Måndag 10-19
Tisdag- Fredag 10-17
För avvikande öppettider se:
Öppettider
Följ med på en resa till det grekiska köket där maten är en njutning för både öga och gom. Fedons grekiska innehåller både läckra recept och en presentation av landets mattradition, kultur och historia. Här möts modern och traditionell kokkonst som baseras på olivolja, fisk, grönsaker, nötter, ost, yoghurt och baljväxter.
Fedon Lindberg visar hur livsstil, mat och hälsa hänger samman. Grekerna "lever för att äta" och maten är enkel, autentisk och vardaglig. Medelhavskosten är dessutom erkänt hälsosam. Boken är indelad i olika kapitel med recept på: meze, sallader och grönsaker, kött och fågel, fisk och skaldjur samt desserter och bröd och kakor. Inbjudande foton av både maträtter och grekisk miljö visar ett Grekland långt bortom charterturismen.
Författare | Lindberg, Fedon |
---|---|
Förlag | Bokförlaget Forum |
Bredd | 205 |
Höjd | 267 |
Rygg | 20 |
Omfång (sidor) | 192 |
Mediatyp | Bok |
Bandtyp | Inbunden |
Utg.datum | 20050803 |
Upplagenr | 0 |
PLU | 9789137128146 |
ISBN | 37128146 |
Vikt (g) | 901.0000 |
Lagerstatus | 1 ex |