View as Tabell Lista

Artiklar 401-500 av 695

per sida
Fallande ordning
  1. Leonora och Glasplaneten
    Leonora och Glasplaneten
    Beskrivning
    Leonora bor på planeten Junoo, och en morgon kan hon inte motstå frestelsen att provflyga sin nya rymdfarkost. Med hjälparen Bobo som enda sällskap kraschar hon på Glasplaneten, där det visar sig att rymdpirater härjar ? Hur ska Leonora någonsin komma hem igen?

    Leonora och glasplaneten är första delen i något så ovanligt som en gripande science fictionserie för barn. Boken handlar framför allt om mod och att våga stå upp för sig själv

    • Köp 3 för 166,50 kr/st
    • Köp 10 för 157,25 kr/st
  2. Leonora och Osmo
    Leonora och Osmo
    Beskrivning
    Del 2 i serien om Leonora! När Ziggy ber om hjälp kan vår modiga lilla rymdvarelse bara inte säga nej. Ett nytt äventyr tar sin början. Bobo, Kapten A, Jona och alla de andra karaktärerna från Leonora och Glasplaneten följer förstås med.

    Ziggy var bara två veckor gammal när han kom bort ifrån sina föräldrar. Nu vill han flyga till planeten Osmo 2 för att leta efter dem. Men han behöver hjälp. Klart att Leonora ställer upp, hon har ju lovat. Att hitta Ziggys föräldrar kommer säkert att gå lika snabbt som ett stjärnfall – tror Leonora ja. Men Osmo 2 är en farlig plats. Marken spricker sönder av ständiga jordbävningar, det finns inga hus och det luktar illa. Samtidigt blir Ziggy alltmer underlig. Uppdraget verkar dömt att misslyckas

    • Köp 3 för 180,00 kr/st
    • Köp 10 för 170,00 kr/st
  3. Lilla barnkammarboken. Sånger för hela kroppen, inkl DVD
    Lilla barnkammarboken. Sånger för hela kroppen, inkl DVD
    Beskrivning
    Lilla barnkammarboken: Sånger för hela kroppen, inklusive dvd. 

    Här hittar du de mest omtyckta visorna presenterade med enkla rörelsebeskrivningar. Älskade klassiker varvas med förskolefavoriter som "Hjulen på bussen", "Krokodilen i bilen", "Tingeling tåget far" och många fler - alla rikt illustrerade av våra främsta illustratörer. Klappa händer, vicka på rumpan och gapa med armarna som en haj! Skaka loss och sjung med hela kroppen! Lekande lätt, ta hjälp av den medföljande dvd:n.
    I serien "Lilla Barnkammarboken" finns också:"Godnattvisor", "Rim och ramsor för händer, fötter och kropp", "Sju små sagor", "Julsånger" och "Grodor, prinsar och prinsessor".

    Innehåll på dvd-skivan:
    1. Krokodilen i bilen
    2. Hjulen på bussen
    3. Vipp-på-rumpan-affärn
    4. Jag har en gammal faster
    5. Fem små apor
    6. Min lilla kråksång
    7. En kulen natt
    8. Hajarna
    9. I ett hus vid skogen slut
    10. Tio små indianer
    11. Tingelinge, tåget far
    12. Honki-tonki

    175,00 kr
  4. Lilla Extra. Rocky vår hjälte
    Lilla Extra. Rocky vår hjälte
    Beskrivning
    Det är hundtävling i stan och det måste så klart Lilla Extra bevaka. Dessutom kan hunden Rocky delta. Men Rocky smiter bara ifrån tävlingarna så pinsamt! Vad håller han egentligen på med?

    I Lilla Extra skriver Martin Widmark för nybörjarläsarna. Med hejdlös humor och högsta dramatik skapar han roliga äventyr fantasifullt illustrerade av Kristina Grundström.
    50,00 kr
  5. Lilla Lollo
    Lilla Lollo
    Beskrivning

    "Lilla Lollo" är den sjätte boken i serien "Djurkompisar", om barnen Maja, Lasse, Pelle och Ella som bor på landet och tar hand om olika djur. Här får vi lära känna den lilla busiga grisen Lollo, som Maja tar hand om under två fartfyllda dagar. Serien "Djurkompisar" ingår i Extra lätt att läsa för de absoluta nybörjarläsarna. Kul och lätt läsning med versaler!

    50,00 kr
  6. Lilla Om
    Lilla Om
    Beskrivning
    En liten bok om den största av frågor.

    Lilla Om tänker på
    allt mellan himmel och jord men så,
    plötsligt undrar han en dag:
    - Vem är jag?

    "Det här är nog DEN roligaste, galnaste och samtidigt djupaste barnbok jag har läst! Illustrationerna är som små konstverk och jag blir glad i hela mig när jag läser den."

    - Lisa Rislöw

    185,00 kr
  7. Lilla Rosa och Långa Leda
    Lilla Rosa och Långa Leda
    Beskrivning
    Berättelsen om Rosa och hennes elaka styvmor.
    50,00 kr
  8. Lilla Storasyster och Jesus
    Lilla Storasyster och Jesus
    Beskrivning
    I boken Lilla Storasyster, som kom ut våren 2015, får vi möta Maja och hennes lilla storasyster Kajsa - en bok som handlar om hur det kan vara att växa upp med ett syskon som har en utvecklingsstörning. Nu är familjen tillbaka och nu handlar det lika mycket om hur det kan vara att växa upp i ett kristet hem, något som också det kan vara främmande och annorlunda för många. Vi får följa Lilla Storasyster... SAGA
    180,00 kr
  9. Lilla Vargens deckarbok
    Lilla Vargens deckarbok
    Beskrivning
    Lilla Vargen visar sig vara en riktigt smart skogsdetektiv och vill inte alls åka hem till Hålan längre. Lillebror Stinkis är däremot inte så smart, han har en alldeles för liten hjärna. Nä, det är tur att han har åkt hem så att Lilla Vargen och Skränis får lösa skogens mysterier i fred. Roligt och fartfyllt för pojkar och flickor från 5 år.
    50,00 kr
  10. Lina guldfiskälvan
    Lina guldfiskälvan
    Beskrivning
    Hurra, Rebecka och Kristin har hittat älvan Linas försvunna guldfisk! Men de elaka svartalferna stjäl den igen. Ska flickorna lyckas få tillbaka guldfisken?
    50,00 kr
  11. Lina, Gulan och kärleken
    Lina, Gulan och kärleken
    Beskrivning
    Äntligen går Linas hetaste önskan i uppfyllelse: att få en hund. Den lilla golden retriever-valpen som får heta Gulan, tuggar på pappas sandaler, bajsar inomhus, och gräver upp trädgården. Men hon är det mest fantastiska som hänt Lina, världens bästa vän. En lycklig och sorglig berättelse om vänskap och kärlek mellan människa och husdjur.
    40,00 kr
  12. Linnea lördagsälvan
    Linnea lördagsälvan
    Beskrivning
    Hitta de magiska flaggorna i varje bok och fyll veckan med skoj!De sju veckoälvorna ansvarar för att varje dag i veckan blir glittrande härlig och rolig. Men när kung Bore stjäl deras magi behöver de Kristin och Rebeckas hjälp. Utan älvornas särskilda flaggor blir varje veckodag trist och tråkig.Kan flickorna börja veckan på rätt sätt och hjälpa Moa måndagsälvan att hitta sin flagga? Eller ska kung Bore och svartalverna komma undan med sitt bus?Fristående fortsättning på: Regnbågsön, Väderälvorna, Husdjursälvorna, Julia julälvan, Maja sommarälvan, Partyälvorna, Ädelstensälvorna , Cassandra karnevalälvan
    50,00 kr
  13. Livet med Jesus
    Livet med Jesus
    Beskrivning
    Har Gud en plan för att rädda världen? Att leva livet med Jesus, vad innebär det? Läs om hur Gud älskar sin värld och hur Jesus kom till världen för att ge oss nytt liv. Vi får börja om när det blir fel. Livet med Jesus är en härlig bilderbok om människor och Guds kärlek till världen. Rikt illustrerad med vackra akvareller av Susie Poole.
    • Köp 3 för 72,00 kr/st
    • Köp 10 för 68,00 kr/st
    • Köp 25 för 64,00 kr/st
    • Köp 50 för 60,00 kr/st
  14. Lola gör rubriker
    Lola gör rubriker
    Beskrivning
    En intervju med en fe? Inte något särskilt tycker Lola! I alla fall inte när hon om natten blir den berömda reportern Lo. Ve. Därför ska hon och bästisen Flo också vara på framsidan på den nya skoltidningen. Men de får snabbt erfara att det inte alltid är så lätt att hitta spännande och ovanliga händelser. Det är lite problem med förstaklassarna de ska ta hand om, men inget man kan skriva om på en framsida. Därför beslutar Lola sig för den farliga vattenpistolrånaren som i veckor har spridit skräck och rädsla i hela stan. Men hon måste nog själv fånga honom
    Första boken i serien om Lola har hyllats av otaliga bokbloggare och mixen av skratt och allvar gör att böckerna även roar de vuxna. Lola är en tjej med skinn på näsan som vet vad hon vill och är en bra förebild för Sveriges 9-12 åringar
    50,00 kr
  15. Lömsk längtan
    Lömsk längtan
    Beskrivning
    Det närmar sig jul och alla skyltfönster är pyntade med tomtar och glitter. Pål, Fritz och Nadja längtar till jullovet. Framför allt längtar Pål efter att slippa Solbritt, deras arga extralärare. Pål tycker att hon alltid är arg på honom, oavsett om han gjort fel eller inte. Så när Alex och han råkar i slagsmål under en bandymatch på skolgården är det Pål som får skulden. Men Pål tänker inte ge sig så lätt, särskilt när han får tillfälle att hämnas på Alex. Varken Pål, Fritz eller Nadja kunde tro att detta är början på ett brott som får stora konsekvenser! Och att Pål faktiskt är den som räddar Alex och hans familj från ett hemskt öde. Till sin hjälp har deckartrion vännerna Glader och Trötter två a-lagare som vänt på livet och funnit kärleken!Hemma hos Pål finns mamma. Och hos tant Doris finns pappa som också funnit kärleken, men på nytt. Därför bor Pål och mamma själva i en lägenhet, och i början tyckte Pål att det allt kändes ledsamt och trist i deras nya hem. Men nu trivs Pål och mamma ganska bra på egen hand och de har till och med börja packa upp flyttkartongerna!
    50,00 kr
  16. Lova att jag får
    Lova att jag får
    Beskrivning
    Fjärde boken om Tilda!Klassresan närmar sig och Tilda har ingen som helst lust att följa med. Och så måste hon sälja salamikorv - DJURKÖTT!- hon som älskar djur och dessutom är vegetarian.Men om hon får den där valpen, världens sötaste, då kommer allt bli toppen. Tills det visar sig att den söta valpen kissar överallt och till och med tuggar i sig hennes nya festskor.Lika fnissigt, tr
    65,00 kr
  17. Lovisa lekälvan
    Lovisa lekälvan
    Beskrivning
    Rebecka och Kristin är på utflykt med scouterna. En massa märkliga saker händer i skogen och flickorna har en känsla av att en svartalf är i närheten. Kan det vara han som har tagit Lovisa lekälvans väska?

    Älvorna tänker ordna en stor överraskningsfest för sitt kungapar. Men kung Bore och hans svartalfer har andra planer och gör allt för att lägga vantarna på älvornas magiska partyväskor.
    Det gäller för Rebecka, Kristin och deras små vänner att rädda väskorna om det ska bli någon fest i Älvlandet!
    50,00 kr
  18. Lucky loser
    Lucky loser
    Beskrivning
    Där stod hundkojan färdig. Nu skulle den målas. De öppnade målarburken och doppade sina penslar. Det var då Lucky loser i ren glädje hoppade runt och sedan rakt in i den stora målarburken. Han skällde till och försökte hoppa ur, men välte då burken i snickarboden. Allt gick så fort så ingen fattade vad som hände. Färgen rann ut på golvet och Lucky loser var helt vit och sprang runt i färgen och ruskade...

    • Köp 3 för 117,00 kr/st
    • Köp 10 för 110,51 kr/st
  19. Ludde tar Gothia Cup
    Ludde tar Gothia Cup
    Beskrivning
    Ludde fyller elva! Och vad är störst med att vakna en morgon och plötsligt vara elva? Tårtan? Ett paket med nya fotbollsskor? Nej, största av allt är att när man är elva får man vara med i Gothia Cup! Fjärde boken om Ludde kommer i Läs Mera-serien.Gothia Cup är den jättestora internationella fotbollsturneringen som arrangeras i Göteborg varje sommar. Och i år skall Ludde och de andra spelarna i Rävarna IF debutera i Gothia Cup. Rävarna och över tusen lag till från hela världen skall spela minst tretusen matcher .Fast det finns ett problem. Rävarna skall möta Azalea och i det laget spelar numera Luddes bästis Lillen, för han har flyttat till Göteborg. Dessutom inträffar alldeles oväntade saker. Tre fotbollstjejer från Brasilien: Isabel, Benedita och Aline kollar på matchen. Och naturligtvis står också Luddes mamma Ramona just då vid sidlinjen och ropar konstiga saker, för hon kan egentligen inget om fotboll. Men Ludde har inte tid med henne nu, för han måste se när Isabel, Benedita och Aline spelar, särskilt Aline ...
    65,00 kr
  20. M som i Mackan
    M som i Mackan
    Beskrivning
    Mackans lag ska åka på fotbollsläger och övernatta i en scoutstuga mitt ute i skogen. Men det är inte bara hans lag, även rivalerna Södra Bro och tjejernas lag Äppelviken ska åka med. Mackan ser fram emot resan, dels för att han ska få göra det han älskar mest spela fotboll, dels för att Magda ska dit. Han hoppas på att äntligen få vara ensam med henne och säga det där som han vill säga, att han gillar henne
    Den tredje boken om Mackan handlar om att sova borta för första gången, att våga erkänna att man gillar någon, om äventyr och skattjakter i mörka skogar och, så klart, om fotboll!
    • Köp 3 för 99,00 kr/st
    • Köp 10 för 93,50 kr/st
  21. Mackan äger
    Mackan äger
    Beskrivning
    Markus som helst kallas Mackan älskar fotboll mest av allt. Han drömmer om att vara som Zlatan och få springa ut på San Siro i Milano till publikens öronbedövande jubel. I verkligheten spelar han i Gif som inte har vunnit en enda match i år och han får springa ut på Vallen där bara mamma och några andra tanter står och tjoar. Men det gör inget. Fotboll äger ändå. Då är det jobbigare med pappa. Pappa som aldrig har hejat vid sidan av planen, utan ligger under en sten på kyrkogården. Trots att Mackan innerst inne förstår att han inte kan vara arg på pappa, så är han det ändå. Dumma pappa som inte kan vara med på träningen. Och dumma, knäppa bilolycka!Med ett lättläst språk, lågmäld humor och mycket värme berättar Helena Lund-Isaksson om Mackans vardag. Hon skildrar också hans längtan efter den döde pappan på ett inkännande sätt, utan att det blir för tungt för en ovan läsare.
    50,00 kr
  22. Magnus på Maskingatan
    Magnus på Maskingatan
    Beskrivning
    Tänk dig en liten blåögd kille som är både ovanligt livlig och ovanligt påhittig. Detta tillsammans blir just en speciellt ovanlig kille. Han är ungefär som Emil i Lönneberga, som också var en klurig kille, full av hyss. Tänk dig också att han inte har så många lekkamrater, nästan bara sin lillebror. Men denne kille hittar någon på samma gata som får duga som kompis. Han heter Bertil och det är bara det att han är i medelåldern och är måttligt förtjust över att bli hans lekkamrat.
    • Köp 3 för 31,50 kr/st
    • Köp 10 för 29,75 kr/st
    • Köp 25 för 28,01 kr/st
    • Köp 50 för 26,25 kr/st
    • Köp 100 för 24,50 kr/st
  23. Maja, sommarälvan
    Maja, sommarälvan
    Beskrivning
    Äntligen sommarlov! Rebecka och Kristin upptäcker att sanden på stranden är borta! Glassen smälter på en gång! Vad blir det för sommar då?
    65,00 kr
  24. Målarbok David Guds hjälte
    Målarbok David Guds hjälte
    Beskrivning
    Bok med 6 bibelberättelser att färglägga.
    20,00 kr
  25. Målarbok Titta vad Gud gjort!
    Målarbok Titta vad Gud gjort!
    Beskrivning
    Bok med 6 bibelberättelser att färglägga
    20,00 kr
  26. Malvas vinnarlag
    Malvas vinnarlag
    Beskrivning
    Det är en spännande dag på ängen. Fjärilarna och de andra djuren ordnar en idrottsdag, med hinderbana, danstävling och stafett.Malva är snabbast av fjärilarna och alla är säkra på att hennes lag kommer att vinna stafetten. Men så gör hon plötsligt illa sig. Vem ska nu ta Malvas plats i laget?
    50,00 kr
  27. Mamma Mu läser
    Mamma Mu läser
    Beskrivning

    Kråkan pekade på Mamma Mu.
    Hmm vad gjorde DU i natt om jag får fråga??? Jag såg nog att du kom hem i BILEN!!!
    Mamma Mu tog sin bok i famnen och blundade.
    Jag var på blibluteket. Jag läste, sa hon längtansfullt.
    Kor kan inte läsa böcker. Kor SKA inte läsa böcker! Kor ska vara hemma!! Krax!
    Kråkan sjönk ihop på marken.
    Varför kan inte du göra lite vanliga saker, cykla och klättra i träd...

    75,00 kr
  28. Måne och sol : böner och texter
    Måne och sol : böner och texter
    Beskrivning
    Måne och sol - Böner och texter av Britt G. Hallqvist är en fin liten bönbok, för både stora och små, som tagits fram inför Britt G. Hallqvists 100-årsjubileum. Boken innehåller böner för både morgon och kväll. Boken är genomgående illustrerad med snillrika illustrationer av den kända svenska barnboksillustratören Charlotte Ramel. Alla texter och psalmtexter är skrivna av psalmdiktaren BrittG. Hallqvist. Självklart finns den välkända psalmen Måne och sol med, som ofta sjungs vid dop och familjegudstjänster. I boken finns också ett avsnitt om julen där Ett litet barnav Davids hus och Vaggsång presenteras. Ett axplock av andra texter såsom I Guds famn, Vid himmelens grind ochSom ett sandkorn i en öken ger rymd till boken.
    • Köp 3 för 171,00 kr/st
    • Köp 10 för 161,50 kr/st
  29. Märkliga och makalösa djur. Skrytmånsar
    Märkliga och makalösa djur. Skrytmånsar
    Beskrivning
    Varför skiftar den arktiska harens päls färg från vintervit till sommarbrun? Varför visar påfågeln upp sina skimrande stjärtfjädrar som en sagolik solfjäder? Hur överraskar den blåtungade skinken en potentiell angripare? Fantastiska fotografier och illustrationer fångar de fascinerande uppvisningar och stundtals bisarra taktiker som många djur använder sig av för att imponera på en partner, få up
    85,00 kr
  30. Märta galopperar
    Märta galopperar
    Beskrivning

    Märta är tokig i hästar, trots att hon får darriga ben och känner sig rädd när hon närmar sig stallet. Men en drömmare måste väl också få älska hästar? En ny, rolig och lättläst serie om kärleken till hästar, för såväl hästbitna som hästrädda läsare. Läs också den första delen i serien, "Märta börjar rida", där hon för första gången kommer till stallet och träffar sin älsklingshäst Julia.


     

    65,00 kr
  31. Märta på turridning
    Märta på turridning
    Beskrivning
    Märta och Maja har tjatat och tjatat om att få rida islandshäst igen. Och nu har det äntligen blivit dags! Välkommen till ett nytt lättläst och underhållande äventyr för såväl hästbitna som hästrädda läsare.

    I stallet är det svårt att göra rätt - ridläraren är arg och de stora tjejerna retas. Märta och bästisen Maja längtar till det lilla stallet där de träffade islandshästarna Saga och Freja. Och nu ska de äntligen få prova på en turridning med dem! Under en dag på hästryggen ska flickorna få vara med om både galopp, tölt och mysig fika. Men de vuxna ryttarna på turen är så fåniga – de är rädda för allt, och de kan ingenting om hästar! Tur att ledaren Lotta är med, särskilt när hästarna bli rädda och skenar iväg... "Hästar" är en humoristisk serie som ingår i Lätt-att-läsa. Böckerna handlar om Märta - hästälskaren som börjat på ridskola men samtidigt är rädd för hästar. Underhållande läsning som beskriver kärleken till hästar, livet i stallet, känslor och vänskap. Nybörjarläsaren får också en del fakta på köpet.

    Läs också de elva första delarna i serien "Hästar": Märta börjar rida, Märta galopperar, Märta på hopptävling, Märta rider vilse, Märtas hästbok (fakta), Märta och silverhästen, Märtas hästsommar, Märta och stallkompisarna, Märta på ridläger, Märta och sagohästarna och Märta och islandshästarna.

    65,00 kr
  32. Matilda maskeradälvan
    Matilda maskeradälvan
    Beskrivning
    Ännu en glänsande, extra tjock bok om Daisy Meadows populära älvor.Rebecka och Kristin är inbjudna till en stor maskerad i ett slott. Flickorna ser förstås fram emot att få klä ut sig och att få utforska det spännande slottet. Men kung Bore vill ha fest för svartalferna i samma slott och han tänker inte låta några mesiga människor hindra honom. Så han stjäl Matilda maskeradälvans magiska föremål! Nu måste Rebecka och Kristin hjälpa till att hitta dem, annars blir maskeraden inställd. Och än värre om de inte hittar föremålen kommer ingen människa någonsin kunna ha maskerad igen.Fristående fortsättning på: Regnbågsön, Väderälvorna, Husdjursälvorna, Partyälvorna, Julia julälvan, Maja sommarälvan, Ädelstensälvorna, Cassandra karnevalsälvan och Veckoälvorna.
    65,00 kr
  33. Mats och Anita får en ny klasskompis
    Mats och Anita får en ny klasskompis
    Beskrivning
    Följ med i den spännande och gripande berättelsen om Samira och hennes liv. Hur det är att leva som en förföljd kristen i ett land där man till och med kan bli dödad för att man tror på Jesus? Målet med boken är att barn ska få en förståelse för hur och vad förföljelse är. Och hur man kan hjälpa de människor som är jagade för sin tros skull. ”En kall, snöig vinterdag börjar en ny flicka som heter Samira, i Mats och Anitas klass. Till en början verkar hon vara ganska lik de andra. Men det visar sig att hon bär på en hemlighet... Hur ska hon berätta för sina nya vänner om hur hon har fått fly till deras land för att hon är kristen? Och vad ska de säga när hon berättar att hennes moster sitter i fängelse för att hon tror på Jesus?

    Detta är den andra boken i en serie utav barnböcker med Mats & Anita. Målet med böckerna är att belysa och lyfta fram svåra och aktuella frågor för barn på ett enkelt och lättfattligt sätt. Den här boken är gjord i samarbete med Open Doors.

    75,00 kr
  34. Mattepyssel 1
    Mattepyssel 1
    • Köp 3 för 45,00 kr/st
    • Köp 10 för 42,50 kr/st
  35. Mattepyssel 2
    Mattepyssel 2
    • Köp 3 för 45,00 kr/st
    • Köp 10 för 42,50 kr/st
  36. Meja och Barca-bollen
    Meja och Barca-bollen
    Beskrivning
    Meja älskar fotboll och har turen att ha världens bästa tränare. Bruno, grannkillen, har nämligen lovat att vara hennes PT.

    En dag visar Bruno stolt upp sin nya fotboll. Han har fått den av sin pappa som aldrig annars ger Bruno presenter. Och nu är det en likadan boll som spelarna i Barcelona har! Men när Meja får testa Brunos nya boll, händer det som inte får hända. Brunos Barca-boll går sönder. Bruno försvinner utan ett ord från fotbollsplanen. Meja vill bara dö. Och dagen som redan är den värsta dagen i Mejas liv, kommer snart att bli värre. Mycket värre.

    Böckerna om Meja och Bruno handlar om så mycket mer än fotboll. Om krångliga familjer, pengar som inte räcker till, och stora känslor. Meja och Barca-bollen tar upp ämnen som utanförskap, skuldkänslor, mod och riktig vänskap.

    • Köp 3 för 135,00 kr/st
    • Köp 10 för 127,50 kr/st
  37. Meja och de magiska fotbollsskorna
    Meja och de magiska fotbollsskorna
    Beskrivning
    Du vet det där med skorna, sa Bruno. Jag vet hur man fixar dem.
    Meja stirrade på honom.
    Är det sant?
    Klart det är sant! Som din PT skulle jag aldrig ge dig ett dåligt tips. Du har talang Meja. Glöm inte det.

    Meja älskar fotboll och ska snart börja i Berga United. Men pappas pengar räcker inte till nya fotbollsskor. Att gå till första träningen i vanliga gympadojjor gör hon bara inte, hellre dör hon. Det känns som om hela världen rasar tills Bruno, Mejas personliga tränare, presenterar sin idé. Men nu ska veckan hemma hos mamma börja, och Brunos hemliga plan kommer att bli mycket svårare att genomföra där

    En varm kapitelbok om krångliga familjer, varannan-vecka-liv och pengar som inte räcker till. Och om stora drömmar och riktiga vänner.

    160,00 kr
  38. Mia och Mette spelar handboll
    Mia och Mette spelar handboll
    Beskrivning
    Flickornas motsvarighet till böckerna om Kasper!
    Mia och Mette är två kavata kompisar. De går i samma klass och har just börjat spela handboll. I den här första boken i serien, får läsaren veta lite om hur man tränar, värmer upp inför en match eller hur man fintar hoppskott.
    Boken utkommer här i nytt format och med nytt omslag.
    40,00 kr
  39. Mickis, Nanna & Tova : bytt är bytt
    Mickis, Nanna & Tova : bytt är bytt
    Beskrivning
    Äntligen julafton hemma hos Mickis, Nanna och Tova. Mickis har haft full koll på allas julklappar – ända sedan november. Hur tunga de var, i vilken ordning de låg i säcken, hur många var och en skulle få och vilket julpapper som fanns kring vilket paket.

    Men tänk om Nannas julklapp är finare, och innehåller precis det där som Mickis väntat på i över ett år? Kan man verkligen byta julklapp med sin lillasyster, bara så där, och på självaste julafton dessutom?

    I söndagsskolan hade man pratat om att Jesus är världens bästa julklapp. Hade julklapparna som Jesus fick den första julen också glittriga band och vackra papper? En dag, tänkte Mickis, kanske hon skulle förstå hur man skulle kunna slå in Jesus i något fint julpapper och ge honom som gåva.

    Lilian Ruotsala är utbildad magister i skådespelarkonst vid Teaterhögskolan i Helsingfors. Hon arbetar som regissör, skådespelare och dramatiker. Detta är hennes debutbok. Lina Forsblom är utbildad inom småbarnpedagogik vid Åbo Akademi och jobbar som tv-producent, bl.a. med barnprogram. Hon har illustrerat magasin och böcker sedan 2018.

    • Köp 3 för 126,00 kr/st
    • Köp 10 för 119,00 kr/st
  40. Mimosa den gula älvan
    Mimosa den gula älvan
    Beskrivning
    Följ med på magiska äventyr med regnbågens sju älvor!

    Mimosa, den gula älvan, har hamnat på ett klibbigt ställe. Rebecka och Kristin måste följa både fiskar och bin för att hitta henne.

    I varje bok i serien finns en älva gömd. Det gäller för Rebecka och Kristin att hitta alla sju så att Älvlandet får tillbaka sina färger.
    50,00 kr
  41. Min bästa bok om världens länder
    Min bästa bok om världens länder
    Beskrivning
    Min bästa bok om världens länder - stor, utvikbar plansch. - 24 sidor med spännande fakta och utvikbara bilduppslag. - Vilka sevärdheter finns? - Lämplig från 3 år.

    85,00 kr
  42. Min Häst
    Min Häst
    40,00 kr
  43. Min läsebok
    Min läsebok
    Beskrivning
    Nyutgåva av Min läsebok! Gjord för sex-sjuåringar, men man vill genast ha en själv, för de otroliga teckningarna, detaljrika och fantasieggande, och för texter som "För alla barn kan läsa alla ord. När dom lärt sig." (Expressen)För den här boken fick Helena Dahlbäck Nils Holgersson-plaketten 1996.
    75,00 kr
  44. Min mamma bor på en stjärna
    Min mamma bor på en stjärna
    Beskrivning
    Å, om livet bara kunde vara så där enkelt som för lillebror Sebastian! Han leker sopbåt vid frukostbordet och blir glad igen när han har varit ledsen.<br /> För Henrietta har allt blivit krångligt. Vad hände med hennes bästa vän? Varför kan hon inte koncentrera sig i skolan? Varifrån kommer tårarna? Varför ser pappa så trött ut?<br /> Henrietta längtar efter att prata med mamma.<br /> Det går inte. Mamma bor på en stjärna.<br /> Men kanske finns det någon annan som kan vara Henriettas vän?<br /><br />Ylva Uggla fick ett hedersomnämnande i Bokförlaget Libris stora manustävling år 2004. <i>Min mamma bor på en stjärna</i> är hennes första bok.<br />
    50,00 kr
  45. Min nyckelversbibel
    Min nyckelversbibel
    Beskrivning
    Lär ditt barn sanningen i och vikten av Guds löften till oss genom Hans Ord. Genom sin särskilda utformning för bibelinlärning kommer Min nyckelversbibel lära ditt barn 22 nyckelverser genom välkända bibelberättelser!

    “Ni ska lägga dessa mina ord på ert hjärta och sinne ... Ni ska lära era barn dem genom att du talar om dem när du sitter i ditt hus och när du går på vägen, när du lägger dig och när du stiger upp.” (5 Moseboken 11:18-19).

    I den här användbara boken finns det 22 viktiga nyckelverser direkt från Bibeln. Tillsammans med bibelberättelser som understryker bibelversen och härliga illustrationer och en kort sammanfattning av bibelberättelsens undervisning är den här boken ett fantastiskt bra verktyg att använda både i familjen eller för söndagsskolledaren.

    När barnet repeterar bibelverserna, tillsammans med de illustrerande bibelberättelserna, hjälper det barnet att bevara värdefull sanning i hjärtat.

    • Bibelberättelsen och sammanfattningen hjälper barnet förstå bibelversen och hjälper dem memorisera versen.

    • Verklig bibeltext används för nyckelversen

    • Köp 3 för 90,00 kr/st
    • Köp 10 för 85,00 kr/st
  46. Min pusselsagobok
    Min pusselsagobok
    Beskrivning
    Fantasifullt illustrerad sagobok som innehåller 4 omtyckta sagor för barn från 5 år. Till varje saga hör ett fint pussel med 48 bitar. Bitarna är lätta att lossa från sidan och jätteroliga att pussla ihop igen. Pusselbitarna har olikfärgad baksida och kan därför inte blandas ihop. Sagorna i boken är: - Askungen - Hans och Greta - Kejsarens nya kläder - Vargen och de 7 killingarna
    100,00 kr
  47. Min vän boris & Hjälp jag tappar bort min hund
    Min vän boris & Hjälp jag tappar bort min hund
    Beskrivning
    Min vän Boris av Forshed, Pelle - Wänblad, Mats - Salmson, Jo - Isaksson, Veronica Inbunden bok. Stockholm : Rabén & Sjögren : Bonnier Carlsen. 2015. Innehåller även Min vän Boris
    75,00 kr
  48. Miranda musikälvan
    Miranda musikälvan
    Beskrivning
    Miranda musikälvan har flugit till Väderbyn för att rädda en balettföreställning. Men hur ska det gå när en av kung Bores svartalfer ligger i bakhåll?

    Älvorna tänker ordna en stor överraskningsfest för sitt kungapar. Men kung Bore och hans svartalfer har andra planer och gör allt för att lägga vantarna på älvornas magiska partyväskor.
    Det gäller för Rebecka, Kristin och deras små vänner att rädda väskorna om det ska bli någon fest i Älvlandet!
    50,00 kr
  49. Mitt bästa sommarlov!
    Mitt bästa sommarlov!
    Beskrivning
    Sommarlovet har precis börjat och Beppe njuter av varje sekund i sommarstugan. Den här sommaren ska hon och pappa bygga en båt och så ska familjen åka på långresa till släkten i Lappland.

    Men hon är inte beredd på den historia som gammelfaster berättar för henne. För hon inser plötsligt att det är med nöd och näppe som hennes släkt, och hon själv, lever. Det blir en sommar hon aldrig ska glömma.

    Mitt bästa sommarlov! är den tredje och fristående delen i serien om Beppe, som bygger på författarens egen uppväxt i 50-talets Sverige. Då vuxna hade bestämda åsikter om hur flickor och pojkar skulle vara. Tillsammans med Kajsa Hallströms retro-illustrationer är böckerna om Beppe ljuvliga bokpärlor att högläsa tillsammans.

    • Köp 3 för 139,50 kr/st
    • Köp 10 för 131,75 kr/st
  50. Moa måndagsälvan
    Moa måndagsälvan
    Beskrivning
    Hitta de magiska flaggorna i varje bok och fyll veckan med skoj!De sju veckoälvorna ansvarar för att varje dag i veckan blir glittrande härlig och rolig. Men när kung Bore stjäl deras magi behöver de Kristin och Rebeckas hjälp. Utan älvornas särskilda flaggor blir varje veckodag trist och tråkig.Kan flickorna börja veckan på rätt sätt och hjälpa Moa måndagsälvan att hitta sin flagga? Eller ska kung Bore och svartalverna komma undan med sitt bus?Fristående fortsättning på: Regnbågsön, Väderälvorna, Husdjursälvorna, Julia julälvan, Maja sommarälvan, Partyälvorna, Ädelstensälvorna , Cassandra karnevalälvan
    50,00 kr
  51. Mobilgåtan och de stulna biskvierna
    Mobilgåtan och de stulna biskvierna
    Beskrivning
    Mobilgåtan och de stulna biskvierna - Berättelser om Sara & Arvid

    Henny Johansson

    I den här boken får du lära känna syskonen Sara och Arvid. Du möter dem i deras vardag, i skolan och i kyrkan, i glädje och bekymmer. Tillsammans med sina föräldrar funderar de ofta på hur det är att vara kristen och hur allt hänger ihop. Varje kapitel är fristående och boken passar både till enskild läsning och högläsning hemma eller i kyrkan.

    Arvid! Vi har ett mysterium att lösa, väser Sara halvhögt.

    Arvid tittar nyfiket upp på Sara.

    Vad har hänt? viskar han.

    Tuvas nya iPhone blev stulen.

    Sch! Du skriker. Vi får prata sedan, viskar Arvid och suckar.

    Typiskt Sara. Hon kan aldrig vara tyst, tänker han. Samtidigt känner han pirret i magen. Stöld är ju på riktigt!

    • Köp 3 för 153,00 kr/st
    • Köp 10 för 144,50 kr/st
  52. Molly marsvinsälvan
    Molly marsvinsälvan
    Beskrivning
    Älvan Molly letar efter sitt magiska marsvin Gnistra, som kung Bore har stulit. Kristin och Rebecka måste hjälpa henne!
    50,00 kr
  53. Molnön
    Molnön
    Beskrivning
    De tre vännerna Ella, Jasmin och Agnes reser till Molnön tillsammans med älvan Trixi. De njuter av att hoppa runt på de fluffiga molnen, högt ovanför marken. Men det visar sig snart att något inte är som det ska. Den onda drottning Gräslig har gömt en åskvigg på ön, och den hemska, svarta blixten är full av ond magi. Flickorna måste hitta och förstöra åskviggen innan hela Molnön spricker och faller i bitar!
    65,00 kr
  54. Molnslottet
    Molnslottet
    Beskrivning
    Zoe och hennes vän Astra, den magiska enhörningen, längtar efter midsommarfesten på Enhörningsön. Men ön blir varmare och varmare och alla blommor på ön håller på att vissna. Nattvinge, den onda sagoponnyn, har stulit molnen och stängt in dem där ingen någonsin kan hitta dem. Hur ska Zoe och Astra kunna rädda ön från att gå under?

    Molnslottet är andra boken i serien Den magiska enhörningsön. Böckerna behöver inte läsas i ordning.

    65,00 kr
  55. Monsterakademin
    Monsterakademin
    Beskrivning
    Hannibal, en märklig släkting, bjuder på middag och Nelly Rapp måste följa med mamma och pappa till hans stora hus. På vinden väntar en överraskning: Monsterakademin, som ivrigt väntar på sin tionde elev. Nelly! Första boken i en serie mysläskiga äventyr för nybörjarläsaren, av författaren till "LasseMajas detektivbyrå".
    65,00 kr
  56. Mose leder Guds folk
    Mose leder Guds folk
    Beskrivning
    Israeliterna är slavar i Egypten och Gud vill att Mose ska hjälpa dem att bli fria. Kommer farao att låta Guds folk gå?

    Kan Mose finna modet som krävs för att kunna hjälpa Guds folk?

    • Köp 3 för 45,00 kr/st
    • Köp 10 för 42,50 kr/st
    • Köp 25 för 40,00 kr/st
    • Köp 50 för 37,50 kr/st
    • Köp 100 för 35,00 kr/st
  57. Mumiemysteriet
    Mumiemysteriet
    Beskrivning
    Vad händer på muséet i Valleby? Stämmer det att den egyptiska mumien vaknat till liv efter 3 000 år? En värdefull tavla försvinner, och polisen står rådvill. Dags för Lasse och Maja att ta itu med ett mycket märkligt fall! Femte, fristående delen i Martin Widmark och Helena Willis kritikerrosade serie lättlästa pusseldeckare.
    65,00 kr
  58. Mynta den gröna älvan
    Mynta den gröna älvan
    Beskrivning
    Följ med på magiska äventyr med regnbågens sju älvor!

    Rebecka och Kristin följer ett spår av löv in i en labyrint för att försöka hitta Mynta den gröna älvan. Kommer de att lyckas?

    I varje bok i serien finns en älva gömd. Det gäller för Rebecka och Kristin att hitta alla sju så att Älvlandet får tillbaka sina färger.
    50,00 kr
  59. Mystiska ladan
    Mystiska ladan
    Beskrivning

    Grannkillen Fred har blivit av med sin nya BMX-cykel och polisen misstänker att en liga är i farten. Kevin och Dina beslutar sig för att spana. Vid ett ödehus upptäcker de ett nytt hänglås på ladan intill och färska hjulspår fram till dörren ...
    Dags för fjärde fallet i serien Minimysterierna. Mysig spänning i barns vardagsmiljö, på lagom nivå för nybörjarläsaren.

    50,00 kr
  60. Najadens sång
    Najadens sång
    Beskrivning
    Äntligen återvänder Spiderwicks skapare Black och DiTerlizzi till jättarnas, paddtrollens och najadernas magiska värld i Spiderwick-spin-offen "Bortom Spiderwick". Den här gången väntar ett diaboliskt äventyr under Floridas stekande sol där Nick Vargas och hans hopplöst töntiga plastsyster Laurie tvingas vända sig till "Arthur Spiderwicks fälthandbok över vår sagolika omgivning" för att rädda sjöns najader från att utrotas av eldsprutande jättar.Serien om Spiderwick har översatts till över 30 olika språk.
    50,00 kr
  61. När allt gick fel
    När allt gick fel
    Beskrivning
    Åke Samuelsson har gjort det igen; skrivit sin nionde bok med Munken och Kulan! I varje bok ryms det fyra olika berättelser, så även i den här. Som vanligt så blandas både skratt, lärdomar och allvar i böckerna om Munken och Kulan. Viktiga saker tas också upp i boken såsom alkohol i hemmet, en förälder som sitter i fängelse och om ensamhet. Men boken hinner också med en tur till Israel där man får följa med Munken och Kulan till olika platser.

    Varje kapitel bygger på en bibelberättelse eller en bibelperson. Den här gången får vi följa med Munken och Kulan på deras resa till Israel. De besöker kända platser som Nasaret, Golgata och Jerusalem. På resan händer många spännande saker; Munken och Kulan blir tagna av israelisk polis och de får testa på att krypa i Hiskias tunnel. Men att gå på vatten vill de verkligen inte göra för de vill bada och svalka sig.

    Ett av kapitlen handlar om hur alkoholen kan komma in i hemmet och vad det kan föra med sig. Munken och Kulan försöker också att praktisera den Gyllene Regeln, men det blir bara fel.

    Du som vuxen rekommenderas att läsa den här boken tillsammans med barnen. Här finns många viktiga saker att prata om men även tillfälle att få skratta ihop.

    Passar åldrarna 7-12 år | 112 sidor / hardcover

    • Köp 3 för 144,00 kr/st
    • Köp 10 för 136,00 kr/st
  62. När jag är sjuk! : en bok för barn om att göra dagarna i sjuksängen lättare
    När jag är sjuk! : en bok för barn om att göra dagarna i sjuksängen lättare
    Beskrivning
    Sjukdom är skrämmande för oss alla, men det är speciellt oroande för barn.Tiden när man är sjuk kan vara konstig, göra barnet rädd och göra att barnet känner sig väldigt ensamt. Att känna empati med barnet och dela de förvirrande känslor och frågor som det sjuka barnet ofta har, kan ge stöd och förståelse.Med charmiga illustrationer ger den här boken kreativa förslag till det sjuka barnet hur det ändå kan ha roligt, ha kontakt med familj och vänner och vad barnet själv kan göra för att må bättre.Läs den tillsammans så hjälper du barnet du älskar att må bättre.
    • Köp 3 för 49,50 kr/st
    • Köp 10 för 46,75 kr/st
    • Köp 25 för 44,00 kr/st
    • Köp 50 för 41,26 kr/st
    • Köp 100 för 38,50 kr/st
  63. När mamma och pappa skiljer sig : en bok för barn om skilsmässor
    När mamma och pappa skiljer sig : en bok för barn om skilsmässor
    Beskrivning
    En skilsmässa är inte lätt för någon och speciellt inte för barnen. Den här boken hjälper till att försiktigt leda barn genom denna smärtsamma upplevelse.
    • Köp 3 för 49,50 kr/st
    • Köp 10 för 46,75 kr/st
    • Köp 25 för 44,00 kr/st
    • Köp 50 för 41,26 kr/st
    • Köp 100 för 38,50 kr/st
  64. Nära dig : bibelberättelser om livets frågor och känslor
    Nära dig : bibelberättelser om livets frågor och känslor
    Beskrivning

    Nära dig är en bok om livets stora frågor och starka känslor. Med hjälp av bibelberättelser utifrån olika teman får barnet tillsammans med en vuxen möjlighet att fundera kring vad livet handlar om. Varför blev jag, jag? Vad händer när man dör? Hur känns sorg? Älskar Gud alla människor?

    Boken är uppbyggd av tre delar: Bibelberättelsen, Livets frågor och Mina känslor. Innehåller även ett stort antal fyll-i-sidor så du kan göra boken till din egen.

    Nära dig är skriven av Niclas Blåder, illustrerad av Anna Blåder och passar barn mellan 6 och 9 år - en perfekt doppresent att växa in i.

    220,00 kr
  65. Näsan som bytte plats med stortån
    Näsan som bytte plats med stortån
    Beskrivning
    Emmas näsa har tröttnat på att vara näsa. Det verkar ju så mycket roligare att vara något annat, varför inte en stortå? Tänk vad näsan blir glad när stortån faktiskt erbjuder sig att byta plats med näsan! Nu blir det äntligen ordning. Fast ... är det så roligt? Och hur går det egentligen när näsan och stortån byter plats?!

    Den här bokens viktiga budskap, blandat med en stor dos humor, handlar om att vara sig själv och att det finns en tanke med att just du är du. Vi människor jämför oss mycket med varandra, ser ofta ner på oss själva och tycker inte att det vi är och har räcker eller är gott nog. Ibland blir vi avundsjuka på andras gåvor eller utseende och försöker bli som dem. Men om vi istället upptäcker de gåvor och egenskaper som vi själva har, så kan vi se att ingen annan kan göra just det som vi gör och att vi är värdefulla just på grund av de vi är.

    I Bibeln liknas människorna i en församling vid lemmarna i en kropp. Alla är olika och med olika funktioner, men alla behövs och är viktiga. Ingen kroppsdel kan leva för sig själv och säga till en annan: ”jag behöver dig inte”, utan alla delar är värdefulla och behövs för att kroppen ska fungera. Detta blir på ett fantastiskt sätt belyst i den här dråpliga boken om hur det kan gå när en kroppsdel faktiskt byter plats med en annan. Det kanske inte är så dumt att vara sig själv när allt kommer kring ...

    • Köp 3 för 121,50 kr/st
    • Köp 10 för 114,75 kr/st
  66. Nattjakten : Glösa
    Nattjakten : Glösa
    Beskrivning
    Det är sommarlov och Saga och Emil har följ med mamma till Glösa, byn mellan Östersund och Åre, där många hällristningar från stenåldern finns.

    - Äntligen ett ställe ni är imponerade av redan från början, skrattar mamma när de kliver in i hyddan.

    Men den roliga utflykten förvandlas snart till en otäck mardröm. Plötsligt har Saga och Emil förflyttats genom tiden och upptäcker att ett barn försvunnit. Barnet har krupit iväg från hyddan, rakt mot de stora fångstgroparna, som älgarna snart ska jagas ner i. I fjärran hör de hur jägarna förbereder jakten. Kommer Saga och Emil att hinna rädda barnet innan det är för sent?

    Genom tiden är en serie historiska äventyr som utspelar sig runt om i Sverige. I Nattjakten besöks Glösa. Äventyret utspelar sig för 5000 år sedan, på stenåldern, då många människor var jägare. I Glösa finns både fångstgropar och hällristningar bevarade från den här tiden.

    • Köp 3 för 130,50 kr/st
    • Köp 10 för 123,25 kr/st
  67. Nattspaning
    Nattspaning
    Beskrivning

    Kevin och Dina tycker om att spana på allt som verkar mystiskt. I natt ska de få sova i tält mellan sina hus. Där ligger de och kikar på folk som går förbi. En del ser rätt skumma ut, de kanske är skurkar?
    När Dina somnat upptäcker Kevin en mörk skugga, det ser ut som om någon klättrar upp på en balkong ...
    Minimysteriena är en ny serie lättlästa böcker om kompisarna Kevin och Dina som gillar att leka detektiver. Mysig spänning i barns vardagsmiljö, på lagom nivå för nybörjarläsare, av den erfarna och uppskattade Helena Bross.

    50,00 kr
  68. Noas resa
    Noas resa
    Beskrivning
    När Gud ber en god man som heter Noa att bygga en ark som rymmer hela hans familj och två av varje djur säger Noa: Ja!

    Kommer Noa att få arken klar innan regnet kommer som täcker hela jorden?

    • Köp 3 för 45,00 kr/st
    • Köp 10 för 42,50 kr/st
    • Köp 25 för 40,00 kr/st
    • Köp 50 för 37,50 kr/st
    • Köp 100 för 35,00 kr/st
  69. Nova månstensälvan
    Nova månstensälvan
    Beskrivning
    Det gnistrar och glittrar extra mycket om de glamorösa Ädelstensälvorna. Följ med på nya magiska och spännande äventyr tillsammans med dem! I varje bok finns en skimrande ädelsten - hjälp flickorna att samla in de vackra stenarna så att magin i Älvlandet inte går förlorad.
    Fristående fortsättning på: Regnbågsön, Väderälvorna, Husdjursälvorna, Julia julälvan, Maja sommarälvan, Partyälvorna.

    50,00 kr
  70. Ny i klassen
    Ny i klassen
    Beskrivning
    En vardagsnära, varm bok med hög igenkänningsfaktor, om hur det kan vara att byta skola och komma till en ny klass. Roligt och färgstarkt illustrerad med fartfyllda och söt-tuffa bilder av Christel Rönns. En perfekt bok för alla killar och tjejer som precis har börjat läsa själva.
        Femte fristående boken i den nyproducerade serien lättlästa böcker om Klass 1 b, som redan blivit en succé.
     
    50,00 kr
View as Tabell Lista

Artiklar 401-500 av 695

per sida
Fallande ordning

Måndag 10-19

Tisdag- Fredag 10-17


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå