Hundlydnad med klicker

En hund föds inte lydig utan formar sig efter de förutsättningar som finns. Ju mer tid du lägger ner på att aktivera och träna din hund, ju mer ökar chansen att den kan leva upp till dina förväntningar. Vad som räknas in i ordet lydig kan bara du bestämma, eftersom vi alla har olika krav på våra hundar. Du måste emellertid hitta ett gemensamt språk som både du och hunden kan förstå och det språket måste du bygga på tydliga signaler. Det är här klickern blir ett ovärderligt hjälpmedel. Att träna hunden genom att utnyttja dess nedärvda egenskaper och motivation ger dig en känsla av att kunna tala med hundar.

I boken får du reda på hur den här metoden startade. Steg för steg får du noggrant lära dig hur du ska gå tillväga under inlärningen och att lägga upp ett träningsschema. Hur du ska träna ledarrollen, kontaktövningar, sitt, ligg och stå, inkallning etc. tas upp ingående och i boken berörs även hur du kan komma tillrätta med en hund som drar i kopplet, gör koppelutfall mot andra hundar, hundslagsmål, "farliga hundar" samt stress och aggressivitet.

Författaren Peter Holmberg är utbildad lärare och hundägare. Han har under drygt tio år utbildat hundar och deras förare på lydnadskurser vid hundklubbar.
I lager
Mer information
Författare Lindh, Krister
Förlag Ica Bokförlag
Bredd 174
Höjd 246
Rygg 12
Omfång (sidor) 88
Mediatyp Bok
Bandtyp Inbunden
Utg.datum 20041109
Upplagenr 1
PLU 9789153425373
ISBN 53425373
Vikt (g) 402.0000
125,00 kr

Måndag - fredag 10 - 17

Lördagar  10-14


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå