View as Tabell Lista

Artiklar 301-400 av 421

per sida
Fallande ordning
  1. Nalle Puh och honungsträdet
    Nalle Puh och honungsträdet
    Beskrivning
    Nalle Puh vill helst ha honung hela tiden. Men problemet är att honungen ibland tar slut.Han flyger upp till bina och försöker lura till sig lite honung, men det går inte så bra.Då bjuder Puh in sig på lunch hos Kanin och äter upp all hans honung. När han ska gå hem är magen så stor att han fastnar i Kanins dörr. Hur ska Puh komma loss?
    65,00 kr
  2. Nalle Puh och Tiger
    Nalle Puh och Tiger
    Beskrivning
    Idag ska Nalle Puh leta honung! Därför har han tagit på sig sin bi-dräkt, så att han ser ut precis som ett bi. I skogen hittar han ett par glasögon, och med dem på nosen upptäcker han ett gigantiskt bi-bo! Tänk så mycket honung det måste finnas där! Men för att våga närma sig boet måste Puh ta hjälp av alla sina vänner. Tillsammans ger de sig iväg, men en efter en börjar vännerna bli rädda. Tänk om jättebin är extra farliga?Format: 260 x 260 mmKartonnage
    85,00 kr
  3. Nalle Puh uppfinner en ny lek
    Nalle Puh uppfinner en ny lek
    Beskrivning
    En vacker, prisvärd presentbok med ett kapitel oavkortad originaltext ur "Nalle Puhs hörna" i Brita af Geijerstams klassiska översättning. Texten illustreras av E.H Shepards originalbilder i färg, tillsammans med hans hittills aldrig publicerade blyertsskisser! En omistlig utgåva för såväl Nalle Puh-fantasten som den som vill få en första introduktion till livet i Sjumilaskogen.
    REA-titel. 2006
    75,00 kr
  4. Nalle Puhs bok - tre berättelser
    Nalle Puhs bok - tre berättelser
    Beskrivning
    Tre underbara äventyr med Nalle Puh och hans vänner, samlade i en mysig högläsningsbok för hela familjen! Läs om när Nasse gör något storslaget, när Nalle Puh gör en räddningsbåt av en honungsburk, och om Christoffer Robins härliga Puhkalas. Och njut av de vackra originalbilderna i färg, tecknade av E.H.Shepard.
    65,00 kr
  5. Nalle-Maja är också världens starkaste björn
    Nalle-Maja är också världens starkaste björn
    Beskrivning
    När Bamse är borta dansar skurkarna på bordet! Eller?Kan det vara så att hans dotter Nalle-Maja är minst lika bra på att ställa saker till rätta? Fattas bara annat. Hon blir ju också stark av dunder-honungen! I den här boken gör den lilla åsnan (känd från TV-filmerna) efterlängtad comeback tillsammans med skurkarnas skurk: Reinard Räv!
    75,00 kr
  6. När Jesus gick på jorden
    När Jesus gick på jorden
    Beskrivning
    En samling bibelberättelser för de minsta. Illustrerad med teckningar av Kerstin Frykstrand
    40,00 kr
  7. När prinsessor har kalas
    När prinsessor har kalas
    Beskrivning

    Prinsessan vaknar av att det ringer på dörren. Där står alla hennes gäster, taggade till tänderna för att få vara med om ett riktigt roligt prinsesskalas.

    Men problemet är att Prinsessan totalt har glömt bort kalaset. Nu måste hon genast sätta igång förberedelserna. Det ska bli dans, lekar, smaskig kalasmat, pyssel och trollerikonster! För det ska det vara på prinsesskalas!

    En spännande historia...

    65,00 kr
  8. Natt i skolan
    Natt i skolan
    Beskrivning

    Succén med Klass 1b fortsätter! Lättlästa böcker där både killar och tjejer kan känna igen sig. Klass 1b ska få sova över i gympasalen. Man ska ha pyjamas och sovsäck med sig. Men nallen, kan den följa med? Tänk om någon skrattar?
    "Natt i skolan" är den elfte helt fristående delen i serien med Sveriges populäraste förstaklassare.

    50,00 kr
  9. Nattspaning
    Nattspaning
    Beskrivning

    Kevin och Dina tycker om att spana på allt som verkar mystiskt. I natt ska de få sova i tält mellan sina hus. Där ligger de och kikar på folk som går förbi. En del ser rätt skumma ut, de kanske är skurkar?
    När Dina somnat upptäcker Kevin en mörk skugga, det ser ut som om någon klättrar upp på en balkong ...
    Minimysteriena är en ny serie lättlästa böcker om kompisarna Kevin och Dina som gillar att leka detektiver. Mysig spänning i barns vardagsmiljö, på lagom nivå för nybörjarläsare, av den erfarna och uppskattade Helena Bross.

    50,00 kr
  10. Nicke Nyfiken på sjukhus
    Nicke Nyfiken på sjukhus
    Beskrivning
    Nicke råkar svälja en pusselbit. Den såg ju precis ut som en karamell! Han får så ont i magen att mannen med den gula hatten ringer till doktorn. ?Bäst att röntga Nicke?, säger doktorn och ordnar en tid till Nicke på sjukhuset. Där blir Nicke både röntgad och opererad. Men det dröjer inte länge förrän han är på benen igen, och då blir det full fart! I sjukhusets lekrum hittar Nicke en skivspelare, som han kan använda som karusell. Och så får han fatt på en rullstol som det går att köra väldigt fort med. Hur bromsar man? Det kan han inte! Det slutar med en väldig smäll! Men allt ordnar upp sig och Nicke får lämna sjukhuset. Pusselbiten får han ta med sig hem i en liten ask.
    65,00 kr
  11. Nicke Nyfiken räknar från 1 till 100 : räkna, lägg ihop, sortera, med mera!
    Nicke Nyfiken räknar från 1 till 100 : räkna, lägg ihop, sortera, med mera!
    Beskrivning
    Nicke Nyfiken är väldigt nyfiken på siffror. Han kan redan räkna sina fingrar och tår. Mannen med den gula hatten berättar att staden där de bor fyller hundra år. Så Nicke lär sig räkna ända till hundra i den här kluriga, stora, fina bilderboken. Lär dig räkna, lägga ihop och sortera tillsammans med Nicke!
    75,00 kr
  12. Noa och båten
    Noa och båten
    Beskrivning
    Korta meningar, små ord, små detaljer gör denna bok spännande för barn 2-5 år.
    40,00 kr
  13. Noas Ark
    Noas Ark
    65,00 kr
  14. Nyfiken på djur
    Nyfiken på djur
    Beskrivning

    Upptäck all världens djur i en lyxig, rikt illustrerad faktabok med rejält kartongomslag och slitstarkt papper. Varje uppslag utvecklar ett av bokens fyra teman: Vad är ett djur?, Var finns djuren?, Djurens liv och En dag på zoo.
    "Nyfiken på djur" är en perfekt "syskonbok" som kan läsas både som pekbok för en tvååring och som faktabok för en nyfiken sexåring.
    Kort sagt - en rolig och detaljrik faktabok som räcker länge!

    100,00 kr
  15. Nyfiken på kroppen
    Nyfiken på kroppen
    Beskrivning

    Lär dig massvis om kroppen i en detaljrik och roligt illustrerad faktabok, med rejält kartongomslag och slitstarkt papper. Nyfiken på kroppen är en perfekt "syskonbok" som kan läsas både som pekbok för en tvååring och som faktabok för en nyfiken sexåring.

    100,00 kr
  16. Oel å faffa
    Oel å faffa
    Beskrivning
    Boken beskriver barnets värld ur farfars perspektiv.Barn och vuxna kan känna igen sig i de typiska situationer som skildras. En bok att läsa tllsammans- barn och vuxna.
    • Köp 3 för 22,50 kr/st
    • Köp 10 för 21,25 kr/st
    • Köp 25 för 20,00 kr/st
  17. Önskepärlan
    Önskepärlan
    Beskrivning
    Drottning Gräslig har gömt en av sina åskviggar i Det hemliga kungariket, den här gången där sjöjungfrurna bor. De tre vännerna Ella, Jasmin och Agnes måste hitta åskviggen innan hela den fantastiska undervattensvärlden förstörs av drottningens ondska!
    65,00 kr
  18. På jobbet. Byggaren
    På jobbet. Byggaren
    Beskrivning
    Häng med på en vanlig dag på jobbet för byggaren Max! Följ med när Max börjar bygga ett hus han måste göra en ny grund, beställa allt material och se till att huset tål väder och vind! På jobbet är en serie om spännande yrken. Alla böcker i serien har olika huvudpersoner som ställs inför problem att lösa och arbetsdagar som alltid för med sig något nytt.

    50,00 kr
  19. Pappas pojkar
    Pappas pojkar
    Beskrivning
    i>En pappa hade söner två.
    Han älskade dem båda så ...

    Pappas pojkar är inte särskilt lika. Storebror Tom är helt nöjd med att valla kor på pappas gård, men lillebror Ben vill absolut ut i stora världen. Att ha en egen båt verkar spännande -- och så får han genast en massa nya vänner!
    Hur blir det då när pengarna som Ben fått av pappa tar slut? Ska han våga gå hem igen?


    Berättelsen om den förlorade sonen är en av Bibelns mest kända. Här har Melody Carlson och Steve Björkman tagit sig an den på sitt eget oväntade och humoristiska vis. Anna Dunér har översatt till svenska.


    Välkommen på fest i Vilda Västern!

    I samma serie:
    Lammet som sprang bort
    Ville & Nick bygger hus
    30,00 kr
  20. Påskberättelsen
    Påskberättelsen
    Beskrivning
    "När det är påsk, judarnas största högtid, kommer Jesus och hans lärjungar till Jerusalem. Jesus rider på en ungåsna. Vid stadsporten väntar redan en stor folkskara. Människorna är glada över att Jesus kommer till dem. De klär av sig sina ytterkläder, och lägger dem på den smutsiga marken så att Jesus kan rida över dem. Det är också många barn där. Jublande tar de emot Jesus. De vinkar till honom med palmkvistar. Hela staden är i rörelse." Så börjar Anselm Grüns berättelse om påsken då Jesus red in i Jerusalem och ändrade världshistorien. Giuliano Ferris mustiga bilder skänker den rätta stämningen - färgstarka och uttrycksfulla.

    Boken är översatt från tyskan och kommer att följas av en Julberättelse som kommer till hösten 2017. Om författaren Anselm Grün (född 1945) är en mycket produktiv tysk benediktinermunk verksam i klostret i Münsterschwarzach. Han har skrivit ca 300 böcker inom spiritualitet och kristen vägledning, och är också en uppskattad barnboksförfattare. Hans böcker har sålt i över 15 miljoner exemplar på mer än 30 språk.

    • Köp 3 för 99,00 kr/st
    • Köp 10 för 93,50 kr/st
  21. Pelle hjälper en riddare
    Pelle hjälper en riddare
    Beskrivning

    Pelles fantasi skenar och tar honom med till medeltiden. Han måste hjälpa den stackars gamle riddaren Pablo att besegra en drake för att befria prinsessan. Jan Lööfs illustrationer är alldeles unika, detaljrika och otroligt fantasieggande. Nu som Ekorrbok!

    50,00 kr
  22. Pelle Svanslös. Våga vara snäll
    Pelle Svanslös. Våga vara snäll
    Beskrivning
    Härlig nostalgi i ny tappning! 2014 är det 75 år sedan den första boken om Pelle Svanslös kom ut. Lagom till jubileet är Gösta Knutssons älskade katter från Uppsala tillbaka i den nyskrivna bilderboken Våga vara snäll. Återvänd till gamla Uppsala i det nya äventyret där Majas kalas är i fara. Maja Gräddnos fyller år och ska ha kalas. Hennes högsta önskan är att få en strömmingstårta från Biffens Deli, en med många gräddmöss på! Och det tänker Pelle Svanslös ge henne. Men Måns är inte bjuden, och han har en plan för att lägga tassarna på tårtan…

    Åsa och Michael Rönn har baserat sin berättelse på Gösta Knutssons klassiska berättelser om Pelle Svanslös, men de har också i den Knutssonska andan lagt till en del nyheter. Det är lättsamt välskrivet, med humor på olika nivåer för både barn och vuxna att njuta av. Ingrid Flygares illustrationer bygger på Jan Gissbergs klassiska Pellebilder och sätter ny färg på de välkända katterna. Berättelsen präglas förstås av Gösta Knutssons klassiska budskap: Trots att Måns, Bill och Bull lyckas stjäla tårtan visar Pelle att den som vågar vara snäll alltid vinner i längden.

    155,00 kr
  23. Peter Pan
    Peter Pan
    Beskrivning
    Det är dags för en helt ny generation att uppleva Peter Pans historier om äventyr, mod och klokhet!

    Introducera dina barn för J. M. Barries tidlösa karaktärer i Peter Pan. Lär känna Peter, Tingeling, Kapten Krok, Wendy och många fler i denna omsorgsfullt bearbetade bok för yngre läsare. Här återges denna klassiker på ett sätt små barn kan förstå och uppskatta, och boken är fylld av vackra illustrationer med massor att titta på.

    Peter Pan har varit en favorit i över hundra år. Skapa nya minnen tillsammans med ditt barn medan ni läser!

    85,00 kr
  24. Pippi ordnar allt
    Pippi ordnar allt
    Beskrivning
    Följ med till Villa Villekulla och se hur Pippi fixar allt. Själv!

    Boken kommer nu i Rabén & Sjögrens Klumpe Dumpe-serie.

    50,00 kr
  25. Pojken som slösade
    Pojken som slösade
    Beskrivning
    Den välkända liknelsen från Bibeln berättas med enkla ord för barn i förskoleåldern. Tredimensionella pop-up bilder och dragflikar ger liv och rörelse åt Susie Pooles härliga teckningar
    • Köp 3 för 36,00 kr/st
    • Köp 10 för 34,00 kr/st
    • Köp 25 för 32,00 kr/st
  26. Polly firar födelsedag
    Polly firar födelsedag
    Beskrivning
    Ekorrböckerna är en bilderboksserie med böcker som lästs och älskats av tidigare generationer barn. Här finns böcker av hög kvalitet till ett lågt pris.
    50,00 kr
  27. Prick-till-prick. Det förlorade fåret
    Prick-till-prick. Det förlorade fåret
    Beskrivning
    Ett roligt sätt att upptäcka denna älskade bibelberättelse!

    Dra streck mellan prickarna och klistra fast rätt klistermärke på varje sida.

    • Köp 3 för 36,00 kr/st
    • Köp 10 för 34,00 kr/st
  28. Prinsessor den lilla Sjöjungfrun och  pricken
    Prinsessor den lilla Sjöjungfrun och pricken
    Beskrivning
    Begagnad i bra skick
    50,00 kr
  29. Ronny & Julia tror på tomten
    Ronny & Julia tror på tomten
    Beskrivning
    Den sjätte bilderboken i serien. Finns tomten? Det är en knepig fråga som stöts och blöts mellan Ronny och Julia några dagar före jul. Och svaret är helt avgörande för hur julaftonen ska firas; Julia tror på tomten - det gör inte Ronny.
    50,00 kr
  30. Sagor från bondgården
    Sagor från bondgården
    Beskrivning
    Följ med och lär känna de fantastiska djuren som bor på Vallmotofta, Kringelboda, Hallonby och Apelkulla gård. Där hittar du en hund som jagar ekorrar, ett sjungande får, en gås som inte kan flyga och till och med en gris som kör traktor. Det finns massor av spännande och roliga sagor att välja mellan.
    85,00 kr
  31. Sagor från skogen
    Sagor från skogen
    Beskrivning
    Det var en gång en förtrollad skog där många små djur levde tillsammans med små skogstomtar och älvor.

    Följ med in i skogen och lyssna på tolv stycken spännande,roliga, sorgliga, läskiga och söta sagor.

    Tjockaste sagoboken innehåller otroligt vackra illustrationer av Tony Wolf. Tony Wolf heter i verkligheten Antonio Lupatelli och föddes i Italien 1930. Han blev känd som konstnär redan under 50- och 60-talet i England, för sina vackra och detaljrika illustrationer.

    Boken har måtten 21x29 cm och är över 6 cm tjock men är förhållandevis lätt för sin storlek. Då boken är tryckt på vit kraftig kartong och har ett vadderat omslag tål den lite hårdare tag.
    115,00 kr
  32. Sagor och berättelser
    Sagor och berättelser
    Beskrivning
    H.C. Andersens äventyr har trollbundit barn och vuxna över hela världen i många generationer. Richters ger ut tre sagoböcker under våren: Den fula ankungen, Prinsessan på ärten och Kejsarens nya kläder samt Sagor och berättelser som innehåller nio av H.C. Andersens mest välkända och älskade äventyr. Samtliga titlar är härligt illustrerade av Malene Laugesen. Samma illustrationer som används i SVT:s TV-serie.
    100,00 kr
  33. Siffror -  Bamse
    Siffror - Bamse
    Beskrivning
    För länge, länge sedan fanns inga siffror. Då använde man fingrarna för att visa ett antal, hur många djur man hade fångat, hur många stenyxor man ägde eller hur gammal man var. Då kom någon på att om man drog några streck var det lättare att komma ihåg hur många det var. Nu hade man uppfunnit de första siffrorna! Att räkna med siffror kallas för matematik. Det är ett språk som fungerar lika bra över hela världen. Men för att lära sig räkna måste man först lära sig siffrorna. Nu ska du få följa med Bamse och hans vänner till siffrornas värld. Vi börjar med ettan! Format: 195 x 210 mm Kartonnage
    50,00 kr
  34. Skatter ur Bibeln
    Skatter ur Bibeln
    Beskrivning
    Skatter ur Bibeln återberättas ett sextiotal av de viktigaste och mest kända berättelserna i Gamla och Nya testamentet. De återges nära originaltexten, men ändå så att barn kan läsa och förstå. Bilderna, alla i färg, är gjorda av Andréa Räder.
    100,00 kr
  35. Snövit - En pop-up sagobok
    Snövit - En pop-up sagobok
    Beskrivning
    Beganat i bra skick
    65,00 kr
  36. Snurra med djur
    Snurra med djur
    Beskrivning
    Med fyra hjul att snurra på och många roliga saker att leta upp är den här pedagogiska boken ett perfekt sätt för det lilla barnet att lära sig att känna igen många olika djur från hela världen.
    100,00 kr
  37. Solägget
    Solägget
    Beskrivning
    Älvan hittar en dag ett stort, gult klot i mossan. Hon och djuren i skogen grubblar över vad det egentligen är hon hittat, kan det vara ett ägg från självaste solen
    100,00 kr
  38. Spännande Calcutta
    Spännande Calcutta
    Beskrivning
    I denna bok får vi följa med lilla Birgittaoch hennes syskon på spännande äventyr ideras barndoms stad Calcutta.
    Där får barnen uppleva hur otroligt olikafattiga och rika människor kan ha det. Defår trängas på ett överfullt tåg, möta bådebengaliska tigrar och stora elefanter och ävenupptäcka hur kul det kan vara med ett riktigtösregn! Men inte för alla...
    Detta är femte delen i serien om Birgitta Ekmansuppväxt som missionärsdotter i delstatenBilhar i norra Indien. Böckerna bygger heltpå hennes egna upplevelser tillsammans medsina föräldrar och syskon.

    75,00 kr
  39. Spöket i skolan
    Spöket i skolan
    Beskrivning
    Siri, Lova och Vicke ska börja skolan i morgon. Men Alex, Vickes tuffa storebror, skrämmer upp dem och säger att det bor ett spöke i skolans källare.
    Den första fristående boken i en nyproducerad serie lättlästa böcker om en skolklass, Klass 1 b.
    Roliga vardagsberättelser för både tjejer och killar med hög igenkänningsfaktor.
    50,00 kr
  40. Spring, Tuff!
    Spring, Tuff!
    Beskrivning
    I Disneys Kul att läsa-serie kan barnet ta sina första steg in i läsvärlden. Böckerna i serien bygger på följande tankar om böcker och läsande: Läsning hänger ihop med lust - det ska vara roligt och spännande att läsa! Att öva sin läsning i välkända miljöer gör det lättare för barnet att förstå texten. Bilderna i böckerna är konstruerade som små kortfilmer som barnet omedelbart kan avkoda. De fina bilderna fungerar som en bro över mot själva texten. Barnet kan alltid gå från en Kul att läsa-bok med känslan av att ha förstått berättelsen. Den här läsframgången uppmuntrar barnet att fortsätta sitt läsande. Svårighetsgraden och textmängden anpassat efter inläringen i förskolan och det första skolåret. Kul att läsa-böckerna kan "läsas" av barnet självt, men det är en fördel att en vuxen läser tillsammans med barnet de första gångerna.
    50,00 kr
  41. Stoppa mobbning! : en bok för barn om mobbning
    Stoppa mobbning! : en bok för barn om mobbning
    Beskrivning
    Mobbning är en utbredd form av tortyr som många barn får stå ut med om och om igen. Barn klarar inte av att ta itu med den här sortens problem själva.

    Den här boken tar upp vem som mobbar, vad som händer, varför och allra viktigast, vad man kan göra åt mobbning. Barn får lära sig hur man kan skydda sig själv, stå på sig och när man ska be en vuxen om hjälp.

    Tillsammans kan barn och vuxna utrota mobbningen i våra skolor och i vår omgivning.

    55,00 kr
  42. Stora sagoboken : all världens prinsessor
    Stora sagoboken : all världens prinsessor
    Beskrivning
    En rejäl bok med klassiska sagor om prinsessor.

    Möt alla de klassiska sagoprinsessorna från Askungen till Tummelisa i denna magiska bok med myllrande färgrika bilder.

    Formatet är 230 x 290 mm och omslaget är blankt med vadderade pärmar. Boken har mycket fina illustrationer av bland andra Tony Wolf. Tony Wolf heter i verkligheten Antonio Lupatelli och föddes i Italien 1930. Han blev känd som konstnär redan under 50- och 60-talet i England, för sina vackra och detaljrika illustrationer.
    95,00 kr
  43. Store Max - världens störste detektiv
    Store Max - världens störste detektiv
    Beskrivning
    Store Max är världens störste detektiv. Det vet alla. Kungen av Pooka Pooka också. Det är därför han ringer till honom. "Kom fort", skriker han i luren. "Någon har stulit Jumbo, min dyrbaraste elefant." Store Max far till slottet direkt, med hjälp av sitt paraply. Men fallet verkar ganska knepigt att lösa - och spåren leder rakt in i djungeln... ''Store Max - världens störste detektiv'' ingår i serien ''Lätt att läsa'' - en serie böcker för nybörjarläsare, som också passar bra för högläsning. Berättelserna är enkla och roliga och med många färgillustrationer. Stilen är stor och lättläst och raderna korta.
    50,00 kr
  44. Strumpmannen
    Strumpmannen
    Beskrivning

    Sigge som hittar ett par stinkande strumpor i morfars gamla koffert. När han sätter på sig dem förvandlas han till en äkta superhjälte: Strumpmannen, de små problemens mästare. Han flyger genom skyn och skvätter mod och tröst i form av strumpsvett över de ledsna och ängsliga. Sigge får en sidekick också, en ilsken tofsmes som heter Tore.


    Rikt illustrerad av Ingela Peterson Arrhenius.

    50,00 kr
  45. Super-Charlie
    Super-Charlie
    Beskrivning
    Super-Charlie är deckarförfattarinnan Camilla Läckbergs debut som barnboksförfattare.
    I en vanlig stad, en vanlig dag föds en alldeles vanlig bebis, Charlie. När han ännu bara är några timmar gammal krockar två stjärnor långt ute i rymden. Stjärnstoft faller ner på jorden och landar på den nyföddes hjässa. I det ögonblicket förvandlas han till Super-Charlie...
    85,00 kr
  46. Systern från havet
    Systern från havet
    Beskrivning
    Sirkka måste resa ensam över havet till några hon inte känner. I det nya landet bor Margareta. Mellan flickorna växer sakta en okuvlig vänskap fram. Ulf Starks berättelse är gripande och symbolladdad. Stina Wirséns akvareller flödar av stämningar och färg. En bilderbok som inte lämnar någon oberörd! Margareta ska få någon att leka med säger hennes föräldrar. Det ska bli en överraskning. I tysthet hoppas Margareta att hon ska få en hund. Å, vad hon längtar! Men istället är det Sirkka som kommer. Föräldrarna har bestämt att Sirkka ska bo hos dem medan kriget i världen pågår. På kvällen ligger Sirkka i Margaretas rum och kramar sin tyghund. Hon luktar på näsduken som doftar mamma och tittar på familjefotot. I skuggan av kriget och de vuxna utvecklas sakta flickornas vänskap, som inte alls är självklar, och därför blir den dyrbaraste. Ursprungligen är berättelsen skriven för teatern. Stina Wirsén har gjort dockorna till den hyllade dockteaterföreställningen på Marionetteatern i Stockholm.
    100,00 kr
  47. Tigers bok - tre berättelser
    Tigers bok - tre berättelser
    Beskrivning
    I den här boken hittar man tre små berättelser om Tiger, många barns favoritfigur i Sjumilaskogen.
    65,00 kr
  48. Tillbaka till Sjumilaskogen : nya äventyr med Nalle Puh
    Tillbaka till Sjumilaskogen : nya äventyr med Nalle Puh
    Beskrivning

    Den 5 oktober ges "Tillbaka till sjumilaskogen" ut parallellt i flera länder, bland annat i USA, Storbritannien och Sverige. De klassiska berättelserna om Nalle Puh och hans vänner har nu fått en uppföljare. Den engelske roman- och pjäsförfattaren David Benedictus har skrivit texten som tar vid där A. A. Milne slutade.

    100,00 kr
  49. Tio Guds bud
    Tio Guds bud
    Beskrivning
    Tio Guds bud för barn
    • Köp 3 för 22,50 kr/st
    • Köp 10 för 21,25 kr/st
    • Köp 25 för 20,00 kr/st
    • Köp 50 för 18,75 kr/st
    • Köp 100 för 17,50 kr/st
  50. Tisdagskossan
    Tisdagskossan
    Beskrivning
    "Kom nu kossan", säger Vera och puttar kossan i rumpan. Kossan trilskas och spjärnar emot. Men snart står de i hallen. Från den morgonen blir tisdagarna på dagis aldrig mer sig lika. Det börjar på samlingen då har kossan redan hunnit klättra upp i en ribbstol och kan inte komma ner. När det är sångstund blir kossan känslosam och muuar så det skvalar, och fröken måste trösta. När barnen ska rita råkar kossan äta upp Antons teckning. Och efter lunch, ute på gården när ingen ser, tar kossan av sig de gula galonbyxorna och njuter av att vara nakenfis, som kossor brukar. Kossan tränger sig till och med före i kön till rutschkanan - det kittlar ju så skönt i alla fyra magarna. Med stillsam, opretentiös och ändå självklar charm berättar Daniel Edfeldt om Tisdagskossan, en karaktär uppfunnen/upphittad i kapprummet på Emanuels förskola i Östersund.
    75,00 kr
View as Tabell Lista

Artiklar 301-400 av 421

per sida
Fallande ordning

Måndag 10-19

Tisdag- Fredag 10-17


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå