Jesus är hjälpsam. - CD

Den här gången råkar Mats & Anita ut för en klurig situation på skolgården. Den tuffa och stökiga Sam som alltid bråkar med Mats och Anita halkar i en hög av hundbajs och svimmar! De två kompisarna ställs inför två val: Ska de bara lämna honom där? Eller ska de vara hjälpsamma och hjälpa den som har det svårt?

Den här skivan bygger på den gyllene regeln - ”Allt vad ni vill att andra ska göra för er, ska ni också göra för dem”. Bibelberättelsen följer såklart i samma tema och handlar om den barmhärtige samariten, en man som hjälper sin fiende genom att rädda honom från döden, plåstra om honom och betala för hans hotell. Vilken kärlek att kunna göra det för sin nästa!

”Jesus är hjälpsam” är, som de andra skivorna i serien, gjord som ett barnmöte. Med fem välproducerade och moderna låtar samt fyra berättarspår. Ospon Sporre dyker som vanligt upp som en bonus i slutet med två roliga bus!

1. Kan inte sitta still (sång) 2. Mats & Anita på skolgården 3. Hjälpas åt (sång) 4. En hjälpsam man 5. Den gyllene regeln (sång) 6. Vad skulle Jesus ha gjort? 7. Mer lik Dig (sång) 8. Jesus du är bäst (sång) 9. Ospon Sporre på party-humör

I lager
Mer information
PLU 7320470212554
ISBN fcd9
50,00 kr

Måndag 10-19

Tisdag- Fredag 10-17

 

              OBS! OBS!

 

8-31/7 Har vi sommartider i butiken:  Måndag-Fredag 12-17

Från 1/8 är det Ordinarie öppettider igen.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå