View as Tabell Lista

Artiklar 401-500 av 702

per sida
Fallande ordning
  1. Lilla nätet-boken
    Lilla nätet-boken
    Beskrivning
    När pappa inte har tid att leka hämtar Billie sin platta. Kompisen Charlie hjälper till att ladda ner ett spännande spel. Men så dyker det plötsligt upp ett läskigt monster på skärmen. Och när kvällen kommer har Billie svårt att somna.

    Lilla Nätet är en uppföljare till succéerna Lilla nej-boken och Lilla hemlis-boken. Här får barn och vuxna hjälp att fundera tillsammans över bra sätt att hålla på med skärmar.

    Sarah Sjögren är utbildad grundskollärare i svenska och bild, men har främst jobbat inom förskolan. Hon har ett starkt engagemang för barns rättigheter.

    Anna Forsmark har tidigare bland annat illustrerat illustrerat böckerna om Funkisfamiljen, också de utgivna på Libris förlag.

    • Köp 3 för 108,00 kr/st
    • Köp 10 för 102,00 kr/st
  2. Lilla nej-boken
    Lilla nej-boken
    Beskrivning
    Enligt FN:s barnkonvention har barn rätt att skyddas mot fysiskt och psykiskt våld. Men tyvärr är verkligheten en annan. Ett litet steg på vägen för att förhindra övergrepp mot barn är att vi vågar prata förebyggande med barnen. Att lära dem att de har rätt till sina kroppar, att kunna sätta egna gränser och förstå sitt eget värde. Att kunna säga nej och berätta för en vuxen när någon har begått ett övertramp.

    Lilla nej-boken riktar sig till 3 6-åringar och berättar på ett roligt och enkelt sätt med fina och talande bilder om hur Billie lär sig att sätta gränser i vardagen. Är det okej att säga nej när förskolekompisen vill kramas? Vad ska man göra när någon är elak? Hur gör man stopp-handen för att visa att man inte vill något? Boken underlättar för både föräldrar, andra vuxna anhöriga och förskolepersonal att prata med små barn om ett svårt men livsviktigt ämne.

    Sarah Sjögren är utbildad grundskollärare i svenska och bild, men har främst jobbat inom förskolan. Hon har ett starkt engagemang för barns rättigheter. Lilla nej-boken är hennes debutbok.

    Anna Forsmark som illustrerat boken använder humor, värme och mycket detaljer i sina illustrationer. Hon har tidigare illustrerat boken Lek istället för bråk : 64 lekar för att förenkla vardagen med barn

    • Köp 3 för 90,00 kr/st
    • Köp 10 för 85,00 kr/st
  3. Lilla räkneskolan
    Lilla räkneskolan
    Beskrivning
    Tänk att man faktiskt kan räkna allting! Blommor och pinnar i naturen, timmar och minuter på klockan och tänder i munnen. Häng med Malla och hennes lillebror Otto när de provar att skriva siffror, räkna sitt lördagsgodis, leka affär, baka, mäta och väga. Hur långt är egentligen ett halvår? Hur mycket är dubbelt så mycket? Och hur funkar plus och minus? Mamma, pappa och farmor visar med enkla och roliga lekar hur det här med siffror egentligen funkar.

    Lilla skolan är en omtyckt bokserie som nu kommer i en uppdaterad version med helt nya illustrationer. Här kan alla barn på ett roligt sätt förbereda sig för den riktiga skolan. Boken innehåller massor av tips på lekar, pyssel och aktiviteter där man på ett naturligt och kul sätt upptäcker siffror och räkning i vardagen.

    • Köp 3 för 67,50 kr/st
    • Köp 10 för 63,75 kr/st
  4. Lillan & Tiss letar chokladträd
    Lillan & Tiss letar chokladträd
    Beskrivning
    "Lillan & Tiss letar chokladträd" är första boken i en bilderboksserie om hur Lillan & Tiss åker jorden runt och tar reda på fakta om saker som de i vanliga fall köper i mataffären eller tar fram ur köksskåpet men aldrig har sett "på riktigt". Så först ut är choklad. Ja, varför är choklad brun egentligen? Följ med Lillian & Tiss på en spännande och sprallig resa i kakaodjungeln, där de får lära sig hur kakao blir choklad och hur choklad får sin bruna färg. När du läst färdigt kan du göra egen indiandrickchoklad eller baka en smarrig chokladkaka med Lillan & Tiss egna recept. "Jag som skrivit boken heter Anna-Sofia Winroth. Till vardags jobbar jag med att göra choklad. På mina jobbresor har jag sett hur undervisning och kundkap skapar positiv förändring. Förhoppningsvis kan sagan om Lillan & Tiss inspirera läsaren, barn som vuxna, till att välja ekologisk och etisk choklad. Och naturligtvis andra sjysta råvaror..."

    75,00 kr
  5. Lisa hos tandläkaren
    Lisa hos tandläkaren
    Beskrivning
    Lisa har tandvärk. Pappa följer henne till tandläkaren, och det är faktiskt inte så farligt att laga ett hål. Fast när det blir pappas tur att sätta sig i tandläkarstolen, blir han alldels vit i ansiktet¿ Två böcker med typisk Magnus Carlsson -humor. Den tecknade serien om Lisa visades senast i SVT julen ¿99.
    50,00 kr
  6. Liv, lilla Liv och livets slut
    Liv, lilla Liv och livets slut
    Beskrivning
    På äldreboendet längst ner på våran gata bor vår vän Liv. Liv är från Norge. Hon har alldeles vitt, lockigt hår, glada ögon och smala, långa fingrar. Hennes lilla rum på äldreboendet är prydligt och lekfullt på samma gång, som ett dockhus ungefär. Liv skrattar ofta. Nästan jämt.
    Men så kom den dagen då jag förstod att allt skulle bli annorlunda
    En varm bok för många åldrar...
    • Köp 3 för 162,00 kr/st
    • Köp 10 för 153,00 kr/st
  7. Ljus, bli till
    Ljus, bli till
    Beskrivning
    I Ljus, bli till möter Nobels Fredsprisvinnaren Ärkebiskop Desmond Tutus kärlek och värme den bästsäljande författaren och illustratören Nancy Tillmans otroliga illustrationer i en fantastisk bilderbok. Tillsammans återberättar de Bibelns skapelseberättelse på ett sätt som för oss nära skönheten och underverket i Guds skapelse under alla sju dagarna. Desmond Tutus levande och lyriska text tillsammans med Nancy Tillmans enastående illustrationer är helt enkelt ett mästerverk som uppskattas av både barn och vuxna.
    95,00 kr
  8. Looney Tunes : snurriga sagor
    Looney Tunes : snurriga sagor
    Beskrivning
    Snurriga sagor med Snurre Sprätt känd från tv, Looney Tunes

    65,00 kr
  9. Lopporna
    Lopporna
    Beskrivning
    Vad är det som kliar?När Barbaskön målar i skogen träffar han en igelkott. De bli goda vänner och tar en siesta under träden. Barbaskön vaknar av en förfärlig klåda. Varför kliar det så? Det visar sig att hans nya vän har loppor! De stör inte igelkotten, men Barbaskön kan inte ha det såhär. Lösningen blir drastisk pälsen rakas av! Och vips är lopporna borta, men Barbaskön fryser och saknar sin päls. Som tur är kommer Barbamama på en fin idé
    100,00 kr
  10. Magiska önskesagor : sagor att dela med andra
    Magiska önskesagor : sagor att dela med andra
    Beskrivning
    Magiska önskesagor innehåller 4 sagor. "Önskekatten" handlar om Helen som ser ett stjärnfall och önskar sig en söt liten kattunge. Men istället för en söt liten kattunge så landar en rufsig och ovårdad hankatt som heter Tom på fönsterbrädan. Helen försöker jaga bort honom men Tom har bestämt sig för att stanna. "En väldigt upptagen liten mus" handlar om stora Mus och lilla Mus. Stora Mus sliter i trädgården medans lilla Mus är fullt upptagen med att fantisera och han har inte tid att hjälpa stora Mus med trädgårdsarbetet. I "Den mest dyrbara saken" får vi följa med lilla Björn och hennes mamma ut i skogen där lilla Björn letar efter den mest dyrbara saken i världen. "Mus, Mullvad och stjärnskottet" handlar om vänskapen mellan en mus och en mullvad som blir osams över en fallen stjärna
    85,00 kr
  11. Majas ABC Affisch
    Majas ABC Affisch
    Beskrivning
    Affisch 50x70cm av Lena Anderson
    125,00 kr
  12. Måla med Skogsmulle
    Måla med Skogsmulle
    Beskrivning
    Följ med Skogsmulle ut i naturen. Det blir ett spännande äventyr i skogen med Skogsmulles vänner. Ta fram dina favoritkritor och pennor, färglägg bilderna och låt äventyret börja.

    • Köp 3 för 49,50 kr/st
    • Köp 10 för 46,75 kr/st
  13. Mamma Mu ABC och 123
    Mamma Mu ABC och 123
    Beskrivning
    Kråkan och Mamma Mu leker först med bokstäver och hittar på massor med ordskoj. Sedan leker de med siffror, räknar fåglar och sorterar spik. I den här pysselboken kan du skriva, rita, räkna och klura med Kråkan och Mamma Mu. Vill du kan du sedan färglägga alltihop!

    • Köp 3 för 67,50 kr/st
    • Köp 10 för 63,75 kr/st
  14. Mamma Mu läser
    Mamma Mu läser
    Beskrivning

    Kråkan pekade på Mamma Mu.
    Hmm vad gjorde DU i natt om jag får fråga??? Jag såg nog att du kom hem i BILEN!!!
    Mamma Mu tog sin bok i famnen och blundade.
    Jag var på blibluteket. Jag läste, sa hon längtansfullt.
    Kor kan inte läsa böcker. Kor SKA inte läsa böcker! Kor ska vara hemma!! Krax!
    Kråkan sjönk ihop på marken.
    Varför kan inte du göra lite vanliga saker, cykla och klättra i träd...

    75,00 kr
  15. Måne och sol : böner och texter
    Måne och sol : böner och texter
    Beskrivning
    Måne och sol - Böner och texter av Britt G. Hallqvist är en fin liten bönbok, för både stora och små, som tagits fram inför Britt G. Hallqvists 100-årsjubileum. Boken innehåller böner för både morgon och kväll. Boken är genomgående illustrerad med snillrika illustrationer av den kända svenska barnboksillustratören Charlotte Ramel. Alla texter och psalmtexter är skrivna av psalmdiktaren BrittG. Hallqvist. Självklart finns den välkända psalmen Måne och sol med, som ofta sjungs vid dop och familjegudstjänster. I boken finns också ett avsnitt om julen där Ett litet barnav Davids hus och Vaggsång presenteras. Ett axplock av andra texter såsom I Guds famn, Vid himmelens grind ochSom ett sandkorn i en öken ger rymd till boken.
    • Köp 3 för 171,00 kr/st
    • Köp 10 för 161,50 kr/st
  16. Människor i gamla testamentet
    Människor i gamla testamentet
    Beskrivning
    Bibelbok med klistermärken.Vandra genom gamla testamentet och möt några av de fantastiska personerna som hjälpte oss att förstå vem Gud är.
    • Köp 3 för 40,50 kr/st
    • Köp 10 för 38,24 kr/st
    • Köp 25 för 36,00 kr/st
    • Köp 50 för 33,75 kr/st
    • Köp 100 för 31,50 kr/st
  17. Människor i nya testamentet
    Människor i nya testamentet
    Beskrivning
    Vandra med Jesus och med de män och kvinnor som följde honom på jorden. Läs om hur han undervisar och utför mirakel i din egen klistermärkesbok.
    • Köp 3 för 40,50 kr/st
    • Köp 10 för 38,24 kr/st
    • Köp 25 för 36,00 kr/st
  18. Mattepyssel 1
    Mattepyssel 1
    • Köp 3 för 45,00 kr/st
    • Köp 10 för 42,50 kr/st
  19. Mattepyssel 2
    Mattepyssel 2
    • Köp 3 för 45,00 kr/st
    • Köp 10 för 42,50 kr/st
  20. Max bil
    Max bil
    Beskrivning
    Max har en bil men så kommer Lisa och vill ha bilen. Och då blir det förstås en massa bråk och tårar. Som tur är kommer mamma kommer och räddar situationen och Lisa får en egen bil att leka med.Boken utkom första gången 1981 och kommer nu i bit- och sugvänlig kartong som tål riktigt många läsningar. Barbro Lindgrens text och Eva Erikssons bilder är uttrycksfulla och i perfekt samstämmighet.
    50,00 kr
  21. Min allra första bibel : med plats för minnen
    Min allra första bibel : med plats för minnen
    Beskrivning

    Vad hände den första julen? Hur kom det sig att David ville slåss mot store Goljat? Varför badade Naaman så många gånger?

    Sally Ann Wright och Honor Ayres gör tillsammans 49 berättelser ur Bibeln tillgängliga för de allra minsta och deras familjer, och här finns också klassiska och nyformulerade böner och flera uppslag för minnen från barnets första år. En barnbibel att använda under hela barnets förskoletid – passar både som församlingens gåva till nydöpta och som en fadders eller väns gåva på dopdagen

    185,00 kr
  22. Min första målarbok : djur
    Min första målarbok : djur
    Beskrivning
    Denna charmiga målarbok gör det enkelt för små barn att öva på finmotoriken. Med tydliga, tjocka linjer är djuren lätta att färglägga. Här finns till exempel en dansande lama, en klättrande koala och en glad ekorre som väntar på att få färg!

    • Köp 3 för 54,00 kr/st
    • Köp 10 för 51,00 kr/st
  23. Min mamma är min bästa vän
    Min mamma är min bästa vän
    Beskrivning
    Den här serien vänder sig till små barn från 2 år och uppåt. Böckerna erbjuder en fin inblick i hur livet kan upplevas från en liten björnunges perspektiv. Samtidigt är tanken att ett litet barn ska kunna känna igen sig i de trygga relationerna som böckerna vill för medla.
    • Köp 3 för 90,00 kr/st
    • Köp 10 för 85,00 kr/st
  24. Min morfar och isbjörnarna
    Min morfar och isbjörnarna
    Beskrivning
    Lurvs morfar tycker så mycket om isbjörnar att han helst vill vara en själv. Men när Lurv och morfar äntligen får chansen att träffa riktiga isbjörnar går det inte riktigt som de tänkt sig.Lurv och hans familj bor på zoo. Hans pappa är en blodtörstig tiger, hans mamma en noshörning som bakar lerkakor, hans syster en steppande giraff och hans två bröder är apor som kan göra konster. Lurv själv tjänar sina fickpengar genom att spela isbjörn. På kvällarna tar hela familjen av sig sina kostymer. Eller nästan varje kväll i alla fall.Lurvs morfar är så förtjust i att vara isbjörn att han helst skulle vilja vara en på riktigt. Men när han och Lurv vinner en kryssning till Arktis, blir det inte riktigt som de tänkt sig. Vem är den mystiska flickan med spetsiga öron? Och kan renar verkligen flyga? Vad är det för bjällror som hörs hela tiden? Och hur går det när de två deltids-isbjörnarna möter riktiga isbjörnar? Måste Lurv och hans morfar äta rå fisk resten av livet? Böckerna i serien Knäppa familjen är lättlästa, spännande och fulla av skruvad humor.
    50,00 kr
  25. Min pappa är min hjälte
    Min pappa är min hjälte
    Beskrivning
    Den här serien vänder sig till små barn från 2 år och uppåt. Böckerna erbjuder en fin inblick i hur livet kan upplevas från en liten björnunges perspektiv. Samtidigt är tanken att ett litet barn ska kunna känna igen sig i de trygga relationerna som böckerna vill för medla.
    • Köp 3 för 90,00 kr/st
    • Köp 10 för 85,00 kr/st
  26. Min räknarbok
    Min räknarbok
    Beskrivning
    Nyutgåva av Min räknarbok! "Texten är skriven nästan i versform vilket gör att den blir rolig både att läsa och lyssna till. Bilderna är enkla men ändå fyllda av detaljer som lockar till att räkna hur många man kan hitta av samma sak. Boken är tänkt för de lite större barnen, men är även rolig för de mindre mycket tack vare de härliga bilderna." (Nya Norrland)
    75,00 kr
  27. Min sagoskatt : klassiska djursagor
    Min sagoskatt : klassiska djursagor
    Beskrivning
    Min sagoskatt : Klassiska djursagor
    Vacker sagosamling med klassiska djursagor.
    Sagosamling med guldpräglad titel på klotrygg, vackra illustrationer och kapitelband som sammantaget ger ett påkostat och lyxigt intryck vilket gör den här boken till en perfekt present!

    Boken innehåller tio stycken klassiska fabler.
    75,00 kr
  28. Min sagoskatt med klassiska sagor
    Min sagoskatt med klassiska sagor
    Beskrivning
    Min sagoskatt med klassiska sagor är en vacker utgåva med våra mest älskade klassiker! Vad är mysigare än att sjunka ner i soffan med en riktigt bra sagobok? Här illustreras några välkända sagor med vackra bilder, fulla av fina detaljer. Det är dags för en ny generation att upptäcka dessa spännande sagor!

    Boken innehåller sagorna: Askungen, Mästerkatten i stövlar, Guldlock och de tre björnarna, Den fula ankungen, Tummelitens äventyr, Snövit och de sju dvärgarna, Aladdin och hans underbara lampa, Jack och bönstjälken, Rödluvan och vargen Pinocchio.

    115,00 kr
  29. Min skattkammare 1 : Rida, rida ranka
    Min skattkammare 1 : Rida, rida ranka
    Beskrivning

    Klappa, klappa händerna små!
    Tussa, tussa hundarna!
    Räven han går på isen.
    Ta inte bort,
    ta inte bort
    mammas egen gullegris!

    Kom med in i böckernas fantastiska värld. Öppna dörren till ordens, ramsornas och sagornas skattkammare. Lek, läs och titta tillsammans.

    1997 var det 50 år sedan Min skattkammare kom ut för första gången. Min skattkammare blev en av Sveriges mest spridda och lästa bokserier. 1983 gjordes den om under namnet Min nya skattkammare. Nu firar vi 50-årsjubileet med att ge dagens barn deras egen min skattkammare.

    Min skattkammare innehåller ett urval av det bästa som skrivits och illustrerats för barn genom åren. En kulturskatt som blandar muntlig tradition, klassiska bilderboksfigurer och nyaste nytt i barnlitteraturen. Med rim och ramsor, bilder, sånger och lekar slår min skattkammare broar mellan generationerna.

    Min skattkammare 1. Rida, rida, ranka är en vacker och slösande rik bok full av rim och ramsor att läsa med de minsta barnen en skattkammare fylld av ordglädje och bildrikedom. Här finns pip- och killramsor, finger- och tåramsor, vaggvisor och rörelselekar, nonsensrim, sånger och korta sagor. Allt i ett nytt och fräscht urval och med många nya illustrationer av bl a Marit Törnqvist, Anna-Clara Tidholm, Pija Lindenbaum, Anna Höglund, Jan Lööf, Jockum Nordström, Charlotte Ramel och Eva Eriksson.

    Min skattkammare 1. Rida, rida, ranka är den första delen i en serie om fem delar.


    Marianne von Baumgarten-Lindberg, Ingela Davidson har stått för urvalet. Ingela Davidson är barnbokhandlare på Junibacken i Stockholm. Marianne von Baumgarten-Lindberg startade Barnens Bokklubb, Sveriges största barnbokklubb. Hon var under många år chefredaktör på Vi Föräldrar och är för närvarande huvudsekreterare i statens bokutredning.
    115,00 kr
  30. Min skattkammare 4 I myternas värld : I myternas värld
    Min skattkammare 4 I myternas värld : I myternas värld
    Beskrivning

    I den fjärde delen av den helt omarbetade serien, Min Skattkammare, presenteras den grekiska och nordiska mytologin på ett nytt och spännande sätt. Sonja Hulth har bearbetat de gamla myterna så att de blir tillgängliga även för barn i förskoleåldern. Lite längre berättelser varvas med historier i serieformat. Våra mest uppskattade barnbokskonstnärer medverkar till att levandegöra gudarna...

    150,00 kr
  31. Min skattkammare : de fyra årstiderna
    Min skattkammare : de fyra årstiderna
    Beskrivning

    Den femte delen av Min Skattkammare handlar om de fyra årstiderna. Här berättas om både natur och kultur, vardag och fest under året. Boken börjar på nyårsdagen och avslutas med nyårsaftonen. Mer faktabetonade bidrag varvas med skönlitterära texter, främst älskade barnboksklassiker men även nyskrivet material. Boken är en verklig kulturskatt att ösa ur för alla som bor i vårt land.

    Björn Bergenholtz berättar i ord och bild om naturens skiftningar under vår, sommar, vinter och höst och om hur de vilda djuren lever under de olika årstiderna. Ulf Palmenfelt och Mats Wänblad skriver om våra traditioner förr och nu, både kyrkliga som fastan, påsken, pingsten, allhelgonahelgen, advent, samt mer världsliga som alla hjärtans dag, mors dag, midsommar, suströmmingspremiären, FN-dagen, halloween, fars dag och Mårten gås.

    Helt nyskrivna skönlitterära bidrag av bland andra Pernilla Stalfelt, Eva Lindström och Lennart Hellsing samsas med gamla barnboksfavoriter som Mumintrollen, Ture Sventon och Lilla Anna med flera.

    För det nyillustrerade bildmaterialet står några av Sveriges främsta illustratörer: Anna Bengtsson, Björn Bergenholtz, Eva Eriksson, Gunna Grähs, Anna Höglund, Eva Lindström, Charlotte Ramel, Pernilla Stalfelt och Marit Törnqvist.

    135,00 kr
  32. Min skattkammare : läs och lek
    Min skattkammare : läs och lek
    Beskrivning

    Med Min Skattkammare läs och lek får barnen en läsebok och en lekbok i ett. Här samsas ramsor, lekar, sånger, gåtor, gatrim, språklekar, skrivande och bokstäver, många roliga rörelselekar och högläsning, allt för att ta vara på barnens naturliga ordglädje och lekfullhet i språket.


    Bland de medverkande författarna och konstnärerna kan nämnas Lennart Hellsing, Sven Nordqvist, Jujja Wieslander...

    150,00 kr
  33. Min stora bok med sagor om Nisse
    Min stora bok med sagor om Nisse
    Beskrivning
    Nisse är en liten hustomte som bor hemma hos Emma och Filip. Nisse har mycket att stå i och när hans kusin Viggo kommer och hälsar på blir det ganska stökigt.

    Det här är en samling små, korta berättelser som passar perfekt som godnattsagor.

    Boken är 28 x 28 cm, tryckt på vit kraftig kartong och har vadderat omslag. En stor bok med vackra färger och som tål lite hårdare tag.
    85,00 kr
  34. Min vän Jesus : evangeliet för barn
    Min vän Jesus : evangeliet för barn
    Beskrivning
    Berätta för dina barn om den bästa vän de någonsin kan få

    Alla kristna föräldrar önskar för sina barn att de ska få lära känna och älska Gud. Min vän Jesus berättar inte bara de goda nyheterna om Jesus utan visar också för barnen hur de själva kan få en personlig relation med honom. På ett tydligt, lättförståeligt sätt och med ett uppfriskande språk, som passar barn i alla åldrar, avslutas boken med en kärleksfull bön som leder barnen in i denna livsförvandlande vänskap med Jesus.
    • Köp 3 för 103,50 kr/st
    • Köp 10 för 97,75 kr/st
  35. Mina bästa vänner
    Mina bästa vänner
    Beskrivning
    Den här serien vänder sig till små barn från 2 år och uppåt. Böckerna erbjuder en fin inblick i hur livet kan upplevas från en liten björnunges perspektiv. Samtidigt är tanken att ett litet barn ska kunna känna igen sig i de trygga relationerna som böckerna vill för medla
    • Köp 3 för 90,00 kr/st
    • Köp 10 för 85,00 kr/st
  36. Mina mysiga sagostunder
    Mina mysiga sagostunder
    Beskrivning

    En sagosamling med 26 klassiska sagor, illustrerad med söta bilder i färg. Alla de mest älskade och kända sagorna finns med.Klassiska sagor av Bröderna Grimm, Charles Perrault och H.C. Andersen, i bearbetning av Nathalie Monnin. Längst bak finns information om författarna. Hela 320 sidor!

    125,00 kr
  37. Minus tjuvar i parken
    Minus tjuvar i parken
    • Köp 3 för 108,00 kr/st
    • Köp 10 för 102,00 kr/st
  38. Mirakler som Jesus gjorde
    Mirakler som Jesus gjorde
    Beskrivning
    Här är en annorlunda målarbok där du bara behöver tillföra vatten för att den vita bilden ska bli färgsprakande och fylld av detaljer. I denna bok kan du läsa om 5 av de många under som Jesus gjorde.

    Passar även för små barn
    Leta efter olika detaljer i bilden
    Läs om hur Jesus gjorde under

    Doppa penseln i en kopp vatten och börja måla. När vattnet torkat försvinner färgerna och du kan måla igen. Pappret kan bli lite skrynkligt efter lång användning.

    • Köp 3 för 85,50 kr/st
    • Köp 10 för 80,75 kr/st
  39. Mirjam
    Mirjam
    Beskrivning
    Små bibelhjältar är korta berättelser för barn i alla åldrar. Det finns 9 olika böcker i serien

    • Köp 3 för 45,00 kr/st
    • Köp 10 för 42,50 kr/st
  40. Molnön
    Molnön
    Beskrivning
    De tre vännerna Ella, Jasmin och Agnes reser till Molnön tillsammans med älvan Trixi. De njuter av att hoppa runt på de fluffiga molnen, högt ovanför marken. Men det visar sig snart att något inte är som det ska. Den onda drottning Gräslig har gömt en åskvigg på ön, och den hemska, svarta blixten är full av ond magi. Flickorna måste hitta och förstöra åskviggen innan hela Molnön spricker och faller i bitar!
    65,00 kr
  41. Mors lilla Olle : och andra visor av A.T.
    Mors lilla Olle : och andra visor av A.T.
    Beskrivning
    Visorna i Mors lilla Olle tillhör de mest kända och älskade i vår sångskatt. Alice Tegnérs text och musik med Elsa Beskows bilder har blivit en del av vårt kulturarv. Här kan vi följa årstidernas växlingar och glädjas åt videungens vaggvisa och blåsipporna som uti backarna står.

    • Köp 3 för 135,00 kr/st
    • Köp 10 för 127,50 kr/st
  42. Mose en egyptisk prins
    Mose en egyptisk prins
    Beskrivning
    Bibelberättelse för barn.

    • Köp 3 för 40,50 kr/st
    • Köp 10 för 38,24 kr/st
    • Köp 25 för 36,00 kr/st
  43. Mose leder Guds folk
    Mose leder Guds folk
    Beskrivning
    Israeliterna är slavar i Egypten och Gud vill att Mose ska hjälpa dem att bli fria. Kommer farao att låta Guds folk gå?

    Kan Mose finna modet som krävs för att kunna hjälpa Guds folk?

    • Köp 3 för 45,00 kr/st
    • Köp 10 för 42,50 kr/st
    • Köp 25 för 40,00 kr/st
    • Köp 50 för 37,50 kr/st
    • Köp 100 för 35,00 kr/st
  44. Mose och Farao
    Mose och Farao
    Beskrivning
    Berättelsen om Mose och Farao återgiven med enkla texter och färgglada bilder.
    • Köp 3 för 31,50 kr/st
    • Köp 10 för 29,75 kr/st
    • Köp 25 för 28,01 kr/st
    • Köp 50 för 26,25 kr/st
    • Köp 100 för 24,50 kr/st
  45. Mr Moose räddar julen
    Mr Moose räddar julen
    Beskrivning

    Bertil Wagner tror inte på jultomten. Men en dagnär en älg störtar ner genom familjen Wagnerstak och berättar märkvärdiga historier om hansChef Santerklaus kommer han i bryderier. Och närChefen själv en dag står utanför familjen Wagnersdörr för att hämta sin älg, ja då blir han riktigtkonfundersam .

    Mr Moose räddar julen är en berättelse om enliten pojkes längtan efter en far, en bok om vårainnersta behov av gemenskap och helhet, skrivenmed ett överflöd av humor och värme. Boken ärfilmatiserad och översatt till ett flertal språk.De uttrycksfulla illustrationerna är gjorda avKerstin Meyer.

    Röster om boken:

    Inom den tyska barn- och ungdomslitteraturenär Andreas Steinhöfel inte bara älskad av en inrekrets beundrare. Hans älgbok är sedan flera år enklassiker, som visar att man kan skriva en mycketunderhållande bok för barn om något så traditionelltsom julen.Carola Henke, Financial Times Deutschland

    85,00 kr
  46. Muminfamiljen på Rivieran
    Muminfamiljen på Rivieran
    Beskrivning
    Snorkfröken drömmer om strandpromenaderna på Rivieran, där man kan skåda firade filmstjärnor. Muminpappan längtar efter kasinon och societetsliv. Familjen seglar söderut!

    Men Muminmamman bryr sig inte om glamouren. Och Mumintrollet plågas av svartsjuka när en äkta playboy fjäskar för Snorkfröken.

    Här är boken som baseras på 2014 års jubileumsfilm med samma namn. Filmen baseras i sin tur på Tove Janssons serieäventyr Familjen lever högt.

    75,00 kr
  47. Munken & Kulan Psi-Omega MP3
    Munken & Kulan Psi-Omega MP3
    • Köp 3 för 225,00 kr/st
    • Köp 10 för 212,50 kr/st
  48. Mysiga sagor med Nalle Puh : fem sagor från Sjumilaskogen
    Mysiga sagor med Nalle Puh : fem sagor från Sjumilaskogen
    Beskrivning
    Mysiga sagor
    med Nalle Puh
    Format 248x250mm,
    148 sidor
    kartonnage
    utg: 2006
    Ref. no: 9300-127
    isbn: 9171305505
    95,00 kr
  49. Mystiska ladan
    Mystiska ladan
    Beskrivning

    Grannkillen Fred har blivit av med sin nya BMX-cykel och polisen misstänker att en liga är i farten. Kevin och Dina beslutar sig för att spana. Vid ett ödehus upptäcker de ett nytt hänglås på ladan intill och färska hjulspår fram till dörren ...
    Dags för fjärde fallet i serien Minimysterierna. Mysig spänning i barns vardagsmiljö, på lagom nivå för nybörjarläsaren.

    50,00 kr
  50. Nalle Puh : upp och hoppa!
    Nalle Puh : upp och hoppa!
    Beskrivning
    Tiger älskar att hoppa att hoppa är faktiskt vad Tiger är bäst på. En dag uppfinner han en ny hopplek Bob spelet! Han försöker få med alla vännerna i Sjumilaskogen, men upptäcker ganska snart att hoppning bara är för Tigrar. Ändå tills han stöter på lilla Ru Format: 160x230 mmKartonnage
    65,00 kr
  51. Nalle Puh Äventyr i floden!
    Nalle Puh Äventyr i floden!
    Beskrivning
    Äventyret på floden! av Dahlqvist, Annelis - Walt Disney Company Inbunden bok. Malmö : Richter. 2003. Opaginerad sidor.

    Mer om ISBN 9177093682

    50,00 kr
  52. Nalle Puh och honungsträdet
    Nalle Puh och honungsträdet
    Beskrivning
    Puh vill komma åt binas honung högt uppe i ett träd. Han klär därför ut sig till ett svart regnmoln o lyfter mot boet med hjälp av en balong men det går inte som han har tänkt sig.
    135,00 kr
  53. Nalle Puh och honungsträdet
    Nalle Puh och honungsträdet
    Beskrivning
    Nalle Puh vill helst ha honung hela tiden. Men problemet är att honungen ibland tar slut.Han flyger upp till bina och försöker lura till sig lite honung, men det går inte så bra.Då bjuder Puh in sig på lunch hos Kanin och äter upp all hans honung. När han ska gå hem är magen så stor att han fastnar i Kanins dörr. Hur ska Puh komma loss?
    65,00 kr
  54. Nalle Puh och honungsträdet cd-bok
    Nalle Puh och honungsträdet cd-bok
    Beskrivning
    Läs och lyssna till denna historia om hur Nalle Puh försöker lura bina att tro att han är ett oskyldigt litet moln, som inte alls är ute efter deras honung! Tyvärr är inte bina så lättlurade. Därför får Kanin besök av Nalle Puh som äter upp all honung han har i huset. Och när väl Nalle Puh ska gå börjar det krångla till sig rejält!Format: 210 x 291 mmKartonnage
    150,00 kr
  55. Nalle Puh och Tiger
    Nalle Puh och Tiger
    Beskrivning
    Idag ska Nalle Puh leta honung! Därför har han tagit på sig sin bi-dräkt, så att han ser ut precis som ett bi. I skogen hittar han ett par glasögon, och med dem på nosen upptäcker han ett gigantiskt bi-bo! Tänk så mycket honung det måste finnas där! Men för att våga närma sig boet måste Puh ta hjälp av alla sina vänner. Tillsammans ger de sig iväg, men en efter en börjar vännerna bli rädda. Tänk om jättebin är extra farliga?Format: 260 x 260 mmKartonnage
    85,00 kr
  56. Nalle Puh uppfinner en ny lek
    Nalle Puh uppfinner en ny lek
    Beskrivning
    En vacker, prisvärd presentbok med ett kapitel oavkortad originaltext ur "Nalle Puhs hörna" i Brita af Geijerstams klassiska översättning. Texten illustreras av E.H Shepards originalbilder i färg, tillsammans med hans hittills aldrig publicerade blyertsskisser! En omistlig utgåva för såväl Nalle Puh-fantasten som den som vill få en första introduktion till livet i Sjumilaskogen.
    REA-titel. 2006
    75,00 kr
  57. Nalle Puhs bok - tre berättelser
    Nalle Puhs bok - tre berättelser
    Beskrivning
    Tre underbara äventyr med Nalle Puh och hans vänner, samlade i en mysig högläsningsbok för hela familjen! Läs om när Nasse gör något storslaget, när Nalle Puh gör en räddningsbåt av en honungsburk, och om Christoffer Robins härliga Puhkalas. Och njut av de vackra originalbilderna i färg, tecknade av E.H.Shepard.
    65,00 kr
  58. Nalle-Maja är också världens starkaste björn
    Nalle-Maja är också världens starkaste björn
    Beskrivning
    När Bamse är borta dansar skurkarna på bordet! Eller?Kan det vara så att hans dotter Nalle-Maja är minst lika bra på att ställa saker till rätta? Fattas bara annat. Hon blir ju också stark av dunder-honungen! I den här boken gör den lilla åsnan (känd från TV-filmerna) efterlängtad comeback tillsammans med skurkarnas skurk: Reinard Räv!
    75,00 kr
  59. Nalle-sagor
    Nalle-sagor
    Beskrivning
    Vad gör alla nallar hela dagarna när vanligt folk inte kan se dem? Sitter de och väntar på att någon ska komma och leka med dem?

    Ånej, de har en massa hyss för sig! Och en del får vara med om de mest osannolika saker. En nalle hamnar i en rövarkula i skogen, en annan blir av med pälsen och en tredje ska resa jorden runt.

    Här kommer tolv olika nallar med varsin berättelse. En del är spännande och andra roliga. Alla är rikt och färgglatt illustrerade. Här och där på sidorna finns små tassavtryck gömda. Försök att hitta dem!
    75,00 kr
  60. När jag är sjuk! : en bok för barn om att göra dagarna i sjuksängen lättare
    När jag är sjuk! : en bok för barn om att göra dagarna i sjuksängen lättare
    Beskrivning
    Sjukdom är skrämmande för oss alla, men det är speciellt oroande för barn.Tiden när man är sjuk kan vara konstig, göra barnet rädd och göra att barnet känner sig väldigt ensamt. Att känna empati med barnet och dela de förvirrande känslor och frågor som det sjuka barnet ofta har, kan ge stöd och förståelse.Med charmiga illustrationer ger den här boken kreativa förslag till det sjuka barnet hur det ändå kan ha roligt, ha kontakt med familj och vänner och vad barnet själv kan göra för att må bättre.Läs den tillsammans så hjälper du barnet du älskar att må bättre.
    • Köp 3 för 49,50 kr/st
    • Köp 10 för 46,75 kr/st
    • Köp 25 för 44,00 kr/st
    • Köp 50 för 41,26 kr/st
    • Köp 100 för 38,50 kr/st
  61. När Jesus föddes
    När Jesus föddes
    Beskrivning
    Här är en annorlunda målarbok där du bara behöver tillföra vatten för att den vita bilden ska bli färgsprakande och fylld av detaljer. I denna bok kan du läsa om hur det gick till när Jesus föddes. Passar även för små barn Leta efter olika detaljer i bilden Doppa penseln i en kopp vatten och börja måla. När vattnet torkat försvinner färgerna och du kan måla igen. Pappret kan bli lite skrynkligt efter...

    • Köp 3 för 85,50 kr/st
    • Köp 10 för 80,75 kr/st
    • Köp 25 för 76,00 kr/st
  62. När mamma och pappa flyttade isär : om hur barn reagerar på skilsmässa
    När mamma och pappa flyttade isär : om hur barn reagerar på skilsmässa
    Beskrivning
    Nellys föräldrar är ofta ledsna och så grälar de mycket. Och en dag flyttar pappa från deras hus till en lägenhet. Hur ska det bli nu? När mamma och pappa flyttade isär ger barn och vuxna i barnets närhet en utgångspunkt för samtal kring allt vad en skilsmässa innebär. Berättelsen betonar att det aldrig är barnets fel när föräldrarna flyttar isär. Boken avslutas med en kort handledning.
    • Köp 3 för 170,00 kr/st
  63. När mamma och pappa skiljer sig : en bok för barn om skilsmässor
    När mamma och pappa skiljer sig : en bok för barn om skilsmässor
    Beskrivning
    En skilsmässa är inte lätt för någon och speciellt inte för barnen. Den här boken hjälper till att försiktigt leda barn genom denna smärtsamma upplevelse.
    • Köp 3 för 49,50 kr/st
    • Köp 10 för 46,75 kr/st
    • Köp 25 för 44,00 kr/st
    • Köp 50 för 41,26 kr/st
    • Köp 100 för 38,50 kr/st
  64. Nasse delar med sig
    Nasse delar med sig
    Beskrivning
    Med härliga teckningar och korta texter är boken om Nasse, som delar med sig, en självklar favorit för de yngsta. Möt grisen som delade med sig när han fick bo tillsammans med "den förlorade sonen".
    • Köp 3 för 45,00 kr/st
    • Köp 10 för 42,50 kr/st
    • Köp 25 för 40,00 kr/st
  65. Nattjakten : Glösa
    Nattjakten : Glösa
    Beskrivning
    Det är sommarlov och Saga och Emil har följ med mamma till Glösa, byn mellan Östersund och Åre, där många hällristningar från stenåldern finns.

    - Äntligen ett ställe ni är imponerade av redan från början, skrattar mamma när de kliver in i hyddan.

    Men den roliga utflykten förvandlas snart till en otäck mardröm. Plötsligt har Saga och Emil förflyttats genom tiden och upptäcker att ett barn försvunnit. Barnet har krupit iväg från hyddan, rakt mot de stora fångstgroparna, som älgarna snart ska jagas ner i. I fjärran hör de hur jägarna förbereder jakten. Kommer Saga och Emil att hinna rädda barnet innan det är för sent?

    Genom tiden är en serie historiska äventyr som utspelar sig runt om i Sverige. I Nattjakten besöks Glösa. Äventyret utspelar sig för 5000 år sedan, på stenåldern, då många människor var jägare. I Glösa finns både fångstgropar och hällristningar bevarade från den här tiden.

    • Köp 3 för 130,50 kr/st
    • Köp 10 för 123,25 kr/st
  66. Nattspaning
    Nattspaning
    Beskrivning

    Kevin och Dina tycker om att spana på allt som verkar mystiskt. I natt ska de få sova i tält mellan sina hus. Där ligger de och kikar på folk som går förbi. En del ser rätt skumma ut, de kanske är skurkar?
    När Dina somnat upptäcker Kevin en mörk skugga, det ser ut som om någon klättrar upp på en balkong ...
    Minimysteriena är en ny serie lättlästa böcker om kompisarna Kevin och Dina som gillar att leka detektiver. Mysig spänning i barns vardagsmiljö, på lagom nivå för nybörjarläsare, av den erfarna och uppskattade Helena Bross.

    50,00 kr
  67. Ni är mina vänner
    Ni är mina vänner
    Beskrivning
    En andaktsbok.

    Som kan läsas i olika samlingar. Eller vid sängkanten. Som kan kluras och funderas på. Eller bara läsas rakt upp och ner. En andaktsbok för barn helt enkelt.

    Jesus sa: Ni är mina vänner , och ni ska älska varandra . Den här andaktsboken handlar om vänner hur vi ska vara bra vänner till varandra, och hur vi som är Jesu vänner kan älska varandra. Vi får följa olika barn och olika dilemman som de ställs inför. Varje andakt är fristående och utgår ifrån ett bibelord. Ni är mina vänner innehåller 20 andakter med tillhörande böner och frågor. Boken är en hjälp för alla som håller i andakter för barn.

    Sofia Häggmyr har efter sin socionomexamen arbetat som barn- och ungdomsledare i Löddebygdens församling. Hon bor tillsammans med sin man i Lund och är blivande diakon i Lunds stift. Att skriva har alltid varit ett av hennes stora intressen, och detta är hennes första bok.

    185,00 kr
  68. Nicke Nyfiken på sjukhus
    Nicke Nyfiken på sjukhus
    Beskrivning
    Nicke råkar svälja en pusselbit. Den såg ju precis ut som en karamell! Han får så ont i magen att mannen med den gula hatten ringer till doktorn. ?Bäst att röntga Nicke?, säger doktorn och ordnar en tid till Nicke på sjukhuset. Där blir Nicke både röntgad och opererad. Men det dröjer inte länge förrän han är på benen igen, och då blir det full fart! I sjukhusets lekrum hittar Nicke en skivspelare, som han kan använda som karusell. Och så får han fatt på en rullstol som det går att köra väldigt fort med. Hur bromsar man? Det kan han inte! Det slutar med en väldig smäll! Men allt ordnar upp sig och Nicke får lämna sjukhuset. Pusselbiten får han ta med sig hem i en liten ask.
    65,00 kr
  69. Nicke Nyfiken räknar från 1 till 100 : räkna, lägg ihop, sortera, med mera!
    Nicke Nyfiken räknar från 1 till 100 : räkna, lägg ihop, sortera, med mera!
    Beskrivning
    Nicke Nyfiken är väldigt nyfiken på siffror. Han kan redan räkna sina fingrar och tår. Mannen med den gula hatten berättar att staden där de bor fyller hundra år. Så Nicke lär sig räkna ända till hundra i den här kluriga, stora, fina bilderboken. Lär dig räkna, lägga ihop och sortera tillsammans med Nicke!
    75,00 kr
  70. Nicke Nyfiken Stora ABC och 123
    Nicke Nyfiken Stora ABC och 123
    Beskrivning
    Nicke Nyfiken, världens mest kända och nyfikna lilla apa lyckas trassla till det med siffror och bokstäver. I den här stora pysselboken får du träna på att läsa och räkna. Lek med både bokstäver och siffror på ett roligt sätt med fina klistermärken.

    • Köp 3 för 76,50 kr/st
    • Köp 10 för 72,25 kr/st
  71. Noa
    Noa
    Beskrivning
    Den här boken handlar om Noa som byggde en stor båt där han tog med sig sin familj och många djur. Du kan också läsa om detta i Bibeln i Första Mosebok 6:5 till 9:17.
    • Köp 3 för 45,00 kr/st
    • Köp 10 för 42,50 kr/st
View as Tabell Lista

Artiklar 401-500 av 702

per sida
Fallande ordning

Måndag 10-19

Tisdag- Fredag 10-17


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå