Bonniers kokbok

Bred, genomarbetad och inspirerande Bonniers Kokbok är oumbärlig för 2000-talets matlagare, både de erfarna och nybörjarna. Några av Sveriges främsta kockar och matskribenter bjuder på 1500 recept, alla lika lätta att lyckas med.

Bonniers Kokbok speglar våra förändrade matvanor, vi hämtar inspiration från världens alla hörn. Men våra svenska mattraditioner ges också stort utrymme, varsamt anpassade till dagens krav.
Bonniers Kokbok går från det grundläggande konsten att koka ägg via den snabblagade vardagsmaten till de påkostade festmåltiderna för helger och högtidsdagar. Grönsaker, bakat av alla slag, asiatisk mat och läckra efterrätter ges extra stort utrymme, liksom hur olika råvaror ser ut och hur de används.
Här finns avsnitt med rolig och matnyttig läsning om mat och vin, om karakteristiska kryddningar och smaksättningar i exotiska länders kök, om fester och dukningar.
Den tidlösa utformningen tillsammans med de många inspirerande, ljust hållna fotografierna ger boken ett nordiskt blont utseende.
Bonniers Kokbok är lika oumbärlig i köket som stekpannan och kastrullen och ger matglädje i många år framöver.

Utsedd till Årets bästa kokbok 2003 av Måltidsakademin!
Motivering: En elegant och funktionell kokbok som pedagogiskt lotsar användaren genom såväl traditionellt svenskt kök som asiatiskt. Ett vackert tidsdokument som sprider glädjefylld, kulinarisk lust.

I lager
Mer information
Författare Ydring, Andrea
Förlag Albert Bonniers Förlag
Bredd 0
Höjd 0
Rygg 0
Omfång (sidor) 640
Mediatyp Bok
Bandtyp Inbunden
Utg.datum 20020823
Upplagenr 0
PLU 9789100568658
ISBN 00568658
Vikt (g) 0.0000
185,00 kr

Måndag - fredag 10 - 17

Lördagar  10-14


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå