Jesus är störst - CD

Hej alla barn!

Jesus är verkligen störst! Och tänk, vi får känna honom. Han som håller hela jorden i sin hand. Han som vet hur många hårstrån du har på huvudet. Han längtar efter att få vara med dig! Livet med Jesus är spännande! Jesus, han är så cool. Han är bäst, han rockar! Och du – Han älskar dig!

Till dig som är vuxen

Den här skivan handlar om frälsningen. För barn är Jesus så naturlig och att ta emot Jesus är inget krångligt för dem. Ofta är det nog vi vuxna som komplicerar det :-) Våga prata med ditt barn om frälsningen. Vi hoppas att den här skivan kan vara en bra hjälp för dig som vuxen också!

På den här skivan…

Hur kommer det sig att Jesus kan finnas överallt på en gång och samtidigt få plats i ditt och mitt hjärta? Det berättar Anita för Mats när de är på Liseberg och åker berg- och dalbana. Vi får även följa med pojken som som gärna ville bjuda med sig av sin mat. Fast det bara var 2 bröd och 5 fiskar så gjorde Jesus så det räckte till flera tusen människor! Busfarbrorn Ospon Sporre tipsar om vad man kan göra en dag när man har tråkigt – med en pruttkudde på stan. Detta och mycket mer kan du höra på den här skivan. Och självklart är det supercoola låtar också som får alla att vilja hoppa och dansa.

I lager
Mer information
PLU 7320470169889
ISBN LCCD06
50,00 kr

Måndag 10-19

Tisdag- Fredag 10-17

 

              OBS! OBS!

 

8-31/7 Har vi sommartider i butiken:  Måndag-Fredag 12-17

Från 1/8 är det Ordinarie öppettider igen.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå