View as Tabell Lista

Artiklar 401-500 av 988

per sida
Fallande ordning
  1. Hemska Harald
    Hemska Harald
    Beskrivning

    Riddare, spöken, humor och lättläst i en lekfull blandning av riddarliv och skolmiljö för både tjejer och killar. Ibland hörs det ett hemskt vrål i Borgen. Då är det hemska Harald som spökar! Alla de vuxna är rädda för honom, men Fiona tycker att det är på tiden att något görs. "Hemska Harald" är den sjätte helt fristående delen i serien "Riddarskolan".

    60,00 kr
  2. Henry, husse och James
    Henry, husse och James
    Beskrivning
    Henry, husse och James hade alltid hängt ihop. Till den dagen James sa ”So long!” och gav sig av på ett eget äventyr. Henrys ben smakar trist, och husse är inte heller rolig längre. Om kvällarna sitter husse och Henry på bänken uppe på kullen. Klara nätter ser de stjärnorna tändas och husse spelar låtar på sitt munspel som får stjärnorna att se suddiga ut, men ibland blir det en glad melodi. Sedan kliar han Henry bakom öronen och säger: ”Du ska se, snart kommer James hem till oss igen.” Men ingen James syns till. Ska det alltid vara så här?

    En bok om att längta efter någon man tycker riktigt mycket om.

    Stina Jonssons böcker ger hopp och leenden för såväl barn som vuxna.

    Mats Molid arbetar som illustratör och har gjort bilder till många barnböcker.

    110,00 kr
  3. Himlen finns på riktigt - för barn
    Himlen finns på riktigt - för barn
    Beskrivning
    En treårig kille ...en mirakulös resa till himlen ... och ett mycket viktigt budskap till barnen ...Jesus älskar VERKLIGEN barnen.Och han älskar VERKLIGEN dig!
    75,00 kr
  4. Himlen var alldeles blå
    Himlen var alldeles blå
    Beskrivning
    Det här är berättelsen om Gud, en ark fullastad med djur och en man som skilde sig från mängden - Noa.
    Det här är berättelsen om Noas ark som du aldrig hört den förut!
    75,00 kr
  5. Hipp Hopp
    Hipp Hopp
    50,00 kr
  6. Hitta Bosse
    Hitta Bosse
    Beskrivning

    Serien "Djurkompisar" handlar om barnen Maja, Lasse, Pelle och Ella som bor på landet och tar hand om olika djur. Här får vi följa med Ella ut i skogen, när hon letar efter den bortsprungna katten Bosse. Och skogen visar sig vara en spännande plats! Serien vänder sig till de absoluta nybörjarläsarna. Kul och lätt läsning med versaler!


     



     

    65,00 kr
  7. Hjälp ditt barn med multiplikation
    Hjälp ditt barn med multiplikation
    Beskrivning
    Av samme författare som till Hjälp ditt barn med matte.

    En rolig och, minst sagt, annorlunda bok; en nybörjarguide till multiplikation. Fullpackad med tips, tricks och aktiviteter som gör det lättare och roligare att förstå sig på multiplikation.

    En bok som barn och förälder kan arbeta med tillsammans i. Boken är fylld med färgglada och roliga illustrationer som man kan ha som utgångspunkt när man tränar tabellerna. OBS! Omslagets kloka uggla fungerar som ett facit och ger dig alltid rätt svar om du är osäker på någon uträkning. Snurra fram de siffror du vill multiplicera; svaret visas på ugglans bröst.
    75,00 kr
  8. Hjälp! Jag måste hitta Mia
    Hjälp! Jag måste hitta Mia
    Beskrivning
    Magknipsframkallande, lättläst och spännande till sista sidan i nionde delen av Jo Salmsons och Veronica Iskssons populära Hjälp!-serie.

    Våra släktingar från Chile ska hälsa på oss!

    "Mia, Lois dotter, är i din ålder", säger mormor till mig

    Men det stämmer inte, visar det sig. Mia är flera år yngre än jag. Dessutom pratar hon bara spanska. Vad kan man då hitta på? Jag och mina kompisar tar med henne till köpcentrumet, där vår musiklärare ska spela in en musikvideo. Det händer så mycket under inspelningen. Plötsligt upptäcker vi att Mia har försvunnit! Vad ska vi nu ta oss till? Och Mia som inte ens har någon mobil med sig ...

    Med få ord, och stor plats för illustrationer, låter Jo Salmson läsaren följa med på ett lagom läskigt vardagsdrama.

    65,00 kr
  9. Hjälp! Var är skatten?
    Hjälp! Var är skatten?
    Beskrivning
    Det är skattjakt i skolan. Fröken delar ut kartor som vi ska följa. Jag, Samir Shania och Leonita hittar vår skatt under en parkbänk. Men hjälp! Det sitter ett par okända gubbar på bänken!
    Jo Salmson bjuder på ett lättläst och spännande vardagsdrama i lågstadiemiljö.
    75,00 kr
  10. Hjältarnas seriebibel
    Hjältarnas seriebibel
    Beskrivning
    En seriebibel med alltifrån de största hjältarna till de grymmaste skurkarna Hjältarna i Bibeln var inte perfekta, men de var modiga. Tron gav dem kraft. Till att leda. Rädda. Förgöra ondskan. Några gav efter för mörkret. Så det krävdes något mer. Den ultimate hjälten. För att utkämpa den avgörande striden
    • Köp 3 för 67,50 kr/st
    • Köp 10 för 63,75 kr/st
  11. Hjärtat mitt
    Hjärtat mitt
    Beskrivning
    De finaste sångerna, verserna och lekarna vi vet om är samlade i Hjärtat mitt. Vi önskar att de ska bli favoriter hemma hos er också. Här finns över 70 illustrerade sidor med mys och kul för dig och ditt barn. I registret får ni en hint om när de olika texterna passar extra bra i förhållande till barnets ålder. Boken kan självklart läsas i vilken ordning som helst, och barnet växer inte ifrån boken..
    85,00 kr
  12. Hoppa Hasse
    Hoppa Hasse
    Beskrivning

    "Hoppa Hasse" är den andra boken i serien "Djurkompisar". Kul och lätt läsning med versaler för de absoluta nybörjarläsarna. I serien får vi följa barnen Maja, Lasse, Pelle och Ella som bor på landet och tar hand om olika djur. Här ska de lära kaninen Hasse att hoppa över hinder.

    40,00 kr
  13. Hotellmysteriet
    Hotellmysteriet
    Beskrivning
    På själva julafton tar den fina familjen Åkerö in på stadshotellets svit i Valleby. Med sig har de sin ytterst värdefulla ögonsten - en kinesisk äppeltax. Hotelldirektören lovar familjen en minutiös omsorg om hunden, men så händer det som inte får hända. Äppeltaxen är spårlöst försvunnen! LasseMajas detektivbyrå blir inkopplad på ett knepigt fall.
    65,00 kr
  14. Hundbiten
    Hundbiten
    50,00 kr
  15. Hunden
    Hunden
    Beskrivning
    Robert är nio år. Han bor med sin pappa som blir mer och mer deppig efter skilsmässan med Roberts mamma. Till sist bokar pappan en resa över jul till Kanarieöarna för sig själv och Robert. Väl framme förändrar sig saker och ting i ett slag. En frånskild mamma dyker upp tillsammans med sin dotter och tillsammans med dem utforskar Robert och hans pappa ön.Plötsligt en natt hör de ett yl som från en gengångare. Vad i hela världen är det? Jo, en stackars hund som blivit lämnad i en bur utan mat. Ska de fyra våga sig på att rädda den?En varm och humoristisk bok för alla barn och vuxna om en självständig nioåring och en känslig pappa med stora muskler.
    65,00 kr
  16. Hunden som försvann
    Hunden som försvann
    Beskrivning
    I nya serien "Hemliga Fyran" lär vi inte bara känna fyra äventyrslystna vänner (varav en är hunden Prutten) - vi får också följa med dem när de försöker lösa sina gåtor! Hemliga Fyran och hunden som försvann är en lättläst minideckare, perfekt för att fängsla nybörjarläsaren! Bakom bokserien står Cecilia Lidbeck, som skrivit Vilma-böckerna, och illustratören Bettina Johansson.
    60,00 kr
  17. Hunden utan namn
    Hunden utan namn
    Beskrivning
    Deckarkompisarna löser nya spännande djurgåtor!
    Spårhundarna hittar av en slump en liten medtagen labradorvalp. Tiden går och valpen tillfrisknar. Efter hand lyckas de fyra vännerna gräva fram nya ledtrådar. Men det är något mystiskt med den lilla valpen eftersom ingen verkar sakna den ...Den perfekta serien för alla djurälskare!

    50,00 kr
  18. Hurra, för pappa Åberg!
    Hurra, för pappa Åberg!
    Beskrivning
    Nu är det bara en dag kvar till pappas födelsedag. Alfons har stora bekymmer. Han vill så gärna ge bort ett riktigt fint paket ...
    50,00 kr
  19. I drömmarnas värld
    I drömmarnas värld
    Beskrivning
    Luke och Elma är brevvänner. Men de är inte ärliga mot varandra. Ingen av dem vågar skriva om hur svårt de har det. Istället hittar de på allt möjligt. Fast egentligen är de mer lika varandra än de kan ana.

    De motvilliga brevvännerna Luke och Elma hittar på vilda fantasivärldar åt sig själva i sina brev. Världar som befinner sig milsvitt ifrån deras respektive tuffa verkligheter i England och på Irland. För främlingar kan man väl ljuga hur mycket som helst. Eller? Humoristiskt, nära och berörande om utsatthet, familjer och relationer.

    75,00 kr
  20. I helgonens värld
    I helgonens värld
    Beskrivning
    I helgonens värld kan allting hända. Där kan man både hör Gud och änglar och där förändras människor - oftast till det bättre! Men helgonens värld är också vår värld, och i vi kan se spåren av dessa män och kvinnor i våra traditioner och namn på människor, kyrkor och platser. Och även i vår värld kan Gud och änglar börja tala ... I helgonens värld möter vi bland andra Lucia, Nicholaus, Birgitta, Ansgar, Fransiskus, Antonius, Moder Teresa och Maximilian Kolbe, som dog under Andra världskriget. Helt illustrerad i färg av Andréa Räder
    100,00 kr
  21. I papegojornas skugga
    I papegojornas skugga
    Beskrivning
    Maria, 16 år, söker sig till storstaden. Där finns arbete och utbildning och hon träffar Fransisco.Hon går med i en kristen evangelisk församling
    40,00 kr
  22. I sjunde himlen
    I sjunde himlen
    Beskrivning
    I SJUNDE HIMLEN
    av G.G. Eliot

    Ella har aldrig varit särskilt intresserad av sitt utseende. Hon trivs bäst på fotbollsplanen där hon står i mål i ett killag. Killarna har alltid behandlat henne som en i gänget men plötsligt är allt förändrat. De stirrar på hennes inte längre fullt så platta bröst och
    ber om ursäkt om de råkar tackla henne. Ella är inte helt säker på att hon gillar den nya uppmärksamheten men samtidigt är det rätt kul. Och kollar inte Adam in henne lite extra?
    Ella och bästisen lär sig lägga makeup, går på bal för första gången i sitt liv och upptäcker hur kul det kan vara med kläder och killar. De får även chansen att bli fotomodeller men är det verkligen vad Ella vill? Är hon verkligen mogen att ta steget ut i vuxenlivet? Kan hon inte få fortsätta att vara bara Ella ett tag till?























    65,00 kr
  23. Ida pingvinälvan
    Ida pingvinälvan
    Beskrivning
    Lär känna sju nya älvor i Daisy Meadows superpopulära svit.Varje år hålls en havsgala i Älvlandet och under galan spelas särskild melodi på den magiska trumpetsnäckan, så att det blir lugn och ro i haven det kommande året. Men i år slår de elaka svartalferna sönder snäckan och deras härskare kung Bore sprider ut de sju bitarna i människornas värld. Han hatar nämligen stränder och vatten!Nu måste flickorna Rebecka och Kristin hjälpa älvorna att hitta de sju snäckbitarna, för annars kommer kaos att råda i alla hav. Till sin hjälp har de sju havsälvor och deras söta, magiska djur.
    50,00 kr
  24. Illustrerade sagor av H.C. Andersen
    Illustrerade sagor av H.C. Andersen
    Beskrivning
    Stig in i Hans Christian Andersens magiska sagovärld! I en underbart illustrerad, påkostad utgåva med tygklädd pärm och läsband finns här tolv av hans mest älskade sagor samlade. Återupptäck klassiska berättelser och favoritkaraktärer i historier som Tummelisa, Den lilla sjöjungfrun och Den fula ankungen. Dessutom innehåller boken en kort biografi över H.C. Andersen.

    Alla berättelser har spännande, färgrika illustrationer och är speciellt anpassade för yngre läsare.

    Illustrerade sagor av H.C. Andersen är en underbar gåva och kommer att bli en riktig favorit i bokhyllan.

    125,00 kr
  25. Imorgon ska jag gråta
    Imorgon ska jag gråta
    Beskrivning
    Joannas pappa är sjukoch hon brottas med sorgen och börjar tvivla på Gud.
    30,00 kr
  26. Inbrott i skolan
    Inbrott i skolan
    Beskrivning
    Det har varit tjuvar i skolan! Datorerna är borta och nu hittar inte Edvin sin matte-remsa heller. Kan tjuvarna ha tagit den också? 
    Helena Bross omåttligt populära serie "Klass 1b" toppar ständigt försäljningslistorna. Det är lättlästa böcker där både killar och tjejer kan känna igen sig. Inbrott i skolan är den artonde, helt fristående delen i serien.
    50,00 kr
  27. Intriger
    Intriger
    Beskrivning
    Någon har vänt upp och ner på de gamla vännernas liv. Fått dem att känna det som om de lever i en mardröm de inte kan vakna upp ur. Förrän det är för sent ...Emily är förvisad till kusinerna i Iowa. Aria måste bo med sin pappa och hans knäppa flickvän. Spencer känner sig skyldig till Alisons död. Och Hanna svävar mellan liv och död på sjukhuset. För att hon visste för mycket.Ingen av vännerna vågar säga sanningen, istället fortsätter de leva på lögner. Intrigerna tätnar och ingen går säker. För någon av dem står på tur att bli "A":s nästa offer ...Desperate Housewifes för tjejer!
    65,00 kr
  28. Ivan, Julia och Davidsstjärnan
    Ivan, Julia och Davidsstjärnan
    Beskrivning

    Ivan träffar en flicka som är bevakad av polisen.

    40,00 kr
  29. J hjärta J
    J hjärta J
    Beskrivning
    Jonte hör bara hälften av vad Jenny säger. Han föreställer sig hur det ser ut hemma hos henne, och så kan han inte låta bli att tänka på hur söt hon är.Jonte och Jenny är kompisar i smyg. Nästan ingen vet att de brukar ses i kojan efter skolan och hjälpa varandra med läxorna. Men plötsligt dyker det upp en massa andra saker som gör att Jonte inte hinner träffa Jenny på en hel vecka. När han en dag äntligen hamnar bakom Jenny i matkön, så smusslar hon över en lapp till honom. Där står det: Kojan klockan halv fyra? Jonte blir varm inuti. Sen händer något som gör honom både glad och förtvivlad. Jenny säger att hon gillar honom men för att han nästan är som en tjejkompis! Kärlek är svårt. Är Jonte kär i Jenny? Och är Jenny istället kär i Jontes kompis Fredde?
    50,00 kr
  30. Jag är med barn
    Jag är med barn
    Beskrivning
    Judy blir med barnoch brottas med frågan om hon ska göra abort, gifta sig..Ska hon själv ta hand om barnet?
    30,00 kr
  31. Jag kan läsa själv! Leksakslådan
    Jag kan läsa själv! Leksakslådan
    Beskrivning

    LÄTT ATT LÄSA - MED STOR STIL!

    De roliga, korta berättelserna har stor, tydlig text och är lätta att läsa. Efter varje saga finns de svåraste orden en gång till. De härliga illustrationerna i färg gör läsningen ännu roligare!

    65,00 kr
  32. Jag tänker på Cia
    Jag tänker på Cia
    Beskrivning

    Dikter skrivna av klass 6 B. En klasskamrat blev sjuk i cancer och dog och dikterna skrevs utifrån detta.

    30,00 kr
  33. Jag vandrade med Gandhi
    Jag vandrade med Gandhi
    Beskrivning
    Harilal är en kastlös pojke som blir upphittad en kväll i Ahmedabad. Han får komma till Gandhis gård utanför staden. Här får han lära sig vad det är att älska sina fiender och praktisera icke-våld när han råkar i slagsmål.Varje kväll får Harilal höra om .Bapu. - Mahathma Gandhi - som kämpat för indiernas rättigheter både i Sydafrika och i sitt eget land och som räddat fattiga bönder från svält och orättvisor men också kastats i fängelse många gånger för sitt trots mot makten.Harilal får vara med vid Bapus sida i kampen för Indiens frigörelse, allt ifrån att bojkotta importen av engelska kläder till att trotsa förbudet att utvinna salt ur vattnet i Indiska Oceanen.
    75,00 kr
  34. Jag vill också dansa
    Jag vill också dansa
    Beskrivning
    Alva är ledsen. Alla i hennes klass går på dans och hon vill också börja, men mamma säger att de inte har råd. Mammas jobb ger så mycket pengar. Det är inte rättvist!Men så kommer mamma på en idé. Hon ringer Alvas storkusin Stina, som kommer och har danslektion med Alva hemma. Det visar sig att Alva till sist både får lära sig dansa, och får nya kompisar.
    50,00 kr
  35. Jamen Benny
    Jamen Benny
    Beskrivning
    Favoriten Benny äntligen i Klumpe Dumpe! Nu har Benny fått en bror. Han ville det. Och då fick han det. Hela dagarna suger lillebror på sin napp. Benny får inte smaka, han är redan trött på lillebror. Benny vill hellre ha nappen.
    50,00 kr
  36. Jasmine sköldpaddsälvan
    Jasmine sköldpaddsälvan
    Beskrivning
    Lär känna sju nya älvor i Daisy Meadows superpopulära svit.Varje år hålls en havsgala i Älvlandet och under galan spelas särskild melodi på den magiska trumpetsnäckan, så att det blir lugn och ro i haven det kommande året. Men i år slår de elaka svartalferna sönder snäckan och deras härskare kung Bore sprider ut de sju bitarna i människornas värld. Han hatar nämligen stränder och vatten!Nu måste flickorna Rebecka och Kristin hjälpa älvorna att hitta de sju snäckbitarna, för annars kommer kaos att råda i alla hav. Till sin hjälp har de sju havsälvor och deras söta, magiska djur.
    50,00 kr
  37. Jättarna anfaller!
    Jättarna anfaller!
    Beskrivning

    Den nya kyrkklockan ska invigas och Egon, Fiona och Urban får bråttom tillbaka till borgen. Men just som de hör ringningen eka i dalen, mullrar marken till och jättarna vaknar!
    Riddare, spänning, humor och lättläst i en lekfull blandning av riddarliv och skolmiljö för tjejer och killar som precis har börjat läsa själva. "Jättarna anfaller" är den åttonde helt fristående delen i serien.

    50,00 kr
  38. Jesus är uppstånden
    Jesus är uppstånden
    Beskrivning
    Berättelsen om när Jesus uppstod och mötet med lärjungarna
    • Köp 3 för 22,50 kr/st
    • Köp 10 för 21,25 kr/st
  39. Jesus förvandlar vatten till vin
    Jesus förvandlar vatten till vin
    Beskrivning
    Korta bibelberättelser
    • Köp 3 för 22,50 kr/st
    • Köp 10 för 21,25 kr/st
  40. Jesus gör under
    Jesus gör under
    Beskrivning
    Tio berättelser om Jesu under.
    40,00 kr
  41. Jesus i Getsemane
    Jesus i Getsemane
    Beskrivning
    Korta bibelberättelser
    • Köp 3 för 22,50 kr/st
    • Köp 10 för 21,25 kr/st
    • Köp 25 för 20,00 kr/st
  42. Jesus möter folket
    Jesus möter folket
    Beskrivning
    Här finns många timmars roligt arbete med att hitta detaljer i berättelser från Nya Testamentet
    • Köp 3 för 144,00 kr/st
    • Köp 10 för 136,00 kr/st
  43. Johanna jazzälvan
    Johanna jazzälvan
    Beskrivning
    Dansälvorna har tvingats bort från Älvlandet, så flickorna Rebecka och Kristin måste genast gripa in och hjälpa sina vänner.Kung Bore har uttalat en förbannelse som har tvingat bort de sju dansälvorna från Älvlandet till människornas värld. Dessutom har de elaka svartalferna stulit dansälvornas magiska band
    50,00 kr
  44. Johannabarnet
    Johannabarnet
    Beskrivning
    Johannabarnet är fött. Samtidigt, på himlen över höghuset, tänds en stjärna. Alla blir så glada och gubbarna på macken och tanten i affären skyndar dit. En dag går Johannabarnet ut i världen. Hon köper korv, minst tio stycken, och dom andra, dom som är hungriga, dom får också... Debuterande Victoria Hammar har skrivit en poetisk text och Joanna Rubin Dranger har gjort underbara bilder.
    75,00 kr
  45. Jona
    Jona
    Beskrivning
    Korta bibelberättelser.
    • Köp 3 för 22,50 kr/st
    • Köp 10 för 21,25 kr/st
  46. Jorden
    Jorden
    Beskrivning
    Regnskogar och öknar, växter och djur, väder och vind, astronomer och upptäckare är delar av vad denna spännande faktabok bjuder på. Med över 160 imponerande foton och detaljerade illustrationer åskådliggörs alla upptänkliga aspekter av vår planet, från dess tillkomst, dess olika klimatzoner till människans utveckling och vår miljöpåverkan. Boken är lämplig från åtta år och en del av frågorna man hittar svaren på är: - Hur uppstår en tsunami?
    - Vad är förnybar energi?
    - Varför kallas jorden den blå planeten?

    95,00 kr
  47. Jorden
    Jorden
    95,00 kr
  48. Jordens rekordbok
    Jordens rekordbok
    Beskrivning
    Högst, djupast, kraftfullast och farligast - eller varför inte mest illaluktande! Här får du lära dig om vår planets rekord i allt från extrema platser och imponerande naturkrafter till enorma växter och vilka djur som är störst och snabbast - och vilket som har mjukast päls.
    60,00 kr
  49. Jordens tuffaste djur
    Jordens tuffaste djur
    Beskrivning

    Underhållande och lättläst om djur som lever på jordens mest extrema platser. Det finns insekter som fryser till is på vintern och tinar upp när det blir sommar. Det finns maskar som lever hela livet i nästan kokande vatten. Det finns till och med djur som kan överleva i rymden! Möt jordens tuffaste djur i en häftig faktabok av författaren och journalisten Jens Hansegård, rikt illustrerad av Anders Nyberg.

    50,00 kr
  50. Josef drömtydaren
    Josef drömtydaren
    Beskrivning
    Berättelsen om Josef - drömtydaren
    • Köp 3 för 22,50 kr/st
    • Köp 10 för 21,25 kr/st
  51. Josef och hans bröder
    Josef och hans bröder
    Beskrivning
    Bok med berättelsen om Josef med målade bilder.
    20,00 kr
  52. Joy till världen
    Joy till världen
    Beskrivning
    Joy betyder glädje. Men i Hudiksvall är allting så sorgligt nu, och Joy drömmer om hur hennes pappa ska komma från sitt kungarike långt borta och hämta henne på sin häst ... Viveka Sjögren vann Libris, Hela människans, Blå Bandets, LP-verksamhetens och IOGT-NTO:s Juniorförbunds manustävling "Du är inte ensam!" med Joy till världen. Juryns motivering: I Joy till världen blir en mellanstadieflickas mycket specifika livssituation en förtrollande och engagerande bild. Vem som helst som någon gång har känt sig ensam eller övergiven kan leva med i den. Viveka Sjögren gestaltar tillvaron en bra bit bort från storstadsmiljön och ger alla Joys vänner liv och personlighet. Hon visar på fantasins kraft och vågar låta Joy se vuxnas misslyckanden och ansträngningar utan att flytta över ansvaret till barnets axlar. Joy till världen glittrar av hopp och glädje och står på alldeles egna ben. Viveka Sjögren är illustratör och barnboksförfattare och har tidigare gett ut en rad bilderböcker, bland dem "Den andra mamman" och "Den dagen".
    65,00 kr
  53. Judy Moody är doktor
    Judy Moody är doktor
    Beskrivning
    Judy är på dåligt humör. På riktigt dåligt humör. Ända tills hon kommer till skolan och magister Frisk berättar att klassens nya tema-arbete handlar om människokroppen.
    De ska få lära sig om skelettet, mäta pulsen och åka till sjukhuset och träffa en riktig läkare. Äntligen får hon, Judy Moody, världens första tjej-doktor, visa vad hon går för!
    50,00 kr
  54. Judy Moody blir stjärnelev
    Judy Moody blir stjärnelev
    Beskrivning
    Judy Moody har aldrig varit roligare! Efter några extralektioner med en tuff högskolestudent är hon plötsligt en seriöst säker algebrafantast. Seriöst!Judy Moody är inte glad. Inte glad alls. Och absolut INTE matte-glad. Men klassens vikarie tycker att Judy borde bli både mer glad och mer lagd åt mattehållet. Så hon måste ta extralektioner efter skolan. Vilket bara betyder ännu mer matte!Judy är så lite glad hon bara kan, ända tills hon träffar sin extralärare. Det är inte bara en mattefantast, det är världens seriöst skönaste, softaste och sötaste mattetjej. Med en egen, lagom trendig och slapp studentstil. Judy vill plötsligt inget hellre än att spela trummor och klä sig lite lagom häftigt och beställa avancerade kaffedrinkar på café. (Nåja, varm choklad.) Och vara bra på matte. För det är det ultimata, tuffaste av allt. Och plötsligt är Judy Moody klassens drottning i matte!Det här är vardagsnära böcker, skrivna med mycket humor och värme, som läsarna känner igen sig i.
    50,00 kr
  55. Jul jul jul
    Jul jul jul
    Beskrivning
    Kära traditioner, skrock, dikter, pyssel och kuriosa kring julen!
    En stämningsfull presentbok att ge bort, till en vän eller till dig själv. Känn pepparkaksdoften från köket, samla familjen kring julkrubban, minns Lucias historia, nynna på julmusiken och njut av antika bokmärken som illustrerar alla uppslag.
    75,00 kr
  56. Julia, julälvan
    Julia, julälvan
    Beskrivning
    En glittrande julspecial om Rebecka och Kristins äventyr i Älvlandet!Kung Bore har stulit tomtens släde med alla julklapparna. Älvkungen och älvdrottningen är förtvivlade. Vad ska de göra? Nu kommer barnen inte få sina paket! Men julälvan Julia lovar att försöka rädda julen, och till sin hjälp har hon flickorna Rebecka och Kristin.
    65,00 kr
  57. Juniorquiz : 333 frågor för vetgiriga
    Juniorquiz : 333 frågor för vetgiriga
    Beskrivning
    Quiz fungerar i alla åldrar. Och det finns många vetgiriga juniorer. Här kommer quizboken för unga. Många roliga, kluriga och lärorika frågor att utmana sig själv och sina kompisar med.

    Frågorna är indelade i arton kategorier: Aktuellt, Kul om husdjur, Kropp & Knopp, Störst, först och bäst, Film & TV, I böckernas magiska värld, Titta in i universum, Pop, rock och visor med mera.

    65,00 kr
  58. Kalabaliken i Betlehem
    Kalabaliken i Betlehem
    Beskrivning
    Julberättelsen med text och målade bilder.
    75,00 kr
  59. Kalle Anka - Grill fest!
    Kalle Anka - Grill fest!
    Beskrivning
    kalle Ankas Pocket, Grillfest!

    65,00 kr
  60. Kalle Anka 85 år
    Kalle Anka 85 år
    Beskrivning
    Kalle ankas special, Grattis Kalle 85 år!

    65,00 kr
  61. Kalle Ankas Pocket 384
    Kalle Ankas Pocket 384
    Beskrivning
    Kalle Ankas Pocket är en av de största serieklassikerna i Sverige. Kalle Ankas Pocket innehåller långa och spännande serier med Kalle Anka och hans vänner. Kalle Ankas Pocket är ofta en inkörsport till bokens värld för barn. Här kan de på ett lätt, enkelt och roligt sätt komma in i bokvärlden. Format: 125x188 mm
    39,00 kr
View as Tabell Lista

Artiklar 401-500 av 988

per sida
Fallande ordning

Måndag 10-19

Tisdag- Fredag 10-17


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå