Fiskkokboken

Att fisk är både nyttigt och gott vet du säkert redan den innehåller nyttiga fetter, bland annat omega 3, och dessutom viktiga vitaminer och mineraler. Men visste du att fisk är så enkelt att laga och variera?

Fiskkokboken är en riktigt rejäl grundkokbok. Den berättar om olika fiskar och skaldjur, hur de ser ut, när de är bäst att äta, hur de rensas, fileas och tillagas för bästa resultat. Många steg-för-steg-bilder visar metoderna och många fiskar visas i bild.

Bokens recept är indelade efter fisktyper: laxfiskar, torskfiskar, plattfiskar, sillfiskar, sötvattensfiskar, exotiska fiskar och skaldjur. Här finns wokat, stekt, kokt, grillat och friterat. Fisk blir gott med örter, exotiska kryddor, spännande såser och salsor, i grytor i sällskap med grönsaker eller rotfrukter, eller flera tillsammans och med skaldjur. Kryddning och tillagning gör rätterna festliga eller snabblagade, nyskapande eller mer traditionella. Allt finns i denna bok.
I lager
Mer information
Författare Typoform
Förlag Ica Bokförlag
Bredd 177
Höjd 245
Rygg 15
Omfång (sidor) 192
Mediatyp Bok
Bandtyp Inbunden
Utg.datum 20070921
Upplagenr 1
PLU 9789153427957
ISBN 53427957
Vikt (g) 706.0000
Lagerstatus Begränsat lager
185,00 kr

Måndag till Fredag 10.00 - 18.00

Lördag  10.00 - 14.00

Söndag stängt

Växeln öppen vardagar:

8.00 - 18.00

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå

Vardagar 10.00 - 18.00

Lördagar 10.00 - 14.00

Växel öppen 8.00 - 18.00