Jesus är kärlek - Alexandra Hylleryd med vänner. - CD

Jesus är Kärlek” är den 7:e skivan i serien. Med 5 nyskrivna låtar och 4 berättelser fyllda av spänning och glädje tas barnen med på en resa som handlar om att få upptäcka hur fantastisk kärleken från Jesus är.

Då (dockan) Anitas föräldrar åker på bröllopsresa till Rom, får hon sova över hos sin bästa kompis Mats. Hans föräldrar berättar under grillkvällen hur det var när de träffades för första gången på badplatsen, Mats pappa blev så generad att han tappade badbyxorna. Mats hittar ett kärleksbrev som ramlat ut från Anitas väska. Är det kärlek på gång mellan de två bästisarna...? Vi får också följa en ung man som längtar bort från sitt hem på den stora gården, för att finna lyckan i ett annat land. Hemma på gården längtar den kärleksfulla fadern på att sin älskade son ska komma tillbaka.

Med på skivan finns också den tokige Ospon Sporre, busigare än någonsin bjuder han på flera bus som lockar fram många skratt.

Nytt för den här skivan är att vi har startat ett samarbete med en ny producent, Johannes Häger från Huskvarna.

Han har producerat fem nya, moderna låtar som griper tag i lyssnaren. Det är tre uptempo-låtar och två lugna. Låtarna passar både i söndagsskolan, på gudstjänsten och i bilen!

Ett måste för varje barnfamilj!

1. Det bubblar inom mig

2. Mats & Anita på kärleksuppdrag
3. Starkare än monster
4. Den kärleksfulla pappan
5. Ingenting
6. Jesus älskar DIG!
7. Min pappa Gud
8. Helt fantastisk
9. Ospon Sporre på nya äventyr

I lager
Mer information
PLU 7320470192269
ISBN 7320470192269
175,00 kr

Måndag till Fredag 10.00 - 17.00

Lördag och söndag stängt

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå