik och väl genomarbetad matunderhållning. Hon är grundare av och chefredaktör på tidningen Glutenfri Matglädje och medverkar sedan flera år tillbaka i det populära inslaget Mat med Malin i Sveriges Radio P4 Sörmland. I sin debutbok har Malin själv skapat recepten, skrivit texterna, fotat, illustrerat och formgivit boken.

I lager
Mer information
Författare Randeniye, Malin
Förlag Votum & Gullers Förlag
Bredd 210
Höjd 262
Rygg 25
Omfång (sidor) 191
Mediatyp Bok
Bandtyp Inbunden
Utg.datum 20170322
Upplagenr 1
PLU 9789188435088
ISBN 88435088
Vikt (g) 1020.0000
Lagerstatus Begränsat lager
175,00 kr

Måndag 10-19

Tisdag- Fredag 10-17


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå