Drabbad av det oväntade

Nu finns Drabbad av det oväntade i pocket!


Hon trodde att hon var fullständigt ointresserad av livsåskådningsfrågor i allmänhet och kristen tro i synnerhet. Men en sommardag ? på sin dotters konfirmation ? drabbas hon av Gud. ?Jag hörde ingen röst, såg ingen eldskrift på kapellets träväggar ? Men jag fylldes av en total visshet.?
Om detta berättar Elisabeth Sandlund, tidigare ekonomijournalist på Svenska Dagbladet under 25 år och nu redaktionschef på Kyrkans Tidning.
Vad som har hänt sedan den inbundna boken kom ut finns berättat i ett nytt förord i pocket versionen.
Med journalistisk noggrannhet benar hon ut vad kristen tro innebär samtidigt som hon personligt och med en ständigt närvarande humor skildrar sitt eget liv efter det omtumlande mötet med Gud. Människor i alla åldrar är intresserade av den kristna tron, menar författaren, men hur möter kyrkan dessa moderna sökare? Och hur förenar man tydlighet om vad kristen tro innebär med respekt för varje individs bakgrund och erfarenheter?
Boken vänder sig till den som är nyfiken på vad kristen tro kan innebära för en så kallad modern människa, som inte vill nöja sig med att se Gud som en opersonlig högre makt.
I lager
Mer information
Författare Sandlund, Elisabeth
Förlag Cordia
Bredd 0
Höjd 0
Rygg 0
Omfång (sidor) 218
Mediatyp Bok
Bandtyp Pocket
Utg.datum 20051028
Upplagenr 0
PLU 9789170853098
ISBN 70853098
Vikt (g) 145.0000
75,00 kr

Måndag 10-19

Tisdag- Fredag 10-17


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå