Fisk & skaldjur : till vardags och fest från Allt om mat

Fisk och skaldjur kan vara festmat likaväl som vardagsmat, och idag vet vi att det nästan alltid är hälsosam mat. Det är inte heller svårt att laga fisk och skaldjur men det kräver en varsam hand, bra råvaror och sist men inte minst ett bra recept. I boken har vi samlat de bästa fiskrecepten från Allt om Mat. Här finns klassiker såväl som nya, spännande idéer. Rikt illustrerad med inbjudande fotografier av Sveriges främsta matfotografer.
I lager
Mer information
Författare Jenkinson, Marie-Charlotte
Förlag Prisma
Bredd 190
Höjd 240
Rygg 20
Omfång (sidor) 250
Mediatyp Bok
Bandtyp Kartonnage
Utg.datum 20040427
Upplagenr 1
PLU 9789151843049
ISBN 51843049
Vikt (g) 928.0000
115,00 kr

Måndag 10-19

Tisdag- Fredag 10-17


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå