View as Tabell Lista

Artiklar 301-400 av 521

per sida
Fallande ordning
  1. Nalle-sagor
    Nalle-sagor
    Beskrivning
    Vad gör alla nallar hela dagarna när vanligt folk inte kan se dem? Sitter de och väntar på att någon ska komma och leka med dem?

    Ånej, de har en massa hyss för sig! Och en del får vara med om de mest osannolika saker. En nalle hamnar i en rövarkula i skogen, en annan blir av med pälsen och en tredje ska resa jorden runt.

    Här kommer tolv olika nallar med varsin berättelse. En del är spännande och andra roliga. Alla är rikt och färgglatt illustrerade. Här och där på sidorna finns små tassavtryck gömda. Försök att hitta dem!
    75,00 kr
  2. National Geographic. Den stora fotoguiden
    National Geographic. Den stora fotoguiden
    Beskrivning
    Vill du lära dig att fotografera? Eller bli en bättre fotograf? I National Geographics fotoguide finns allt du behöver veta för att ta bättre bilder på nästa semester, fotbollsmatch, julafton eller kanotutflykt.
    Här avslöjar tio av National Geographics allra bästa fotografer sina yrkeshemligheter. De ger tips om bästa filmerna, filtren och exponeringen. De går igenom utrustningen, hur man fotograferar olika motiv: människor, landskap, vilda djur med mera.

    Dessutom
    * de bästa kamerorna
    * linser och underhåll
    * ljus och blixt
    * tips för bästa komposition
    * datorer och foto – hur gör man?
    * att hitta fotosajter på webben
    * restips
    100,00 kr
  3. Naturligt vackert : kransar, pynt & dekorationer
    Naturligt vackert : kransar, pynt & dekorationer
    Beskrivning
    Varför lägga dyra pengar på köpt material när naturens egen skattkista rymmer allt du behöver? Ta med dig en korg på skogs- eller strandpromenaden och du kommer förutom härliga naturupplevelser även att få en mängd användbara fynd med dig hem.Varje årstid har sina egna prydnader, från vinterns minimalistiskt kala grenar och spännande frökapslar till sommarens frodiga och färgsprakande ängsblommor. I Naturligt vackert får du femtiotalet idéer till kransar, pynt och blomsterarrangemang, samlade under respektive årstid. Låt dig inspireras av mossa och bär, snäckor och kvistar, och skapa egna personliga dekorationer till hemmet.Författaren Kari Renberg blandar vardagliga material med mer otraditionella, och får oss att se på vår omgivning med nya ögon. Resultatet blir naturligt vackert!
    100,00 kr
  4. Nya scrapidéer : minialbum och dekorering
    Nya scrapidéer : minialbum och dekorering
    Beskrivning
    I Nya scrapidéer trängs mängder av minialbum med fotoramar, bokomslag, dörrskyltar och cd-fodral - allt dekorerat med scrapmotiv. Förslag på hur du kan göra din egen scrapväska får också plats. Boken riktar sig främst till dig som redan scrappar, och bjuder på inspirerande mönster, roliga tekniker och de senaste trenderna. Här presenteras också nya material och ny spännande utrustning.Minialbum är perfekt för den som tycker att stora album tar för lång tid att göra. Här är möjligheterna oändliga: Gör ett album av papper och kartong, av filt, papperspåsar eller kaffefilter. Gör ett dragspelsalbum, ett ringalbum eller ett roligt explosionsalbum.Att ge en liten bebis ett stjärnalbum med bilder från den allra första tiden blir garanterat en uppskattad present.Cathrine Rein Carlson och Turid Eide har tidigare givit ut boken Scrappa.
    100,00 kr
  5. Nya teckna ansikten
    Nya teckna ansikten
    Beskrivning

    Ny utökad upplaga av en av de populäraste böckerna i den framgångsrika "Teckna"-serien! Teckna ansikten kom ut första gången 2004. Nu har den uppdaterats med fler övningar, fler bilder och fler sidor! En bok som inspirerar alla åldrar till att börja teckna!

    100,00 kr
  6. Nya teckna djur
    Nya teckna djur
    Beskrivning

    "Nya Teckna djur" är en ny, utökad upplaga av den populäraste boken i den framgångsrika Teckna-serien. Boken vänder sig till alla som vill lära sig att avbilda hundar, katter, hästar och andra djur som vi har runt omkring oss. Den fungerar som en bred basbok, både för barn (från ca 11 år) som är roade av att teckna, och för vuxna som gett upp och tror att de inte kan lära sig.
    Nu med flera nya övningar som gör boken ännu mer lättillgänglig för nybörjaren!

    85,00 kr
  7. Nytt & kreativt med betong & loppisfynd
    Nytt & kreativt med betong & loppisfynd
    Beskrivning

    Detta är den kreativa författarduon Sania Hedengrens och Susanna Zackes tredje bok om betong. Denna gång har de förenat betongen med prylar och möbler som fyndats på loppmarknader.

    Det bjuds på roliga och handfasta tips och beskrivningar av vad man kan använda sina loppisfynd till och hur man med enkla medel kan förnya och göra sakerna personliga. Skapa det snyggaste bordet med hjälp av ett rostigt symaskinsunderrede och en betongskiva, klä om en gammal solstol i nytt färgsprakande tyg, gjut det älskade fågelbadet av rabarber på nytt vis, sy en matta av flera mattor och givetvis mycket, mycket mer. Boken är uppdelad i tre nivåer: jättelätt, lätt och lite knepigare.

    Sania Hedengren, inredningsjournalist och stylist, och Susanna Zacke, inredare och utbildad dekoratör, har haft stora framgångar med sina tidigare böcker på Bokförlaget Semic, "Betong - en gjuten hobby", "Skapa med betong & mosaik" och "Galen i garn".

    100,00 kr
  8. Nytt kök
    Nytt kök
    Beskrivning
    Det är dyrt att renovera ett kök, kanske den mest kostsamma investeringen man kan göra i ett hus. Hur och varför köket renoveras skiftar från familj till familj, men i regel är det en kombination av att man vill förnya kökets maskiner och få en modernare stil och kanske ett funktionellare kök.Nytt kök innehåller allt man behöver veta när man ska renovera köket. Fakta och praktiska tips blandas med inspiration. Boken går igenom olika kökstyper och material och redogör för deras för- och nackdelar. Steg för steg byggs köket upp, från planeringen till färdigställandet. På vägen får man lära sig planera för el och vatten, lägga golv, sätta kakel, montera köksskåp och diskbänkar och mycket mera. Allt serverat med utförliga instruktioner med bilder för varje moment.
    75,00 kr
  9. Olja : tekniker och steg för steg-övningar
    Olja : tekniker och steg för steg-övningar
    Beskrivning
    Det bästa med olja är friheten du kan testa dig fram och måla om så många gånger du vill! Det menar konstnären och läraren Norman Long som i den här boken lär ut allt du behöver veta för att kunna måla vackra tavlor i olja.

    Träna på olika tekniker och utforska sedan steg för steg-projekten för att utveckla dina nya färdigheter. Med hjälp av enkla instruktioner lär du dig att måla stilleben, landskap, stadsmotiv och trädgårdar, och du får fördjupa dig i komposition, färglära och material. Med den här boken kan både du som är nybörjare och du som är mer erfaren upptäcka oljemåleri och ta nya steg in i färgernas livfulla värld.

    135,00 kr
  10. Pärlor på tråd
    Pärlor på tråd
    Beskrivning
    Att göra saker av pärlor är en populär hobby och den här boken visar en rad vackra saker som man kan göra av pärlor och metalltråd. Inte särskilt mycket material behövs, och bara några få redskap. Varje modell beskrivs tydligt i text och bild.Ljushållare, halsband, armband, hårspännen, vaser och ramar är exempel ur innehållet.
    100,00 kr
  11. Pärlpassion : smycken, kort, accesoarer, inredningsdetaljer
    Pärlpassion : smycken, kort, accesoarer, inredningsdetaljer
    Beskrivning
    Pyssla med pärlorUtbudet av oemotståndliga pärlor är i det närmaste oändligt. Antalet pärlbutiker bara ökar, både på stan och på nätet. Och nog kliar det i fingrarna av skaparlust när man väljer bland skimrande pärlemor, gnistrande glas och sammetslena frostade pärlor.I Pärlpassion får du massor av inspiration och handfasta råd om allt du kan göra av pärlor. Med hjälp av tydliga steg för steg-bilder lär du dig göra smycken, dekorera askar och böcker, piffa upp kuddar och bordstabletter samt att göra lyxiga gratulationskort - för att nämna några av bokens fler än femtio projekt.Dorothy Wood är verksam som hantverkare och författare. Hon har skrivit fler än tjugo hobbyböcker och medverkar i flera brittiska tidskrifter.

    125,00 kr
  12. Pärlsmycken
    Pärlsmycken
    Beskrivning
    Pärlsmycken är mycket populärt, och pärlor tilltalar människor över hela världen! Att göra egna pärlsmycken är roligt och inte särskilt svårt. Det är något som både barn och vuxna kan göra gärna tillsammans. I den här boken finns 23 modeller med steg för steg-beskrivningar, t.ex. örhängen med stavpärlor eller kristalldroppar, ringar med blommor, flätade armband, halsband med sicksackmönster eller svävande pärlor. Det finns också exempel på hur man kan variera modellerna med olika färger, former och storlekar på pärlorna. Boken tar upp vilka verktyg och vilket material som behövs och går även igenom några grundläggande tekniker som är bra att kunna vid tillverkning av pärlsmycken. 29 färgfoton, 50 steg för steg-illustrationer.
    65,00 kr
  13. Passion för pärlor
    Passion för pärlor
    Beskrivning
    Passion för pärlor är boken för dig som alltid har längtat efter att skapa egna smycken, men inte vet hur det går till. Du får lära dig om vilka verktyg och material du behöver för att komma igång. Du kommer att upptäcka att det är mycket enklare än vad du tror. Efter några få handgrepp skapa du smycken som ett proffs!

    I boken kan du välja mellan 40 olika smyckemodeller. Allt från halsband, armband, örhängen, broscher till ring och tiara. Du får tips om hur du kan variera och ändra modellerna efter din egen smak. Snart gör du personliga smycken precis som du vill ha dem.

    .
    125,00 kr
  14. Personliga kort
    Personliga kort
    Beskrivning
    I PERSONLIGA KORT hittar du alla tänkbara sorters kort i flera material. Papper är naturligtvis basen, men korten i boken dekoreras med allt från spets och konfetti till ståltråd och korsstygn. Boken innehåller mängder av nyskapande och roliga idéer i olika svårighetsgrad. Arbeta med tekniker som kollage, broderi, stämpling och decoupage. Följ de enkla steg-för-steg-beskrivningarna och gör kort precis som de i boken, eller plocka idéer från olika projekt och låt beskrivningarna fungera som inspiration och utgångspunkt för egna experiment.I boken får du förslag på kort som passar för de stora högtiderna som födelsedag, bröllop, nyfödd bebis och jul, men det finns också kort som passar till alla de anledningar som dyker upp så gott som dagligen, alla värda att fira eller åtminstone uppmärksamma.
    85,00 kr
  15. Poker : Texas Hold´em och andra spel
    Poker : Texas Hold´em och andra spel
    Beskrivning

    Poker har aldrig varit så populärt som det är nu; Sverige har drabbats av total pokerhysteri. Vi kan se pokerspelpå TV, spela poker på nätet och över hela landet samlas spelare i alla åldrar för pokerkvällar.


    - Boken vänder sig till såväl inbitna pokerspelare som till nyfikna nybörjare


    - En guide i hur man spelar poker, och framför allt hur man vinner


    - Regler för olika pokerspel, som Texas Hold´em och Omaha, tydligt och enkelt förklarade


    - Passar lika bra för traditionell poker som för spel på nätet

    85,00 kr
  16. Porslinsmålning
    Porslinsmålning
    Beskrivning
    Med några enkla penseldrag... ... kan du förvandla din vita temugg till en mugg med vackra dekorationer, varför inte krokus? Boken beskriver olika tekniker för porslinsmålning. Man målar på vitt porslin med färger som bränns i särskild ugn för att bli hållbara . Bland motiven i boken finna bl a de populära gammeldags rosorna, 70-talsinspirerade mönster och modernare motiv. 26 färgfoton, 1 färgcirkel, 14 streckteckningar.
    85,00 kr
  17. Presentaskar
    Presentaskar
    Beskrivning
    Att ge är roligt och att ge bort något soms göms i en hemgjord ask är ännu roligare. Boken innehåller mönster och tydliga beskrivningar till alla modeller.

    100,00 kr
  18. Presenter till tusen : jag lär mig räkna
    Presenter till tusen : jag lär mig räkna
    Beskrivning
    Idag är det födelsedag hos Lina och Leo. Sex år fyller de, det är ett år mer än de fem de firade förra gången. Det ska bli kalas med lekar och varmkorv. Och tårta med tolv ljus, och säkert minst tusen presenter! Men först ska mamma och pappa vakna. Hur kan man sova när det är födelsedag på gång? Den som bestämt att födelsedagar börjar först klockan sju kan ju inte vara riktigt klok.I boken "Presenter till tusen" ger vi oss ut i djungeln av siffror och räknetal. Tänk att det finns så mycket att räkna runt omkring oss!Genom Ingela P. Arrhenius härligt retro-inspirerande bilder får vi följa kalasförberedelser och paketöppning i en värld där siffrorna får ta plats på de mest finurliga sätt. Varje uppslag har även små kluriga uppgifter till den som vill lära sig mer. Vilka siffror gömmer sig i tapeten? Och hur många burkar står kvar i pyramiden när Leo har kastat sin boll?
    85,00 kr
  19. Pysselsugen
    Pysselsugen
    Beskrivning
    Pyssla tillsammans!Sugen på att pyssla, men ont om idéer? Då är detta boken för dig! Här kan du välja och vraka i en riktig skattkista fylld av små och lite större pysselprojekt: praktiska saker, roliga pryttlar, idéer som värmer eller smakar gott, festdekorationer och presenter för alla högtider.Här finns allt, i alla tänkbara material! Skapa i papper, pärlor, stenar, plast, restgarn eller foto. Sy, sticka, rita och klipp. Det mesta är billigt och lätt att hitta, kanske har du det redan hemma?Gör blommiga hårspännen, fina presentaskar, en annorlunda anslagstavla eller godispåsar till stora och små. Pyssla själv, med barnen eller med vänner - i Pysselsugen är det uppdukat för många kreativa timmar.
    150,00 kr
  20. Pyssla Duka Bjud
    Pyssla Duka Bjud
    Beskrivning
    En bok för dig som gillar att pyssla och ha minst lika roligt när du förbereder en bjudning som när gästerna kommer. Här finns tio olika teman med allt från badkarsvickning för två till söndagsmiddag för hela släkten.

    125,00 kr
  21. Pyssla hela året
    Pyssla hela året
    Beskrivning
    Älskar du att pyssla? Tänk dig då en bok fylld av pyssel som sträcker sig över alla årstider, och med mer än 70 olika projekt. Du har den här - en riktig guldgruva! Med oftast små medel kan du enkelt skapa många trevliga prydnadsföremål till dig och din familj eller för att ge bort som present. Det kan vara en vacker tavla, en modern lampa, några snygga blomkrukor, ett par dekorerade ljus eller en festlig flaskgömma. Du får också tips på kläder och smycken som du kan göra själv, t.ex. svala sommarlinnen, fina ringar och armband och häftiga flip flop-skor för sköna strandpromenader. Naturligtvis hittar du även pynt till årets två största högtider: påsken och julen. Varför inte göra några färggranna äggskalslyktor och söta påskgrupper att ta fram till påsk? Eller en adventskalender till barnen så att de kan räkna dagarna fram till julafton? Eller ett par tomtar och änglar att pynta med? Eller kanske en skimrande islykta för mörka vinterkvällar?Malin Larsson och Anna Jeppsson har under många år varit goda vänner och kolleger. Malin har varit produktutvecklare på Panduro Hobby under många år, medan Anna är fotograf med estetisk känsla. De har tillsammans gjort många uppskattade gör-det-själv-reportage för olika heminredningstidningar. Tidigare har de givit ut boken Inred och förnya med tyg tillsammans.
    100,00 kr
  22. Pyttelitet pyssel
    Pyttelitet pyssel
    Beskrivning
    Med Pyttelitet pyssel i din hand får du en unik möjlighet att tillverka dina helt egna miniatyrer att förälska dig i. Av någon outgrundlig anledning blir saker som är mindre än normalstora helt oemotståndliga. Tänk bebisgympaskor, kaviartuber i miniatyrformat, dockskåpsserviser.

    Projekten i boken är gjorda i flera olika tekniker, den enda gemensamma nämnaren är att de alla med lätthet ryms i en kupad hand. Tillverka helt bedårande frimärksstora böcker, muffins så små att de kan pryda en ring eller en nalle som ryms i en fingerborg. Den som vill gör istället en pytteliten snögubbe och pryder honom med en partyhatt. Bara sådär. Helt onödigt och alldeles, alldeles underbart.

    125,00 kr
  23. Renovera din lägenhet : praktiska tips och anvisningar för hemmafixaren
    Renovera din lägenhet : praktiska tips och anvisningar för hemmafixaren
    Beskrivning
    Böcker om renovering, om- och tillbyggnad finns det i massor, men de allra flesta utgår från att man har en hel villa att jobba med. Den här praktiska och handfasta boken är dock annorlunda, den har lägenheten som utgångspunkt, med de förutsättningar och de material som finns där. Här kan du läsa om vad som är är tillåtet att göra och vad som inte är tillåtet, hur du frächar upp taket, väggarna och golven, hur du ska gå till väga om du vill förnya köket eller badrummet. Här finns även tips och råd om hur du fixar effektiv förvaring på begränsade ytor, något alla som bor i lägenhet är i ständigt behov av. Ca 200 teckningar.
    75,00 kr
  24. Restvärme : stickat och virkat av det som blev över
    Restvärme : stickat och virkat av det som blev över
    Beskrivning
    Restvärme
    Stickat och virkat av det som blev över
    Ligger det ett eller annat överblivet garnnystan någonstans? Låt det alstra lite värme! Restvärme är en bok full av enkla beskrivningar på saker att göra av bara lite garn -- eller av hopplockade smånystan. Och så många tips och variationsförslag! Idéerna kommer från stickare och virkare runtom i vår värld -- här finns Gunillas enkla halvvantar, Sunnas virkade innetofflor, Revlingar från Västkusten, mobilfodral, diskfisk och många andra saker att tillverka ganska snabbt och värma någons händer, fötter, hals, huvud eller hjärta med.

    I samma serie: Värma varandra -- stickat och virkat för en vackrare värld och Värma en liten -- stickat och virkat för all världens bebisar

    "I Anna Braws böcker dokumenteras enkla beskrivningar och användbara recept av den sort som sprids från mun till mun eller skrivs upp på enkla lappar. Utan hennes böcker skulle de här praktiska och beprövade kvinnokunskaperna riskera att försvinna." --Pia

    • Köp 3 för 58,50 kr/st
    • Köp 10 för 55,25 kr/st
  25. Ritkort - öva på multiplikationstabellen
    Ritkort - öva på multiplikationstabellen
    Beskrivning
    Här kan man på ett roligt och kreativt sätt träna på multiplikationstabellen och lära sig den som ett rinnande vatten. Boxen innehåller 144 kort med kluriga multiplikationstal upp till tolvans tabell. Med den medföljande pennan kan man skriva svaren direkt på korten, sudda ut och skriva igen. På ena sidan står det rätta svaret, på den andra sidan ska man svara själv.

    60,00 kr
  26. Ritkort med tankenötter : 80 dubbelsidiga ritkort i en plåtask, penna ingår
    Ritkort med tankenötter : 80 dubbelsidiga ritkort i en plåtask, penna ingår
    Beskrivning
    Utmana dig själv och dina vänner genom att pröva era färdigheter gällande minne, slutledningsförmåga, ordkunskap och mycket mer! Innehåller över 100 underhållande klurigheter presenterade på 80 illustrerade ritkort. Om resultatet inte blir som det är tänkt, är det bara att sudda ut och börja om på nytt tack vare den speciella penna som ingår. Lösningarna finner du på separata kort i plåtasken.

    135,00 kr
  27. Rogivande Papperspyssel : skapa fantastiska pappersföremål med enkla steg
    Rogivande Papperspyssel : skapa fantastiska pappersföremål med enkla steg
    Beskrivning
    Koppla av och varva ner med den här rogivande och praktiska boken som hjälper dig att skapa en mängd olika föremål. Att själv få utforma vackra och användbara ting ökar välbefinnandet och skänker lugn i en alltmer digitaliserad värld. Bland projekten finns Livets träd, en värmeljushållare, kylskåpsmagneter, fjärilsgirlanger och lotusblommor. Boken innehåller även mallar och steg för steg-foton som vägleder dig genom de olika teknikerna.

    • Köp 3 för 76,50 kr/st
    • Köp 10 för 72,25 kr/st
  28. Så gör du slime
    Så gör du slime
    Beskrivning
    Gör eget slime!

    Vet du att du kan göra eget slime? Det är superkul och väldigt spännande!

    Det finns dessutom massor av olika slags slime man kan göra glitterslajm, fluffigt slime, extra krämigt slime, bubbligt slime med mera, med mera.

    I den här boken får du recept på allt från standardslime till krasande, fluffigt och bredbart slime. Du får också veta hur du kan skapa olika färger och konsistenser samt tips på massa roliga slimeeffekter och projekt!

    Alyssa Jagan som har skrivit boken är 15 år är en av de mest kända slime-profilerna i sociala medier. Sedan hon var liten har hon tillverkat slime tillsammans med sin mamma och bestämde sig en dag för att starta ett instagramkonto helt tillägnat slimetillverkning - i dag har hon över 600 000 följare.

    100,00 kr
  29. Så gör du virkade smycken
    Så gör du virkade smycken
    Beskrivning
    Nu kommer två nya böcker om smycketillverkning, med nya modeller som uppmuntrar till egen smyckedesign, av Irene From Petersen:Så gör du virkade smycken och Så gör du smycken av silver och gummi. Tidigare utgivna smyckeböcker från Berghs av samma författare:Smycken från vikingatid och nutid (1999)Fler smycken från vikingatid och nutid (2002)Silversmycken du kan göra själv (2003)Detta är inte en virkbok, utan en bok om smycketillverkning. Men att virka sina egna smycken med en vanlig virknål och metalltråd är inte svårare än att virka med garn. Boken visar tydligt hur man går tillväga och kompletteras med inspirerande foton.
    85,00 kr
  30. Så tecknar du manga
    Så tecknar du manga
    Beskrivning
    Här är boken som får både barn och vuxna att lämna huvudfotingstadiet och istället teckna riktig manga. Med en pedagogisk steg-för-stegprincip blir det busenkelt, och plötsligt har du söta figurer med stora ögon och spretigt hår på pappret framför dig.
    Katy Coope skrev boken när hon var 17 år, och själv nybörjare i mangateckning.
    85,00 kr
  31. Sagoriket
    Sagoriket
    65,00 kr
  32. Sagornas stickbok : sticka sagobarnens bästa kläder
    Sagornas stickbok : sticka sagobarnens bästa kläder
    Beskrivning
    Att öppna dörren till sagans värld är att träda in i ett förunderligt universum av hemliga stigar, fantasi och äventyr. Och om man - som författaren Celia B. Dackenberg - inte kan låta bli att hålla utkik efter stickade plagg så är det ett underbart landskap att botanisera i. I den här boken tolkar hon de favoriter som ger skydd och karaktär åt våra mest älskade barnboksfigurer.

    Att Pippi Långstrump redan är en modeikon för barn vet vi. Här får vi dessutom stickbeskrivningar till allt från tomtebobarnens ängsullströjor till Mymlans randiga klänning och Findus pigga mössa.

    Sammantaget blir det cirka 20 stickbeskrivningar som varvas med essäer om handarbete, mode, material och kulturhistoria. Det kan handla om hur Coco Chanel tar sig an den klassiskt manliga sjömanströjan och förvandlar den till en symbol för självständiga kvinnor, men också om raggsockans eviga liv.

    Att sticka ett plagg till någon är inget mindre än en kärlekshandling, ofta från en generation till en annan. Den sagoskatt vi har, som barn och vuxna kan mötas kring, är en perfekt utgångspunkt för en bok som tar det här med stickning - och sagor - på precis så stort allvar som det förtjänar.

    175,00 kr
  33. Scrapbooking : en kreativ kraft
    Scrapbooking : en kreativ kraft
    Beskrivning
    I Scrapbooking har tio av Sveriges skickligaste och mest innovativa scrapdesigners delat med sig av sin skaparlust och sina idéer i nära 50 kreativa och inspirerande projekt. I boken hittar du traditionella layouter och minialbum, men också scrapbooking på helt nyskapande sätt i spektakulära alster.

    Överraska med ett scrappat påskägg, gör en minnesbok till barnen eller en julgransformad adventskalender av tändsticksaskar.

    Till varje projekt följer detaljerade och tydliga steg-för-steg-beskrivningar som är lätta att följa eller att hämta inspiration ur till egna skapelser med personlig prägel.

    100,00 kr
  34. Scrapbooking året runt
    Scrapbooking året runt
    Beskrivning
    Här hittar du mängder av nya ideér till dina fotoalbum, dina digitala layouter, nya typer av minialbum samt kort och dekorationer för de olika årstiderna.

    100,00 kr
  35. Scrapbooking för livets högtider
    Scrapbooking för livets högtider
    Beskrivning
    SCRAPBOOKING FÖR LIVETS HÖGTIDER
    av Dorthe Blom

    Tiden då de flesta samlade sina foton i vanliga plastfickor är längesedan förbi! Hobbyn att scrappa, det vill säga att kombinera foton med dekorationer i papper och andra material, är definitivt här för att stanna. Scrapbooking för livets högtider ger dig inspiration, tips och idéer om hur du kan smycka bilder från minnesvärda dagar som dop, konfirmation, student, bröllop och jämna födelsedagar. Låt ditt fotoalbum bli ett riktigt konstverk! Givetvis får du också förslag på vackra inbjudningskort
    och placeringskort inför den stora dagen!





























    85,00 kr
  36. Scrappa! : idéer och inspiration till scrapbooking
    Scrappa! : idéer och inspiration till scrapbooking
    Beskrivning
    SCRAPPA!
    Idéer och inspiration till scrapbooking
    av Cathrine Rein Carlson & Turid Eide

    Har du byrålådan och hårddisken full av bildersom du inte vet vad du ska göra av? Är dusugen på världens roligaste hobby? Då är dettaboken för dig! Här får du en utförlig presentationav traditionell scrapbooking och vilkenutrustning du behöver för att komma igång. Dulär dig dessutom grunderna i digital scrapbooking så att du kan göra fina scrapsidor även av dina digitala bilder. Låt kreativiteten fl öda och skapa en egen minnesbok över viktiga och roliga händelser i livet!

    115,00 kr
  37. Selma och Sigge : en bok om det dukade bordet, guldkanten på tillvaron och det levande livet
    Selma och Sigge : en bok om det dukade bordet, guldkanten på tillvaron och det levande livet
    Beskrivning
    En bok om det levande livet

    Följ med på ett stormande äventyr, fyllt av inspiration och idéer för vardagens och livets fester.

    De fiktiva personerna Selma och Sigge tar dig till en värld fylld av överdådiga dukningar, smarriga recept och roliga fixerier. Låt dig väl smaka av deras härliga värld och tillåt dig att vara mera du, som Selma och Sigge så träffsäkert säger: ”Too much is never enough.”
    Du får inspiration att njuta av dagen, att sätta guldkant på de mest triviala företeelser – inget tillfälle för litet, inget för stort för att kunna göras lite extra.

    Selma och Sigge låter dig också träffa sina vänner som i sin tur bjuder på sina favoritrecept, anekdoter från livet och särskilda små tips för den händige att själv pröva på. I boken blandas recept, pyssel och dukningstips med tankar om livet, och gestaltas i bilder och texter av fotograf Cecilia Hallin och stylist och skribent Malin Leijonberg.

    Tanken om lång hållbarhet, återanvändning, remake, och det vackras kraft att inspirera och påverka, genomsyrar fotografierna i allt från kläderna hos de människor Selma och Sigge möter på sin väg till de dukningar och de maträtter som boken presenterar.

    I Selma och Sigge håller hov finner du inspiration och handfasta tips och råd till hur du lever livet levande och använder det

    150,00 kr
    • Köp 3 för 265,50 kr/st
    • Köp 10 för 250,75 kr/st
    • Köp 25 för 236,00 kr/st
  38. Skapa för de minsta! : 33 enkla leksaker av sånt du har hemma
    Skapa för de minsta! : 33 enkla leksaker av sånt du har hemma
    Beskrivning
    Busa med Lilla Magkill eller ha skoj med Köksorkestern! Skapa för de minsta! visar hur du själv kan göra ett trettiotal enkla leksaker anpassade för små barn i åldern 0 till 2 år. Läsaren behöver varken gott om tid eller särskilda förkunskaper för att sätta igång med projekten. Grundmaterialet till leksakerna är saker som finns där hemma, som urväxta favoritstrumpor eller gamla burkar. Bokens kärnfulla texter och färgstarka bildmaterial väcker skaparlusten!Jenny Johansson är kulturvetare och marknadsförare. Karin Svensson är utbildad designer vid HDK i Göteborg.
    85,00 kr
  39. Skapa i papper : fler än 50 kreativa projekt och idéer
    Skapa i papper : fler än 50 kreativa projekt och idéer
    Beskrivning
    I Skapa i papper får du mängder av idéer och inspiration till att göra dina egna kort, minialbum, presentaskar och andra små minnessaker. Du lär dig olika viktekniker (däribland lätt origami och tepåsevikning) och andra sätt att enkelt variera resultatet.
    Gör ett gulligt dragspelskort med nallar till den nyfödda lilla pojken, ett vårigt blomsterkort med hålteknik till påsk eller ett oemotståndligt kort i form av ett hus till de nyinflyttade.
    Du får också beskrivningar på presentaskar, som kommer att bli lika uppskattade som gåvan.
    125,00 kr
  40. Skapa med betong och mosaik
    Skapa med betong och mosaik
    Beskrivning
    Sania och Susanna är tillbaka med en uppföljare till förra årets stora betongsuccé!

    Av betong kan man göra det mesta! Genom att dekorera betongen med vacker mosaik, färgglatt kakel eller krossat porslin skapas helt unika saker! Inredningsjournalisterna och stylisterna Susanna Zacke och Sania Hedengren visar i tydliga texter och vackra bilder hur enkelt det är att gjuta betong och lägga mosaik. Mängder av inspirerande nyheter som passar både nybörjaren och den inbitne betongkonstnären. Sängbord, fågelbad, krukor eller en mönstrad bordsskiva, idéerna är oräkneliga …


    100,00 kr
  41. Skapa med lufttorkande lera
    Skapa med lufttorkande lera
    Beskrivning
    Att ta en lerklump och förvandla den till ett föremål är magiskt. Lufttorkande lera är ett idealiskt material eftersom du kan använda den var som helst och inte är beroende av en ugn. När du lärt dig de grundläggande teknikerna är möjligheterna för vad du kan skapa oändliga.
    150,00 kr
  42. Skapa med pärlor : Mer än 40 trendiga halsband, örhängen, ringar och armban
    Skapa med pärlor : Mer än 40 trendiga halsband, örhängen, ringar och armban
    Beskrivning
    Att göra sina egna pärlsmycken är roligt, enkelt och kreativt! Det är trendigt och samtidigt tidlöst. Dessutom får du unika smycken som troligtvis ingen annan har.
    Här presenteras verktyg, material och grundtekniker som används för projekten i boken. De enklaste teknikerna presenteras i början, därefter ökar svårighetsgraden. Utförliga beskrivningar och inspirerande bilder ger vägledning. Vävda ringar, sirliga pärlarmband och örhängen med pärlbollar är exempel på smycken som du kan göra till dig själv eller ge bort som en personlig present.
    115,00 kr
  43. Skapa unika smycken : vintage de luxe
    Skapa unika smycken : vintage de luxe
    Beskrivning

    Semics succéförfattare Anna Örnberg är tillbaka med ett ämne som ligger henne varmt om hjärtat! Smycketrenden breder ut sig och smycken ska vara personliga och unika. Det har varit populärt länge att göra sina egna smycken - men oftast har det handlat om att "pärla", dvs köpa material i hobbybutiken och sedan gå hem och knåpa ihop. Dags att vidga ramarna!

    Det går att hitta material till sina smycken på massor av olika ställen - i järnaffären, leksaksaffären, i sybehörsaffären, fiskeaffären . och detta kan man kombinera med traditionella smyckedelar. Tänk återanvändning! En härligt inspirerande bok om att göra egna personliga smycken!

    115,00 kr
  44. Skissa : lär dig att fånga ögonblicket på papper
    Skissa : lär dig att fånga ögonblicket på papper
    Beskrivning
    Att skissa det du ser i din omgivning är ett enkelt sätt att varva ner och få i gång kreativiteten. I den här boken får du lära dig att skissa uttrycksfulla porträtt, figurer, landskap, stilleben och mycket mer, utan andra verktyg än penna och papper.

    Du får utforska enkla sätt att bygga kompositioner med hjälp av perspektiv och lära dig hur du ger dina skisser liv med hjälp av olika tekniker. Du får också tips på hur du tystar din inre kritiker och fokuserar på att skissa det som gör dig glad och utvecklar din egen unika stil genom observation, övning och nyfikenhet.

    Packa ner penna och skissbok i väskan och ge dig ut för att fånga de små berättelser du har runt dig i dina teckningar. Sarah Nisbett är självlärd skisskonstnär och illustratör. Hon älskar att teckna människor, platser och saker hon hittar när hon är på språng. Hon flyttade från Michigan till New York för musiken och efter en framgångsrik karriär som operasångerska snubblade hon över sin passion för skissande under sitt dagliga pendlande.

    150,00 kr
  45. Sköna sjalar
    Sköna sjalar
    Beskrivning
    Sedan urminnes tider har jordens befolkning svept sig i sjalar. I Japan är sjalen en del av kimonon, den har värmt åtskilliga ryggar på våra breddgrader och motat prärievinden för de amerikanska nybyggarna.

    Det äldsta stickade stycket man funnit daterar sig till 256 e Kr. I Europa utvecklades stickkonsten framförallt i Italien och Spanien under 1100-talet. Stickor och garn spreds över kontinenten. Mössor och hattar var populära objekt och många män stickade strumpor!

    Boken Sköna sjalar innehåller beskrivningar på 24 stickade och 7 virkade sjalar i moderna modeller. Stora och små, fyrkantiga, trekantiga och långa med fransar, mönsterstickade och dekorerade med pärlor. Beskrivningarna är enkla att följa. De flesta sjalarna stickas med bara räta och aviga maskor, en är slätstickad och en är mosstickad. Virkteknikerna visas i tydliga teckningar och består av fasta maskor och stolpar. En inspirerande bok för både nybörjaren och den lite mer vane!
    125,00 kr
  46. Skönt stickat
    Skönt stickat
    Beskrivning
    I den här boken hittar du ett 50-tal moderna, sköna och värmande plagg för såväl kalla höstar och vintrar som kyliga sommarkvällar. Här finns mössor, halsdukar, sjalar, axelvärmare, muddar, torgvantar, tum- och fingervantar och sockor. Många av dem kommer säkert att bli dina käraste ägodelar.Du som gillar att sticka har här en samling att ösa ur. Till alla beskrivningar finns vackra färgbilder som förhoppningsvis ska locka dig att sticka flera av modellerna. Och kanske göra egna varianter? För bokens stickinstruktioner är som recept. Man kan följa dem till punkt och pricka, eller också använda dem som inspiration och en grund att utgå från. Man tager vad man haver och lägger upp det på lämpliga stickor. Sedan tillsätter man en nypa egna idéer, sätter sig intill en bra lampa och stickar tills passformen känns rätt.
    150,00 kr
  47. Smycka dig
    Smycka dig
    Beskrivning
    SMYCKA DIG av Palla Másdóttir och Maria Løfstedt Att välja bland glittrande pärlor och stenar i vackra färger för att sedan designa ett personligt smycke är fantastiskt roligt. Inte undra på att smycketrenden har blivit så stark! Utbudet i butikerna har formligen exploderat, och nu hittar vi pärlor, kulor och stenar i alla färger och modeller i varenda hobbybutik.
    Frossa i allt det vackra och gör dina egna halsband, armband, ringar, mobilsmycken och nyckelringar. Alla material kan användas, från stenar och pärlor till fjädrar och träkulor. Från tunna silverkedjor till grova lädersnoddar.
    Att göra smycken är varken svårt eller tidskrävande. I SMYCKA DIG lär du dig de grundläggande teknikerna och får massor av inspiration.

    100,00 kr
  48. Smycken du kan göra själv
    Smycken du kan göra själv
    Beskrivning

    Har du också upptäckt hur roligt det är att göra smycken?


    I denna bok finns inspiration och idéer i mängd. Mycket är sprakande färgglatt, annat mera diskret och sobert i färgskalan. Alla kan hitta sina favoriter!


    Långa kedjor med tuffa hängen, vackra halsband och andra smycken av sötvattenspärlor eller halvädelstenar, mycket speciella hjärtan av silvertråd och kombismycken som kan varieras på olika sätt. Här finns broscher av tovad ull, knythalsband och sidenband med pärlor. Dekorera väskan, sticka in pärlor i halsduken, trä riktigt långa halsband och gör ringar som ingen annan har.


    Annika Larsson, smyckedesigner och kursledare, visar bland mycket annat hur man gör berlocker, arbetar med silvertråd och gör pärlbroderier. Dessutom några fina presentförpackningar att göra själv.

    85,00 kr
  49. Smycken och smyckeaskar
    Smycken och smyckeaskar
    Beskrivning
    Allt är guld som glimmar!Smycken måste inte vara av guld och ädla stenar, det kan bli väl så snyggt (och mycket mer personligt) att tillverka egna smycken av sammetsband, glaspärlor, knappar, spets och torkade blommor. Se dig om med nya ögon, och du kommer att hitta massor av fint att göra smycken av.

    Det är alltid lika roligt att skapa smycken till dig själv eller till någon du tycker om. För visst är det lustfyllt att kunna välja halsband, ringar och örhängen så att de matchar både kläder och humör.

    Tone Rørseth ger dig inspiration och utförliga beskrivningar till personliga smycken. Hon uppmanar dig också att testa dina egna idéer, för kreativiteten växer under tiden du skapar.

    Plocka gärna detaljer från smycken du har liggande hemma men inte använder. Kombinera med material från hobbybutiken.När du ger bort ett egendesignat smycke blir en vacker hemgjord ask pricken över i. Boken ger dig därför många idéer även till vackra askar.

    100,00 kr
  50. Snäckor och musselskal : idéer och dekorationer till hemmet
    Snäckor och musselskal : idéer och dekorationer till hemmet
    Beskrivning
    Vem har väl inte gått i vattenbrynet och fyllt fickorna med snäckor och musselskal, bara för att de är så oemotståndligt vackra? Men väl hemma vet man inte alltid vad man ska göra av dem. Om fantasin tryter ger Snäckor och musselskal mängder av både enkla och ovanliga idéer till dekorativa föremål för hemmet och trädgården. Snäckor kan man ha till mycket.
    85,00 kr
  51. Snickra mera till hemmet
    Snickra mera till hemmet
    Beskrivning
    SNICKRA MERA TILL HEMMET presenterar ett 50-tal projekt av olika svårighetsgrad, allt från en praktisk sladdgömma och enkel hallbänk till en inbyggd garderob och svängd trappa. De allra flesta har kommit till tack vare ett faktiskt behov, och fördelen med att snickra själv är att man kan anpassa mått och stil som man själv vill. Här finns förslag på många olika lösningar som ger näring åt kreativiteten. Samtidigt ger boken nödvändiga "verktyg" i form av pedagogiska sprängskisser och tydliga byggbeskrivningar som gör att även mindre vana hemmasnickare kan lyckas.
    100,00 kr
  52. Sockstickning, popcorn & film
    Sockstickning, popcorn & film
    Beskrivning
    Är du socksticketokig? Älskar du att titta på film? Denna mönsterbok är då för dig. Du får en härlig blandning i denna bok, både av mönster till färgglada sockor och filmtips. Här finner du en blandning mönster av olika grad, mönster med eller utan diagram och roliga specialmaskor. Du kommer ha roligt och lära dig något nytt. Varför inte se filmen då du stickar sockan? Det har designern gjort. Marie Naesström har i denna bok samlat en vid variation nydesignade mönster. Hennes syn på stickning är att alla kan. Med ett glatt humör och envishet om att inte ge upp kommer man långt. Marie finns till hands om du behöver hjälp, i sin facebookgrupp eller på Ravelry under namnet Marie Wall. Hoppas du blir inspirerad och vill sätta igång direkt! Garnerna i boken är av spridd variation, allt för att du ska ha lätt att hitta ett garn som du tycker passar. Marie har angivit både sin egen stickfasthet för sockan och garnets stickfasthet på banderollen. På så vis får du lättare att hitta ett garn som passar.
    195,00 kr
  53. Spela teater : från idé till färdig föreställning!
    Spela teater : från idé till färdig föreställning!
    Beskrivning
    En inspirerande handbok för unga som spelar teater, eller de som spelar teater med unga. Teaterarbetet beskrivs på ett pedagogiskt och underhållande sätt, steg för steg, från idé till färdig föreställning av Helene Gate och Kent Hägglund, dramapedagoger. Boken ingår i serien Faktafavoriten, handplockade faktaböcker av bästa klass som ges ut på nytt i lågprisutgåva.
    95,00 kr
View as Tabell Lista

Artiklar 301-400 av 521

per sida
Fallande ordning

Måndag 10-19

Tisdag- Fredag 10-17


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå