View as Tabell Lista

Artiklar 201-300 av 785

per sida
Fallande ordning
  1. Dopminne Bladverk 25-p
    Dopminne Bladverk 25-p
    Beskrivning
    Sanna Sporrong har formgivit dessa vackra, klassiska dop- och fadderbevis. Den stilrena formgivningen gör att dopbeviset passar för både vuxen- och barndop och blir ett fint minne att rama in.

    Säljs i 25-pack. Storlek: A4. Tillhörande kuvert: 54165

    800,00 kr
  2. Dopminne Mannberg, 1st
    Dopminne Mannberg, 1st
    Beskrivning
    Detta är barnets dopminne, med bibeltext Mark 10:13-16, en vers från psalm 899 av Tomas Boström, samt en nyskriven dopljusbön av Christina Lövestam.

    Grafisk utformning Maria Mannberg. Dopminnet anknyter till Dopboken.

    Tillhörande kuvert utan tryck, art.nr. 54179

    50,00 kr
  3. Dopminne Metallic blå 25/fp
    Dopminne Metallic blå 25/fp
    Beskrivning
    Dopminne Metallic blå är en del i den nya serien Metallic.

    Metallic är en helt ny serie med vackra, moderna och tidlösa illustrationer i skimrande färger så som silver, guld, koppar, djupt blå, lila och blomstrande grönt. Mot en sober, vitlackad och stjärnmönstrad yta kommer varje illustration till sin rätt och skapar harmoni.

    Illustratör: Bo Lundberg.
    Dopminne Metallic blå säljs i 25-pack
    Format 165 x 240 mm, 4 sid.
    Passar med kuvert 43825, format 175 x 250 mm

    1 095,00 kr
  4. Dopminne Näckros 1 st
    Dopminne Näckros 1 st
    Beskrivning
    I Dopminne finns plats för namn på det nydöpta barnet, på doppräst och dopkyrka samt på faddrar. Dessutom innehåller det bibelord och böner och vers 1 från psalmen 69.

    Tillhörande kuvert med text: SOL13091143st

    • Köp 3 för 22,50 kr/st
    • Köp 10 för 21,25 kr/st
    • Köp 25 för 20,00 kr/st
    • Köp 50 för 18,75 kr/st
    • Köp 100 för 17,50 kr/st
  5. Dopminne Nära dig 25-p
    Dopminne Nära dig 25-p
    Beskrivning
    Skaparna av boken Nära dig, Anna och Niclas Blåder, har tillsammans tagit fram ett matchande dopbevis och ett fadderbrev. Med söta illustrationer, en bibeltext och en bön, blir detta dopbevis ett fint minnen från dopet att rama in.

    Säljs i 25-pack. Storlek: A4. Tillhörande kuvert: 54165

    800,00 kr
  6. Drama för familjegudstjänsten
    Drama för familjegudstjänsten
    Beskrivning
    20 dramer, knutna till kyrkoårets teman, som passar för alla åldrar.

    Dramerna kräver inte så mycket förberedelser och är enkla att öva in. De är tänkta att spelas av vuxna, men i några dramer finns även barnroller.

    Dramat kan följas av en kort kommentar, en predikan eller ett samtal med barnen. Eller så kan dramerna tala för sig själva och vara predikan i familjegudstjänsten

    325,00 kr
  7. Dramagestaltning för konfirmander
    Dramagestaltning för konfirmander
    Beskrivning
    Isabella Amirell är dramapedagog, och i detta material presenterar hon 12 gestaltningar utifrån Bibelns berättelser. Övningarna är lekfulla och kräver ingen repetition i förväg – det är skapandet i nuet som är det viktiga. Konfirmanderna får använda alla sina sinnen när de arbetar med bibeltexten, och som en bonus har man dessutom roligt tillsammans under tiden! Här finns också tips på lekar och uppvärmnings­övningar.
    • Köp 3 för 243,01 kr/st
    • Köp 10 för 229,50 kr/st
  8. Dramagestaltning i gudstjänsten
    Dramagestaltning i gudstjänsten
    Beskrivning
    Dramagestaltning i gudstjänsten är ett inspirationsmaterial för den som vill utveckla dramaarbetet i gudstjänstsammanhang. För här handlar det inte om teater i kyrkorummet som spelas upp inför en gudstjänstpublik – utan ett drama där alla inbjuds att delta. Skillnaden mellan drama och teater är att i teaterformen finns en scen, skådespelare och publik. I dramaformen är alla delaktiga, var de än befinner sig i rummet. Just detta är tanken med gestaltningarna i denna bok – att engagera gudstjänstdeltagarna. När vi blir involverade i dramat och fantasin och känslorna sätts i rörelse, då blir textens innehåll levande för oss. Dramagestaltning i gudstjänsten innehåller 15 olika gestaltningar från Gamla och Nya testamentet. Gestaltningarna använder olika dramatekniker som du kan variera på många olika sätt. Du får konkreta tips på hur du startar dramaaktiviteter i en grupp, hur du kan värma upp inför repetitioner och hur du själv kan utvecklas som ledare.
    • Köp 3 för 166,50 kr/st
    • Köp 10 för 157,25 kr/st
  9. Dramaövningar för alla
    Dramaövningar för alla
    Beskrivning
    Dramaövningar handlar inte bara om teater – de handlar om hela livet. Genom lekfulla övningar kan vi skapa trygghet och tillit i en grupp och låta deltagarna öva koncentrationsförmåga, samarbete och förmågan att bekräfta varandra. Olika improvisationsövningar låter oss utmana oss själva, vår fantasi och vår förmåga att interagera med andra.

    En gemensam nämnare i många övningar är också känslouttrycken. Hur visar jag glädje, sorg, frustration, misstänksamhet, lycka, blyghet, avundsjuka …? Sådana övningar hjälper oss att komma närmare våra egna känslor, vilket i sin tur ökar vår empatiska förmåga.

    Författarna David Oest (dramaledare och skådespelare) och Jonna Ekdahl (dramapedagog och skådespelare) delar med sig av sin långa erfarenhet av arbete med dramaövningar i grupper.

    • Köp 3 för 171,00 kr/st
    • Köp 10 för 161,50 kr/st
  10. Du är min Gud, del 3
    Du är min Gud, del 3
    Beskrivning
    Boken innehåller bibeltexter som anknyter till olika söndagar. På varje uppslag finns en berättelse om en familj (med anknytning till bibeltexten) och en bild som kan färgläggas.
    • Köp 3 för 18,00 kr/st
    • Köp 10 för 17,00 kr/st
    • Köp 25 för 16,00 kr/st
  11. Du och konfirmanden
    Du och konfirmanden
    Beskrivning
    En av konfirmanderna undrar: "Om Gud är god, varför svälter så många människor?"Hur hanterar du den frågan? Har du själv funderat på detta? Vill du veta mer?Många frågor väcks under konfirmandtiden. Du och konfirmanden förbereder dig för din ledaruppgift och samtalen med konfirmanderna.Texterna och frågorna i boken ger dig kunskap och möjlighet att utvecklas och hitta egna svar.Du och Konfirmanden vänder sig till dig som ung konfirmandledare. Den ger underlag till 23 teman. Varje tema har en bild, en faktatext, en vägledning i mötet med konfirmanderna, metoder och reflektionsfrågor.
    • Köp 3 för 256,50 kr/st
    • Köp 10 för 242,25 kr/st
  12. Dubbelt kort - Konfirmation
    Dubbelt kort - Konfirmation
    Beskrivning
    Till konfirmanden

    Gud har själv sagt; Jag ska aldrig lämna dig eller överge dig. Hebr 13:5 FB

    35,00 kr
  13. Dynamisk bön i församlingen
    Dynamisk bön i församlingen
    Beskrivning
    En bok om hur vi kan göra den gemensamma bönen mer omväxlande och dynamisk.
    40,00 kr
    • Köp 3 för 81,01 kr/st
    • Köp 10 för 76,50 kr/st
    • Köp 25 för 72,00 kr/st
  14. EFS Affischer 50st/fp
    EFS Affischer 50st/fp
    Beskrivning
    Affisch med texten:" EFS Evangeliska Fosterlands-stiftelsen" i övre kanten. Längst ner står det "Välkommen".

    Blå ram. 49x35 cm

    250,00 kr
  15. En barfota trosbekännelse
    En barfota trosbekännelse
    Beskrivning
    Lina Mattebo är krönikör och bloggare med en förmåga att dela med sig av sina allra innersta tankar. I sina texter utmanar och berör hon med funderingar kring hur man egentligen ska bära sig åt för att vara kristen, om att vara rädd för mirakel och vad tomheten i hjärtat egentligen betyder. En barfota trosbekännelse innehåller 25 texter för andakt och reflektion.
    • Köp 3 för 112,50 kr/st
    • Köp 10 för 106,25 kr/st
  16. En Gud, En plan, Ett liv
    En Gud, En plan, Ett liv
    Beskrivning
    Livet är fullt av frågor ... men det finns bara ett svar.

    Livet kan vara klurigt att komma underfund med, särskilt med alla de förändringar som sker i tonåren. I en värld full av krav behöver du dagligen bli påmind om att Gud finns med dig, vad som än händer. De här 365 andakterna för tonåringar erbjuder dig meningsfulla sätt att möta Gud och de är en hjälp för dig att leva det liv som han har planerat för dig.

    En Gud, En Plan, Ett Liv tar upp viktiga ämnen som tro, lydnad och självbehärskning, men också de där ämnena som kan vara svåra att prata med föräldrar om, som mobbning, alkohol, sex och droger. För varje dag finns det en kort andakt, ett bibelord samt en tanke som vill tala rakt till ditt hjärta och inspirera dig att lita på den ende Gud som kommer att älska dig genom allt och trots allt.

    Du har bara ett liv. Och det finns bara en Gud som kan förvandla det livet till något fantastiskt.

    • Köp 3 för 180,00 kr/st
    • Köp 10 för 170,00 kr/st
  17. En guide till Apostlagärningarna
    En guide till Apostlagärningarna
    Beskrivning
    Bibelguiden ger vägledning in i Nya testamentets böcker. Serien är en hjälp för den som vill utveckla sin relation till Bibeln – till djupare förståelse för vad texten betydde för de ursprungliga mottagarna och djupare efterföljelse i det egna livet. Utformningen med korta kärnfulla kapitel och ett omfångsrikt frågematerial gör att den lämpar sig väl både för bibelstudiegrupper och enskild bibelläsning....
    • Köp 3 för 121,50 kr/st
    • Köp 10 för 114,75 kr/st
  18. En guide till Efesierbrevet
    En guide till Efesierbrevet
    Beskrivning
    Bibelguiden ger vägledning in i Nya testamentets böcker. Serien är en hjälp för den som vill utveckla sin relation till Bibeln . till djupare förståelse för vad texten betydde för de ursprungliga mottagarna och djupare efterföljelse i det egna livet. Utformningen med korta kärnfulla kapitel och ett omfångsrikt frågematerial gör att den lämpar sig väl både för bibelstudiegrupper och enskild bibelläsning. Författarskaran utgörs av unga ledare inom den svenska kristenheten.
    • Köp 3 för 103,50 kr/st
    • Köp 10 för 97,75 kr/st
  19. En guide till Filipperbrevet
    En guide till Filipperbrevet
    Beskrivning
    Bibelguiden ger vägledning in i Nya testamentets böcker. Serien är en hjälp för den som vill utveckla sin relation till Bibeln – till djupare förståelse för vad texten betydde för de ursprungliga mottagarna och djupare efterföljelse i det egna livet. Utformningen med korta kärnfulla kapitel och ett omfångsrikt frågematerial gör att den lämpar sig väl både för bibelstudiegrupper och enskild bibelläsning....
    • Köp 3 för 103,50 kr/st
    • Köp 10 för 97,75 kr/st
  20. En guide till Första Korinthierbrevet
    En guide till Första Korinthierbrevet
    Beskrivning
    Bibelguiden ger vägledning in i Nya testamentets böcker. Serien är en hjälp för den som vill utveckla sin relation till Bibeln . till djupare förståelse för vad texten betydde för de ursprungliga mottagarna och djupare efterföljelse i det egna livet. Utformningen med korta kärnfulla kapitel och ett omfångsrikt frågematerial gör att den lämpar sig väl både för bibelstudiegrupper och enskild bibelläsning. Författarskaran utgörs av unga ledare inom den svenska kristenheten.
    • Köp 3 för 103,50 kr/st
    • Köp 10 för 97,75 kr/st
    • Köp 25 för 92,00 kr/st
  21. En guide till Första och Andra Petrusbrevet
    En guide till Första och Andra Petrusbrevet
    Beskrivning
    Bibelguiden ger vägledning in i Nya testamentets böcker. Serien är en hjälp för den som vill utveckla sin relation till Bibeln . till djupare förståelse för vad texten betydde för de ursprungliga mottagarna och djupare efterföljelse i det egna livet. Utformningen med korta kärnfulla kapitel och ett omfångsrikt frågematerial gör att den lämpar sig väl både för bibelstudiegrupper och enskild bibelläsning. Författarskaran utgörs av unga ledare inom den svenska kristenheten.
    • Köp 3 för 85,50 kr/st
    • Köp 10 för 80,75 kr/st
    • Köp 25 för 76,00 kr/st
  22. En guide till Galaterbrevet
    En guide till Galaterbrevet
    Beskrivning
    Bibelguiden ger vägledning in i Nya testamentets böcker. Serien är en hjälp för den som vill utveckla sin relation till Bibeln . till djupare förståelse för vad texten betydde för de ursprungliga mottagarna och djupare efterföljelse i det egna livet. Utformningen med korta kärnfulla kapitel och ett omfångsrikt frågematerial gör att den lämpar sig väl både för bibelstudiegrupper och enskild bibelläsning. Författarskaran utgörs av unga ledare inom den svenska kristenheten.
    • Köp 3 för 85,50 kr/st
    • Köp 10 för 80,75 kr/st
    • Köp 25 för 76,00 kr/st
  23. En guide till Jakobsbrevet
    En guide till Jakobsbrevet
    Beskrivning
    Bibelguiden ger vägledning in i Nya testamentets böcker. Serien är en hjälp för den som vill utveckla sin relation till Bibeln – till djupare förståelse för vad texten betydde för de ursprungliga mottagarna och djupare efterföljelse i det egna livet. Utformningen med korta kärnfulla kapitel och ett omfångsrikt frågematerial gör att den lämpar sig väl både för bibelstudiegrupper och enskild bibelläsning. Seriens författarskara utgörs av unga ledare inom den svenska kristenheten
    • Köp 3 för 85,50 kr/st
    • Köp 10 för 80,75 kr/st
    • Köp 25 för 76,00 kr/st
  24. En guide till Johannesbreven och Judasbrevet
    En guide till Johannesbreven och Judasbrevet
    Beskrivning
    Bibelguiden ger vägledning in i Nya testamentets böcker. Serien är en hjälp för den som vill utveckla sin relation till Bibeln – till djupare förståelse för vad texten betydde för de ursprungliga mottagarna och djupare efterföljelse i det egna livet. Utformningen med korta kärnfulla kapitel och ett omfångsrikt frågematerial gör att den lämpar sig väl både för bibelstudiegrupper och enskild bibelläsning....
    • Köp 3 för 103,50 kr/st
    • Köp 10 för 97,75 kr/st
    • Köp 25 för 92,00 kr/st
  25. En guide till Kolosserbrevet och Filemonbrevet
    En guide till Kolosserbrevet och Filemonbrevet
    Beskrivning
    Bibelguiden

    Ett förvandlat liv, en ny gemenskap och en längtan efter Kristus – det är vad Kolosserbrevet och Filemonbrevet vill utmana oss till.
    / Johannes Imberg

    Bibelguiden ger vägledning in i nya testamentets böcker. Serien är en hjälp för den som vill utveckla sin relation till Bibeln – till djupare förståelse för vad texten betydde för de ursprungliga mottagarna och djupare efterföljelse i det egna livet. Utformningen med korta kärnfulla kapitel och ett omfångsrikt frågematerial gör att den lämpar sig väl både för bibelstudiegrupper och enskild bibelläsning. Seriens författarskara utgörs av unga ledare inom svenska kristenheten.

    • Köp 3 för 103,50 kr/st
    • Köp 10 för 97,75 kr/st
    • Köp 25 för 92,00 kr/st
  26. En guide till Matteusevangeliet
    En guide till Matteusevangeliet
    Beskrivning
    Bibelguiden ger vägledning in i Nya testamentets böcker. Serien är en hjälp för den som vill utveckla sin relation till Bibeln – till djupare förståelse för vad texten betydde för de ursprungliga mottagarna och djupare efterföljelse i det egna livet. Utformningen med korta kärnfulla kapitel och ett omfångsrikt frågematerial gör att den lämpar sig väl både för bibelstudiegrupper och enskild bibelläsning....
    • Köp 3 för 121,50 kr/st
    • Köp 10 för 114,75 kr/st
  27. En guide till Romarbrevet
    En guide till Romarbrevet
    Beskrivning
    Att läsa Romarbrevet kan liknas vid att vandra genom ett landskap med natursköna stigar och hisnande vyer men också med en del snåriga och svårtillgängliga passager. I den här guiden lyckas Olof Edsinger med såväl att ta oss upp på höjderna som att leda oss genom snårskogen (Mikael Tellbe)

    Bibelguiden ger vägledning in i Nya testamentets böcker. Serien är en hjälp för den som vill utveckla sin relation till Bibeln – till djupare förståelse för vad texten betydde för de ursprungliga mottagarna och djupare efterföljelse i det egna livet. Utformningen med korta kärnfulla kapitel och ett omfångsrikt frågematerial gör att den lämpar sig väl både för bibelstudiegrupper och enskild bibelläsning....

    • Köp 3 för 121,50 kr/st
    • Köp 10 för 114,75 kr/st
  28. En guide till Uppenbarelseboken
    En guide till Uppenbarelseboken
    Beskrivning
    Bibelguiden ger vägledning in i Nya testamentets böcker. Serien är en hjälp för den som vill utveckla sin relation till Bibeln . till djupare förståelse för vad texten betydde för de ursprungliga mottagarna och djupare efterföljelse i det egna livet. Utformningen med korta kärnfulla kapitel och ett omfångsrikt frågematerial gör att den lämpar sig väl både för bibelstudiegrupper och enskild bibelläsning. Författarskaran utgörs av unga ledare inom den svenska kristenheten.
    • Köp 3 för 121,50 kr/st
    • Köp 10 för 114,75 kr/st
    • Köp 25 för 108,00 kr/st
  29. Ett liv värt att leva - DVD
    Ett liv värt att leva - DVD
    Beskrivning
    Den här DVD:n är en serie föredrag som bygger på boken "Ett liv värt att leva". Boken utgår Fillipperbrevet och dvd:n består av 9 föredrag.

    Ämnen som tas upp handlar om mitt liv och vill vara en uppmuntran, utmaning och utveckling för mig som person och mitt kristna liv. Materialet är tänkt att användas i en fortsättningskurs efter Alpha eller i en hemgrupp, cellgrupp eller husförsamling. Det fungerar även att ha som en bibelstudie serie i en församlings gemenskap.
    Till DVD:n finns även ett deltagarhäfte, ett ledarhäfte och en huvudbok.

    Kursens ämnen är:
    . Nytt hjärta
    . Nytt mål
    . Ny inställning
    . Nytt ansvar
    . Ny vänskap
    . Ny tillit
    . Nya ambitioner
    . Nya resurser
    . Ny frikostighet

    Föredragshållare på DVD:n är Anders Marklund som är ledare för Alpha Sverige och detta är ett Alpha material

    990,00 kr
  30. Evangeliebok
    Evangeliebok
    Beskrivning
    Evangeliebok med texter från Svenska Folkbibeln 2015 för kyrkoårets alla söndagar och helgdagar, framtagen av Lutherstiftelsen.

    Texturvalet följer Svenska kyrkans evangeliebok 1983 (EB83) med en ordning för textläsningar som har använts alltsedan Sveriges kristnande. <

    Utgåvan innehåller dessutom Dagens bön, evangelie- och högtidsböner, evangelieharmoni, Lilla Katekesen och ett flertal register av olika slag, samt en omvandlingsnyckel för texturvalet i Svenska kyrkans evangeliebok 2003.

    • Köp 3 för 112,50 kr/st
    • Köp 10 för 106,25 kr/st
  31. Exlibris 8st/ark
    Exlibris 8st/ark
    Beskrivning
    A4-ark med 8 etiketter med texten:"Gåva från" Klistras in i bibel/psalmbok t.ex vid konfirmationen.
    • Köp 3 för 18,00 kr/st
    • Köp 10 för 17,00 kr/st
    • Köp 25 för 16,00 kr/st
    • Köp 50 för 15,00 kr/st
    • Köp 100 för 14,00 kr/st
  32. Fadderbevis - Joh 3:16 10stfp
    Fadderbevis - Joh 3:16 10stfp
    • Köp 3 för 270,00 kr/st
    • Köp 10 för 255,00 kr/st
  33. Fadderbevis hand 1 st
    Fadderbevis hand 1 st
    Beskrivning
    Fadderbeviset består av 4 sidor i A4-storlek och är tryckt på högkvalitativt strukturpapper.
    Inuti fadderbeviset finns plats att skriva in namn, församling, fadder och så vidare.
    Till fadderbeviset finns ett kompletterande fadderbevis i samma serie.
    På s 2 finns följande text av Anita Bohl: Du lilla barn, en gåva som kommit hit till världen. Ett litet liv att värna och följa under färden.

    Vi vill så gärna skydda och stödja dig, du lilla, så det går väl i livet och inget gör dig illa. Du lilla barn, din framtid vi lägger i Guds händer. Vi ber att han beskyddar och sina änglar sänder

    35,00 kr
  34. Fadderbevis kalk 10st/fp
    Fadderbevis kalk 10st/fp
    Beskrivning
    Fadderbeviset består av ett enkelsidigt A4 och är tryckt på högkvalitativt strukturpapper. På fadderbeviset finns plats att skriva in namn, församling och så vidare. Till fadderbeviset finns ett kompletterande dopbevis i samma serie
    • Köp 3 för 270,00 kr/st
    • Köp 10 för 255,00 kr/st
  35. Fadderbevis ljus 1 st
    Fadderbevis ljus 1 st
    Beskrivning
    Fadderbeviset består av 4 sidor i A4-storlek och är tryckt på högkvalitativt strukturpapper. Inuti fadderbeviset finns plats att skriva in namn, församling, fadder och så vidare. Till fadderbeviset finns ett kompletterande fadderbevis i samma serie. På s 2 finns följande text av Anita Bohl: Du lilla barn, en gåva som kommit hit till världen. Ett litet liv att värna och följa under färden. Vi vill så gärna skydda och stödja dig, du lilla, så det går väl i livet och inget gör dig illa. Du lilla barn, din framtid vi lägger i Guds händer. Vi ber att han beskyddar och sina änglar sänder
    • Köp 3 för 31,50 kr/st
    • Köp 10 för 29,75 kr/st
  36. Fadderbevis-ängel 10st7fp
    Fadderbevis-ängel 10st7fp
    Beskrivning
    Fadderbeviset består av ett enkelsidigt A4 och är tryckt på högkvalitativt strukturpapper. På fadderbeviset finns plats att skriva in namn, församling och så vidare. Till fadderbeviset finns ett kompletterande dopbevis i samma serie
    • Köp 3 för 270,00 kr/st
    • Köp 10 för 255,00 kr/st
  37. Fadderboken,
    Fadderboken,
    Beskrivning
    Att vara fadder är ett hedersuppdrag som kan betyda mycket både för barnet som döps och för den person som blir dess fadder. Fadderboken är en perfekt introduktion till kyrkans lära och liv, både för den som är ovan vid kristna traditioner och för den som vet en del men vill lära sig mer.

    Här förklaras kristen tro, kyrkan då och nu, vem Jesus är, hur Bibeln är uppbyggd och vad dopet och det kristna livet innebär. Fadderboken bjuder in till samtal om livets stora frågor, och vill väcka nyfikenhet kring fadderns eget dop. Den är också full av praktiska tips på vad man vad man kan göra med sitt fadderbarn, från småbarnstiden och ända in i tonåren. Den blir en hjälp för den som vill möta barns existentiella funderingar med öppenhet och respekt.

    De korta, men innehållsrika kapitlen handlar om Gud och Jesus, kyrkan och församlingen, det kristna uppdraget, barns rätt till ett andligt liv och uppgiften som fadder i praktiken.

    • Köp 3 för 85,00 kr/st
  38. Fadderboken, 3-pack
    Fadderboken, 3-pack
    Beskrivning
    Att vara fadder är ett hedersuppdrag som kan betyda mycket både för barnet som döps och för den person som blir dess fadder. Fadderboken är en perfekt introduktion till kyrkans lära och liv, både för den som är ovan vid kristna traditioner och för den som vet en del men vill lära sig mer.

    Här förklaras kristen tro, kyrkan då och nu, vem Jesus är, hur Bibeln är uppbyggd och vad dopet och det kristna livet innebär. Fadderboken bjuder in till samtal om livets stora frågor, och vill väcka nyfikenhet kring fadderns eget dop. Den är också full av praktiska tips på vad man vad man kan göra med sitt fadderbarn, från småbarnstiden och ända in i tonåren. Den blir en hjälp för den som vill möta barns existentiella funderingar med öppenhet och respekt.

    De korta, men innehållsrika kapitlen handlar om Gud och Jesus, kyrkan och församlingen, det kristna uppdraget, barns rätt till ett andligt liv och uppgiften som fadder i praktiken. Säljs i 3-pack.

    • Köp 3 för 238,50 kr/st
    • Köp 10 för 225,25 kr/st
  39. Fadderbrev "den helige Kristoffer" Verbum
    Fadderbrev "den helige Kristoffer" Verbum
    Beskrivning
    Fadderbrev dubbelvikt A4.
    Bön av Margaret Melin på insidan och på baksidan legenden om den helige Kristoffer.
    • Köp 3 för 13,50 kr/st
    • Köp 10 för 12,75 kr/st
    • Köp 25 för 12,00 kr/st
  40. Fadderbrev "på livets väg"
    Fadderbrev "på livets väg"
    Beskrivning
    Fadderbrev, dubbelvikt A4 med text på insidan.
    • Köp 3 för 22,50 kr/st
    • Köp 10 för 21,25 kr/st
    • Köp 25 för 20,00 kr/st
  41. Fadderbrev - ängel 2 10st/fp
    Fadderbrev - ängel 2 10st/fp
    Beskrivning
    Enkelt A4, tryckt på lite tjockare strukturpapper
    • Köp 3 för 270,00 kr/st
    • Köp 10 för 255,00 kr/st
  42. Fadderbrev - blad, 10-p
    Fadderbrev - blad, 10-p
    Beskrivning
    Fadderbrev i A4-storlek, tryckt på kraftigt kvalitetspapper.
    300,00 kr
  43. Fadderbrev - Dopljus 10st/fp
    Fadderbrev - Dopljus 10st/fp
    Beskrivning
    Fadderbrevet består av ett enkelsidigt A4 och är tryckt på lite kraftigare kvalitetspapper.

    Till fadderbrevet finns ett kompletterande dopbevis i samma serie.

    • Köp 3 för 270,00 kr/st
    • Köp 10 för 255,00 kr/st
  44. Fadderbrev - duva 10st/fp
    Fadderbrev - duva 10st/fp
    Beskrivning
    Enkelt A4, tryckt på lite tjockare strukturpapper. Med texten: Du lilla barn, din framtid vi lägger i Guds händer. Vi ber att han beskyddar och sina änglar sänder. Anita Bohl
    • Köp 3 för 270,00 kr/st
    • Köp 10 för 255,00 kr/st
  45. Fadderbrev - Eucalyptus - 10-pack A4
    Fadderbrev - Eucalyptus - 10-pack A4
    Beskrivning
    Guds välsignelse i ditt uppdrag som fadder. Text: Tack för att du går bredvid mig och stöttar mig i livet.

    Illustratör: Fina Kinnander

    Säljs i 10-pack. Storlek: A4 (21 x 29,7 cm) Tryckt på Svanenmärkt och EU Ecolabel-märkt kraftigt papper med matt yta.

    Komplettera gärna med passande kuvert med tryckt text: Fadderbrev. Art nr: BP755.

    • Köp 3 för 256,50 kr/st
    • Köp 10 för 242,25 kr/st
  46. Fadderbrev - Hand 10st/fp
    Fadderbrev - Hand 10st/fp
    Beskrivning
    Fadderbrevet består av ett enkelsidigt A4 och är tryckt på högkvalitativt strukturpapper. Till fadderbrevet finns ett kompletterande dopbevis i samma serie
    • Köp 3 för 270,00 kr/st
    • Köp 10 för 255,00 kr/st
  47. Fadderbrev - hjärta i hand 10st/fp
    Fadderbrev - hjärta i hand 10st/fp
    Beskrivning
    Enkelt A4, tryckt på lite tjockare strukturpapper. Med texten: »Gud har en famn, en stor, stor famn, och där han sluter in vart barn som döps i Jesu namn. Han säger: Du är min.« Sv Ps 381
    • Köp 3 för 270,00 kr/st
    • Köp 10 för 255,00 kr/st
  48. Fadderbrev - Jesus 10st/fp
    Fadderbrev - Jesus 10st/fp
    Beskrivning

    Fadderbrevet består av ett enkelsidigt A4 och är tryckt på lite kraftigare kvalitetspapper.

    Till fadderbrevet finns ett kompletterande dopbevis i samma serie.

    300,00 kr
  49. Fadderbrev - Jesus välsignar, 10-p
    Fadderbrev - Jesus välsignar, 10-p
    Beskrivning
    Fadderbrev i A4-storlek, tryckt på kraftigt kvalitetspapper.
    300,00 kr
  50. Fadderbrev - kalk pastor 10st/fp
    Fadderbrev - kalk pastor 10st/fp
    Beskrivning
    Fadderbrev i A4-storlek, tryckt på kraftigt kvalitetspapper.

    Till fadderbrevet finns ett matchande dopbevis

    • Köp 3 för 270,00 kr/st
    • Köp 10 för 255,00 kr/st
  51. Fadderbrev - Ljus 1 st
    Fadderbrev - Ljus 1 st
    Beskrivning
    29 kr Lägg i varukorg Mängdrabatt: 10+ 24 kr Fakta Artikelnr: 3125 I samma serie Dopbevis – bord 29 kr Fadderbrev – ljus
    Fadderbeviset består av en enkel A4-sida med tryck på lite kraftigare kvalitetspapper.
    På fadderbeviset finns plats att skriva in namn, församling, fadder och så vidare.
    Till fadderbeviset finns ett kompletterande dopbevis i samma serie

    • Köp 3 för 31,50 kr/st
    • Köp 10 för 29,75 kr/st
    • Köp 25 för 28,01 kr/st
    • Köp 50 för 26,25 kr/st
    • Köp 100 för 24,50 kr/st
  52. Fadderbrev - Löv
    Fadderbrev - Löv
    Beskrivning
    Fadderbrevet består av ett enkelsidigt A4 och är tryckt på lite kraftigare kvalitetspapper.

    Till fadderbrevet finns ett kompletterande dopbevis i samma serie.

    • Köp 3 för 270,00 kr/st
    • Köp 10 för 255,00 kr/st
  53. Fadderbrev - löv pastor 10st/fp
    Fadderbrev - löv pastor 10st/fp
    Beskrivning

    Fadderbrev i A4-storlek, tryckt på kraftigt kvalitetspapper.

    På detta fadderbrev står det pastor, inte präst

    Till fadderbrevet finns ett matchande dopbevis.

    300,00 kr
  54. Fadderbrev - lövhjärta, 10-p
    Fadderbrev - lövhjärta, 10-p
    Beskrivning
    Fadderbrev i A4-storlek, tryckt på kraftigt kvalitetspapper.
    300,00 kr
  55. Fadderbrev 1 st
    Fadderbrev 1 st
    Beskrivning
    Fadderbrev med bild på framsidan av blomman linnéa. Text från Mark 10:13-16. På insidan finns en text om vad det innebär att vara fadder. För Svenska Kyrkan
    20,00 kr
  56. Fadderbrev 10/fp
    Fadderbrev 10/fp
    Beskrivning
    Tillhörande fadderbrev med bönerna Gud som haver barnen kär och Vår Fader. Format: 190 x 230 mm, 4 sidor. Nu finns en alldeles ny serie inbjudningar, brev och bevis, som tagits fram i samarbete med Svenska kyrkan. De här vackra foldrarna följer hela livet, från den första kontakten med kyrkan till den sista. Från födelse till död, från dopet till tacksägelsen. Den nya serien har stilig, modern formgivning med detaljer i guld. Formgivare: Maria Mannberg. Svenska kyrkans logotyp är tryckt på baksidan. Foldrarna säljs i 10-pack.
    • Köp 3 för 382,50 kr/st
    • Köp 10 för 361,25 kr/st
  57. Fadderbrev : Ikon 25/fp
    Fadderbrev : Ikon 25/fp
    Beskrivning
    Ett fönster mot himlen, det är vad ikonen är tänkt att vara. Fadderbrevets motiv är hämtat från en rysk ikon från 1500-talet och texten i brevet berättar om fadderskapets historia och nutida betydelse.

    Tillhörande kuvert med tryck, art.nr. 54189.

    1 000,00 kr
  58. Fadderbrev : Mannberg 25/fp
    Fadderbrev : Mannberg 25/fp
    Beskrivning
    Detta är ett brev som är ett minne och en påminnelse om vad det innebär att vara fadder. Det ger uppmuntrande tips och idéer om vad man kan göra för sitt fadderbarn! Innehåller även en bön av Margareta Melin.
    Grafisk utformning Maria Mannberg. Fadderbrevet anknyter till Dopboken.
    Format 190x230 med tumgrepp, 4 sidor, fyrfärgstryck
    Kuvert med tryck: 54189 Kuvert utan tryck 54179
    1 000,00 kr
  59. Fadderbrev : Mosaik 25/fp
    Fadderbrev : Mosaik 25/fp
    Beskrivning
    "Mosaik" är en av Verbums populäraste serier med bevis genom tiderna. Den klassiska illustrationen och de väl kända bibel texterna gör att bevisen alltid känns aktuella.
    Format 190 x 230 mm.
    Tillhörande kuvert med tryck, art.nr. 54189
    • Köp 3 för 654,50 kr/st
  60. Fadderbrev Bladverk 25-p
    Fadderbrev Bladverk 25-p
    Beskrivning
    Sanna Sporrong har formgivit dessa vackra, klassiska dop- och fadderbevis. Text: Karin Öhagen.

    Säljs i 25-pack. Storlek: A5, 4 sidor. Tillhörande kuvert: 54196

    800,00 kr
  61. Fadderbrev händer foto 1 st
    Fadderbrev händer foto 1 st
    Beskrivning
    Fadderbrevet finns med tre olika framsidor - fadder och fadderbarn på väg , fadder i samtal med fadderbarn samt foto av en stor och liten hand. Uppslaget har plats för namn och texter om dopets innebörd.
    • Köp 3 för 27,00 kr/st
    • Köp 10 för 25,50 kr/st
    • Köp 25 för 24,00 kr/st
    • Köp 50 för 22,50 kr/st
    • Köp 100 för 21,00 kr/st
  62. Fadderbrev Mannberg,
    Fadderbrev Mannberg,
    Beskrivning
    Detta är ett brev som är ett minne och en påminnelse om vad det innebär att vara fadder. Det ger uppmuntrande tips och idéer om vad man kan göra för sitt fadderbarn! Innehåller även en bön av Margareta Melin.
    Grafisk utformning Maria Mannberg. Fadderbrevet anknyter till Dopboken.
    Format 190x230 med tumgrepp, 4 sidor, fyrfärgstryck

    Kuvert med tryck: 54189 Kuvert utan tryck 54179

    50,00 kr
  63. Fadderbrev Metallic lila 25/fp
    Fadderbrev Metallic lila 25/fp
    Beskrivning
    Fadderbrev Metallic lila är en del i den nya serien Metallic.

    Metallic är en helt ny serie med vackra, moderna och tidlösa illustrationer i skimrande färger så som silver, guld, koppar, djupt blå, lila och blomstrande grönt. Mot en sober, vitlackad och stjärnmönstrad yta kommer varje illustration till sin rätt och skapar harmoni.

    Illustratör: Bo Lundberg.
    Fadderbrev Metallic lila säljs i 25-pack
    Format 165 x 240 mm, 4 sid.
    Passar med kuvert 43825, format 175 x 250 mm

    1 095,00 kr
  64. Fadderbrev Mosaik
    Fadderbrev Mosaik
    Beskrivning
    "Mosaik" är en av Verbums populäraste serier med bevis genom tiderna. Den klassiska illustrationen och de väl kända bibel texterna gör att bevisen alltid känns aktuella.
    Format 190 x 230 mm.
    Tillhörande kuvert med tryck, art.nr. 54189
    45,00 kr
  65. Fadderbrev Nära dig 25-p
    Fadderbrev Nära dig 25-p
    Beskrivning
    Skaparna av boken Nära dig, Anna och Niclas Blåder, har tillsammans tagit fram ett matchande dopbevis och ett fadderbrev. Med söta illustrationer och texten ”Tryggare kan ingen vara” och en liten bön, blir detta fadderbrev ett fint minnen från dopet.

    Säljs i 25-pack. Storlek: A5, 4 sidor. Tillhörande kuvert: 54196

    800,00 kr
  66. Fadderbrev Pojke och barn 1 st
    Fadderbrev Pojke och barn 1 st
    Beskrivning
    Fadderbrevet finns med tre olika framsidor - fadder och fadderbarn på väg, fadder i samtal med fadderbarn samt foto av en stor och liten hand. Uppslaget har plats för namn och texter om dopets innebörd.
    • Köp 3 för 27,00 kr/st
    • Köp 10 för 25,50 kr/st
    • Köp 25 för 24,00 kr/st
  67. Fadderbrev Sandholm Solvändan 1 st
    Fadderbrev Sandholm Solvändan 1 st
    Beskrivning
    Fadderbrevet finns med tre olika framsidor - fadder och fadderbarn på väg , fadder i samtal med fadderbarn samt foto av en stor och liten hand. Uppslaget har plats för namn och texter om dopets innebörd.
    • Köp 3 för 27,00 kr/st
    • Köp 10 för 25,50 kr/st
    • Köp 25 för 24,00 kr/st
  68. Fadderbrev st
    Fadderbrev st
    Beskrivning
    Tillhörande fadderbrev med bönerna Gud som haver barnen kär och Vår Fader. Format: 190 x 230 mm, 4 sidor. Nu finns en alldeles ny serie inbjudningar, brev och bevis, som tagits fram i samarbete med Svenska kyrkan. De här vackra foldrarna följer hela livet, från den första kontakten med kyrkan till den sista. Från födelse till död, från dopet till tacksägelsen. Den nya serien har stilig, modern formgivning med detaljer i guld. Formgivare: Maria Mannberg. Svenska kyrkans logotyp är tryckt på baksidan.
    55,00 kr
  69. Fadderbrev, Akvarell 25-pack
    Fadderbrev, Akvarell 25-pack
    Beskrivning
    Ett fint bibelord pryder omslaget på denna kalligrafiserie gjord av Charlotta Folkelind. Text av Karin Öhagen och Sv ps 383:6 ”Med vår glädje över livets under” av Svein Ellingsen och Britt G Hallqvist.

    800,00 kr
  70. Fadderbrev, Kallegrafi 25-pack
    Fadderbrev, Kallegrafi 25-pack
    Beskrivning
    Ett fint bibelord pryder omslaget på denna kalligrafiserie gjord av Charlotta Folkelind. Text av Karin Öhagen och Sv ps 383:6 ”Med vår glädje över livets under” av Svein Ellingsen och Britt G Hallqvist.

    800,00 kr
  71. Faddergåvan
    Faddergåvan
    Beskrivning
    De livsnära berättelserna i den här boken ger exempel på vad uppgiften att vara fadder kan innebära i dag. Här hittar du också fina gåvotips till ditt fadderbarn - hur låter till exempel tid, en god berättelse eller en överraskning?
    150,00 kr
  72. Fånga orden
    Fånga orden
    Beskrivning
    Handledning till Livslust och växtvärk.

    Ideér för hur man kan arbeta med dikter och poetiska texter.

    85,00 kr
  73. Färglägg Jesus liv
    Färglägg Jesus liv
    Beskrivning
    40 färgläggningsbilder som berättar om Jesus liv. Här finns bilder som visar den första julen, hur Jesus döptes och samlade lärjungarna, hans undervisning och underverk, människor han mötte samt påsken och himmelsfärden. Detta kopierings­underlag är ett utmärkt hjälp­medel i barnverksamheten. Fri kopiering för eget bruk
    310,00 kr
  74. Fest
    Fest
    Beskrivning
    Det oumbärliga häftet för dig som vill ha ett kul inslag på samlingen, en rolig programpunkt på julfesten eller en trivsam lägerkväll. Fest! innehåller tre avdelningar: - Klurigheter: 10 kluriga papper som du fritt får kopiera. Hitta verktygen som finns gömda i meningarna, lista ut vilka ord som är synonymer, hitta de dubbeltydiga orden, klurig frågesport... Klurigheterna passar lika bra till festen som till en stunds avkoppling runt fikabordet. - Vad hade hänt-gåtor: Du berättar slutet på en historia, och så får dina åhörare leka detektiver för en stund. Varför slog taxichauffören ner sin passagerare? Hur hade den döde mannen hamnat mitt på fältet? Vem är främlingen i bilen? En riktig utmaning för .de små grå.! - Lekar: Här finns underhållningslekarna som är lika roliga att delta i som att titta på. Snick-snack-luffarschack och Populära procent kommer garanterat att engagera publiken och locka till många skratt! Fest! är i första hand tänkt för ungdomar och vuxna, men i blandade lag kan barnen mycket väl delta och ha roligt tillsammans med de vuxna.
    150,00 kr
  75. Fiskeläger
    Fiskeläger
    Beskrivning
    Lägerförslag till dig som arbetar med barn i åldern ca 8- 12 år.Innehåller både morgon- och kvällssamlingar och aktivitetsförslag
    80,00 kr
  76. Följ med genom Apostlagärningarna
    Följ med genom Apostlagärningarna
    Beskrivning
    Att läsa Apostlagärningarna är som att läsa en äventyrsbok. Vi möter mustiga berättelser, magiker, upprorsmakare och änglar. Vi läser om mord och andar. Vi möter de första kristna, Gud och – inte minst – oss själva. Följ med genom Apostlagärningarna är ett bibelstudiematerial för unga ledare och andra 18–19-åringar. Med utgångspunkt i Apostlagärningarna knyts bibeltexten samman med unga människors liv idag. En perfekt bok att sätta i händerna på alla unga konfirmandledare och andra ungdomar i församlingen, som vill fördjupa sin tro och bibelläsning! Om författarna: Beatrice Lönnqvist är stiftsadjunkt för konfirmand och ungdom i Stockholms stift och Jonas Persson är t f kyrkoherde i Högalids församling.
    100,00 kr
    • Köp 3 för 127,50 kr/st
  77. Följ med genom Lukasevangeliet
    Följ med genom Lukasevangeliet
    Beskrivning
    Att läsa Lukasevangeliet är som resa att genom den miljö som Jesus levde i. Vi möter Jesus liknelser och berättelsen om Maria som fick besök av en ängel. Vi läser om prövningar och sorg men också om nattvard, bön och vänskap. Följ med genom Lukasevangeliet är ett bibelstudiematerial för unga ledare och andra 16–17-åringar. Med utgångspunkt i Lukasevangeliet knyts bibeltexten samman med unga människors liv idag. En perfekt bok att sätta i händerna på alla unga konfirmandledare och andra ungdomar i församlingen, som vill fördjupa sin tro och bibelläsning! Om författarna: Kristin Elf är kyrkoherde i Tolfta församling och Pia Toftenius är församlingspedagog i Visby domkyrkoförsamling
    • Köp 3 för 127,50 kr/st
  78. Följ mig.nu  Deltagarbok
    Följ mig.nu Deltagarbok
    Beskrivning
    Vad är det att vara lärjunge idag? Vad skulle Jesus ha gjort? Vad säger Bibeln om trender, självförtroende, församlingen, sexualitet? Det finns många områden som behöver bearbetas och framför allt behöver grunden läggas: relationen med Jesus. ”följ mig.nu” vill vara ett redskap som uppmuntrar och utmanar till kristet lärjungaskap i vår tid.

    FÖR VEM?
    Målgruppen är ungdomar i gymnasieåldern.

    FORMEN
    Den bästa miljön för att genomföra kursen är den lilla gruppen. Att samla en cellgrupp" med 7-10 deltagare och 1-2 ledare som bestämmer sig för att mötas under 12-15 veckor.Materialet är upplagt så att det ges utrymme för gemensam bearbetning, och vissa uppgifter och utmaningar finns också att ta itu med mellan samlingarna.

    LEDARKONTAKTEN
    Relationen mellan deltagaren och ledaren är mycket viktig och grundläggande. I kursen är personliga samtal, s k "walk & talk" inplanerade.

    GUDSMÖTEN
    I en lärjungaskapsprocess är det viktigt att på sitt eget unika sätt få ett personligt förhållande till Jesus Kristus. "följ mig.nu" vill skapa en miljö där förutsättningarna för detta är goda

    195,00 kr
  79. För länge sen Barnens bok
    För länge sen Barnens bok
    Beskrivning
    Barnens bok med kort sammanfattning av bibelberättelsen och plats att klistra in bilder i färg.
    • Köp 3 för 18,00 kr/st
    • Köp 10 för 17,00 kr/st
    • Köp 25 för 16,00 kr/st
  80. För länge sen Ledarens bok
    För länge sen Ledarens bok
    Beskrivning
    Berättelser från bibeln med förslag på sånger och aktiviteter som hör ihop med berättelserna.
    50,00 kr
  81. För troende vald : från A till Ö
    För troende vald : från A till Ö
    Beskrivning
    För Troende Vald är en introducerande bok i uppgiften som förtroendevald i Svenska kyrkan. Den innehåller artiklar från A till Ö som förklarar vitt skilda begrepp som "Barnkonsekvensanalys", "Begravningsverksamhet", "Ekumenik" och "Omvärldsanalys". Nytt för denna reviderade upplaga är t ex en text om religionsdialog.

    Som förtroendevald kan frågorna vara många. Vilket ansvar har en kyrkorådsledamot? Hur leder man ett sammanträde? Varför firar vi pingst?

    • Köp 3 för 250,75 kr/st
  82. Föräldrakursen - Affisch - A3
    Föräldrakursen - Affisch - A3
    Beskrivning
    Affisch i A3 storlek ämnad för föräldrakursen. Den har ett brevhuvud med föräldrakursens design. Nedre delen av affischen är blank för att enkelt kunna fylla i med egen information
    • Köp 3 för 11,70 kr/st
    • Köp 10 för 11,05 kr/st
    • Köp 25 för 10,40 kr/st
    • Köp 50 för 9,75 kr/st
  83. Föräldrakursen - Deltagarhäfte
    Föräldrakursen - Deltagarhäfte
    Beskrivning
    Att vara småbarnsförälder.

    Kurs för föräldrar till barn 0 - 10 år.

    Varje deltagare bör ha ett häfte för att svara på personliga frågor under kursens gång.

    50,00 kr
  84. Föräldrakursen - DVD
    Föräldrakursen - DVD
    Beskrivning
    Föredrag på Engelska med Svensk text
    990,00 kr
  85. Föräldrakursen - Inbjudan
    Föräldrakursen - Inbjudan
    Beskrivning
    Ett A6 med tryck på båda sidorna som är upplagt så att man lätt kan fylla i lokal information
    • Köp 3 för 4,50 kr/st
    • Köp 10 för 4,25 kr/st
    • Köp 25 för 4,00 kr/st
  86. Föräldrakursen - Ledarmanual
    Föräldrakursen - Ledarmanual
    Beskrivning
    Ledarguiden till Föräldrakursen. På SvenskaKurs för föräldrar till barn mellan 0-10 år
    • Köp 3 för 81,01 kr/st
    • Köp 10 för 76,50 kr/st
  87. Föräldrakursen - Startpaket
    Föräldrakursen - Startpaket
    Beskrivning
    Allt du behöver för att komma igång med föräldrakursen.

    2 st Huvudbok
    2st Ledarhäften
    10st Deltagarhäften
    20st Inbjudningar
    2st A3 affischer
    1 st DVD

    2 100,00 kr
  88. Föräldrakursen - The Parenting Book -  Huvudbok
    Föräldrakursen - The Parenting Book - Huvudbok
    Beskrivning
    Huvudboken till Föräldrakursen. Finns bara på engelska
    200,00 kr
  89. Förvandlingen
    Förvandlingen
    Beskrivning
    Ingenting är som det har varit... En märklig ny rörelse sprider sig som en löpeld... Ingen makt på jorden kan stoppa dess framfart... ...och plötsligt är det liv du kände förbi.Men är detta slutet... eller början på en helt ny värld?"Förvandlingen" är en varm, fräsch och fartfylld fyrfärgsskildring av Bibelns Apostlagärningarna, kapitel 1-9. Detta 64-sidiga utdrag ur den kompletta 288-sidiga boken "Budbärarna" lyfter fram berättelserna om hur människors liv blir förvandlade genom Guds kraft: Petrus, Paulus och många fler. Idealisk för barn och ungdomar i mellan-, högstadie- och gymnasieålder, för konfirmander och ungdomsgrupper
    • Köp 3 för 27,00 kr/st
    • Köp 10 för 25,50 kr/st
    • Köp 25 för 24,00 kr/st
    • Köp 50 för 22,50 kr/st
    • Köp 100 för 21,00 kr/st
  90. Framtiden bor hos oss
    Framtiden bor hos oss
    Beskrivning
    Uttrycket »Att vara där det skaver« handlar om hur vi kan jobba vidare i situationer då vi inte är helt överens. Det är ett av tio förhållningssätt som Johanna Linder och Christina Byström beskriver i denna bok. Förhållningssätten har växt fram i nätverket Framtiden bor hos oss, där 25 mångfaldspräglade storstadsförsamlingar och pastorat ingår.

    I mångfaldsvardagen behövs en flexibel kyrka som är öppen för nya lösningar och nya sätt att se på omvärlden. Vad händer när vi öppnar dörren för flyktingar? Hur firar vi gudstjänst tillsammans när olika traditioner krockar? Hur hittar vi ett inkluderande vi när värdegrunden utmanas?

    Boken skildrar ärligt både de utmaningar och den rikedom som finns i mångfaldsarbetet, bland annat genom en mängd exempel hämtade från nätverkets församlingar. Genom boken går ledorden hopp och möjlighet som en röd tråd.

    2018 tilldelades nätverket pris som Årets förnyare i Svenska kyrkan.

    • Köp 3 för 198,00 kr/st
    • Köp 10 för 187,01 kr/st
  91. Fred i religionens namn!  En interreligiös fredsantologi
    Fred i religionens namn! En interreligiös fredsantologi
    Beskrivning
    En interreligiös fredsantologi

    Kan religioner vara en självklar och positiv kraft i det offentliga rummet? Idag märks en tilltagande religionskritik utifrån samhällets ökande sekularisering och internationella konflikter.

    Livsåskådning uppfattas höra till det privata och religion ses som grogrund för konflikt. Men tvärtemot gängse generaliseringar kring våld, konflikt och religion ser många religiösa själva på varandras olikheter med respekt – strävan efter rättvis fred är gemensam. I boken finns sju personliga skildringar om fredens grund och ursprung inom olika religioner. De visar sig gömma rika resurser för arbetet mot en fredligare värld. Fred i religionens namn! är en unik samling texter som visar på skillnader och likheter i religionernas uttryckssätt, traditioner och fredssträvanden. I en avslutande del finns studieplan och frågor för samtal och fördjupning.

    235,00 kr
  92. Frihet genom gränser : konsten att leva och livets nyanser
    Frihet genom gränser : konsten att leva och livets nyanser
    Beskrivning
    En utbredd föreställning är att vi är fria att göra vad vi vill, oberoende av någon eller något. I denna personligt hållna och nyfikna bok skärskådar Leif Carlsson samtiden och visar på vårt ständiga behov av goda gränser. Vi är inte enbart fria, utan också beroende av gränser för att må bra. Vi är inte enbart oberoende, utan också någons medsyster och medbroder.
    • Köp 3 för 193,50 kr/st
    • Köp 10 för 182,75 kr/st
    • Köp 25 för 172,00 kr/st
  93. From vision to action
    From vision to action
    Beskrivning
    "From Vision To Action" är en praktisk och uppmuntrande vägledning för att gå från vision till verklighet och förvalta kyrkans tillväxt. Den är för ledare i kyrkor som söker effektiva sätt att utföra den vision Gud har gett dem och flytta sin kyrka framåt. Boken är skriven av Tricia Neill som är verkställande direktör för Alpha International. I sin bok bygger Tricia Neill på mer än tolv års erfarenhet i Holy Trinity Brompton. Den ger värdefulla insikter för kyrkor i alla storlekar.
    120,00 kr
  94. Galleriet barnverksamhet CD
    Galleriet barnverksamhet CD
    Beskrivning
    100 bilder varav 15 i färg. CD skivan fungerar på PC och Mac.

    125,00 kr
  95. Galleriet kyrkoåret
    Galleriet kyrkoåret
    Beskrivning
    Galleriet: Kyrkoåret är en cd-skiva med bilder som du fritt får använda i din verksamhet. Här finns en bild för varje sön- och helgdag under hela kyrkoåret. Till stora högtider som jul och påsk finns flera olika motiv att välja mellan. Susanne Perssons uttrycksfulla bilder gör att din agenda kan få det där ”lilla extra”. Skivan innehåller 85 olika lineartbilder (svart-vitt). 15 av dessa finns dessutom i färg. Totalt alltså 100 bilder. Färgbilderna finns dessutom sparade i extra stort format, så att du kan använda dem till omslag, affischer och liknande.

    150,00 kr
  96. Galleriet Kyrksymboler
    Galleriet Kyrksymboler
    Beskrivning
    Galleriet: Kyrksymboler är en cd-skiva med bilder som du fritt får använda i din verksamhet. Här finns ljus, kors, duvor, kristussymboler, treenighetssymboler, änglar, händer och mycket, mycket annat. Anders Lagerdahls vackra, stämningsfyllda och effektfulla bilder gör att din trycksak, ditt brev eller din agenda kan få ”det där lilla extra”. Skivan innehåller 85 olika lineartbilder (svart-vitt). 15 av dessa finns dessutom i färg. Totalt alltså 100 bilder. Färgbilderna finns dessutom sparade i extra stort format, så att du kan använda dem till omslag, affischer och liknande.

    225,00 kr
  97. Glänta på dörren till Bibelns värld
    Glänta på dörren till Bibelns värld
    Beskrivning
    Änglar, skapelsen och 19 andra teman Ett enkelt ord kan väcka stora tankar. Vänner, Jesus, familj, skapelsen, ljus - mycket ryms i dessa ord.
    I den här boken sätts orden i en kristen kontext, och i varje tema blandas barnens perspektiv med Bibelns texter för att väcka tankar och funderingar att prata vidare om.
    Glänta på dörren till Bibelns värld är ett inspirerande arbetsmaterial för dig som är pedagog, musiker eller ledare i kyrkans barnverksamhet. Boken innehåller över 30 nyskrivna sånger, och både noter och CD med samtliga låtar medföljer. Boken och sångerna är skrivna av Andreas Kvist, församlingspedagog, och Mimmi Kvist, informatör, båda verksamma inom Svenska kyrkan
    • Köp 3 för 328,50 kr/st
    • Köp 10 för 310,25 kr/st
  98. Goda grupper : med pedagogisk dramalek
    Goda grupper : med pedagogisk dramalek
    Beskrivning
    Goda grupper ger konkreta tips på hur du kan använda dramalek som metod för att skapa en trygg och harmonisk grupp. I Goda grupper får du som ledare konkreta verktyg för att kunna - kartlägga en grupps hierarkier - upptäcka de informella ledarna i en grupp - uppmuntra nya kontakter och kompisrelationer - få med de passiva och återhållsamma barnen - skapa vi-känsla och sammanhållning - långsiktigt skapa trygghet och tolerans - ha roligt och skratta tillsammans! Materialet fungerar som stöd för dig som redan arbetar med dramalek, eller som handledning för dig som vill sätta igång. Boken innehåller ca 90 övningar, många med förslag på varianter. Boken är indelad i sex huvudkapitel, med rubriker som .Lär känna din grupp., .Stärka självkänslan. och .Motverka och förebygga mobbning.. I varje kapitel får du förslag på en mängd olika övningar som kan användas för att fokusera på just detta ämne. Här får du också tips på hur du som ledare kan agera i olika situationer . lika väl som exempel på fällor och vanliga misstag som är bra att undvika! Goda grupper kan användas som material i ett eget, fristående projekt, men fungerar lika bra som en del i ett mer heltäckande ämne som till exempel livskunskap. Författaren Camilla Strömberg är utbildad drama¬pedagog och har stor erfarenhet av att arbeta med grupper. Hennes övningar och arbetssätt går att använda i alla åldrar, från förskola till och med gymnasium.
    • Köp 3 för 225,00 kr/st
    • Köp 10 för 212,50 kr/st
View as Tabell Lista

Artiklar 201-300 av 785

per sida
Fallande ordning

Måndag 10-19

Tisdag- Fredag 10-17


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå