View as Tabell Lista

Artiklar 301-395 av 395

Page
per sida
Fallande ordning
 1. Prick till Prick
  Prick till Prick
  Beskrivning
  Massor av roliga prickar

  Gör klart bilderna i boken genom att binda samman prickarna. Vad kommer det att bli? Häng med på många roliga timmar av prick till prick aktiviteter och se hur bilderna växer fram.

  Från 3 år

  65,00 kr
 2. Prick-till-prick Julberättelsen
  Prick-till-prick Julberättelsen
  Beskrivning
  Ett roligt sätt att upptäcka denna älskade bibelberättelse! Dra streck mellan prickarna och klistra fast rätt klistermärke på varje sida.
  • Köp 3 för 36,00 kr/st
  • Köp 10 för 34,00 kr/st
  • Köp 25 för 32,00 kr/st
  • Köp 50 för 30,00 kr/st
 3. Prick-till-prick. Noas ark
  Prick-till-prick. Noas ark
  Beskrivning
  Ett roligt sätt att upptäcka denna älskade bibelberättelse!

  Dra streck mellan prickarna och klistra fast rätt klistermärke på varje sida.

  • Köp 3 för 36,00 kr/st
  • Köp 10 för 34,00 kr/st
  • Köp 25 för 32,00 kr/st
  • Köp 50 för 30,00 kr/st
 4. Prinsen och kundtjänst
  Prinsen och kundtjänst
  Beskrivning
  På Prinsens födelsedag är det så äntligen dags för utflykten till Den stora djuraffären i stan. Det är väldigt lätt att komma bort. Tur att tanten med de snälla ögonen kan hjälpa till. Men hur beskriver man sin bästa kompis för någon annan? Musiksaga med CD.
  • Köp 3 för 162,00 kr/st
  • Köp 10 för 153,00 kr/st
  • Köp 25 för 144,00 kr/st
 5. Prinsessan och de tre riddarna
  Prinsessan och de tre riddarna
  Beskrivning
  .Det var en gång en prinsessa...Den vackraste i hela landet....

  Kungen har arrangerat en tävling för alla unga män som önskar vinna kungadotterns hand. Rikets alla riddare får utstå tävlingar och utmaningar för att visa mod och styrka. Men inte bara dessa kvaliteter kommer att vinna kungens godkännande eller prinsessans hjärta.
  135,00 kr
 6. Prinsessan och hajtanden
  Prinsessan och hajtanden
  Beskrivning
  I en hemlig låda har Prinsessan sin allra bästa grej, en stor glänsande pärla. Hennes bäste vän, Prinsen, har en häftig hajtand i en tändsticksask. En sån vill Prinsessan också ha.Prinsessan och hajtanden är en nyskriven musiksaga om att vara någons kompis. Och när man gjort något man ångrar kan man alltid säga förlåt – och göra förlåt.Läs eller lyssna till berättelsen. Prinsessan och hajtanden är en bok och en CD med fem originalsånger och musikbakgrunder för barn och vuxna.
  180,00 kr
 7. Psaltaren för barn
  Psaltaren för barn
  Beskrivning
  Psaltaren är fylld med bilder som är så starka att de kan kännas både överraskande och bekanta för barn. Trots att de är skrivna för flera tusen år sedan, säger de ändå så mycket till oss i dag om den Gud som går med oss genom hela livet och bevarar oss »i sina vingars skugga«.

  Psaltaren för barn innehåller 40 texter från Psaltaren, parafraserade så att de blir tillgängliga för barn. Det gör boken till en fin bönbok, som rymmer både jublande glädje och djup oro

  • Köp 3 för 99,00 kr/st
  • Köp 10 för 93,50 kr/st
 8. Py får ett föl
  Py får ett föl
  Beskrivning
  Py är en islandshäst och hon ska snart få ett föl. Sine är 7 år gammal och brukar hjälpa till på gården där Py och de andra islandshästarna bor. Sine väntar spänt på att Py ska föla men det händer aldrig något och Sine tycker att det går långsamt. Men om natten när Sine sover då föder Py sitt föl. Sine hjälper Py att ta hand om sitt föl och Sine får också titta på när veterinären ska vaccinera föl
  65,00 kr
 9. Pyssla med Castor
  Pyssla med Castor
  Beskrivning
  Här följer vi med in i bilderboksfavoriten Castors verkstad. Boken är full av roliga och kluriga pyssel som Finn fem fel, labyrinter och korsord. Innehåller även klistermärken.

  50,00 kr
 10. Pyssla med Skogsmulle
  Pyssla med Skogsmulle
  Beskrivning
  Följ med Skogsmulle ut i naturen. Det blir ett spännande äventyr i skogen med Skogsmulles vänner. Ta fram dina favoritkritor och pennor, pyssla och färglägg bilderna och låt äventyret börja.

  • Köp 3 för 49,50 kr/st
  • Köp 10 för 46,75 kr/st
 11. Rädsla på olika sätt
  Rädsla på olika sätt
  Beskrivning
  Berätta för mig hur du känner, jag har tid och vill lyssna på dig. Min känsla och din känsla. Vi känner tillsammans! Rädsla på olika sätt.

  Rädsla är en naturlig reaktion. Det är en viktig känsla som skärper vaksamheten i farliga lägen, men den kan också bli ett problem som hindrar oss i vardagen. Då är det viktigt att bemöta rädslan för att inte förstärka den ytterligare.

  • Köp 3 för 99,00 kr/st
  • Köp 10 för 93,50 kr/st
 12. Rädslorna
  Rädslorna
  Beskrivning
  Vad gör man med alla sina rädslor? Kan man städa bort dem, eller är det bra att de finns? Henrik är trött på Rädslorna. De har bott hos honom så länge han kan minnas. Och de bara stökar ner. Kanske skulle det bli bättre om någon ny flyttade in hos dem? Någon som inte är Ängslig, Ilsken eller Rädd för allt. När Ordning och Reda dyker upp verkar allt lovande, men en dag ber de Henrik att göra sig av med Rädslorna. Och det gör han, fast han egentligen inte vill. Allt blir tomt och tråkigt. Det känns inte alls bra. Ska Henrik våga göra som han själv vill och släppa in Rädslorna igen? Rädslorna är en skruvad och samtidigt varm och tänkvärd bilderbok om känslor som vi kanske inte alltid vill kännas vid. Men vilka är vi egentligen utan alla våra känslor?

  Jesper Lundqvist, är barnboksförfattare från Varberg, som skrivit en rad uppmärksammade bilderböcker, som Kivi och monsterhund och Vi letar skatt.

  Marcus-Gunnar Pettersson, är illustratör från Arvika, som på kort tid gjort sig ett namn som en av de mest intressanta illustratörerna i Sverige. Bland annat har han illustrerat böckerna Åskan, Ylvania, Det magiska stoftet och Vi letar skatt.

  150,00 kr
 13. Rätt och fel : en bok för barn om att välja rätt
  Rätt och fel : en bok för barn om att välja rätt
  Beskrivning
  Barn föds inte med kunskapen om vad som är rätt och fel. Men på något sätt, hoppas vi att med tiden kunna hjälpa dem med att bli omtänksamma, ansvarstagande och respektfulla vuxna.
  • Köp 3 för 49,50 kr/st
  • Köp 10 för 46,75 kr/st
  • Köp 25 för 44,00 kr/st
  • Köp 50 för 41,26 kr/st
  • Köp 100 för 38,50 kr/st
 14. Räven och Storken : baserad på Aisopos berättelse
  Räven och Storken : baserad på Aisopos berättelse
  Beskrivning
  Skrattar bäst som skrattar sist!Räven och Storken är vänner, men Räven kan inte låta bli att luras.Räven har bjudit hem Storken på middag. Men den listige Räven serverar soppan i grunda tallrikar och när Storken inte kan dricka en droppe, äter Räven girigt upp allt.Storken är dock inte sen att ge igen och när det är hans tur att bjuda på middag serverar han soppan i höga flaskor. Nu är det Räven som inte kan dricka!Denna färgglada omarbetning av Aisopos klassiska fabel har enkel text och roligt pyssel att göra när berättelsen lästs.
  50,00 kr
 15. Reflexväst Du är värdefull
  Reflexväst Du är värdefull
  Beskrivning
  Gul reflexväst för barn. Västen träs enkelt över huvudet och har resårband i sidorna.
  Reflexvästen är godkänd enligt standarden EN1150 (reflexväst för fritidsbruk) och garanterar mycket god synlighet i trafiken.
  Västen har 2 grå reflexremsor på både framsidan och baksidan.
  På baksidan av västen finns texten “JAG ÄR VÄRDEFULL” tryckt med stora svarta bokstäver.

  Godkända reflexvästar med ett viktigt budskap som passar lika bra på förskolan, i kyrkans barngrupp eller när barnen leker hemma. Håll barnen trygga och synbara så att bilister och cyklister ser barnen på säkert avstånd!

  Godkänd enligt standarden EN1150.
  Ålder: 3-12 år
  Material: 100 % polyester
  Storlek: 400 x 500 mm

  • Köp 3 för 94,50 kr/st
  • Köp 10 för 89,25 kr/st
 16. Resan
  Resan
  Beskrivning
  "Det kan hända att du måste resa. Och det blåser så mycket att du glömmer vem du är och var du kommer ifrån."Ankan blåser bort i en kraftig storm och landar på ett helt nytt ställe. Där måste den lära sig ett nytt språk och ett nytt sätt att leva. Det tar lite tid. Men en fluga, en fisk och en mus blir ankans vänner. Det går att bygga upp en ny hemkänsla!En vacker bilderbok om hur det känns att tvingas iväg hemifrån. Och vara tvungen att bygga upp ett nytt hem. Hoppingivande för alla barn som måste flytta, kanske till ett annat land. Bodil Malmsten står för den lysande översättningen.
  50,00 kr
 17. Retliga bröder och gnälliga systrar!
  Retliga bröder och gnälliga systrar!
  Beskrivning
  En bok för barn om syskonrivalitetSyskonrivalitet är någonting som berör de allra flesta familjer; men det kan gå ganska illa om man inte gör någonting åt det. Barnen kommer alltid att känna sig som konkurrenter när det gäller en förälders kärlek och uppmärksamhet.
  • Köp 3 för 49,50 kr/st
  • Köp 10 för 46,75 kr/st
  • Köp 25 för 44,00 kr/st
  • Köp 50 för 41,26 kr/st
  • Köp 100 för 38,50 kr/st
 18. Rut
  Rut
  Beskrivning
  Små bibelhjältar är korta berättelser för barn i alla åldrar. Det finns 9 olika böcker i serien

  • Köp 3 för 45,00 kr/st
  • Köp 10 för 42,50 kr/st
 19. Rut flyttar ut
  Rut flyttar ut
  Beskrivning
  Borta bra men hemma bäst ?

  Det är marmeladlördag och Rut ser fram emot att få äta så många mackor hon bara kan. Men när pappa istället plockar fram gröt, eftersom brödet är slut (!) tror inte Rut sina öron.

  Och nu blir Rut A R G. Sådär tokarg som bara Rut kan bli.

  Jag flyttar ut! säger Rut.

  Men det är många saker man måste ha med sig när man flyttar Böcker, sängen, badkaret, kylskåpet och kanske pappa också

  En hysterisk berättelse om en bestämd tjej och en galen flytt. Och vad det är som gör att en plats känns som hemma

  160,00 kr
 20. Rymden
  Rymden
  Beskrivning
  Följ med Bamse ut i rymden!
  75,00 kr
 21. Sackaios
  Sackaios
  Beskrivning
  Små bibelhjältar är korta berättelser för barn i alla åldrar. Det finns 4 olika böcker i serien: Julen, Sackaios, Den barmhärtige samariern och David.

  • Köp 3 för 45,00 kr/st
  • Köp 10 för 42,50 kr/st
 22. Sagan om den väldige Herr Bandorulli
  Sagan om den väldige Herr Bandorulli
  Beskrivning
  Hur ska de åtta kockarna lyckas mätta den väldige Herr Bandorulli? Han ropar ju bara på mera, och snart är katastrofen ett faktum!

  Det är tur att Ceasar Succé har en plan för att stoppa den väldige jätten.

  Han delar ju aldrig en smula med nån,

  vad finns det att säga till nån som är sån?

  • Köp 3 för 121,50 kr/st
  • Köp 10 för 114,75 kr/st
 23. Sagor framåt kvällen
  Sagor framåt kvällen
  Beskrivning

  n dansande ballong, flygundervisning i drakskolan och Ebbas vackra pärlhalsbandär ett par av de sagor ni hittar i boken. Totalt finns 14 korta förtrollande högläsningssagor som hjälper små drömmare att somna sött. Stora härliga illustrationer på alla sidor. Lämplig från 3 år.

  85,00 kr
 24. Sahar som inte syns
  Sahar som inte syns
  Beskrivning
  Sahar syns inte. Förut syntes hon jättebra. Men när Lo bjöd alla utom Sahar på sitt kalas, började Sahar att suddas ut. Sedan slutade de andra barnen att hälsa. Och till sist blev hon alldeles osynlig.

  Men en dag händer någonting. Någon får syn på Sahar!

  Sahar som inte syns är en stark och finstämd berättelse om hur det kan kännas att vara utan vänner. Och om magin som uppstår när någon ändå ser dig.

  Anna Platt arbetar som manusförfattare för film och tv. Hon har tidigare skrivit bilderboken Ester Arg och Daisy Galej samt romanen Vi faller.

  Li Söderberg är illustratör och prisad formgivare till en rad böcker som Ja, jag har mens hur så? och steg-för- steg serien Odla, Baka och Fixa. Med Sahar som inte syns debuterar hon som barnboksillustratör.

  135,00 kr
 25. Sakarias och Elisabet
  Sakarias och Elisabet
  Beskrivning
  Korta bibelberättelser från gamla och nya testamentet

  • Köp 3 för 36,00 kr/st
  • Köp 10 för 34,00 kr/st
  • Köp 25 för 32,00 kr/st
  • Köp 50 för 30,00 kr/st
  • Köp 100 för 28,01 kr/st
 26. Salomos tempel
  Salomos tempel
  Beskrivning
  Bibelberättelse för barn.p>
  • Köp 3 för 36,00 kr/st
  • Köp 10 för 34,00 kr/st
  • Köp 25 för 32,00 kr/st
  • Köp 50 för 30,00 kr/st
  • Köp 100 för 28,01 kr/st
 27. Sanna & Farmor är på dop 1st
  Sanna & Farmor är på dop 1st
  Beskrivning
  Sanna och hennes farmor tycker om att hitta på saker tillsammans. Farmor berättar för Sanna om att fira gudstjänst i kyrkan och vad påsken och dopet handlar om. Äntligen finns riktigt fina svenska barnböcker som tar upp frågor om dop, gudstjänstfirande och påsk! Böckerna passar perfekt för kyrkans lekhörna, söndagsskolan, familjegudstjänsten och öppna förskolan. Dela ut böckerna vid dopsamtal eller ge som present till församlingens alla nydöpta barn och deras syskon! Böckerna har ljusa, fina illustrationer av Matilda Salmén. Boken säljs i 10-pack.
  35,00 kr
 28. Sanna & Farmor firar gudstjänst
  Sanna & Farmor firar gudstjänst
  Beskrivning
  Sanna och hennes farmor tycker om att hitta på saker tillsammans. Farmor berättar för Sanna om att fira gudstjänst i kyrkan och vad påsken och dopet handlar om. Äntligen finns riktigt fina svenska barnböcker som tar upp frågor om dop, gudstjänstfirande och påsk! Böckerna passar perfekt för kyrkans lekhörna, söndagsskolan, familjegudstjänsten och öppna förskolan. Dela ut böckerna vid dopsamtal eller ge som present till församlingens alla nydöpta barn och deras syskon!
  35,00 kr
 29. Sanna & Farmor firar påsk 1st
  Sanna & Farmor firar påsk 1st
  Beskrivning
  Sanna och hennes farmor tycker om att hitta på saker tillsammans. Farmor berättar för Sanna om att fira gudstjänst i kyrkan och vad påsken och dopet handlar om. Äntligen finns riktigt fina svenska barnböcker som tar upp frågor om dop, gudstjänstfirande och påsk! Böckerna passar perfekt för kyrkans lekhörna, söndagsskolan, familjegudstjänsten och öppna förskolan. Dela ut böckerna vid dopsamtal eller ge som present till församlingens alla nydöpta barn och deras syskon! Böckerna har ljusa, fina illustrationer av Matilda Salmén. Boken säljs i 10-pack.
  35,00 kr
 30. Sanna & Farmor på begravning
  Sanna & Farmor på begravning
  Beskrivning
  Sanna och farmor är på begravning är en bilderbok i miniformat, en av sex böcker i Sanna och farmor-serien.

  Farmors telefon ringer, och Sanna hör direkt att farmor blir ledsen. Farmors syster Karin har dött. Sanna har varit och hälsat på hos henne. De åt polkagrisar tillsammans, men Karin var sjuk, och nu får Sanna trösta farmor med en kram. Farmors syster Karin har dött. Sanna har varit och hälsat på hos henne. De åt polkagrisar tillsammans, men Karin var sjuk, och nu får Sanna trösta farmor med en kram. På Karins begravning är hela Sannas familj med. Det är första gången Sanna är på en begravning, och hon måste fråga farmor om en del saker som hon funderar på.

  Sanna och farmor är på begravning är skriven för förskolebarn som är med i kyrkan vid en tacksägelse, en minneshögtid eller en begravning, eller som har börjat fråga om döden. Ha den i psalmbokshyllan eller i barnkassarna, eller dela ut den! Du som arbetar på begravningsbyrå kan ha boken och ge bort den till barn som är med när de vuxna i deras familj planerar en begravning.

  En redaktionsgrupp bestående av bland andra Gunilla Lindén och Birgitta Axelsson har skrivit berättelsen, och Matilda Salmén har illustrerat den.

  35,00 kr
 31. Sanna och farmor är på begravning (10 pack)
  Sanna och farmor är på begravning (10 pack)
  Beskrivning
  Följ med Sanna och farmor på begravning. När någon har dött går man till kyrkan och säger adjö. Sanna & farmor-böckerna är lättlästa svenskskrivna barnböcker i pixistil, som tar upp kyrkans och trons frågor. Böckerna passar perfekt för kyrkans lekhörna, söndagsskolan, familjegudstjänsten och öppna förskolan. Dela ut böckerna vid dopsamtal eller ge som present till församlingens alla nydöpta barn och deras syskon.
  • Köp 3 för 263,49 kr/st
 32. Sanna och farmor är på dop (10-pack)
  Sanna och farmor är på dop (10-pack)
  Beskrivning
  Sanna och hennes farmor tycker om att hitta på saker tillsammans. Farmor berättar för Sanna om att fira gudstjänst i kyrkan och vad påsken och dopet handlar om. Äntligen finns riktigt fina svenska barnböcker som tar upp frågor om dop, gudstjänstfirande och påsk! Böckerna passar perfekt för kyrkans lekhörna, söndagsskolan, familjegudstjänsten och öppna förskolan. Dela ut böckerna vid dopsamtal eller ge som present till församlingens alla nydöpta barn och deras syskon! Böckerna har ljusa, fina illustrationer av Matilda Salmén. Boken säljs i 10-pack.
  • Köp 3 för 263,49 kr/st
 33. Sanna och farmor ber aftonbön (10-pack)
  Sanna och farmor ber aftonbön (10-pack)
  Beskrivning
  Sanna sover över hos farmor och när hon har lagt sig, pratar de om vad som hänt under dagen. Men, de pratar inte bara med varandra. De pratar med Gud också. De ber och tackar för allt som är bra i livet. Brukar du be? Vad skulle du vilja tacka för?

  Sanna och Farmor ber aftonbön är den sjunde boken i den populära serien miniböcker om Sanna och farmor. Sanna och Farmor ber aftonbön innehåller några av våra vanligaste böner.

  • Köp 3 för 263,49 kr/st
 34. Sanna och farmor ber aftonbön, 1st
  Sanna och farmor ber aftonbön, 1st
  Beskrivning
  Sanna sover över hos farmor och när hon har lagt sig, pratar de om vad som hänt under dagen. Men, de pratar inte bara med varandra. De pratar med Gud också. De ber och tackar för allt som är bra i livet. Brukar du be? Vad skulle du vilja tacka för?

  Sanna och Farmor ber aftonbön är den sjunde boken i den populära serien miniböcker om Sanna och farmor. Sanna och Farmor ber aftonbön innehåller några av våra vanligaste böner.

  35,00 kr
 35. Sanna och farmor firar gudstjänst (10 pack)
  Sanna och farmor firar gudstjänst (10 pack)
  Beskrivning
  Sanna och hennes farmor tycker om att hitta på saker tillsammans. Farmor berättar för Sanna om att fira gudstjänst i kyrkan och vad påsken och dopet handlar om. Äntligen finns riktigt fina svenska barnböcker som tar upp frågor om dop, gudstjänstfirande och påsk! Böckerna passar perfekt för kyrkans lekhörna, söndagsskolan, familjegudstjänsten och öppna förskolan. Dela ut böckerna vid dopsamtal eller ge som present till församlingens alla nydöpta barn och deras syskon!
  • Köp 3 för 263,49 kr/st
 36. Sanna och farmor pratar om Gud (10 pack)
  Sanna och farmor pratar om Gud (10 pack)
  Beskrivning
  Sanna och farmor pratar om Gud är den sjätte boken i serien om Sanna & farmor. I boken följer Sanna med sin farmor till kyrkan. Men Sanna vill veta mer om Gud – hon har en kompis som är muslim och farmor har grannar som är judar. Genom dem får Sanna reda på mer om vad judar, muslimer och kristna har gemensamt. Men också vad som skiljer sig. Genom boken får barnen veta mer om de tre religionerna judendom, islam och kristendom. Boken säljs i 10-pack
  • Köp 3 för 263,49 kr/st
 37. Sanna och farmor pratar om Gud 1st
  Sanna och farmor pratar om Gud 1st
  Beskrivning
  Sanna och farmor pratar om Gud är den sjätte boken i serien om Sanna & farmor. I boken följer Sanna med sin farmor till kyrkan. Men Sanna vill veta mer om Gud – hon har en kompis som är muslim och farmor har grannar som är judar. Genom dem får Sanna reda på mer om vad judar, muslimer och kristna har gemensamt. Men också vad som skiljer sig. Genom boken får barnen veta mer om de tre religionerna judendom, islam och kristendom. Boken säljs i 10-pack
  35,00 kr
 38. Schysst i sport och spel : en bok för barn om att spela och leka
  Schysst i sport och spel : en bok för barn om att spela och leka
  Beskrivning
  Dela med dig av den här boken till de barn du bryr dig om så att de spel de spelar är förnuftiga och sunda. Hjälp dem lära sig hur man spelar schysst och du ger dem en gåva för livet.
  • Köp 3 för 49,50 kr/st
  • Köp 10 för 46,75 kr/st
  • Köp 25 för 44,00 kr/st
  • Köp 50 för 41,26 kr/st
  • Köp 100 för 38,50 kr/st
 39. Sjöspråket
  Sjöspråket
  Beskrivning
  Leo ska få följa med sin kusin ut på sjön. Det är första gången för Leo och allt känns väldigt förvirrande. Plötsligt heter ett vanligt rep tamp och höger och vänster är styrbord och babord. Båtturen blir ett riktigt äventyr där Leo och läsaren får lära sig Sjöspråket!

  En charmig bilderbok om alla de konstiga ord som används så fort du kliver ombord på en båt.

  160,00 kr
 40. Skapelsen
  Skapelsen
  Beskrivning
  Små bibelhjältar är korta berättelser för barn i alla åldrar. Det finns 9 olika böcker i serien

  • Köp 3 för 45,00 kr/st
  • Köp 10 för 42,50 kr/st
 41. Skruven flyger drake
  Skruven flyger drake
  • Köp 3 för 108,00 kr/st
  • Köp 10 för 102,00 kr/st
 42. Skruven möter Hävstången
  Skruven möter Hävstången
  Beskrivning
  I den här boken möter Skruven Hävstången och får hjälp med att lyfta en sten.

  Bokens handling visar även på att: det inte är bra att retas det går lättare när man hjälper varandra

  • Köp 3 för 108,00 kr/st
  • Köp 10 för 102,00 kr/st
 43. Skruven möter Hjulet
  Skruven möter Hjulet
  Beskrivning
  I den här boken hjälper Hjulet Skruven att förflytta en båt till sjön.

  Bokens handling visar även på att: man ibland måste lyssna och följa en instruktion man kan använda redskap för att lösa problem

  • Köp 3 för 108,00 kr/st
  • Köp 10 för 102,00 kr/st
 44. Skruven möter Kilen
  Skruven möter Kilen
  • Köp 3 för 108,00 kr/st
  • Köp 10 för 102,00 kr/st
 45. Skruven möter Lutande Planet
  Skruven möter Lutande Planet
  Beskrivning
  I den här boken får Skruven hjälp av Lutande Planet med att komma upp å ett berg för en picknick.

  Bokens handling visar även på att: alla är värdefulla

  • Köp 3 för 108,00 kr/st
  • Köp 10 för 102,00 kr/st
 46. Slottsbranden: Vadstena
  Slottsbranden: Vadstena
  Beskrivning
  Det är sommarlov och Saga och Emil vill hellre bada än att följa med mamma till Vadstena klostermuseum.

  Det kanske blir superspännande, säger mamma.

  Ingen av dem anar hur spännande det kommer att bli.

  Mitt under rundturen upptäcker Saga och Emil att de förflyttats i tiden. Klostrets rum är utbytta mot stora slottssalar. Och istället för nunnor är det riddare de möter i korridorerna. Plötsligt ropar någon att elden är lös! Ska Saga och Emil hinna rädda pojken som sitter oskyldigt fängslad, innan lågorna når tornet?

  Genom tiden är en serie historiska äventyr som utspelar sig runt om i Sverige. I Slottsbranden besöks Vadstena. Äventyret utspelar sig på 1300-talet, då det fanns riddare i Sverige och då en brand skadade Folkungaättens palats i Vadstena. Ruinerna låg sedan gömda i 600 år bakom klostrets murar.

  • Köp 3 för 130,50 kr/st
  • Köp 10 för 123,25 kr/st
 47. Snabbe Sigge
  Snabbe Sigge
  Beskrivning
  Ny bokserie för barn! I denna fantastiska och färgglada undervattensvärld besegrar Snabbe Sigge skammen i att vara annorlunda. Han går med i skolans simlag och barnen förstår att han är en fantastisk kille.
  Skolan vinner mästerskapet för första gången när Sigge besegrar den skräckinjagande Marcus. Sigge ber en bön och tackar Jesus för att han är annorlunda och för sina nya vänner. Sigge och hans vänner lär sig om medkänsla, acceptans och att älska varandra trots sina olikheter.
  författare: lee ann mancini
  LeeAnn innehar en kandidatexamen i religionskunskap från Regent University, en masterexamen i bibel- och telogistudier från Knox Theological Seminary och en master i kristendoms- och klassiska studier från Trinity Evangelical Divinity School.
  illustratör: dan sharp
  Dan är en konstnär med över trettio års erfarenhet av att illustrera bilder för barn. Han innehar en konstnärlig kandidatexamen från Michigan State University och har illustrerat många barnböcker. Han har specialiserat sig inom skapande av licensierad konst för Disney, Warner Brothers, American Greetings och andra licensgivare av kända karaktärer. Dan älskar Herren och går regelbundet till Calvary Church i Grand Rapids, Michigan
  • Köp 3 för 90,00 kr/st
  • Köp 10 för 85,00 kr/st
 48. Snögubben
  Snögubben
  Beskrivning
  En vinternatt vaknar en snögubbe till liv och ett magiskt äventyr tar sin början ... Nu kommer äntligen den efterlängtade nyutgåvan av Raymond Briggs klassiska julsaga. Det är en historia utan ord, där de drömlikt vackra illustrationerna berättar sagan om den lilla pojken som rusar ut i trädgården en vintrig dag för att bygga en snögubbe. På natten när han sover vaknar snögubben till liv i hans drömmar.

  Raymond Briggs prisbelönta berättelse är ett världsomspännande fenomen som har varit en självklar del av julen för generationer av barn i över trettio år. Snögubben är även en älskad film som visats många jular på SVT.

  100,00 kr
 49. Solägget
  Solägget
  Beskrivning
  Älvan hittar en dag ett stort, gult klot i mossan. Hon och djuren i skogen grubblar över vad det egentligen är hon hittat, kan det vara ett ägg från självaste solen
  100,00 kr
 50. Sommar - pyssla med mig
  Sommar - pyssla med mig
  Beskrivning
  Möt sommaren med pyssel, tips och allt som hör till årstiden. Vem ligger i hängmattan och viftar med tårna? Hur många hinkar sand går åt till att bygga sandtorn och vem har skickat flaskposten? Här får du massor av pyssel och gör-det-själv-tips på hur du exempelvis gör egna snäckdjur, skuggfigurer och flaggor. Författare Anna Ribbing och illustratör Mia Nilsson gör tillsammans en serie pysselböcker.

  • Köp 3 för 67,50 kr/st
  • Köp 10 för 63,75 kr/st
 51. Sören & Nils : berättelsen om två grisar och ett blekblått brev från Gud
  Sören & Nils : berättelsen om två grisar och ett blekblått brev från Gud
  Beskrivning
  Det kom ett litet, blekblått brev med posten. Det var en inbjudan från Gud. Sören & Nils är– berättelsen om två grisar och ett blekblått brev från Gud som har ett viktigt budskap om Guds kärlek till Nils och Sören som finns i oss alla. En blivande klassiker.
  • Köp 3 för 45,00 kr/st
  • Köp 10 för 42,50 kr/st
  • Köp 25 för 40,00 kr/st
 52. Sorg på olika sätt
  Sorg på olika sätt
  Beskrivning
  Berätta för mig hur du känner,
  jag har tid och vill lyssna på dig.
  Min känsla och din känsla.
  Vi känner tillsammans!
  Sorg på olika sätt.
  Sorg är de tankar och känslor som kommer om något jobbigt händer som förändrar livet. Det kan vara vardagssorg som att vinka hejdå eller sorg som varar över en längre tid. I den här boken får barnet och den vuxne tillsammans utforska hur sorg kan kännas på olika sätt.

  • Köp 3 för 99,00 kr/st
  • Köp 10 för 93,50 kr/st
 53. Sov gott mitt barn : bibelberättelser & godnattböner
  Sov gott mitt barn : bibelberättelser & godnattböner
  Beskrivning
  Påbörja en ny kvällsrutin – Läs en bibelberättelse vid läggdags!

  Finns det något bättre sätt att avsluta dagen än att krypa ner under täcket tillsammans med dina barn och fylla deras små hjärtan med Guds kärlek?

  Den här boken består av över 50 berättelser från Gamla och Nya testamentet som ger en bra överblick av Bibeln och visar Guds kärlek och omsorg för barnen. Sov gott mitt barn lugnar, stillar och ger barnen en fin avslutning på dagen.

  VARJE Kapitel består av:
  •En bibelberättelse – en berättelse om Guds styrka och beskydd
  •Ett bibelord – en bibelvers att bära med sig i hjärtat
  •En godnattbön – en bön som knyter an till berättelsens tema
  •Ett löfte från gud – ett kärleksfullt och hoppingivande löfte från Gud
  Sov gott mitt barn innehåller även tips och råd för föräldrar hur man kan skapa en positiv upplevelse för barnet och föräldern vid läggning och högläsning.

  • Köp 3 för 216,00 kr/st
  • Köp 10 för 204,00 kr/st
 54. Spännande Calcutta
  Spännande Calcutta
  Beskrivning
  I denna bok får vi följa med lilla Birgittaoch hennes syskon på spännande äventyr ideras barndoms stad Calcutta.
  Där får barnen uppleva hur otroligt olikafattiga och rika människor kan ha det. Defår trängas på ett överfullt tåg, möta bådebengaliska tigrar och stora elefanter och ävenupptäcka hur kul det kan vara med ett riktigtösregn! Men inte för alla...
  Detta är femte delen i serien om Birgitta Ekmansuppväxt som missionärsdotter i delstatenBilhar i norra Indien. Böckerna bygger heltpå hennes egna upplevelser tillsammans medsina föräldrar och syskon.

  75,00 kr
 55. Spring, Tuff!
  Spring, Tuff!
  Beskrivning
  I Disneys Kul att läsa-serie kan barnet ta sina första steg in i läsvärlden. Böckerna i serien bygger på följande tankar om böcker och läsande: Läsning hänger ihop med lust - det ska vara roligt och spännande att läsa! Att öva sin läsning i välkända miljöer gör det lättare för barnet att förstå texten. Bilderna i böckerna är konstruerade som små kortfilmer som barnet omedelbart kan avkoda. De fina bilderna fungerar som en bro över mot själva texten. Barnet kan alltid gå från en Kul att läsa-bok med känslan av att ha förstått berättelsen. Den här läsframgången uppmuntrar barnet att fortsätta sitt läsande. Svårighetsgraden och textmängden anpassat efter inläringen i förskolan och det första skolåret. Kul att läsa-böckerna kan "läsas" av barnet självt, men det är en fördel att en vuxen läser tillsammans med barnet de första gångerna.
  50,00 kr
 56. Stå emot grupptryck : en bok för barn om att vara sig själv
  Stå emot grupptryck : en bok för barn om att vara sig själv
  Beskrivning
  Att vilja bli accepterade av sina kompisar är en naturlig del av barns sociala utveckling. Men barn kan bli för påverkade av vad "vänner" tycker om dem och vad de vill att de skall göra.
  • Köp 3 för 49,50 kr/st
  • Köp 10 för 46,75 kr/st
  • Köp 25 för 44,00 kr/st
  • Köp 50 för 41,26 kr/st
  • Köp 100 för 38,50 kr/st
 57. Starke Simson
  Starke Simson
  Beskrivning
  Berättelsen om Simson återgiven med enkla texter och färgglada bilder
  • Köp 3 för 31,50 kr/st
  • Köp 10 för 29,75 kr/st
  • Köp 25 för 28,01 kr/st
  • Köp 50 för 26,25 kr/st
  • Köp 100 för 24,50 kr/st
 58. Superfarlig!
  Superfarlig!
  Beskrivning
  Det ligger något grönt skogen. Vad kan det vara? Mullvad, som tycker om att sätta etiketter på allt han ser, får mycket att göra. Det gäller att varna alla för faran – och som tur är sover den än så länge. en när middagsluren är över blir det inte alls som Mullvad hade tänkt. Vad ska hända med alla hans fina etiketter? Och vad vill den stora gröna inkräktaren egentligen?

  En bilderbok av brittiske Tim Warnes, som tidigare har arbetat tillsammans med bland andra Norbert Landa och Steve Smallman

  • Köp 3 för 90,00 kr/st
  • Köp 10 för 85,00 kr/st
  • Köp 25 för 80,00 kr/st
 59. Tacksamhet är toppen!
  Tacksamhet är toppen!
  Beskrivning
  Barn kan lätt ta saker för givna. Men att lära våra barn om tacksamhet behöver inte vara så svårt. Den här boken erbjuder föräldrar, pedagoger och andra vuxna i barnens liv en hjälp att förmedla vikten av uppskattning och tacksamhet till barnen.

  Författaren Michaelene Mundy påminner såväl barnen som oss vuxna om att vi alla behöver vara lite mer tacksamma för de saker och de fantastiska människor vi har i våra liv!

  • Köp 3 för 49,50 kr/st
  • Köp 10 för 46,75 kr/st
  • Köp 25 för 44,00 kr/st
  • Köp 50 för 41,26 kr/st
  • Köp 100 för 38,50 kr/st
 60. Tända lampan : En jättemörk historia
  Tända lampan : En jättemörk historia
  Beskrivning
  Lilla grisen behöver hjälp!

  Det är mörkt precis överallt och det händer spännande saker i huset.

  Men man ser ju ingenting!

  Kan du tända lampan?
  Tända lampan är ett interaktivt bilderboksäventyr för alla som tycker att det är spännande och kanske lite läskigt med mörker. För när ljuset är tänt, är det ju sällan så otäckt som man tror... Följ med grisen genom huset och hjälp honom tända lampan så får du också se!
  Evalotta och Ola Belin (Stockholm) jobbar båda med barnkultur och design på heltid. Tillsammans har de skapat Tända lampan, som är deras tredje barnbok. Tidigare har de gett ut pekböckerna Titta maten och Titta väder på annat förlag.

  • Köp 3 för 130,50 kr/st
  • Köp 10 för 123,25 kr/st
 61. Ted, Moa och Zeb på isäventyr
  Ted, Moa och Zeb på isäventyr
  Beskrivning
  Det är en varm dag. De tre vännerna Ted, Moa och Zeb paddlar ut på havet. Plötsligt träffar de på ett isberg med en sovande isbjörnsfamilj. Var kommer de ifrån? Och vad ska de göra när isberget blir allt mindre?En rolig, mångbottnad berättelse om nyfunnen vänskap, världar som möts och om vikten av att ta hand om jorden.
  • Köp 3 för 72,00 kr/st
  • Köp 10 för 68,00 kr/st
  • Köp 25 för 64,00 kr/st
  • Köp 50 för 60,00 kr/st
  • Köp 100 för 56,00 kr/st
 62. Till Margarita
  Till Margarita
  Beskrivning
  Till Maragarita är en dikt som skrevs till en ung flicka för över 100 år resan. Det är nationalskalden från Nicaragua Rubén Dario (1867-1916), som en gång skrev den. Denna dikt är tidlös i sitt budskap. Att Margarita är en prinsessa precis som du och att himlens alla stjärnor också tillhör dig.
  155,00 kr
 63. Titta, det är Jesus!
  Titta, det är Jesus!
  Beskrivning
  Klappa & känn-bok med mjukt pälstyg En dag ser det lilla lammet att Guds ängel, Gabriel, hälsar på Maria. Ängeln berättar för Maria om något fantastiskt som ska hända. Men vad kan det vara? Häng med när det nyfikna lammet letar efter svar!

  Upptäck berättelsen om den första julen från ett nytt perspektiv, genom ett lamms ögon. Lammet får vara med om när både en ängel och tre vise män besöker Maria, Josef och Jesusbarnet.

  Genom hela berättelsen kan man klappa och känna på lammets mjuka päls.

  • Köp 3 för 112,50 kr/st
  • Köp 10 för 106,25 kr/st
 64. Tittut. Baby
  Tittut. Baby
  Beskrivning
  Lyssna på fniss och plask, rasslet från en skallra, rop på mamma och till sist en godnattvisa i den här roliga boken. Ditt barn kommer att älska att vända blad, lyfta flikar och följa med i bild och text medan ni läser. Hur låter babyn när den badar, skrattar eller leker med sin skallra? Härma tillsammans - för varje uppslag finns ett autentiskt ljud som spelas upp när ni lyfter flikarna i boken.

  65,00 kr
 65. Tom & Jerry : vilt, vildare, vildast!
  Tom & Jerry : vilt, vildare, vildast!
  Beskrivning
  Njut av Tom&Jerry, katten och råttan som alltid är fulla med bus!

  65,00 kr
 66. Trädgårdsblommor
  Trädgårdsblommor
  Beskrivning
  Bilderbok med olika blommor
  35,00 kr
 67. Två och två Målarbok
  Två och två Målarbok
  Beskrivning
  Målarbok med berättelsen om Noa
  • Köp 3 för 22,50 kr/st
  • Köp 10 för 21,25 kr/st
  • Köp 25 för 20,00 kr/st
 68. Underbara sagor
  Underbara sagor
  Beskrivning
  Den här boken innehåller 12 mycket välkända sagor som föräldrar och mor- och farföräldrar läst för sina barn och barnbarn framför brasan eller när det är dags att sova. Boken är en gåva till dagens läsare som vi hoppas ska njuta av de underbara sagor som funnit i vår kulturskatt i flera hundra år.
  100,00 kr
 69. Vad händer när någon dör? En bok för barn om döden och begravningar
  Vad händer när någon dör? En bok för barn om döden och begravningar
  Beskrivning
  Kan du minnas den första gången du var på en begravning? Liknande frågor och funderingar som du hade då kommer med största sannolikhet att dyka upp i huvudet på barnen i ditt liv första gången de konfronteras med döden och begravningar.Vad händer när någon dör? är tänkt att fungera som en hjälp i denna komplicerade och svåra stund. Genom att skingra det mystiska kring döden och begravningar hjälper denna trevligt illustrerade bok vuxna att förklara för barnen hur vi genom glädje och sorg minns vår älskade anhörige eller vän. Vuxna kan lära sig mycket av att lära ut. Så ta tillvara på ögonblicket och väx tillsammans med ditt barn.Vad händer när någon dör?En bok för barn om dödenoch begravningarAv Michaelene Mundy Illustrationer av R.W.Alley
  • Köp 3 för 49,50 kr/st
  • Köp 10 för 46,75 kr/st
  • Köp 25 för 44,00 kr/st
  • Köp 50 för 41,26 kr/st
  • Köp 100 för 38,50 kr/st
 70. Vännen som förlåter
  Vännen som förlåter
  Beskrivning
  Pratar du ibland innan du tänker? Händer det att du gör fel? Har du svikit en vän någon gång? Då kommer du att känna igen dig i Petrus. Men Petrus hade en speciell vän. Och den vännen förändrade allt.

  I Vännen som förlåter får vi veta hur det gick till när Petrus och Jesus blev vänner. Vi får följa med när Petrus svek och Jesus blev korsfäst. Men vi får också vara med när Jesus visar Petrus och alla oss andra vad det innebär att förlåta

  • Köp 3 för 126,00 kr/st
  • Köp 10 för 119,00 kr/st
 71. Varför är himlen blå? : böner för och med barn
  Varför är himlen blå? : böner för och med barn
  Beskrivning
  Att umgås med en fyraåring är att se världen med nyfikna ögon. Frågorna är kluriga och många och fantasin sprudlar. Med på upptäcktsfärden finns Livets Gud.

  Varför är himlen blå? innehåller böner och dikter för den som fyllt fyra år. Varje uppslag innehåller två böner: en för den som är vuxen och en bön att be tillsammans med barnet.

  Kerstin Hesslefors Persson förmedlar värme och ärlighet i bönerna och visar hur vi får vända oss till en kärleksfull Gud som har omsorg om både små och stora.

  • Köp 3 för 99,00 kr/st
  • Köp 10 för 93,50 kr/st
  • Köp 25 för 88,00 kr/st
  • Köp 50 för 82,50 kr/st
 72. Vem är Jesus?
  Vem är Jesus?
  Beskrivning
  En lättläst barnbok om Jesus. Den är skriven på rim och illustrerad med charmiga bilder.De viktigaste frågorna som du kommer att få svara på i livet,är de som ditt barn frågar om Jesus!Boken innehåller frågor, svar och bibelreferenser.
  • Köp 3 för 76,50 kr/st
  • Köp 10 för 72,25 kr/st
  • Köp 25 för 68,00 kr/st
  • Köp 50 för 63,75 kr/st
  • Köp 100 för 59,50 kr/st
 73. Vem är pastejtjuven?
  Vem är pastejtjuven?
  Beskrivning
  En oemotståndligt charmig deckarhistoria.

  Tidigt en morgon möter Anton en arg igelkott utanför huset. Någon har ätit upp igelkottens leverpastej! Anton lovar att hitta tjuven och ger sig ut för att hitta den skyldige. Är det ugglan? Eller hästen? Kanske är det grannens gris?

  Vem är pastejtjuven? är både en mysig deckarhistoria och en rolig faktabok för de allra minsta barnen. I sin jakt på pastejtjuven möter Anton flera djur som inte alls äter leverpastej utan helt andra saker. Så vem är det som tagit igelkottens frukost? Var med och lös fallet med pastejtjuven!

  Anna Roos är biolog, författare och fotograf, och har gett ut flera barnböcker. Hon arbetar också på Naturhistoriska riksmuseet sen 1988. Vem är pastejtjuven? utkom första gången 2002 och blev en favorit för många. Nu kommer den omtyckta boken ut igen i en omarbetad version

  • Köp 3 för 63,75 kr/st
 74. Vem är rädd för den elaka häxan?
  Vem är rädd för den elaka häxan?
  Beskrivning
  När Flora får höra talas om att det är en häxsammankomst i staden, bestämmer hon sig för att ta med sin kvast och gå dit. Äntligen kanske hon kan få lära sig att flyga! Hon ändrar sitt namn till Abrakadabra (Flora kan väl inte en häxa heta heller?) och får i uppdrag att utföra en elak handling, innan hon kan få bli en äkta häxa. Lätt som en plätt, tänker Abrakadabra, men det visar sig vara svårare än hon trott. Hennes elaka planer misslyckas gång på gång och till slut vågar hon sig inte tillbaka till de andra häxorna...

  I denna underhållande och charmiga bok ställs huvudpersonen inför uppdrag som involverar både Hans och Greta, Törnrosa och Snövit. En lekfull historia som blandar de klassiska sagorna med en nutida kavat antihjälte. Som till sist också får sitt egna och alldeles sagolikt lyckliga slut.

  Jonas Boets, Belgien, var lärare innan han dök in i TV-världen. Där han bl.a. skrivit manus till flera program samt jobbat på barnkanalen VTMKZOOM. Jonas mamma var författare och den som fick honom att själv ge sig in på den linjen. Och när han väl hade börjat skriva gick det inte att stoppa honom. Jonas har gett ut fler än 10 barnböcker, bland andra serien om den unge spionen Sam.

  Richard Verschraagen, Nederländerna, illustratör och lärare som hunnit med en vända till Sverige, där han undervisat på De Nederlandse School i Stockholm. Richard är en omtyckt barnboksillustratör som illustrerat över 20 titlar. För boken Het geheim tussen de boeken prisade han med White Raven (IBBY).

  145,00 kr
 75. Vem har skapat mig?
  Vem har skapat mig?
  Beskrivning
  Klappa & känn-bok med mjukt pälstyg

  Den lilla isbjörnen undrar vem som är hans mamma och pappa. Han frågar alla djur han möter, men ingen ser ut som honom. Tror du att den lilla isbjörnen kan räkna ut vem som skapat honom?

  Underbar bok för de minsta om en gullig isbjörnsunge som gått vilse på isen på jakt efter sin mamma och pappa. På resan upptäcker han att Gud har skapat honom precis som han är.

  Genom hela berättelsen kan man klappa och känna på isbjörnens mjuka päls.

  Rek. 2-5 år

  • Köp 3 för 112,50 kr/st
  • Köp 10 för 106,25 kr/st
 76. Vem ritar vem? : pysselbok med klistermärken
  Vem ritar vem? : pysselbok med klistermärken
  Beskrivning
  Hjälp till att skapa Vemdjurens värld, i denna aktivitetsbok fylld av pyssel och klistermärken! Fixa festdekorationer, dekorera kläder och hjälp Nalle att rita massvis av dammråttor. Här finns massor av kreativa och finurliga pyssel för dig från 3 år och uppåt!

  Med fingertoppskänsla och genuint barnperspektiv skapar Stina Wirsén en egensinnig och inspirerande pysselbok där målet inte är att hålla sig innanför linjerna. Precis som i böckerna om Vemdjuren genomsyras allt av lika delar humor och dramatik.

  • Köp 3 för 58,50 kr/st
  • Köp 10 för 55,25 kr/st
 77. Vi tycker om dig, Konrad!
  Vi tycker om dig, Konrad!
  Beskrivning
  Konrad vill också ha en bästis. Hur hittar man en sån? Kanske finns de bästa vännerna närmare än han tror.
  • Köp 3 för 76,50 kr/st
  • Köp 10 för 72,25 kr/st
  • Köp 25 för 68,00 kr/st
  • Köp 50 för 63,75 kr/st
 78. Vi utforskar rymden
  Vi utforskar rymden
  Beskrivning
  Vad är rymden? Var gömmer sig solen om natten? Hur blir man astronaut och kan man bo i rymden? Rymden fascinerar oss alla, unga som gamla. Låt oss förklara för barnen och berätta vad som döljer sig i rymdens hemliga mörker. Med enkla och innehållsrika texter samt många färgrika bilder förklarar boken vad solen, månen och stjärnorna har för sig i himlen och varför vår jord är så spektakulär. Boken är försedd med en stjärnkarta som tar med läsaren till stjärnhimlens mitt.
  100,00 kr
 79. Vilda drömmar
  Vilda drömmar
  Beskrivning
  Hello Kitty är sömnig och går och lägger sig som vanligt. Men sen börjar hon drömma och inget blir sig likt. Varför har alla plötsligt blivit så små? Och varför går hennes vänner baklänges? Hur kan grejorna ligga kvar i skolväskan när skolan plötsligt är upp och ner? För att inte tala om hur glassen ska kunna bli kvar i struten Som väl är det bara en dröm, och det är extra skönt att vakna upp till en helt vanlig morgon, även om det var en massa roligt, och tokigt, som hände i drömmen!160x233 mm
  110,00 kr
 80. Vilka barn tycker Gud om?
  Vilka barn tycker Gud om?
  Beskrivning
  Det är lätt att förstå att jag är älskad när jag är snäll, äter upp min mat och inte busar. Men hur är det när jag gör dumma saker, tycker att maten är äcklig och både retas och bråkar? Kan Gud tycka om mig då?

  Svaret är ja! Gud tycker om oss – alltid!

  Gud älskar både barn och vuxna med en kärlek som är reservationslös och ofattbar. Det vill den här boken påminna om.
  • Köp 3 för 22,50 kr/st
  • Köp 10 för 21,25 kr/st
  • Köp 25 för 20,00 kr/st
  • Köp 50 för 18,75 kr/st
  • Köp 100 för 17,50 kr/st
 81. Vilken skrytmåns!
  Vilken skrytmåns!
  Beskrivning
  Fristående uppföljare till Snabbe Sigge och andra delen i bokserien ”Äventyr i havets djup”! I denna fantastiska och färgglada undervattensvärld försöker Melissa få nya vänner genom att skryta. Hon lär sig att havsbarnen älskar henne för den hon är och inte för vad hon har.

  Tårar av ledsamhet blir till glädjetårar på hennes överraskningskalas när hon fyller år. Melissa och hennes vänner lär sig medkänsla, acceptans och att älska andra trots att de är annorlunda. Melissa ber en tacksamhetsbön till Jesus för det som betyder mest.

  • Köp 3 för 99,00 kr/st
  • Köp 10 för 93,50 kr/st
 82. Vilse
  Vilse
  Beskrivning
  - Har du kommit bort? undrar en tant som inte alls är mamma.
  - Nej, det har jag inte, säger jag snabbt och går därifrån.
  Det är väl inte jag som är borta heller! Jag vet precis var jag är.
  Men mamma däremot. Hon måste ha kommit bort

  ... Flora är i affären med mamma när mamma plötsligt är borta. Tänk om mamma redan åkt hem? Då kanske Flora får leva hela sitt liv här. Tur att Flora kan så mycket! Som att man måste ha mat och vatten för att överleva. Och en eld för att bli varm.

  Vilse är ett underbart äventyr i mataffären. Häng med Flora när hon måste överleva i storköps-djungeln. Där det bakom varje hylla kan lura de galnaste faror och utmaningar

  150,00 kr
 83. Visa respekt : en bok för barn om att bry sig om
  Visa respekt : en bok för barn om att bry sig om
  Beskrivning
  Låt den här boken få förmedla att vår värld, och alla i världen, förtjänar att få respekt.
  • Köp 3 för 49,50 kr/st
  • Köp 10 för 46,75 kr/st
  • Köp 25 för 44,00 kr/st
  • Köp 50 för 41,26 kr/st
  • Köp 100 för 38,50 kr/st
 84. Visst får du gråta : en bok för barn som sörjer
  Visst får du gråta : en bok för barn som sörjer
  Beskrivning
  Visst får du gråta ger barn i alla åldrar (och dem som älskar och bryr sig om dem) en tröstande, realistisk syn på sorg full av positiv, livsbejakande hjälp att hantera en förlust av en vän.
  • Köp 3 för 49,50 kr/st
  • Köp 10 för 46,75 kr/st
  • Köp 25 för 44,00 kr/st
  • Köp 50 för 41,26 kr/st
  • Köp 100 för 38,50 kr/st
 85. Visst får du vara arg : en bok för barn om ilska
  Visst får du vara arg : en bok för barn om ilska
  Beskrivning
  Visst får du vara arg är en bok som varje förälder, lärare och ansvarskännande vuxen kommer att uppskatta. Den erbjuder barn en positiv och ärlig syn på ilska och hur den skall hanteras.
  • Köp 3 för 49,50 kr/st
  • Köp 10 för 46,75 kr/st
  • Köp 25 för 44,00 kr/st
  • Köp 50 för 41,26 kr/st
  • Köp 100 för 38,50 kr/st
 86. Visst får du vara blyg
  Visst får du vara blyg
  Beskrivning
  Vissa barn är naturligt utåtriktade medan andra har svårare att ta för sig i sociala sammanhang. Övergången från blyghet till trygghet och självförtroende kan vara långsam och frustrerande – men det finns tekniker som kan underlätta processen.

  Låt den här boken guida dig och ditt barn genom detta, stundtals, komplicerade tillstånd. Med sina användbara tips för att få ditt barn att öppna upp sig, och påminnelser om att vårda de vackra och kreativa egenskaper han eller hon besitter, kommer den här boken att hjälpa dig att inse att man visst får vara blyg!

  • Köp 3 för 49,50 kr/st
  • Köp 10 för 46,75 kr/st
  • Köp 25 för 44,00 kr/st
  • Köp 50 för 41,26 kr/st
  • Köp 100 för 38,50 kr/st
 87. Vitnos nya vän
  Vitnos nya vän
  Beskrivning
  En sommardag dyker Pia upp i Lojstaskogen. Vitnos har aldrig varit med om något så mysigt som när hon lägger sin kind mot hans mule. Men när hösten kommer måste hon lämna Gotland. Kommer Vitnos någonsin att få träffa sin människovän igen?
  Den charmiga boken, Vitnos och Vips, förvandlas här till bilderbok med nedkortad text för att passa en yngre målgrupp. För bilderna står Margareta Nordqvist, som illustrerade bilderboksversionen av Vitnos det lilla russet
  115,00 kr
 88. Zekis godnattbok
  Zekis godnattbok
  Beskrivning
  Det är kväll och Zeki ska lägga sig. Pappa ska lägga honom, men först måste han sätta på sig pyjamas, kissa i pottan, borsta tänderna och hitta sitt gosedjur. Är Zeki färdig att gå och lägga sig nu? Nej, först måste pappa läsa en godnattsaga. Boken handlar om en liten apa som inte vill sova.
  120,00 kr
 89. Zuperman
  Zuperman
  Beskrivning
  Följ med Zuperman på äventyr. Zuperman har en himmelsblå dräkt, röd slängkappa och knallröda kalsonger - en zuperdräkt! Han är fyra år gammal och kan flyga, han ser och hör allt. Zuperman är kär i Sofia och vill rädda henne från allt ont. Men Zuperman gillar inte när mamma vill tvätta hans zuperdräkt och när mamma skrubbar honom med tvål
  65,00 kr
 90. Zupersnabb
  Zupersnabb
  Beskrivning
  Zuperman är tillbaka igen. Denna gång packar han väskan för Zuperman ska flyga med zuperbilen till ett varmare land. Han är på semester och får till och med hjälpa badvakten på stranden. Zupermans största önskan är att få blåsa i badvaktens visselpipa. Zuperman klättrar upp i badvaktstornet och då ser han något. Nu är det bråttom... Vad tror ni han ser?

  I samma serie: Zuperman av Tine Mortier

  65,00 kr
View as Tabell Lista

Artiklar 301-395 av 395

Page
per sida
Fallande ordning

Juli, Öppet Måndag till Fredag 10.00 - 17.00

Lördag och söndag stängt

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå