View as Tabell Lista

Artiklar 401-409 av 409

Page
per sida
Fallande ordning
  1. Världens bästa Vän
    Världens bästa Vän
    Beskrivning
    Exklusiv fyll-i-bok. En personlig gåva fylld av glädje och omtanke. • Format A6 • 32 hårdinbundna sidor med vadderad pärm.
    • Köp 3 för 67,50 kr/st
    • Köp 10 för 63,75 kr/st
    • Köp 25 för 60,00 kr/st
  2. Världens bästa...
    Världens bästa...
    Beskrivning
    Exklusiv fyll-i-bok. En personlig gåva fylld av glädje och omtanke. • Format 155x155 mm. • 48 hårdinbundna sidor med vadderad pärm.
    • Köp 3 för 103,50 kr/st
    • Köp 10 för 97,75 kr/st
    • Köp 25 för 92,00 kr/st
  3. Värmland : kronan bland Svea rikes länder / The crown among the counties of Sweden
    Värmland : kronan bland Svea rikes länder / The crown among the counties of Sweden
    Beskrivning
    Ack Värmeland du sköna, du härliga land, Du krona bland Svea rikes länder

    Citatet från Värmlandsvisan sammanfattar på ett utmärkt sätt kulturlandskapet Värmland. Här finns storslagen natur samtidigt som det är hemvist för några av Sveriges mest framstående tekniska genier, författare och konstnärer.

    Här finns en djupt rotad musikkultur med rötterna i den gamla bruksmiljön. Här bröts järnmalm under 400 år vilket bidrog till landets välstånd under stormaktstiden. Men här finns också en livskraftig idrottstradition och stolligheter som Båstnässkroten. Och det värmländska skrädmjölet kan skryta med att vara kvalitetsstämplat av EU.

    Boken Värmland - Kronan bland Svea rikes länder, med både svensk och engelsk text, beskriver vad som gjort Värmland till just Värmland. Kortfattade texter pekar på både dåtid och nutid - så passa på att lära dig lite mer om Värmland samtidigt som du kan njuta av de vackra bilderna i denna storslagna fotobok.

    Per Berggrén Efter 30 år som yrkesofficer på Värmlands regemente gick Per i pension 1994. Hans sista befattning på I 2 var informationschef för regementets flytt från Karlstad till Kristinehamn. Genom sitt yrke var han tvungen att känna Värmland, och han lärde sig uppskatta den kulturella mångfald som finns i landskapet.

    340,00 kr
  4. Vi gratulerar!
    Vi gratulerar!
    Beskrivning
    Välkommen att fira en meningsfull dag. Den dag när du skrevs in i historien. Med djup och medkänsla, utan klichéer eller senti-mentalitet, vill Vi gratulerar! visa på de många olika dimensionerna av en födelsedag - det som varit, uppskattningen av det som nu är och omfamningen av framtiden. Med oefter-härmelig charm och känsla blir denna födelsedagsbok en utmärkt gåva till en vän - eller kanske till dig själv.
    30,00 kr
  5. Vildmarksvägen
    Vildmarksvägen
    Beskrivning
    "En av de vackraste böcker jag har. [...] Det är oerhört hög kvalitet på alla naturfoton, och många av dem är nästan är överjordiskt vackra." - Therese Freid, Hemomkringvandring

    Vildmarksvägen löper genom genuina skogar, förbi vilda vatten och över fina fjäll.

    I den här boken har fotografen och journalisten Rolf Segerstedt samlat intryck och bilder från cirka 20 års utforskande av området i norra Jämtland och södra Lappland som är en del av Sapmi - samernas land.

    Boken Vildmarksvägen vänder sig till alla naturintresserade med bilder på det storslagna landskapet, dramatiska vattenfallen och nära porträtt på djur, fåglar och växter. Här finns också reportage inifrån Sveriges längsta grotta och från en vandring till områdets högsta topp.

    Huvudfokus i boken är fjällområdet kring Stekenjokk, där vägen bara är öppen sommartid och lockar tusentals besökare varje sommar.

    Via bokens karta och snabbguide kan besökaren få många tips om ställen att stanna till vid och utforska längs de 50 milen.

    "Journalisten och fotografen Rolf Segerstedt har gjort en mycket vacker och informativ bok om Vildmarksvägen." - Anders Gezelius, BTJ-häftet nr 24, 2022. Betyg: 4

    Rolf Segerstedt är fotograf, journalist och författare. De senaste 30 åren har han främst ägnat åt att skriva om skogsbruket. Han har vunnit priser för sina naturbilder och har gett ut två böcker: Varningsrop över hyggeslandet, på eget förlag 2018, och Skogslycka på Votum Förlag 2021.

    325,00 kr
  6. Vis & Vacker
    Vis & Vacker
    Beskrivning
    Reflektioner från Salomos Ordspråk med fina naturbilder
    125,00 kr
  7. WELCOME (Solstrålar)
    WELCOME (Solstrålar)
    Beskrivning
    En presentbok som glädjer, motiverar & engagerar! Lika omtyckt att få som att ge bort!Välkommen in på www.pedagogforlaget.se
    15,00 kr
View as Tabell Lista

Artiklar 401-409 av 409

Page
per sida
Fallande ordning

Måndag 10-19

Tisdag- Fredag 10-17


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå