Fånga dagen : Ett vanligt livs välsignelser

Han fick en dödsdom - och fann ett sätt att leva helt och fullt.
Philip Simmons var bara 35 år gammal när han fick diagnosen ALS. Han, som var mitt uppe i en lovande universitetskarriär och livet som ung familjefar, stod plötsligt inför en ny uppgift - att vänja sig vid tanken på döden, att lära sig leva med en sjukdom som sakta men obevekligt skulle bryta ner honom.

Nio år senare har Philip Simmons lyckats över förväntan. Den svåra omställningen har gett honom ett helt nytt förhållningssätt till livet, naturen, människorna runtomkring honom. Den har lärt honom att fånga dagen och att bejaka livet helt och fullt. I den här tänkvärda och inspirerande boken delar han med sig av sina reflektioner kring det icke-perfekta livet och sitt eget sökande efter själslig ro.

Philip Simmons undervisade i litteratur och creative writing vid Lake Forest College i llinois under nio år innan sjukdomen tvingade honom att sluta. Hans litteraturvetenskapliga arbeten har utgivits på många håll och hans noveller har publicerats i flertalet tidskrifter. Han bor med fru och två barn i New Hampshire.
I lager
Mer information
Författare Simmons, Philip
Förlag Bokförlaget Forum
Bredd 125
Höjd 175
Rygg 22
Omfång (sidor) 266
Mediatyp Bok
Bandtyp Kartonnage
Åldersgrupp Forum Bokförlag
Utg.datum 20030813
Illustrerad Andakt
Upplagenr 0
PLU 9789137121499
ISBN 37121499
Vikt (g) 332.0000
Lagerstatus Begränsat lager
125,00 kr

Måndag 10-19

Tisdag- Fredag 10-17


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå