View as Tabell Lista

Artiklar 101-200 av 404

per sida
Fallande ordning
 1. Det vilda alfabetet
  Det vilda alfabetet
  Beskrivning
  Det vilda alfabetet handlar om djur, men är också en klassisk ABC-bok med verser på rim till varje bokstav.

  För varje bokstav som presenteras, möter du också ett djur som finns i den svenska naturen. Vissa är välkända, andra är kanske nya bekantskaper, men alla är spännande på sitt sätt.

  I Erik Kohlströms tidlösa akvarellmålningar visas djuren i ögonblicket lodjuret som hoppar över stenblock, uttern som åker kana i snön och näbbmusen som slåss med en spindel.

  Det vilda alfabetet presenterar dig för både alfabetet och vårt vilda djurliv. En klassisk ABC-bok och faktabok i ett, som väcker lusten att upptäcka både språket och naturen.

  Min mormor och andra vuxna lärde mig glädjen i att utforska och vara nyfiken. Det är en bra lärdom, kanske den bästa av alla. Jag hoppas att barn som läser Det vilda alfabetet ska känna samma lust, och kanske också börja dra i sina föräldrar. Pappa, pappa, tror du att vi skulle kunna se en räv på riktigt? Erik Kohlström

  Erik Kohlström (1983) är biolog och frilansande illustratör. Erik har tidigare arbetat som reporter på Naturmorgon i P1 under ett antal år, och jobbar nu med naturvägledning och pedagogik på Naturum Vattenriket i Kristianstad.

  Det vilda alfabetet är hans debutbok

  100,00 kr
 2. Dinosauriemysteriet & Bibeln
  Dinosauriemysteriet & Bibeln
  Beskrivning
  En gång i tiden levde dinosaurier på jorden - både riktigt små och väldigt stora. Idag finns det många gåtor kvar att lösa kring dessa märkliga djur.Hur såg de egentligen ut? Varför dog de ut? Har någon nu levande sett en dinosaurie i livet? Och hur passar dinosaurierna ihop med Bibeln?Både för barn och vuxna!
  75,00 kr
 3. Dinosaurier : pysselbok med klistermärken
  Dinosaurier : pysselbok med klistermärken
  Beskrivning
  Upptäck alla otroliga dinosaurier som en gång i tiden strövade omkring på vår planet! Använd de 200 klistermärkena och fyll sidorna med nyfikna Triceratops, hungriga Tyrannosaurier, långhalsade Diplodocus och massor av andra förhistoriska djur!

  • Köp 3 för 72,00 kr/st
  • Köp 10 för 68,00 kr/st
 4. Djungelboken
  Djungelboken
  Beskrivning
  Rudyard Kiplings Djungelboken berättar historien om Mowgli, en liten pojke som växer upp hos en flock vargar. Med hjälp av sina tre vänner, den sömniga gamla björnen Baloo, den sluga ormen Kaa och den starka och kloka pantern Bagheera, lär sig Mowgli så småningom att klara sig i djungeln. Men han stöter också på den grymma tigern Shere Khan.
  95,00 kr
 5. Djungelboken
  Djungelboken
  Beskrivning
  Den föräldralöse Mowgli hittas som baby övergiven i djungeln. Pantern Bagheera tar Mowgli till en vargfamilj där han blir uppfostrad tillsammans med de andra vargungarna. Flera år senare är hans liv hotat och vargflocken bestämmer sig för att föra tillbaka Mowgli till människobyn. På den långa vägen dit träffar han bl a ormen Kaa, björnen Baloo och Louie, apornas kung och får uppleva en massa spännande äventyr.En riktigt klassisk sagobok från Disney.256x257 mm
  175,00 kr
 6. Djuren berättar
  Djuren berättar
  Beskrivning
  Några av de mest välkända berättelserna i Bibeln utspelar sig i närheten av ett ögonvittne som sällan kommer till tals! Noa och arken, Daniel i lejongropen, Jesu födelse i stallet … Djuren berättar innehåller åtta älskade bibelberättelser, återberättade med djurens perspektiv – med mycket värme, humor och kloka iakttagelser. Boken innehåller följande berättelser: •Ormens berättelse – Edens lustgård •Korpens berättelse – Noa och den stora floden •Valens berättele – Jona •Lejonets berättelse – Daniel i lejongropen •Lammets berättelse – Jesu födelse •Vargens berättelse – Liknelsen om det förlorade fåret •Åsnans berättelse – Liknelsen om den barmhärtige samariern •Tuppens berättelse – Påsk i Jerusalem
  85,00 kr
 7. Djuren i skogen lär mig räkna + skriva
  Djuren i skogen lär mig räkna + skriva
  Beskrivning
  En extra stor och härlig aktivitetsbok för att öva på att skriva och räkna med Djuren i skogen. Roliga klistermärken ingår! Passar från ca 5 år och uppåt och kan vara ett fint hjälpmedel när man ska börja skolan. Upptäck även Djuren i skogen lär mig ABC + 123. Sarah Sheppards böcker om Djuren i skogen har på ett humoristiskt sätt lärt oss massor om naturen och om hur våra vanligaste svenska djur...

  • Köp 3 för 67,50 kr/st
  • Köp 10 för 63,75 kr/st
 8. Drömmaren Josef
  Drömmaren Josef
  Beskrivning
  Josef är favoritsonen i familjen. Hans bröder är avundsjuka på honom. Så de säljer honom som slav i Egypten. Kan Josef förlåta sina bröder? Kan Gud vända en dålig situation till en stor välsignelse?
  • Köp 3 för 45,00 kr/st
  • Köp 10 för 42,50 kr/st
  • Köp 25 för 40,00 kr/st
  • Köp 50 för 37,50 kr/st
  • Köp 100 för 35,00 kr/st
 9. Drottning Ester
  Drottning Ester
  Beskrivning
  Drottning Ester är modig! När hon hör talas om en ond plan för att förgöra judarna, måste hon gå till kungen och kämpa för sitt folk.

  Kan Esters tro på Gud ge henne modet att be kungen om hjälp?

  • Köp 3 för 45,00 kr/st
  • Köp 10 för 42,50 kr/st
  • Köp 25 för 40,00 kr/st
  • Köp 50 för 37,50 kr/st
  • Köp 100 för 35,00 kr/st
 10. Du är en stjärna! : en bok för barn som känner sig annorlunda
  Du är en stjärna! : en bok för barn som känner sig annorlunda
  Beskrivning
  En bok för barn som känner sig annorlunda Barn kan känna sig annorlunda av många olika skäl. Med hjälp av de olika små figurerna i den här boken kan du hjälpa ditt barn att acceptera, värdera och uppskatta de olikheter som finns hos oss alla!
  • Köp 3 för 49,50 kr/st
  • Köp 10 för 46,75 kr/st
  • Köp 25 för 44,00 kr/st
  • Köp 50 för 41,26 kr/st
  • Köp 100 för 38,50 kr/st
 11. Ebba - Gud älskar dig
  Ebba - Gud älskar dig
  Beskrivning
  Lasarus var allvarligt sjuk och dog. Hans systrar Marta och Maria var mycket ledsna. Nu fanns inget mer att göra, trodde de, men för Herren Jesus är inget omöjligt.
  • Köp 3 för 27,00 kr/st
  • Köp 10 för 25,50 kr/st
 12. Egil, morfar och Guds himmel
  Egil, morfar och Guds himmel
  Beskrivning
  En bok om himlen och hur man kommer dit, om hur det känns när någon dött och vad som händer sen.

  Hur kan det kännas inuti när man är ledsen och saknar någon som dött? Kan man minnas glada stunder fastän man är jätteledsen? Hur ser det ut i himlen? Kan man hälsa på i himlen? Och i så fall, hur kommer man dit? Kan man kanske åka raket till himlen? Och om man inte kan det, hur kommer man då dit? Vägen till himlen, hur hittar man den?

  Det här är saker som Egil pratar med småråttorna och Cecilia om i den här nya underfundiga och roliga bilderboken av Malin Hedström, illustrerad av Anna Andersson. Anna och Malin har tidigare samarbetat i boken om Egil, Orgeln och Hullerombullertanterna och vårens Lilla jag går till Gud. Nu är de tillbaka med ännu en bok om Egil. Och småråttorna är förstås med igen, men den här gången är Egil ledsen, för hans morfar har dött. Och man får vara ledsen för att någon är borta, men himlen är nog ändå ganska fantastisk också...

  100,00 kr
 13. Egil, Orgeln och Hullerombullertanterna
  Egil, Orgeln och Hullerombullertanterna
  Beskrivning
  Bilderbok om orgeln! I Egil, Orgeln och Hullerombullertanterna får Egil hjälp av småråttorna och Hullerombullertanterna när han spelar orgel i en familjegudstjänst! Roligt och intressant bok med härliga illustrationer!

  Egil vill bli organist när han blir stor. Då ska han spela egna låtar. Bra låtar. Som han skrivit själv.

  En organist spelar på orgeln och pianot i kyrkan. Varje vecka har Egil orgellektion i kyrkan med organisten. I morgon ska Egil få spela på en familjegudstjänst. På natten drömmer Egil om gudstjänsten.

  I Egil, Orgeln och Hullerombullertanterna får vi träffa Egil som berättar om Instrumentens drottning, nämligen orgeln. Vi får lära oss hur detta ovanliga instrument fungerar och vi får följa med till kyrkan, träffa kyrkoherden, småråttorna som hjälper till med at spela och förstås de smått knasiga Hullerombullertanterna som är så frikostiga med sina bullar.

  Malin Hedströms debut är en underfundig bilderbok på ett ovanligt tema om ett ovanligt instrument och en ovanlig arbetsplats, presenterad genom Anna Anderssons roliga och underbara illustrationer. Anna är författare och illustratör av böckerna om Sagans värld: Resan till Kungens rike och Var inte rädd, som bägge kommit ut på Pärlan.

  150,00 kr
 14. Ellen och Lisa på upptäcktsfärd
  Ellen och Lisa på upptäcktsfärd
  Beskrivning
  "Ellen och Lisa på upptäcktsfärd" är en färgstark musiksaga som levererar en upplevelse där fantasi och verklighet blandas med pedagogiska moment som uppmuntrar till ett aktivt deltagande, rörelse, reflektion och dialog. Genom praktiska övningar i kombination med musik och rytmik lär sig barnen ett memorera bättre. Samtliga uppgifter tar också upp frågor som berör utanförskap, mobbing och att vara olika. I berättelsen får vi följa systrarna Ellen och Lisa som under en helt vanlig dag stöter på olika händelser och figurer.

  På sin vandring möter de på allt från vackra fjärilar till talande katter... De lär sig sjunga, dansa, räkna och vifta på svansen. Och någonstans bortom regnbågens slut väntar en fantastisk skatt.. "Elsa och Lisa på upptäcktsfärd" kan användas både som läromedel i förskola/skola och av dig som förälder. Musiken i boken lyssnar du på genom att scanna OR-koden vid respektive låt med din mobiltelefon eller surfplatta. Boken innehåller också noter pch pedagogisk handledning. (Rekommenderad ålder 3-7 år)

  • Köp 3 för 175,50 kr/st
  • Köp 10 för 165,75 kr/st
 15. Elsa Beskows sagoskatt. Trapp
  Elsa Beskows sagoskatt. Trapp
  Beskrivning

  Den andra av tre praktfulla samlingar med Elsa Beskows mest älskade sagor, verser och motiv. Boken innehåller välkända berättelser som Hattstugan och Tant Grön, Tant Brun och Tant Gredelin samt några mer okända guldkorn. En sagoskatt med originalillustrationer i både färg och svartvitt.

  300,00 kr
 16. En älva i skogen
  En älva i skogen
  Beskrivning
  I det här äventyret utforskar den sprudlande Stella och Sam skogens magi. Fjärilar, ormar, stenar och får ger näring åt Sams nyfikenhet och Stellas svar.

  Hur ser älvor ut? Äter smörfjärilar smör? Är får farliga? Kan kaniner klättra i träd? Hur växer stenar och blir så stora?

  De mjuka illustrationern ger liv åt en spännande skogspromenad som avslutas med att syskonen bygger en koja o
  100,00 kr
 17. En enad familj
  En enad familj
  Beskrivning
  Korta bibelberättelser
  • Köp 3 för 36,00 kr/st
  • Köp 10 för 34,00 kr/st
  • Köp 25 för 32,00 kr/st
  • Köp 50 för 30,00 kr/st
  • Köp 100 för 28,01 kr/st
 18. En främmande vän
  En främmande vän
  Beskrivning
  Vad händer om man får syn på en fin blomma och inte märker att herden och resten av fårskocken vandrar vidare? Vad händer om man är ute och går och plötsligt blir påhoppad av ett banditgäng som tar allt man har, till och med kläderna? Vad händer om man vill berätta men inte använda ord? Här är svaren: i Ett borttappat får och En främmande vän har Gabrielle Frödén bildsatt två av Jesu mest kända liknelser. Jesu egna ord ur Bibeln finns längst bak i böckerna för säkerhets skull. Två böcker för berättarglädjen i familj och barngrupp -- och för alla som njuter av Gabrielles personliga och humoristiska bilder
  50,00 kr
 19. En ganska otrevlig elefant
  En ganska otrevlig elefant
  Beskrivning
  En dag knackar det på dörren hemma hos Sam. Han rusar förväntansfullt nerför trappan, öppnar dörren och utanför står en elefant! Och det är ingen liten elefant den är stor, …
  130,00 kr
 20. En god, god far
  En god, god far
  Beskrivning
  Grammisvinnaren och lovsångsledaren Chris Tomlin och Pat Barrett, berättar tillsammans om den lilla björnen Tucker, vars liv, och folkets liv i den lilla staden, för alltid förändras när de får lära sig hur stor kungens kärlek är till dem. När Tuckers vänner behöver hjälp beger han sig av på en resa för att träffa kungen som bor i ett slott där dörren alltid är öppen.

  Den här hjärtevärmande berättelsen, tillsammans med Lorna Husseys underbara och underfundiga illustrationer, talar om för barn, unga och gamla, att Gud är en god, god far och att de är älskade av honom.

  Du har hört tusen berättelser, men sanningen i det du här får läsa om den goda, goda pappan kommer att röra vid ditt hjärta. Den här vackra bilderboken, skriven av grammisvinneran och lovsångsledaren Chris Tomlin och Pat Barrett, kommer att ge barn en större förståelse av vem Gud är och vilka de är eftersom de är älskade av honom.

  En god, god far är inspirerad av lovsången “Good Good Father”, som går att höra på Chris Tomlins nya album. Den lilla björnen Tucker vill ge den perfekta presenten till kungen, för att övertyga honom om att hjälpa dem. Längs vägen till slottet möter han ett antal roliga djur som alla ger honom råd, vilka bara gör honom mer förvirrad över hurdan kungen verkligen är. Han känner sig inte alls säker på att kungen verkligen kommer att vilja hjälpa honom. Just när Tucker är redo att ge upp möter han kungen som springer mot honom med öppna armar och erbjuder honom kärlek, förståelse och hjälp. Om Chris Tomlin: En älskad lovsångsledare med många kända och älskade lovsångsalbum bakom sig, förutom en grammis och flera andra Awards. Bland hans sånger kan nämnas: “How Great is Our God”, “Amazing Grace (My Chains Are Gone)”, “Our God”, och nu senast “Good Good Father”. Men mer än allt annat älskar Chris att vara make till Lauren och pappa till Ashlyn och Madison

  . Om Pat Barrett: En make, pappa, låtskrivare och lovsångsledare som bor i Atlanta, Georgia. Han är lovsångspastor i Grace-Midtown Church och har skrivit “Good Good Father” tillsammans med Chris Tomlin. Pat reser också en hel del med lovsångsbandet Housefires.

  • Köp 3 för 117,00 kr/st
  • Köp 10 för 110,51 kr/st
 21. En kram för Konrad
  En kram för Konrad
  Beskrivning
  När Konrad vaknar längtar han efter en stor, lång, mjuk och skön kram. Men hur han än letar hittar han ingen. Till slut får han hjälp av Kanin som leder honom fram till en mörk grotta ... En underbar bilderbok om att få uppleva tryggheten hos en förälder. Med rolig kramguide på sista uppslaget!
  • Köp 3 för 76,50 kr/st
  • Köp 10 för 72,25 kr/st
  • Köp 25 för 68,00 kr/st
  • Köp 50 för 63,75 kr/st
 22. En ny start för Abraham
  En ny start för Abraham
  Beskrivning
  Bibelberättelse för barn.
  • Köp 3 för 36,00 kr/st
  • Köp 10 för 34,00 kr/st
  • Köp 25 för 32,00 kr/st
  • Köp 50 för 30,00 kr/st
  • Köp 100 för 28,01 kr/st
 23. En prinsessa bland stjärnorna
  En prinsessa bland stjärnorna
  Beskrivning
  En blodröd solnedgång, stjärnorna och en fullmåne finns i bakgrunden när Sam och Stella ger sig ut på en nattlig expedition. Sam förundras över naturen och vänder sig till Stella med sina frågor. -Har solen pyjamas?", -Kan man fånga stjärnor i en fjärilshov?", -Har månen vingar?"Och som vanligt kan Stella svara på alla hans frågor.
  100,00 kr
 24. En riktig hjälte
  En riktig hjälte
  Beskrivning
  Cement-Calle oroar sig mycket. Han oroar sig för att han ska bli smutsig. Han oroar sig för att han ska fastna. Han oroar sig till och med för att han ska oroa sig. Men en dag behöver Räddnings-Rita räddas och Bilköpings mest oroliga invånare är den enda som kan rädda henne. Det finns bara ett problem: han oroar sig för att han inte kan!I Bilköping är alla figurer lastbilar, vägmaskiner eller bilar av olika slag, var och en med sina speciella karaktärsdrag. Böckerna passar för alla som gillar fartfyllda och spännande böcker som bjuder på massor av fniss!
  100,00 kr
 25. En son kommer hem
  En son kommer hem
  Beskrivning
  En pappa har två söner. Den äldste sonen arbetar hårt för sin far. Men den yngste ber sin pappa om pengar och lämnar hemmet. Han festar så mycket att pengarna och maten tar slut. Då beger han sig hemåt igen. Men vad ska pappa säga? Texten om den förlorade sonen har hämtats från Bibeln för små och stora och har kompletterats med fler ljuvliga bilder från Marijke ten Cate.
  • Köp 3 för 18,00 kr/st
  • Köp 10 för 17,00 kr/st
  • Köp 25 för 16,00 kr/st
  • Köp 50 för 15,00 kr/st
  • Köp 100 för 14,00 kr/st
 26. En vänlig man från Samarien
  En vänlig man från Samarien
  Beskrivning
  Den välkända liknelsen från Bibeln berättas med enkla ord för barn i förskoleåldern. Tredimensionella pop-up bilder och dragflikar ger liv och rörelse åt Susie Pooles härliga teckningar.
  • Köp 3 för 36,00 kr/st
  • Köp 10 för 34,00 kr/st
  • Köp 25 för 32,00 kr/st
 27. En värld full av skärmar
  En värld full av skärmar
  Beskrivning
  I takt med att barnen växer blir deras relation till datorer och skärmar alltmer intensiv och komplicerad. Internet skapar ett klimat där det är svårt att särskilja vilka relationer som är riktiga och vilka som är falska. I dagens samhälle, där unga har fler ”vänner” på nätet än någonsin tidigare, kan den beroendeframkallande tekniken avskärma barnen från umgänge med människor i den ”riktiga” världen.

  Men, datorer och internet är även ett fantastiskt sätt att hålla sig uppdaterad och informerad. I En värld full av skärmar tittar Molly Wigand närmare på hur barn kan använda sig av skärmar på bästa sätt, men hon hjälper också barn och vuxna att upptäcka hur roligt man kan ha det tillsammans med familj och vänner om man bara höjer blicken från skärmen.

  Boken En värld full av skärmar är uppskattad av föräldrar och pedagoger och den hjälper unga människor att navigera sig fram bland skärmar, teknik och sociala medier!

  • Köp 3 för 49,50 kr/st
  • Köp 10 för 46,75 kr/st
  • Köp 25 för 44,00 kr/st
  • Köp 50 för 41,26 kr/st
  • Köp 100 för 38,50 kr/st
 28. Ester
  Ester
  Beskrivning
  Små bibelhjältar är korta berättelser för barn i alla åldrar. Det finns 9 olika böcker i serien

  • Köp 3 för 45,00 kr/st
  • Köp 10 för 42,50 kr/st
 29. Ester Arg och Daisy Galej firar födelsedag
  Ester Arg och Daisy Galej firar födelsedag
  Beskrivning
  Ester Arg och Daisy Galej är goda grannar. Idag är det Esters födelsedag. Men Daisy försover sig och inte ens den gräddigaste tårtan kan få Ester på humör efter det Daisy Galej med sin aldrig sinande optimism fortsätter med överraskningarna hela dagen. Men varken bowling, bio eller bad kan muntra upp Ester Arg. Finns det inte något som kan få Ester Arg att tina upp, det är ju ändå hennes födelsedag?

  Ester Arg och Daisy Galej firar födelsedag är det andra boken om de omaka vännerna. Ester och Daisys olika inställning till livet är en uppfriskande påminnelse om hur olika två personer kan se på samma sak. Måste man vara glad hela tiden? Vad gör det om man är sur ibland? Och måste man tycka att överraskningar alltid är roliga?

  • Köp 3 för 126,00 kr/st
  • Köp 10 för 119,00 kr/st
 30. Får man aldrig sova?
  Får man aldrig sova?
  Beskrivning
  Emma har haft en lång dag och kryper ner i sängen.<br /> Nu ska det bli skönt att sova!<br /><br />Men fåren som Emma vill räkna har helt andra planer. Inte nog med att de ställer till kaos i sovrummet -- de drar Emma med ut på fårkonståkning, fårbalett och fårfotboll också!<br /> Och det är bara början. Får man aldrig sova?<br /><br />En knasgodnattsaga på rim.
  75,00 kr
 31. Farligheter i Indien
  Farligheter i Indien
  Beskrivning
  Nu ska jag berätta lite mer om de rödhåriga syskonen Nilsson, som bodde i Indien med sina föräldrar som var missionärer.
  Kanske du har läst om "Flickan som inte ville börja skolan" och de andra berättelserna?Jag hoppas det, för då känner du redan de här barnen. Ha det så trevligt nu när du läser eller lyssnar till den här berättelsen.
  75,00 kr
 32. Finns det monster i skåpet?
  Finns det monster i skåpet?
  Beskrivning
  Monster kan finnas i olika skepnader och dyker helst upp när man är ensam. Då blir man rädd, men det konstigaste är att de inte syns när man har det roligt. Hubertus, sex år, vet det för det har hans mamma sagt. Mamma har också ett bra knep när man ska sova. Hon är bra, ja faktiskt som en hjältinna tycker Hubertus. Dagens barn har sett monster av alla de slag redan i tidig ålder och många bär på en rädsla för både påhittade och verkliga hemskheter. Vad gör man av sin rädsla som blir verklig, speciellt på kvällen vid läggdags? Författaren har en enkel och trygg förvissning om att en aftonbön tillsammans med en vuxen kan vara en väg till lugn och ro. Precis som Hubertus har hon erfarit detta under hela sin barndom och fortsatte att be aftonbön med sina egna barn när de var små.

  Anette Tidefors är fyrbarnsmamma, pastorsfru och fritidspedagog och bor både i Falkenberg och i Mölndal. Hon har arbetat under några år i Centralafrika och är engagerad i missionsarbete både lokalt och internationellt. Hon har tidigare utkommit med boken Småänglarna har en målardag (Marcus förlag) och presentboken 101 hjärtan från Gud (Pärlan Förlag) och har alltid många idéer och nya projekt på gång. Är fruktansvärt nyfiken och ääääälskar problemlösning!

  160,00 kr
 33. Firma Kornelius och Söner
  Firma Kornelius och Söner
  Beskrivning
  På en gård i Fabelonien bor musen Kornelius och hans söner. En av sönerna vill ha ut sin del av förmögenheten och ger sig iväg hemifrån.
  30,00 kr
 34. Flickan som inte ville börja skolan
  Flickan som inte ville börja skolan
  Beskrivning
  Att börja skolan är roligt och spännande för de flesta barn. Men hur känns det när man först måste åka tåg långt, långt bort och sedan när skolan börjar säga adjö till mamma och pappa och bo alldeles själv på skolan? Storasyster fanns ju visserligen där, men ändå...
  Det här är berättelsen om flickan som inte ville börja skolan och hur det ändå gick bra till slut!
  75,00 kr
 35. Flisan och orättvisan
  Flisan och orättvisan
  Beskrivning
  Ny barnboksserie om livets stora frågor för små människor

  Flisan väntar på att de ska ha invigningsfest i den nya kojan.
  Det har mamma och pappa lovat. Men alla är bara upptagna hela tiden.
  - När är du färdig egentligen? undrar Flisan otåligt. Flisan vill ha festen nu, med detsamma!
  - Vänta lite. Bara en liten stund till, pustar mamma bland räkningarna.
  - Ni hinner aldrig göra något med mig! Det är alltid så orättvist! surar Flisan och stampar iväg ut mot kojan.

  Flisan är en driven tjej med bestämda åsikter och med kreativa lösningar på livets olika problem. På ett humoristiskt och igenkännande sätt skriver barnboksförfattaren Linda Palm om vardagens motgångar som alla barn kan känna igen sig i, men också om kreativa lösningar som både barn och vuxna uppskattar.

  Barnboksförfattaren Linda Palm har en passion både för det lekfulla lärandet och för värderingar om hur vi är och gör mot varandra vilket går som en röd tråd genom hennes författarskap. Illustratören och serietecknaren Jonas Olsson lyfter berättelsen genom sina karakteristiskt varma, färgglada och kluriga bilder.

  • Köp 3 för 67,50 kr/st
  • Köp 10 för 63,75 kr/st
 36. Flisan vill göra allt
  Flisan vill göra allt
  Beskrivning
  Med över 50 barnböcker i ryggen har nu prisade författaren Linda Palm påbörjat en ny bokserie om Flisan - en driven tjej med bestämda åsikter och med kreativa lösningar på livets olika problem. Nu kommer bok två i serien, Flisan vill göra allt. Varje dag har Flisan något kul att göra. Familjen åker från den ena aktiviteten till den andra. Mamma och pappa turas om att skjutsa. Ibland måste Flisan till och med äta mellanmålet i farten för att ladda om inför nästa grej. För hon vill ju verkligen hinna göra allt!
  Till slut blir det för mycket av alla aktiviteter. Efter simskolan kastar sig Flisan ner på golvet och börjar gråta. Hon känner sig helt slut. Jag får ju aldrig bara vara! skriker Flisan. Jag orkar inte ... På ett humoristiskt och igenkännande sätt skriver Linda Palm om vardagens motgångar som alla barn kan känna igen sig i, men också om kreativa lösningar som både barn och vuxna uppskattar.

  Linda Palm är barnboksförfattare, föreläsare och utbildad pedagog. Hon har skrivit över 50 barnböcker och läromedel. År 2015 fick hon Hédi Frieds lärarpris för det pedagogiska arbete hon gör för ökad tolerans och demokratiska värderingar bland de yngre åldrarna.

  Illustratören och serietecknaren Jonas Olsson lyfter berättelsen genom sina karakteristiskt varma, färgglada och kluriga bilder. Han har bland annat tecknat 91:an Karlsson.

  • Köp 3 för 67,50 kr/st
  • Köp 10 för 63,75 kr/st
 37. Följ med Mose
  Följ med Mose
  Beskrivning
  Här finns hela berättelsen om Mose, när prinsessan hittade honom i vassen, när han fick se busken som brann, hur han befriade Israels folk och blev deras ledare på vandringen genom öknen till Kanaan, landet som Gud hade lovat folket. Ta loss kartan och låt barnen skapa bilder med klistermärkena.
  • Köp 3 för 45,00 kr/st
  • Köp 10 för 42,50 kr/st
 38. Förlåtelse : en bok för barn om att kunna förlåta
  Förlåtelse : en bok för barn om att kunna förlåta
  Beskrivning
  Författarinnan hoppas att hon kan ingjuta förlåtelsen i unga människors hjärtan. Hon lär barnen att vi alla kan behöva en ny chans ibland.
  • Köp 3 för 49,50 kr/st
  • Köp 10 för 46,75 kr/st
  • Köp 25 för 44,00 kr/st
  • Köp 50 för 41,26 kr/st
  • Köp 100 för 38,50 kr/st
 39. Froggy & Frissan fixar minnen
  Froggy & Frissan fixar minnen
  Beskrivning
  Froggy och Frissan leker och har kul men då vill Frissan vakta skatten i borgen. Det tycker Froggy att han ska göra. Och plötsligt ligger borgen raserad framför dem.Men som tur är har mamma haft kameran framme och borgen finns på bild. Nu kan de bygga upp borgen precis som den var.I den här boken träffar vi Froggy & Frissan för första gången och genom bygglek och konflikthantering får vi lära oss om kameran och hur man kan skriva ut bilder på papper för att komma ihåg.Böckerna om Froggy och Frissan tar på ett lekfullt och inspirerande sätt upp aktuella ämnen som berör och intresserar barn.
  90,00 kr
 40. Gabriel är bäst på att...
  Gabriel är bäst på att...
  Beskrivning
  Gabriel är bäst på att… är en bok med charmiga illustrationer och ett trevligt och lättillgängligt språk. Barnen lär sig klassiska liknelser samtidigt som de får höra att de är unika och allra bäst på att vara sig själva!

  Glad som en lärka, tyst som en mus. Liten som en ärta, stor som ett hus.

  Läs och fundera och lär på detta sätt. Vänd blad så får du se om du har gissat rätt!

  Åsa-Pia Andersson är författare och illustratör. Hon älskar färg och form och hon har ritat och målat i hela sitt liv. Hon får sin inspiration från allt runt omkring henne men mest av allt från sina tre barn. Gabriel är bäst på att… är Åsa-Pias femte bok.

  • Köp 3 för 54,00 kr/st
  • Köp 10 för 51,00 kr/st
 41. Gånger får napp
  Gånger får napp
  Beskrivning
  Matematik-gänget är en ny bokserie för barn som håller på att lära sig att räkna. I serien möter vi den vänliga Plus, den tjuvaktiga Minus, den smarta Gånger, den rättvisa Delat och Konstapel Lika Med som försöker hålla ordning på alla räknesätten. I den här boken möter vi Gånger som kommer på ett smartare sätt att fiska. Istället för att dra upp en fisk i taget med metspö blir det ju fler fiskar...
  120,00 kr
 42. Gissa hur mycket jag tycker om dig
  Gissa hur mycket jag tycker om dig
  Beskrivning
  Det är svårt att mäta känslor! Det upptäcker Pappaharen och Lilla bruna Barnharen när de tävlar om vem av dem som tycker mest om den andra
  90,00 kr
 43. Glad att vara jag : en bok för barn om självförtroende
  Glad att vara jag : en bok för barn om självförtroende
  Beskrivning
  Vartenda barn i världen är unikt, underbart och fyllt med gåvor. Alla behöver känna sig uppskattade och nöjda med sig själva och kunna säga "Glad att vara jag". Den här boken vill hjälpa till och bidra med det.
  • Köp 3 för 49,50 kr/st
  • Köp 10 för 46,75 kr/st
  • Köp 25 för 44,00 kr/st
  • Köp 50 för 41,26 kr/st
  • Köp 100 för 38,50 kr/st
 44. Glädje på olika sätt
  Glädje på olika sätt
  Beskrivning
  Berätta för mig hur du känner,
  jag har tid och vill lyssna på dig.
  Min känsla och din känsla.
  Vi känner tillsammans!
  Glädje på olika sätt.

  Glädje är de tankar och känslor som kommer när vi är lyckliga och mår bra. Ofta förknippar vi glädje med att vi skrattar och har roligt men det kan också innebära att vi tänker glada tankar eller att det känns bra i hjärtat när vi träffar dem vi tycker om.

  • Köp 3 för 99,00 kr/st
  • Köp 10 för 93,50 kr/st
  • Köp 25 för 88,00 kr/st
  • Köp 50 för 82,50 kr/st
 45. Godis pyssel
  Godis pyssel
  Beskrivning
  Välkommen in i en godisaffär där allt gott ryms! Smarrigt godispyssel där inget är för surt, salt eller för sött. Lekfullt pyssel med massor av klistermärken! En härlig sötchock!

  • Köp 3 för 63,00 kr/st
  • Köp 10 för 59,50 kr/st
 46. Godnatt alla mina drakar
  Godnatt alla mina drakar
  Beskrivning
  Har du hört talas om Driss och hans drakar? Kanske inte. Men de finns, lika säkert som du finns. Drakarna bryr sig minsann inte om vilken dag eller kväll det är. De dyker till och med upp på lördagskvällar alltid precis i den stunden då Driss är på väg att somna. Då hörs ljudet av draktassar mot golvet. Sedan lägger de sig tillrätta på täcket i Driss säng och kräver: "Vi vill veta vad som var bäst med idag! Berätta nu!

  • Köp 3 för 90,00 kr/st
  • Köp 10 för 85,00 kr/st
 47. Gravitation! sa Newton till Nisse : en bok om dragningskraft - och äppelpaj
  Gravitation! sa Newton till Nisse : en bok om dragningskraft - och äppelpaj
  Beskrivning
  Varför trillar äpplet ner från trädet och inte uppåt eller åt sidan? Det undrar katten Nisse efter att ha fått ett äpple i huvudet. Nisse vet inte såna saker, men det gör hunden Newton och nu får Nisse lära sig mycket om gravitation allt från fallande äpplen till varför vattnet i havet helt plötsligt börjar stiga. Newton vet faktiskt nästan allt, men han är inte särskilt praktisk. Han kan tillexempel inte använda sakerna han vet så mycket om. Nisse, däremot, är jätteduktig på att göra saker, särskilt äppelpaj. Gravitation, sa Newton till Nisse är första delen i en serie lärorika och roliga böcker som, på ett lekfullt sätt lär ut spännande fakta och ger tips på goda recept att laga själv. Boken ställer också ställer frågan om vilket som egentligen är viktigast: teoretisk eller praktisk kunskap?

  Jessica Lindholm (1969) illustratör och författare från Hova. Jessica arbetar som illustratör på heltid sedan -02 och har illustrerat närmare 90 barnböcker till andra författare. Mest kända är de omåttligt populära böckerna i serien om Kråke. Nu satsar hon på helt egna böcker.

  170,00 kr
 48. Grävlings grannar stannar
  Grävlings grannar stannar
  Beskrivning
  När stormen drar fram blir några av djuren hemlösa. Grävling vill hjälpa sina grannar men är osäker på om hans hus är stort nog. Dessutom var de fler än han först trodde. Räcker hans mat och hur ska alla få plats att sova?

  En oemotståndlig berättelse om ny vänskap, en björnbärspaj och modet att vara generös. Peter Bently är Roald Dahl Funny Prize-vinnare. I svensk översättning av Carolina Klintefelt

  • Köp 3 för 103,50 kr/st
  • Köp 10 för 97,75 kr/st
 49. Gud är min vän : en bok för barn om Gud
  Gud är min vän : en bok för barn om Gud
  Beskrivning
  Den här boken introducerar barnens egen Bästa Kompis - Gud. Tillsammans med charmiga illustrationer hjälper den barn att lära känna Gud som en kompis, som finns där när som helst och var som helst.
  • Köp 3 för 49,50 kr/st
  • Köp 10 för 46,75 kr/st
  • Köp 25 för 44,00 kr/st
 50. Gud gjorde dig unik
  Gud gjorde dig unik
  Beskrivning
  Den här serien vänder sig till små barn från 2 år och uppåt. Böckerna erbjuder en fin inblick i hur livet kan upplevas från en liten björnunges perspektiv. Samtidigt är tanken att ett litet barn ska kunna känna igen sig i de trygga relationerna som böckerna vill för medla.
  • Köp 3 för 67,50 kr/st
  • Köp 10 för 63,75 kr/st
 51. Gud och jag - Barnask med andakter
  Gud och jag - Barnask med andakter
  Beskrivning
  60 kort med lättlästa andakter för barn.

  Varje andakt består av en berättelse, ett bibelord, en bön och en charmigt illustrerad bild.

  9 x 7 x 4 cm

  • Köp 3 för 81,01 kr/st
  • Köp 10 för 76,50 kr/st
 52. Gud och jag varje dag : 365 andakter för barn
  Gud och jag varje dag : 365 andakter för barn
  Beskrivning
  Andaktsbok för barn365 andakter, bibelord och vers på rim. Underbara bilder i färg.Varje dag på året, kommer de charmiga barnen i den här boken att muntra upp och glädja barn med Guds underbara löften och tidlösa sanningar.
  • Köp 3 för 175,50 kr/st
  • Köp 10 för 165,75 kr/st
 53. Guds stora plan : berättelsebibel
  Guds stora plan : berättelsebibel
  Beskrivning
  GUDS STORA PLAN - BERÄTTELSEBIBEL Se hur Guds plan uppenbaras sida för sida

  I Guds stora plan berättelsebibel får vi läsa om hur Guds stora plan för FRÄLSNING uppenbaras. Guds plan var att göra det som blev fel i Edens lustgård rätt igen. Denna plan skulle ta hundratals år att genomföra och det skulle bli historiens mest kostsamma plan. Till slut skulle Gud sända sin egen son till världen för att erbjuda oss den största gåvan av alla: evigt liv tillsammans med honom. Denna stora plan är den berättelse som finns skriven på varje sida i Bibeln.

  Denna berättelsebibel är, tillsammans med sina charmiga och härliga bilder, skapad för att läsas som en enda lång berättelse. Tänk vilket fantastiskt sätt att introducera barn till Guds stora plan och den kärlek med vilken han genomförde den.

  I den här bibeln för de yngre barnen får vi följa Guds plan för oss ända från 1 Moseboken till Uppenbarelseboken, läst som en enda berättelse där allt hör ihop. Fascineras av hur allt hör samman och hur stor och mäktig Guds plan är och hur vi aldrig, aldrig är bortglömda och alltid älskade. En underbar Bibel som visar på Guds kärlek och vishet och enorma omsorg för varje människa.

  • Köp 3 för 189,00 kr/st
  • Köp 10 för 178,50 kr/st
 54. Guds underbara värld
  Guds underbara värld
  Beskrivning
  Den här boken har sju tomma sidor. Ta loss et klistermärke i taget och sätt det på rätt plats på de tomma sidorna. Se hur Guds underbara värld tar form! Du kan också använda de klistermärkena för att dekorera andra böcker som du har!
  • Köp 3 för 40,50 kr/st
  • Köp 10 för 38,24 kr/st
  • Köp 25 för 36,00 kr/st
  • Köp 50 för 33,75 kr/st
  • Köp 100 för 31,50 kr/st
 55. Gurkbilen som försvann och Äppelmysteriet
  Gurkbilen som försvann och Äppelmysteriet
  Beskrivning
  Från Richard Scarrys äventyrsvärldåterkommer katterna Kalle och Katty,daggmasken Dagge och deras alla vänner.Häng med på deras äventyr i Sysselstad.Hurra för Kalle visas på Barnkanalen, SVT.Format: 197 x 197 mmKartonnage
  135,00 kr
 56. Här är Ester Arg och Daisy Galej
  Här är Ester Arg och Daisy Galej
  Beskrivning
  Ester Arg och Daisy Galej har bott grannar i många herrans år. De är goda vänner och gör allt tillsammans. Som att fika.

  Daisy älskar att baka och det doftar av vanilj och kanel hemma hos henne. Nästan alltid när de fikar blir Ester ilsk. Daisy kanske tuggar för högt eller sörplar sitt kaffe eller andas genom näsan så att det piper. Och om Daisy börjar dansa, då är det alldeles kokt! Glad dans är det värsta Ester vet! Daisy däremot, hon blir aldrig arg. Inte det minsta!

  Varför blir Ester så ofta arg, men aldrig Daisy?

  Ester Arg och Daisy Galej gavs ut första gången 2012, men kommer nu i en efterlängtad nyutgåva. Ester och Daisys olika inställning till livet är en uppfriskande påminnelse om hur olika två personer kan se på samma sak.

  Anna Platt arbetar som manusförfattare för film och tv. Hon har tidigare gett ut kritikerrosade romanen Vi faller, samt bilderboken Sahar som inte syns.

  Maria Källström har jobbat som illustratör i 20 år och har många populära barnböcker på sitt CV. Med figurerna Ester Arg och Daisy Galej har hon skapat en underbar egen bildvärld.

  • Köp 3 för 126,00 kr/st
  • Köp 10 för 119,00 kr/st
 57. Har du någon hemlighet? : om skillnaden mellan bra och dåliga hemligheter
  Har du någon hemlighet? : om skillnaden mellan bra och dåliga hemligheter
  Beskrivning
  Det är roligt att ha en hemlighet . om hemligheten är något som gör dig och andra människor glada. Men om en hemlighet gör att du känner dig konstig inuti, eller gör dig ledsen eller rädd . då är det en dålig hemlighet. Dåliga hemligheter får man alltid, alltid berätta för en vuxen. En kort handledning till den vuxne ingår.
  • Köp 3 för 170,00 kr/st
 58. Härligt stökigt!
  Härligt stökigt!
  Beskrivning
  I Disneys Kul att läsa-serie kan barnet ta sina första steg in i läsvärlden. Böckerna i serien bygger på följande tankar om böcker och läsande: Läsning hänger ihop med lust - det ska vara roligt och spännande att läsa! Att öva sin läsning i välkända miljöer gör det lättare för barnet att förstå texten. Bilderna i böckerna är konstruerade som små kortfilmer som barnet omedelbart kan avkoda. De fina bilderna fungerar som en bro över mot själva texten. Barnet kan alltid gå från en Kul att läsa-bok med känslan av att ha förstått berättelsen. Den här läsframgången uppmuntrar barnet att fortsätta sitt läsande. Svårighetsgraden och textmängden anpassat efter inläringen i förskolan och det första skolåret. Kul att läsa-böckerna kan "läsas" av barnet självt, men det är en fördel att en vuxen läser tillsammans med barnet de första gångerna
  50,00 kr
 59. Hattstugan : en saga på vers med rim som barnen få hitta på själva
  Hattstugan : en saga på vers med rim som barnen få hitta på själva
  Beskrivning
  Hattstugan : en saga på vers med rim som barnen få hitta på själva.

  • Köp 3 för 175,50 kr/st
  • Köp 10 för 165,75 kr/st
 60. Hej då, Ludde!
  Hej då, Ludde!
  Beskrivning
  En bok som kan öppna för samtal om döden även med små barn. Hunden Ludde och Jakob är vänner. De leker och har roligt tillsammans. Men Ludde blir gammal och trött, och till sist slutar Luddes hjärta slå. Jakob är både ledsen och arg.
  Varför var Ludde tvungen att dö? Att förlora ett älskat husdjur kan många gånger vara ett barns första erfarenhet av döden. Därför blir detta också en möjlighet att lära sig något om sorg och förstå vad döden innebär.
  Boken avslutas med en kort handledning.
  • Köp 3 för 170,00 kr/st
 61. Hej Gud, här bor jag! : barnens bönbok
  Hej Gud, här bor jag! : barnens bönbok
  Beskrivning
  Barnens egen bönbok leder in i bönerummet genom ord och bild. Knacka på dörren – och se var du hamnar!

  I boken får husets rum symbolisera olika tillfällen för bön. Här finns bland annat böner för sovrummet, köket, gården, hallen, gammelmormors rum och det hemliga rummet.

  Härliga bilder och underfundiga texter gör detta till en uppskattad bönbok för familjen att använda tillsammans

  • Köp 3 för 112,50 kr/st
  • Köp 10 för 106,25 kr/st
  • Köp 25 för 100,00 kr/st
 62. Hello Kitty & Mimmy
  Hello Kitty & Mimmy
  Beskrivning
  Hello Kitty har en tvillingsyster som heter Mimmy. Precis som andra syskon gör de en samma roliga saker tillsammans. Ibland är de inte helt överens, men för det mesta kan de inte få nog av varandras sällskap.Format: 197 x 197mmKartonnage
  109,00 kr
 63. Henry, husse och James
  Henry, husse och James
  Beskrivning
  Henry, husse och James hade alltid hängt ihop. Till den dagen James sa ”So long!” och gav sig av på ett eget äventyr. Henrys ben smakar trist, och husse är inte heller rolig längre. Om kvällarna sitter husse och Henry på bänken uppe på kullen. Klara nätter ser de stjärnorna tändas och husse spelar låtar på sitt munspel som får stjärnorna att se suddiga ut, men ibland blir det en glad melodi. Sedan kliar han Henry bakom öronen och säger: ”Du ska se, snart kommer James hem till oss igen.” Men ingen James syns till. Ska det alltid vara så här?

  En bok om att längta efter någon man tycker riktigt mycket om.

  Stina Jonssons böcker ger hopp och leenden för såväl barn som vuxna.

  Mats Molid arbetar som illustratör och har gjort bilder till många barnböcker.

  • Köp 3 för 139,50 kr/st
  • Köp 10 för 131,75 kr/st
 64. Herden och de 100 fåren
  Herden och de 100 fåren
  Beskrivning
  Den första berättelsen om Figge - fåret med de svarta öronen.

  Text och illustrationer:Michal Hudak.
  Sång: Annika HudakBoken kan ses och sången höras på YouTube:www.youtube.com/watch?v=8CG3kwV0yqw
  • Köp 3 för 112,50 kr/st
  • Köp 10 för 106,25 kr/st
  • Köp 25 för 100,00 kr/st
  • Köp 50 för 93,75 kr/st
 65. Herdepsalmen
  Herdepsalmen
  Beskrivning
  "Herdepsalmen"
  23:e psaltarpsalmen illustrerad av Michal Hudak.Sång: Annika Hudak
  • Köp 3 för 126,00 kr/st
  • Köp 10 för 119,00 kr/st
  • Köp 25 för 112,00 kr/st
  • Köp 50 för 105,00 kr/st
 66. Herdepsalmen (arabiska)
  Herdepsalmen (arabiska)
  Beskrivning
  23:e Psaltarpsalmen "Herdepsalmen" - på arabiskaBoken är illustrerad av Michal Hudak.
  85,00 kr
 67. Hilda 2 : Hilda och Charlie sover över
  Hilda 2 : Hilda och Charlie sover över
  Beskrivning
  Hildas kompis Charlie ska sova över. Spännande och lite pirrigt, tycker Charlie och är noga med att packa ner nallen, för utan den kan han inte sova. Hilda och Charlie leker spöke, tåg och tittar på film. Men när de ska sova hittar inte Charlie sin nalle! Hilda letar överallt, men nallen är borta. Kanske är nallen ute i mörkret och leker?

  Med ett enkelt och humoristiskt tilltal i både bild och språk, vill Krista Hjärpe skapa igenkänning för alla barn. Hennes finurliga, detaljrika illustrationer har ett alldeles eget uttryck. Hilda och Charlie sover över är andra delen i en lättillgänglig serie som handlar om stora saker i små barns liv, som att flytta, sova över och resa bort.

  120,00 kr
 68. Himlen finns på riktigt - för barn
  Himlen finns på riktigt - för barn
  Beskrivning
  En treårig kille ...en mirakulös resa till himlen ... och ett mycket viktigt budskap till barnen ...Jesus älskar VERKLIGEN barnen.Och han älskar VERKLIGEN dig!
  75,00 kr
 69. Himlen var alldeles blå
  Himlen var alldeles blå
  Beskrivning
  Det här är berättelsen om Gud, en ark fullastad med djur och en man som skilde sig från mängden - Noa.
  Det här är berättelsen om Noas ark som du aldrig hört den förut!
  75,00 kr
 70. Historien om någon
  Historien om någon
  Beskrivning
  Vem är den mystiske Någon som gjorde en våt fläck på golvet, stjälpte mormors bord, åt upp två fiskar, drack upp mjölken, fiskade upp en guldfisk, välte ner en kruka, åt upp en råtta och slank ner i vasen? Den röda tråden löper från sida till sida allt närmare lösningen på gåtan.Älskad bilderboksklassiker sedan 1951.
  80,00 kr
 71. Hjälp, jag är rädd!
  Hjälp, jag är rädd!
  Beskrivning
  Världen kan kännas som en skrämmande plats speciellt när nästan alla är större än dig och när många upplevelser är helt nya. Att känna sig rädd under barndomen är normalt. Men om rädslan börjar störa det vardagliga livet blir det problem för barnet och omtänksamma vuxna.Med charmiga illustrationer ger den här boken enkla, konkreta råd för att hantera rädsla och oro under barndomen. Barn kan lära sig att leva med en inneboende trygghet, fri från rädsla.
  • Köp 3 för 49,50 kr/st
  • Köp 10 för 46,75 kr/st
  • Köp 25 för 44,00 kr/st
  • Köp 50 för 41,26 kr/st
  • Köp 100 för 38,50 kr/st
 72. Hurra för Kalle: Kalles stora ordbok
  Hurra för Kalle: Kalles stora ordbok
  Beskrivning
  Richard Scarrys, Hurra för Kalle Mina första 1000 ord, är en modern fortsättning på Scarrys klassiska bilderböcker och hans speciella berättarstil känns genast igen på de färgsprakande, detaljrika teckningarna och den underfundiga humorn. Med Mina första 1000 ord kan de yngsta läsarna lära sig många nyttiga ord, samtidigt som de kan ägna timmar åt att upptäcka alla skojiga figurer och detaljer i teckningarna. Format: 253 x 278 mmKartonnage
  135,00 kr
 73. I din famn : böner för liten och stor
  I din famn : böner för liten och stor
  Beskrivning
  I din famn är en bönbok för alla, både liten och stor.En trygghet att veta att Gud i hjärtat bor.Om du vill kan du läsa och be en bön var dag.I Guds stora famn får vi plats du och jag.Jag som skrivit och illustrerat boken heter Åsa-Pia Andersson. Min stora passion i livet är att teckna och måla. Då går jag in i min egna lilla värld, och är så lycklig! Inspirationen får jag från våra tre busungar. Nu vill jag glädja andra, med mina texter och bilder. Så välkommen in i min värld.
  • Köp 3 för 58,50 kr/st
  • Köp 10 för 55,25 kr/st
 74. Ingen bil ingen krokodil
  Ingen bil ingen krokodil
  Beskrivning
  Varje vardagsmorgon promenerar pappa och Viggo till förskolan. Det är mörkt, kallt och tidigt. Men pappa vet hur morgonpromenaden blir ett äventyr! Vid varje övergångsställe stannar de och tittar noga åt båda hållen. Först åt vänster, sedan åt höger, och så åt vänster igen. Och sen

  - Ingen bil, ingen krokodil!

  Varje morgon får Viggo sällskap av en pingvin i limousine, en jak på ett flak och en schimpans i ambulans. Pappa är världsbäst på rim! Men en morgon är det Viggo som överraskar pappa

  Ingen bil, ingen krokodil är en bilderbok om att leka med ord, förlora sig i fantasin och att göra varje dag till ett äventyr

  • Köp 3 för 126,00 kr/st
  • Köp 10 för 119,00 kr/st
 75. Jag är inte rädd!
  Jag är inte rädd!
  Beskrivning
  I denna fantastiska och färgglada undervattensvärld får vi följa med Stina och hennes bästa vän Rebecka till Havsdjupets Nöjespark. Stina har många ursäkter för att inte åka Whale Back berg- och dalbana. Efter att hon pratat med sin mamma och bett en bön till Jesus, åker hon den och hennes rädsla vänds till tro. Hon får lära sig att bön till Jesus när det är jobbigt och att ha tro är allt hon behöver för att övervinna sin rädsla.

  • Köp 3 för 99,00 kr/st
  • Köp 10 för 93,50 kr/st
 76. Jag kommer hitta däj där
  Jag kommer hitta däj där
  Beskrivning
  De säger att du är borta. Att du aldrig kommer tillbaka.

  Det tror inte jag på. Jag vet nog var du är.

  Jag kommer hitta dig.

  Hur ska man som liten förstå att någon är borta, för alltid?

  Jag kommer hitta dig där är en poetisk bilderbok om sorg och saknad. Boken tar läsaren med på en resa genom skogen. Men också genom sorgen. Genom återvända till ögonblick och favoritplatser, håller pojken kvar minnet av den han saknar.

  Boken kan öppna för samtal om saknad och sorg. Och förhoppningsvis kan berättelsen också ge tröst.

  145,00 kr
 77. Jag ska få ett syskon! En bok för blivande storebröder och storesystrar
  Jag ska få ett syskon! En bok för blivande storebröder och storesystrar
  Beskrivning
  Ett nytt barns ankomst är en lycklig, spännande och glädjefylld händelse. Men för ett litet barn kan den orsaka osäkerhet, stress och oro.Det bästa sättet att hjälpa ett barn vid denna tid av förändring i familjen är genom förberedelse, kärleksfull bekräftelse samt att barnet får vara delaktigt i att förbereda inför bebisens ankomst och hjälpa till att ta hand om bebisen när den har fötts.Med charmiga illustrationer till sin hjälp visar författaren Emily Menendez-Aponte hur man hjälper sitt barn att välkomna den nya lilla familjemedlemmen med öppna armar.
  • Köp 3 för 49,50 kr/st
  • Köp 10 för 46,75 kr/st
  • Köp 25 för 44,00 kr/st
 78. Jakob brottas med en ängel
  Jakob brottas med en ängel
  Beskrivning
  Korta bibelberättelser
  • Köp 3 för 36,00 kr/st
  • Köp 10 för 34,00 kr/st
  • Köp 25 för 32,00 kr/st
  • Köp 50 för 30,00 kr/st
  • Köp 100 för 28,01 kr/st
 79. Jasmin och den gyllene nyckeln
  Jasmin och den gyllene nyckeln
  Beskrivning
  Sultanen ska resa bort. Under tiden ska Jasmin och Aladdin ta hand om den gyllene nyckeln till palatset och alla dess rikedomar. De ska också ta hand om ambassadörerna som kommer på besök medan sultanen är borta. Aladdin, Rajah och Abu har en massa skoj när de är ensamma på palatset. Jasmin däremot har fullt upp med att göra palatset färdigt inför ambassadörernas besök. Men plötsligt saknas den gyllene nyckeln
  125,00 kr
 80. Jätten Finn
  Jätten Finn
  • Köp 3 för 144,00 kr/st
  • Köp 10 för 136,00 kr/st
 81. Jesus förvandlar vatten till vin
  Jesus förvandlar vatten till vin
  Beskrivning
  Korta bibelberättelser
  • Köp 3 för 36,00 kr/st
  • Köp 10 för 34,00 kr/st
  • Köp 25 för 32,00 kr/st
  • Köp 50 för 30,00 kr/st
  • Köp 100 för 28,01 kr/st
 82. Jesus i Getsemane
  Jesus i Getsemane
  Beskrivning
  Korta bibelberättelser
  • Köp 3 för 36,00 kr/st
  • Köp 10 för 34,00 kr/st
  • Köp 25 för 32,00 kr/st
 83. Jesus kallar : barnbibeln
  Jesus kallar : barnbibeln
  Beskrivning
  Jesus kallar på ditt hjärta och du kan höra Hans röst i varje berättelse i Bibeln.

  Här är 60 noga utvalda bibelberättelser, som tillsammans med Sarah Youngs andakter och charmiga illustrationer av Carolina Farías, hjälper unga hjärtan att förstå Guds stora plan och hur hela Bibeln är centrerad kring Jesus.

  Barn i åldern 4-10 år upptäcker hur mycket Gud älskar dem, att Jesus alltid är med dem och att Han talar till deras liv idag.

  Rek. ålder: 4-10 år Den bästsäljande författaren Sarah Young har berört miljontals liv över hela världen genom sina bibelbaserade andaktsböcker, skrivna som om Jesus själv talar direkt till läsaren. Den här boken inspirerar Guds barn, ung som gammal, till att tala med Jesus i bön och att lyssna till Hans röst som talar kärleksfullt i deras hjärtan.

  • Köp 3 för 180,00 kr/st
  • Köp 10 för 170,00 kr/st
 84. Jesus möter folket
  Jesus möter folket
  Beskrivning
  Här finns många timmars roligt arbete med att hitta detaljer i berättelser från Nya Testamentet
  • Köp 3 för 148,50 kr/st
  • Köp 10 för 140,25 kr/st
 85. Jona
  Jona
  Beskrivning
  Korta bibelberättelser.
  • Köp 3 för 36,00 kr/st
  • Köp 10 för 34,00 kr/st
  • Köp 25 för 32,00 kr/st
 86. Jonis Kalkonis och Pillipruttarna
  Jonis Kalkonis och Pillipruttarna
  Beskrivning
  Jonis Kalkonis, 5 år, och hemlig superagent, ska åka till mormor & morfar tillsammans med sin mamma och sin kompis Sigge Pigge När de kommit dit, träffar de Simon, en väääldigt liten kille som säger att han bor i ett land under mormors lekstuga
  • Köp 3 för 94,50 kr/st
  • Köp 10 för 89,25 kr/st
 87. Josef drömtydaren
  Josef drömtydaren
  Beskrivning
  Berättelsen om Josef - drömtydaren
  • Köp 3 för 36,00 kr/st
  • Köp 10 för 34,00 kr/st
  • Köp 25 för 32,00 kr/st
  • Köp 50 för 30,00 kr/st
  • Köp 100 för 28,01 kr/st
 88. Josef och Maria
  Josef och Maria
  Beskrivning
  Berättelsen om Josef och Maria och när Jesusbarnet föds i Betlehem
  • Köp 3 för 31,50 kr/st
  • Köp 10 för 29,75 kr/st
  • Köp 25 för 28,01 kr/st
  • Köp 50 för 26,25 kr/st
  • Köp 100 för 24,50 kr/st
 89. Josef såld som slav
  Josef såld som slav
  Beskrivning
  Korta bibelberättelser
  • Köp 3 för 36,00 kr/st
  • Köp 10 för 34,00 kr/st
  • Köp 25 för 32,00 kr/st
  • Köp 50 för 30,00 kr/st
  • Köp 100 för 28,01 kr/st
 90. Julen
  Julen
  Beskrivning
  Små bibelhjältar är korta berättelser för barn i alla åldrar. Det finns 4 olika böcker i serien: Julen, Sackaios, Den barmhärtige samariern och David.

  • Köp 3 för 45,00 kr/st
  • Köp 10 för 42,50 kr/st
 91. Julen
  Julen
  165,00 kr
 92. Julens löfte
  Julens löfte
  Beskrivning
  För länge, länge sedan – så länge sedan att det är svårt att föreställa sig – lovade Gud att sända en ny kung. Han skulle vara en ny kung, en räddar-kung, en för evigt-kung!

  Följ med Maria och Josef, en massa herdar, några visa män och massor av änglar när de upptäcker hur Gud uppfyller julens löfte. Till boken finns ett pysselhäfte.

  • Köp 3 för 126,00 kr/st
  • Köp 10 för 119,00 kr/st
 93. Julens löfte - pysselbok
  Julens löfte - pysselbok
  Beskrivning
  Genom färgläggningsbilder, labyrinter, ordrutor och pysselutmaningar får du upptäcka hur Gud höll julens löfte. Använd som kopieringsunderlag eller ge som present tillsammans med Julens löfte
  • Köp 3 för 49,50 kr/st
  • Köp 10 för 46,75 kr/st
 94. Kapten Kroks skatt
  Kapten Kroks skatt
  Beskrivning
  I Disneys Kul att läsa-serie kan barnet ta sina första steg in i läsvärlden. Böckerna i serien bygger på följande tankar om böcker och läsande: Läsning hänger ihop med lust - det ska vara roligt och spännande att läsa! Att öva sin läsning i välkända miljöer gör det lättare för barnet att förstå texten. Bilderna i böckerna är konstruerade som små kortfilmer som barnet omedelbart kan avkoda. De fina bilderna fungerar som en bro över mot själva texten. Barnet kan alltid gå från en Kul att läsa-bok med känslan av att ha förstått berättelsen. Den här läsframgången uppmuntrar barnet att fortsätta sitt läsande. Svårighetsgraden och textmängden anpassat efter inläringen i förskolan och det första skolåret. Kul att läsa-böckerna kan "läsas" av barnet självt, men det är en fördel att en vuxen läser tillsammans med barnet de första gångerna
  50,00 kr
 95. Kärlek från mumintrollen
  Kärlek från mumintrollen
  Beskrivning
  Kärleken är tystlåten, kärleken är vild. Kärleken är försiktig, kärleken är modig. Kärlek är att hålla nära, och att släppa iväg. Kärleken är allt. Nu kommer Mumintrollen med en perfekt presentbok till någon du tycker om. Passar till både partner, bästisen, farmor och din lilla favoritunge.

  • Köp 3 för 76,50 kr/st
  • Köp 10 för 72,25 kr/st
View as Tabell Lista

Artiklar 101-200 av 404

per sida
Fallande ordning

Juli, Öppet Måndag till Fredag 10.00 - 17.00

Lördag och söndag stängt

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå