Choklad

Mjukt och krämigt eller mustigt och mörkt? Prisbelönta dessert- och konfektkonstnären Marie Skogström vet hur man trollar fram maximala smakupplevelser ur den mångsidiga kakaobönan! Här hittar du de bästa recepten på klassiska chokladnjutningar plus en hel del nytt.
I lager
Mer information
Författare Skogström, Marie
Förlag Kakao Förlag
Bredd 158
Höjd 158
Rygg 12
Omfång (sidor) 72
Mediatyp Bok
Bandtyp Inbunden
Utg.datum 20040901
Upplagenr 0
PLU 9789197456166
ISBN 97456166
Vikt (g) 214.0000
65,00 kr

Måndag 10-19

Tisdag- Fredag 10-17


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå