View as Tabell Lista

Artiklar 101-126 av 126

Page
per sida
Fallande ordning
 1. Pyssla med Castor
  Pyssla med Castor
  Beskrivning
  Här följer vi med in i bilderboksfavoriten Castors verkstad. Boken är full av roliga och kluriga pyssel som Finn fem fel, labyrinter och korsord. Innehåller även klistermärken.

  50,00 kr
 2. Rum för en liten
  Rum för en liten
  Beskrivning
  Det är en kall natt. Oxen ligger i sitt stall. Där inne är det varmt och skönt. Plötsligt står någon i dörröppningen. Vem är det som vill komma in?

  Rum för en liten är en stämningsfull bok med underbara illustrationer. Läs om djuren som välkomnar Jesus den första julnatten.

  Jason Cockcroft är en av Englands främsta barnboksillustratörer. Martin Waddell är prisbelönt irländsk författare som bland annat tilldelats HC Andersen-medaljen, barnlitteraturens finaste utmärkelse.

  I översättning av Carolina Klintefelt.

  130,00 kr
 3. Sanningslöpare
  Sanningslöpare
  Beskrivning
  Sanningslöpare är fjärde delen i den populära och prisbelönta serien om Jona Stone och hans familj. Berättelsen tar vid efter de svåraste sex månader Jona, Eliza och Jeremia Stone någonsin upplevt.

  Jona vill inte alls ha det ansvar som kommer med att vara en kvartling barn av både en människa och en nefilim (en varelse vi finner i Bibeln i 1 Moseboken 6:4). Han vill bara vara normal . Men det spelar ingen roll hur mycket han försöker låta bli, han kan fortfarande se fallna änglar och den ondska som de gör. När Jona inser att de Fallna attackerar hans vänner utan att de vet om det blir han ställd inför ett val: fortsätta att strunta i vad han ser och välja sin egen väg, eller komma ihåg vem det är han verkligen kämpar mot och ta upp kampen för sina vänner.

  • Köp 3 för 157,49 kr/st
  • Köp 10 för 148,75 kr/st
 4. Sara & Anka går på tivoli
  Sara & Anka går på tivoli
  Beskrivning
  Sara & Anka har lekt hela dagen. De ska vila benen på favoritbänken i parken. Men inget är som vanligt i parken, och bänken är borta. Vilken tur att de kan få hjälp av Garntanten och Måne.

  Följ med när Sara & Anka hamnar på tivoli. En underbart charmig bok, fylld med allvar, glädje och humor.

  Sara & Anka kan man även se på Barnkanalen i TV

  150,00 kr
 5. Sara & Anka träffar pingvinerna
  Sara & Anka träffar pingvinerna
  Beskrivning
  Sara & Anka försöker hitta någonting att göra, men ingenting känns roligt. Inte förrän Anka får syn på en bild av några pingviner. Då får Sara en väldigt bra idé ... Följ med när Sara och Anka går till djurparken i en charmig, träffsäker och tokrolig bok om att vara den man är.

  Sara & Anka kan även ses på Barnkanalen

  150,00 kr
 6. Snövit
  Snövit
  Beskrivning
  Barnens favoritsagor - Snövit

  Snövit är en av våra klassiska sagor som älskats och lästs av barn i generationer. Den här boken ingår i serien "Barnens favoritsagor" och i den finns flera böcker som du kan samla på så att du får ett eget barnbibliotek med klassiska sagor.

  I serien ingår även titlarna:
  Barnens favoritsagor - Tre små grisar
  Barnens favoritsagor - Rödluvan
  Barnens favoritsagor - Pinocchio
  85,00 kr
 7. Snövit - En pop-up sagobok
  Snövit - En pop-up sagobok
  Beskrivning
  Beganat i bra skick
  65,00 kr
 8. Stjärnglitter i dina ögon : böner med och för ettåringen
  Stjärnglitter i dina ögon : böner med och för ettåringen
  Beskrivning
  Livet med en ettåring kan tyckas gå svindlande fort. Stapplande steg blir till spring, jollrande blir till ord och livsglädjen riktigt spritter i armar och ben. Plötsligt blir världen så stor – och så full av farligheter. Då är det skönt att få vända sig till Livets Gud, som kan ta hand om både glädje och oro. Stjärnglitter i dina ögon är en bönbok som kan få finnas med under barnets andra levnadsår. Den rymmer allt från glädjen över att få utforska världen tillsammans med en ny människa, till frustrationen över att inte orka med gråten och protesterna. En fin present till ettåringen och dess föräldrar.
  • Köp 3 för 99,00 kr/st
  • Köp 10 för 93,50 kr/st
  • Köp 25 för 88,00 kr/st
  • Köp 50 för 82,50 kr/st
 9. Stor & Liten : saker
  Stor & Liten : saker
  Beskrivning
  Boken är gjord av lätt EVA-material, så det är lätt för små händer att hålla i den. Format: 135x135 mm
  50,00 kr
 10. Titta Emil
  Titta Emil
  Beskrivning
  En rolig pekbok i stadig kartong om Emil och hans lillasyster Ida. Titta och peka på alla djuren i Lönneberga och Emils snickarbo. Den allra första boken om Emil för de allra minsta, illustrerad med Björn Bergs klassiska bilder.
  • Köp 3 för 72,00 kr/st
  • Köp 10 för 68,00 kr/st
 11. Titta Pippi
  Titta Pippi
  Beskrivning
  En rolig pekbok i stadig kartong om Pippi Långstrump! Titta och peka på Villa Villekulla, Lilla Gubben och Herr Nilsson. Och Pippis båda vänner Tommy och Annika som kommer med ett fint paket. Den allra första boken om Pippi Långstrump för de allra minsta, illustrerad med Ingrid Vang Nymans klassiska bilder.
  • Köp 3 för 72,00 kr/st
  • Köp 10 för 68,00 kr/st
 12. Titta vad är det? : färger
  Titta vad är det? : färger
  Beskrivning
  I denna första bildordbok finns det massor att upptäcka. Pedagogiskt sammanställda temasidor med tydliga färgbilder bidrar till att träna iakttagelseförmågan och främja språkinlärningen.

  75,00 kr
 13. Titta vad är det? : siffror
  Titta vad är det? : siffror
  Beskrivning
  I denna första bildordbok finns det massor att upptäcka. Pedagogiskt sammanställda temasidor med tydliga färgbilder bidrar till att träna iakttagelseförmågan och främja språkinlärningen.

  75,00 kr
 14. Tvätta händer och borsta tänder
  Tvätta händer och borsta tänder
  Beskrivning
  Syskonen håller på att lära sig om hygien: Att borsta håret och tänderna, att tvätta ansiktet och händerna, att ha rena kläder och att badaDenna bok innehåller:* En rolig och lärorik berättelse om Lukas, Tage, Molly och Ebba.* En guide för vuxna med råd, tips och rekommendationer.
  • Köp 3 för 45,00 kr/st
  • Köp 10 för 42,50 kr/st
  • Köp 25 för 40,00 kr/st
  • Köp 50 för 37,50 kr/st
  • Köp 100 för 35,00 kr/st
 15. Tygbok, Godnatt Uggla!
  Tygbok, Godnatt Uggla!
  Beskrivning
  En bok om att gå och lägga sig. Vi får följa med när Uggla besöker sina vänner för att säga godnatt. En krambok i mjukt tyg att gosa med, krama och läsa om och om igen. Barnets egen bok.
  65,00 kr
 16. Underbara sagor
  Underbara sagor
  Beskrivning
  Den här boken innehåller 12 mycket välkända sagor som föräldrar och mor- och farföräldrar läst för sina barn och barnbarn framför brasan eller när det är dags att sova. Boken är en gåva till dagens läsare som vi hoppas ska njuta av de underbara sagor som funnit i vår kulturskatt i flera hundra år.
  100,00 kr
 17. Vad är jag?
  Vad är jag?
  Beskrivning

  En bilderbok av kartong med fyra olika pussel, och med sagor som tema. Barnet lyssnar på versen och gissar vilken saga och vilket föremål det är. Sedan läggs pusslet. I mitten av varje pussel sitter det en speciell bit med struktur som barnet kan känna på. Från 3 år.

  50,00 kr
 18. Vad gör djuren?
  Vad gör djuren?
  Beskrivning
  Ljuvliga fotopekbok för de minst

  Möt de vilda djuren i skog och på savann - så som de verkligen ser ut! I Vad gör djuren? får vi se vad vilda djur gör - sälen badar, elefanten bajsar, giraffen äter. Med charmiga bilder på djuren, fotade i sin rätta miljö, kan barnen ljuda med och lära sig våra vanligaste vilda djur.

  • Köp 3 för 76,50 kr/st
  • Köp 10 för 72,25 kr/st
 19. Vad säger djuren?
  Vad säger djuren?
  Beskrivning
  Ljuvlig fotopekbok för de minsta

  Vad säger hunden, fåret, kossan och hästen? Med charmiga bilder på djuren, fotade i sin rätta miljö, kan barnen ljuda med och lära sig känna igen våra vanligaste bondgårdsdjur. Möt de tama djuren på gården så som de verkligen ser ut!

  • Köp 3 för 76,50 kr/st
  • Köp 10 för 72,25 kr/st
 20. Vänner
  Vänner
  Beskrivning
  En vän kan man leka med. Eller kanske läsa en bok tillsammans med. En vän kan man också krama om lite grann.En färgglad pekbok med roliga foton på bebisar för de allra minsta.
  50,00 kr
 21. Vår bebis
  Vår bebis
  Beskrivning
  När beskedet kommer att ett syskon är på väg är det många frågor som dyker upp i barnens huvud. Var finns bebisen nu? När kan jag leka med den? Den kan inte prata och bajsar på sig hela tiden, kommer jag att tycka om den? Hur får bebisen plats i mammas mage?Med levande teckningar, informativa luckor och roliga detaljer, förklarar boken Vår bebis vad alla små barn undrar över. Kärleksfulla texter hjälper storasyster och storebror att förstå innebörden av att bli stor över en natt. En bok som kommer att bli en favorit i många hem. Boken ingår i serien "Vadå, hur då, varför" och är en illustrerad faktabok för barn från 2 år.
  75,00 kr
 22. Vårt barn, Guds barn : tankar om födelse och dop
  Vårt barn, Guds barn : tankar om födelse och dop
  Beskrivning
  Vårt barn, Guds barn innehåller dikter, böner, bibeltexter och reflektioner kring födelse, föräldraskap och dop. Boken är också rikt illustrerad av Marijke ten Cate, som även illustrerat Bibeln för små och stora. Här finns livsnära texter om det stora miraklet att få möta en ny människa för första gången, tryggheten i att få lämna sitt barn i Skaparens händer och ord av tröst i stunder av kamp. Glädjeämnen och utmaningar för dagens föräldrar knyts ihop med erfarenheterna hos några av Bibelns mödrar och fäder . vi har något viktigt gemensamt. Vi är allesammans Guds barn.
  • Köp 3 för 99,00 kr/st
  • Köp 10 för 93,50 kr/st
  • Köp 25 för 88,00 kr/st
  • Köp 50 för 82,50 kr/st
  • Köp 100 för 77,00 kr/st
 23. Vi sätter oss i ringen
  Vi sätter oss i ringen
  Beskrivning
  Läs eller sjung med i barnens favoritsång! Vi sätter oss i ringen kombinerar underbara illustrationer med texten till den älskade barnsången.

  Den här sjunga-med-boken kommer vara till stor glädje för både dig och de barn som du sjunger tillsammans med.

  • Köp 3 för 99,00 kr/st
  • Köp 10 för 93,50 kr/st
 24. Vimmelbibeln
  Vimmelbibeln
  Beskrivning
  Vimmelbibeln är ett spännande koncept som lockar de små att leva sig in i bibelberättelserna. Sju bibelberättelser presenteras som stora panoraman med varm, inkännande och ibland underfundig framtoning. I ett myller av detaljer aktiveras barnen (ca 1-6 år) att söka sig fram genom berättelsen, scen efter scen på sidan. En enkel text som sammanfattar bibelberättelsen medföljer för högläsning. Boken omfattar skapelsen, Noas ark, Josef, Mose, David, Jesu födelse och tjänst, samt påskveckan. Boken är fin som barnpresent och för förskolor, söndagsskolor och annan barnverksamhet.
  100,00 kr
 25. Zaza ska sova
  Zaza ska sova
  Beskrivning
  Det är sängdags. Zaza ska snart sova men inte riktigt än. Först ska hon säga godnatt till alla sina gosedjur. Och sedan ska mamma stoppa om henne. En varm historia om en flicka och en massa gosedjur som ska sova. För barn från 2 års ålder. Böcker i serien om Zaza: Zaza leker doktor Zaza och pottan Zaza ska sova
  65,00 kr
View as Tabell Lista

Artiklar 101-126 av 126

Page
per sida
Fallande ordning

Måndag 10-19

Tisdag- Fredag 10-17


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå