View as Tabell Lista

Artiklar 101-200 av 291

Page
per sida
Fallande ordning
 1. En god, god far
  En god, god far
  Beskrivning
  Grammisvinnaren och lovsångsledaren Chris Tomlin och Pat Barrett, berättar tillsammans om den lilla björnen Tucker, vars liv, och folkets liv i den lilla staden, för alltid förändras när de får lära sig hur stor kungens kärlek är till dem. När Tuckers vänner behöver hjälp beger han sig av på en resa för att träffa kungen som bor i ett slott där dörren alltid är öppen.

  Den här hjärtevärmande berättelsen, tillsammans med Lorna Husseys underbara och underfundiga illustrationer, talar om för barn, unga och gamla, att Gud är en god, god far och att de är älskade av honom.

  Du har hört tusen berättelser, men sanningen i det du här får läsa om den goda, goda pappan kommer att röra vid ditt hjärta. Den här vackra bilderboken, skriven av grammisvinneran och lovsångsledaren Chris Tomlin och Pat Barrett, kommer att ge barn en större förståelse av vem Gud är och vilka de är eftersom de är älskade av honom.

  En god, god far är inspirerad av lovsången “Good Good Father”, som går att höra på Chris Tomlins nya album. Den lilla björnen Tucker vill ge den perfekta presenten till kungen, för att övertyga honom om att hjälpa dem. Längs vägen till slottet möter han ett antal roliga djur som alla ger honom råd, vilka bara gör honom mer förvirrad över hurdan kungen verkligen är. Han känner sig inte alls säker på att kungen verkligen kommer att vilja hjälpa honom. Just när Tucker är redo att ge upp möter han kungen som springer mot honom med öppna armar och erbjuder honom kärlek, förståelse och hjälp. Om Chris Tomlin: En älskad lovsångsledare med många kända och älskade lovsångsalbum bakom sig, förutom en grammis och flera andra Awards. Bland hans sånger kan nämnas: “How Great is Our God”, “Amazing Grace (My Chains Are Gone)”, “Our God”, och nu senast “Good Good Father”. Men mer än allt annat älskar Chris att vara make till Lauren och pappa till Ashlyn och Madison

  . Om Pat Barrett: En make, pappa, låtskrivare och lovsångsledare som bor i Atlanta, Georgia. Han är lovsångspastor i Grace-Midtown Church och har skrivit “Good Good Father” tillsammans med Chris Tomlin. Pat reser också en hel del med lovsångsbandet Housefires.

  • Köp 3 för 117,00 kr/st
  • Köp 10 för 110,51 kr/st
 2. Era fiender
  Era fiender
  Beskrivning
  I en värld som förlorat sitt fäste är allt tillåtet ...

  Madelene har gillat Benjamin länge, ända sedan de var barn, men är medveten om att en relation mellan dem är omöjlig. Deras familjer har varit bittra fiender i generationer och hennes bror Lukas hyser ett brinnande hat mot Benjamin.

  Sista terminen på gymnasiet nås de av beskedet att alla ungdomar mellan 15 och 20 år är inbjudna att delta i ett statligt bostadslotteri. Benjamins instinkter skriker åt honom att något inte stämmer, men hur han än vänder och vrider på informationen kan han inte upptäcka vad som är fel. Madelene vet exakt vad det handlar om – en hemlighet som kastar henne rakt in i de ångestattacker hon var övertygad om att hon lämnat bakom sig.

  Vilka spekulationer som än förekommer kring lotteriet hade inget kunnat förbereda varken Benjamin eller någon annan på konsekvenserna av det. Deras värld kommer snart att skakas om på ett sätt ingen hade trott var möjligt ...

  150,00 kr
 3. Ett ovanligt jullov
  Ett ovanligt jullov
  Beskrivning
  Birgitta hade klarat av att börja första klassen i skolan långt där nere i södra Indien och nu var det dags för jullov! Men inte ett svenskt jullov - med snö och vinterkyla, utan ett äventyr med ormar och låtsasgran av ståltråd och grönt silkespapper...
  Barnbok av Birgitta Ekman Del 3 i serien om Birgittas uppväxt som missionärsdotter i indien.
  75,00 kr
 4. Fader Vår
  Fader Vår
  Beskrivning
  Fader vår för barn.
  24,99 kr
 5. Farligheter i Indien
  Farligheter i Indien
  Beskrivning
  Nu ska jag berätta lite mer om de rödhåriga syskonen Nilsson, som bodde i Indien med sina föräldrar som var missionärer.
  Kanske du har läst om "Flickan som inte ville börja skolan" och de andra berättelserna?Jag hoppas det, för då känner du redan de här barnen. Ha det så trevligt nu när du läser eller lyssnar till den här berättelsen.
  75,00 kr
 6. Fira med Nalle Puh och hans vänner-Alla årets höjdpunkter
  Fira med Nalle Puh och hans vänner-Alla årets höjdpunkter
  Beskrivning
  Begagnad i gott skick
  100,00 kr
 7. Flickan som inte ville börja skolan
  Flickan som inte ville börja skolan
  Beskrivning
  Att börja skolan är roligt och spännande för de flesta barn. Men hur känns det när man först måste åka tåg långt, långt bort och sedan när skolan börjar säga adjö till mamma och pappa och bo alldeles själv på skolan? Storasyster fanns ju visserligen där, men ändå...
  Det här är berättelsen om flickan som inte ville börja skolan och hur det ändå gick bra till slut!
  75,00 kr
 8. Förskräckliga Förskolan
  Förskräckliga Förskolan
  Beskrivning
  Jag måste ha kommit fel?

  Första dagen på ett nytt ställe är alltid pirrigt. Men Märtas nya förskola visar sig vara riktigt förskräcklig. Pappa har råkat lämna henne på en förskola för monster!

  Hur ska det gå att ha en häxa till fröken och äta padda med mos till lunch? Och kommer verkligen monsterbarnen vara snälla mot henne? >p> Förskräckliga förskolan är den första delen i en serie om Märtas rysliga liv. Och precis som vanligt är det hög igenkänning och twistad humor från bilderboksduon Ola och Evalotta Belin.

  Evalotta och Ola Belin jobbar båda med barnkultur och design på heltid. Tillsammans har de skapat Förskräckliga förskolan, som är deras femte barnbok. Tidigare har de gett ut populära, Rut flyttar ut, Tända lampan, Vilse och Det finns inga monster.

  • Köp 3 för 130,50 kr/st
  • Köp 10 för 123,25 kr/st
 9. Gabriel är bäst på att...
  Gabriel är bäst på att...
  Beskrivning
  Gabriel är bäst på att… är en bok med charmiga illustrationer och ett trevligt och lättillgängligt språk. Barnen lär sig klassiska liknelser samtidigt som de får höra att de är unika och allra bäst på att vara sig själva!

  Glad som en lärka, tyst som en mus. Liten som en ärta, stor som ett hus.

  Läs och fundera och lär på detta sätt. Vänd blad så får du se om du har gissat rätt!

  Åsa-Pia Andersson är författare och illustratör. Hon älskar färg och form och hon har ritat och målat i hela sitt liv. Hon får sin inspiration från allt runt omkring henne men mest av allt från sina tre barn. Gabriel är bäst på att… är Åsa-Pias femte bok.

  • Köp 3 för 54,00 kr/st
  • Köp 10 för 51,00 kr/st
 10. Godnatt alla mina drakar
  Godnatt alla mina drakar
  Beskrivning
  Har du hört talas om Driss och hans drakar? Kanske inte. Men de finns, lika säkert som du finns. Drakarna bryr sig minsann inte om vilken dag eller kväll det är. De dyker till och med upp på lördagskvällar alltid precis i den stunden då Driss är på väg att somna. Då hörs ljudet av draktassar mot golvet. Sedan lägger de sig tillrätta på täcket i Driss säng och kräver: "Vi vill veta vad som var bäst med idag! Berätta nu!

  • Köp 3 för 90,00 kr/st
  • Köp 10 för 85,00 kr/st
 11. Godnatt min skatt
  Godnatt min skatt
  Beskrivning
  Ny antologiskatt!Vilken härlig godnattblandning! I denna nya, fräscha antologi har vi samlat de bästa bilderböckerna på temat godnatt och dessutom lagt till några av de finaste vagg- och godnattvisorna! Boken har ett vackert format och ett rikt omfång. Här ryms de bästa berättelserna ? som Astrid Lindgrens och Ilon Wiklands Jag vill inte gå och lägga mig ? och här möter vi älskade bilderboksfigurer som Milla, Bu och Bä, Bobo, Lilla Spöket Laban, Gittan och älgbrorsorna och Ellen. Nyskrivet och nytecknat finns också ? till exempel en kul godnattsaga med Rut & Knut & lilla Tjut!
  75,00 kr
 12. Gröna bilen gör sig klar
  Gröna bilen gör sig klar
  Beskrivning
  Att följa med pappa i den lilla gröna bilen är det roligste Anders vet. Men innan de kan ge sig av måste bilen göras klar. Här kan du läsa om hur Anders hjälper pappa att den den gröna bilen klar för en åktur!Från 2 år
  50,00 kr
 13. Gud är alltid med : andaktsbok för små och stora
  Gud är alltid med : andaktsbok för små och stora
  Beskrivning
  Allt ifrån hemligheter, känslor och ovänskap till bråttomdagar, husdjur och sommarlov får plats i Gud är alltid med -- en andaktsbok med vardagsnära texter för både små och stora. Bokens berättelser, dikter och böner passar att användas både hemma och i kyrkan. Ett utförligt ämnes- och förstaradsregister gör det enkelt att hitta.>Författaren Anna Dunér har framför allt gjort sig känd för de uppskattade böckerna om Emilia. På Libris har hon tidigare gett ut Regnbågsväder, en bok för barn om sorg och glädje.
  75,00 kr
 14. Hannes och Julia
  Hannes och Julia
  Beskrivning
  Han är tjugotre år. Hon är tjugo. Han jobbar på verkstad. Hon går första året på universitetet. Hans mamma stack under uppväxten och hans pappa sitter i fängelse. Hon bor fortfarande hemma. Han ägnar fredagskvällarna åt fighter, festande och streetrace. Hon ägnar dem åt att spela sällskapsspel och äta kladdkaka. Han är gängledare. Hon är ungdomsledare.

  Det enda de har gemensamt är att de dras oemotståndligt till varandra …

  Utvaldes till en av årets bästa böcker av tidningen Dagen när den släpptes första gången.

  ”Den här boken fick mig att tänka till. Bakom alla hårda ytor finns en människa. Precis som jag. Och alla kan förändras.”

  Hanna Christenson bor utanför Stockholm med sin familj. Hon har skrivit ett flertal uppskattade böcker för både ungdomar och vuxna.

  125,00 kr
 15. Härligt stökigt!
  Härligt stökigt!
  Beskrivning
  I Disneys Kul att läsa-serie kan barnet ta sina första steg in i läsvärlden. Böckerna i serien bygger på följande tankar om böcker och läsande: Läsning hänger ihop med lust - det ska vara roligt och spännande att läsa! Att öva sin läsning i välkända miljöer gör det lättare för barnet att förstå texten. Bilderna i böckerna är konstruerade som små kortfilmer som barnet omedelbart kan avkoda. De fina bilderna fungerar som en bro över mot själva texten. Barnet kan alltid gå från en Kul att läsa-bok med känslan av att ha förstått berättelsen. Den här läsframgången uppmuntrar barnet att fortsätta sitt läsande. Svårighetsgraden och textmängden anpassat efter inläringen i förskolan och det första skolåret. Kul att läsa-böckerna kan "läsas" av barnet självt, men det är en fördel att en vuxen läser tillsammans med barnet de första gångerna
  50,00 kr
 16. Hej Gud
  Hej Gud
  45,00 kr
 17. Henry, husse och James
  Henry, husse och James
  Beskrivning
  Henry, husse och James hade alltid hängt ihop. Till den dagen James sa ”So long!” och gav sig av på ett eget äventyr. Henrys ben smakar trist, och husse är inte heller rolig längre. Om kvällarna sitter husse och Henry på bänken uppe på kullen. Klara nätter ser de stjärnorna tändas och husse spelar låtar på sitt munspel som får stjärnorna att se suddiga ut, men ibland blir det en glad melodi. Sedan kliar han Henry bakom öronen och säger: ”Du ska se, snart kommer James hem till oss igen.” Men ingen James syns till. Ska det alltid vara så här?

  En bok om att längta efter någon man tycker riktigt mycket om.

  Stina Jonssons böcker ger hopp och leenden för såväl barn som vuxna.

  Mats Molid arbetar som illustratör och har gjort bilder till många barnböcker.

  110,00 kr
 18. Himlen finns på riktigt - för barn
  Himlen finns på riktigt - för barn
  Beskrivning
  En treårig kille ...en mirakulös resa till himlen ... och ett mycket viktigt budskap till barnen ...Jesus älskar VERKLIGEN barnen.Och han älskar VERKLIGEN dig!
  75,00 kr
 19. Himlen var alldeles blå
  Himlen var alldeles blå
  Beskrivning
  Det här är berättelsen om Gud, en ark fullastad med djur och en man som skilde sig från mängden - Noa.
  Det här är berättelsen om Noas ark som du aldrig hört den förut!
  75,00 kr
 20. Hjärtat mitt
  Hjärtat mitt
  Beskrivning
  De finaste sångerna, verserna och lekarna vi vet om är samlade i Hjärtat mitt. Vi önskar att de ska bli favoriter hemma hos er också. Här finns över 70 illustrerade sidor med mys och kul för dig och ditt barn. I registret får ni en hint om när de olika texterna passar extra bra i förhållande till barnets ålder. Boken kan självklart läsas i vilken ordning som helst, och barnet växer inte ifrån boken..
  85,00 kr
 21. Hurra, för pappa Åberg!
  Hurra, för pappa Åberg!
  Beskrivning
  Nu är det bara en dag kvar till pappas födelsedag. Alfons har stora bekymmer. Han vill så gärna ge bort ett riktigt fint paket ...
  50,00 kr
 22. Inbrott i skolan
  Inbrott i skolan
  Beskrivning
  Det har varit tjuvar i skolan! Datorerna är borta och nu hittar inte Edvin sin matte-remsa heller. Kan tjuvarna ha tagit den också? 
  Helena Bross omåttligt populära serie "Klass 1b" toppar ständigt försäljningslistorna. Det är lättlästa böcker där både killar och tjejer kan känna igen sig. Inbrott i skolan är den artonde, helt fristående delen i serien.
  50,00 kr
 23. Jag kan läsa själv! Leksakslådan
  Jag kan läsa själv! Leksakslådan
  Beskrivning

  LÄTT ATT LÄSA - MED STOR STIL!

  De roliga, korta berättelserna har stor, tydlig text och är lätta att läsa. Efter varje saga finns de svåraste orden en gång till. De härliga illustrationerna i färg gör läsningen ännu roligare!

  65,00 kr
 24. Jamen Benny
  Jamen Benny
  Beskrivning
  Favoriten Benny äntligen i Klumpe Dumpe! Nu har Benny fått en bror. Han ville det. Och då fick han det. Hela dagarna suger lillebror på sin napp. Benny får inte smaka, han är redan trött på lillebror. Benny vill hellre ha nappen.
  50,00 kr
 25. Johannabarnet
  Johannabarnet
  Beskrivning
  Johannabarnet är fött. Samtidigt, på himlen över höghuset, tänds en stjärna. Alla blir så glada och gubbarna på macken och tanten i affären skyndar dit. En dag går Johannabarnet ut i världen. Hon köper korv, minst tio stycken, och dom andra, dom som är hungriga, dom får också... Debuterande Victoria Hammar har skrivit en poetisk text och Joanna Rubin Dranger har gjort underbara bilder.
  75,00 kr
 26. Josef och hans bröder
  Josef och hans bröder
  Beskrivning
  Bok med berättelsen om Josef med målade bilder.
  20,00 kr
 27. Josua och slaget om Jeriko
  Josua och slaget om Jeriko
  Beskrivning
  Playpack med pyssel. pussel och bok om Josua. Man kan färglägga sidorna. Innehåller också två enkla pussel.
  • Köp 3 för 13,50 kr/st
  • Köp 10 för 12,75 kr/st
  • Köp 25 för 12,00 kr/st
  • Köp 50 för 11,25 kr/st
 28. Kalabaliken i Betlehem
  Kalabaliken i Betlehem
  Beskrivning
  Julberättelsen med text och målade bilder.
  75,00 kr
 29. Känn igen 25 blommor
  Känn igen 25 blommor
  Beskrivning
  Här kommer en ny serie moderna naturböcker för stora och små med roliga fakta som ger mersmak. Lär dig känna igen de allra vanligaste blommorna! Björn Bergenholtz berättar och tipsar om 25 blommor som växer längs stigen, i skogskanten och ute på ängen.
  65,00 kr
 30. Kapten Kroks skatt
  Kapten Kroks skatt
  Beskrivning
  I Disneys Kul att läsa-serie kan barnet ta sina första steg in i läsvärlden. Böckerna i serien bygger på följande tankar om böcker och läsande: Läsning hänger ihop med lust - det ska vara roligt och spännande att läsa! Att öva sin läsning i välkända miljöer gör det lättare för barnet att förstå texten. Bilderna i böckerna är konstruerade som små kortfilmer som barnet omedelbart kan avkoda. De fina bilderna fungerar som en bro över mot själva texten. Barnet kan alltid gå från en Kul att läsa-bok med känslan av att ha förstått berättelsen. Den här läsframgången uppmuntrar barnet att fortsätta sitt läsande. Svårighetsgraden och textmängden anpassat efter inläringen i förskolan och det första skolåret. Kul att läsa-böckerna kan "läsas" av barnet självt, men det är en fördel att en vuxen läser tillsammans med barnet de första gångerna
  50,00 kr
 31. Kärlek från mumintrollen
  Kärlek från mumintrollen
  Beskrivning
  Kärleken är tystlåten, kärleken är vild. Kärleken är försiktig, kärleken är modig. Kärlek är att hålla nära, och att släppa iväg. Kärleken är allt. Nu kommer Mumintrollen med en perfekt presentbok till någon du tycker om. Passar till både partner, bästisen, farmor och din lilla favoritunge.

  • Köp 3 för 76,50 kr/st
  • Köp 10 för 72,25 kr/st
 32. Klara Tulpan sex år
  Klara Tulpan sex år
  Beskrivning
  Klara Tulpan ska fylla sex år. Det gör man bara en enda gång, och fastän hon kommer att fortsätta vara sex år yngre än sin storasyster ser hon mycket fram emot sin födelsedag. Kalas ska hon ha förstås -- ett stort kalas som inte får plats hemma. Och nu ska hon kanske äntligen få ett småsyskon! Och en katt! Det är mycket som måste hinnas med innan man börjar skolan
  • Köp 3 för 42,50 kr/st
 33. Kringel
  Kringel
  Beskrivning
  En ljuvlig morgon i maj föddes fem små taxvalpar. En av dem var Kringel. Kringel växte och växte och växte, och när han var fullvuxen hade han blivit den längsta taxen i hela världen. För en tax är det fint att vara lång och Kringel vann en massa priser och beundrades av alla utom Fiffi, och det var just henne som Kringel ville gifta sig med... Kringel är en amerikansk bilderboksklassiker som kom ut i USA för första gången 1944 och i Sverige 1971. Kringel ingår i serien ''Ekorrböckerna'', en bilderboksserie med böcker som lästs och älskats av tidigare generationer barn. Här finns böcker av hög kvalitet till ett lågt pris!
  50,00 kr
 34. Låt barnen komma
  Låt barnen komma
  Beskrivning
  Den här boken är ett hjälpmedel vi kan ha när barnen ska förberedas för nattvarden.
  20,00 kr
 35. Lätta lekar
  Lätta lekar
  Beskrivning
  För den som har problem att komma på roliga aktiviteter för barnen är detta en perfekt idébok! Här finns 95 enkla och opretentiösa tips på lekar utan större materialkrav som passar både inomhus och utomhus. De olika lekarna sätter både små och storas fantasi, räkne- och läskunskaper, koordination och tävlingsnerver på prov. Lekarna är indelade efter olika platser och tillfällen som kan uppmana till lek: på gården och i trädgården på stadspromenad i skog och mark regniga dagar väntans tider bilfärder på restaurang när barnen är sjuka
  75,00 kr
 36. Lekstund med Noa
  Lekstund med Noa
  Beskrivning
  Noa, hans stora ark och alla djuren.

  Plocka bort de löstagbara bitarna för att se vad Noa och hans familj gör.

  • Köp 3 för 45,00 kr/st
  • Köp 10 för 42,50 kr/st
 37. Levande berättelser 1-10 komplett
  Levande berättelser 1-10 komplett
  Beskrivning
  Begagnade i mycket bra skick
  495,00 kr
 38. Lilla barnkammarboken : grodor, prinsar och prinsessor
  Lilla barnkammarboken : grodor, prinsar och prinsessor
  Beskrivning

  Här hittar du de mest omtyckta prins- och prinsessagorna som "Törnrosa", "Lilla sjöjungfrun", "Prinsessan på ärten" och "Askungen". Alla rikt illustrerade av våra främsta tecknare. Med boken följer en skiva där etablerade artister och skådespelare läser några av sagorna från boken.


  Lilla barnkammarboken - ny serie i mindre format och omfång, men med samma höga kvalitet som de älskade Barnkammarböckerna. Hittills har utkommt: "Godnattvisor", "Rim och ramsor för händer, fötter och kropp", "Sju små sagor" och "Julsånger".


  Sagor på cd-skivan
  1. Askungen - Niklas Hjulström
  2. Snövit - Vanna Rosenberg
  3: Lilla sjöjungfrun - Helge Skoog
  4. Prinsessan på ärten - Vanna Rosenberg
  5. Törnrosa - Niklas Hjulström
  6. Grodkungen - Helge Skoog
  7. Rapunsel - Vanna Rosenberg

  135,00 kr
 39. Lilla barnkammarboken : julsånger
  Lilla barnkammarboken : julsånger
  Beskrivning

  I "Lilla barnkammarboken: Julsånger" finns de 26 mest omtyckta klassiska julvisorna som "Bjällerklang", "Goder afton", och "Tre pepparkaksgubbar" och lite nyare julsånger som "Pepparkaksparaden" och "Jag såg mamma kyssa tomten". Alla rikt illustrerade av våra främsta tecknare. Med boken följer en skiva där etablerade artister sjunger några av sångerna från boken. En del av sångerna har även instruktioner om hur man gör vid dans kring granen.


  Sånger på cd-skivan:
  1. Pepparkaksparaden - Nassim Al Fakir
  2. We wish you a merry christmas - Sofia Olsson
  3. Nu är det jul igen - Tony Könberg och Tord Lundgren
  4. Tomtarna - Hjördis Bornemark
  5. Bjällerklang - Anders Lundin
  6. Mössens julafton - Linda Sundblad och Ida Melin
  7. Feliz Navidad - Jasmine Kara
  8. Jag såg mamma kyssa tomten - Sofia Helin
  9. Tre pepparkaksgubbar - Tony Könberg och Tord Lundgren
  10. Nu tändas tusen juleljus - Sofia Svensson och klass 4, Essviks skola
  11. Nu så är det jul igen - Barnkammarkören
  12. Marsipangrisen - Ida Melin
  13. Stilla natt - Brolle

  135,00 kr
 40. Lilla Björns stora tröja
  Lilla Björns stora tröja
  Beskrivning
  En morgon när Stora Björn tar på sig sin bästa tröja i hela världen har den blivit för liten. Lilla Björn tycker att den blir alldeles lagom åt honom istället. Men Stora Björn vill egentligen inte alls lämna den ifrån sig ... En berättelse om avundsjuka med favorittröjan tryckt i mjukt material på varje uppslag. Och med ett lyckligt slut!
  • Köp 3 för 45,00 kr/st
  • Köp 10 för 42,50 kr/st
  • Köp 25 för 40,00 kr/st
  • Köp 50 för 37,50 kr/st
 41. Lilla jag går på skattjakt
  Lilla jag går på skattjakt
  Beskrivning
  Lilla jags mamma har läst i Bibeln om att man ska samla skatter i himlen. När Lilla jag får höra det beger hon sig ut på skattjakt. På vägen möter hon en liten fisk, en farbror, några barn och kyrkovaktmästaren. Men några skatter hittar hon inte... eller hur är det egentligen? Vad är himmelska skatter för något?
  120,00 kr
 42. Lilla jag går till Gud
  Lilla jag går till Gud
  Beskrivning
  Lilla jag går till Gud handlar om Lilla jag som har något som hon vill be Gud om. Nämligen en jätteviktig sak. På vägen dit möter hon flera vänner: Mannen med herdestaven, en liten pojke, en hund, ett stort och mäktigt lejon, men också ett odjur. Hon går och går, men kommer hon att få det som hon ville be om?

  Den här underbart illustrerade boken delar ett djupt budskap, samtidigt som den är underhållande, rolig och förtrollande härlig. Många barn kommer att be om att få läsa den här boken om och om igen. Med sig får de då också att Gud alltid finns med oss, att han hjälper och leder oss och att ibland kan vi själva vara svaret på vår bön.

  120,00 kr
 43. Lilla räkneskolan
  Lilla räkneskolan
  Beskrivning
  Tänk att man faktiskt kan räkna allting! Blommor och pinnar i naturen, timmar och minuter på klockan och tänder i munnen. Häng med Malla och hennes lillebror Otto när de provar att skriva siffror, räkna sitt lördagsgodis, leka affär, baka, mäta och väga. Hur långt är egentligen ett halvår? Hur mycket är dubbelt så mycket? Och hur funkar plus och minus? Mamma, pappa och farmor visar med enkla och roliga lekar hur det här med siffror egentligen funkar.

  Lilla skolan är en omtyckt bokserie som nu kommer i en uppdaterad version med helt nya illustrationer. Här kan alla barn på ett roligt sätt förbereda sig för den riktiga skolan. Boken innehåller massor av tips på lekar, pyssel och aktiviteter där man på ett naturligt och kul sätt upptäcker siffror och räkning i vardagen.

  • Köp 3 för 67,50 kr/st
  • Köp 10 för 63,75 kr/st
 44. Lillan & Tiss letar chokladträd
  Lillan & Tiss letar chokladträd
  Beskrivning
  "Lillan & Tiss letar chokladträd" är första boken i en bilderboksserie om hur Lillan & Tiss åker jorden runt och tar reda på fakta om saker som de i vanliga fall köper i mataffären eller tar fram ur köksskåpet men aldrig har sett "på riktigt". Så först ut är choklad. Ja, varför är choklad brun egentligen? Följ med Lillian & Tiss på en spännande och sprallig resa i kakaodjungeln, där de får lära sig hur kakao blir choklad och hur choklad får sin bruna färg. När du läst färdigt kan du göra egen indiandrickchoklad eller baka en smarrig chokladkaka med Lillan & Tiss egna recept. "Jag som skrivit boken heter Anna-Sofia Winroth. Till vardags jobbar jag med att göra choklad. På mina jobbresor har jag sett hur undervisning och kundkap skapar positiv förändring. Förhoppningsvis kan sagan om Lillan & Tiss inspirera läsaren, barn som vuxna, till att välja ekologisk och etisk choklad. Och naturligtvis andra sjysta råvaror..."

  75,00 kr
 45. Lisa hos tandläkaren
  Lisa hos tandläkaren
  Beskrivning
  Lisa har tandvärk. Pappa följer henne till tandläkaren, och det är faktiskt inte så farligt att laga ett hål. Fast när det blir pappas tur att sätta sig i tandläkarstolen, blir han alldels vit i ansiktet¿ Två böcker med typisk Magnus Carlsson -humor. Den tecknade serien om Lisa visades senast i SVT julen ¿99.
  50,00 kr
 46. Lova att jag får
  Lova att jag får
  Beskrivning
  Fjärde boken om Tilda!Klassresan närmar sig och Tilda har ingen som helst lust att följa med. Och så måste hon sälja salamikorv - DJURKÖTT!- hon som älskar djur och dessutom är vegetarian.Men om hon får den där valpen, världens sötaste, då kommer allt bli toppen. Tills det visar sig att den söta valpen kissar överallt och till och med tuggar i sig hennes nya festskor.Lika fnissigt, tr
  65,00 kr
 47. Mamma Mu läser
  Mamma Mu läser
  Beskrivning

  Kråkan pekade på Mamma Mu.
  Hmm vad gjorde DU i natt om jag får fråga??? Jag såg nog att du kom hem i BILEN!!!
  Mamma Mu tog sin bok i famnen och blundade.
  Jag var på blibluteket. Jag läste, sa hon längtansfullt.
  Kor kan inte läsa böcker. Kor SKA inte läsa böcker! Kor ska vara hemma!! Krax!
  Kråkan sjönk ihop på marken.
  Varför kan inte du göra lite vanliga saker, cykla och klättra i träd...

  75,00 kr
 48. Matteus går på marknaden
  Matteus går på marknaden
  Beskrivning
  Matteus går vilse i en liten stad.Han träffar några andra barn och börjar leka. Till slut har han tappat bort sina kusiner som han följer med.
  15,00 kr
 49. Maximus åker på semester
  Maximus åker på semester
  Beskrivning

  Maximus åker jetplan till Amerika på semestern

  24,99 kr
 50. Maximus dåliga dag
  Maximus dåliga dag
  Beskrivning

  Idag är en dag när allt går fel. Kommer Maximus att klara sig igenom?

  30,00 kr
 51. Maximus och salladstjuvarna
  Maximus och salladstjuvarna
  Beskrivning

  Maximus trädgårdsland är det finaste av alla. Vem skulle våga stjäla hans sallad?

  24,99 kr
 52. Maximus tittar på teve
  Maximus tittar på teve
  Beskrivning

  Maximus är helt fast i TV.tittanden och hans vänner försöker hjälpa honom.

  30,00 kr
 53. Min första Bibel
  Min första Bibel
  Beskrivning
  Bibelberättelser skrivna för små barn. Korta texter med härliga bilder. När en liten figur dyker upp får du förslag på en aktivitet att göra tillsammans. En Bibel med roliga hål, spänne och handtag för nyfikna fingrar. Passar utmärkt som gåva vid dop eller barnvälsignelse.
  • Köp 3 för 90,00 kr/st
  • Köp 10 för 85,00 kr/st
  • Köp 25 för 80,00 kr/st
  • Köp 50 för 75,00 kr/st
 54. Min morfar och isbjörnarna
  Min morfar och isbjörnarna
  Beskrivning
  Lurvs morfar tycker så mycket om isbjörnar att han helst vill vara en själv. Men när Lurv och morfar äntligen får chansen att träffa riktiga isbjörnar går det inte riktigt som de tänkt sig.Lurv och hans familj bor på zoo. Hans pappa är en blodtörstig tiger, hans mamma en noshörning som bakar lerkakor, hans syster en steppande giraff och hans två bröder är apor som kan göra konster. Lurv själv tjänar sina fickpengar genom att spela isbjörn. På kvällarna tar hela familjen av sig sina kostymer. Eller nästan varje kväll i alla fall.Lurvs morfar är så förtjust i att vara isbjörn att han helst skulle vilja vara en på riktigt. Men när han och Lurv vinner en kryssning till Arktis, blir det inte riktigt som de tänkt sig. Vem är den mystiska flickan med spetsiga öron? Och kan renar verkligen flyga? Vad är det för bjällror som hörs hela tiden? Och hur går det när de två deltids-isbjörnarna möter riktiga isbjörnar? Måste Lurv och hans morfar äta rå fisk resten av livet? Böckerna i serien Knäppa familjen är lättlästa, spännande och fulla av skruvad humor.
  50,00 kr
 55. Min räknarbok
  Min räknarbok
  Beskrivning
  Nyutgåva av Min räknarbok! "Texten är skriven nästan i versform vilket gör att den blir rolig både att läsa och lyssna till. Bilderna är enkla men ändå fyllda av detaljer som lockar till att räkna hur många man kan hitta av samma sak. Boken är tänkt för de lite större barnen, men är även rolig för de mindre mycket tack vare de härliga bilderna." (Nya Norrland)
  75,00 kr
 56. Min sagoskatt med klassiska sagor
  Min sagoskatt med klassiska sagor
  Beskrivning
  Min sagoskatt med klassiska sagor är en vacker utgåva med våra mest älskade klassiker! Vad är mysigare än att sjunka ner i soffan med en riktigt bra sagobok? Här illustreras några välkända sagor med vackra bilder, fulla av fina detaljer. Det är dags för en ny generation att upptäcka dessa spännande sagor!

  Boken innehåller sagorna: Askungen, Mästerkatten i stövlar, Guldlock och de tre björnarna, Den fula ankungen, Tummelitens äventyr, Snövit och de sju dvärgarna, Aladdin och hans underbara lampa, Jack och bönstjälken, Rödluvan och vargen Pinocchio.

  115,00 kr
 57. Min skattkammare 1 : Rida, rida ranka
  Min skattkammare 1 : Rida, rida ranka
  Beskrivning

  Klappa, klappa händerna små!
  Tussa, tussa hundarna!
  Räven han går på isen.
  Ta inte bort,
  ta inte bort
  mammas egen gullegris!

  Kom med in i böckernas fantastiska värld. Öppna dörren till ordens, ramsornas och sagornas skattkammare. Lek, läs och titta tillsammans.

  1997 var det 50 år sedan Min skattkammare kom ut för första gången. Min skattkammare blev en av Sveriges mest spridda och lästa bokserier. 1983 gjordes den om under namnet Min nya skattkammare. Nu firar vi 50-årsjubileet med att ge dagens barn deras egen min skattkammare.

  Min skattkammare innehåller ett urval av det bästa som skrivits och illustrerats för barn genom åren. En kulturskatt som blandar muntlig tradition, klassiska bilderboksfigurer och nyaste nytt i barnlitteraturen. Med rim och ramsor, bilder, sånger och lekar slår min skattkammare broar mellan generationerna.

  Min skattkammare 1. Rida, rida, ranka är en vacker och slösande rik bok full av rim och ramsor att läsa med de minsta barnen en skattkammare fylld av ordglädje och bildrikedom. Här finns pip- och killramsor, finger- och tåramsor, vaggvisor och rörelselekar, nonsensrim, sånger och korta sagor. Allt i ett nytt och fräscht urval och med många nya illustrationer av bl a Marit Törnqvist, Anna-Clara Tidholm, Pija Lindenbaum, Anna Höglund, Jan Lööf, Jockum Nordström, Charlotte Ramel och Eva Eriksson.

  Min skattkammare 1. Rida, rida, ranka är den första delen i en serie om fem delar.


  Marianne von Baumgarten-Lindberg, Ingela Davidson har stått för urvalet. Ingela Davidson är barnbokhandlare på Junibacken i Stockholm. Marianne von Baumgarten-Lindberg startade Barnens Bokklubb, Sveriges största barnbokklubb. Hon var under många år chefredaktör på Vi Föräldrar och är för närvarande huvudsekreterare i statens bokutredning.
  115,00 kr
 58. Min skattkammare 4 I myternas värld : I myternas värld
  Min skattkammare 4 I myternas värld : I myternas värld
  Beskrivning

  I den fjärde delen av den helt omarbetade serien, Min Skattkammare, presenteras den grekiska och nordiska mytologin på ett nytt och spännande sätt. Sonja Hulth har bearbetat de gamla myterna så att de blir tillgängliga även för barn i förskoleåldern. Lite längre berättelser varvas med historier i serieformat. Våra mest uppskattade barnbokskonstnärer medverkar till att levandegöra gudarna...

  150,00 kr
 59. Min skattkammare : de fyra årstiderna
  Min skattkammare : de fyra årstiderna
  Beskrivning

  Den femte delen av Min Skattkammare handlar om de fyra årstiderna. Här berättas om både natur och kultur, vardag och fest under året. Boken börjar på nyårsdagen och avslutas med nyårsaftonen. Mer faktabetonade bidrag varvas med skönlitterära texter, främst älskade barnboksklassiker men även nyskrivet material. Boken är en verklig kulturskatt att ösa ur för alla som bor i vårt land.

  Björn Bergenholtz berättar i ord och bild om naturens skiftningar under vår, sommar, vinter och höst och om hur de vilda djuren lever under de olika årstiderna. Ulf Palmenfelt och Mats Wänblad skriver om våra traditioner förr och nu, både kyrkliga som fastan, påsken, pingsten, allhelgonahelgen, advent, samt mer världsliga som alla hjärtans dag, mors dag, midsommar, suströmmingspremiären, FN-dagen, halloween, fars dag och Mårten gås.

  Helt nyskrivna skönlitterära bidrag av bland andra Pernilla Stalfelt, Eva Lindström och Lennart Hellsing samsas med gamla barnboksfavoriter som Mumintrollen, Ture Sventon och Lilla Anna med flera.

  För det nyillustrerade bildmaterialet står några av Sveriges främsta illustratörer: Anna Bengtsson, Björn Bergenholtz, Eva Eriksson, Gunna Grähs, Anna Höglund, Eva Lindström, Charlotte Ramel, Pernilla Stalfelt och Marit Törnqvist.

  135,00 kr
 60. Min skattkammare : läs och lek
  Min skattkammare : läs och lek
  Beskrivning

  Med Min Skattkammare läs och lek får barnen en läsebok och en lekbok i ett. Här samsas ramsor, lekar, sånger, gåtor, gatrim, språklekar, skrivande och bokstäver, många roliga rörelselekar och högläsning, allt för att ta vara på barnens naturliga ordglädje och lekfullhet i språket.


  Bland de medverkande författarna och konstnärerna kan nämnas Lennart Hellsing, Sven Nordqvist, Jujja Wieslander...

  150,00 kr
 61. Min skattkammare : vi äro musikanter
  Min skattkammare : vi äro musikanter
  Beskrivning

  Öppna dörren till en skattkammare full med visor! Sjung de gamla välkända sångerna, återupptäck dem du har glömt och lär dig några nya som barnen kan utantill.

  Det är nu över 50 år sedan serien Min skattkammare kom ut första gången. Böckerna har tryckts i ständigt nya upplagor. Den serie Min skattkammare som föreligger nu är ny och helt omarbetad. I visantologin Min skattkammare 3. Vi äro musikanter har vi, precis som i de två föregående delarna, blandat gammalt och nytt.

  Konstnären Marit Törnqvist tar oss med in till Sockerbagaren för att sedan släppa av oss vid bryggan till Vem kan segla förutan vind. Lena Anderson har illustrerat Annabell Olsson i den månbelysta trädgården och Poul Ströyers geniala bild av Opsis Kalopsis finns med. Electric Banana Bands Min piraya Maja med illustration av Lasse Åberg är en nyare favorit.

  Innehållsförteckningen är lång och bildmaterialet rikt: Lasarettsvisan, Mumintrollets visa, Ketchup ska prutta, Mors lilla Olle, Du käre lille snickerbo, Uti vår hage, Blommig falukorv, Far, jag kan inte få upp min kokosnöt, Tomtarnas julnatt, Brev från kolonien, Bro, bro breja, Byssan lull, Karusellen, och många, många andra sånger illustreras av Anna Höglund, Tove Jansson, Jens Ahlbom, Elsa Beskow, Ilon Wikland, Anna Bengtsson, Gunna Grähs, Eva Lindström, Charlotte Ramel, Robert Nyberg, Anna-Clara Tidholm och Eva Eriksson med flera. Vi äro musikanter är en generös och vacker bok som ger inspiration och sångglädje.

  Marianne von Baumgarten-Lindberg och Ingela Davidson har stått för urvalet.

  Min skattkammare. Vi äro musikanter
  Klassiska och moderna barnvisor för gammal som ung.

  135,00 kr
 62. Min vän Jesus : evangeliet för barn
  Min vän Jesus : evangeliet för barn
  Beskrivning
  Berätta för dina barn om den bästa vän de någonsin kan få

  Alla kristna föräldrar önskar för sina barn att de ska få lära känna och älska Gud. Min vän Jesus berättar inte bara de goda nyheterna om Jesus utan visar också för barnen hur de själva kan få en personlig relation med honom. På ett tydligt, lättförståeligt sätt och med ett uppfriskande språk, som passar barn i alla åldrar, avslutas boken med en kärleksfull bön som leder barnen in i denna livsförvandlande vänskap med Jesus.
  • Köp 3 för 103,50 kr/st
  • Köp 10 för 97,75 kr/st
View as Tabell Lista

Artiklar 101-200 av 291

Page
per sida
Fallande ordning

Måndag - fredag 10 - 17

Lördagar  10-14


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå