View as Tabell Lista

Artiklar 201-300 av 521

per sida
Fallande ordning
  1. Lappglädje
    Lappglädje
    Beskrivning
    Låt dig inspireras av fantastiska mönster och färger! Fräscha sommartäcken, snygga tweedväskor, festfina dukar och en söt sittpuff till flickrummet. I Lappglädje kan du välja bland 30 roliga och inspirerande lapptekniksprojekt och lära dig hur du kombinerar tyger, färger och mönster på ett nytt och spännande sätt. Genom att dekorera täcket eller väskan med knappar och paljetter kan du förändra och sätta din personliga touch på arbetet. Boken passar såväl nybörjaren som den som redan är en biten quiltare. Mycket detaljerade och pedagogiska illustrerade steg för steg-anvisningar gör det lätt att lyckas.Hämta gärna inspiration från boken till egna mönster och färgkombinationer, så att du får ett helt unikt lapptäcke i dina favoritfärger.
    125,00 kr
  2. Lär dig färglägga : en övningsbok i konsten att färglägga
    Lär dig färglägga : en övningsbok i konsten att färglägga
    Beskrivning
    Här får du lära dig avancerad färgläggningsteknik med användning av färgpennor, filtpennor och akvarellpennor.

    Lär dig hur du blandar färger, gör skuggningar, hur färger kan kombineras, hur du skapar ljusa fält i ett färglagt område Färgläggningen får med andra ord en helt ny dimension!

    I boken finns illustrationer av fjärilar, insekter, frukter och blommor som du kan användanär du vill öva på dina nya färdigheter.

    De bästsäljande författarna och konstnärerna Meriel Thurstan och Rosie Martin visar och förklarar allt du behöver veta om hur du använder färger, skapar färgövergångar och texturer i dina färgläggningsprojekt. Med hjälp av tydliga anvisningar och informativa exempel får du lära dig hur färgläggning blir sofistikerad konst. Varje projekt har en tillhörande illustration som ger tillfälle till experiment med det du har gått igenom, oavsett om du använder färgpennor, filtpennor eller akvarellpennor.

    75,00 kr
  3. Lär dig leva : mindre stress - mer närvaro
    Lär dig leva : mindre stress - mer närvaro
    Beskrivning
    Under livets gång är det lätt att tappa bort sig själv. Du känner kanske att något saknas men vet inte vad det är.

    Den här boken ger dig vägledning i hur du kan välja att se på dig själv och dina möjligheter. Boken hjälper dig att förstå dig själv och din omgivning. Den ger dig insikt i ditt sätt att tänka och hur du väljer att reagera på människor och händelser omkring dig.

    Här berättar författarna själva om sina innersta tankar om stress, oro och ångest i helt vanliga vardagliga situationer. Upplevda egna erfarenheter varvas med fakta, goda råd och effektiva tekniker. Du kan använda boken som en god vän du kan gå till för att få tröst, råd eller bara hopp. Säkert kommer boken att ge dig hjälp, kraft och mod att förändra ditt liv till det bättre.
    125,00 kr
  4. Lär dig rita vad som helst
    Lär dig rita vad som helst
    Beskrivning
    Små barn ritar ofta, många av dem gärna, och sällan med alltför stor eftertanke. De ritar, därför kan de också självklart rita. På sitt sätt. Någonstans på vägen blir dock många av oss för självmedvetna för att tycka att det är värt det, resultatet blir inte tillräckligt fint. Den här boken menar att talangen inte alls behövs för att man ska vara en ritande person. Det handlar inte om att skapa konst,.. utan om att rita sig till tydligare tankegångar, nya lösningar och ökad kommunikationsförmåga.

    Illustrationsstudion Scriberia ligger bakom boken och presenterar här sitt bildalfabet, med endast tolv symboler, och visar snart att vem som helst kan rita vad som helst. De berättar vilka genvägar man ska ta och vilka man bäst undviker. Plötsligt har man fått konkreta verktyg för att genom sina bilder visa känslor, sätta saker i perspektiv, ge en bild av framtiden - möjligheterna är obegränsade..

    100,00 kr
  5. Lär dig teckna : blommor, djur, byggnader, kalligrafi, dekorativa ramar
    Lär dig teckna : blommor, djur, byggnader, kalligrafi, dekorativa ramar
    Beskrivning
    Med steg-för- steg-övningar

    Här finns allt du behöver veta för att lära dig att teckna, vare sig du vill göra det som hobby eller ta det till en helt ny nivå. Teckna Eiffeltornet, skriv vackra inbjud­ningskort och måla en blombukett.

    Lär dig teckna är en lättillgänglig handbok som verkligen inspirerar. Konstnären Erin McManness visar dig var du ska börja och hur du ska tänka. Tips, uppvärmningsövningar och steg-för-steg-lektioner hjälper dig att fantisera ihop egna motiv eller utgå från redan befintliga. Hon ger dessutom tips på färg­­läggning och hur du kan använda dig av digitala verktyg.

    I boken får du lära dig att teckna:

    Växter, blommor och träd Djur och insekter Saker ur vardagen Arkitektur, ikoniska landmärken och stadsliv Bårder, band och bokstäver

    125,00 kr
    • Köp 3 för 216,00 kr/st
    • Köp 10 för 204,00 kr/st
  6. Lasering i akvarell
    Lasering i akvarell
    Beskrivning
    Lasereringar kan användas till att skapa olika effekter från mjuka himlar och dimmiga landskap till kompakta lövverk och dramatiska hav. Tonade lasyrer är tex idealiska att använda till att skapa djup i ett landskap. Det här är en fortsättningsbok där du kan utforska variationsrikedomen i akvarellmåleriet med hjälp av mer än 70 steg-för-steg-bilder och övningar. 109 färgfoton, 4 streckteckningar.
    100,00 kr
  7. Läslusens pysselbok
    Läslusens pysselbok
    Beskrivning
    I "Läslusens pysselbok" hittar du massor av knep & knåp, klurigheter, gåtor och recept. Här kan du också spå dina vänner, fixa coola partyn, bli poet, göra polkagrissmycken, plantera apelsinträd, kolla vad du vet om kändisar och mycket, mycket mer! Med en tuggvänlig penna i handen och gärna en påhittig kompis bredvid dig är du redo för skrattanfall, utmanande hjärngymnastik och mysiga pysselstunder.
    65,00 kr
  8. Låt färgerna flöda
    Låt färgerna flöda
    Beskrivning
    Låt färgerna flöda

    Sy i lappteknik

    100,00 kr
  9. Lätt att sy
    Lätt att sy
    Beskrivning

    Lär dig proffsknepen och fixa på enkelt sätt läckra inredningsdetaljer, även om du är nybörjare vid symaskinen.


    Det är lätt att sy och det ska vara kul att sy själv! Här får du massor av inspiration, i en bok fylld med bra tips.


    Kuddar i alla varianter är enkla och roliga att sy. Har man väl kommit igång är det svårt att sluta. Trekantskudden kan man göra i alla storlekar- sy en riktigt stor och du har en sittsäck!


    Sy överdrag till stolen, puffen eller soffan, gör nya sängöverkast, sängkappor och klädda sänggavlar, sy hiss- eller rullgardiner och gör egna lampskärmar på nytt sätt!


    Boken innehåller helt enkelt allt för hemmet och allt är enkelt att sy själv! Tydliga instruktioner steg för steg.


    Massor av härliga idéer för att göra det mysigt och nytt hemma!

    85,00 kr
  10. Lätta korsord för alla! 8
    Lätta korsord för alla! 8
    Beskrivning
    Gillar du att lösa bildkryss och ordflätor? Den här boken passar både nyfrälsta kryssfantaster och veteraner som tycker om lättsamma och underhållande korsord. Här finns mängder av krypton, sudokun, sökord och krisskross för alla åldrar och smaker.

    Ta med boken på bussen, på tåget, i picknickkorgen eller till hängmattan. Låt korsorden bli en stunds hjärngympa tillsammans med familj och vänner, eller utmana dig själv genom att lösa kryssen på egen hand.

    ”Lätta korsord för alla” är framtagen i samarbete med Tankesport, som är en del av Keesing Sverige AB – Sveriges största korsordsförlag.

    100,00 kr
  11. Lättsytt av lappar
    Lättsytt av lappar
    Beskrivning
    Det är inte svårt att åstadkomma charmiga inredningsdetaljer av stuvbitar, tygrester eller loppisfynd! Titta bara på bokens fräscha, trendiga kuddar, täcken, väskor, mjukisdjur, dynor, kläder...


    Lär dig genvägar för hur man syr lappteknik på lättaste sätt och utan att det tar en evighet att bli färdig. Sy på maskin! Helst ska man hinna på en helg. Alldeles för många har börjat sy på ett stort lapptäcke - som sedan aldrig blir klart.
    I Lättsytt av lappar har Anna Örnberg bara valt sådant som man kan få färdigt på några dagar eller max en vecka. I boken beskrivs flera olika sätt att använda sig av lappteknik.


    Låt dig inspireras av de läckra bilderna, rota bland stuvbitarna och plocka fram symaskinen!

    100,00 kr
  12. Levande lapptäcken
    Levande lapptäcken
    Beskrivning
    Boken ger idéer till hur du kan använda lappteknik till att: * hälsa ett litet barn välkommen * samla alla minnen från en resa * fira ett jubileum * minnas en kär som har gått bort * uttrycka glädje. Boken innehåller både traditionella och mindre kända tekniker som stjärnblock, fyrblock, bargellotekniken och att överföra bilder till textilier. Här finns enkla modeller för nybörjaren och mer avancerade för den erfarne entusiasten. Genomgående illustrerad med fyrfärg, mönster.
    100,00 kr
  13. Lilla barnkammarboken : Sju små sagor
    Lilla barnkammarboken : Sju små sagor
    Beskrivning

    I "Lilla barnkammarboken: Sju små sagor" hittar du de mest omtyckta klassiska sagorna som "Rödluvan", "Hans och Greta", "Bockarna Bruse" och "Guldlock och de tre björnarna". Alla rikt illustrerade av våra främsta tecknare. Med boken följer en skiva där etablerade artister och skådespelare läser några av sagorna från boken.

    Lilla barnkammarboken - ny serie i mindre format och omfång, men med samma höga kvalitet som de älskade Barnkammarböckerna. Hittills har utkommt: "Godnattvisor" och "Rim och ramsor för händer, fötter och kropp".

    Sagor på cd-skivan:
    1. Bockarna Bruse - Tomas Bolme
    2. De tre små grisarna - Sharon Dyall
    3. Rödluvan - Magnus Carlsson
    4. Vanten - Tomas Bolme
    5. Hans och Greta - Magnus Carlsson
    6. Sagan om den tjocka feta pannkakan - Sharon Dyall
    7. Guldlock och de tre björnarna - Tomas Bolme

    100,00 kr
  14. Lilla boken om mindfulness : målarbok
    Lilla boken om mindfulness : målarbok
    Beskrivning
    Med Lilla boken om mindfulness får du chansen att varva ned på riktigt. Fyll sidornas detaljerade illustrationer med färg och upptäck det välgörande fokus som kommer av att koncentrera sig på en enkel uppgift.

    Boken innehåller inspirerande och tänkvärda citat om mindfulness, och är i perfekt format för att ta med i väskan så att du kan hitta lugn när du behöver det som bäst.

    75,00 kr
  15. Lises lettering : konsten att rita bokstäver
    Lises lettering : konsten att rita bokstäver
    Beskrivning
    Att kunna skriva snyggt är en dröm för många. Lettering, som kan översättas med bokstavstecknande eller bokstavskonst, är en modern och lekfull form av kalligrafi. Lettering har alla förutsättningar att bli nästa stora trend efter scrapbooking och målarböcker för vuxna. Med Lises Lettering kommer du enkelt igång med ditt kreativa skapande och ser snabbt resultat.

    Här får du massor av inspiration för att göra vardagen vackrare och ta fram personliga inrednings- och presentdetaljer som etiketter, kort, affischer, tavlor och inbjudningar. Eller varför inte ett t-shirttryck eller en tatuering!

    Steg för steg lär du dig olika stilar - elegant, stöddigt, slarvigt, roligt eller 3D - och när de passar att använda. Du får tips på olika sorters pennor och andra verktyg. När lettering kombineras med illustrationer eller inredning, som en vacker gammal ram, blir det ännu mer intressant

    150,00 kr
  16. Looma med gummiband : armband och andra accessoarer - 35 färgstarka projekt
    Looma med gummiband : armband och andra accessoarer - 35 färgstarka projekt
    Beskrivning
    Looma med gummiband - nya trenden inom handarbete!

    De färgglada gummiarmbanden kan man se överallt nu för tiden. Det är lätt att göra dem själv. Boken ger dig beskrivningar till 35 färgstarka armband och coola accessoarer - både för ny­börjaren och den mer erfarne.

    Med illustrerade steg-för-steg-anvisningar hur man går till väga.

    95,00 kr
  17. Magiska önskesagor : sagor att dela med andra
    Magiska önskesagor : sagor att dela med andra
    Beskrivning
    Magiska önskesagor innehåller 4 sagor. "Önskekatten" handlar om Helen som ser ett stjärnfall och önskar sig en söt liten kattunge. Men istället för en söt liten kattunge så landar en rufsig och ovårdad hankatt som heter Tom på fönsterbrädan. Helen försöker jaga bort honom men Tom har bestämt sig för att stanna. "En väldigt upptagen liten mus" handlar om stora Mus och lilla Mus. Stora Mus sliter i trädgården medans lilla Mus är fullt upptagen med att fantisera och han har inte tid att hjälpa stora Mus med trädgårdsarbetet. I "Den mest dyrbara saken" får vi följa med lilla Björn och hennes mamma ut i skogen där lilla Björn letar efter den mest dyrbara saken i världen. "Mus, Mullvad och stjärnskottet" handlar om vänskapen mellan en mus och en mullvad som blir osams över en fallen stjärna
    85,00 kr
  18. Magiska trädgården Målarbok
    Magiska trädgården Målarbok
    Beskrivning
    Inspirerande, detaljerat och vackert! En tjock, härlig målarbok för både vuxna och för äldre barn. Den engelska konstnärinnan Pippa Rossi har skapat och designat denna målarbok som räcker länge! Att färglägga och drömma sig bort i denna magiska blomstervärld är en ren njutning. Bara att sätta igång!
    100,00 kr
  19. Makramé
    Makramé
    85,00 kr
  20. Måla blommor & djur
    Måla blommor & djur
    Beskrivning
    på trä, stenar, keramik och plåt Många fina motiv att måla på stenar, ramar, krukor, skåp, tegelpannor, drivved, brickor... Bilder visar hur man bygger upp motiven steg för steg i milda färgnyanser. Här finns rara humlor, skira maskrosbollar, blommor och andra växter.
    Boken är ett samarbete mellan Anna Örnberg och Ateljé Vidagård.
    100,00 kr
  21. Måla djur på sten
    Måla djur på sten
    Beskrivning




    Lär dig måla djur på sten! Stenens form och struktur ger djuren liv på ett sätt som är svårt att uppnå med andra material. Att leta efter karaktäristiskt formade stenar och ur dem locka fram naturtrogna djur är spännande och ger en alldeles speciell känsla. I den här boken finns all information du behöver för att sätta igång:

    * Vilka stenar som går att måla på och vad man ska tänka på vid val av stenar
    * Utförlig genomgång av material och teknik
    * Steg-för-steg-beskrivningar av hur man går till väga
    * Många foton och skisser som inspirerar och förtydligar




    100,00 kr
  22. Måla i akvarell : inspiration, teknik, material
    Måla i akvarell : inspiration, teknik, material
    Beskrivning

    Denna bok vänder sig både till nybörjaren och till den mer erfarna akvarellisten med allt från handfasta tips vad gäller val av papper, färg och pensel till insiktsfulla råd om komposition, motivval och arbetsgång. Men framförallt är detta en bok att inspireras av! Den lockar till att utforska de unika egenskaperna hos akvarellfärgen, som med rätt kunskap blir en bärande del av det konstnärliga uttrycket.

    Boken rymmer en rik mängd av konstnärens egna målningar där allt han beskriver i ord tydligt illustreras på ett pedagogiskt och inspirerande sätt. Kapitel om preparering av papper, val av pensel, blandning av färg, komposition, proportioner, vinklar och perspektiv ger grunderna för nybörjaren men också fördjupning för den som målat tidigare. Ett kapitel visar hur en målning växer fram steg för steg, en fascinerande process!

    Författaren Håkan Groop, mångårig och uppskattad kursledare i akvarellmålning, bjuder generöst på egna målningar och oumbärliga egna knep för att få ut det mesta ur akvarellmåleriet, på ett konstnärligt såväl som personligt plan.

    125,00 kr
  23. Måla med akrylfärg
    Måla med akrylfärg
    Beskrivning
    Akrylfärg är otroligt variationsrik. Du kan måla renodlat med akrylfärg eller använda den på samma sätt som både akvarell- och oljefärg du kan till och med blanda alla tekniker i en och samma målning. Det här är en grundbok där du lär dig måla i akryl med hjälp av steg för steg-beskrivningar och övningar i färgblandning och olika tekniker. 117 färgbilder.
    100,00 kr
  24. Måla och skrapa : Städer
    Måla och skrapa : Städer
    Beskrivning
    Öppna ditt sinne i en fantastisk värld av färg. Med detaljerade stadsbilder att färglägga för hand, inspirerande citat och fantastiska skrapkort att förvandla till egna färgglada konstverk. Inspiration; avslappning; kreativitet! Innehåller: Målarbok 10 skrapkort Träpinne

    75,00 kr
  25. Måla på stenar!
    Måla på stenar!
    Beskrivning
    Förutom en hel skattkammare fylld med inspiration bjuder denna bok också på en mängd smarta tips för den som ska sätta igång att måla på stenar. Hur hittar man den perfekta stenen? Det beror naturligtvis på vad du vill måla, men det finns en hel del att tänka på när man väljer sina stenar.

    Här finns också en grundlig genomgång av olika slags redskap och färger. Man får lära sig hur man borrar i stenar, hur man kan bygga en bas till stenen, förbättra den eller helt enkelt göra en egen, specialbyggd sten.

    Så sätt igång att måla och skapa smycken, leksaker, en vacker dörrstopp, mandalastenar, servetthållare, bokstöd, magneter, trädgårdsornament och mycket mer!

    150,00 kr
  26. Måla på trä
    Måla på trä
    Beskrivning
    En populär hobby! I den här boken finns idéer och inspiration till mönster för dekorativ målning på träföremål, men även några korgar. De tekniker som används är till största delen mönstermålning, men också schablonmålning och svampmålning. 21 fyrfärgsfoton, 17 streckteckningar.
    85,00 kr
  27. Måla yrken : 13 yrken och mönster att färglägga
    Måla yrken : 13 yrken och mönster att färglägga
    Beskrivning
    Hur ser en bagare ut? Och vad har polisen på sig för kläder? Roliga och spännande uniformer och mönster att färglägga, skapade i varm och tuff retrostil. Följ med till Ingela P Arrhenius mönstervärld! Lämplig för barn i 3-6 års ålder.

    Färgläggning är kreativt, avslappnande och stärker koncentrationsförmågan. Här finns både stora tydliga mönster och mer detaljerade, i en Mandalainspirerande anda.

    50,00 kr
  28. Målarbok GULD : vacker gyllene design
    Målarbok GULD : vacker gyllene design
    Beskrivning
    Denna praktfulla målarbok utgår från temat guld, den ädelmetall som varit maktsymbol, värdemätare och smyckemateriel framför alla andra under tusentals år. På boksidorna glimmar redan guldet som detaljer i mönstren och motiven för att hjälpa dig att komma igång. Det är nu upp till dig att välja motiv och att avgöra om du vill komplettera bilderna med en rad andra metallfärger.

    • Köp 3 för 117,00 kr/st
    • Köp 10 för 110,51 kr/st
  29. Människor : supersnabba tekniker för fantastiska teckningar
    Människor : supersnabba tekniker för fantastiska teckningar
    Beskrivning
    Damma av ditt skissblock och släpp fram din kreativitet på nolltid! Att rita snabba skisser är ett sätt att göra tecknandet till en del av din vardag, och att kunna dekonstruera ansikten och figurer omkring dig. Det är ett perfekt sätt att värma upp och lägga grunden för en mer detaljerad bild.Varje uppslag innehåller tips från experter, liksom exempel på fantastiska femminutersteckningar.

    100,00 kr
  30. Med stickor och fantasi
    Med stickor och fantasi
    Beskrivning
    MED STICKOR OCH FANTASI
    av Lisbeth Bjørndal

    Intresset för stickning bara ökar och ökar. Om det beror på tillfredsställelsen i att bära kläder man gjort själv, eller på att det är väldigt meditativt att sitta och sticka ja, det är inte lätt att veta. I denna bok hittar du många olika modeller
    i varierande svårighetsgrad, alltifrån snabbstickade halsdukar till lite mer tidskrävande tröjor med fina detaljer.
    100,00 kr
  31. Mensa sudoku
    Mensa sudoku
    Beskrivning
    Mensa har tillsammans med Gareth Moore tagit fram över 200 kluriga sifferpussel för att sätta din hjärna på prov.

    Boken innehåller både vanliga sudoku och varianter såsom samuraj-sudoku och 3D-sudoku för att ge dig en riktigt klurig utmaning. Många timmars roligt klurande som samtidigt ger hjärnan en rejäl genomkörare!

    95,00 kr
  32. Mera passion för pärlor : smycken att göra själv
    Mera passion för pärlor : smycken att göra själv
    Beskrivning
    Gör dina egna smyckenAtt skapa med pärlor är roligt och att göra sina egna smycken ger en stor tillfredsställelse. Här kommer nu Maja Kärrlander med en efterlängtad efterföljare till sin tidigare så populära bok Passion för pärlor. Den här boken vänder sig både till dig som är nybörjare och till dig som vill ha lite mer utmaning i skapandet med pärlor. Du får lära dig allt du behöver kunna om verktyg och material. Och du får inspiration till att göra vackra och fantasifulla smycken av olika slag. Steg för steg klargör författaren hur du ska gå tillväga. Du får lära dig att fästa trådar, göra pärlberlocker, pärlknutar, flätningar, makramé och en massa annat. Författaren visar hur man gör halsband, armband, örhängen, ring, tiara, brosch mm. Förutom smycken finns flera idéer för inredningsdekorationer som ljusmanschett, kristallkrona, glasdekoration och servettring.Maja Kärrlander har arbetat med pärlor och smyckedesign i mer än 15 år. Hon har tidigare gett ut boken Passion för pärlor på Ica Bokförlag.
    125,00 kr
  33. Mia and me - Min stora målarbok
    Mia and me - Min stora målarbok
    Beskrivning
    En härlig och inspirerande målarbok för barnen att sitta med.

    50,00 kr
  34. Min ena mamma hette Ruth
    Min ena mamma hette Ruth
    Beskrivning
    I sin självbiografiska roman målar Lotta Backman bilden av sin mamma Ruth och av uppväxten i 50- och 60-talens frikyrkomiljö med all dess välvilja, särart och utanförskap. Minnesbilderna varvas med berättelsen om den vackra Karin som lever i en annan värld, fylld av spänning och flärd . men också av förluster, död och ett förlamande svek som driver henne att lämna bort sitt enda barn.
    80,00 kr
  35. Min första läsdagbok
    Min första läsdagbok
    Beskrivning
    Min första läsdagbok med hårda pärmar är en bok där du kan skriva ned allt du läser. Fyll i vad boken du läst heter, vem som skrivit/illustrerat den och vad du tyckte om den. Det är lite som en "Mina vänner"-bok fast för böcker! Varje bok som fylls i ges gott om plats på ett eget uppslag. Här kan du skriva, rita och ringa in den specialtecknade emojifigur som bäst passar med dina tankar kring boken du läst.

    Martin Widmark har skrivit ett helt nytt förord till boken och Hanna Granlund har illustrerat omslaget och de små unika emojifigurerna i inlagan. Min första läsdagbok går hand i hand med skolantologin Jag ska börja skolan. Boken finns i både hårdbands- och häftad version. Detta är hårdbandsversionen. Det här är en perfekt första läsdagbok för de som börjat läsa och tänka själv kring böcker!

    50,00 kr
  36. Min kreativa målarbok
    Min kreativa målarbok
    Beskrivning
    Välkommen in i en myllrande fantasifull värld av detaljrika motiv som väcker din skaparlust. Här finns 80 sidor inspirerande illustrationer – frodig natur, förföriska blommor, förtrollande djur och magiska mandalas. Unna dig en paus i vardagen och ge dem liv med dina favoritfärger. Upptäck färgernas och mönstrens positiva inverkan på din sinnesstämning – att försjunka i konsten att färglägga skänker ro och harmoni.
    85,00 kr
  37. Min meditativa målarbok : vackra och fantasifulla motiv att färglägga själv
    Min meditativa målarbok : vackra och fantasifulla motiv att färglägga själv
    Beskrivning
    Att försjunka i konsten att färglägga skänker ro och harmoni. Välkommen in i en myllrande fantasifull värld och upptäck färgernas och mönstrens positiva inverkan på din sinnesstämning. Här finns 80 sidor inspirerande illustrationer – detaljrika motiv med frodig natur, förföriska blommor, förtrollande djur och magiska mandalas. Unna dig en paus i vardagen och ge dem liv med dina favoritfärger.

    • Köp 3 för 112,50 kr/st
    • Köp 10 för 106,25 kr/st
  38. Min pusselsagobok
    Min pusselsagobok
    Beskrivning
    Fantasifullt illustrerad sagobok som innehåller 4 omtyckta sagor för barn från 5 år. Till varje saga hör ett fint pussel med 48 bitar. Bitarna är lätta att lossa från sidan och jätteroliga att pussla ihop igen. Pusselbitarna har olikfärgad baksida och kan därför inte blandas ihop. Sagorna i boken är: - Askungen - Hans och Greta - Kejsarens nya kläder - Vargen och de 7 killingarna
    100,00 kr
  39. Min sagoskatt : klassiska djursagor
    Min sagoskatt : klassiska djursagor
    Beskrivning
    Min sagoskatt : Klassiska djursagor
    Vacker sagosamling med klassiska djursagor.
    Sagosamling med guldpräglad titel på klotrygg, vackra illustrationer och kapitelband som sammantaget ger ett påkostat och lyxigt intryck vilket gör den här boken till en perfekt present!

    Boken innehåller tio stycken klassiska fabler.
    75,00 kr
  40. Min stora bok med sagor om Nisse
    Min stora bok med sagor om Nisse
    Beskrivning
    Nisse är en liten hustomte som bor hemma hos Emma och Filip. Nisse har mycket att stå i och när hans kusin Viggo kommer och hälsar på blir det ganska stökigt.

    Det här är en samling små, korta berättelser som passar perfekt som godnattsagor.

    Boken är 28 x 28 cm, tryckt på vit kraftig kartong och har vadderat omslag. En stor bok med vackra färger och som tål lite hårdare tag.
    85,00 kr
  41. Min största målarbok
    Min största målarbok
    Beskrivning
    Den här målarboken är fullspäckad med roliga målarbilder som bara väntar på att bli färglagda! Med över 250 sidor bilder är boken perfekt för dig som älskar att måla!
    95,00 kr
  42. Modern teckning : Lär dig teckna steg för steg
    Modern teckning : Lär dig teckna steg för steg
    Beskrivning
    Teckna kan man göra överallt! Med ett block och en penna i fickan finns det stän­digt motiv att hitta i din omgivning. Modern teckning är en modern handbok som tar dig med på en inspirerande resa i teckningens värld. Här presenteras grundprinciper, tekniker för att skapa fräscha, uttrycksfulla konstverk, material och verktyg. Boken innehåller kreativa övningar och projekt samt massvis med tips på att se ett motiv och göra en personlig men ändå modern tolkning. Enklare kan det inte bli: en penna och ett papper och du kan börja skapa blommor, landskap, före­mål i din vardag, katter, hundar, fåglar, ansikten, figurer, frukt, mat och mycket mer.

    Med steg-för-steg-övningar utvecklar du din konstnärliga förmåga och lär dig att rita allti från byggnader till natur, djur och människor. Bok­en­ tar även upp färglära och tekniker för färg­läggning.

    Innehåll: Komma igång - Färglägga - Stilleben & Vardag - Arkitektur & Landskap - Männiksor & Figurer - Blommor & Bladverk - Djur

    CHELSEA WARD är från Kalifornien och har en kandidatexamen i konst. Hon undervisar i konst och har en egen kollektion av gratulationskort. I samma serie: Modern akvarell av Kristin van Leuven

    185,00 kr
  43. Muminfamiljen på Rivieran
    Muminfamiljen på Rivieran
    Beskrivning
    Snorkfröken drömmer om strandpromenaderna på Rivieran, där man kan skåda firade filmstjärnor. Muminpappan längtar efter kasinon och societetsliv. Familjen seglar söderut!

    Men Muminmamman bryr sig inte om glamouren. Och Mumintrollet plågas av svartsjuka när en äkta playboy fjäskar för Snorkfröken.

    Här är boken som baseras på 2014 års jubileumsfilm med samma namn. Filmen baseras i sin tur på Tove Janssons serieäventyr Familjen lever högt.

    75,00 kr
  44. Mura och gjuta
    Mura och gjuta
    Beskrivning
    Att mura och gjuta är roligt och ger snabbt ett påtagligt resultat. Du kanske tror att det alltid krävs en yrkesman för att mura en utegrill till terrassen eller gjuta egna plattor och en stödmur i trädgården. Men så är inte fallet. Det finns många projekt som du kan genomföra själv och de flesta verktygen har du redan hemma.
    Så varför inte sätta igång? Dag Thorstensen förklarar i text och bild de olika arbetsmomenten. Här hittar du allt du behöver veta om kalkbruk och betong, armeringsjärn och gjutformar för att lyckas med ditt mur- och gjutarbete.
    85,00 kr
View as Tabell Lista

Artiklar 201-300 av 521

per sida
Fallande ordning

Måndag 10-19

Tisdag- Fredag 10-17


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå