View as Tabell Lista

Artiklar 201-300 av 386

per sida
Fallande ordning
 1. Kvinnan som red över Himalaya
  Kvinnan som red över Himalaya
  Beskrivning
  ”Vi kom till Leh 15 oktober 1931 och startade vår karavanresa till Jarkend 18 oktober. Nu började besvärligheterna. Det var väl att vi hade packat om våra matlådor så vi hade fullt överallt. Första resdagen kom vi till foten av Khardung, 15 000 fot, omkring 4 500 meter högt. Det var svårt att andas och kallt och blåsigt. Det var min matdag. På morgonen när jag skulle laga frukost hade det fallit snö och vinden ven. Hu då! Men det gick. När vi var färdiga för ridning fanns det inga hästar. De hade sprungit tillbaka till Leh under natten. Långt om länge hade karavanmännen lyckats få rätt på dem så att vi kunde starta. Vi steg nu oupphörligt uppåt och kom slutligen rätt på toppen av passet, 17 600 fot. Här var det fullt av snö. Vi måste stiga av hästarna och vandra nerför. Genast jag kom av hästen satte jag en ordentlig rova i snön. Det var så halt och jag hade mina nya Gilgit-stövlar på mig. Det blev en besvärlig väg neråt. Vi blev så andfådda att vi var tvungna att sätta oss i snön och pusta ut. Flera av oss var alldeles blåa i ansiktet.Hästarna åkte kana utför branterna! En del rullade runt i snön. Det blev en besvärlig färd för oss alla.”
  200,00 kr
 2. Lära sig att älska
  Lära sig att älska
  Beskrivning
  Hur ser kärlek ut? Kärlek är mat och tröst till en amputerad tioåring som sitter övergiven vid vägkanten. Kärlek är ett nytt tak som monteras åt en äldre kvinna innan regn­perioden. Kärlek är att ge bröd till de hungriga, vatten till de törstiga och frid till de krigs­drabbade Kärlek är mer än ett ideal. Kärlek är en handling. Kärleken har ett ansikte. I ”Lära sig att älska” får du följa Heidi och Rolland Baker och deras team i en vardag som utmärks av en kärlek som går till handling, av mirakler och förvandlade liv. Dessutom vävs klarsynt undervisning in i berättelsen om vad Gud gör i Afrika. Låt dig inspireras och smittas av den passion och brinnande kärlek som kännetecknar paret Bakers liv och tjänst. Heidi och Rolland Baker har grundat Iris Ministries. Tillsammans har de tjänat som missionärer i Indonesien, Hong Kong, och på Londons gator innan de följde Guds kallelse till Moçambique 1995. Församlingar startas, brunnar borras, människor får mat och under och tecken sker.
  • Köp 3 för 58,50 kr/st
  • Köp 10 för 55,25 kr/st
 3. Låt mig avlägga räkenskap
  Låt mig avlägga räkenskap
  Beskrivning
  Henrik Roelvink föddes år 1937 i Oirschot, nära Eindhoven i Nederländerna. Barndomen präglades av det Andra världskriget. Hemmet fungerade som en sluss för nedskjutna brittiska flygare. Fadern satt under en period i tyskt fångläger. Författaren skildrar här sin tidiga kallelse till franciskan och präst. Något som hans far principiellt motsatte sig. Detta till trots inledde han filosofiska och teologiska studier, och vi får här en inblick i hur det var att studera till ordensman och katolsk präst under 1950- och 1960-talet. Henrik Roelvink tänkte sig ett liv som missionär i Brasilien, men hamnade i Sverige. I boken beskriver författaren mötet med det svenska samhället, de teologiska studierna i Uppsala och uppbyggandet av församlingen i Linköping. Författaren ledde under flera årtionden det ekumeniska arbetet i Stockholms katolska stift och i boken skildras initierat och utförligt det ekumeniska klimatet i Sverige. Under senare år har Henrik Roelvink medverkat i det så kallade "klosterprojektet" i Kumla, där internerna, under klosterlika förhållanden, får möjlighet att meditera och reflektera över sina liv. Arbetet har varit framgångsrikt. Författaren skriver: "Projektet håller kriminellt belastade personer efter fullbordat straff utanför fängelseväsendet, eftersom de flesta har ändrat sig på djupet av sin person." Henrik Roelvink avslutar boken med orden: "Jag tackar dig, du Ende och Trefaldige, som alltid har varit med mig." Författaren Torgny Lindgren skriver i förordet: "Under Henrik Roelvinks många år i Sverige har mycket hänt. Den svenska statskyrkan har avskaffats och politiserats, frikyrkorna har skrumpnat och i viss mån förenats, ekumeniken har blomstrat och långsamt vissnat, det Andra vatikankonciliet har bidragit till att föra in en ny känsla av frihet i kyrkan. Om detta berättar Roelvink i sina minnen, som därför kommer att utgöra ett väsentligt bidrag till vår kyrkohistoria."
  125,00 kr
 4. Ledd av Guds hand
  Ledd av Guds hand
  Beskrivning
  Att läsa om hur Herren har lett Sten Nilsson och använt honom över hela världen, hur hans gudslängtan har drivit honom till att ständigt förnyas och gå vidare med Herren är oerhört inspirerande. Guds löften håller! Läs och inspireras av att vara Ledd av Guds hand.
  • Köp 3 för 90,00 kr/st
  • Köp 10 för 85,00 kr/st
  • Köp 25 för 80,00 kr/st
 5. Lev i Petrus : en vandring med Jesus bland oaser i Petrus första brev
  Lev i Petrus : en vandring med Jesus bland oaser i Petrus första brev
  Beskrivning
  "Petrus har skrivit brev till dig. Han vet att du ibland blir både trött och missmodig. Ja, det händer att du gnäller och klagar och "torkar" och "törstar". Du känner dig kanske som en öken. Du har skoskav i själen och sand i sandalerna. Du begriper dig inte på detta krångliga livet och längtar efter liv, friskhet, nytändning och krafttillskott. Men det är inte kört. Petrus har letat rätt på dig och just nu håller du hans brev i din hand. Tag och läs! Ur förordet Bengt Pleijel är präst och var föreståndare på Åh stiftsgård i 26 år, karismatisk förgrundsgestalt, författare av ett flertal bibelkommentarer, vilka är bibelcentrerade, pedagogiska och humoristiska.

  • Köp 3 för 135,00 kr/st
  • Köp 10 för 127,50 kr/st
 6. Leva livet ut
  Leva livet ut
  Beskrivning
  Ska man efter yrkeslivets slut bara dra upp årorna, luta sig bakåt och passivt driva med tidens ström? Eller kan pensionärslivet vara fyllt av meningsfulla uppgifter och spännande utmaningar?

  Birger Thureson väver ihop sina egna tanketrådar i ämnet med filosofers, författares och teologers reflektioner över livets gåva och livets gång. Han blandar vass samtidsanalys med anekdoter fyllda av humor och värme.

  Thureson har intervjuat en rad personer som berättar om sina seniora erfarenheter av ensamhet, av sorg, av glädje – och om sin väg till ett meningsfullt äldreliv. Amelia Adamo, Berit Carlström, Birgit Eriksson, Gerd Forsberg, Sten-Gunnar Hedin, Anna-Lena Johansson, Anne-Monica Larsson, Ewa Samuelsson, Alf Svensson, Kerstin Åkerman – de har alla givit viktiga bidrag till den här boken.

  Människolivets höstlandskap har sina dimmiga dalar, men bjuder också på färgsprakande höjder. Även genom de sista åren kan livsglädjen porla som en frisk fjällbäck. Om det handlar den här guiden för mogen ungdom.

  • Köp 3 för 220,50 kr/st
  • Köp 10 för 208,25 kr/st
 7. Levande ord : Glimtar ur Emil Gustafsons författarskap
  Levande ord : Glimtar ur Emil Gustafsons författarskap
  Beskrivning
  Levande ord-glimtar ur Emil Gustafsons författarskap. Samlade av Stig Hällzon.För den som inte är nöjd med en ytlig religiositet är Emil Gustafsons skrifter en guldgruva.
  • Köp 3 för 76,50 kr/st
  • Köp 10 för 72,25 kr/st
  • Köp 25 för 68,00 kr/st
 8. Lewis arv
  Lewis arv
  Beskrivning
  I boken Lewis arv finns närvaron av en människa, av en röst, som är märkvärdigt aktuell. Jag tror att Petter Danling har givit många en möjlighet att, inte bara upptäcka Lewi Pethrus, utan också få just inspiration, råd och vägledning!” - Pastor Sten-Gunnar Hedin, f.d. föreståndare för Pingst

  ”Lewi Pethrus har satt ett ordentligt avtryck i Sverige. Han blev för några år sedan utsedd till den femte mest omskrivne och kände svensken under hela 1900-talet, i en av de större Stockholmstidingarna. Detta innebär att han på listan hamnar före namn som exempelvis Olof Palme. Han skrev närmre femtio böcker och startade ett antal stora institutioner, däribland rehabiliteringshem för alkoholmissbrukare, dagstidning och politiskt parti. Han byggde Sveriges största samlingslokal, Europas största frikyrkolokal och ledde en av världens största församlingar, på sin tid. Bland gratulanterna och talarna vid firandet av hans 90-årsdag fanns kungen, statsministern samt ärkebiskopen. […] Målsättningen har varit att forma en bok som till största delen består av Lewis egna texter. Dessa har jag sedan vävt samman med egna kommentarer och reflektioner. Det är kanske inte så många som orkat ta sig igenom hela hans memoarverk i fem band, därför hoppas jag att Lewis arv kan göra denna rika livsresa mer lättillgänglig för fler.”

  - Ur Petter Danlings inledning

  • Köp 3 för 135,00 kr/st
  • Köp 10 för 127,50 kr/st
  • Köp 25 för 120,00 kr/st
 9. Livsberättelser från S:ta Clara kyrka
  Livsberättelser från S:ta Clara kyrka
  Beskrivning
  S:ta Clara kyrka, bara ett par stenkast från Sergels torg, är kanske­ Sveriges mest centrala kyrka. När prästen Carl-Erik Sahlberg gick till den första veckomässan i kyrkan var tre personer­ där, den yngsta var 80 år. Idag sprudlar kyrkan av liv och har ett socialt arbete­ som varje vecka berör flera hundra personer. I denna lilla bok möter du flera människor som fått vara med om Guds hjälp och ingripande. Läs om tunga missbrukare och hemlösa som blivit fria och funnit ett hem. Läs om människor som sökt efter meningen med livet på olika håll och funnit att Jesus gett gett dem det de alltid sökt efter. Människor möter Gud i Sverige idag, det ger denna bok flera exempel på.
  35,00 kr
 10. Ljusår och mörkrum
  Ljusår och mörkrum
  Beskrivning
  Hakon Långström blev historisk när han i förtid avgick som domprost i Stockholm.
  I sina memoarer skriver han om uppväxten i västkustfromheten och industrins Uddevalla, om tiden som överingenjör i pappersindustrin, om sitt intresse för foto och om spännande resor och personer han mött. Han skriver också om de händelser som ledde till att han i förtid avgick som domprost.
  100,00 kr
 11. Ljusbubblan
  Ljusbubblan
  Beskrivning
  Författaren berättar om sitt möte med gurus, umgjänget med John Lennon och med andra kändisar runt om i världen.
  50,00 kr
 12. Lou Reed : ett liv
  Lou Reed : ett liv
  Beskrivning
  Från inspelningen av ett av de mest kritikerrosade albumen genom tiderna med Velvet Underground & Nico, till tungt drogmissbruk och uppträdande för påven berättelsen om Lou Reed består av höga toppar och djupa dalar.
  Rock n roll var Lou Reeds liv och han är en av rockhistoriens mest legendariska artister. Han har ofta varit kontroversiell, frispråkig och missförstådd, men hans inflytande på populärkulturen kan inte överskattas. Han förändrade förutsättningarna för vad rockmusik kan vara och rörde sig hela tiden framåt. Hans främsta album fick ofta ett dåligt mottagande av sin samtid, men har med tiden kommit att bli omistliga klassiker
  150,00 kr
 13. Målarbok med trägravyrer
  Målarbok med trägravyrer
  Beskrivning
  Sven ljungberg beskriver sin omvärld i ord och bild. Innehåller bl.a 21 bilder på trägravyrer.
  75,00 kr
 14. Mama Maggie : den aldrig tidigare berättade historien om en kvinnas kärlek till de bortglömda barnen
  Mama Maggie : den aldrig tidigare berättade historien om en kvinnas kärlek till de bortglömda barnen
  Beskrivning
  De kallas zabaleen: sopfolket. Zabaleen bor i vidsträckta, vidriga ”sopstäder” i utkanten av Kairo, där de livnär sig på att hämta och sortera sopor. De rotar igenom ruttnande mat, använda blöjor och krossat glas på jakt efter sådant som de kan sälja eller återvinna. Hunger, sjukdom och övergrepp tillhör vardagen. Femtio procent av barnen som föds här når aldrig vuxen ålder, och de som gör det kanske aldrig får uppleva hur det är att få en kram, en utbildning eller känna verklig omsorg – såvida de inte får träffa Mama Maggie. Maggie Gobran är kvinnan i vita kläder som tvättar barnens fötter, kallar dem vid namn, ger dem mat och bygger skolor åt dem. Hon tänder ett ljus i deras mörker och berättar deras historia för världen.
  • Köp 3 för 90,00 kr/st
  • Köp 10 för 85,00 kr/st
 15. Mamman, mordet och det otänkbara mötet : en sann berättelse
  Mamman, mordet och det otänkbara mötet : en sann berättelse
  Beskrivning
  Ett barn försvinner...
  En fostermamma ställs inför ett omöjligt val...
  Ett barns framtid står på spel...

  När Debra Moerke och hennes man Al beslutade sig för att bli fosterföräldrar, kunde de aldrig föreställa sig hur deras liv skulle förändras. Debra blev särskilt fäst vid en liten flicka: fyraåriga Hannah. Hon älskade henne och gjorde allt hon kunde för att få Hannah att känna tillit och trygghet. Men när Hannah återvände till sin biologiska mamma Karen dröjde det inte länge förrän Debras värsta farhågor besannades. Debra var så tyngd av fasa och sorg att hon inte trodde hon klarade mer. Då fick hon ett telefonsamtal från fängelset. Karen, inspärrad på livstid, var gravid och hade en chockerande fråga.

  Mamman, mordet och det otänkbara mötet är en osannolik men sann berättelse om tro, familj och en resa mot till synes otänkbar förlåtelse. Det är en berättelse som testar gränserna för det mänskliga hjärtat och i slutändan ett fängslande vittnesbörd om hur villkorslös kärlek kan förvandla även de mörkaste nätter till hoppfyllda morgnar.

  Sagt om boken
  ”När du börjar läsa den här boken kommer du att gripas av den starka, och i vissa stycken ofattbara berättelsen … När du har läst klart kommer du att bli tagen av Guds mäktiga nåd. Det är en berättelse som bara Gud kan skriva.
  Ruth Graham Utdrag ur boken
  Jag stirrade ett ögonblick på den gula telefonen, nästan rädd att lyfta på luren med tanke på alla dåliga nyheter jag fått på kort tid. Jag kunde inte föreställa mig vem som ringde så här tidigt. Så sprang jag snabbt fram till telefonen innan den väckte alla i huset. ”Hej, detta är Natrona länshäkte”, sa en inspelad röst. ”Ni har ett betalsamtal från en intern. Vill ni betala avgiften svara ja nu. I annat fall lägg bara på luren.
  En intern? Det gick runt i magen, och det for som en stöt genom kroppen. Jag kunde bara tänka på en intern – den jag tänkt på hela natten. Det sprängde i huvudet, och käkarna stelnade. Tror hon verkligen att jag tänker betala samtalet och prata med henne? Är hon galen? Tankarna rusade runt i huvudet när jag tog luren från örat och tänkte lägga på.
  ”Aldrig livet”, viskade jag.
  I samma sekund slog mig en tanke. ”Skulle jag svara om hon ringde till mig?” Jag kände igen rösten: Jesus. Jag stelnade till.
  ”Du är mina händer och fötter och min röst. Är du mitt sändebud eller inte?
  Jag visste att jag måste svara. ”Herre, var med mig. Detta klarar jag inte på egen hand”, viskade jag. Med ögonen vända mot himlen hörde jag mig själv tydligt säga ett ja både till den automatiska telefonsvararen och till Jesus

  150,00 kr
 16. Man kallar mig Mr. Pingst
  Man kallar mig Mr. Pingst
  Beskrivning
  "Man kallar mig Mr. Pingst" är den första boken i en rad med olika kristna klassiker.
  • Köp 3 för 211,50 kr/st
  • Köp 10 för 199,75 kr/st
  • Köp 25 för 188,00 kr/st
 17. Mänskligt : vad rör sig i huvudet på en karl?
  Mänskligt : vad rör sig i huvudet på en karl?
  Beskrivning
  Mänskligt- vad rör sig i huvudet på en karl? Om stolthet, rädsla och ambition, om lust och förlust. Tio spännande och oväntade texter om det outgrundliga i att vara man och människa. Författare: Magnus Björkgren, Mats Björklund, Johan Fagerudd, Patrik Frisk, Henrik Huldén (red.), Jonas Jungar, Olav Lönnbäck, Jan-Erik Mansikka, Mikael Svarvar och Kenneth Thelen
  75,00 kr
 18. Martin Lönnebo : biskopen från Storkågeträsk
  Martin Lönnebo : biskopen från Storkågeträsk
  Beskrivning
  Martin Lönnebo biskopen från Storkågeträsk är en biografi av journalisten Thomas Lerner. På sitt karaktäristiska och lågmälda sätt berättar Martin Lönnebo för Lerner om sitt händelserika liv och om vad som format honom och hans gudstro.
  Martin Lönnebo säger själv att han är född med ena benet i medeltiden och det andra i det ”moderna” Sverige. Vem är han egentligen, mannen med den varma, kluriga blicken och de kloka, tröstande orden?

  Han berättar om sitt möte med Gud under en promenad i Uppsala, om ett samtal med Dalai Lama, om kärleken till hustrun Britt-Louise och om när han gick vilse i en stekhet öken. Vi får också läsa om vad äldste sonen Jonas lärt honom – utan att ha ett talat språk.

  Martin Lönnebo är biskop emeritus i Linköpings stift och upphovsman till Frälsarkransen. Han har lett många gudstjänster och andakter i TV och skrivit ett flertal böcker. Thomas Lerner är reporter på Dagens Nyheter.

  • Köp 3 för 242,25 kr/st
 19. Martin Luther - hans liv, lära och inflytande - 500 år senare
  Martin Luther - hans liv, lära och inflytande - 500 år senare
  Beskrivning
  Den 31 oktober 2017 är det 500 år sedan Martin Luther spikade upp sina 95 teser om avlaten på Slottskyrkans port i Wittenberg. Knappt tre år senare var han bannlyst av både påve och kejsare, men hade också gett upphov till en reformation som nu påverkar kyrka och samhälle under 500 år. Vem var denne munk som hade en sådan slagkraft? I Martin Luther – hans liv, lära och inflytande ger Stephen J Nichols både en skildring av de viktiga händelser som alla borde känna till från Luthers liv och en inspirerande beskrivning av hans teologi och social-etik. Dessutom beskrivs hur mycket av det vi i dag tar för givet i kyrkans liv beror på just Martin Luther. Stephen J Nichols är doktor i kyrkohistoria, rektor vid Reformation Bible College i Kalifornien och författare till ett stort antal böcker, däribland flera historiska biografier. ”En utmärkt lättillgänglig och samtidigt mycket informativ bok om Martin Luther. Rekommenderas varmt!” Tomas Nygren, lektor och forskare med inriktning på luthersk teologi, ”En gedigen teologisk översikt och ett färgstarkt porträtt.” Markus Hector, teolog och redaktör
  "Vid studiet av vår västerländska historia framträder några personer i särskilt skimmer. En av dessa är Martin Luther. I denna bok får vi en till Luther och reformationen mycket positivt hållen, bred och intresseväckande introduktion, som omfattar viktiga händelser i Luthers liv, centrala uppfattningar i hans åskådning och inblickar i hans liv som reformatorisk kyrkoman. Vidare har lutherskt tänkande lagt en omistlig grund för utvecklingen av de nordiska välfärdsstaterna. Sammantaget finns det därför såväl person- och allmänhistoriska som teologiska och ideologiska skäl att läsa denna bok." Kjell O Lejon högskolerektor vid JTH, professor religionsvetenskap Linköpings universitet
  125,00 kr
 20. Martin Scorsese : retrospektivt
  Martin Scorsese : retrospektivt
  Beskrivning
  Sedan genombrottet som ung, het regissör i början av 70-talet har Martin Scorsese kommit att bli ett av de mest respekterade namnen i filmbranschen, med en meritlista som förärat honom en plats bland filmhistoriens största filmskapare. Scorseses professionella genombrott kom 1973 med Mean Streets, och med Taxi Dr i ve r från 1976 uppnådde han stjärnstatus som regissör. Sedan dess har han levererat en lång rad filmer som älskats av såväl kritiker som publik. Martin Scorsese Retrospektivt är en rikt illustrerad hyllning till hans 50-åriga karriär som filmskapare och sträcker sig från hans första film Whats a Nice Girl Like You Doing in a Place Like This? från 1963 till 2013 års hyllade The Wolf of Wall Street
  250,00 kr
 21. Maskrosbarnet Albin : en berättelse om barn som far illa
  Maskrosbarnet Albin : en berättelse om barn som far illa
  Beskrivning
  Albin och Lillan bor med sin mamma som ärdrogberoende. Pappa sitter i fängelse men den brådmogne pojken tar hand om sin familj fast han bara är åtta år. Det svåraste är då Evert kommer med de grå och alla flaskor. Då blir det bråkigt och barnen gömmer sig därför i garderoben. Med en filt över sig kan de låtsas att de är någon annanstans. De drömmer om att bli en riktig familj och att deraspappa ska komma hem till dem. Då ska allt bli braför han kan laga mat och göra roliga saker. Precis som Brazars pappa.
  100,00 kr
 22. Mathewa
  Mathewa
  Beskrivning
  Mathewa växer upp som ung muslimsk flicka i Benin, Västafrika. Hon måste fly från byn. Hon kan inte gå med på det bröllop där hon tvingas gifta sig med en okänd man. Men när hon flyr måste hon lämna hela sin barndom bakom sig.Hon hör talas om Centret och hör dem berätta om det kristna budskapet. Skulle hon vara välkommen till en kyrka? Kan hon lita på att hennes nyfunna vänner kan hjälpa henna?

  Romanen gestaltar många flickors öden.

  • Köp 3 för 135,00 kr/st
  • Köp 10 för 127,50 kr/st
 23. Mellan himlen och livet här
  Mellan himlen och livet här
  Beskrivning
  Vi älskade Steven Curtis Chapmans djupt personliga bok. Varje berättelse och livserfarenhet han delar bär vittnesbörd om hur ’en underbar berättelse växer fram’, en berättelse som uppenbarar Guds plan för honom.

  - PASTOR RICK OCH KAY WARREN Under årtionden har Steven Curtis Chapmans musik och budskap förmedlat hopp och inspiration till miljontals människor. Här delar Steven, för första gången, de erfarenheter som format honom, hans tro, hans familj och hans musik under ett liv som rymt otroliga höjder och djupa dalar som skakat tron. Ända sedan barndomen har musiken varit både en tillflykt och en befrielse för Steven. Med humor och ödmjukhet låter han oss blicka in backstage på den första tidens turnéliv och den hisnande resan upp till hitlistornas topplaceringar.

  Upptäck berättelserna bakom några av hans mest älskade sånger. Vandra med honom och hans fru, Mary Beth, när de navigerar sig fram genom äktenskapets och familjelivets glädje och prövningar. Heja på honom när han återvänder till scenen efter att ha tvivlat på att han någonsin skulle kunna sjunga igen. Och SE Gud i efterdyningarna av den tragiska dödsolyckan då de förlorade sin femåriga dotter Maria. Med skärpa och hjärtskärande ärlighet, men alltid med ett hopp, presenterar Steven inga sockrade lösningar på livets svåraste frågor. Men i sin brustenhet fortsätter han förtrösta på att Gud en gång ska fixa det som är omöjligt att fixa i spannet mellan himlen och livet här.

  ”Min förlossare är trofast och sann”, sjunger Steven i en av hans mest älskade sånger. Det är också ett genomgående tema i hans liv. Efter att ha läst hans självbiografi kommer du att stämma in i sången och tacka Gud för hans trofasthet.

  125,00 kr
 24. Memoarer : de första stegen
  Memoarer : de första stegen
  Beskrivning
  Detta är första delen av Ulf Ekmans självbiografi där han skriver om sin barn- och tonårstid i Göteborg, studietiden och präståren i Uppsala och om de händelser som leder fram till starten av Livets Ord.

  I en turbulent tid under 1960-talet, präglad av den nya popkulturen, de politiska vänstervindarna och en stark sekularisering, konfronteras Ulf med den kristna tron på ett för honom överraskande och livsförvandlande sätt. Det är en brottningskamp där fördomar rasar och en radikal omvärdering sker.

  Boken behandlar också ett antal influenser och erfarenheter som under studietiden formar den unge Uppsalastudenten inför det oväntade livsval och de uppgifter som skulle komma.
  200,00 kr
 25. Memoarer : i medvind och motvind 1983-1994
  Memoarer : i medvind och motvind 1983-1994
  Beskrivning
  I denna andra del av sin självbiografi tar Ulf Ekman som utgångspunkt Livets Ords start i början av 1980-talet. Han tar oss med genom en tid av förföljelse och förtal, men också en tid där en mängd goda initiativ tas och stark expansion sker.
  • Köp 3 för 238,50 kr/st
  • Köp 10 för 225,25 kr/st
  • Köp 25 för 212,00 kr/st
 26. Mer än livet
  Mer än livet
  Beskrivning
  Jag heter Jonathan. Jag har en otrolig familj, en fantastisk fru och fina vänner. Jag har en svårforcerad optimistisk grundinställning, ett smittande skratt och en tro på en god Gud. Jag har också en obotlig elakartad hjärntumör. Detta är min historia.

  ”Hjärntumören har likt en katalysator tvingat mig att reflektera kring frågor om tro, Guds godhet, helande och om min egen död.

  ”… oavsett vad som händer så vet jag att om jag lever så lever jag för Gud och om jag dör så dör jag också för Gud. Jag vet också att evighetens mysterium väntar. En vetskap och tröst att vila i. Något som är mer än livet.

  • Köp 3 för 189,00 kr/st
  • Köp 10 för 178,50 kr/st
 27. Min far - trädens skapare
  Min far - trädens skapare
  Beskrivning
  Året var 1994 och Eric Irivuzumugabe klättrade upp i ett cypressträd och blev kvar där under femton dagar med bara lite mat och vatten. Eric är en överlevare från folkmordet i Rwanda som skördade över en miljon dödsoffer.
  125,00 kr
 28. Min glimt av evigheten
  Min glimt av evigheten
  Beskrivning
  Upplev himlens skönhet och hopp!

  När Betty Malz var 27 år gammal dödsförklarades hon och sjukhuspersonalen drog ett lakan över hennes huvud.

  Tjugoåtta minuter senare återvände hon till sin kropp - till sin sörjande familjs stora förvåning och sjukhuspersonalens häpnad.

  Detta är hennes fantastiska redogörelse av vad hon såg, kände och hörde på den andra sidan av den åtskiljande väggen vi kallar döden.

  Det är ett sant vittnesbörd som berör som handlar om hur Gud förändrade en ung mamma som först fick dö för att lära sig att leva

  100,00 kr
 29. Min Jesus lever
  Min Jesus lever
  Beskrivning
  Bill och Gloria Gaither har skrivit mer än 700 sånger. Deras sånger har spelats in och framförts av en rad kända artister, allt ifrån Elvis Presley till Michael W. Smith och The Isaacs.
  De har vunnit en rad utmärkelser, både Grammy och Dove Awards. År 2000 fick de den hedersamma titeln "Songwriters of the Century (Århundradets sångförfattare) av American Society of Composers and Publishers (ASCAP).

  I Sverige är flera av deras sånger både översatta och ofta sjungna, många känner igen klassiker som; "Min Jesus lever", "Han fann mig" och "Konungen kommer".

  Gloria Gaither berättar om livet, tankegångarna och de reflektioner som ligger till grund för drygt sjuttio av deras sånger. Varje sång har sin unika, personliga historia. Sångtexterna finns med i sin helhet på engelska, men är även översatta till svenska så nära originalet som möjligt. I boken Min Jesus lever får vi bekanta oss med det enkla vardagslivet hos den kristna musikens mest erkända låtskrivarpar. Sammantaget utgör boken en minibiografi om Bill och Gloria Gaithers musikaliska karriär. Men framförallt är det vackra, jordnära och inspirerande berättelser om tron på Jesus och vardagslivet tillsammans med Gud.

  • Köp 3 för 148,50 kr/st
  • Köp 10 för 140,25 kr/st
 30. Min själs memoarer och framtidsvisioner
  Min själs memoarer och framtidsvisioner
  Beskrivning
  Stanley Sjöberg är utan tvekan en av de mest välkända profilerna inom svensk kristenhet. När han nu fyller 80 år har han varit verksam som evangelist och pastor i hela 65 år. I Min själs memoarer och framtidsvisioner delar han med sig av upplevelser från sitt liv, framför allt tiden efter 70-års ålder. Samtidigt skriver han om frågor som brinner i hans inre. Angelägna frågor som angår oss alla.

  Stanley Sjöberg beskriver en intensiv verksamhetsperiod som varken saknar dramatik eller mening. Drivkraften att fortsätta långt efter pensionen är den kristna missionsbefallningen och solidariteten med människor i fattigdom. Stanley skildrar­ sitt engagemang mot slaveri och mänsklig förnedring. Slavar har friköpts och fått hjälp att starta små företag som ger självförsörjning i frihet. Föräldralösa barn har fått växa upp på barnhem i trygghet och med utbildning. Bibelskolor och församlingsplanteringar, bland folkgrupper som tidigare aldrig fått veta vem Jesus är, har startats och utvecklats.
  Mer än något annat är detta själens memoarer där Stanley Sjöberg delar med sig av det som berört och berör hans inre. Det handlar om sådant som påverkat tänkandet och gett större perspektiv och fördjupad förståelse genom att han studerat Bibeln, teologi, kyrkohistoria och annan litteratur. Stanley berör stora och viktiga frågor.
  Det handlar om islam som formades till en religion utifrån en avvikande kristen teologi som kompromissade med trons grundläggande sanningsom­råden och förledde den judiske pojken Muhammed till att formulera Koranens budskap.
  Det handlar om buddhismens budskap där Stanley avslöjar en skrämmande människosyn med dömande hårdhet. Det handlar om väckelsekristendomens betydelse i kampen för tankefrihet och demokrati i konflikt med kyrkoledares maktmissbruk. Det handlar om försoningen. Hur Jesus dog på korset för att i dödsriket besegra och avväpna djävulens makt – ett faktum i försoningsteologin som behöver uppmärksammas mer. Vid 80-års ålder är det uppenbart att Stanley Sjöberg fortfarande är engagerad och vill utmana och beröra. Och det gör han!

  • Köp 3 för 67,50 kr/st
  • Köp 10 för 63,75 kr/st
 31. Min tid i himlen : en fruktansvärd bilolycka, ett mirakulöst helande, ett besök i himlen
  Min tid i himlen : en fruktansvärd bilolycka, ett mirakulöst helande, ett besök i himlen
  Beskrivning
  En fruktansvärd olyckaEtt mirakulöst helande Ett besök i himlen
  • Köp 3 för 112,50 kr/st
  • Köp 10 för 106,25 kr/st
 32. Mina fem Universitet : Minnen
  Mina fem Universitet : Minnen
  Beskrivning
  Gustaf Wingrens berättelse om hur han formades som teolog.
  100,00 kr
 33. Mina steg : 7 dagars vandring till Santiago de Compostela, 70 år som pilgrim på jorden
  Mina steg : 7 dagars vandring till Santiago de Compostela, 70 år som pilgrim på jorden
  Beskrivning
  Mina steg är en självbiografi där författaren väver samman sju dagars pilgrimsvandring i Spanien med erfarenheter från sin livsvandring under sjuttio år. Framför allt fokuserar berättelsen på hans professionella liv som frikyrkopastor, som S:t Lukasterapeut, själavårdslärare, författare och föreläsare. Sist i boken finns ”Mina egna ord”, ett appendix med några tidiigare av författarens publicerade texter, bland annat en bearbetad version av boken Sinnesrobönen, som sedan något år är inte längre finns i handeln.
  • Köp 3 för 301,50 kr/st
  • Köp 10 för 284,75 kr/st
 34. Mirakler
  Mirakler
  Beskrivning
  Denna inspirerande bok presenterar 66 beskrivningar av Guds övernaturliga ingripanden i människors liv. Vissa berättelser är dramatiska, andra handlar om mirakler i vardagen – men gemensamt för alla skildringar är att Gud griper in och förändrar situationer som ibland är helt hopplösa. Dessa vittnesbörd pekar klart och tydligt på Guds makt att hela, hans förmåga att stilla stormar, gripa in i människors liv, sända sina änglar till vår hjälp och använda sin kraft för att dra oss närmare honom. Du kommer att få se att Gud inte bara kan göra det omöjliga möjligt, utan att han också kan göra det obetydliga betydelsefullt. Om du någonsin tvivlat på hans villighet och förmåga att göra mirakler i vår tid, då är det dags att sluta med det. Läs den här boken och bli övertygad om att Gud gör under idag – för vanliga människor som du!
  100,00 kr
  • Köp 3 för 157,49 kr/st
  • Köp 10 för 148,75 kr/st
  • Köp 25 för 140,00 kr/st
 35. Mirakler från himlen
  Mirakler från himlen
  Beskrivning
  Om en liten flickas besök hos Jesus och mirakulösa helande

  Annabel Beam tillbringade största delen av barndomen med att åka in och ut från sjukhuset med en sällsynt och obotlig matsmältningssjukdom som hindrade henne från att leva ett normalt och friskt liv. En solig dag, när hon mådde så pass bra att hon kunde vara utomhus och leka med sina systrar, föll hon nio meter rakt ner i ett gammalt ihåligt träd – med huvudet före.

  Osannolikt överlevde hon utan en skråma. Under tiden hon låg medvetslös inuti trädet och räddningsarbetare febrilt jobbade för att få ut henne ur trädet upplevde Annabel himlen. Efter att hon fått lämna sjukhuset trotsade hon läkar­vetenskapen då hon oförklarligt blivit frisk från sina kroniska­ sjukdomar.

  Mirakler från himlen är ett storartat familjedrama och en upplyftande och hoppfyll levnadsbeskrivning som kommer att förändra hur vi ser på världen runt omkring oss. Mirakler från himlen har blivit film med skådespelare som Jennifer Garner och Queen Latifah

  • Köp 3 för 112,50 kr/st
  • Köp 10 för 106,25 kr/st
 36. Miraklernas natt
  Miraklernas natt
  Beskrivning
  Kina, sent 1970-tal. Ur askan efter den grymma kinesiska kulturrevolutionen reser sig en snabbt växande underjordisk kyrka i det kommunistiska jättelandet. Antalet nya kristna ökar lavinartat för varje dag och behovet av biblar är enormt. En miljon biblar önskas av de kinesiska kristna ledarna och ett team av vanliga män och kvinnor svarar med en stark tro på en ovanlig, mirakelgörande Gud. Planen är att använda sig av en bogserbåt och en specialbyggd pråm för att leverera en miljon kinesiska biblar – 232 ton böcker.

  Under stort hemlighetsmakeri lyckas teamet på tjugo personer leverera biblarna under en natt till tusentals kristna kineser väntande på en strand i södra Kina. Här berättas historien från insidan om de många mirakler som gjorde den spektakulära leveransen möjlig.

  Historien om Operation Pärlan kommer att få dig att förstå hur och varför den stora kinesiska väckelsen fick näring av en miljon insmugglade biblar.

  • Köp 3 för 211,50 kr/st
  • Köp 10 för 199,75 kr/st
 37. Miraklet på voodooberget
  Miraklet på voodooberget
  Beskrivning
  ”Gud fick väcka mig mitt i natten under flera månader för att jag skulle förstå att jag var den han kallade att lämna mitt bekväma amerikanska liv och flytta till Haiti.” – MEGAN BOUDREAUX ”Tam, tam, tam. Jag lyssnade. Tam, tam, tam. Voodootrummor. Mina öron vibrerade med ljudet och hjärtat började slå i takt med rytmen i mitt bröst. Jag föste undan myggnätet och steg upp för att låsa min badrumsdörr. Sedan sträckte jag mig efter min bibel och min lilla ficklampa. Jag började be för min säng, ja, jag började be för allt och försökte lugna mitt bultande hjärta medan min första dag som bosatt­ i Gressier, Haiti, gick till ända.

  Miraklet på Voodooberget är den inspirerande livsberättelsen om en framgångsrik och driftig tjugofyraårig kvinna som lämnade sitt jobb, sålde allt och flyttade till Haiti ensam – utan att ha någon klar handlingsplan, bara ett tilltal från Gud. Megan Boudreaux hade besökt Haiti under några biståndsresor, och för varje resa växte hennes känsla att någon måste ta itu med förödelsen – speciellt som den slog hårt mot barnen. Många av dem hölls som hushållsslavar på den utfattiga och jordbävningsdrabbade karibiska ön. Tre år senare – på det tidigare sätet för voodoodyrkan i Gressier – har nu den ideella organisationen Respire Haiti sin hemvist på ett stort markområde uppe på berget Bellevue Mountains topp. Många kommer fortfarande dit för att förrätta djuroffer, men Megan och hennes nära tvåhundra medarbetare håller på att förvandla området genom att de ger barnen skolgång, serverar mat och möter samhällets behov.

  125,00 kr
 38. Mitt hjärta tog vägen om Jerusalem : en historia om kärlek, sorg & mod
  Mitt hjärta tog vägen om Jerusalem : en historia om kärlek, sorg & mod
  Beskrivning
  En biografi; en livshistoria som är mer än så. Hennes liv har varit en inspirationskälla för intellektuella, tvivlare, Jerusalemfarare; en gråtoek att sitta under; en blandning av styrka och svaghet. Hon beskriver sitt liv som ett märkligt liv. Och ett svårt liv. Hon vågar se det vackra i det. Den har värme, muntlig direkthet, humor, självironi, och äkthet. Det är en brinnande och hoppfull bok från en levande hjärta. Den känns som ett långt personligt brev.
  259,00 kr
 39. Mitt liv med Jesus
  Mitt liv med Jesus
  Beskrivning
  Självbiografi om Börje Claésson. Vi får följa honom från barndomen i Småland till chefsarbete på IKEA och tiden som föetagsledare i Norrland.Vid 65 års ålder blev han tillfrågad om att ta över Kanal 10. Idag leder han arbetet på tre tv-stationer, två radiostationer, en tidning och ett förlag - allt för att sprida budskapet om Jesus via media.

  I boken berättar han för journalisten Eva Ruderstam om visionen, kampen och glädjen.

  150,00 kr
 40. Mitt liv som Målle 5-CD & 2-DVD + Bok
  Mitt liv som Målle 5-CD & 2-DVD + Bok
  Beskrivning
  Artisten och evangelisten Målle Lindberg berör och upprör. I mer än 60 år har han varit ett ämne för pressen och den religiösa världen. Han var Maranata-evangelisten som förenade Gud med showbusiness. I "Mitt liv som Målle" berättar han om sitt liv, sina framgångar och sina misslyckanden. Och om sin väg till Gud.

  Den kompletta Målle-samlingen! Innehåller 5 CD, 2 DVD samt en 60 sidig bok. 3-CD med låtar ifrån "Mitt Liv Som Målle" blandat ifrån 50 till 2000 talet. CD "Målle i Hollywood" CD "Målles Jul" DVD "Pajas Eller Profet" DVD "Målle i Hollywood", samt "Målle fyller 80 år" En 60 sidig bok om "Mitt Liv Som Målle"

  • Köp 3 för 63,75 kr/st
 41. Mitt liv som mongol, kines och svensk
  Mitt liv som mongol, kines och svensk
  Beskrivning
  Läs den gripande missionärsskildringen som också bjuder på många lärdomar och fantastiska inblickar i den kinesiska och mongoliska kulturen. Med foton i svartvitt.
  75,00 kr
 42. Mitt livs mirakler
  Mitt livs mirakler
  Beskrivning
  När Maria gick från gudstjänsten där hon fått förbön hörde hon gruset knastra under sina fötter. Det ljudet hade hon inte hört på flera år, och hon älskade det. Den natten hörde hon Peter snarka vid sin sida, och det var som himmelsk musik.

  Marias starkt nedsatta hörsel skulle snart landa i total dövhet, enligt läkarna. Men den 21 augusti 2016 gjorde Gud ett under. Hon fick hörseln tillbaka. Plötsligt, i ett svindlande underbart ögonblick. Det var en chock, för henne och för omgivningen. En glädjechock. Men det var inte första gången Maria var med om ett mirakel. Tidigare hade en krånglande rygg gjort henne till sjukpensionär. Efter sju år med svåra smärtor blev hon helad, till sin och Försäkringskassans stora glädje.

  Marias bok är en mycket personlig och öppenhjärtig berättelse om kampen med nästan outhärdlig smärta, om känslan av utanförskap när hörseln sviktar, om bävande tro, och om en gränslös glädje över Guds kärlek. Gud är med även när allt ser hopplöst ut. Hans barmhärtighet bär också när undret uteblir. Det är Marias erfarenhet. Liksom att mirakler sker också i vår tid, precis som när Jesus gick omkring här på jorden. Maria Johansson är gift med Peter och tillsammans har de sex barn. De är bosatta utanför Flen. Birge­r­ Thureson, som har skrivit ner Maria Johanssons berättelse, är författare och före­läsare

  125,00 kr
 43. Mobbad... men änglar finns
  Mobbad... men änglar finns
  Beskrivning
  Boken handlar om hur det är att vara mobbad och vilka socialt handikappande skador det kan ge. Men den handlar också om min utveckling under och efter de svåra skolåren från en hånad nolla till en respekterad yrkesman.
  • Köp 3 för 202,50 kr/st
  • Köp 10 för 191,25 kr/st
  • Köp 25 för 180,00 kr/st
 44. Mörkret gav vika
  Mörkret gav vika
  Beskrivning
  Under några dagar, mitt i en aktiv tillvaro med föreläsningar, rådgivningssamtal, familjeliv och idrottsintresse, insjuknar jag i en svår depression, tillsammans med djup ångest. En sjukdom, som under en tioårsperiod förändrar mitt liv, hotade att smula sönder både min integritet och min personlighet.

  Psykisk ohälsa möts inte sällan av fördomar och okunskap, och inom kristna sammanhang kan många även uppleva känslor av skuld, skam och utanförskap. Men psykisk sjukdom är varken en moralisk defekt eller ett omoraliskt tillstånd. Det fungerar inte heller att ”rycka upp sig”, när man drabbas av depression och ångest.

  Boken blir därför en källa till tröst och hopp genom att jag berättar hur jag hade det under min sjukdomstid, vad som hände och hur jag idag har varit frisk i flera år. Mitt budskap är: Det är aldrig kört!

  Christer Olsson är legitimerad psykolog, diplomerad kristen psykoterapeut vid S:t Lukas och författare. Han är gift med Ami, de har två pojkar och flera barnbarn.

  • Köp 3 för 171,00 kr/st
  • Köp 10 för 161,50 kr/st
 45. Mot alla odds
  Mot alla odds
  Beskrivning
  Mot alla odds är en känslomässig berg- och dalbana, en livsresa som visar på att det finns hopp . var man än befinner sig.
  65,00 kr
 46. Möt mig som jag är : hur vuxna i kyrkan kan stötta unga som skadar sig själva
  Möt mig som jag är : hur vuxna i kyrkan kan stötta unga som skadar sig själva
  Beskrivning
  Möt mig som jag är - Thérèse Eriksson

  Hur vuxna i kyrkan kan stötta unga som skadar sig själva

  "Till en början tror jag det mest handlade om att göra de obegripliga känslor jag hade mer begripliga. Ett sår på handleden som gör ont är lättare att hantera än en konstig smärta inombords." - Johanna

  Fler och fler tonåringar och unga vuxna i Sverige skadar sig själva. De flesta gör det bara en eller ett par gånger, men för andra följs den första skadan av en till, och en till, och en till - de hamnar i ett självskadebeteende.

  De senaste femton åren har vårdpersonal och forskare sett en kraftig ökning av detta beteende, och många unga vittnar om en allt sämre psykisk hälsa. Symtomen håller sig inte isolerade till skolan eller hemmet - självskadebeteende förekommer överallt där ungdomar finns.

  Varje år är ungefär var tredje åttondeklassare konfirmand i något av de kristna samfunden, och det ger kyrkan en unik kontakt med landets tonåringar.

  "Att vara i kyrkan gav mycket styrka och hopp. Det fyllde de tomma hålen inombords." - Nicole

  Möt mig som jag är riktar sig till vuxna, anställda och ideellt engagerade, som möter ungdomar i kyrkan. Thérèse Eriksson förklarar vad självskadebeteende är, vad det kan bero på, vad det kan leda till - och hur vuxna kan hjälpa unga som mår dåligt. Hon delar med sig av konkreta tips på hur man kan stötta någon som skadar sig själv, och både unga som har skadat sig själva och vuxna som arbetar i församlingar berättar om sina erfarenheter. Thérèse Eriksson är beteendevetare och arbetar med att förbättra vården för unga som lider av självskadebeteende. Hon har tidigare skrivit boken Slutstation rättspsyk - om tvångsvårdade kvinnor som inte dömts för brott tillsammans med Sofia Åkerman (Natur & Kultur 2011).

  • Köp 3 för 45,00 kr/st
  • Köp 10 för 42,50 kr/st
 47. Möten med Eva Spångberg
  Möten med Eva Spångberg
  Beskrivning
  Över 40 medverkande delar med sig av sina möten med Eva Spångberg. I boken medverkar bland annat Martin Lönnebo, Anders Wejryd och Jan-Olof Johansson.

  Eva Spångberg lämnade jordelivet 2011, men hennes konstverk och framförallt minnena av denna enastående kvinna kommer att leva vidare under en lång tid framöver. Eva lämnade ingen människa oberörd. I den här boken berättar några av de människor som kom i kontakt med Eva om sina möten med henne.

  ”Ingen var så levande som hon. Ingen fick oss att tystna i kontrollrummet som hon. Hon var äldst. Till synes minst. Och bäst.” – Johannes Söderberg, Producent Sveriges Television

  ”Han är din”, sa du bestämt med en röst som äldre damer kan ha då man inte säger emot. Och jag tittade närmare på den, för nu hade du tänt sänglampan, och på baksidan stod det: Han som bar världens tyngsta kors – han bär ditt biskopskors också.”
  – Jan-Olof Johansson, Biskop i Växjö stift

  ”Får man gråta på jobbet? Jag har gjort det en enda gång. Det var när jag första gången hörde Eva Spångberg tala.”
  – Yvonne Teiffel, Journalist Jönköpings-Posten

  150,00 kr
  • Köp 3 för 189,00 kr/st
  • Köp 10 för 178,50 kr/st
  • Köp 25 för 168,00 kr/st
 48. Möten med himlen
  Möten med himlen
  Beskrivning
  "Nu när jag förstod att Gud var verklig, och att himlen var mer verklig än det vi upplever här, ville jag se fler glimtar av båda. Som läkare hade jag nu en plats på första parkett...”

  När doktor Reggie Anderson sitter bredvid en döende patient händer ibland det mirakulösa. När han håller patienters händer under deras sista ögonblick av jordelivet kan han få känna vad de känner och få uppleva glimtar av det himmelska och till och med känna himlens dofter.

  På grund av dessa gudagivna glimtar av livet efter detta – hans möten med himlen – är Reggie helt övertygad om att vi är närmare ”nästa värld” än vi kan ana. Följ med honom på en resa utöver det vanliga där han delar med sig av sin livshistoria och de många starka upplevelser han fått vara med om.

  Som ung hade Reggie en stark barnatro men i tonåren drabbades hans familj av en fruktansvärd tragedi som satte djupa spår i hans liv – och fick honom att vända sig emot den tro som en gång varit så självklar för honom. Genom flera märkliga händelser och en himmelsk dröm väcktes tron till liv igen och blev mer levande än någonsin.

  Möten med himlen är mycket mer än en stark levnadsskildring, så mycket mer än en samling vittnesbörd som griper tag. Möten med himlen berör själen, ger tröst och hopp, och visar att himlen kan vara bara ett andetag bort.

  • Köp 3 för 157,49 kr/st
  • Köp 10 för 148,75 kr/st
  • Köp 25 för 140,00 kr/st
 49. Möten med mästare
  Möten med mästare
  Beskrivning
  Franz Mohr samtalar med Beat Rink omkring sina möten med några erkända musiker.
  50,00 kr
 50. Motstånd och förlåtelse : text från en film av Michel Farin ; med Maïti Girtanner
  Motstånd och förlåtelse : text från en film av Michel Farin ; med Maïti Girtanner
  Beskrivning
  Cirka 40 år efter krigsslutet ringer telefonen hos Maiti – det är Leo, läkaren som torterade henne i fångenskapen. Han är döende i cancer och ber om att få träffa henne. Deras möte blir avgörande för Leo – han får erfara att förlåtelsen är möjlig och får kraft att göra upp med sitt förflutna.
  • Köp 3 för 130,50 kr/st
  • Köp 10 för 123,25 kr/st
  • Köp 25 för 116,00 kr/st
 51. Nåd i Las Vegas
  Nåd i Las Vegas
  Beskrivning
  Obegränsad nåd är det du får av en kärleksfull Gud när alla religiösa typer har gått hem och det lilla hopp du hade på din egen förmåga precis exploderat mitt framför ögonen på dig. Vad kommer du först att tänka på när du tänker på Las Vegas? Kanske glitter och glamour? Eller pokerspel och dansare? Och varför inte? Staden som går under namnet Syndens Stad är en amerikansk ikon – ett "allt-är-okej-skrin" som ger underhållning, pengar, sex och ytterligare ett kast med tärningen. Troligtvis tänker du inte på Guds nåd, när du tänker på Las Vegas. Det gjorde inte heller Jud Wilhite när han fick uppdraget att vara pastor i stans största församling. Men människorna han senare mött har förändrat hans syn. Idag står Las Vegas för något helt annorlunda och förvånande för Jud. För honom är det inte längre Syndens Stad – utan Nådens Stad. Tillsammans med den erfarne journalisten Bill Taaffe, tar Jud oss med bakom neonskyltarna och nattlivet till en annan del av Vegas – där människor som brutits ner av ensamhet, droger och hopplöshet finner hopp och frihet i en vital troende gemenskap. "Nåd i Las Vegas" visar vad som händer när vanliga människor vågar vara ärliga med sig själva och med Gud. I denna bok får du bland annat läsa om personer som tjänar grova pengar i spelvärlden. Du får möta sensuella dansare, en flygande Elvis, en Idol-deltagare och en polis som berörde hela stan. Var och en av dem mötte "obegränsad nåd" som Jud kallar det. "Nåd i Las Vegas" skildrar dessa människor som satsat allt på en stor idé: att Guds nåd är vidare, djupare och högre än deras misslyckanden. "Jud Wilhite håller inget tillbaka när han beskriver den livsförvandlande kraften i Guds förlåtelse som människor möter på Las Vegas gator. Där trasiga människor finns, där finns också Guds nåd ..."
  75,00 kr
  • Köp 3 för 166,50 kr/st
  • Köp 10 för 157,25 kr/st
  • Köp 25 för 148,00 kr/st
 52. Nåden blommar i nödens kaos
  Nåden blommar i nödens kaos
  Beskrivning
  Genom sina intensiva, gripande dikter och självutlämnande prosastycken berättar Katta Carlsson om sin slingriga livsväg, från missbruk och misär till en trygg tro och ett starkt engagemang för andra.

  Hon har deltagit i ett flertal SM i Poetry Slam, och trots sin spröda kropp ger hon ett oförglömligt starkt intryck för dem som har hört henne läsa sina egna dikter.

  "Boken är djupt berörande men samtidigt väldigt nära och utlämnande."
  Ur baksidestexten

  Vad är egentligen poesi? Vad är egentligen poesi? Vad får orden att bli något som berör när du hör? Något som får känslorna att vibrera Får dig att fundera Väcker längtan att förändra Kan ord verkligen få något att hända? Om jag kunde skriva så skulle det då kunna bli poesi? Bli ord med Guds kärlek i? Ord som kan sätta dig fri Är det i så fall poesi?

  140,00 kr
 53. Napalmflickan : en berättelse om krig, förlåtelse och hopp
  Napalmflickan : en berättelse om krig, förlåtelse och hopp
  Beskrivning
  Napalmflickan är en stark berättelse om kamp och försoning. I centrum står flickan på en av världens mest berömda bilder; bilden från napalmattacken under Vietnamkriget. Dagen 1972 då napalmbomberna fälldes över byn Tran Bang i Sydvietnam skulle förändra 9-åriga Kim Phucs liv för alltid.

  Svårt bränd lämnas hon att dö i ett bårhus på ett av sjukhusen i Saigon men överlever mot alla odds. Men vägen tillbaka blir lång. De kommande åren präglas av ständig smärta och plågsamma operationer av hennes svåra brännskador. Men ärren sitter inte bara på hennes kropp. Napalmbomben raserar också allt som tidigare utgjort hennes trygga tillvaro: hennes hem, hemlandets frihet och den egna glädjen och tillförsikten. Snart börjar hon också flitigt utnyttjas av landets kommunistiska regim i propagandasyfte. Men när hon ser att de ständiga intervjuerna hon tvingas delta i under hennes ungdom helt omintetgör hennes studier blir hon med tiden så svårt deprimerad att hon överväger att ta sitt liv. Hennes kropp har överlevt elden. Hur ska hon nu finna läkedom för smärtan i sitt inre?

  Napalmflickan är en berättelse om ohygglig fasa och stor smärta men också en överraskande och svindlande hoppfull skildring om att finna ny livsmening också när tillvaron slagits sönder helt och hållet.

  Kim Phuc reser idag runt hela världen och talar om vikten av fred, förlåtelse och försoning. Hon har genom åren fått en rad utmärkelser för sitt stora engagemang och är sedan många år också goodwillambassadör för Unesco. Hon bor tillsammans med sin man i Toronto och de har två vuxna söner

  • Köp 3 för 121,50 kr/st
  • Köp 10 för 114,75 kr/st
 54. Napalmflickan och en annan historia : ett århundrade av tillväxt under motstånd för Vietnams kristna
  Napalmflickan och en annan historia : ett århundrade av tillväxt under motstånd för Vietnams kristna
  Beskrivning
  Napalmflickan, "flickan i bilden" känner de flesta svenska till. Hon kunde förlåta för det hon drabbats av och blev senare kristen. Boken berättar om hur hon och andra kristna i Vietnam under de senaste 100 åren drabbats av förföljelse och motstånd, men kyrkor och kristna grupper har vuxit upp lika snabbt som bambu.
  • Köp 3 för 67,50 kr/st
  • Köp 10 för 63,75 kr/st
  • Köp 25 för 60,00 kr/st
 55. När larmet tystnar hörs tonen
  När larmet tystnar hörs tonen
  Beskrivning
  Författaren skriver personligt om några år av sitt liv som har präglats av föräldraskap, ledarskap i Equmeniakyrkan och om kampen för ett av hennes tre barn, ett barn med dubbla neuropsykiatriska diagnoser.

  Boken är en fristående uppföljare till hennes senaste bok När livet stramas åt skärps blicken. ”Jag skriver om livet och vad det rymmer i det nära perspektivet, som kärlek, vänskap, ensamhet och ångest. Jag skriver om tiden, ljuset och tron på att det finns fler dimensioner i tillvaron att upptäcka
  Sofia Camnerin om boken

  295,00 kr
 56. När livet stannar : en berättelse om att överleva
  När livet stannar : en berättelse om att överleva
  Beskrivning

  Jag vet nu att man inte dör av sorg, skrev Malin Sävstam i sin dagbok nästan ett år efter flodvågskatastrofen, då hon förlorade två av sina tre barn, sin man och tre nära vänner. Då hade hon gått igenom en tid när hon kände det som ett straff att hon själv hade överlevt. Nu har hon skrivit en oerhört gripande bok om vägen tillbaka till viljan att leva.Där finns oändlig smärta och kaos, men också spirande hopp och okuvlig livskraft.En lång rad privata och professionella vänner har stöttat Malin och sonen Axel under de svarta åren efter katastrofen. Boken om dem kan i sin tur vara till hjälp för människor som drabbas av stor sorg.
  100,00 kr
 57. När livet stramas åt skärps blicken
  När livet stramas åt skärps blicken
  Beskrivning
  I boken När livet stramas åt skärps blicken berättar Sofia Camnerin om sina personliga erfarenheter av att vara förälder till ett barn med särskilda behov. Hon har valt att återge olika händelser över en längre tid vilket gör att boken spänner över flera år. Sofia skriver om sitt liv, om det är möjligt att försonas med Gud, med livet som det blev, efter svåra erfarenheter och kriser.

  När man man lever med barn med neuropsykiatriska diagnoser, blir kontrasterna än tydligare. Jag tänker ibland att livet målas i ännu starkare färger, kärleken blir allt starkare, men även smärtan. Som människor kommer vi alltid att möta nya utmaningar och svårigheter som behöver hanteras. Så länge vi lever behöver vi försoning.

  När livet stramas åt skärps blicken är inte bara en personlig berättelse om en livskris utan också en kärleksförklaring till ett barn.

  • Köp 3 för 229,50 kr/st
  • Köp 10 för 216,75 kr/st
 58. När Sovjets murar plötsligt föll : personliga berättelser från Livets Ords missionärer
  När Sovjets murar plötsligt föll : personliga berättelser från Livets Ords missionärer
  Beskrivning
  När Sovjets murar plötsligt föll öppnades en historisk väg för evangeliet!

  Sovjetunionens öppnande på slutet på 1980-talet och dess upplösning 1991 var en av den moderna historiens verkligt stora händelser. Också i missionshistoriskt hänseende var detta något oerhört betydelsefullt.

  När Sovjets murar plötligt föll låter oss färdas tillbaka till det tidiga nittiotalet och slå följe med några av de skandinaviska män och kvinnor som var villiga att gå in i den unika dörr som öppnades. Deras beslut kom att definiera dem som människor och fick betyda oerhört mycket för de människor de nådde med evangelium.
  • Köp 3 för 252,00 kr/st
  • Köp 10 för 238,00 kr/st
  • Köp 25 för 224,00 kr/st
 59. När tillvaron brister : om tro & hopp som bär
  När tillvaron brister : om tro & hopp som bär
  Beskrivning
  Den 19 oktober 2011 hittas Inger och Torgny Antby mördade hemma på sin egen gård, vackert belägen intill sjön Anten i Långared – en sinnebild av det vi kallar idyll. Mordoffren var fridsamma människor som levde sitt lugna liv på gården. Torgny var mjölkbonde, fortsatt verksam trots att hans 70-årsdag väntade runt knuten. Inger, något år äldre, ägnade sig åt trädgården, handarbete och stod alltid beredd att ta emot barnbarnen när de önskade. Båda var aktiva i Pingstkyrkan. För dottern Iréne slår det osannolika beskedet att hennes föräldrar blivit mördade omkull hennes tillvaro. ”Plötsligt stannar tiden! Jag sitter som i en glaskupa och ser, som inifrån en bubbla, på världen runt omkring. Tankarna snurrar och det mesta är ett stort kaos.” Vem ville hennes föräldrar ont? Och varför? Frågorna är många, svaren få och otillfredsställande. Iréne tvingas in i en mycket svår tid. Men mitt i kaoset, i sorgen och saknaden, genom mordutredning och rättegångar klamrar Iréne sig fast i den tro som hela livet varit hennes trygghet och hopp. Den bär! Den här boken andas hopp om en ljus framtid och visar att tron på Gud är en livlina som håller även när livet slits sönder, att förbön spelar roll och gemenskap i församling och bland vänner är en källa till glädje även när sorgens tårar rinner.
  125,00 kr
 60. När två världar möts
  När två världar möts
  Beskrivning
  Denna otroliga men sanna berättelse handlar om Denver Moore som i modern tid växte upp som slav på en bomulls­plantage. Att senare kunna överleva på gatan såg han som ett kliv uppåt i livet. Efter 10 år på amerikas­ värsta fängelse var han en farlig, råbarkad lösdrivare. Detta är också berättelsen om Ron Hall – en internationell konsthandlare som var van vid dyra märkeskläder, stadsjeep och att resa världen runt och träffa förmögna konstintresserade. Men det var kvinnan Deborah Hall som genom en märklig­ dröm en natt fick vara orsaken till att männen under dramatiska omständigheter möttes. Flera stora filmbolag har redan visat intresse för att göra film på denna makalösa berättelse.
  85,00 kr
 61. Nära himlen : barns upplevelser av Gud och evigheten
  Nära himlen : barns upplevelser av Gud och evigheten
  Beskrivning
  Barns upplevelser av Gud och evigheten

  Genom barnens ögon, ser vi glimtar från himlen
  Barnsjukhuspastorn Leanne Hadley delar gripande händelser och upplevelser från de barn som hon har mött på barnsjukhuset.

  Med värme återberättar hon barnens erfarenheter och deras otroliga vittnesbörd om personliga möten med Gud, Jesus och änglar som inte kommer att lämna någon läsare oberörd.

  ”Under åren som sjukhuspastor träffade jag hundratals barn. De flesta blev bättre och kunde åka hem igen. Några av dem dog och kom till Gud … det fanns några vars övergång från det här livet till det eviga livet utplånade mitt tvivel och fick min tro att växa omåttligt. Det är just dessa historier jag vill återberätta för dig…”

  Leanne Hadley är barn- och familjepastor i First United Methodist Church i Colorado Springs. Hon är också grundare av organisationen First Steps Spirituality Center och arbetar även som kaplan på ett barnsjukhus i Ohio.

  • Köp 3 för 76,50 kr/st
  • Köp 10 för 72,25 kr/st
 62. Nerslagen men inte utslagen
  Nerslagen men inte utslagen
  Beskrivning
  Pang! Som från ingenstans kom ett knytnävsslag som fick pastorn att tappa fotfästet inför hundratals människor i församlingen. Pastor Billy Joe Daugherty blev först handfallen men under all kalabalik valde han att förlåta den okände gärningsmannen och fortsätta mötet. Han återvände till talarstolen och avslutade förmiddagsmötet samtidigt som blodet rann nerför kinden och droppade ner på golvet. Nerslagen men inte utslagen är en bok om denna otroliga händelse. Men mer än så är det en bok om förlåtelse, om att få en andra chans och om hur vi möter livet i medgång och motgång. Billy Joe Daugherty är pastor för Victory Christian Center - en mångkulturell församling med över 10.000 medlemmar i Tulsa, Oklahoma, USA. Han är gift med Sharon och tillsammans har de fyra barn.
  50,00 kr
 63. Nerver av stål
  Nerver av stål
  Beskrivning
  Den fängslande berättelsen om en osannolik mirakellandning.

  Tammie Joe Shults hade under hela sitt liv fascinerats av himlens öppna skyar, och trots att hon hade alla odds emot sig blev hon en av få kvinnliga stridspiloter inom den amerikanska flottan.

  Efter åtta år i US Navy skolade hon om sig till civilpilot och den 17 april 2018, tjugo minuter från start, under en rutinmässig inrikesflygning ställdes flygkapten Shults inför det otänkbara. Ett förödande motorhaveri på en fullsatt Boeing 737 orsakade en explosion som punkterade hydrauliken och skadade flera bränsleslangar.

  Kapten Shults och hennes medpilot kämpade för att få kontroll på flygplanet. Hur skulle Tammie Jo, trots sina tuffa erfarenheter som stridspilot, kunna klara det omöjliga; att få ner det allvarligt skadade planet med 148 skräckslagna passagerare säkert på marken igen?

  Tammie Jo Shults tjänstgjorde först inom den amerikanska flottan, som en av de första kvinnliga stridspiloterna, men jobbar numera på Southwest Airlines. Hennes ovanliga erfarenheter och anmärkningsvärda berättelse har inspirerat många. Tammie Jo och hennes man Dean bor utanför San Antonio, Texas.

  • Köp 3 för 211,50 kr/st
  • Köp 10 för 199,75 kr/st
 64. Ninas resa : en överlevnadsberättelse
  Ninas resa : en överlevnadsberättelse
  Beskrivning
  Nina lever ett på ytan ganska normalt liv i Warszawas getto. Hon pluggar, går på fester, blir kär och tar studenten. Sedan flyr hon gettots brinnande helvete, klarar två år gömd hos polska katoliker och undkommer döden med en hårsmån. 1946 lämnar hon Polen, träffar sin blivande make Jerzy Einhorn i Köpenhamn. De flyr till Sverige. Ninas egna ord och reflektioner, inspelade av dottern Lena, är interfolierade i denna nästan osannolika överlevnadshistoria. Hennes mycket personliga berättelse ger ny trovärdighet åt historiska händelser. Lena Einhorn är manusförfattare och filmproducent.
  125,00 kr
 65. Nordkorea : nio år på flykt från helvetet
  Nordkorea : nio år på flykt från helvetet
  Beskrivning
  Mamma, jag väntar på dig. Jag har väntat i sex dagar nu. Jag känner att jag snart kommer att dö. Varför kommer du inte?Året är 1998, Eunsun är elva år, det är svält i Nordkorea, och hon vill inte dö utan att lämna något efter sig. Hon skriver ett testamente.Nio år senare når hon och hennes mamma och syster friheten i Sydkorea. Jag vill berätta om det jag har varit med om för att ge rös
  75,00 kr
 66. Nu vill jag leva
  Nu vill jag leva
  Beskrivning
  Till en början såg allt ut som en idyll. Ett hus på landet utanför Arvika, en mamma och en pappa. Men idyllen sprack och Linn upplevde trauma efter trauma. Pappas flaskor från systemet och rakblad som skars mot handlederna blev de första metoderna hon använde för att lindra ångesten. I högstadiet hittade Linn drogerna.

  En kväll satt hon full på järnvägsspåret och lyssnade på musik i sina hörlurar. Rysk roulette och ett rop på hjälp. En annan kväll låg hon livlös på trottoaren i Arvika centrum med blodiga knivar omkring sig. Ytterligare ett rop på hjälp. Men ingen verkade höra.

  Vid tolvslaget på nyårsafton 2010 lystes stjärnhimlen upp av raketer. Men en av smällarna hon hörde kom från insidan av hennes lägenhet. Det otänkbara hade hänt. Från den stunden kunde inget lindra den ångest hon kände. Droger, självmordsförsök, överdoser och resor till och från akuten och psykakuten följde. Med tiden blev systemfelet uppenbart. Linn var för sjuk för beroendevården och för drogberoende för psykiatrin. Hur många självmordsförsök krävs för att få hjälp? Hur många överdoser? En dag ville hon bara bort från det här livet och gick mot tågstationen i Sävsjö där många tåg svischar förbi i full fart. Den dagen skulle många års svårt lidande äntligen få ett slut.

  • Köp 3 för 180,00 kr/st
  • Köp 10 för 170,00 kr/st
 67. Och hjärtat vänder sig om : en bok om hopp
  Och hjärtat vänder sig om : en bok om hopp
  Beskrivning
  Vad har barnen i Calcuttas slum gemensamt med kvinnorna på fertilitetskliniken? De hoppas. Att ha något att hoppas på är viktigt för alla. Men hoppet kan bli betungande om det inte är väl förankrat. Finns det något hopp som inte är en illusion eller tankekrycka?Åsa Molin, lärare och teolog, visar i sin debut bok på hoppet i den kristna tron - det hopp som gör att vi vågar se världen med nya ögon.
  • Köp 3 för 135,00 kr/st
  • Köp 10 för 127,50 kr/st
 68. Också mitt Afrika
  Också mitt Afrika
  Beskrivning
  Följ med på resan och upplev hur det kunde vara att vara en missionärsfamilj i Afrika på 1940-60 talet eller lär känna Mendi och hur ett missionsarbete börjar där.Lär känna etiopier som kommit att betyda mycket för sitt land och för oss.
  • Köp 3 för 157,49 kr/st
  • Köp 10 för 148,75 kr/st
 69. Oförfärad
  Oförfärad
  Beskrivning
  Christine Caine är ingen superhjälte. Hon är precis som du. Och hon förändrar världen. I den här boken delar Christine Caine med sig av livsförvandlande insikter, inte bara om hur vi kan övervinna de utmaningar, felsteg och ofta smärtsamma omständig­heter som vi alla upplever, utan även faktiskt växa genom de erfaren­heterna och bli utrustade för att hjälpa andra. Christine använder sin egen dramatiska livsberättelse, och återger hur Gud räddade­ henne från ett liv där hon saknade namn, var oönskad och okvalificerad. Hon berättar om hur hon övervann övergrepp, övergivenhet, rädslor och andra utmaningar­, för att anta ett äventyrligt uppdrag från Gud, med tron som grund, fylld av kärlek och mod. Hennes personliga vittnesbörd inspirerar läsaren att höra Gud kalla dem vid namn, precis som Christine fick höra: ”Du är älskad. Du är ett hopp. Du är utvald.” Vi kan gå ut i en mörk och plågad värld, förvissade om att var och en av oss har allt som krävs för att förmedla hopp, skapa förändring och leva helt och fullt för Kristus. Oförfärad kommer både att inspirera och väcka läsaren att vilja leva i Guds äventyr, och boken visar vägen med andlig vishet och skärpa. ”Oförfärad är fylld av fängslande berättelser och livsförvandlande uppen­­barelse. Den kommer­ att utmana dig att låta ljuset och hoppet från Kristus lysa genom dig, ut i denna världens mörker.” – Joyce Meyer Christine Caine är en efterfrågad talare som inte är främmande för lidan­det. Christine har låtit Guds kärlek ge henne hopp och läkedom i hennes eget liv. Tillsammans med sin man, Nick, har hon grundat The A21 Campaign, en organisation som arbetar mot människo­handel. De och deras två döttrar bor i Sydney, Australien­
  • Köp 3 för 67,50 kr/st
  • Köp 10 för 63,75 kr/st
 70. Ögon som ser : glimtar av Gud i mörkret
  Ögon som ser : glimtar av Gud i mörkret
  Beskrivning
  Becky och Tim Keep är ett ungt par som tjänar Gud på missionsfältet. Glädjen är stor när deras tredje barn föds på ett sjukhus i Filippinerna. En liten välskapt pojke som får namnet Jesse.
  Vid en rutinkontroll av babyn i hemlandet USA upptäcker man att Jesse har en tumör i ena ögat. Becky och Tim befinner sig plötsligt i en förälders värsta mardröm när sjukdomen så småningom kostar lille Jesse hans båda ögon.

  Följ denna sanna berättelse om familjen Keeps resa genom hopp och förtvivlan när de försöker anpassa sig till en helt ny tillvaro. En fantastisk skildring av Guds trofasthet som inte lämnar någon läsare oberörd.

  ”När du läser boken kommer du kanske som jag att skratta åt de komiska ögonblicken, eller gråta över den fruktansvärda förlusten av synen hos ett oskyldigt barn. Men viktigare än det – när du läst det sista kapitlet hoppas jag att du också kan säga: ’Vilken trofast, allsmäktig Gud vi tjänar, som tillåter oss att se glimtar av Honom själv och Hans godhet mitt under smärta och lidande.’” Kim Collingsworth, syster till Becky och sångare och musiker i gruppen The Collingsworth Fam

  65,00 kr
  • Köp 3 för 175,50 kr/st
  • Köp 10 för 165,75 kr/st
  • Köp 25 för 156,00 kr/st
 71. Ögonblick av änglabesök : fyrtio ljusglimtar från himlens budbärare
  Ögonblick av änglabesök : fyrtio ljusglimtar från himlens budbärare
  Beskrivning
  NYUTGÅVA Vacker presentbok i mindre format med bilder i svartvitt. Perfekt att dela med sig av eller att ta med som gå-bort-present.

  "Jag tror att det inom oss alla finns ett djupt behov av att få titta in i den andliga värld som omger oss. Vi är nyfikna och hungriga, vi vill lära oss mer om den andra världen. Låt oss utforska ämnet på följande sidor, där vi också läser om människors ögonblick av änglabesök."

  Robert Strand skriver inspirerande om människors upplevelser och om egna praktiska insikter som han hämtat från sina många år som pastor.

  • Köp 3 för 99,00 kr/st
  • Köp 10 för 93,50 kr/st
 72. Ögonblick som förändrar livet
  Ögonblick som förändrar livet
  Beskrivning
  Annika Östberg har suttit i ett amerikanskt fängelse i 28 år. Hon berättar i den självbiografiska boken Ögonblick som förändrar livet med sina egna ord om uppväxten i Sverige, flytten till USA när hon var 12 år gammal och hennes liv i San Francisco med droger och umgänge med kriminella män. 1983 dömdes hon till livstids fängelse för mord efter att hennes dåvarande pojkvän skjutit ihjäl två personer. Hon beskriver det hårda livet i fängelset men även om gemenskapen med de kvinnliga medfångarna. Boken avslutas med hemkomsten till Sverige och det nya livet i frihet.
  250,00 kr
 73. Ökenliljan
  Ökenliljan
  Beskrivning
  .Innan jag var sju år började Peter göra närmanden mot mig. Jag började vaggas in i en vuxenroll där jag tvingades att agera som min styvfars leksak. I allt detta skulle jag vara mammas lilla flicka men kände mig som hennes konkurrent. Jag kände en stor förvirring i att axla denna börda att vara vuxen och samtidigt barn. Där stod jag alldeles i början av mitt liv, i en värld full av fruktan, hemlighetsmakeri, hot och vanmakt..Ingela Fälths livsberättelse om övergrepp under sin uppväxt och hur hon som ung vuxen ständigt söker kärlek och bekräftelse och sedan hittar tillbaka till sin barndomstro är gripande och berör.
  75,00 kr
  • Köp 3 för 157,49 kr/st
  • Köp 10 för 148,75 kr/st
  • Köp 25 för 140,00 kr/st
 74. Ökenliljan
  Ökenliljan
  Beskrivning
  Författaren berättar om sina upplevelser av utnyttjande. Sökandet efter befrielse har fört henne till svaret på hennes rop.Hon fann Jesus.
  65,00 kr
 75. Om det bara var jag
  Om det bara var jag
  Beskrivning
  Om det bara var mig det handlade om. Jag klarar det. Jag fixar att vara sjuk. Jag kan leva och tänka på döden. Jag står ut med lite ont, att bli matad och torkad i rumpan, ha assistans och bli lyft i lyft. Men det är ju alla andra också. Mannen och barnen, föräldrarna, syskon, syskonbarn, fastrar, kusiner, vänner, grannar, bekanta och obekanta. Tina Jansson har varit sjuk i ALS sedan sommaren 2006. Hon kan inte längre fika med sina vänner, krama om sina barn, stryka sin man över kinden. Men tankarna och iakttagelserna är lika skarpa som alltid. Mitt i all sorg och oro finns humorn och värmen, och hon har en befriande distans till både sig själv och sjukdomen. Bokens texter är hämtade från hennes välbesökta och uppskattade blogg, harpasione.blogg.se, där hon berättar om sitt liv. Sommaren 2010 blev hon framröstad till Lyssnarnas sommarvärd. Hennes sommarprogram sändes i P1 den 21 juli 2010. Tina Jansson är född 1964, utbildad NO-lärare och hobbysaxofonist. Hon bor i Örebro med man och tre barn.
  150,00 kr
  • Köp 3 för 208,25 kr/st
 76. Om du ännu fanns
  Om du ännu fanns
  Beskrivning
  Trots den där känslan av stor saknad försöker de vara starka och modiga - ungdomarna som kommer till tals i den här boken.

  De berättar om sina tankar och känslor efter en förälders död, om förtvivlan och hopp.

  175,00 kr
 77. OM EN GUD SOM BRYR SIG
  OM EN GUD SOM BRYR SIG
  Beskrivning
  Hur är det möjligt att livet plötsligt kan förändras så drastiskt när allt ser mörkt ut?Ingen kan gå oberörd förbi dessa människoöden där livet har bjudit på fantastiska överraskningar. Hoppet tänds; kanske finns det ändå en Gud som bryr sig?Detta är vardagsdramatik på hög nivå från de mest skiftande livssituationer. Unika och personliga berättelser om ingripanden i hopplösa situationer som väcker förundran.
  100,00 kr
  • Köp 3 för 121,50 kr/st
  • Köp 10 för 114,75 kr/st
  • Köp 25 för 108,00 kr/st
 78. Om sanningen ska fram
  Om sanningen ska fram
  Beskrivning
  Emanuel Minos är en välkänd förkunnare i Sverige och Norden. Han representerar den allra första generationen pingstvänner och är en av de sista överlevande ”furstarna” från rörelsens tidiga dagar. Trots att han närmar sig 90 år håller han fortfarande igång. För ett par år sedan kom han ut med boken ”Tag plats! Dörrarna stängs” som blev en storsäljare både i Sverige och i Norge och har tryckts i många upplagor. Denna biografi ger en gripande skildring av en livslång kallelse­, och är ett viktigt dokument om ett spännande liv, kryddat med huvudpersonens egna tolkningar och reflektioner. Det är mycket personligt och nära, men ger också många glimtar av den nordiska pingströrelsens historia och utveckling. Här får vi historien om hur rörelsen förföljdes i början och Minos berättar även från insidan om dess interna kriser och väckelser. ”Äntligen en bok som för oss närmare inpå mannen och myten­ Emanuel Minos. Han är en av de färgstarkaste personligheterna inom norsk kristenhet, en av pingstväckelsens tydligaste ledare och utan tvivel den nu levande förkunnare i Norden som fört flest människor till tro på Gud.”
  100,00 kr
 79. Omprövning
  Omprövning
  Beskrivning
  Författaren insjuknade i en ganska sällsynt form av reumatism. Efter ett i flera avseenden verksamt liv som forskare, föreläsare och lärare, blev han sittande i rullstol, oförmögen att reda sig själv. I dessa "anteckningar från en rullstol" berättar han om mänsklig svaghet och om påfrestningar för den kristna tron under tider av sjukdom och annan sorg. Men i första hand är det en bok om Gud som en bärande grund. Om sina "anteckningar från en rullstol" skriver han: Jag har kallat anteckningarna för Omprövning. De hade också kunnat heta "I Guds händer". Dessa tre ord beskriver den mest vesäntliga erfarenheten som jag gjort under sjukdomstiden. Denna insikt är inte tillkämpad - för något sådant har jag inga krafter. Snarare har den kommit till mig och helt enkelt framstått som den naturliga förklaringen till det som hänt och händer
  100,00 kr
 80. Operation Pärlan
  Operation Pärlan
  Beskrivning
  Den 18 juni 1981 gled en enorm pråm med en miljon biblar förbi de kommunistiska gränskontrollerna och kastade ankar vid en strand i södra Kina. Operation Pärlan är historien om detta modiga uppdrag som leddes av den före detta amerikanske marinsoldaten Broder David. Tillsammans med 19 besättningsmän riskerade han sitt liv för att föra Guds Ord till de andligt svältfödda kristna i Kina. Tidningen Time beskrev Pärlan som ”ett märkvärdigt uppdrag [...] den största operationen i sitt slag i Kinas historia”. Kristna kineser betraktar det som en central händelse i deras historia. Under månaderna före sin död, och efter 25 år av tystnad, delade Broder David med sig av sin historia med författaren Paul Hattaway.
  75,00 kr
 81. Oplanerat
  Oplanerat
  Beskrivning
  Abby Johnson sa upp sig från sitt jobb i oktober 2009. Den vardagliga handlingen blev snabbt en nationell nyhet i USA. Abby var chef för en abortklinik i Texas, men efter att hon assisterat vid en abort för första gången bytte hon sida och förenade sig med Pro Life-rörelsen. Vad var det som hände i kliniken som fick denna Planned Parenthood-föreståndare och ”Årets medarbetare” att ta ett sådant drastiskt steg? Och hur reagerade hennes tidigare arbetsgivare på hennes tvära avsked?

  På ett utlämnande sätt berättar Abby sin historia i Oplanerat, och som läsare får vi hänga med på ett drama med möten på liv och död, en rättslig tvist och andlig förvandling. I den här uppdaterade utgåvan sprider Abbys unika perspektiv från båda sidor av abortklinikens staket ljus och medkänsla till en personligt och politiskt känslig fråga. För alla som bryr sig om debatten – vare sig du är abortförespråkare eller abortmotståndare – och för alla som vill hjälpa gravida kvinnor i kris är Oplanerat en måste-bok.

  • Köp 3 för 175,50 kr/st
  • Köp 10 för 165,75 kr/st
 82. Orden som fann mig . den läkande läsningen tillbaka till livet
  Orden som fann mig . den läkande läsningen tillbaka till livet
  Beskrivning
  En sann berättelse

  Rachel lever ett hektiskt liv med två barn, Sebastian som älskar henne, stort hus och en lovande journalistkarriär på Londons största tidning. Plötsligt en kväll hör hon sig själv tala som om hon vore någon annan, huvudet tycks skiljt från kroppen, det knyter sig i magen och benen bär inte. Kollapsen slår till med full kraft och utan förvarning. När hon återvänder från sjukhuset är det med ångestdämpande tabletter, sömnsvårigheter och en chockartad förvirring. Har hon blivit tokig? Är hon ens levande? I det djupaste mörkret, på gränsen mellan liv och död, minns hon en vers hon läst som barn. Sakta upprepar hon orden, de gör något med hennes själ. Orden som fann mig är en rå, vidöppen och vacker levnadsteckning om att övervinna depression genom läsning och lyrik. En djupt mänsklig, hoppfull bok, en kärleksförklaring till livet, familjen och den läkande kraften i ord. Boken är också en uppgörelse med duktigheten, våra självpåtagna roller och samtidens krav på lycka och perfektion. Rachel Kelly är prisbelönt brittisk journalist med psykisk ohälsa som bevakningsområde. Orden som fann mig – den läkande läsningen tillbaka till livet är hennes första prosaverk.

  I översättning av Melinda Hoelstad och John Swedenmark.

  • Köp 3 för 220,50 kr/st
  • Köp 10 för 208,25 kr/st
 83. Oskuld? : efter hundra år av kvinnlig rösträtt
  Oskuld? : efter hundra år av kvinnlig rösträtt
  Beskrivning
  Lagen om krav på kvinnans oskuld vid giftermål upphävdes 1921.

  Efter en lång och modig kamp för kvinnans fulla människovärde som myndiga medborgare med politiska rättigheter, kunde Sveriges kvinnor för första gången år 1921 lägga sina valsedlar i valurnorna. Man kan förledas tro att detta var en slutpunkt, en total seger för jämställdhet mellan könen och rättvisa över klassgränser. Så enkelt var det inte.

  Lena Hellström har intervjuat kvinnor som i nutid, hundra år senare, är aktiva lokalpolitiker. De berättar om sin bakgrund, sina drivkrafter, om möjligheter och svårigheter i politiken, om att vara kvinna och hur mjuka och hårda frågor fortfarande till viss del är könsdelade. Boken ger också en historisk tillbakablick över kvinnors kamp för rösträtt och jämställdhet, från mitten av 1800-talet och framåt.

  En viktig fråga är hur vi kommunicerar och samtalar med varandra i politiken, om maktspråk och skillnader mellan mäns och kvinnors sätt att tänka och tala. I en tid med nya kommunikationskanaler, snabba meningsutbyten via sociala medier, hat och hot, polarisering och förenkling riskerar det goda, det anständiga samtalet gå förlorat.

  Boken belyser vikten av samtal och förståelse mellan människor, män och kvinnor, i samhället i stort. Vårt demokratiska samhälle, som 2021 fyller 100 år, är något vi inte kan ta för givet utan ständigt måste arbeta för att upprätthålla. Där spelar det anständiga samtalet en avgörande roll.

  Lena Hellström (1952-2019), etnolog, konst- och kulturvetare, formgivare, fotograf och konstnär. Tidigare museichef på Rackstadmuseet. Hennes omfattande bokutgivning handlar om hur samtidens företeelser och människor bottnar i arv och traditioner, oavsett vilket ämnet är. Tidigare på Votum: Bröderna Erikssons Möbelverkstad - när Taserudsjugend kom till världen.

  • Köp 3 för 126,00 kr/st
  • Köp 10 för 119,00 kr/st
 84. På flygande matta till Chiva : sju år vid sidenvägen
  På flygande matta till Chiva : sju år vid sidenvägen
  Beskrivning
  Engelsmannen Chrisopher Aslan Alexander, uppvuxen i Turkiet och det krigssargade Libanon, flyttade till Uzbekistan för att göra en guidebok, men blev kvar i sju år som volontärarbare hos en svensk biståndsorganisation, Operation Mercy. Han blev ansvarig för att sätta upp en verkstad för vävning av sidenmattor i staden Chiva i en oas vid Sidenvägen, som är som ett enda stort museum.
  • Köp 3 för 67,50 kr/st
  • Köp 10 för 63,75 kr/st
  • Köp 25 för 60,00 kr/st
 85. På liv och död
  På liv och död
  Beskrivning
  På liv och död är en dramatisk resa som tar sin början i ett fattigt hem i Örebro. Familjen splittrades och Nils-Olov, hamnade på barnhem åtta år gammal. Som tonåring vann han utmärkelsen Sveriges främste diskuskastare i sin åldersgrupp, men segrarna ekade smärtsamt tomt i hjärtat där ångest och oro härskade. Det förflutna hade hunnit ikapp. Under en påsk hamnade Nils-Olov på ett väckelsemöte och blev frälst. Saligheten kom och svepte bort ångesten och oron.

  Dop, andedop, bibelskola och giftemål följde. Och äventyret hade bara börjat. Snart blev det mission i Madrid där en mäktig andedopsväckelse bröt ut. Efter några år kom en inbjudan till Sydamerika och flyttlasset gick till Santiago Chiles huvudstad med de mäktiga snöbeklädda anderna som kuliss. Honduras blev nästa land.

  Nils-Olov och Christina har levt nära dödliga faror, varit sjuka nästan till döds. De har varit jagade av högerkrafter och hotade för sitt sociala arbete. Och mitt i allt detta har Guds rike utbrett sig. På liv och död är en inspirerande och spännande läsning om Guds ledning och hjälp genom allt.

  • Köp 3 för 211,50 kr/st
  • Köp 10 för 199,75 kr/st
 86. Pappa och jag : en fotodagbok om kärlek, demens och döden
  Pappa och jag : en fotodagbok om kärlek, demens och döden
  Beskrivning
  Sakta förändrades pappa. Han tyckte inte någonting var speciellt roligt längre, han glömde saker, ville inte gå upp på morgonen och var nästan aldrig hungrig. Pappa som ju var den som haft koll på läget, skjutsat och hämtat, lagat mat - mina barn har alltid älskat morfars köttbullar.

  Efter mycket om och men fick pappa en diagnos. Han hade vaskulär demens och ett antal andra sjukdomar.

  Under pappas sista tid i livet skrev jag dagbok och fotograferade. Det var ett sätt att hantera situationen för mig, att försöka förstå.

  Nu har det snart gått tre år sedan pappa dog och tiden var mogen att sammanställa upplevelserna i denna fotodagbok.

  Pappa och jag - en fotodagbok om kärlek, demens och döden - är en viktig bok i vår tid då demenssjukdomar drabbar många. Den visar på ett ärligt och kärleksfullt sätt hur det är att vara drabbad och belyser även rollen som anhörig. Samtidigt lyfter boken upp det som oftast göms undan: livets slutskede och den skörhet som finns däromkring.

  Annika Eriksdotter, född 1962 i Södra Finnskoga, är konstnär med inriktning på fotografi, broderi och mixed media, konst- och kyrkopedagog. Hon är bosatt i Skoghall utanför Karlstad där hon också har sin ateljé. Eriksdotter är representerad på ett 40-tal ställen, bland annat i Täby kyrka, Åmåls bibliotek och Landstinget i Värmland. Hon har tidigare gett ut boken Kärrbackstrand: en fotografisk berättelse där hon visade på sin förmåga att med enkelhet och värme lyfta viktiga frågor på ett värdigt sätt. Hon är medlem i Konstnärernas riksorganisation (KRO), Värmlands konstnärsförbund och Centrum för fotografi.

  Madelene Johanzon, Silvia- och överläkare på minnesmottagningen Centralsjukhuset i Karlstad, CSK, skriver om demens ur ett läkarperspektiv och ger också råd angående vad man kan tänka på i bemötandet av den demenssjuke.

  • Köp 3 för 216,00 kr/st
  • Köp 10 för 204,00 kr/st
 87. Pappa var är du?
  Pappa var är du?
  Beskrivning
  När jag började söka upp de hemlösa tonåringarna i Berlin visste jag inte vad som väntade mig. Det jag hört om evangelisation fungerade liksom inte. Däremot visste jag att Gud gick vid min sida på Berlins gator. Staden såg ut som en enda stor byggarbetsplats. Just där, i mötet med gatubarnens livsstil — deras nöd, deras sorg när någon dött, deras frågor och vrede mot kristna och mot Gud — blev också mitt inre en stor byggarbetsplats. Jag fick omvärdera och tänka om. Lära mig våga göra saker jag aldrig gjort förut. Jag började ta risker. Drivkraften kom inte från förnuftet eller från hopp om vinst. Den kom från ett inre tvång. En djup känsla av delaktighet med dessa unga som ingen verkade bry sig om. Det var en kärlek som Gud hade lagt ner i mitt hjärta. Där allt förnuft, all mänsklig kraft, alla pengar och alla idéer tar slut, där finns Guds kärlek ändå kvar. En kärlek som förändrar allting, som tror allting, som hoppas allting och som uthärdar allting
  • Köp 3 för 58,50 kr/st
  • Köp 10 för 55,25 kr/st
  • Köp 25 för 52,00 kr/st
 88. Patti Smith : Horses
  Patti Smith : Horses
  Beskrivning
  Författaren Philip Shaw berättar i boken Horses om musik och händelser i Patti Smiths barndom, om inspirationskällorna Rimbaud, Blake, Little Richard, Puccini, Eliot, Brian Jones, Jimi Hendrix, Jim Morrison ... Horses utmanar gränserna mellan manligt / kvinnligt, homo / hetro, levande och döda, mellan poesi och rock´n´roll. Patti Smith´s idé är att förlora kontrollen, känna lust, upphetsning, extas, vrede, förtvivlan, passion, frihet ... Ursprunget till debutvinylen Horses fanns fyra år innan skivsläppet, på en poesiscen på nedre Manhattan där Patti Smith var förband och kompades av vännen Lenny Kaye på hans råa elgitarr. I publiken satt många av dåtidens kändisar. Den klassiska ikonbilden på Patti Smith på skivan tog sedan Robert Mapplethorpe i en lägenhet i Greenwich Village på Manhattan. Om det berättar också författaren Philip Shaw. På Patti Smitt´s debutalbum Horses får hennes texter sin kraft ur kriminalitet, synd, frälsning, ur erotiken i våldsam död. Hennes uttryck har kallats Rock´n´Rimbaud , en kombination av rock´n´roll och poesins makt. Hon ger orden kropp, de blir ljud, besatthet. Patti Smith river gränserna mellan fin- och fulkonst. my sins my own they belong to me. Me , ett par av raderna i öppningslåten "gloria".
  85,00 kr
 89. Perioder
  Perioder
  Beskrivning
  Välskriven aktuell självbiografi.Han hade allt. Bra jobb. Pengar. Familj. God hälsa. Var välanpassad och högpresterande. Framtiden såg lovande ut. Men under den fina fasaden doldes under flera år ett alkoholmissbruk. Till sist gick det inte längre utan hela hans värld föll ihop. På kort tid förlorade han allt. Perioder handlar om den korta men dramatiska tid där allt rasar och han snabbt befinner sig på botten. Bildligt talat i rännstenen. Perioder är en inträngande och obehaglig skildring av ett gravt alkoholmissbruk och vad som händer med en människa vars tillvaro rasar samman. Men den ger också ett hoppfullhetens budskap. Det finns inga hopplösa fall. Boken beskriver hur Mats Gustavsson ur spillrorna av sitt tidigare liv sakta och metodiskt börjar bygga upp ett nytt liv, en ny tillvaro.
  150,00 kr
 90. Pojken som kom tillbaka från himlen
  Pojken som kom tillbaka från himlen
  Beskrivning
  Detta är den sanna historien om en vanlig pojkes ovanliga upplevelser. När du får se himlen genom Alex ögon kommer du att lära dig nya saker om mirakler, livet efter detta och kraften i en faders kärlek.
  125,00 kr
 91. Prestationsprinsessan : min revolt mot duktigheten
  Prestationsprinsessan : min revolt mot duktigheten
  Beskrivning
  Jag ser så lycklig ut. Permanentat, blonderat hår, studentklänning med axelvaddar, solarium-brun och med ett stort, bländvitt leende. Året är 1989, och jag tar studenten på Nolaskolan i Örnsköldsvik med toppbetyg. "Du kan bli vad som helst!" säger de till mig. Dagen efter studentexamen får Cajsa Tengblad reda på att hennes föräldrar ska skilja sig. Mitt i glädjen kommer chocken -- och Cajsa tar på sig "allt är bra"-masken och fortsätter fira och planera för framtiden som om inget hade hänt. Prestationsprinsessan är samma Cajsas bok, fast med mer än 20 års ytterligare erfarenhet av att vara en glad och energisk person, full av idéer och vilja att hjälpa andra. Det är inte fel i sig, men tillsammans med inre och yttre krav kan det resultera i en omänsklig press. Cajsa har kämpat med ätstörningar och stressymptom och varit nära att duka under av sin egen duktighet. "Vändningen kom när jag blev medveten om mitt egenvärde; ett värde som är oberoende av prestation och lika för varje människa", säger hon. "Prestationsprinsessan är ingen självhjälpsbok. Jag vill inte utlova några mirakellösningar eller genvägar. Däremot finns det kraft att hämta för den som är trött på att försöka fixa livet på egen hand."
  • Köp 3 för 45,00 kr/st
  • Köp 10 för 42,50 kr/st
  • Köp 25 för 40,00 kr/st
 92. Rädslan för svaghet : en berättelse om sjukdom, smärta och löje
  Rädslan för svaghet : en berättelse om sjukdom, smärta och löje
  Beskrivning
  Sverker Sörlin, idéhistorikern, skildrade häromåret sin fascination inför de norska skidfantomerna i Kroppens geni. Det var en bok om styrka, också hans egen.

  Hans nya bok är ännu mer personlig, men den här gången handlar det om svaghet. Han lider sen många år av gikt, en sjukdom som det finns lite kunskap om och som oftast väcker mer löje än medkänsla. Den kommer i skov, ger upphov till fruktansvärda smärtor, och ingen vet riktigt vad man ska göra åt den. Sverker Sörlin lider och så fort smärtan viker, odlar han styrkan igen - med ännu mera skidåkning och annan träning, men också med ett självprövande sökande efter en annan möjlig människa.

  En essä om en sjukdoms historia och ett självporträtt av en man professor, författare, elitmotionär - som ser ett mönster, i rädslan för svaghet.

  175,00 kr
 93. Rastlös sökare och troende tvivlare : existentiella frågor i filmer av Ingmar Bergman
  Rastlös sökare och troende tvivlare : existentiella frågor i filmer av Ingmar Bergman
  Beskrivning
  Som en sammanfattning av och en väg in i denna unika filmvärld är boken briljant: informativ och underhållande på samma gång. Den är försedd med svartvita väl valda filmbilder." Ingvar Engvén, BTJ-häftet nr 3, 2018

  "Caroline Krook har skrivit en bok som på ett pedagogiskt och lättfattligt sätt tar läsaren igenom den religiösa problematik som gestaltas i Bergmans filmer. Det är en bra introduktion för den som ännu inte stiftat bekantskap med Bergmans värld och som vill ha material för vidare diskussion." John Sjögren, Svenska Dagbladet 24/11 2017

  • Köp 3 för 216,75 kr/st
 94. Redan nu men ännu inte
  Redan nu men ännu inte
  Beskrivning
  Det började en helt vanlig tisdagsmorgon. När Cissi öppnade ögonen var något definitivt annorlunda. Allt var besynnerligt stilla och rummet uppfyllt av en frid och av ett ljus som av levande guld. Efter denna dag var det som om ett frö planterats i henne. Som om ljuset och friden väckt något i hennes djupaste inre – något hon varken kunde bortförklara eller förklara. I denna bok får du följa en helt vanlig stockholmstjej i hennes sökande efter svar på vad som hände den där morgonen.
  75,00 kr
  • Köp 3 för 90,00 kr/st
  • Köp 10 för 85,00 kr/st
  • Köp 25 för 80,00 kr/st
 95. Resan som fortsatte
  Resan som fortsatte
  Beskrivning
  Författaren, artisten och evangelisten Simon Ådahl är tillbaka med en tredje bok. I Resan som fortsatte vittnar han om hur han bröt med religion och valde en livs levande relation med den Helige Ande.
  Förutom stark undervisning i hur du kan bli ledd av Anden, innehåller Resan som fortsatte en stor mängd vittnesbörd om hur Anden verkar i vårt avlånga land.
  Boken är ett nytt dokument över Guds godhet, Jesus upprättande kraft och den Helige Andes profetiska vägledning. Boken kan ses som en fristående fortsättning på Simon Ådahls två tidigare böcker, Den oväntade resan och 2 grannar berättar.

  Många skulle nog kunna beteckna detta alster som en bok om det övernaturliga”, säger Simon om boken. ”Men jag själv kallar detta för det naturliga, eftersom kristen tro ska kännetecknas av en relation, i vandringen med en Gud som inte är begränsad till någonting.”
  Vi tror att du som läser denna bok kommer att bli både utmanad, uppmuntrad och uppbyggd.

  • Köp 3 för 252,00 kr/st
  • Köp 10 för 238,00 kr/st
 96. Riket annorlunda
  Riket annorlunda
  Beskrivning
  Här möter vi Gunnar Sameland - en man som upplever den personliga kallelsen som en livskallelse och blir kallelsen trogen trots vad andra säger. Gunnar blir inte bara frälsk från något, han blir frälst till det heliga äventyret. En CD med predikan följer med boken.
  200,00 kr
 97. Rösten i natten
  Rösten i natten
  Beskrivning
  .Gå härifrån nu! Om du inte lämnar huset, kommer du att dö.. Befallningen var så hög och så tvingande att jorden under mig tycktes bäva. Men ändå såg jag inte någon. Jag var femton år gammal, sömndrucken, och jag hade aldrig hört talas om Jesus. Jag visste inte vart jag skulle ta vägen eller vad som skulle hända. Det enda jag visste var att jag måste lyda och ge mig ut i den afrikanska natten.
  • Köp 3 för 166,50 kr/st
  • Köp 10 för 157,25 kr/st
View as Tabell Lista

Artiklar 201-300 av 386

per sida
Fallande ordning

Juli, Öppet Måndag till Fredag 10.00 - 17.00

Lördag och söndag stängt

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå