Flickan som slutade ljuga

Desirée är känd som "häxan som bytte sida". Hon föddes in i en fin familj med föräldrar som hade bra jobb och var väl ansedda i samhället. På ytan såg allt bra ut. Men bakom kulisserna levde Désirée i en mardröm som inte ville ta slut.
I husets trygga vrå utsattes Désirée redan som litet barn för sexuella övergrepp av sin pappa. Övergrepp som pågick under många års tid. Hon blev ofta misshandlad och fick ständigt upp­leva sin mammas hat mot henne. Trots att polisen fick gripa in gång på gång lyckades familjen ändå upprätthålla en fin fasad.
Senare i livet orkade Désirée inte längre. Hon bröt ihop totalt. Misären och mörkret från barndomen, och den ständiga jakten på bekräftelse och erkännande blev för mycket.
En psykolog tipsade henne om yoga och meditation som en väg att bli frisk igen. Detta ledde till en resa rakt in i New Age, svart magi och ockultism. En resa som mycket väl hade kunnat sluta med hennes död.
Désirée blev med tiden en häxa som med tankekraft kunde flytta saker, sätta eld på papper, och framkalla demoner. Nu skulle hon äntligen få ha kontroll och frihet! Men mörkret hon försökte­ springa ifrån kom ikapp. Ångesten gav inte vika. Friheten hon sökte­ verkade vara utom räckhåll. En dag var hon med om en övernaturlig upplevelse som förändrade hennes liv för all framtid. Någon satte sig på hennes sängkant, vidrörde henne försiktigt och sade: Jag vet allt om dig och jag älskar dig så otroligt mycket.
Désirées väg till frihet och ljuset var lång, krokig och mycket svår. Men till slut fann hon tryggheten och friheten hon alltid sökt. Men skulle hon kunna försonas med sina föräldrar trots det svek och den misshandel hon utsattes för under uppväxten?
Flickan som slutade ljuga är en utlämnande och brutalt ärlig berättelse om vägen från mörker till ljus. Désirée Kjellins livsberättelse handlar om förlåtelsens kraft, att ljuset alltid segrar över mörkret och att kärleken övervinner allt.
Format: Inbunden, 288 sidor

Utgiven: 2016

Utgiven av: Sjöbergs Förlag

ISBN: 978-91-88247-16-2

I lager
Mer information
Författare Désirée Kjellin
Förlag Sjöbergs Förlag AB
Bredd 0
Höjd 0
Rygg 0
Mediatyp Bok
Bandtyp Inbunden
Utg.datum 20160620
Upplagenr 0
PLU 9789188247162
ISBN 88247162
Vikt (g) 0.0000
Lagerstatus Begränsat lager
85,00 kr
  • Köp 3 för 211,50 kr st och spara -148%
  • Köp 10 för 199,75 kr st och spara -134%

Måndag till Fredag 10.00 - 17.00

Lördag och söndag stängt

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå