Annas medelhavsmat

En vacker och härligt inspirerande bok med Anna Bergenströms bästa recept från spännande matkulturer runt Medelhavet – där man hittar den verkliget hälsosamma maten. Här finns recept till klassiska sallader, goda såser och annorlunda olivbröd från Provence, sagolik kikärtssoppa från Barcelona, pesto från Genua och bönsoppa från Toscana, lammgryta från Marocko, grekiska sallader och mycket mycket mer.

Anna Bergenström är välkänd matskribent i Dagens Nyheter och författare till många uppskattade kokböcker. De härligt inspirerande färgbilderna är tagna av Fanny Bergenström.

I lager
Mer information
Författare Bergenström, Anna
Förlag Bokförlaget Semic
Bredd 0
Höjd 0
Rygg 0
Omfång (sidor) 112
Mediatyp Bok
Bandtyp Inbunden
Utg.datum 19991020
Upplagenr 0
PLU 9789155213985
ISBN 55213985
Vikt (g) 1000.0000
75,00 kr

Måndag 10-19

Tisdag- Fredag 10-17


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå