View as Tabell Lista

Artiklar 101-200 av 604

per sida
Fallande ordning
 1. Dekorera cupcakes, kakor och tårtor
  Dekorera cupcakes, kakor och tårtor
  Beskrivning
  Här får du naturligtvis recept på läckra kakor, men framförallt får du beskrivningar på hur du blandar och färgar in olika sorters glasyrer och fyllningar, du lär dig hur du enkelt glaserar, gör egna spritspåsar, marsipanrosor och chokladlöv. I kombination med festliga kakformar, strössel och andra färdiga sockerdekorationer kan du skapa de mest fantasifulla kakor vad sägs om cupcakes dekorerade med kanderade, ätbara blommor eller med sockersignaturer att använda som placeringskort? Både roligt och vackert! Glöm inte att också låta barnen vara med och baka kakor som blir till nyckelpigor, snögubbar eller vindögda små pingviner.
  125,00 kr
 2. Den franske bagaren : surdeg, mat, kärlek
  Den franske bagaren : surdeg, mat, kärlek
  Beskrivning
  Nu i lågprisutgåva! I Den franske bagaren tar Sébastien Boudet med dig på en kulinarisk resa genom Frankrike. Boken är lika mycket en samling familjerecept som en hyllning till den franska mat- och baktraditionen. Förutom surdegsbröd och bakverk hittar du recept på franska maträtter – alla med en anknytning till bagarens kök. Till några recept finns även qr-koder som tar dig till filmer där Sébastien visar när han tillagar recepten. Med passion för surdeg Med hjälp av några få ingredienser kan du få en obegränsad panel av smaker, dofter och texturer. Du hittar allt från Frankrikes nationalsymbol, baguetten, till matbrödet som kan ersätta en hel måltid. den provencalska Fougassen. Dessutom avsnitt om hur du startar en surdeg, den viktiga autolysen och om redskapen som hjälper dig att lyckas. Bakverk och sötebröd Lär dig baka en perfekt croissant med frasiga toppar och krämigt inkråm. Desserter att dö för Allt från den franska äppelpajen där äpplet och smöret spelar huvudrollen, till den maffiga chokladbomben Death by chocolate. Bagarens mat Ett kapitel som rymmer både sydfranska specialiteter som confiterad anka och fransmännens svar på snabbmat, Croque Monsieur. Dressingar, såser och röror En bit levain, ett glas vin, lite pistou och kvällen är räddad. Om oumbärliga såser, röror och dressingar. Den franske bagaren är en rikt illustrerad bok med fotografier tagna i Frankrike av Carl Kleiner. Boken är vackert formgiven av Justine Lagache och rymmer flera storslagna illustrationer av konstnären Olaf Hajek. År 2013 utsågs boken av Gourmand World Cookbook Awards till världens bästa kokbok i kategorin "Det franska köket".
  95,00 kr
 3. Den lättskötta köksträdgården
  Den lättskötta köksträdgården
  Beskrivning
  Det är en glädje att se sina egna morötter och rädisor spira i rabatten och det blir allt viktigare för oss att slippa alla bekämpningsmedel och miljögifter. Vi vill ha ekologiskt och närodlat helt enkelt. Men hur gör man om man vill börja odla själv? Det här är en bok som med hjälp av enkla och praktiska instruktioner visar dig hur man får en lättskött köksträdgård utan alltför mycket ansträngning.
  125,00 kr
 4. Den nakna kocken
  Den nakna kocken
  Beskrivning
  Ny lågprisutgåva av Jamie Olivers första kokbok. Boken som ligger överst på bästsäljarlistan över fackböcker i Sverige.
  100,00 kr
 5. Den nakna kocken
  Den nakna kocken
  Beskrivning
  Den nakna kocken är en passionerad bok om matlagning av den unge engelsmannen Jamie Oliver, som numera också blivit favorit hos svenska tv-tittare. Han började laga mat på föräldrarnas pub när han var åtta år och är nu, vid tjugofem, Storbritanniens mest uppmärksammade kock. Hans mål är att ge människor självförtroende nog att våga sig ut i köket och laga mat med så få basvaror som möjligt. Hans motto är: "Gör det enkelt så fungerar det". I det nakna köket handlar det om att lätt och snabbt laga läcker och fräsch mat. Här får alla, från amatören till den vana kocken, handfast hjälp att tillreda härliga menyer att bjuda vännerna på: sallader, pastarätter, fisk och skaldjur, kött, fågel, grönsaker, baljväxter, risotto och efterrätter. I ett särskilt kapitel ger Jamie oss sin syn på konsten att baka bröd.

  135,00 kr
 6. Den nya GI-metoden : med GB för ännu bättre resultat
  Den nya GI-metoden : med GB för ännu bättre resultat
  Beskrivning
  Med Den Nya GI-metoden tar författarna kunskaperna om den så populära GI-metoden till en ny nivå och omvandlar den senaste forskningen kring mat och hälsa till praktiska tips om hur du enklast kan äta dig till en smalare midja och sundare livsstil. I boken lanseras begreppet glykemisk belastning, GB, som visar sig vara en ännu bättre vägvisare för dig som enkelt vill gå ner några kilon utan att göra avkall på verklig matglädje. Här finns ett stort utbud av läckra GI-recept - såväl klassiska favoriter som nya läckra smakkombinationer och recept med inspiration från världens alla hörn. Dessutom får du praktiska uppslag med GI-alternativ till bland annat socker, vetemjöl, godis, bröd, pasta, drycker och mellanmål.

  Den Nya GI-metoden är en komplett guide för dig som vill äta nyttigt, maximera din energi och gå ner i vikt. Boken sammanfattar det senaste kring forskningen och gör det ännu enklare för dig att lyckas, samtidigt som du njuter av mängder av fräscha recept och inspirerande matbilder.
  Ola Lauritzson utkom med sin första GI-bok redan 2004 och fick tidigt epitetet Sveriges GI-guru. Han har sedan dess arbetat med hälsofrågor, grundat GI Viktkoll och GI-boxen samt skrivit ett antal böcker om GI-metoden.

  Ulrika Davidsson är kostrådgivare och välkänd genom sina många tidigare böcker om hälsosam mat. Hon har lång erfarenhet av att föreläsa och inspirera människor att gå ner i vikt med hjälp av hennes kostplaner.
  150,00 kr
 7. Den perfekta maten
  Den perfekta maten
  Beskrivning

  (Titeln är utgången)

  Tycker du att det är svårt att hålla reda på näringsfaktorer som glykemiskt index, fettsyror och proteinkvalitet? I den här nyskapande kokboken har näringsfysiologen Fredrik Paulún och hälsokocken Oscar de Hoog hjälpt dig med det. Fredrik har bevakat näringsinnehållet och Oscar har komponerat fantastiska smakupplevelser. Resultatet är en perfekt receptsamling med 103 lågglykemiska och näringsriktiga recept. Det enda som återstår är att laga och njuta!
  125,00 kr
 8. Den perfekta smalmaten
  Den perfekta smalmaten
  Beskrivning
  Uppföljaren till succéböckerna Den perfekta maten och Den perfekta matlådan har, likt sina föregångare, recept med perfekt näringssammansättning och passar alla som vill förebygga hjärtsjukdom, cancer, åldersdiabetes eller bara äta sunt. Men denna gång är recepten också extra energisnåla och lämpar sig väl för alla som vill gå ner i vikt.
  125,00 kr
 9. Desserter
  Desserter
  Beskrivning
  Med inspiration från Frankrike, Italien och Schweiz och i samklang med svenska desserttraditioner har Jan Hedh samlat erfarenheter i trettio år. I Desserter, som utkom för första gången 1998, delar han generöst med sig av sitt kunnande. Nytt förminskat format!
  85,00 kr
 10. Desserter
  Desserter
  75,00 kr
 11. Desserter
  Desserter
  85,00 kr
 12. Desserter med frukt och bär
  Desserter med frukt och bär
  Beskrivning
  Det här är en vacker bok, fylld av läckra recept och aptitretande bilder på desserter med frukt och bär. Som Claes Karlsson själv säger ska det vara lätt att göra en smarrig dessert. Man ska inte behöva krångla till det med avancerade ingredienser, konstiga kryddor eller sällsynta råvaror.

  Recepten är lätta att följa med få ingredienser, och de är gjorda med tanke på att även den ovane ska kunna tillaga dem. Tanken är att de frukter och bär som finns i boken ska vara lätta för alla att få tag på både vad sort och tillgång beträffar, färska eller frysta. Du kan snabbt tillreda en klassiker och överraska med nya variationer och smaker. Ta till exempel den krämiga brulén som blir en helt ny dessert när den smaksätts med kokos istället för vanilj. Frukter och bär leder inte bara till goda desserter utan tillhör också några av våra nyttigaste råvaror.

  Claes Karlsson är sedan fem år konditorichef på Grand Hotel i Stockholm. Som sådan har han ansvar för utveckling av nya desserter och bakverk. Genom sina inspirations- och studieresor till Frankrike, Spanien, Schweiz, Slovenien och Ungern har han fått fördjupade kunskaper om användning av frukter, bär och choklad i desserttillverkning.
  85,00 kr
 13. Det franska köket : en kokbok
  Det franska köket : en kokbok
  Beskrivning
  Succéförfattarinnan Joanne Harris har sina rötter i Frankrike. Alla som läst hennes romaner vet vad maten betyder för henne. I Det franska köket hon har samlat en stor mängd traditionella franska familjerecept. Det är en vacker. inspirerande kokbok med lockande sallader, soppor, fisk, fågel, kött, grönsaker, efterrätter, choklad m.m.
  150,00 kr
 14. Det goda gröna : mat från min trädgård
  Det goda gröna : mat från min trädgård
  Beskrivning
  Våga sätta frön, se något växa, vårda, skörda och laga! Efter årtionden av snabbmat och halvfabrikat längtar vi efter hela, rena råvaror och mat lagad från grunden.

  I den här boken kombinerar Karoline Jönsson sina två hjärtefrågor; växtbaserad mat och hemodling. Från sin skånska gård bjuder hon på handfasta tips om kompostering och jordförbättring, om frösamling och hur man torkar örter - allt varvat med recept som får det att vattnas i munnen. Hon beskriver målande lyckan i att kunna bjuda på husets eget myntate eller att mitt i februari baka en äppelkaka med frukt från det egna trädet. Här finns även de vilda växterna från naturens eget skafferi: bären, svampen, rölleka, björkblad och blåklint.

  Boken är indelad i fem kapitel: trädgårdslandet, växthuset, fruktträdgården, örtagården och den vilda trädgården, med härliga recept i varje kapitel. Primörsallad med ramslök och sparris, kantarellklämma med pepparrotsslaw & syrad rödlök, och Eton mess med rabarberkompott, men också recept på örtteer, salvor och egen kroppsskrubb.

  175,00 kr
 15. Det italienska köket : de bästa traditionella och moderna recepten
  Det italienska köket : de bästa traditionella och moderna recepten
  Beskrivning
  En hel bok med noga utvalda recept på italiensk mat när den är som bäst. Här finns såväl traditionella gamla vänner som nya, moderna varianter.

  Italiensk mat är känd för att vara fräsch, enkel och inte minst god. I den här boken hittar du de bästa klassiska och moderna recepten. Det italienska köket följer samma upplägg som en traditionell italiensk måltid: den börjar med läckra antipasti som följs av några klassiska pizza- och pastarätter. Huvudrätterna med kött, fisk och skaldjur presenteras med ett urval olika grönsaksrätter. Det hela avslutas med läckra desserter.

  Det italienska köket ger också en fascinerande inblick i den kulinariska historia och geografi som gör Italiens mat så unik och speciell.

  Det är så här italiensk mat ska smaka!

  100,00 kr
 16. Diabetes : må bra och ät gott
  Diabetes : må bra och ät gott
  Beskrivning
  Första titeln i en ny serie om mat och våra vanligaste sjukdomar. "Må bra och ät gott" är det genomgående temat. Här beskriver läkaren Per Ove Lind sjukdomens orsaker, förklarar vad man bör ta hänsyn till när det gäller mathållning, motion med mera och redogör också för de senaste forskningsrönen. Dietisten och matjournalisten Lotta Brinck bidrar med ca 60 recept och ytterligare hälsotips.
  150,00 kr
 17. En matresa genom Sverige
  En matresa genom Sverige
  Beskrivning
  ÄNTLIGEN TINA ÄR TILLBAKA!
  TINA NORDSTRÖM en matresa genom Sverige
  av Tina Nordström

  2004 var året då Tina Nordström hade tänkt ta det riktigt lugnt. Inte göra någonting, ta en paus från tv-inspelningarna och bara njuta av ledigheten. Men så kom ett alldeles oemotståndligt erbjudande: Att spela in en serie tv-program som introducerar det svenska köket för en amerikansk publik. Vilket äventyr! Vilken utmaning! 2004 blev alltså istället New Scandinavian Cooking med Tina Nordström och mat lagad av de allra bästa svenska råvaror.
  Och Tinas jättegott blev giant good. I TINA NORDSTRÖM EN MATRESA GENOM SVERIGE får vi följa Tinas resa från Ales stenar i söder till Abisko i norr. Vi får plocka ostron utanför Grebbestad, pilka fisk i Torneträsk och besöka
  Medeltidsveckan på Gotland. I boken bjuds fantastiska bilder och givetvis de läckraste recept baserade på utsökta svenska råvaror.


  125,00 kr
 18. Eriks såser och favoritrecept : från restauratör till fabrikör
  Eriks såser och favoritrecept : från restauratör till fabrikör
  Beskrivning
  Inget kan som en god sås förhöja upplevelsen av en måltid. Såsen är en tusenkonstnär som både kan lyfta, balansera och runda av smaker. Man kan göra de mest fantastiska såser genom att koka fond, reducera och sila i timmar. Men varför konstra till det? Erik Lallerstedt tycker inte att det finns någon anledning att göra det onödigt komplicerat. Och en riktigt god sås behöver inte ta lång tid att få till.

  I Eriks såser bjuder Erik Lallerstedt på sina allra bästa recept. Här hittar du naturligtvis oumbärliga klassi- ker som rödvinssås, svampsås och hollandaise. Genom att lära dig laga en handfull grundsåser kan du med hjälp av olika smaksättningar alltid få en sås som passar rätten du tänkt servera. I boken hittar du också recept på både fest- och vardagsrätter som passar till de såser Erik utvecklat som finns färdiga i handeln

  150,00 kr
 19. Familjens stora sunda kokbok
  Familjens stora sunda kokbok
  Beskrivning

  "Familjens stora sunda kokbok" är en gedigen och inspirerande baskokbok för alla som vill äta nyttigare och leva sundare! Boken hjälper oss att laga mat på ett mer hälsosamt vis, den visar praktiskt på vilka råvaror som vi bör äta mycket av, hur vi metodmässigt ska gå tillväga när vi vill laga mat på ett nyttigt sätt och föreslår alternativa vägar i matlagandet.

  Författaren Kristina Eriksson bjuder på hela 280 recept på klassiska rätter som köttfärssås, kalops, lasagne, fiskgratäng, potatisgratäng och pyttipanna. Men även otaliga recept på nya och moderna rätter, ofta med utländsk touch, men också med rötter i barndomens mat.

  135,00 kr
 20. Färskpressat : 40 juicer för ett gott liv
  Färskpressat : 40 juicer för ett gott liv
  Beskrivning
  I den här inspirerande boken serveras du 40 recept på juicer gjorda på frukt och grönsaker. Färskpressade juicer, fyllda med vitaminer, antioxidanter och mineraler ger ett piggare liv. Och att det är lätt att pressa sin egen juice. Det är bara att skapa med det som säsongen erbjuder och vad som finns hemma. Chili, ingefära, och granatäppelkärnor kan bidra till det lilla extra..
  100,00 kr
 21. Fedons grekiska
  Fedons grekiska
  Beskrivning

  Följ med på en resa till det grekiska köket där maten är en njutning för både öga och gom. Fedons grekiska innehåller både läckra recept och en presentation av landets mattradition, kultur och historia. Här möts modern och traditionell kokkonst som baseras på olivolja, fisk, grönsaker, nötter, ost, yoghurt och baljväxter.
  Fedon Lindberg visar hur livsstil, mat och hälsa hänger samman. Grekerna "lever för att äta" och maten är enkel, autentisk och vardaglig. Medelhavskosten är dessutom erkänt hälsosam. Boken är indelad i olika kapitel med recept på: meze, sallader och grönsaker, kött och fågel, fisk och skaldjur samt desserter och bröd och kakor. Inbjudande foton av både maträtter och grekisk miljö visar ett Grekland långt bortom charterturismen.

  135,00 kr
 22. Fester med rester : gott och nytt av det som blev över
  Fester med rester : gott och nytt av det som blev över
  Beskrivning
  Min favoritkokbok just nu är Fester med rester. En strålande bok om hur man gör gott av gamla matrester.<(i> underbaraclaras.com "Ska vi slänga den här maten nu, eller ska vi vänta tills den möglar?" Fester med rester - gott och nytt av det som blev över är uppslagsboken om allt som redan finns i våra kylskåp och om hur det istället för att slängas eller vänta på att slängas kan bli ännu godare. Kreativa vardagsmatlagare i hela Sverige bjuder på sina bästa idéer och recept, och från proffshåll kommer både hållbarhetstips och rationella lösningar som gör vanliga, lätt slokande eller småskrynkliga eller lite torra råvaror som nya. Europa och resten av världen hjälper oss att ta vara på ännu mer och göra nya pyttipannor med exotiska namn, brödpuddingar som har gjort kungligheter lyckliga och en och annan Shepherd's pie (genombrittisk) och Sloppy Joe (superamerikansk). Resurskocken som har utplånat matsvinnet i en ICA-butik i Lund får besök. Hushållskonsulenten Stina Algotson slår ett slag för paté och minns de djupfrysta äggen på rulle. Ny Gemenskap i Stockholm tömmer ett kylskåp varje morgon. Och den fattige riddaren gör en världturné. Begreppet frysfest etableras. Allt i alfabetisk ordning! "I encyklopedisk ordning får man till exempel reda på vilka oanade möjligheter som finns i överbliven gröt, skrynkliga morötter och leopardfläckiga bananer... Mellan varven återfinns schyssta reportage."EcoNews
  • Köp 3 för 67,50 kr/st
  • Köp 10 för 63,75 kr/st
  • Köp 25 för 60,00 kr/st
 23. Fettguiden : De bästa fetterna för din kropp
  Fettguiden : De bästa fetterna för din kropp
  Beskrivning

  Må bättre med rätt fett


  I Fettguiden reder Fredrik Paulún ut begreppen kring vårt mest kontroversiella näringsämne. Fredrik går igenom de olika fetter som finns, från de livsfarliga industriellt framställda transfetterna till de livsviktiga fleromättade omega-3-fetterna. Fredrik berättar vilken sorts fett du mår allra bäst av och förklarar varför omega-3-fetter har så stor betydelse för hjärt- och kärlhälsan, vikten och konditionen. Här får du även veta hur du bäst förvarar och tillagar olika fetter.


  I slutet av boken finns recept på såser och tillbehör gjorda på nyttiga fetter, en tabell över samtliga fettsyror samt en lathund som visar vad de vanligaste fetterna är mest lämpade för.


  Ur innehållet:
  * Grundkunskap om fett
  * De moderna fetterna: transfetter och omestrifierat fett
  * Kolesterol – en hälsobov?
  * Vilken effekt har omega-3?
  * Hur mycket fett bör vi äta?
  * Vilket fett är bäst för oss?


  Fredrik Paulún är en av Sveriges mest kända författare inom näringslära. Hans böcker har hittills sålt i över 700 000 exemplar och många av dem har översatts till flera olika språk. Fredrik föreläser i hela Norden om träning, näringslära och hälsa, och han skriver regelbundet för ett flertal tidningar, däribland Expressen. Han är även känd som näringsexperten från tv-programmet Toppform. På hans välbesökta hemsida www.paulun.se kan du läsa mer om hans verksamhet.

  135,00 kr
 24. Fisk & skaldjur : till vardags och fest från Allt om mat
  Fisk & skaldjur : till vardags och fest från Allt om mat
  Beskrivning
  Fisk och skaldjur kan vara festmat likaväl som vardagsmat, och idag vet vi att det nästan alltid är hälsosam mat. Det är inte heller svårt att laga fisk och skaldjur men det kräver en varsam hand, bra råvaror och sist men inte minst ett bra recept. I boken har vi samlat de bästa fiskrecepten från Allt om Mat. Här finns klassiker såväl som nya, spännande idéer. Rikt illustrerad med inbjudande fotografier av Sveriges främsta matfotografer.
  115,00 kr
 25. Fiskbobken
  Fiskbobken
  100,00 kr
 26. Fiskkokboken
  Fiskkokboken
  Beskrivning
  Ny reviderad klassiker! I Fiskkokboken finns både klassiker och nya spännande recept med alla tänkbara fisksorter och skaldjur. Tydliga bilder visar steg för steg de olika arbetsmomenten vid beredning och tillagning. För att bli en smakrik och spännande måltid avslutas varje recept med serveringsförslag, och det gäller såväl den snabba lunchen som den stora festen. Dessutom ett avsnitt om såser och röror som passar till! Ca 170 färgfoton, drygt 280 recept.
  125,00 kr
 27. Fiskkokboken
  Fiskkokboken
  Beskrivning
  Att fisk är både nyttigt och gott vet du säkert redan den innehåller nyttiga fetter, bland annat omega 3, och dessutom viktiga vitaminer och mineraler. Men visste du att fisk är så enkelt att laga och variera?

  Fiskkokboken är en riktigt rejäl grundkokbok. Den berättar om olika fiskar och skaldjur, hur de ser ut, när de är bäst att äta, hur de rensas, fileas och tillagas för bästa resultat. Många steg-för-steg-bilder visar metoderna och många fiskar visas i bild.

  Bokens recept är indelade efter fisktyper: laxfiskar, torskfiskar, plattfiskar, sillfiskar, sötvattensfiskar, exotiska fiskar och skaldjur. Här finns wokat, stekt, kokt, grillat och friterat. Fisk blir gott med örter, exotiska kryddor, spännande såser och salsor, i grytor i sällskap med grönsaker eller rotfrukter, eller flera tillsammans och med skaldjur. Kryddning och tillagning gör rätterna festliga eller snabblagade, nyskapande eller mer traditionella. Allt finns i denna bok.
  185,00 kr
 28. Fixa festen : proffsen bästa tips för en lyckad fest
  Fixa festen : proffsen bästa tips för en lyckad fest
  Beskrivning
  I denna bok får du proffsens bästa tips för en lyckad fest! Här delar författarna med sig av sina bästa råd om inbjudningskorten, maten, dryckerna, dukningen, musiken - antingen det är cocktailparty, middagsbuffé, trerätters med vikta servietter, dessertbuffé eller tårtkalas.Matjournalist Mia Gahne lär dig blanda cocktails och göra läckra tilltugg, fixa goda bål och alkoholfria alternativ. Matjournalist Liselotte Forslin har komponerat tre härliga bufféer - en stor försommarbuffé, en mustig buffé och en italiensk buffé. Konditor Mia Öhrn, känd för boken Kladdkakor, ger lättbakade recept på smarriga sötsaker till dessertbuffén och tårtkalaset. En lyckad fest börjar redan med inbjudningarna. Anna Thunell, som gjort Drömbröllopet, ger förslag på hur du gör dina egna inbjudningskort. Catharina Lindeberg-Bernhardsson, som givit ut boken Dukningar i säsong, hjälper dig duka fint, med blommor och vikta servetter. Och som kronan på verket: musiken som kan förgylla vilken tillställning som helst. Musikjournalist Jan Gradvall väljer vilka toner som skapar den rätta stämningen.
  150,00 kr
 29. Fixa festen själv!
  Fixa festen själv!
  Beskrivning
  Det här är ingen vanlig kokbok, det här är en bok om matpyssel!

  Matpysslandets drottning Anna Lycke visar dig hur du kan göra roliga fester året runt, alldeles själv! Här behövs inga vuxna!

  Bjud kompisarna på mello-fest, gör din egen halloween-fest eller bjud mormor på ett annorlunda kakkalas. Varje festtema innehåller recept och pyssel i olika svårighetsgrader. Välj det som passar dig bäst, det enklaste och snabbaste, eller det lite mer kluriga ...

  Recept och pyssel blandas med fakta om eko-ägg och fairtradechoklad, om olika allergier och hur du kan göra för att byta ut tex nötter och mjölk om någon på festen inte tål det. Dessutom får du experthjälp i filmklipp som är kopplade till boken och som du hittar med hjälp av QR-koder. I filmerna visar Anna steg för steg hur du gör för att få till dekorationer och mängder av roliga, onyttiga- och nyttiga godis!

  Allt för att du ska kunna Fixa festen själv!

  Anna Lycke är frilansande journalist, kock, matkreatör, matstylist och kokboksförfattare. Hon arbetar bl a med att leda kurser i matlagning och anlitas flitigt för olika event för att matpyssla med barn. Anna har tidigare gett ut boken Fixa maten själv.

  125,00 kr
 30. Från 5:2 till 6:1 : gå ner, må bra, ät gott!
  Från 5:2 till 6:1 : gå ner, må bra, ät gott!
  Beskrivning
  5:2-dieten har fått ett enormt genomslag, helt enkelt tack vare att den fungerar! Den är lätt att följa och ger snabbt resultat på vikt och hälsa. Två dagar i veckan äter man 500 kalorier, resten av veckan som vanligt. Behåll idealvikten och alla hälsofördelar med 6:1 - en fastedag i veckan.
  Här finns fakta, tips och smarta recept på 100, 200 eller 500 kalorier - kombinera dem som det passar dig!
  125,00 kr
 31. Fredagsgourmet : ur Allt om mat
  Fredagsgourmet : ur Allt om mat
  Beskrivning
  Alltid lika efterlängtad. Alltid lika lockande. Alltid lika lättillgänglig. Alltid lika pålitlig. Det är dags för en ny Fredagsgourmet! Nya läckra recept för alla oss som trots att vi är lite trötta efter en veckas slit ändå vill unna oss en liten festmåltid på fredagskvällen. Här finns såväl klassiker som nyskapande recept, samtliga provlagade i tidningens provkök och illustrerade med fotografier tagna av några av landets allra bästa matfotografer. Boken är sammanställd av Charlotte Jenkinson, matkreatör och matskribent på Allt om Mat, som tidigare sammanställt Stora Köksskolan (2007) och Fisk och Skaldjur (2003).
  135,00 kr
 32. Fredagsmys : 101 favoriter för alla
  Fredagsmys : 101 favoriter för alla
  Beskrivning

  Alla fredagsmyser! Singlar, nyförälskade par, oändligt gammelkära par, barnfamiljer, tjejpolarna, grannarna, gräsänklingen på egen hand, fjortisar och pensionärer. I boken Fredagsmys finns inga rätt eller fel, bara en massa fiffiga recept för precis alla typer av fredagar.

  Husmorsorna Emma Hamberg och Anette Rosvall har skrivit en passionerad och rolig kärlekshistoria till veckodagen framför alla: fredagen. Och en påminnelse om hur viktigt det är att passa på att mysa efter en lång och stressig arbetsvecka!

  Boken är indelad i kapitel med olika teman, inledda med en humoristisk krönika. Med avsnitt som till exempel Sugen solokvist, Fredagsbiff, Mysmingel, Barntillåtet, TV-dinner och Vuxenmys, finns det recept och tips för precis alla.

  På med mjukaste tofflorna, brassa på din bästa musik och tänd några ljus, för nu är det dags för fredagsmys!

  100,00 kr
 33. Fredagsvinet
  Fredagsvinet
  Beskrivning

  Arbetsveckan är slut och man är redo för helg. På fredagen vill man mest av allt ha något gott att äta och något gott att dricka till - utan att det kräver mycket tankemöda eller slit framför spisen. I Fredagsvinet tipsar vinskribenten Gunilla Hultgren Karell om de godaste vinerna för runt 100-lappen och snabblagade rätter som passar till. Pasta, fisk- och skaldjur, kött och sallader. Recepten är ordnade efter vintyperna - lätta och fylliga vita, rosé samt lätta och fylliga röda. Druvor, producenter och smakprofiler presenteras kortfattat och ger den vinintresserade läsaren det lilla extra vid sidan av de underbara kombinationerna av mat och vin.

  95,00 kr
 34. Fredrik Paulun : Dash-dieten för nybörjare
  Fredrik Paulun : Dash-dieten för nybörjare
  Beskrivning
  Dash är dieten för dig som vill njuta av god mat, utan förbud och utan krångel. Sex år i rad har Dash utnämnts till världens bästa diet. Inte nog med att den hjälper dig att sänka blodtrycket.

  På ett pedagogiskt sätt vägleder näringsfysiologen Fredrik Paulún i denna bok för nybörjaren till Dash - steg för steg.

  125,00 kr
 35. Fri från diabetes
  Fri från diabetes
  Beskrivning

  Diabetes – främst diabetes typ 2 – går att själv förebygga, behandla och i vissa fall även bota. I Fri från diabetes får du veta allt ifrån vad blodsocker och insulinresistens är till hur man på egen hand med hjälp av kost och motion kan må mycket bättre. Rak information blandas på ett lättsamt sätt med konkreta tips.


  Kristina Andersson är utbildad näringsfysiolog och arbetar på Paulúns Näringscenter med utbildningar, föreläsningar, rådgivning och hälsotester. Kristina syns regelbundet i media och är verksam skribent för flera tidningar. Hon har ett långt förflutet inom friskvårdsområdet och har även arbetat med att ta fram GI-värden för olika livsmedel.

  125,00 kr
 36. Frukost : morgon, middag, kväll
  Frukost : morgon, middag, kväll
  Beskrivning
  "En kokbok för alla frukost- och brunchentusiaster som verkligen inspirerar... Helt enkelt en mångsidig bok där man kan plocka och sätta ihop en egen favoritmeny till morgon, middag eller kväll." Bibliotekstjänst, Moa Långbergs

  Frukost hela dagen!

  Nu kommer Frukost där vi går "all in". En bok för livs­njutare. Här hittar du aptitretande rätter som fun­gerar när som helst på dygnet!

  Här finns frukostfavoriter som omelett, müsli, pann­kakor, toast - ofta med en inspirerande twist. Men här finns så mycket mer! Spännande och smakrika recept från olika delar av världen som ger dig nya möjligheter att starta dagen på.

  Prova Hembakta muffins med ägg Benedict eller Pumpabröd med pekannötter och chokladkross. Här finns rejäla engelska frukostar och mer exotiska, som Vietnamesisk frukostomelett på baguette, Marockanska ägg och Indiska glutenfria crêpes.

  125,00 kr
 37. Gå ner i vikt med GI-metoden
  Gå ner i vikt med GI-metoden
  Beskrivning
  Det enkla sättet att gå ner i vikt. Snabbt och effektivt med långsiktigt resultat. Och utan att vara hungrig.
  Baserat på de allra senaste vetenskapliga rönen har Ola Lauritzson skrivit en lättläst och personligt hållen introduktion till det idag så omtalade glykemiska indexet, förkortat GI. En sammanfattning av de erfarenheter och insikter som den egna viktminskningen på 14 kg förde med sig. Genom att omvärdera gamla sanningar och bättre förstå födoämnenas funktioner kan man enkelt själv komma tillrätta med sin mathållning. Boken visar en trestegsmetod med menyförslag och enkla recept till ett smalare och sundare liv. Tabeller över vanliga livsmedels indextal med kommentarer listar vad som är nyttigt och vad man bör äta lite mindre av. Målet är, förutom att gå ner i vikt, att äta hälsosammare, må bättre och leva friskare och längre. Diagram. Utk. mars.
  95,00 kr
 38. Gå ner i vikt och rena kroppen med detox
  Gå ner i vikt och rena kroppen med detox
  Beskrivning
  Genom att ge din kropp "semester" en period kan du åstadkomma stor förbättring av din hälsa! Detox handlar om att rensa ut gifter och slaggprodukter ur kroppen genom att äta en kost som är utrensande, rik på vitaminer och mineraler och fullproppad med nyttiga antioxidanter. Alla vill vi ha en god hälsa, massor av energi, bra sömn och ett allmänt välbefinnande. Men maten vi äter innehåller inte alltid den näring kroppen behöver, vi stressar för mycket och ger inte kroppen tid att återhämta sig. Resultatet av vår livsstil är ofta överviktsproblem, allergier, huvudvärk, trötthet och infektioner. Detox är ett program som rensar och ger din kropp ny energi och hjälper dig att hitta en hälsosam livsstil. Resultatet blir att du går ned i vikt och blir piggare. Dess­utom får du en vackrare hy, glansigare hår och starkare naglar. Du kommer att känna dig mindre rastlös, få ökad koncentrationsförmåga och starkare immunförsvar - vilket i sin tur leder till att du håller -dig friskare!I boken delar Ulrika Davidsson med sig av sina erfarenheter av detox. Den innehåller ett 100-tal fräscha och läckra recept på riktig "supermat" - både för den inledande 14-dagarsfasen och för tiden efter, för den som vill fortsätta att leva hälsosamt. ­Näringsterapeuten Sanna Törsleff-Berglund medverkar också med ett avsnitt om hur detoxprocessen går till.Ulrika Davidsson är kostrådgivare och driver The Diet Shop i Stockholm. Tidigare har hon skrivit Våra bästa GI-recept, GI in the City och GI dag för dag (tillsammans med Ola Lauritzson) samt GI för hela familjen och Ulrikas bästa GI-mat.
  135,00 kr
 39. Gå ner i vikt! : välj bland 75 olika dieter
  Gå ner i vikt! : välj bland 75 olika dieter
  Beskrivning
  Vilket sätt att gå ner i vikt passar dig bäst: Atkins, GI, South Beach eller Medelhavsdieten? Här presenteras hela 75 olika viktminskningsmetoder, kända över hela världen. Enkla veckomenyer och korta fakta om varje metod gör det enkelt att jämföra och välja den som passar bäst just för dig. Överskådliga och användarvänliga tabeller visar vad som är absolut förbjudet att äta och vad som är fritt fram.Boken tar också upp frågeställningar som: kan jag fortsätta att äta ute?, hur fungerar dieten för övriga familjemedlemmar?, hur vetenskapligt säker är dieten? Författaren har arbetat med och undervisat i dietfrågor i många år.
  135,00 kr
 40. GI dag för dag : 30 dagar till en nyttigare livsstil
  GI dag för dag : 30 dagar till en nyttigare livsstil
  Beskrivning
  30 dagar till en smalare midja!

  Med bokens praktiska upplägg följer du enkelt en väl genomtänkt GI-diet under 30 dagar. För varje ny dag finns härliga recept på lunch och middag. De första tre veckorna är recepten extra kolhydratsnåla så du kommer igång ordentligt. Den sista veckan lägger vi till nyttiga, långsamma kolhydrater till rätterna. Gott och lättlagat till vardags extra festligt till helgen. Du får daglig peppning, tips på enkel träning och positivt tänkande.

  Följ bokens dag för dag-menyer och goda råd så har du alla chanser att lyckas!

  Ola Lauritzson och Ulrika Davidsson har på kort tid blivit Sveriges mest lästa och uppskattade författare om GI-metoden. Deras böcker är översatta till ett flertal europeiska språk och har blivit en viktig inspirationskälla för hundratusentals personer som förändrat sina matvanor.
  125,00 kr
 41. GI för hela familjen : gott och nyttigt för alla åldrar
  GI för hela familjen : gott och nyttigt för alla åldrar
  Beskrivning
  Av succéförfattaren till "Våra bästa GI-recept"! Här är Ulrika Davidssons nya kokbok med 100 fräscha och goda GI-recept som garanterat förenklar vardagslivet för alla barnfamiljer! I stället för att slentrianmässigt servera makaroner med färdiglagade köttbullar får du här tips på hur du snabbt svänger ihop en näringsrik middag på mindre än 20 minuter. Slipp tjat och gnäll vid matbordet! Prova att laga Ulrikas nyttiga hamburgare, pizzor och nuggets och lär av hennes egen erfarenhet hur viktig bra vardagsmat är för hela familjen. Självklart finns det också recept för lite festligare tillfällen!

  Ulrika Davidsson beskriver också på ett enkelt sätt hur olika näringsämnen påverkar vår kropp. Du får veta hur du hittar rätt i butikens utbud och får tips på hur du bäst fyller familjens skafferi. Du får råd om hur du ska göra om barnen matvägrar eller äter för mycket, och om hur familjen får in den viktiga vardagsmotionen.
  125,00 kr
 42. GI gourmet : viktminskning för dig som älskar god mat
  GI gourmet : viktminskning för dig som älskar god mat
  Beskrivning
  Bli en GI-gourmet du också!Duka upp till fredagsmys, bjud kärestan på intim supé, festa loss med kompisarna, lyxa till det med långfrukost, ordna familjeträff med lunchpicnic, samla släkten till sommarbuffé det finns många tillfällen att njuta av festlig och GI-rätt mat!Med GI-metoden behöver du varken hoppa över måltider eller leva spartanskt för att gå ner i vikt. Vem har sagt att du måste äta pulver för att lyckas? Nej, tänk och gör tvärtom i stället. Om du nu har bestämt dig för att leva nyttigt och bli av med de där irriterande extrakilona så kan du lika gärna passa på att njuta under tiden. I GI Gourmet hjälper vi dig att tillaga goda, lyxiga och nyttiga middagar som passar i alla sammanhang. GI Gourmet betyder äkta matglädje för dig som vill äta hälsosamt och gå ner i vikt, men utan att göra avkall på livsnjutningen. I boken får du inspiration för alla möjliga festliga tillfällen, från den romantiska parmiddagen till den större middagsbjudningen, tjejkvällen eller studentskivan. Och all mat följer GI-metodens principer om att maximera fettförbränningen och hålla blodsockerkurvor och insulinproduktion i schack. Det är gott, njutbart och helt GI-rätt alltså. Aldrig har det varit roligare att följa GI-metoden.
  115,00 kr
 43. GI i praktiken : 3-stegsprogram för snabb viktminskning med menyer och recept
  GI i praktiken : 3-stegsprogram för snabb viktminskning med menyer och recept
  Beskrivning

  En kost med lågt GI-värde kan effektivt avhjälpa problem med övervikt, trötthet, sockerberoende och koncentrationssvårigheter. Ola Lauritzson vet att detta fungerar och i boken presenterar han sin utveckling av GI-metoden.
  Ola Lauritzson beskriver, personligt och informativt, både hur han själv i desperation sökte och fick hjälp av GI-metoden och om det enorma gensvar han fått på sin första bok, Gå ner i vikt med GI-metoden (ICA-förlaget 2004), som hittills har sålt i över 60.000 exemplar. Av tacksamma läsare har han fått många historier om ändrade livsstilar. Men han har också fått många frågor:


  Vilka mängder får jag äta?
  Är läsk med sötningsmedel tillåtet?
  Kan jag dricka alkohol?
  Har du några träningstips?
  Varför går inte jag ner i vikt när alla mina vänner lyckas?
  Har du fler recept och menyförslag? Vad menas med GB?


  Det fick honom att skriva denna uppföljande handbok. Här går han vidare som en ännu mer pedagogisk vägledare för läsaren som verkligen vill göra slag i saken och förbättra sin situation.  100,00 kr
 44. GI in the city : 100 enkla och nyttiga GI-recept för en ny aktiv livsstil
  GI in the city : 100 enkla och nyttiga GI-recept för en ny aktiv livsstil
  Beskrivning
  Uppföljaren till succéboken Våra bästa GI-recept som hittills sålt i över 110.000 exemplar.
  125,00 kr
 45. GI till vardags : 50 recept - snabbt, lätt & billigt
  GI till vardags : 50 recept - snabbt, lätt & billigt
  Beskrivning

  Lätt, snabbt och billigt. GI till vardags bjuder på vardagsmaten precis som vi vill ha den. Cathrine Schück kombinerar här få och enkla ingredienser i okomplicerade men såväl smakrika som nyttiga recept. Rätterna tar inte mer än tio till trettio minuter att laga och du hittar allt från frukost, lunch och middag till mellanmål och fredagssnacks. Dessutom ger Cathrine massor av praktiska tips på vägen.

  125,00 kr
 46. GI-Noll! : för kvinnor som vill äta sig smala
  GI-Noll! : för kvinnor som vill äta sig smala
  Beskrivning
  "Smalmat gör dig fet," säger Sten Sture Skaldeman. "Den här boken lär dig att kasta alla felaktiga kostråd och istället göra tvärtom! Du äter den kost du är avsedd att äta och får den kropp och den hälsa du är avsedd att ha."Författaren till den rosa bantarboken Ät dig ner i vikt! återkommer med en revolutionerande bok speciellt anpassad för kvinnors ämnesomsättning! GI-Noll är den första handboken i hormoniellt styrd viktminskning för kvinnor. I boken finns såväl handfasta råd som recept och menyer. Dessutom innehåller den specialprogram för dig som väger 50, 25 eller 10 kg för mycket.GI-noll! kom i original 2007.
  115,00 kr
 47. Glad i choklad
  Glad i choklad
  Beskrivning
  Varje gång vi blandar kakao i en smet eller river upp papperet om en chokladkaka har vi direktkontakt med andra världsdelar. Med Glad i choklad tar vi ett ordentligt kliv ut till de människor som är förutsättningen för den svenska fikakulturen och kyrkkaffegemenskapen. Och chokladinspirationen fyller köken här i Sverige. Baka med oss och gör världen lite godare och vackrare!
  50,00 kr
 48. Glass
  Glass
  75,00 kr
 49. Glenn Strömberg : med smak för italien - mat, minnen och möten
  Glenn Strömberg : med smak för italien - mat, minnen och möten
  Beskrivning
  Det här är ingen vanlig kokbok. Det här är Glenn Strömbergs kärleksförklaring till italiensk mat!Glenn har kommit att bli en av våra mest folkkära fotbollsspelare, bosatt i Italien sedan mer än femton år. I den här inbjudande boken får vi veta allt om hans favoriträtter, om råvarorna och om de små, små detaljerna som skiljer mat från mat. Allt varvas med glimtar från Glenns fotbollsliv och hans många matminnen från hela karriären, landslaget och bortamatcherna i Serie A ? t.ex. mozzarellapizzan och Maradonas jonglering i Neapel, vad Juventus bjöd på etc. Glenn tar oss även med till de bästa producenterna av olivolja, vin, pasta och pesto. Han avslöjar även sin svärmors fantastiska rätter och matknep och berättar om hur man äter och umgås i la Bella Italia!
  125,00 kr
 50. Glutenfria bröd & bakverk för hela familjen
  Glutenfria bröd & bakverk för hela familjen
  Beskrivning
  Är det slut med färska frallor och nybakade kanelbullar när någon i familjen får diagnosen celiaki (glutenintolerans)? Nej, inte alls! Med dagens ingredienser bakar du enkelt vad du vill. Det behöver inte ens vara svårt att baka glutenfritt. Särskilt inte med denna inspirerande och roliga bok om allt man kan baka utan gluten.

  Här finns en mängd recept på både hälsosamma matbröd och smarriga kakor, bullar och tårtor. Dessutom tips på sådant som finns i butik som är glutenfritt. Boken riktar sig till familjer med glutenintoleranta barn, till barnens föräldrar, mor- eller farföräldrar och andra som vill kunna baka gott till dem som inte tål gluten. Baka, prova, smaka och njut!

  Charlotte Andersson, som är licensierad kostrådgivare och grafisk formgivare, debuterar med denna bok både som författare och som fotograf.
  150,00 kr
 51. Glutenfria favoriter
  Glutenfria favoriter
  Beskrivning
  Det här är en bak- och kokbok med härliga recept av Elisabeth Ekstrand Hemmingsson, specialist inom ämnet celiaki (glutenintolerans). Här finns nykomponerade recept på allt man kan tänkas längta efter specialgjort utan gluten. Bokens recept bjuder på nytänkande och fritt skapande av maträtter samt söta och salta bakverk. Texterna till recepten är kryddade med nyttig och tänkvärd information om råvaror, teknik samt lite fördjupad kunskap om glutenfri bakning.
  100,00 kr
 52. Good food : glutenfritt, gott och mycket grönt med Kristin
  Good food : glutenfritt, gott och mycket grönt med Kristin
  Beskrivning
  Glutenfritt, fräscht, ekologiskt, mycket grönt och enkelt var Kristins utgångspunkt när hon bestämde sig för att ändra familjens matvanor. Genom att byta ut en råvara i taget kan hon idag stolt säga att hon lagar riktigt hälsosam mat och vågar prova och smaka sig fram.

  I den här boken får du massor med inspiration, men också smarta tips på råvaror att börja din hälsosamma resa med. Kristin älskar frukt och bär, och det syns i recepten där du hittar grönsaker, juicer och rawfood. Maten i den här boken är således en härlig blandning av bra råvaror och fräscha smaksättningar. Och det är enkelt: bra vardagsmat som också funkar för dina barn. Till alla recept finns tips på variationer – kan du laga en fiskburgare kan du laga tre är hennes devis – så att du kan utnyttja såväl laxen och kycklingen som kryddorna du köper i flera olika rätter.

  Vad sägs om egna glutenfria tortillas till fredagstacon, läckra quinoamuffins med olika smaksättningar i stället för cupcakes, grönkålschips som är så nyttiga att du kan köra måndagsmys eller helt enkelt bara en klassisk ugnsbakad kyckling med citron och örter som nästan lagar sig själv?

  100,00 kr
 53. Gott & grönt : gröna läckerheter från Allt om Mat
  Gott & grönt : gröna läckerheter från Allt om Mat
  Beskrivning
  Maten man aldrig tröttnar på. Välkända matredaktören på Allt om Mat, Astrid Abrahamsson, har här samlat över 100 enkla recept på grön mat. Härlig mat till vardag och fest. Boken vänder sig till alla som vill laga och äta godare, nyttigare och grönare och inte minst till dem som redan valt en grön linje och längtar efter omväxling. En kokbok full av matglädje som visar på de oändliga möjligheterna att variera det gröna.
  100,00 kr
 54. Gott Grillat
  Gott Grillat
  Beskrivning
  GOTT GRILLAT
  av Rasmus Kjær
  Foto: Jes Buusmann

  Att grilla är inte bara ett sätt att laga mat det är ett sätt att umgås. Medan vi väntar på att glöden ska bli perfekt hinner vi prata, skratta och njuta av sommarkvällen. Kött, fisk, grönsaker det mesta går att grilla. Ändå händer det allt som oftast att fantasin tryter. Korv och biff i alla ära, men nog är det roligt med omväxling! GOTT GRILLAT är den perfekta kokboken för dig som vill utöka din grillrepertoar. Du får massor av nya, enkla och fräscha recept för såväl vardag som fest. Rätterna i boken kan lätt kombineras allt från snabba vardagsmåltider till överdådiga bufféer för sommarens stora trädgårdsfester.

  100,00 kr
 55. Gott på grillen
  Gott på grillen
  Beskrivning
  Spännande recept för grillen!Efter en lång vinter kommer så småningom solen och sommaren, och grillen kommer fram.I den här boken får du tips om mängder av god grillmat, både vanlig och ovanlig, både lämplig för en grillning i trädgården eller ute på en grillplats. Du får också tips om utrustning, grillmetoder, grilltider med mera. Boken innehåller över 80 recept, från glaserade kycklingsbröst med anis, lax med klippfisksalt, sallad och grillad chèvre till sydafrikanska Boerworst-korvar.Lars Barmen delar generöst med sig av recept från sin långa erfarenhet som professionell kock, hämtat från hans tid i Asien, Frankrike, Norge eller andra länder där han har arbetat. Recepten ackompanjeras av Erik Jallands fina bilder.Praktiskt format för utebruk: 170x225. Rejäl bindning med tråd och flexband. 160 sidor.Förlag: Munin Förlag AB Ur innehållet:* Marinerade revben* Jambalaya* Barbecue spareribs* Boerworst-korv* Lammkorv* Ayam Perchik malaysisk kryddkyckling* Grillspett från sydafrika* T-benstek med svamp* Fajitas* Grillad gös med aubergine och fetapuré* Musslor med citrusolja* Lax med klippfisksalt* Grönsaker i paket* Tomater med fetakräm* Såser, desserter och drinkar!
  85,00 kr
 56. Gott till grillat
  Gott till grillat
  Beskrivning
  Drömmen är en lång varm sommar med många härliga grillaftnar. Att samla familj och vänner i trädgården och njuta av en riktigt god middag och härlig svensk sommar. Gott till grillat är precis vad den heter, en kokbok med fokus på tillbehören till det grillade. För visst är det lätt att fastna för karrén igen och igen, eftersom det blev så gott förra gången? Då gäller det att variera tillbehören istället, och det får du hjälp med här. Massor av frestande recept och lockande bilder, bara att hålla tummarna för vackert väder!
  115,00 kr
 57. Gott till grillat
  Gott till grillat
  Beskrivning
  Här är grillboken med sommarens absoluta essentials till dina burgare, biffar, korvar, grillspett … När man valt sitt kött, sin fisk, sina skaldjur eller korvar och smaksatt med marinader, rubs eller glazes återstår det som verkligen sätter extra smak på grillmiddagarna: alla fantastiska side dishes.

  Lena Söderström har samlat recept och favoritsmaker och bjuder på tillbehör som helt enkelt är sweet and juicy, milda och starka, kryddiga och örtiga! Eller vad sägs om chimichurri sauce, garlicky salsa verde, jerk marinade, zingy steak sauce, smoked paprika rub, herb salt & peppar rub, sweet corn med chipotle butter, baked feta cheese, labneh och sumac sauce …

  Här finns också gott om hamburgerbröd, tortillabröd och flatbreads, recept på sallader, pickles och slaws, dressingar, såser och majonnäser, röror, aromsmör, drinkar, strössel och toppingar.

  Med alla tillbehören och smakerna fixade är det bara att grilla, servera och njuta!

  Lena Söderström är matskribent, stylist och kreatör med ett femtontal kokböcker bakom sig – inte minst sviten med de stora läsarfavoriterna Hamburgare och texmex, Pizza och Sött! Hon skriver för ett flertal matmagasin och har en bakgrund på KF Provkök. Med sin nya kokbok gör hon alla till verkliga grillmästare!

  115,00 kr
 58. Grilla : goda recept på grillad mat, marinader, såser, röror och tillbehör
  Grilla : goda recept på grillad mat, marinader, såser, röror och tillbehör
  Beskrivning
  En oumbärlig handbok för en lyckad grillfest!Fantastiska recept och handfasta råd om hur man grillar. I denna bok finns allt som behövs för en lyckad grillfest.

  Om du känner dig minsta osäker inför grillning får du här oumbärliga tips och råd som hjälper dig att komma igång. Den redan grillkunnige får i stället lära sig hur man tar sin grillkonst till nya oanade höjder. När helgrillade du till exempel en saftig stek sist?

  I Grilla finns färdiga, kompletta menyer och naturligtvis en mängd spännande och utsökta recept på marinader, såser, tillbehör, grillat och desserter. Utmärkta klassiker och nya njutbara smakupplevelser, från grillad lammentrecôte med vitlökssmör till jamaicanskt jerkad kyckling. Och varför inte grillad melon med mascarponekräm till dessert? Allt kan grillas och alla kan grilla!

  Fler titlar i samma serie:
  Muffins
  Choklad

  mått: 204x245 mm
  100,00 kr
 59. Grilla på riktigt : recept, tips & tekniker
  Grilla på riktigt : recept, tips & tekniker
  Beskrivning
  Det är inte svårt att grilla – inte när man vet hur man ska göra och varför. I den här boken lär du dig att ta kommandot över din egen grill, att äntligen få kontroll över temperatur, glöd, olika grilltekniker som direkt och indirekt grillning och varmrökning och metoder för att sätta härlig röksmak på dina råvaror.

  Den är späckad med fantastiskt välsmakande recept för olika typer av styckningsdetaljer, fisk, skaldjur, grönsaker och desserter – och dessutom med alla tips och goda råd du behöver för att ta ditt grillande till helt nya nivåer. Räkna med aha-upplevelser!

  Per Ehrlund är en Sveriges mest anlitade och rutinerade grillinstruktörer, som med glimten i ögat inspirerar med sina genuina kunskaper i grillandets konst. Han har vunnit flera utmärkelser i olika BBQ-tävlingar, bl a Årets Grillkock och även kommit på en hedrande andraplats i Grillmästarna i TV 2013.

  135,00 kr
 60. Grillat : gott både ute och inne
  Grillat : gott både ute och inne
  Beskrivning
  En ny enkel och modern grillbok att använda när våren kommer. Trevliga recept, bland annat flera olika spännande spett, grillat kött eller fisk med goda såser, grillade grönsaker och grillade efterrätter, bland annat med frukt och getost. Nyttig tabell med grilltider för kött, fisk och grönt. 35 recept, 30 färgfoton. Utk. april.
  85,00 kr
 61. Grillboken De viktigaste grillarna och marinaderna för den bästa utomhusmat
  Grillboken De viktigaste grillarna och marinaderna för den bästa utomhusmat
  Beskrivning
  GrillbokenNjut av sommarsolen och ställ till med en sprakande fest med hjälp av den här samlingen fanstastiska recept och en mängd råd om hur du skapar den bästa grillen någonsin.Har du undrat över om gas eller grillkol är det bästa valet, eller vad du behöver till det perfekta grillpartyt och vilken utrustning som verkligen är nödvändig? De här sidorna är platsen där du hittar svaren.Den här boken är fylld med bra information för den fullständiga novisen som aldrig har använt ett par grilltänger till den verkliga barbecuemästaren. De fullt illustrerade recepten kommer att väcka den aptit och får dig att vilja dra igång grillen med en gång.
  135,00 kr
 62. Grillsommar
  Grillsommar
  100,00 kr
 63. Gröna kickstarter med Ulrika
  Gröna kickstarter med Ulrika
  Beskrivning
  Är du sugen på grönare och godare mat, och på att samtidigt ge din viktminskning och hälsoförbättring en bra skjuts? Vare sig du är vegetarian sedan tidigare, eller nybörjare på vegetarisk mat, så finns det många anledningar att pröva en grön kickstart för att må bättre. Välj mellan fyra olika kickstarter: Vego, Raw Vegan, Detox och Juicing. Eller varför inte testa flera och se vilken som verkligen passar dig bäst? För att lätt komma igång får du färdiga måltidsscheman för en eller två veckor, och kaloriberäknade recept som hör till. Recepten innehåller dig många nödvändiga vitaminer och antioxidanter, samt viktiga fibrer från grönsaker och frukt. Kosten sänker dessutom pH-värdet i din kropp - en bra väg till en förbättrad hälsostatus.

  Med Gröna kickstarter med Ulrika har du ett suveränt verktyg för att sätta och nå dina kortsiktiga och långsiktiga mål när det gäller din vikt och din hälsa. Du får all information du behöver för att äta bra och lättlagade recept som ger en garanterad viktminskning.

  Kostrådgivaren och bästsäljande kokboksförfattaren Ulrika Davidsson är en av Sveriges mest populära kost- och hälsoprofiler. Detta är Ulrikas tjugosjätte bok med hälsosamma recept. Totalt har hennes böcker sålt i över en miljon exemplar.

  150,00 kr
 64. Hälsodrycker : gröna smoothies, buljonger, detoxvatten, hälsotonics och kombucha
  Hälsodrycker : gröna smoothies, buljonger, detoxvatten, hälsotonics och kombucha
  Beskrivning
  Ta inte bort något i dina matvanor, lägg till en hälsodryck istället! Det är lätt att fylla på med mer hälsa – en hälsodryck då och då kan nämligen göra stor skillnad. Anna Ottosson bjuder på smaker från hela världen – samlat i cirka 60 recept som verkligen får dig att må bättre på ett enkelt och smidigt sätt. Det handlar varken om bantning, diet eller fasta – bara ett riktigt smart sätt att förhöja ditt välbefinnande. Shots, vitaminvatten, tonics och smoothies, buljonger och kombucha – hälsodrycker är en värld att upptäcka och varje stund har sin dryck.

  Bli hög på riktiga råvaror i stället för alkohol. Virgin Margaritas eller lemonad helt utan socker konkurrerar ut rosévinet, och hemgjord slush på en minut svalkar både dig och barnen. Varför inte prova att göra egen kombucha – elixiret som tagit över i kyldiskarna i Los Angeles tack vare sina välgörande krafter för magen. Eller koka din egen stärkande buljong – drycken som har ersatt lattemuggarna på New Yorks gator.

  Här finns också naturligt vitaminvatten utan socker, sötningsmedel och E-nummer, i stället fyllt med det din kropp behöver. Shots att svepa när förkylningarna går – perfekta på morgonen eller närhelst du behöver något stärkande. Mixa till gröna smoothies och supersmoothies i två lager, maxade med näring och smak, som inte bara är en fröjd för ögat utan också en verklig vitaminkick. Vackra och välgörande, det är hälsodrycker.

  125,00 kr
View as Tabell Lista

Artiklar 101-200 av 604

per sida
Fallande ordning

Måndag - fredag 10 - 17

Lördagar  10-14


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå