View as Tabell Lista

Artiklar 101-120 av 120

Page
per sida
Fallande ordning
  1. Träna hemma! : snabbt i form utan gym
    Träna hemma! : snabbt i form utan gym
    Beskrivning

    Att få den kropp och den energi som du alltid velat ha och att hinna skaffa dig den på den tid som du har kan tänkas som en omöjlig ekvation. Men vad är det som säger att du måste uppsöka ett gym för att kunna komma i form? Genom sitt 6-veckorsprogram, särskilt framtaget för kvinnor, hjälper och motiverar Lucy Wyndham-Read dig att bränna fett och forma din kropp genom övningar du kan göra hemma och utan att det behöver ta särskilt många timmar i anspråk.


    95,00 kr
  2. Träna med diabetes
    Träna med diabetes
    Beskrivning

    Titeln utgången - finns ny, reviderad utgåva.


    Motion är inte bara en möjlighet för diabetikern, utan en förutsättning för ett långt och behagligt liv. Genom motion kan man undvika de följdsjukdomar som diabetes kan medföra. I Träna med diabetes återfinns handfasta råd för den aktive diabetikern. Här får man tips om hur man lär sig förstå sitt blodsocker, hur man ställer in detsamma och hur man lägger upp sin träning. Man får även tips på hur man går tillväga vid problem som är specifika för den tränande diabetikern, som den viktiga fotvården. Träna med diabetes är ett verktyg som hjälper diabetiker att leva ett friskt och aktivt liv.


    Cecilia Engdahl är journalist och skriver bland annat för Vi Föräldrar, Fitness Magazine, Plaza Kvinna och flera dagstidningar. Hennes sambo har diabetes och hon har flera års erfarenhet av de frågor som diabetiker som lever att aktivt liv stöter på.

    115,00 kr
  3. Träna med Tanja : ny kropp på 10 veckor
    Träna med Tanja : ny kropp på 10 veckor
    Beskrivning
    Sätt fart på ditt nya liv redan idag och bli medveten om hur träning, mat och andning påverkar din hälsa. Lär dig sambandet mellan kropp och själ. Det är när du mår bra som du når din idealvikt, får en starkare och smidigare kropp och ett harmoniskt inre. Steg för steg och med pedagogiska bilder guidas du i boken till ett roligare och hälsosammare liv på 10 veckor.Två år i rad har svenskan Tanja Djelevic utsetts till en av USA:s bästa tränare av tidningen Men´s Journal. Många är de Hollywoodskådisar och rockstjärnor hon hjälpt att komma i form. Men vid sidan av att hålla stjärnorna i trim hjälper hon också unga flickor och kvinnor som befinner sig i ett annat Los Angeles, långt ifrån stjärnornas glanspartyn.Tanja är en av tränarna i den svenska versionen av Biggest Looser.
    100,00 kr
  4. Träning för nyblivna mammor
    Träning för nyblivna mammor
    Beskrivning

    Träning för nyblivna mammor innehåller ett tydligt träningsprogram som visar hur du steg för steg kommer tillbaka till din gamla kropp - eller kanske till en ännu starkare och snyggare version av dig själv! Övningarna är lättillgänglig hemmaträning.

    Som fembarnsmor, mammatränare och grundare av träningskonceptet Mamma Boot Camp (utomhusträning där nyblivna mammor kommer i form) har Olga gedigen kunskap om hur kroppen påverkas under graviditeten och hur man på bästa sätt kan träna sig i form igen.

    Varsågod, här kommer receptet på hur du kan bli en piggare, starkare och sundare mamma!

    135,00 kr
  5. Trappträning  : korta, effektiva pass för hela kroppen
    Trappträning : korta, effektiva pass för hela kroppen
    Beskrivning
    I trappa (eller backe) kan du enkelt köra kort intensiv intervallträning med bara din egen kropp som belastning. Pass som ger din kropp precis vad den behöver – massor med styrka och kondition – men utan att ta tid. Effektivt som grundträning för dig som vill ge din kropp en chans att komma i form, men fungerar lika bra som komplement till annan träning, exempelvis löpning. Allt medan du fyller dina lungor med frisk luft. Sofia Sjöström är mest känd under namnet PT-Fia, men har sedan barnsben älskat skidåkning och träning som verkligen ger resultat. Hennes ledord är dock alltid balans – såväl mellan vila och aktivitet, hälsokost och njutningsmat som styrka, kondition och rörlighet, och naturligtvis livet i stort.
    125,00 kr
  6. Ur elden lyfter vingar
    Ur elden lyfter vingar
    Beskrivning
    När livet är svårt, kanske omöjligt, söker man sig ofta helt naturligt till det andliga i tillvaron. Till tron på en Skapare och till naturens helande kraft, till skönheten i en blommas färg, form eller doft, till en fjärils lekfullt behagliga soldans eller till regnets läkande tårar från himlen. Så gjorde också författaren till .Ur elden lyfter vingar., när hon drabbades svårt av elöverkänslighet.Margareta Juhlin lämnar här ut sina dagboksanteckningar från det år, då hon insjuknade. Hon vill öppet berätta för att öka förståelsen för de elöverkänsligas omöjliga situation. Framförallt vill hon förmedla, att hon har lyckats bli frisk ifrån sin sjukdom. Att vingarna bär igen! Fast något svedda.Margareta Juhlin, som är änglamålare, låter sin fiktiva skyddsängel följa henne med .änglaögon.under den svåra sjukdomstiden. Hon får också sällskap av en liten grå fågel, som ser hennes utsatta situation utifrån .ur fågelperspektiv.- alltså totalt oförstående. Så som de flesta ser på den elöverkänslige.Margareta mår numera bra, men vägen dit har varit lång och krokig. Hennes tro på en kärleksfull Gud, som kanske prövar men aldrig sviker, naturens läkande kraft, rätt läkare och en empatisk KBT- terapeut har tillsammans med hennes man och hennes änglar hjälpt henne igenom och ända fram.
    225,00 kr
  7. Våga vara operfekt
    Våga vara operfekt
    Beskrivning
    Jobba smartare, bli snyggare, leva bättre och mer hälsosamt. Många av oss tror att det är vägentill ett lyckligare liv.

    Brené Brown, som forskat om sårbarhet och skam, sägertvärtom: Var som du är. Var glad för det som blir bättre,men acceptera dina fel och brister. Strunta i vad andra tycker. Våga vara operfekt! Du är värdefull i alla fall.

    Våga vara operfekt (The Gifts of Imperfection) har hunnitfylla tio år. Den har fått stor betydelse för många människor,och även för Brené Brown själv som ofta har återkommittill den i sina senare böcker. Nu kommer den i en jubileumsutgåva med ett helt nytt förord där författaren ser tillbakapå hur hennes liv har förändrats sedan hon började övasig i att leva mer helhjärtat. Boken har också fått ett nyttpersonanpassat index som kan hjälpa läsaren att hitta ochkartlägga de mönster som bidrar till mening och förståelse.

    Precis som i sina övriga böcker väver Brown här ihopsin egen forskning på området med vardagliga och oftahumoristiska berättelser från sitt eget och andras liv. Ochhon visar hur bland annat äkthet, lek, samhörighet ochtillit kan hjälpa dig på vägen.

    BRENÉ BROWN är socionomen, forskaren och författaren som fått miljontals människor att fundera över möjligheten att få ett lyckligare liv genom att våga vara sårbara och modiga. Hennes föredrag om sårbarhet vid TEDx-konferensen har visats närmare 30 miljoner gånger! Libris har även gett ut Mod att vara sårbar, Resa sig stark, Trotsa vildmarken och Mod att leda.

    • Köp 3 för 229,50 kr/st
    • Köp 10 för 216,75 kr/st
  8. Vägen till hälsa : det bästa av väst och det största av öst
    Vägen till hälsa : det bästa av väst och det största av öst
    Beskrivning

    Det är hög tid att bygga broar mellan den västerländska medicinen och den alternativa läkekonsten. Vi borde ta de bästa delarna ur olika system och integrera dem, menar författaren. I denna personliga bok berättar hon om sitt möte med österländsk medicin. Under en vistelse i Indien lärde hon känna den ayurvediska behandlingstraditionen och blev där, till sin förvåning, botad från kronisk astma.

    ...

    125,00 kr
  9. Vår kropp Organ System Funktioner
    Vår kropp Organ System Funktioner
    Beskrivning
    - Vad består människokroppen av? - Varför får man feber? - Hur fungerar våra olika organ? Svaren på dessa och många fler frågor om människan finns i den här gedigna faktaboken. Informationen presenteras översiktligt och spännande i lättförståeliga portioner och belyses med mängder av foton och illustrationer. På ett underhållande sätt får barn och ungdomar lära sig allt om människan.

    - Över 250 illustrationer och foton i färg. - massor av "värt att veta" rutor" med fascinerande extrakunskap. - "testa själv" rutor med experiment och inlärningstips. - spännande frågor för lekfull inlärning. - omfattande register för referenser. Allt man behöver veta om: Kroppens olika delar - Organ och system - Tankar och känslor - Fortplantning och utveckling - Hälsa och sjukdom.

    95,00 kr
  10. Vardagshälsa
    Vardagshälsa
    Beskrivning
    Det vi gör varje dag, om och om igen, livet igenom påverkar vår hälsa och hur vi mår. Vi kan mycket om hälsa idag, men trots det har vi svårt att få in bestående, goda vanor i vår vardag. Varför?
    Vi behöver inte bara kunskap, vi behöver också massor av inspiration! Och för att lyckas behöver vi också konkreta redskap och en struktur för hur vi ska gå tillväga.

    Var dags hälsa är en bok för dig som vill uppnå en balans i livet. För dig som är nyfiken på och vill veta mer om hur man hittar vägen till vardagshälsa. Det handlar om sådant som är positivt i livet; relationer, mat, sömn, vila och rörelse.

    Några av skribenterna i boken är: Mai-Lis Hellénius, Karin Fransson, Martin Ingvar, Bodil Jönsson, Ola Schenström och Patricia Tudor-Sandahl.
    100,00 kr
  11. Vi kan reda ut det! : hantera konflikter på fredliga och kraftfulla sätt : medling och konflikthante
    Vi kan reda ut det! : hantera konflikter på fredliga och kraftfulla sätt : medling och konflikthante
    Beskrivning
    Över 40 års erfarenhet av att medla i konflikter - mellan föräldrar och barn, män och kvinnor, chefer och medarbetare, polis och olika grupper i samhället samt mellan krigande grupper världen runt - har Marshall lärt att det är möjligt att hantera konflikter till allas tillfredställelse. NVC
    110,00 kr
  12. Viktcoach för män
    Viktcoach för män
    Beskrivning
    Ulrika Davidsson har med personliga tränaren Malin Schulz coachat fem män under åtta veckor. Männen har olika livssituation men ett gemensamt mål - att gå ner i vikt och bli mer hälsosamma. De berättar om sina erfarenheter i personliga intervjuer. Bokens inspirerande recept är anpassade för män. Härliga frukostar, uppiggande mellanmål, stadiga luncher och middagar och en och annan dessert ger en bra start för att komma igång med viktminskningen. Ulrika Davidsson är kostrådgivare och välkänd genom sina många tidigare böcker om hälsosam mat. Hon har lång erfarenhet av att coacha och inspirera människor att gå ner i vikt.
    125,00 kr
  13. Viktcoach för seniorer : GI-mat, träning och hälsa
    Viktcoach för seniorer : GI-mat, träning och hälsa
    Beskrivning
    Äntligen pensionär! Äntligen har man gott om tid att bry sig om sin kropp och sin hälsa. Men för att komma igång kan man behöva lite experthjälp.Viktcoach för seniorer innehåller ett åttaveckors kom igång-program, lättlagade och nyttiga recept och träningsprogram skräddarsydda för seniorer. Ulrika Davidsson, känd kostrådgivare och GI-expert, och Malin Schulz, personlig tränare, har tillsamman
    235,00 kr
  14. Viktminskning 50+
    Viktminskning 50+
    Beskrivning

    Vad händer med kroppen efter det magiska årtalet 50? Varför blir "årsringarna" kring midjan allt fler och varför verkar det omöjligt att hålla vikten? I Viktminskning 50+ finns svaren: hur kroppen fungerar med stigande ålder, vad som är myt och sanning om ämnesomsättningen, hur små förändringar i livsstilen kan påverka vikten och hur du får extrakilona att försvinna för gott - utan att försaka alla bordets läckerheter.


    Viktminskning 50+ bygger på Kristina Anderssons framgångsrika viktminskningskurs och är kryddad med erfarenheter från deltagare som har lyckats.

    100,00 kr
  15. Yoga för dig
    Yoga för dig
    Beskrivning
    Den perfekta introduktionen till yoga av Tara Fraser – det nya stjärnskottet på yogahimlen.
    Yoga för dig är en illustrerad praktisk vägledning som tar fasta på några av de viktigaste aspekterna av den moderna yogaundervisningen – avspänning från den stress som ofta följer med dagens hektiska livsstil, andningens betydelse, betoning på fysisk säkerhet (att öva i enlighet med den egna förmågan och inte tvinga sig själv att inta alltför krävande ställningar) och ett holistiskt synsätt.
    Oavsett hur vältränad eller smidig du är så är Yoga för dig upplagd så att den motsvarar just dina behov – och det spelar ingen roll om du är ren nybörjare eller redan har gått på kurser i yoga. Över 200 steg för steg-fotografier visar de viktigaste yogaställningarna och rörelsesekvenserna. Tara Fraser går igenom grunderna på ett lättillgängligt och enkelt vis. Särskilda rutor förklarar hur nybörjaren kan anpassa de klassiska ställningarna så att de blir lättare att utföra – medan erfarna elever får veta hur de kan fortsätta med mer avancerade övningar.
    Yoga för dig visar steg för steg hur du uppnår ett inre och yttre lugn, oberoende av din livsstil, hur vältränad du är eller hur ont om tid du har.
    135,00 kr
  16. Yoga för kvinnor
    Yoga för kvinnor
    Beskrivning
    Det finns gott om yogaböcker men ingen som direkt utgår från kvinnors olika åldrar och behov. Yogan är ett kraftfullt verktyg som kan påverka kvinnors välbefinnande i olika stadier av livet; lindra humörsvängningar i tonåren och vid PMS, minska problem under graviditeten och efter förlossningen samt under klimakteriet. Karin Björkegren, frilansjournalist och entusiastisk yogalärare, beskriver i sin bok ett femtiotal övningar som ger såväl styrka och smidighet som avslappning. De är indelade efter de olika behov kvinnor har under sitt liv, med tyngdpunkten på kvinnan mitt i livet. Alla yogaställningar i boken visas av yogalärare som dagligen undervisar i yoga.
    150,00 kr
  17. Yoga för nybörjare
    Yoga för nybörjare
    Beskrivning
    Varva ner med yoga!
    Den här rikt illustrerade handboken består av ett nybörjarprogram och ett fortsättningsprogram med de vanligaste yogaställningarna. Tack vare tydliga steg för steg-foton och numrerade bildtexter är det lätt att lära sig de olika ställningarna. Boken innehåller också kapitel om andningsteknik, om auran, om koncentration och meditation -samt om kosten.

    Boken ingår i en serie om 4 böcker som handlar om: massage, yoga, Pilates och benskörhet. Ca 230 färgfoton.
    100,00 kr
  18. Yoga för rygg och nacke : 10 minuter om dagen och smärtorna försvinner
    Yoga för rygg och nacke : 10 minuter om dagen och smärtorna försvinner
    Beskrivning
    Tillhör du den växande skara människor som lider av ond nacke och stel rygg? I så fall kan yoga vara ett utmärkt sätt att komma tillrätta med besvären. Här får du en rad olika 10-minutersövningar som du kan göra varje dag för att mjukt och försiktigt sträcka ut ryggen och stärka rygg- och nackmuskler. Du behöver ingen särskild utrusning eller speciella kläder - de här rörelserna kan du göra på jobbet, framför tv:n och till och med i sängen!Rita Trieger har praktiserat och undervisat i yoga i över 20 år. Hon är chefredaktör för tidningarna Fit och Fit Yoga magazine.
    125,00 kr
  19. Yoga på 5 minuter : enkla övningar till vardags
    Yoga på 5 minuter : enkla övningar till vardags
    Beskrivning


    Det är inget konstigt eller svårt med yoga. Alla behöver slappna av ibland, sträcka på kroppen och varva ner. Boken visar enkla övningar som bara kräver några få minuter. Inga svåra positioner - de flesta av oss kan genomföra dem. Det handlar om avslappning i vardagsstressen - på morgonen, på resan, på jobbet.

    Här finns också avsnitt om övningar som förhindrar problem med rygg och nacke, om avslappning efter arbetsdagen och meditationsteknik. Du får även förslag på hur du sätter ihop ett yogapass på cirka 20-30 minuter.

    Översättning: Eva Trägårdh

    85,00 kr
View as Tabell Lista

Artiklar 101-120 av 120

Page
per sida
Fallande ordning

Måndag 10-19

Tisdag- Fredag 10-17


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå