Bröd hemma : bakrecept som fungerar i ditt kök

En slev, en bunke och en ugn fler redskap behöver du inte för att baka ditt eget supergoda bröd!Trenden inom brödbak går mot det enkla och här går Mette tillbaka till grunderna och visar det ursprungliga, avskalade sättet att baka bröd. Tricket för lyckade matbröd är lite jäst och lång jäsningstid en utmärkt möjlighet att till exempel få nybakt bröd till frukost! Du får också lära dig hur enkelt det är att lyckas med surdegsbrödet och dessutom bjuder Mette på goda tillbehör till ditt nybakade bröd marmelad, färskost, röror... Mette sprider här sin entusiasm för brödbak med full kraft det är roligt att baka och med den här boken också enkelt att lyckas!Måltidsakademin tilldelar boken Bröd hemma pris, Årets svenska måltidslitteratur - Matbröd. Motiveringen lyder: "Mette Ankarloo vill att brödbak ska vara enkelt och lustfyllt även vid bak med rågsur- och vetesurdegar. Det ska gå snabbt och enkelt att blanda degarna och ta lång tid att jäsa. Boken sprider kreativitet i hemmets bakstuga."Gourmand World coobook awards tilldelar Bröd Hemma pris som bästa brödbok på svenska. (2011-12-12)
I lager
Mer information
Författare Uhlin, Christina
Förlag Kakao Förlag
Bredd 200
Höjd 258
Rygg 15
Omfång (sidor) 125
Mediatyp Bok
Bandtyp Inbunden
Utg.datum 20111011
Upplagenr 1
PLU 9789185861392
ISBN 85861392
Vikt (g) 612.0000
100,00 kr

Måndag - fredag 10 - 17

Lördagar  10-14


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå