Ta en dag ledigt

Den ständiga strömmen av saker som ska göras kan tära på oss i längden – fysiskt, mentalt, känslomässig och andligt. Men kristna glömmer ofta att vilodagen är ett av de tio budorden! När vi sällan ger vårt sinne och våra känslor en paus försämras vår förmåga att fatta bra beslut. Att du ser till att vila ibland är också viktigt för människorna i din närhet.

När du är trött i själen kan du inte ge dig själv till andra hemma eller på jobbet. Det här är viktigt – du behöver ta en dag ledigt!

I Ta en dag ledigt förklarar pastor Morris varför vilan är så central för vårt välbefinnande, hur vi bäst vilar och vilken skillnad det kan göra. Du kommer att bli inspirerad att söka sann vila och göra den till en prioritet i ditt veckoschema. Vänta inte med att ta emot Guds välsignelser i ditt liv. Börja tillämpa vilans princip så att du ger utrymme för Gud att visa sin makt och trofasthet i ditt liv.

Robert Morris är grundare av och pastor för Gateway Church, en församling som träffas på flera platser i området runt Dallas och Fort Worth, Texas. Sedan församlingen grundades år 2000 har den vuxit till över 39 000 aktiva medlemmar. Roberts tv-program sänds i över 190 länder och radioprogrammet Worship & the Word with Pastor Robert sänds på över 850 stationer i USA. Han är universitetskansler för The King’s University och har skrivit flera bästsäljare, bland annat Det välsignade livet och Verkligen fri. Robert och hans fru Debbie har varit gifta i 39 år och är välsignade med en gift dotter, två gifta söner och nio barnbarn.

”I boken Ta en dag ledigt lyfter Robert Morris fram Guds lösning på hela Västvärldens nya folksjukdom nummer ett: stress. Aldrig har det varit viktigare för oss att återvända till Skaparens originalplan som inte är ’jobba lite mindre’, utan ’ta en dag ledigt’. Med skärpa och tydlighet frågar författaren hur vi kan tro att ett konsekvent brytande mot budordet om att ’helga vilodagen’, inte får allvarliga konsekvenser för våra liv. Och lyfter samtidigt fram de enorma välsignelserna som kommer av att leva i enlighet med Guds grundtanke.”

I lager
Mer information
Författare Morris, Robert
Förlag Livets Ord
Omfång (sidor) 214
Bandtyp Mjukband
Utg.datum 201912
PLU 9789189071032
ISBN 89071032
215,00 kr
  • Köp 3 för 193,50 kr st och spara 10%
  • Köp 10 för 182,75 kr st och spara 15%

Måndag till Fredag 10.00 - 17.00

Lördag och söndag stängt

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå