Fedons grekiska

Följ med på en resa till det grekiska köket där maten är en njutning för både öga och gom. Fedons grekiska innehåller både läckra recept och en presentation av landets mattradition, kultur och historia. Här möts modern och traditionell kokkonst som baseras på olivolja, fisk, grönsaker, nötter, ost, yoghurt och baljväxter.
Fedon Lindberg visar hur livsstil, mat och hälsa hänger samman. Grekerna "lever för att äta" och maten är enkel, autentisk och vardaglig. Medelhavskosten är dessutom erkänt hälsosam. Boken är indelad i olika kapitel med recept på: meze, sallader och grönsaker, kött och fågel, fisk och skaldjur samt desserter och bröd och kakor. Inbjudande foton av både maträtter och grekisk miljö visar ett Grekland långt bortom charterturismen.

I lager
Mer information
Författare Lindberg, Fedon
Förlag Bokförlaget Forum
Bredd 205
Höjd 267
Rygg 20
Omfång (sidor) 192
Mediatyp Bok
Bandtyp Inbunden
Utg.datum 20050803
Upplagenr 0
PLU 9789137128146
ISBN 37128146
Vikt (g) 901.0000
Lagerstatus 1 ex
135,00 kr

Måndag 10-19

Tisdag- Fredag 10-17


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå