Måndag till Fredag 10.00 - 17.00
Lördag och söndag stängt
För avvikande öppettider se:
Öppettider
För riktigt "Etiopisk känsla" rekommenderar vi att ni bakar det etiopiska brödet injera till.
Ingredienser (6-8 pers)
1/2 kg malet kött
1/2 kg rödlök
1/4 kg smör
2 msk Bakoblandning (peppar)*
1 tsk salt
3-4 tomater
Recept Pepparsås (köttfärs)
Löken hackas fint och torrbrynes i svag värme tills den blir gulbrun. Smält smöret. Blanda i Bakoblandning och saltet. Lägg i det malda köttet. Tomater finskärs och läggs i även de. Låt alltsammans puttra i 2-3 timmar. Späd med vatten om det behövs. Servera med ris, pasta eller vitt bröd.
Gott till är rårivna morötter, russin, skivade bananer och strimlad sallad.
*Detta är en ganska stark blandning. Mängden bakoblandning kan minskas.
PLU | 100100b |
---|---|
ISBN | bakopeppar100grb |
Vikt (g) | 100.0000 |
Lagerstatus | Finns i lager |