Husmanskonst

"Vi talar inte om pimpinett mat, utan rejält käk. Låt trendnissarna strimla fläskläggen till pastan!"Efter femtio år vid spisen återvänder den svenska gastronomins grand old man till rötternaoch delar med sig av sin samlade kunskap om det han trots all berömmelse älskat och älskar mest av allt: svensk husmanskost!Resultatet är ett inbjudande praktverk med det mesta man behöver veta om älskade rätter som ärtsoppa med fläsk, mormors, pappas och hans egna köttbullar, skomakarlåda, kroppkakor, får i kål, fläsklägg med rotmos? ja, alla välkända läckerheter man kan önska sig på ett traditionellt svenskt middagsbord. Leif Mannerström är en prisad och stjärnprydd kock. Smak är hans liv, och han följer sin bestämmelse och skapar vidunderliga upplevelser för alla de matintresserade som besöker restaurang Sjömagasinet vid hamninloppet i Göteborg. Givetvis har restaurangen en stjärna i Guide Rouge.
I lager
Mer information
Författare Yeh, Tomas
Förlag Prisma
Bredd 220
Höjd 285
Rygg 24
Omfång (sidor) 255
Mediatyp Bok
Bandtyp Inbunden
Utg.datum 20061009
Upplagenr 1
PLU 9789151844626
ISBN 51844626
Vikt (g) 1460.0000
Lagerstatus 1ex
135,00 kr

Måndag 10-19

Tisdag- Fredag 10-17


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå