View as Tabell Lista

Artiklar 101-154 av 154

Page
per sida
Fallande ordning
  1. Matthandlare Olssons död
    Matthandlare Olssons död
    Beskrivning

    En man sitter på däcket på en färja utanför Istanbul. Han lutar sig mot relingen och njuter av de varma vindarna. Han är en lagom rund man i sina bästa år och han är inte beredd på att dö.
    Det brutala mordet på en svensk matthandlare på affärsresa i Turkiet blir upptakten till en historia om en okänd dotter, en exklusiv matta och - självfallet, när det är Karin Wahlberg som skriver - om den vardag och de drömmar som människorna vi möter under berättelsens gång både brottas med och hämtar kraft.

    Matthandlare Olssons död är Karin Wahlbergs sjunde bok om kriminalkommissarie Claes Claesson och hans fru Veronika Lundborg, överläkare på Oskarshamns lasarett.

    125,00 kr
  2. Mera självkänsla! - CD-bok
    Mera självkänsla! - CD-bok
    Beskrivning
    Lyssna och bli coachad av Mia Törnblom själv.

    År 2006 är det på tiden att du behandlar dig själv med lika mycket kärlek, respekt och omtanke som du behandlar andra du tycker om."Mia Törnblom, coach i personlig utveckling.

    Mera självkänsla! är en efterlängtad fortsättning på och fördjupning av Mia Törnbloms succébok Självkänsla nu! Hennes framgångsrika träningsprogram för att stärka och öva upp självkänslan har fått ett enormt gensvar i alla åldrar. I den nya boken görs en djupgående beskrivning av vilka tekniker man kan använda sig av för att få ett mer levande liv, fullt av skratt och glädje. Hon beskriver hur träningsprogrammet fungerar i olika roller i livet, framför allt i ledarskap, föräldraskap och i relationer, men här finns också exempel på vilka följder bristen på självkänsla kan leda till. Med en god självkänsla tycker vi helt enkelt om oss själva för dem vi är, medan en låg självkänsla begränsar vår livslust och får oss att känna oss misslyckade och otillräckliga. För att må bättre är det därför nödvändigt att känna till skillnaden mellan självförtroende och självkänsla:

    - Självförtroende: tron på den egna personens förmåga att prestera.

    - Självkänsla: medvetenheten om den egna personens värde, det vill säga mitt eget värde i mina egna ögon.

    I boken görs en grundlig genomgång av vad självkänsla är och hur man på egen hand kan träna upp den, alltsammans berättat med mycket humor. Boken är fylld av enkla övningar och igenkännande exempel som Mia Törnblom hämtat från sitt arbete som kursledare och föreläsare i personlig utveckling.

    Mera självkänsla! är en bok för den som vill gå vidare i sin personliga utveckling, men den fungerar också för den som aldrig tidigare har hört talas om självkänsla. Boken är skriven för alla som har valt att - eller vill - börja vårda relationen till sig själva med lika mycket respekt och kärlek som de behandlar andra.

    Mia Törnblom är 39 år och coach och föreläsare i personlig utveckling. Bland hennes klienter finns alltifrån företagsledare, skådespelare, medieprofiler till unga kvinnor som farit illa. Liksom i den tidigare boken Självkänsla nu! varvar hon historier ur sitt eget liv med erfarenheter och kunskap från människor hon mött i sitt arbete.
    125,00 kr
  3. Molnfri bombnatt
    Molnfri bombnatt
    Beskrivning
    En höstkväll 1993 står Hedwig Johansson i fönstret och hör skinnhuvudena skandera nedanför på gatan: Sieg Heil! Sieg Heil! Återigen hör hon de röster som för mer än femtio år sedan skrek detsamma, men då på en gata i Mainz i Tyskland. Hedwig förstår att nu är tidpunkten inne att berätta den historia hon så länge burit på, nu när det finns röster som dagligen påminner henne om den tragedi hon bevittnade på så nära håll. Vibeke Olssons roman Molnfri Bombnatt är en drabbande skildring av tiden kring och under andra världskriget i Tyskland. Det är en berättelse om kärleken mellan Hedwig och SS-mannen Wilhelm Schurbiegel, om att byta medborgarskap och plötsligt vara främling. Det är också en berättelse om Sverige då och, inte minst, nu. En viktig bok vars historia aldrig får upphöra att engagera.
    125,00 kr
  4. Mörkertal
    Mörkertal
    Beskrivning
    Det är försommar 2004. En sjundeklass från Stockholm är på klassresa i de ångermanländska skogarna. När en i klassen plötsligt försvinner finns det så många oroande tecken att A-gruppen, Rikskriminalens speciella enhet för våldsbrott, ska kopplas in.Mystiska bilar har rört sig i trakten och den försvunna flickan, Emily, tycks bära på mörka hemligheter...
    100,00 kr
  5. Nästan sant - Talbok
    Nästan sant - Talbok
    Beskrivning
    Njut av Viveca Lärns oefterhärmliga humor och träffsäkra iakttagelseförmåga.Här presenteras ett urval av hennes bästa krönikor, tidigare publicerade i Göteborgs-Posten, varvat med nyskrivna texter.Och allt är Nästan sant!
    100,00 kr
  6. Ninas resa :  en överlevnadsberättelse - CD-bok
    Ninas resa : en överlevnadsberättelse - CD-bok
    Beskrivning
    Familjemedlemmarna försvann en efter en. Till slut var det bara Nina och hennes storebror Rudek kvar. På gettots sista dag smugglades de ut. Det som händer sedan är drama på högsta nivå.Nina lever ett på ytan ganska normalt liv i Warszawas getto. Hon pluggar, går på fester, blir kär och tar studenten. Sedan flyr hon gettots brinnande helvete, klarar två år gömd hos polska katoliker och undkommer döden med en hårsmån. 1946 lämnar hon Polen, träffar sin blivande make Jerzy Einhorn i Köpenhamn. De flyr till Sverige. Ninas egna ord och reflektioner, inspelade av dottern Lena, är interfolierade i denna nästan osannolika överlevnadshistoria. Hennes mycket personliga berättelse ger ny trovärdighet åt historiska händelser. Lena Einhorn är manusförfattare och filmproducent.
    125,00 kr
  7. Nu vill jag sjunga dig milda sånger
    Nu vill jag sjunga dig milda sånger
    Beskrivning

    En mörk marskväll kommer Veronika, en ung författare, till en enslig stuga i en liten by i Dalarna. Hennes ankomst observeras i tysthet av den gamla kvinnan som bor i huset bredvid, den enstöriga Astrid. I tryggheten bakom sina skyddande väggar bevarar hon mörka familjehemligheter och en personlig tragedi. Medan den kalla vintern efterträds av våren närmar sig de två kvinnorna sakta varandra. Mot bakgrund av årstidernas växlingar spirar en ovanlig vänskap. En vänskap som ska förändra bådas liv för alltid.

    100,00 kr
  8. Nu vill jag sjunga dig milda sånger
    Nu vill jag sjunga dig milda sånger
    Beskrivning

    En mörk marskväll kommer Veronika, en ung författare, till en enslig stuga i en liten by i Dalarna. Hennes ankomst observeras i tysthet av den gamla kvinnan som bor i huset bredvid, den enstöriga Astrid. I tryggheten bakom sina skyddande väggar bevarar hon mörka familjehemligheter och en personlig tragedi. Medan den kalla vintern efterträds av våren närmar sig de två kvinnorna sakta varandra. Mot bakgrund av årstidernas växlingar spirar en ovanlig vänskap. En vänskap som ska förändra bådas liv för alltid.

    100,00 kr
  9. Nya testamentet - Ljudbok
    Nya testamentet - Ljudbok
    Beskrivning
    Nyinspelad CD-box med hela Nya testamentet.

    Uppläsare: Roland Grahn Monika Björk
    22 CD
    Speltid 23 tim39 min

    • Köp 3 för 450,00 kr/st
    • Köp 10 för 425,00 kr/st
  10. Paradisets fångar
    Paradisets fångar
    Beskrivning

    En udda skara människor överlever en flygkrasch i Indonesiens övärld. Fjorton svenska sjuksköterskor, tio finska barnmorskor och tio finska skogsarbetare är kanske inte den perfekta sammansättningen för en vistelse på en okänd ö på obestämd tid. Inte undra på att personliga konflikter och nationella särdrag bäddar för friktion.

    125,00 kr
  11. Potensgivarna
    Potensgivarna
    Beskrivning
    För att finansiera installationen av en vattenklosett startar de åldriga systrarna Tilda och Elida Svensson postorderfirma i potensökande medel. Det är dock inte utan moraliska betänkligheter och stor vånda som de stillsamma systrarna drar igång sin verksamhet. Och plötsligt dimper det ner en beställning från deras bror Rutger i Örebro! I Potensgivarna beskriver Karin Brunk Holmqvist med värme, ömhet och humor mötet mellan landsbygd och stad.
    125,00 kr
  12. Rum nummer 10 _ Talbok CC
    Rum nummer 10 _ Talbok CC
    Beskrivning
    En kvinna hittas död på ett hotellrum i Göteborg. Erik Winter kallas till platsen och inser snabbt att han har varit där förut. Den gången gällde det också en kvinna. En kvinna som hade försvunnit.Winter såg något då, för arton år sedan. Något han vet att han borde förstått, men missade. Något som också kan ha betydelse för det nya fallet. Har de två kvinnorna något mer gemensamt än rum nummer 10? Rum nummer 10 är den sjunde romanen om Erik Winter och hans kolleger vid Göteborgspolisen. En tät och suggestiv kriminalroman i bästa Edwardson-klass. Åke Edwardsons säregna språk har aldrig varit starkare än här.
    125,00 kr
  13. Sa du gula höns? : samtal om livet från A till Ö
    Sa du gula höns? : samtal om livet från A till Ö
    Beskrivning
    "Vår bok är inte en biografi över Lill Lindfors artistliv. Det är ett ömsesidigt samtal, kvalificerat tjejsnack om man så vill, om många av de ämnen som kommer upp när man träffat någon som man har ett varmt, meningsfullt utbyte av. Det är så här Lill berättar om vad som format henne genom framgångar, barndom, personliga prövningar och parförhållanden. Genom texten lär ni känna oss båda två, vi har båda pratat, jag har skrivit . så att samtalen blir läsbara. Jag har blivit oerhört berikad och tycker att Lill Lindfors är en av de klokaste människor jag träffat."  
    125,00 kr
  14. Sagas bok : en trovärdig historia
    Sagas bok : en trovärdig historia
    Beskrivning
    Utifrån betraktad är Saga Modig en driven journalist. Men innanför skalet har hon lagrat flera traumatiska upplevelser från sin fattiga barndom med en hyssjande mamma och en kuvad, misskänd pappa. Gåtorna är många; en av dem är frågan om Sagas eget ursprung.

    Vid den dramatiska bodelningen efter mammans död blir Saga utsatt för stor aggressivitet från en av sina systrar. Hon flyr fältet men innan dess har hon haft en märklig och avgörande upplevelse: i mammans gamla spegel mötte hon plötsligt sig själv i alla sina åldrar och alla ställde kravet: Ta reda på hur det verkligen var! Det blev början på en vindlande resa.

    Sagas bok
    handlar om människans utsatthet. Och om hennes oanade möjligheter.
    100,00 kr
  15. Sågspån och eld
    Sågspån och eld
    Beskrivning
    Om jag inte haft kostkarlarna. Då hade Sirkka kunnat bo hos oss, sluppit att bo på fattighuset. Men det går inte, för kostkarlarna. Ingen vill gå kostgång där det finns en lungsjuk.

    Om jag slutade med kostkarlarna, blev spånkäring igen. Då skulle pappa och jag aldrig få varm mat, skulle vi orka ändå? Inte skulle vi kunna gå kostgång själva, då skulle hela min avlöning ätas upp. Men för att hjälpa Sirkka. Vem är jag som offrar en vän för varm mat?

    Bricken på Svartvik fyller 20 år i sommar. Hon kommer aldrig att bli som alla de andra med sin halva hand, men arbete gör en till en riktig människa, och med kostkarlarna och deras aptit har hon arbete så att det räcker.

    Då hörs ett rykte på sågverket: Natan, han som gav sig av i vredesmod för ett par år sedan -- han har kommit tillbaka!

    Speltid 12 timmar

    • Köp 3 för 90,00 kr/st
    • Köp 10 för 85,00 kr/st
  16. Självkänsla nu! : din personliga coach visar hur
    Självkänsla nu! : din personliga coach visar hur
    Beskrivning
    Lyssna och bli coachad av Mia Törnblom själv. Denna storsäljare har starkt uppmärksammats i både tidningar och TV.

    Hur kommer det sig att människor som utåt sett har allt - skönhet, status, förmögenhet, talang, kunskap, framåtanda, självförtroende - ändå kan känna sig misslyckade och otillräckliga? Svaret är med största sannolikhet: låg självkänsla.
    Med låg självkänsla spelar det ingen roll vad vi erövrar eller hur högt vi når - vi kommer ständigt att vara rädda för att misslyckas. Vi kan inte heller uppskatta vad vi uppnått utan måste hela tiden uträtta mer. Vi klarar varken av komplimanger eller kritik - och i slutändan förlorar vi vår livslust.
    För att komma till rätta med problemet är det väsentligt att känna till skillnaden mellan "självförtroende" och "självkänsla":

    - självförtroende: en stark tilltro till den egna personlighetens förmåga att prestera.

    - självkänsla: medvetenhet om den egna personlighetens värde, det vill säga mitt eget värde i mina egna ögon.

    I boken presenteras ett fungerande träningsprogram för självkänslan. Med exempel som är lätta att känna igen sig i hjälper författaren oss att riva de hinder som står i vägen för hög självkänsla och ett rikare liv.

    Mia Törnblom är 38 år och arbetar som coach i personlig utveckling. Hon har själv lyckats ta sig ur ett nattsvart mörker och lever nu ett glädjerikt liv. Full av kraft och energi. Idag coachar hon företagsledare, idrottsstjärnor, skådespelare, medieprofiler, håller utbildningar och föreläsningar för företag och organisationer - alla som har modet att våga förändra sitt liv.

    Pressröster:
    "Boken är fri från flumflum och fylld med övningar, tydliga exempel och praktiska verktyg blandade med humor och författarens egna erfarenheter." Leva!

    " ...en användbar bok att återkomma till när du känner att du inte kommer vidare med en situation eller relation." Vecko-Revyn
    125,00 kr
  17. Sjöjungfrun
    Sjöjungfrun
    Beskrivning

    En försvunnen man hittas efter fyra månader mördad, fastfrusen i isen. Snart börjar en av hans bekanta, författaren Christian Thydell få anonyma, hotfulla brev. Han visar breven för Erica Falk, som i sin egenskap av författare hjälpt honom med hans skrivarbete. Trots att hon är gravid med tvillingar dras Erica in i utredningen som hennes man Patrik Hedström håller i. När en person till blir mördad inser polisen att det finns ett samband, och att gåtans lösning finns i det förflutna.

    125,00 kr
  18. Sjöjungfrun
    Sjöjungfrun
    Beskrivning

    En försvunnen man hittas efter fyra månader mördad, fastfrusen i isen. Snart börjar en av hans bekanta, författaren Christian Thydell få anonyma, hotfulla brev. Han visar breven för Erica Falk, som i sin egenskap av författare hjälpt honom med hans skrivarbete. Trots att hon är gravid med tvillingar dras Erica in i utredningen som hennes man Patrik Hedström håller i. När en person till blir mördad inser polisen att det finns ett samband, och att gåtans lösning finns i det förflutna.

    100,00 kr
  19. Skolmysteriet
    Skolmysteriet
    Beskrivning
    Valleby håller på att svämma över av falska sedlar och någon har tagit tusentals kopior i smyg på skolans nya färgkopiator. Kan det finnas ett samband? Johan Ulveson läser den nionde boken i den kritikerrosade deckarserien om LasseMajas Detektivbyrå.
    75,00 kr
  20. Skugga - Talbok
    Skugga - Talbok
    Beskrivning
    Karin Alvtegen läser själv denna psykologiska thriller om den firade nobelpristagaren som har allt han någonsin drömt om. Plötsligt vänder det när hans mörka förflutna börjar sippra fram och det visar sig att vägen till framgång har kantats av svek, lögner och död...Ljudboken finns som POD, mp3-skiva, 978-91-7036-702-1
    125,00 kr
  21. Skumtimmen
    Skumtimmen
    Beskrivning
    Det är en dimmig sensommardag i början av sjuttiotalet på norra Öland. En liten pojke bestämmer sig för att ta reda på vad som finns på andra sidan stenmuren till morföräldrarnas trädgård. Han klättrar över muren och försvinner i dimman, utan några som helst spår. I dagar letar familjen, polisen och frivilliga efter pojken, men till slut tvingas de ge upp. Kanske har han irrat sig ner till den steniga stranden och svepts med av vågorna i Kalmarsund. Tjugo år efter denna tragedi lever pojkens mor Julia instängd i sin lägenhet i Göteborg, deprimerad och alkoholiserad. Då får hon ett oväntat telefonsamtal från sin far, den åldrige sjökaptenen Gerlof Davidsson, som numera är bosatt på ett servicehem på norra Öland. Trots att han är skröplig har han börjat bedriva privata efterforskningar kring dottersonens försvinnande. Nu anser han sig ha funnit nya ledtrådar som förstärker en teori han har kring vad som har hänt. Han berättar om en mytomspunnen ölänning, Nils Kant, som under många år spred skräck i bygden. Denne våldsman dog visserligen under oklara omständigheter tio år innan Julias pojke försvann, men vissa saker tyder på att han fortfarande lever. Vandrar Nils Kant fortfarande omkring ute på det öde alvaret i den öländska skymningen, i skumtimmen? Var det han som förde bort Julias son? Det finns personer på Öland som inte har glömt Nils Kant, och någon verkar vara redo att döda för att sanningen inte ska komma fram... Johan Theorin är journalist och manusförfattare och har publicerat ett tjugotal noveller i olika tidningar och antologier. Skumtimmen är hans debutroman.
    100,00 kr
  22. Solstorm
    Solstorm
    100,00 kr
  23. Sonat till Miriam
    Sonat till Miriam
    Beskrivning
    Många hemligheter gömmer sig bakom den tystnad som styrt viloinisten och kompositören Adam Anckers liv. Beslutet att bryta tystnaden och ta reda på sin historia blir en hyllning till hans dotter, som gick bort alldeles för tidigt och plötsligt. Sökandet leder Adam från Nya Zeeland till Polen, och så småningom till Sverige där han en gång lämnat sitt livs stora kärlek. Sonat till Miriam är en gripande berättelse om betydelsen av att tala med varandra om viktiga och smärtsamma händelser i livet. Men framför allt är det en roman om kärlek.
    100,00 kr
  24. Svart stig
    Svart stig
    Beskrivning
    Leif Pudas springer ut ur sin ark, sin fiskekoja, för att uträtta sina behov. Han är klädd i bara kalsongerna och det är isande kallt. När han ska gå in i värmen igen har en vindby tagit arken och blås iväg den över isen. Vad ska han ta sig till?Han lyckas hitta en annan ark som är öppen, men den är redan upptagen. Det ligger en död kvinna i den. Mördad! Vem är hon? Hur har hon hamnat i arken? Och vad är det för märklig bandformad brännskada som hon har runt vristen?Så är upptakten till Åsa Larssons tredje spänningsroman om juristen Rebecka Martinsson och kirunapoliserna Sven-Erik Stålnacke och Anna-Maria Mella.
    100,00 kr
  25. Tidningsmysteriet
    Tidningsmysteriet
    Beskrivning
    Lasse och Maja tvingas till nattlig spaning i tidningshuset och måste använda en hel del list för att locka fram den "falska reportern" på Vallebys tidning. Johan Ulveson läser den åttonde fristående delen av Martin Widmarks kritikerrosade serie om LasseMajas detektivbyrå. 1 CD. Speltid 52 min.
    75,00 kr
  26. Tio rivjärn
    Tio rivjärn
    Beskrivning
    Industrirådet Rauno Rämekorpi har nått de 60. Det blir stor uppvaktning med presenter och blommor i överflöd som hans kära hustru dessvärre är allergisk emot. Blommorna måste ut. Rämekorpi vill inte bara kasta bort dem. Det måste gå att använda denna prakt till något konstruktivt. Lösningen infinner sig snart. Han lastar in sig själv och buketterna i en taxi. Han tänker hylla diverse damer i stan, som han har haft ihop det med på endera sättet, med blommor. Kvinnorna blir givetvis glatt överraskande och flera av dem bjuder honom på överraskningar som han inte hade kunnat drömma om...
    125,00 kr
  27. Tre sekunder
    Tre sekunder
    Beskrivning
    Han lever ett dubbelliv. Ett med en älskad fru och två små pojkar, en familj han vill skydda till varje pris. Och ett annat, hemligt, där han varje dag riskerar att förlora allt.

    Han tvingas ta makten på ett av Sveriges tyngsta fängelser. På uppdrag av polisen. På uppdrag av maffian. Han inser att han från och med nu är ensam, inte kan lita på någon och att han i det ögonblick han avslöjas blir lika farlig för båda sidor. Han kallar sig Paula och vet att det tar exakt tre sekunder att dö.

    Tre sekunder är en intensivt spännande thriller där människor i alla positioner sätts på prov. Detta är Roslund & Hellströms femte roman kring kriminalkommissarie Ewert Grens. För sina tidigare böcker har de blivit prisbelönta, fått fantastiska recensioner och nått en mycket stor läsekrets.Böckerna har översatts till sjutton språk och håller på att filmatiseras.
    125,00 kr
  28. Tusen strålande solar
    Tusen strålande solar
    Beskrivning
    Ödet, krig och förlust för Mariam och Laila samman, två generationers kvinnor med olika syn på kärlek och familj. Bortgifta med samma man. Och medan de uthärdar det ständigt upptrappade våldet omkring dem, i hemmet såväl som på Kabuls gator, kommer de allt närmare varandra. Deras starka vänskap kommer till sist att förändra inte bara deras liv, utan även den kommande generationens liv. Tusen strålande solar av Khaled Hosseini, författare till Flyga drake, är en gripande berättelse om en oförsonlig tid, en osannolik vänskap och en kärlek större än livet självt.
    125,00 kr
  29. Två grannar berättar
    Två grannar berättar
    Beskrivning
    De var grannar och möttes lite kort på vardagarna när de hämtade och lämnade sina barn på dagis. De utbytte några ord med varandra, men för Simon var Örjan bara en av många andra dagispappor.
    Helt plötsligt en dag möts de i en kyrka. Örjan berättar att han blivit frälst. Simon blir chockad. ”Va, har du?” flämtade han fram. Grannen hade blivit frälst. Det var omöjligt för Simon att tänka sig. Örjan fortsatte: ”Simon. Jesus är det bästa som kan hända dig.” Simon skämdes. Där stod grannen och vittnade för Simon om Jesus. De bestämde sig för att öppna upp sina hem för bön. Det beslutet ändrade på mycket i deras tillvaro.

    Idag, några år senare, reser de över hela Sverige och till andra länder och pratar om Jesus tillsammans. Och inte bara pratar. De betjänar människor och ser hur Gud griper in på helt fantastiska sätt. Åren har varit fyllda med övernaturliga händelser. Deras gemensamma historia förundrar, berör och väcker en längtan efter att gå med Gud på riktigt. 2 grannar berättar är som ett dokument över vad Gud gör i Sverige idag och är sprängfylld med starka vittnesbörd.

    Uppläsare: Teodor Lindh
    Format: CD-ljudbok, 11 CD
    Längd: Cirka 12 timmar

    125,00 kr
  30. Uppgörelsen - Talbok CD
    Uppgörelsen - Talbok CD
    Beskrivning
    Uppgörelsen är den fjärde boken om psykopaten Christopher Silfverbielke som vi tidigare mött i författarduon Buthler & Öhrlunds succéthrillers En nästan vanlig man, Grannen och Återvändaren.På ytan är Christopher Silfverbielke en charmerande och världsvan affärsman, men bakom masken är han en känslokall psykopat och seriemördare. Efter att ha hållit sig gömd utomla
    125,00 kr
  31. Upptäck kärlekens olika språk
    Upptäck kärlekens olika språk
    Beskrivning
    Talar du och din partner samma kärleksspråk? Att leva tillsammans handlar om kärlek, eller hur? Men verkar det som att du och din partner talar olika språk? Kärleken behöver inte försvinna i en relation, men för att hålla den vid liv måste de flesta lära sig sin partners kärleksspråk. Det håller inte att uttrycka den kärlek vi känner på vårt eget kärleksspråk om vår partner talar ett annat kärleksspråk. Äktenskapsrådgivaren och den bästsäljande författaren Gary Chapman menar att det finns fem kärleksspråk:
    Tid tillsammans • Bekräftande ord • Gåvor • Tjänster • Fysisk beröring Kapitlen är indelade utifrån de fem kärleksspråken för att göra det enkelt för läsaren att hitta. Varje kapitel avslutas med konkreta råd för hur man uttrycker kärlek på sin partners kärleksspråk och leder sitt förhållande i en positiv riktning.

    Denna nya och reviderade svenska upplaga av The 5 Love Languages™­ innehåller även ett nyfram­taget kärleksspråkstest som hjälper läsaren att upptäcka sitt kärleksspråk.

    The 5 Love Languages™ har sålts i över sju miljoner exemplar, legat otaliga veckor på New York Times bestsellerlista och getts ut på ett fyrtiotal språk.

    Format: CD-ljudbok, 6 CD
    Längd: Cirka 6 timmar

    100,00 kr
    • Köp 3 för 135,00 kr/st
    • Köp 10 för 127,50 kr/st
  32. Utvandrarna
    Utvandrarna
    125,00 kr
  33. Vackra flickors lott
    Vackra flickors lott
    Beskrivning

    Mma Ramotswe är bekymrad. Allt står inte rätt till med hennes fästman J L B Matekoni. På sista tiden har han inte varit sig själv utan suttit hemma och grubblat. Mma Ramotswe måste ta till hela sin detektivskicklighet för att finna orsaken till hans problem.Under tiden tar den effektiva Mma Makutsi sig an ett eget fall. Hon ska undersöka vem av fyra kandidater som är mest lämplig att bli Miss Botswana. På grund av tidigare skandaler behöver man finna en värdig skönhetsdrottning med egenskaper ingen kan klandra. Mma Makutsi förstår raskt att vackra kvinnors lott varierar och löser uppdraget med bravur...

    125,00 kr
  34. Vädermannen
    Vädermannen
    Beskrivning
    I Vädermannen har Ulf Lundell återvänt till Sverige. Till ett Skåne och Österlen som han gripande vackert beskriver, ett landskap lika utsatt för vädrets makter som människan för sin ovissa framtid. Här befinner sig Georg, en konstnär som närmar sig sextio och som försöker leva i nuet och acceptera saker som de är. Men det som är, är komplicerat och att åldras är allt annat än lätt.
    125,00 kr
  35. Vägar till visdom
    Vägar till visdom
    Beskrivning

    Visdom - det låter som något ouppnåeligt, gammaldags och passé. Som något för filosofer och nobelpristagare. Idag talar vi hellre om flexibilitet, kompetens och att vara smart.
      Stefan Einhorn menar att visdom inte alls är en ouppnåelig egenskap - det är ett ödmjukt, högst konkret förhållningssätt till omvärlden som leder till ökad godhet och tolerans, och färre missförstånd och konflikter. Med rika exempel hämtade från hans eget liv i forskarvärlden och från filosofin, religionen och populärkulturen, förklarar han hur vi alla kan växa i visdom och få ett meningsfullare liv.

    125,00 kr
  36. Vägen mellan himmel och jord - CD-bok
    Vägen mellan himmel och jord - CD-bok
    Beskrivning
    Sedan urminnes tider har människan betraktat naturen som befolkad med varelser som är litegrann som vi men också lite annorlunda. I samlingen Troll och människor har Lagerlöf utgått från den gamla folktron. Novellerna utgår från gamla svenska sägner. Vägen mellan himmel och jord är en av dem.
    125,00 kr
  37. Vänaste land - Talbok
    Vänaste land - Talbok
    Beskrivning
    En vecka kvar till midsommar. En tidig morgon hittas tre män döda i en närbutik. Två av dem jobbade i butiken, den tredje var bara där. De är skjutna på nära håll. Avrättade. Inga pengar fattas i kassan.Kände de mördarna?Erik Winter börjar fråga - ingen svarar. Ingen har hört skotten, ingen har sett någon fly, ingen vet vad de brukade sälja där i affären, mer än mat och cigaretter. Var det en uppgörelse om knark? Svarthandel? Flyktingsmuggling? Eller någonting värre?Det är fruktansvärt tyst i Göteborgs norra förorter. Winter och hans kolleger är främmande här där de främmande är hemma.Vänaste land, Åke Edwardsons åttonde roman om Erik Winter och hans kolleger vid Göteborgspolisen skildrar ett Sverige som inte hörs eller syns, annat än i den anonyma statistiken - det vänaste land uppå jord.Åke Edwardson är en av våra mest lästa författare och hans internationella rykte är stadigt stigande. Hans böcker är översatta till närmare tjugo språk och han har lanserats på stora förlag i England och USA.
    125,00 kr
  38. Vattnet i kyrkviken
    Vattnet i kyrkviken
    Beskrivning
    Sedan urminnes tider har människan betraktat naturen som befolkad med varelser som är litegrann som vi men också annorlunda. I samlingen Troll och människor har Lagerlöf utgått från den gamla folktron. Novellerna utgår från gamla svenska sägner. Vattnet i kyrkviken är en av dem.
    125,00 kr
  39. Vid floden Piedra satte jag mig ned och grät
    Vid floden Piedra satte jag mig ned och grät
    Beskrivning
    En magisk historia om två unga älskande och deras kamp för att finna kärleken och livets mening.Hon är en modern ung kvinna som har lärt sig att kontrollera sina känslor och se rationellt på tillvaron. Han är en man som kan göra under och som har sökt sig til religionens värld. Under barndomen var de oskiljaktiga, men i tonåren gick de olika väger och när de nu återser varandra efter elva år är det mycket som skiljer dem åt. De får kämpa mot sine egna fördomar och rädslor, men under resans gång upptäcker de hjärtats och själens hemligheter och till slut också sin djupa kärlek till varandra.Paulo Coelho har skrivit en poetisk och filosofisk kärleksroman som vidgar sig till en oförglömlig och tidlös berättelse om livets djupaste mysterier.
    125,00 kr
  40. Vyssan lull - Talbok
    Vyssan lull - Talbok
    Beskrivning
    Innehåller 10 CD-skivor samt 1 MP3-CD Conny Sjöberg och hans kollegor på Hammarbypolisen i Stockholm står handfallna inför den brutala avrättningen av en filippinsk kvinna och hennes två små barn i deras lägenhet.Halsarna är avskurna och det finns blod överallt men inga spår av gärningsmannen.Barnens svenske far lever isolerat, nästan utan kontakt med omvärlden. Och hur kunde kvinnan, på de små summor hon tjänade på svartstädning, ha råd med en lägenhet värd flera miljoner?Berättelsen har sin upprinnelse i någonting som hände för länge sedan, när ett ungt par en solig majdag stannar till med bilen vid en kiosk för att köpa lördagsgodis till de två små pojkar som leker i baksätet.Vyssan lull handlar om skuld, en skuld som präglat de inblandade i årtionden och som kommer att leva vidare tills alla är borta. Med snabba klipp och högt tempo för Carin Gerhardsen berättelsen framåt och släpper inte greppet om läsaren för ett ögonblick. Vyssan lull är den tredje boken i den populära Hammarbyserien som hittills sålt i över 100 000 exemplar. Så tycker recensenterna om Mamma, pappa, barn:"En av de hittills starkaste kriminalromanerna i år."Sydsvenskan"En bok som trots att jag inte är någon deckarfantast får mig att ligga fastlåst i soffan. Boken är spännande, hemsk och går bara inte att släppa."Hemmets Journal Så tycker lyssnarna om Mamma, pappa, barn: Årets bästa bok! En helt fantastisk deckare! Carin kan verkligen konsten att skriva medryckande, efter bara någon sida är man helt fast och kan bara inte gör annat än att sträckläsa. Väntar med spänning på nästa bok!av Eva, 2009-12-21 Jag tror banne mej att det var den bästa bok jag nånsin lyssnat på! Jag kan inte bärga mej till nästa i serien. Carin skriver med många detaljer och bygger upp en enorm spänning.....Rekommenderas!Av YvonneM 2009-08-13
    100,00 kr
View as Tabell Lista

Artiklar 101-154 av 154

Page
per sida
Fallande ordning

Måndag 10-19

Tisdag- Fredag 10-17


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå