Måndag 10-19
Tisdag- Fredag 10-17
För avvikande öppettider se:
Öppettider
Arbetsveckan är slut och man är redo för helg. På fredagen vill man mest av allt ha något gott att äta och något gott att dricka till - utan att det kräver mycket tankemöda eller slit framför spisen. I Fredagsvinet tipsar vinskribenten Gunilla Hultgren Karell om de godaste vinerna för runt 100-lappen och snabblagade rätter som passar till. Pasta, fisk- och skaldjur, kött och sallader. Recepten är ordnade efter vintyperna - lätta och fylliga vita, rosé samt lätta och fylliga röda. Druvor, producenter och smakprofiler presenteras kortfattat och ger den vinintresserade läsaren det lilla extra vid sidan av de underbara kombinationerna av mat och vin.
Förlag | Bokförlaget Semic |
---|---|
Bredd | 202 |
Höjd | 267 |
Rygg | 13 |
Omfång (sidor) | 109 |
Mediatyp | Bok |
Bandtyp | Inbunden |
Utg.datum | 20120903 |
Upplagenr | 0 |
PLU | 9789155258382 |
ISBN | 55258382 |
Vikt (g) | 559.0000 |