Måndag 10-19
Tisdag- Fredag 10-17
För avvikande öppettider se:
Öppettider
Bonniers Kokbok speglar våra förändrade matvanor, vi hämtar inspiration från världens alla hörn. Men våra svenska mattraditioner ges också stort utrymme, varsamt anpassade till dagens krav.
Bonniers Kokbok går från det grundläggande konsten att koka ägg via den snabblagade vardagsmaten till de påkostade festmåltiderna för helger och högtidsdagar. Grönsaker, bakat av alla slag, asiatisk mat och läckra efterrätter ges extra stort utrymme, liksom hur olika råvaror ser ut och hur de används.
Här finns avsnitt med rolig och matnyttig läsning om mat och vin, om karakteristiska kryddningar och smaksättningar i exotiska länders kök, om fester och dukningar.
Den tidlösa utformningen tillsammans med de många inspirerande, ljust hållna fotografierna ger boken ett nordiskt blont utseende.
Bonniers Kokbok är lika oumbärlig i köket som stekpannan och kastrullen och ger matglädje i många år framöver.
Utsedd till Årets bästa kokbok 2003 av Måltidsakademin!
Motivering: En elegant och funktionell kokbok som pedagogiskt lotsar användaren genom såväl traditionellt svenskt kök som asiatiskt. Ett vackert tidsdokument som sprider glädjefylld, kulinarisk lust.
Författare | Ydring, Andrea |
---|---|
Förlag | Albert Bonniers Förlag |
Bredd | 0 |
Höjd | 0 |
Rygg | 0 |
Omfång (sidor) | 640 |
Mediatyp | Bok |
Bandtyp | Inbunden |
Utg.datum | 20020823 |
Upplagenr | 0 |
PLU | 9789100568658 |
ISBN | 00568658 |
Vikt (g) | 0.0000 |