Jesus varje dag

Såldes i över 1 miljon exemplar på bara några månader när den kom ut i USA och utnämndes officiellt till 2018 års bästa kristna bok!

Stilla dig ett ögonblick och lyssna till Hans inbjudan. Jesus längtar efter att du ska vila i Hans närhet. Svårigheterna i livet kan ofta stjäla glädjen från våra hjärtan, men Jesus vill att vi ska uppleva Hans frid oavsett våra omständigheter.

Jesus varje dag är en ny helårsandaktsbok som ger läsaren hopp och tillförsikt. Den är skriven som om Jesus själv talar direkt till dig, på samma välkända och uppskattade sätt som Sarah Youngs tidigare böcker.

Andakterna bygger på bibelord och nya, personliga reflektioner och kommer på ett innerligt sätt fördjupa din relation med Jesus – Han som möter dig där du är och som alltid älskar dig.

Färgsidor och smidigt format med praktiskt läsband. VAD LÄSARNA TYCKER:
• Jag har läst om Jesus kallar på dig flera gånger. Den nya andaktsboken är lika bra, den hjälper mig att starta dagen tillsammans med Jesus!

• Den bästa andaktsboken! Jag upplever något från Herren att ta fasta på varje dag.

• Lika fantastiskt bra som Jesus kallar på dig, fast med nya dagliga texter. Jag har alltid några extra exemplar hemma som jag kan dela med mig av

I lager
Mer information
Författare Young, Sarah
Förlag Semnos
Omfång (sidor) 396
Bandtyp Inbunden
Utg.datum 201906
PLU 9789187827853
ISBN 87827853
215,00 kr
  • Köp 3 för 193,50 kr st och spara 10%
  • Köp 10 för 182,75 kr st och spara 15%

Juli, Öppet Måndag till Fredag 12.00 - 17.00

Lördag och söndag stängt

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå