Att förverkliga en vision från Gud

Hur går man tillväga för att förverkliga en vision från Gud? Finns det bibliska principer att ta fasta på, oavsett om visionen gäller att skriva en bok, starta en ungdomskör eller grunda ett missionsarbete?

I den här guiden får du praktiska och handfasta råd, grundade på Bibelns undervisning och författarens egna erfarenheter. Guiden bygger på en artikelserie i tolv delar som har publicerats i tidningen Världen idag. Till varje kapitel hör ett antal frågor för reflektion och samtal, vilket gör guiden till ett utmärkt verktyg såväl för egen fördjupning som för gruppsamtal.
Har du en idé men inte vet hur du skall komma igång eller kört fast? Då är den här boken perfekt för dig. Andréas lyfter fram flera ofta bortglömda men ovärder­liga Gudsrikesprinciper för alla som bär på en vision.

Olle Göransson, grundare och VD, Studsexperten och Avero AB Boken ”Att förverkliga en vision från Gud” är en inspirerande och uppfordrande handledning om hur en vision upplevs och prövas, och hur den kan förverkligas. Ämnet är angeläget och jag är övertygad att många kommer få uppmuntran och vägledning genom undervisningen. Det stora med boken och Andréas Anderssons största tillgång är, att han har upplevt det han undervisar. Fotspåren från hans liv och hans tjänst talar för sig själva. J. Gunnar Olson, grundare av ICCC – International Christian Chamber of Commerce
Andréas Andersson har skrivit en kort och inspirerande handbok, med många praktiska råd och biblisk visdom som hjälper läsaren att navigera på vägen mot visioners uppfyllelser.

Joel Sjöberg, grundare och VD, Sjöbergs Förlag AB Format: Mjukband, 59 sidor

Utgiven: 2016

Utgiven av: Sjöbergs Förlag

ISBN: 978-91-88247-15-5

I lager
Mer information
Författare Andréas Andersson
PLU 9789188247155
ISBN 88247155
50,00 kr

Måndag till Fredag 10.00 - 17.00

Lördag och söndag stängt

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå