View as Tabell Lista

Artiklar 101-200 av 532

per sida
Fallande ordning
  1. Folkdräkten : Sollerön Mora Venjan Våmhus
    Folkdräkten : Sollerön Mora Venjan Våmhus
    Beskrivning
    Boken blir den första i sitt slag i Sverige då den kommer komplett med mönsterark till vuxna och barn. Många av sömnadsinstruktionerna, mönstren och sömmarna är allmänt gällande för olika dräkter runt om i Sverige. Som till exempel hur man rynkar en kjol, olika sömmar från Dalarna, mönster på kilmössa, långrock och så vidare.

    • Köp 3 för 355,50 kr/st
    • Köp 10 för 335,76 kr/st
  2. Förtrollande ornament : färglägg & koppla av
    Förtrollande ornament : färglägg & koppla av
    Beskrivning
    I denna målarbok för vuxna väntar fantastiska bilder på att väckas till liv av dina färger. Utforska en värld av färg och form när du färglägger motiven och känn hur välgörande det är för både kropp och själ. Unna dig en meditativ stund med något av bokens över 100 motiv. Sätt färg på din fantasivärld och dröm dig bort en smula.

    95,00 kr
  3. Forums stora konstnärshandbok
    Forums stora konstnärshandbok
    Beskrivning
    Forums stora konstnärshandbok är en modern och rikt illustrerad uppslagsbok för alla konstnärer, såväl professionella som amatörer. Den lär ut måleriets och tecknandets tekniker, hur man preparerar underlag och blandar färger, väljer och använder olika material för teckning och målning.
    Den tydliga och informativa texten är inriktad på den praktiska tillämpningen av teknik och teori, och boken ger mängder av tips och råd från yrkesverksamma konstnärer om hur man undviker fallgropar och löser problem som uppstår under arbetets gång.
    Mer än 700 foton och konstverk i färg kompletterar texten. Ett brett urval av erkända och nutida konstnärer har tagits med för att visa hur de använder sitt material och för att belysa hur fantasifullt man kan tolka motiven.
    En uppslagsdel omfattar förklaring av konsttermer, hälsoföreskrifter, adresser och register.
    Forums stora konstnärshandbok är både en visuell upplevelse och en praktisk och heltäckande handbok. Förutom att vara ett gediget referensverk ger den kreativa och inspirerande impulser. Ingen ateljé bör vara utan den!
    150,00 kr
  4. Fotografera friluftsliv
    Fotografera friluftsliv
    Beskrivning
    Friluftsfotografering handlar om så mycket mer än rätt utrustning och rätt inställningar på kameran. Här delar en av Sveriges mest erfarna friluftsfotografer med sig av sina bästa råd. Boken Fotografera friluftsliv inspirerar och förklarar hur du ska ta fantastiska bilder. Varje situation kräver sin speciella fototeknik och här finns även tips på vad du måste tänka på i olika klimat. Boken är uppdelad efter olika ämnen, som till exempel brant, fart, vatten, snö, grönt, paus och asfalt. Den tar också upp tekniska grunder som fotoutrustning, fototeknik, komposition, ljus och blixt skrivet på ett sätt som är enkelt att ta till sig. Oavsett om du vandrar i de nordiska fjällen, paddlar kajak i Medelhavet, åker långfärdsskridskor, cyklar i Provence, vandrar i Indonesiens djungler eller åker utför i Alperna har du nytta av Fotografera friluftsliv. Här får du tipsen du verkligen behöver för att kunna fotografera de vackra och spännande bilder du vill ha av ditt aktiva liv.
    150,00 kr
  5. Fridas målarbok : idéer och mönster till hobbymålning
    Fridas målarbok : idéer och mönster till hobbymålning
    Beskrivning
    FRIDAS MÅLARBOK av Frida Pontén
    Dekormålning med nya, enkla, fräscha mönster som de flesta kan måla vackra rosor, stiliserade blommor och blad, prickar och ränder, påskfigurer, trollsländor och fjärilar, stjärnor, segelbåtar
    m.m. Modellerna i boken visar hur man kan använda samma mönster på större och mindre ting till hemmet i trä, terrakotta, zink, glas, porslin, kartong och textil.
    100,00 kr
  6. Fridas nya målarbok
    Fridas nya målarbok
    Beskrivning
    FRIDAS NYA MÅLARBOK
    av Frida Pontén
    Har du också vinden fylld av loppisfynd som skulle kunna bli hur snygga som helst om man bara målade om dem? En avskavd byrå som behöver en ansiktslyftning? Köksluckor i en färg som var helt rätt för tjugo år sedan? Då ger FRIDAS NYA MÅLARBOK dig den inspiration du behöver för att komma igång. Här får du tips och idéer på hur du kan fräscha upp allt från soffbord till blomkrukor med ett lager färg. Så välj kulör efter humör, plocka fram sandpapper, penslar och schabloner och sätt igång!

    95,00 kr
  7. Game of Thrones : målarbok
    Game of Thrones : målarbok
    Beskrivning
    Sätt din egen prägel på succéserien Game of Thrones med denna intrikat detaljerade målarbok för vuxna.
    Försjunk i landskapen, städerna och porträtten av dina favoritkaraktärer, och återupplev avgörande händelser från seriens första fem säsonger. Med alla de mest ikoniska gestalterna och platserna från De sju kungarikena är detta en målarbok av episka proportioner.

    85,00 kr
  8. Gamla möbler får nytt liv : reparationer och ytbehandlingar
    Gamla möbler får nytt liv : reparationer och ytbehandlingar
    Beskrivning

    Har du gamla möbler som du ärvt eller köpt på loppmarknad eller på auktion? Det här är boken för dig som vill ge dessa möbler nytt liv. Med lite egna insatser kan möbeln trots skador och olika skavanker bli till nytta och glädje många år till. Boken visar att det inte är någon omöjlig uppgift att reparera skador eller fräscha upp utseendet på gamla möbler.


    Med hjälp av foton, teckningar och en instruktiv och lättfattlig text, får du lära dig de olika arbetsmomenten steg-för-steg. Du blir bekant med tekniker och material och får lära dig vilka verktyg som behövs. Du får veta vad du ska göra med rangliga stolsben och lådor som går trögt, hur man avlägsnar gammal ytbehandling och hur du ska behandla trä på nytt så att det blir hållbart och vackert.


    Författaren Anne Cathrine Hagen har 25 års erfarenhet av restaurering och reparationer av möbler i sin möbelverkstad.


    Boken innehåller 90 färgillustrationer.

    100,00 kr
  9. Garnnystan och tygtravar
    Garnnystan och tygtravar
    Beskrivning

    Sania Hedengren och Susanna Zacke kan inte låta bli sina garnnystan och tygtravar... Det resulterade i en bok fylld av inredningstips, kreativa idéer, roliga detaljer och prylar. Duon brinner för att virka, sticka, sy, dekorera och brodera. Det framgår av färgstarka bilder och fantasifulla idéer: en söt gardin av dukar, färgglada dynor, kuddar och flaggspel. Mycket är sytt av gamla tyger, t ex lakan från 70-talet. Här finns enkelt broderi, applikationer, virkade vaser, plädar, mattor, charmigt julpyssel, mormorsrutan och fina afrikanska blomman.
    Låt boken inspirera och brodera på slipsen, virka till bilen, sy julkort. Ta ut svängarna helt enkelt, men framför allt - ha kul!

    Sania Hedengren och Susanna Zacke är stylister och inredningsjournalister.

    100,00 kr
  10. Glasmålning
    Glasmålning
    Beskrivning
    Dekorativa effekter på glas!
    Med täckande och transparanta färger kan man få många läckra effekter på glas. Tänk att servera ur egenhändigt dekorerade skålar och fat och att få dricka ur handmålade glas. Här kan man också göra sitt eget konstglas. Man målar med färger som bränns i särskild ugn för att bli hållbara. Flera olika tekniker beskrivs i boken. Många motiv kan göras med bara några penseldrag, vilket kan vara lämpligt för nybörjare, men här finns också mer avancerade tekniker. 41 färgfoton, 4 färgdiagram, 30 teckningar.
    95,00 kr
  11. Godis pyssel
    Godis pyssel
    Beskrivning
    Välkommen in i en godisaffär där allt gott ryms! Smarrigt godispyssel där inget är för surt, salt eller för sött. Lekfullt pyssel med massor av klistermärken! En härlig sötchock!

    • Köp 3 för 63,00 kr/st
    • Köp 10 för 59,50 kr/st
  12. Gör det själv till trädgården
    Gör det själv till trädgården
    Beskrivning
    Trevligt och användbart till uteplatsen och trädgården !
    Att snickra till trädgården är roligt och tillfredsställande och det kräver varken stora förkunskaper eller avancerade verktyg. De här enkla men dekorativa möblerna och tillbehören går fort att göra och kostnaden blir bara hälften så stor som att köpa färdigt. I många fall kan du använda överblivet virke som du har liggande.
    Här får du lära dig steg för steg hur du genomför både små projekt som blomsterlåda, fågelbord eller en hylla för krukväxter och större projekt som utemöbler och förvaringslådor
    100,00 kr
  13. Gör egna smycken
    Gör egna smycken
    Beskrivning

    Gnistrande kristall, skimrande svävande pärlor, silvertråd. Trä ett halsband i dina favoritfärger - lime, turkos, silver, lila, rosa -och gör en läcker ring som matchar. Virka armband med silvertråd och pärlor eller gör en tiara och häftiga örhängen till festen! Det är enklare än du kanske tror och det är precis så roligt, kreativt och avkopplande som det verkar! Först gör du smycken till dig själv och sedan gör du personliga presenter till andra- vi lovar att de blir uppskattade.


    Annika Larsson har gjort smyckena i boken och beskriver steg för steg hur man gör dem och vilket material som behövs.

    85,00 kr
  14. Gör fina kort
    Gör fina kort
    Beskrivning
    GÖR FINA KORT av Gro T. Rykkelid
    Att göra egna personliga kort till olika högtidliga tillfällen är den mest populära hobbyn just nu, och här visar författaren nya roliga sätt att tillverka kort. Hon använder till exempel textila tekniker som hand- och maskinsömnad, flätning och vävning även till papper och kartong. Och förutom pappersmaterial använder hon ståltråd, pärlor, metallnät, päls m.m.
    85,00 kr
  15. Gör vackra smycken av pärlor
    Gör vackra smycken av pärlor
    Beskrivning

    Om du gör dina smycken själv, får du precis det du vill ha - det som passar din personlighet och dina kläder. Kanske ett långt, läckert halsband i limegrönt eller lysande rött, en exklusiv kedja med pärlor och kristaller, eller varför inte ett armband med knallblå pärlor i mängd?


    I denna bok finns massor av inspiration och smycken att frestas av- lättgjort blandat med sådant som tar lite längre tid att tillverka. Glaspärlor och sötvattenspärlor, silverpärlor och silverringar- du hittar säkert något som passar! Använd läderremmar, garn, sidenband eller trådar av olika material. Virka eller trä pärlorna på plats.


    Att göra egna smycken är populärare än någonsin. Och boken kommer att inspirera dig, vare sig du har provat tidigare eller tar första pärlan i din hand. Du inser snabbt att det är förvånansvärt enkelt! Med noggranna förklaringar och vackra bilder visar författaren hur du gör det- steg för steg.


    Författare är Gro Aanesen, journalist, stylist och fotograf- och glad i pärlor!

    95,00 kr
  16. Grafiskt broderi
    Grafiskt broderi
    Beskrivning
    Renée Rudebrant har alltid varit en skapande människa. Hon arbetar med textil och är främst känd idag för att förnya broderiet. Med Renées kunskaper och perspektiv på formgivning ger hon broderiet helt nya uttrycksmöjligheter än de former som man vanligtvis förknippar med broderi. Styrkan i Renées arbete är kunskapen om broderiets variationsmöjligheter i kombination med det starka och tydliga grafiska uttrycket. Det är också det som präglar denna bok. Broderi är tufft! Renée skapar inte bara konst. Hon kombinerar nyskapande mönster, applicerade på användbara nutida ting av vardagsföremål. Bläddra och bli inspirerad! Varför inte våga börja brodera själv med ”Grafiskt broderi till vardagliga föremål” som din guide till nya broderiupplevelser. Den här boken är en uppföljning av mönsterboken ”Grafiska korsstygn”.
    • Köp 3 för 256,50 kr/st
    • Köp 10 för 242,25 kr/st
  17. Halvans stora pysselbok
    Halvans stora pysselbok
    Beskrivning
    En pysselbok med många roliga klistermärken, fordonspyssel, korsord och målarsidor.

    70,00 kr
  18. Hela familjens hobbybok
    Hela familjens hobbybok
    Beskrivning
    HELA FAMILJENS HOBBYBOK
    av Anne Vittorina Golinelli


    Pyssla tillsammans!

    I HELA FAMILJENS HOBBYBOK råder det ingen brist på kreativitet och idéer.
    Trots att spargrisar och elefantmobiler trängs med sjörövarburkar och fotoramar, får såväl påskkycklingar som varma vintersjalar plats.
    Boken är uppdelad i säsonger, men den påhittiga lånar och ändrar efter behov. Måla julängeln gul och byt änglahåret mot en bit rutigt tyg - och vips, så blir hon en påskkärring!
    Teknikerna och materialen är många. Här får både den som tycker om att virka, sticka och sy och den som hellre målar glas sitt lystmäte stillat. Vill du måla, arbeta med decoupage eller göra smycken så finns det idéer för dig också.
    HELA FAMILJENS HOBBYBOK är en skattkista för både pysselsugna barn och mer rutinerade hobbyentusiaster. Så det är bara att ta fram pyssellådan och sätta igång!



























    100,00 kr
  19. Hemmagjorda presenter : fantasifulla idéer för alla tillfällen
    Hemmagjorda presenter : fantasifulla idéer för alla tillfällen
    Beskrivning
    Det krävs inga stora och dyra presenter för att glädja någon du tycker om. En hemmagjord gåva är alltid uppskattad och visar att du bryr dig extra mycket om mottagaren. I den här boken hittar du inspiration till personliga presenter som du lätt kan tillverka själv.

    Dekorativa och praktiska accessoarer för hemmet, fönsterbänken, trädgården och balkongen samt roliga maskotar och små kärleksbevis av papper, tyg, naturmaterial och trä som garanterat trollar fram ett leende hos mottageren. - Originella idéer för personliga presenter - Många olika material och tekniker - Alla förslag kan tillverkas snabbt och enkelt

    100,00 kr
  20. Hemmets handbok
    Hemmets handbok
    Beskrivning
    Man behöver inte vara proffs för att reparera, underhålla eller förnya sitt hem - men man behöver kunnig vägledning, och det ger denna verkligt praktiska bok. Mer än hundra bygg- och reparationsområden beskrivs steg för steg. Baserad på svenska standarder och krav.
    125,00 kr
  21. Hemtrevligt : tips och idéer för pyssel hemma
    Hemtrevligt : tips och idéer för pyssel hemma
    Beskrivning
    Fint hemma med små medelDet är de små, personliga detaljerna som skapar hemtrevnad. Det kan vara sådant man ärvt, hittat på resa eller loppis. Men allra mest betyder ofta sakerna man har gjort helt själv. I Hemtrevligt får du mängder av idéer till projekt för hemmets alla rum. Gör fiffiga kom-ihåg-klämmor till hallen, doftljus till badrummet eller fina örngott till sovrummet. Är det dags för fest får du gott om inspiration till hur du ordnar temakalas för både stora och små - liksom till presenter att ge bort. Många av projekten i boken har fokus på återanvändning och hur man kan spara pengar genom att göra saker själv.Hemtrevligt är en skattkista både för dig som är en van pysslare och för dig som ligger i startgroparna och har lust att sätta igång.

    100,00 kr
  22. Homlapyssel
    Homlapyssel
    125,00 kr
  23. I väntan på tomten
    I väntan på tomten
    Beskrivning
    En bok som presenterar Julen för människan i tiden. Här får du tips på pyssel, blomsterarrangemang, julhuset, paketkalendrar och det bästa av maten. Detta är julboken för dig med lite tid men mycket skaparglädje. 96 sidor + bilaga 12 sidor (20-tal recept), ca 60 färgfoton.
    125,00 kr
  24. Inred med textil
    Inred med textil
    Beskrivning
    Med tyg och garn förändrar och förnyar du vardagsrum, kök och busiga barnrum hur lätt som helst. Tyg över stolarna, runt lamporna och ute på verandan gör att det blir lite skönare hemma, för det är ju textilier och andra detaljer som sätter både stämningen och stilen när resten av inredningen är på plats. Njut av färgglada mönster och mjuka material och prova nya roli¬ga idéer tillsammans med pysselproffsen Camilla Arvidsson och Else Österberg: Klä in skåpet och skrivbordet, sy kuddar, virka lampskärmar och knyt gardiner. Leta tyger och garn i garderoben och på loppis. Komplettera med nytt i oemotståndliga färger och material. Eller tryck dina egna mönster, spraya och färga in. Sedan är det bara att börja sy och häfta, riva och vira, sticka och virka. Bli inspirerad av bokens projekt och släpp loss fantasin och kreativiteten. Låt ditt hem bli lite personligare, lite gladare och mycket mjukare.

    135,00 kr
  25. Inredningsdetaljer - skapa med tyg, filt och garn till dig och ditt hem
    Inredningsdetaljer - skapa med tyg, filt och garn till dig och ditt hem
    Beskrivning
    INREDNINGSDETALJER skapa med tyg, filt och garn till dig och ditt hem
    av Susanne Magelund

    Det är många faktorer som bestämmer hur vi inreder våra hem: trender, behov, smak, ekonomi och mode. Resultatet
    blir ett uttryck för vilka vi är, och det allra viktigaste är att vi trivs i det hem vi har skapat. I INREDNINGSDETALJER hittar du mängder av tips på saker som du kan göra till dig själv och ditt hem av filt, tyg, garn och papier-maché. Gör vackra kuddar och plädar, snygga sjalar och väskor och annorlunda lampor och skålar. Varje projekt har materialangivelser, tydliga steg-för-steg-beskrivningar och mönster. Dessutom är boken fylld av inspirerande bilder som väcker skaparlusten.



























    100,00 kr
  26. IQ Utmaningen
    IQ Utmaningen
    Beskrivning
    Sätt din tankeskärpa på prov med de här utmanande och finurliga problemen. Boken är indelad i tjugo nivåer med ökande svårighetsgrad. På varje nivå ställs du inför en mängd skiftande problem som anstränger och stimulerar dina "små grå celler". Tänk logiskt. Tänk rationellt. Tänk lateralt. Det här är den perfekta boken för alla problemlösare som vill anstränga sin intelligens till det yttersta.

    65,00 kr
  27. Jag kan teckna djur
    Jag kan teckna djur
    Beskrivning
    En handbok i konsten att teckna djur. Här får den tecknarintresserade utveckla sin talang steg för steg; titta på form, rörelse, proportioner, göra en enkel skiss med hjälplinjer, pröva olika skuggtekniker, för att till sist arbeta fram en färdig teckning. För dem som alltid sagt att jag kan inte rita kan en sådan här bok bli en glad överraskning. Alla kan lära sig att teckna just sitt favoritdjur
    85,00 kr
  28. Jag vill pyssla!
    Jag vill pyssla!
    Beskrivning
    Jag vill pyssla! är en bok fullproppad med kreativa pysselidéer för barn i alla åldrar. Inspireras av bokens 26 fantasifulla projekt och skapa fina saker till ditt eget rum eller att ge bort i present. Tryck på t-shirtar, måla på en lampskärm, eller varför inte fixa egna graffitilakan? Använd återbruk och låt avlagda leksaker bli till nya, bygg sagotorn och gör korkgubbar. Alla projekt visas med tydliga steg-för-steg-bilder och anvisningar. Svårighetsgraden varierar här finns något för alla. Boken kan användas både tillsammans med en vuxen eller av barn på egen hand.

    Upptäck glädjen i att skapa tillsammans!

    100,00 kr
  29. Julstickat : roliga julprojekt att sticka till stora och små
    Julstickat : roliga julprojekt att sticka till stora och små
    Beskrivning
    Nu kan du sticka dina julklappar och julpynt själv! I Julstickat hittar du massor av projekt, både stora och små, enkla och mer komplicerade. Här finns vantar, mössor, tofflor, grytlappar, tomtenissar, änglar, julpynt till granen och mycket mer allt i färger och mönster som hör julen till. Jorid Linvik är en julälskare av rang och här delar hon med sig av flera års produktion och design till årets vackraste högtid.
    Beskrivningarna är grundligt förklarade med tydliga diagram och informativa bilder. Projekten passar både erfarna stickare och dem som bara har lite erfarenhet av mönsterstickning. Författaren ger en massa tips och råd om stickning, samt vägledning i val av stickor och garn.

    JORID LINVIK driver sajten joridweb.com och har tidigare utkommit med de populära Stora sockboken, Stora vantboken och Småstickat.

    225,00 kr
  30. Kalligrafi - lär dig på 15 minuter : övningar, tekniker, dekorationer
    Kalligrafi - lär dig på 15 minuter : övningar, tekniker, dekorationer
    Beskrivning
    Tydliga, konkreta och roliga steg för steg-övningar tillsammans med vackra, inspirerande exempel på modern kalligrafi när den är som allra bäst.

    Boken är indelad i tre avsnitt: kalligrafiövningar, textningstekniker och effekter och dekorationer. Varje avsnitt innehåller 15 olika 15-minuters-lektioner med plats att öva direkt i boken. Allt du behöver för att komma igång är en penna.

    • Köp 3 för 144,00 kr/st
    • Köp 10 för 136,00 kr/st
  31. Kärlek, nål och tråd : det bästa från Sveriges syföreningar
    Kärlek, nål och tråd : det bästa från Sveriges syföreningar
    Beskrivning
    För en vackrare värld - det är ledmotivet i historien om våra svenska syföreningar. Här berättar medlemmarna själva om mission, auktioner, kaffe, förbön, katastrofhjälp, högläsning, lotterier, pyssel, bakning, basarer och massor av gemenskap.
    175,00 kr
  32. Kärlekpysselboken
    Kärlekpysselboken
    Beskrivning
    Kärlek är ett ämne som alla bär med sig. Men hur ser kärlek ut? Kärlek kan yttra sig på många olika sätt. Här är en pysselbok fylld med kärlek. Rita din älsklingsrätt, skriv ett kärleksbrev, rita färdigt alla hjärtan, fyll i korsordet och mycket mer klurigt och kul på temat kärlek. Pysslen bygger på Kärlekboken med Pernilla Stalfelts underfundiga illustrationer.

    50,00 kr
  33. Kartor : kul & klurigt
    Kartor : kul & klurigt
    Beskrivning
    Stor pysselbok! Rita egna kartor, färglägg flaggor, rita kläder, fotbollsspelare och djur. Boken Kartor har nu fått en pysselbok för alla barn som gillar att titta på kartor, rita och lära sig om olika kulturer. En pysselbok i stor format som räcker länge! Sidorna är limmade som i ett block så att de enkelt kan rivas ut om man till exempel vill sätta upp teckningarna på väggen.
    50,00 kr
  34. Kasino : En praktisk handbok - hur man spelar för att vinna
    Kasino : En praktisk handbok - hur man spelar för att vinna
    Beskrivning
    Spel i olika former har idag tagit plats i den världsomfattande nöjesindustrin. Men den glittrande, glamorösa och festliga stämningen på ett kasino kan vara en överväldigande upplevelse för den som för första gången vill pröva lyckan vid spelborden – och kan riskera att förlora alla sina pengar.
    Kasino innehåller därför mängder av tips till både nybörjaren och den erfarne spelaren om klädsel, etikettregler vid spelbordet, speltermer och själva spelandet. En förutsättning för att man ska vara framgångsrik spelare är att man känner till reglerna och vet att följa dem.
    Här berättas också om spelets och kasinots historia, vad som händer bakom kulisserna och hur kasinot garderar sig mot fuskare och alltför höga odds.
    Kasino tar också läsaren med till några av världens främsta, lyxigaste och mest berömda kasinon, från den slösande prakten i spelvärldens huvudstad Las Vegas till det kända kasinot i Monte Carlo och de mer diskreta privata klubbarna i London.
    100,00 kr
  35. Klassiska broderier : underbara ting att sy och brodera
    Klassiska broderier : underbara ting att sy och brodera
    Beskrivning
    Klassiska broderier är en fantastisk samling av mer än 25 vackra handbroderier, designade av Jan Constantine. Varje mönster inspirerar till unika presentidéer och exklusiva inredningsdetaljer som är uppskattade och väldigt personliga.

    Med tydliga steg-för-steg-instruktioner för olika broderitekniker, klassiska mönster och inspirerande fotografier blir Klassiska broderier en guide för såväl nybörjaren som den redan erfarne. Hämta tips och inspiration för att med enkla och användbara idéer dekorera med handbroderier i ditt hem.

    Att brodera för hand är ett traditionellt hantverk och bevarandet av denna teknik uppskattas inte minst av de som fått ärva handgjorda textilbroderier från tidigare generationer inom familjen. Broderi är ett hantverk som är lätt att utföra, var du än befinner dig, och vars användningsområde är långt större än vad man tror.

    JAN CONSTANTINE började sin karriär som framgångsrik modedesigner i London och gick sedan vidare till att arbeta som inredningsdesigner. Hennes hem har visats i många prestigefyllda magasin och hon har medverkat i flertalet inredningsprogram på TV. I dag driver hon ett företag inriktat på handbroderier och bor på den engelska landsbygden.
    135,00 kr
  36. Knopar steg för steg
    Knopar steg för steg
    • Köp 3 för 144,00 kr/st
    • Köp 10 för 136,00 kr/st
  37. Knytbatik
    Knytbatik
    100,00 kr
  38. Knytbatik
    Knytbatik
    100,00 kr
  39. Konsten att kalligrafera : kreativ textning & kalligrafi - steg för steg
    Konsten att kalligrafera : kreativ textning & kalligrafi - steg för steg
    Beskrivning
    Konsten att kalligrafera är en komplett guide till kalligrafi. Upptäck hur meditativt det kan vara att skapa vacker text, och lär dig en mängd olika tekniker.

    I boken presenteras de verktyg du kommer att använda, och det bästa sättet att positionera hand, penna och papper inför ditt arbete. En rad grundläggande linjer demonstreras, och du får övningar för att förbättra din teknik. Utöver detaljerade instruktioner för både små och stora bokstäver finns här också lektioner i fri textning, falsk kalligrafi och olika specialeffekter.

    Speciella ark för att öva, kalkera och arbeta med finns längst bak i boken

    175,00 kr
  40. Konsten att teckna anatomi : övningsbok
    Konsten att teckna anatomi : övningsbok
    Beskrivning
    En övningsbok med steg för steg-anvisningar till hur du lyckas med anatomiska illustrationer. Den här boken gör det enkelt att öva eftersom du kan teckna direkt i den. Här får du lära dig att bygga upp motiven steg för steg, från det första pennstrecket till den sista avgörande detaljen. Med hjälp av de pedagogiska övningarna lär du dig att välja rätt material och lämplig teknik, göra rörelsestudier, skissa och till slut teckna efter levande modeller.
    140,00 kr
  41. Konsten att teckna rörelse
    Konsten att teckna rörelse
    Beskrivning
    Att teckna rörelser är inte helt enkelt, men det är väldigt roligt att kunna eftersom man med hjälp av rörelser kan skapa händelser i sina teckningar. Genom att lära sig knepen som får saker att vakna till liv på pappret finns det inga gränser för vad man kan göra med sina teckningar.

    Den här boken ger dig en enkel, men grundläggande, inblick i hur en människa rör sig, men även andra rörelser som t.ex. en glasflaska som krossas, vatten som porlar i en fontän eller en folkmassa i rörelse. Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller mer erfaren tecknare, alla som gillar att teckna har nytta av den här boken.
    100,00 kr
  42. Korgmålning
    Korgmålning
    Beskrivning
    Att måla och dekorera korgar och andra träföremål har blivit en hobby som allt fler ägnar sig åt. Här finner du inspirerande mönster för korgar i varierande storlekar och med olika funktioner, t ex blomkorgar, bärkorgar, brödkorgar eller enbart prydnadskorgar. Du kan lära dig måla sommargirlanger och växter som smultron, blåbär, näckrosor och ljung m m. 20 färgfoton, sv/v teckningar.
    85,00 kr
  43. Kort året runt  : En gör-det-själv-bok för papperspysslare
    Kort året runt : En gör-det-själv-bok för papperspysslare
    Beskrivning
    Trots nya kommunikationsmedel skickas runt 40 miljoner julkort varje år ? i Sverige. Ett brev eller kort är helt enkelt ett förträffligt sätt att visa omtanke om nära och kära, mycket mer personligt än ett mail eller sms. Allt fler börjar dessutom förstå tjusningen i att själv tillverka sin bröllopsinbjudan, påsk- eller grattiskortet. Det finns många skäl till att den egna korttillverkningen blivit en hobby på frammarsch ? materialet är lätthanterligt, billigt och går att variera i oändlighet. Papperspysslaren Sophie Elsässer presenterar en mängd olika tekniker och material som hjälper dig att skapa roliga, trendiga och vackra kort för årets alla tillfällen ? från Alla hjärtans dag till dop- och julkort.
    115,00 kr
  44. Kortboken : en kreativ hälsning
    Kortboken : en kreativ hälsning
    Beskrivning
    Visst blir man glad av ett handgjort kort! Idag när vi vant oss vid mail och sms uppskattar vi mer än någonsin att någon har tagit sig tid och lagt ner kreativitet och omtanke på att göra ett personligt kort en hälsning, gratulation eller inbjudan till just dig! I Kortboken får du massor av idéer till att göra dina egna kort.

    Följ de utförliga beskrivningarna och gör korten som de presenteras i boken, eller hämta inspiration från olika projekt och skapa dina egna helt unika kort.

    Här finns kort gjorda i olika tekniker: klippta, skurna och sydda, några har dessutom effektfulla pop up-detaljer. Välj bland busigt färgstarka och sobert eleganta kort för hela året och för alla tillfällen.

    85,00 kr
  45. Kransar året runt
    Kransar året runt
    Beskrivning
    I denna bok finns kransar för alla tillfällen och ändamål. En välkomnande krans med rosor, frukter och nypon på dörren, en krans med vitlökar på bordet eller kanske en krans med prästkragar och blåklint att ha på huvudet. Skira kransar med bara några strån och robusta kransar med ett myller av dekoration. Författaren Catharina Lindeberg-Bernhardsson ger i boken förslag på 35 kransar. Till och med talgbollar och bondbönder blir till mästerverk i dessa kransar. I boekn finns tydliga beskrivningar av varje moment när man binder en krans liksom andra råd för ett strålande resultat.

    100,00 kr
  46. Kreativ akrylmålning
    Kreativ akrylmålning
    Beskrivning
    Är du sugen på att få in mer färg och kreativitet i tillvaron? Då har du hittat rätt bok! I Kreativ akrylmålning visar konstnären Carla Co Chua hur du enkelt kan skapa egna vackra tavlor och projekt i akryl.

    I bokens steg för steg-projekt får du lära dig att måla blommor, landskap, stilleben och djur. Dessutom får du testa på att måla med akryl på en mängd olika material och föremål, till exempel förkläden, väskor, skor och träskålar. Möjligheterna är oändliga!

    Fördjupa dig i färglära och komposition. Lär dig om spännande material och tekniker. Utveckla dina kreativa förmågor. Ta fram färger och penslar och skapa det du drömmer om!

    150,00 kr
  47. Kreativ kalligrafi : hitta din egen unika stil bland 20 fantastiska projekt
    Kreativ kalligrafi : hitta din egen unika stil bland 20 fantastiska projekt
    Beskrivning
    Nog önskar du ibland att du kunde skapa dina egna, personliga kort, etiketter och andra vacka saker med hjälp av skönskrift? Judy Broad, kalligrafiexpert och lärare, leder dig i den här boken genom grunderna i modern kalligrafi, och ger dig självförtroende att skapa din egen kreativa stil med klara, tydliga steg för steg-instruktioner, illustrerade med vackra fotografier.

    100,00 kr
  48. Kreativa projekt med decoupage
    Kreativa projekt med decoupage
    Beskrivning
    Oavsett om du är nybörjare eller har haft decoupage som hobby i flera år väcks skaparlusten till liv av de projekt som Eva Dohn presenterar i denna bok. Decoupage är en teknik som går alldeles utmärkt att använda på en mängd olika underlag.

    Leta vackra bilder i tidningar, på bokmärken och servetter. Sedan är det bara att låta fantasin flöda och dekorera allt ifrån lampskärmar, askar och väskor till bordstabletter och julgranskulor. Kanske vill du förnya en blomkruka med en vacker blomsterslinga? Eller bygga upp en hel liten historia i bilder på en serveringsbricka?
    Eva Dohn har tidigare skrivit böckerna Presentaskar, Placeringskort och Embossing.


    125,00 kr
  49. Kreativa tekniker för akvarell
    Kreativa tekniker för akvarell
    Beskrivning
    När du lärt dig grunderna är det dags att utveckla ditt måleri. Upptäck nya spännande tekniker för att erhålla struktur och komplexitet i dina bilder. Det här är en fortsättningsbok där du kan utforska variationsrikedomen i akvarellmåleriet med hjälp av 90 steg-för-steg-bilder och övningar. 116 färgfoton.
    100,00 kr
  50. Kreativt med kids : pyssel med lekfulla och lärorika aktiviteter
    Kreativt med kids : pyssel med lekfulla och lärorika aktiviteter
    Beskrivning
    Här kommer uppföljaren till Kreativt med kids - Pyssel för alla årstider. Författarens tidigare bok sålde slut den första upplagan på bara några veckor och blev till en stor succé.Den här boken, Kreativt med kids - Pyssel med lekfulla och lärorika aktiviteter, är fylld med pedagogiska, enkla och lekfulla pyssel som passar perfekt för både familjer och barngrupper!Längst bak i boken finns det även en QR-kod där man kan skriva ut flera olika mallar och pyssel. Kapitel i boken:Odla & växa, Djur & natur, Färg & form och Sinneslek. ”Min förhoppning är att denna bok ska bli till glädje och skapa tillfällen för många mysiga och kreativa stunder, både inomhus och ute i naturen. Vi använder oss av material man har hemma eller kan hitta i naturen. Det blir pyssel och aktiviteter som både är lekfulla och lärorika!”Författare, Michaela Lidbrandt
    • Köp 3 för 166,50 kr/st
    • Köp 10 för 157,25 kr/st
  51. Kul med ull
    Kul med ull
    100,00 kr
  52. Kul och kaxig virkning : 30 moderna modeller
    Kul och kaxig virkning : 30 moderna modeller
    Beskrivning
    Virkning är inne på catwalken. Prada, Gucci och Roberto Cavalli har virkade inslag i sina senaste kollektioner. Virkning är ett lätt och snabbt handarbete. Det är mångsidigt och resultatet blir nåstan alltid snyggt. Men det finns inte så många spännande mönster och beskrivningar för den som är ung och modemedveten.
    100,00 kr
  53. Lappar i rött och vitt
    Lappar i rött och vitt
    Beskrivning
    Sy med lapparI Lappar i rött och vitt finns något för alla smaker. Projekten i boken spänner från små portmonnäer och hårspännen till kuddar, gardiner och dukar. Och lapptäcken, så klart. Här har Gerd Gellein Merkesdal använt gamla kökshanddukar, broderier och vackra ärvda dukar i kombination med nya tyger.

    Modellerna är sedan dekorerade med enkla broderier, applikationer, fototryck, knappar, vackra gamla spetsar och band. Rött och vitt dominerar, här och där med inslag av rosa, grönt och naturfärgat lin. Rött och vitt är en fräsch och klassisk färgkombination som passar i husets alla rum, lika bra på sommaren som på julen, men har du andra favoritfärger går det så klart utmärkt att byta ut såväl färger som mönster.

    225,00 kr
  54. Lappglädje
    Lappglädje
    Beskrivning
    Låt dig inspireras av fantastiska mönster och färger! Fräscha sommartäcken, snygga tweedväskor, festfina dukar och en söt sittpuff till flickrummet. I Lappglädje kan du välja bland 30 roliga och inspirerande lapptekniksprojekt och lära dig hur du kombinerar tyger, färger och mönster på ett nytt och spännande sätt. Genom att dekorera täcket eller väskan med knappar och paljetter kan du förändra och sätta din personliga touch på arbetet. Boken passar såväl nybörjaren som den som redan är en biten quiltare. Mycket detaljerade och pedagogiska illustrerade steg för steg-anvisningar gör det lätt att lyckas.Hämta gärna inspiration från boken till egna mönster och färgkombinationer, så att du får ett helt unikt lapptäcke i dina favoritfärger.
    125,00 kr
View as Tabell Lista

Artiklar 101-200 av 532

per sida
Fallande ordning

Måndag 10-19

Tisdag- Fredag 10-17


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå