View as Tabell Lista

Artiklar 501-600 av 831

per sida
Fallande ordning
  1. Middag på 15 minuter : gott och vällagat för hela familjen
    Middag på 15 minuter : gott och vällagat för hela familjen
    Beskrivning
    God mat som gör gott för hela familjen behöver inte ta lång tid att laga. I ”Middag på 15 minuter” tar Maria Zihammou nytt grepp på hur du kan få vällagad och enkel mat på bordet på ingen tid alls. Riktigt bra och enkla recept med mycket smak och bra råvaror är grunden – tillsammans med smarta tidsbesparande knep.

    125,00 kr
  2. Millas kalastårtor
    Millas kalastårtor
    Beskrivning
    Millas kalastårtor har sedan sin första utgåva räddat kalas över hela Sverige. Med sin galna stil har Camilla Tubertini tänjt på gränserna för vad en kalastårta kan vara - från gräddtårta till "bajstårta". Nu är hon tillbaka med elva helt nya tårtor och dessutom har hon bakat om och ändrat de gamla. Snyggt, gott och roligt.Bland nyheterna finns blomtårta, caca-kaka, sista-minuten-tårta, melonbollar, muffelifusktårta och surpuppsrutor.Som bonus är de flesta tårtorna i boken så enkla att barnet kan vara med och baka sin egen födelsedagstårta.
    85,00 kr
  3. Millas kalastårtor
    Millas kalastårtor
    Beskrivning
    Vem har sagt att en tårta måste se ut som en tårta? I Millas kalastårtor serveras 25 gulliga, busiga och ruskiga tårtor att baka som i recepten eller bara inspireras av. Camilla Tubertini delar glatt med sig av sina fantasifulla idéer och tricks som underlättar bakandet, tips på tårtbottnar, glasyrer, färg, bra bakgrejor samt dekorationer. Millas kalastårtor kommer att rädda många barnkalas, och få både barn och vuxna att fnissa förtjust under kalasförberedelserna.
    85,00 kr
  4. Millas mysmat : familjefavoriter för kalas, picknick & fredagsmys
    Millas mysmat : familjefavoriter för kalas, picknick & fredagsmys
    Beskrivning
    Äntligen kommer Camilla Tubertinis nya inspirationsbok för barnfamiljen. I Millas mysmat serveras den ultimata fredagsmysmaten, rätter för både fest och picknick och inte minst vardagsmat med liteknorr - att laga tillsammans. 30 recept på både kul och god mat som ungar älskar (allt är testat av en skoningslös kompispanel). Precis som Millas kalastårtor är Millas mysmat praktisk, helt unik och väldigt kul!
    75,00 kr
  5. Min mat : Från Rosendals Trädgård till Villa Motowi
    Min mat : Från Rosendals Trädgård till Villa Motowi
    Beskrivning
    Här återkommer Monika Ahlberg med sin efterlängtade stora kokbok, sprängfylld av recept med inspiration från Medelhavsländerna, från vårt svenska kök och med några asiatiska inslag. Recepten ackompanjeras av ett rikt bildflöde av mat, människor och natur. Ewa-Marie Rundquist står för fotot och Nikko Amandonico för formen. Med sitt personliga tilltal vill boken locka fram den sanna matglädjen i våra svenska kök. Förutom det stora antalet recept på kött, fisk, soppor, pasta och desserter finns här mängder av smårätter som kan sättas ihop till rika bufféer. Alla rätter är tillagade och serveradepå det artistiska sätt som är så typiskt för Monika.
    165,00 kr
  6. Min receptsamling
    Min receptsamling
    Beskrivning
    Nu kan man äntligen skapa sin egen receptsamling. Boken är indelad i olika avsnitt fisk & kött, grönsaker & sallader, soppor & såser, desserter & bakning m m. Där kan de egna favoritrecepten förvaras och organiseras. Recepten kan skrivas in på linjerade sidor. Lösa lappar och tidningsurklipp kan förvaras i särskilda fickor.

    100,00 kr
  7. Mina rosa cupcakes
    Mina rosa cupcakes
    Beskrivning
    Presentbox med receptsamling och rosa cupcakesformar.

    Delikata cupcakesrecept med eleganta och roliga dekorationer, perfekt för dig som tycker om att baka!
    Här finns cupcakes för alla tillfällen, prinsesskalas, familjefika eller varför inte en regnig torsdag.

    12 rosa cupcakesformar i silikon, som du kan använda om och om igen, medföljer boxen.
    75,00 kr
  8. Mitt Italien : pasta och pizza från norr till söder
    Mitt Italien : pasta och pizza från norr till söder
    Beskrivning
    Här får vi lära känna Italiens 20 regioner och ta del av dess bästa pizzor och pastarätter. Pizzorna presenteras av den italienske världsmästaren i pizzabakning och pastarätterna av kocken Mats Nordström. Hela anrättningen spetsas med glimtar från Glenns fotbollsliv och hans många matminnen från hela karriären, landslaget och bortamatcherna i Serie A - t.ex. mozzarellapizzan och Maradonas bolljonglering i Neapel. Andra som bidrar med sina favoritpizzor och pastor är: Kurre Hamrin, Svennis Eriksson, Tomas Brolin, Kennet Andersson, Stefan Schwarz, Glenn Hysén m.fl.
    135,00 kr
  9. Mitt nya raw food-kök : 250 recept som håller dig frisk och stark året runt
    Mitt nya raw food-kök : 250 recept som håller dig frisk och stark året runt
    Beskrivning
    Erica andas och lever raw food sedan hon vistades hos sin kusin i Kalifornien 2004. När hon steg in i hennes kök möttes hon av ett berg av apelsiner, solmogna tomater och nyskördade avokadofrukter. Det var kärlek vid första ögonkastet.
    Efter bara en vecka i USA, på 100% raw, närproducerad och ekologisk mat kände jag att mitt blodsocker stabiliserades, min värk i ryggen minskade, magen blev lugn och vikten gick ned till den nivå som känns lagom för mig. Envikt där jag har energi, ett starkt immunförsvar och känner mig fin.

    I boken finns, förutom generöst med recept och menyer för alla tillfällen, förklaringar runt råvaror, ingredienser och redskap samt tips och tricks för att få raw food att passa alla

    135,00 kr
  10. Mjuka kakor : brownies, rutor, cheesecake och kladdkaka
    Mjuka kakor : brownies, rutor, cheesecake och kladdkaka
    Beskrivning
    Bjud på afternoon tea och samlas kring ett gott te och utsökta bakverk och läckerheter. I Mjuka kakor lockas du av den amerikanska cheesecaken, maffiga brownies, lätta frukt- och bärkakor och nya varianter på den välbekanta kladdkakan. Allt inramat av en vacker vintagekänsla.
    100,00 kr
  11. Morberg : scenen, livet och konsten att laga mat
    Morberg : scenen, livet och konsten att laga mat
    Beskrivning

    Mat, scenkonst, reflektioner - allt går ihop i skådespelaren och kocken Per Morbergs högst personliga kokbok. Här finns nästan 100 recept från ett liv med mat, teater och en stor familj. En del rätter kommer från stjärnkrogen, andra från farmors kök. Det är vällagat och enkelt och på Per Morbergs vis serverat med äkta känsla.


    "Jag är ibland en alltför impulsiv person, som handlar först och tänker sen. En person som är så känslig att tanken lätt faller bort. Men det infinner sig ett lugn när jag lagar mat; det får mig att fokusera på något livsviktigt och håller mig på jorden. Gillade att sticka lovikkavantar i syslöjden också. Att göra något med händerna.
           I den här boken vill jag berätta lite om mig, om hur och varför jag lagar mat. Recepten är en del av min historia, liksom farmor och farfar, teatern, tjejerna (jag har fem döttrar) och en gnutta jakt. Vår svenska husmanskost bär det hela.


    P.S. Skådespeleriet är ett yrke. Jag är Per. Tack ändå för att ni trott att jag är den jag spelar. Bättre betyg är svårt att få."523

    125,00 kr
  12. Morberg grillar
    Morberg grillar
    Beskrivning

    "Så fort det är sol ska det grillas. Varför? Därför att vi gillar lite utmaning och ursprung. Och vi känner oss som kungar i eget rike när vi står där en vindstilla kväll i ångorna av varm sommarjord med ett glas vin och en lååång stekspade i nyporna. Dofterna som sprider sig synbart och retar varenda grannes grillsug. Här finns utrymme för värstingmätning också. Vem har den största grillen? Vem har den snabbaste? Vem har den minsta?"

    Per Morberg lagar gärna mat utomhus, inte bara på grill utan också på stekhäll. Om tillfälle ges helgrillar han spädgris, men han sätter lika villigt grillgaffeln i sparris, entrecôte, fläskkarré, kyckling och lax. Här bjuder han på sina bästa recept med goda tillbehör och mycket glöd.

    125,00 kr
  13. Morberg grillar
    Morberg grillar
    Beskrivning

    "Så fort det är sol ska det grillas. Varför? Därför att vi gillar lite utmaning och ursprung. Och vi känner oss som kungar i eget rike när vi står där en vindstilla kväll i ångorna från varm sommarjord med ett glas vin och en lååång stekspade i nyporna. Dofterna som sprider sig synbart och retar varenda grannes grillsug. Här finns utrymme för värstingmätning också. Vem har den största grillen? Vem har den snabbaste? Vem har den minsta?


    P.S. Jag har lagt till några recept sedan grillboken kom ut första gången."


    Vänligen Per Morberg


    125,00 kr
  14. Morberg lagar vilt : jagat, fiskat, plockat
    Morberg lagar vilt : jagat, fiskat, plockat
    Beskrivning
    Viltkött, vildfångad fisk och vilda växter. Naturligt, nyttigt och så långt bort från matindustrin man kan komma. Så varför äter vi inte mer vilda råvaror? Vet vi ens hur vi ska tillaga dem? Per Morbergs frys och skafferi är fyllda av allt han jagat, fiskat och plockat i skogen. I sin nya bok berättar han om hur han tillagar älg, hjort, ren, rådjur, vildsvin, hare, vildgås, vildand,...

    175,00 kr
  15. Morotsboken
    Morotsboken
    Beskrivning
    Kan man skriva en bok om morötter? Självklart eftersom moroten är den ultimata matlagningsråvaran! Den kan användas i drinkar, smoothies, sallader, röror, såser, gratänger, soppor, pajer, efterrätter och mycket mer. Den är dessutom god, billig, nyttig och hållbar ur många olika aspekter. Moroten en symbol för något man vill ha. Den är därutöver otroligt vacker! Morotsboken är ingen vanlig kokbok, den innehåller visserligen mer än 75 morotsrecept, men den innehåller också fakta och kuriosa om morötter. Och inte minst innehåller den bilder av morötter och morotsrätter som inte alltid ser ut som sådana man ser i vanliga kokböcker och mattidningar.Den tryckta morotsboken kompletteras av hemsidan www.morotsboken.se. Morotsboken har också en egen Facebooksida.Morotsboken gavs självklart ut på Internationella Morotsdagen, 4 april 2013. Vi som gjort Morotsboken är Jan-Peter Lahall, Mia Jameson och Kaj Olson. Vi har inte bara morötter gemensamt utan även gemensamma rötter från tonårstiden i Örebro. JanPeter Lahall är naturfotografen som antog utmaningen att fotografera morotsmat på sitt eget sätt. Mer info se www.lahall.com. Kaj Olson är bl.a. kock och Mia Jameson är miljökonsult. Kaj och Mia driver tillsammans en verksamhet med mat utan konstigheter på Kopparbergs Gård utanför Närkesberg, se www.jordnara.nu.Vi hoppas att vår bok ska inspirera andra att fortsätta utforska morötternas möjligheter, att laga god mat av en bra råvara som är lätt att få tag på och att se det vackra i det som finns nära!
    175,00 kr
  16. Muffins
    Muffins
    65,00 kr
  17. Muffins
    Muffins
    75,00 kr
  18. Muffins
    Muffins
    95,00 kr
  19. Muffins : små pyntade cupcakes
    Muffins : små pyntade cupcakes
    Beskrivning

    Muffins kan göras i alla möjliga smaker, former och storlekar. Det enda som är säkert är att hur du än gör så är det både enkelt att baka dem och eorhört goda att äta.

    Susannah Blake har samlat nästan 30 recept där hon låtit fantasin flöda och nu erbjuder härliga sötsaker för alla tillfällen, vare sig det är sommarpicknick i solen eller glöggfika i december.

    75,00 kr
  20. Muffins och kakor
    Muffins och kakor
    Beskrivning
    Parragon förlag, kartonnage, 240 s. ISBN: 9781407588285.
    85,00 kr
  21. Näringsrik & Naturlig LCHF : 6 veckomenyer för viktminskning och bättre hälsa
    Näringsrik & Naturlig LCHF : 6 veckomenyer för viktminskning och bättre hälsa
    Beskrivning
    Fräscht, naturligt och balanserat. LCHF behöver inte vara svårt och med lite eftertanke går det att skaffa sig en varierad kost. Frukosten kan vara svår för den som vill avstå kolhydrater - men det finns absolut sätt att äta rätt även på morgonen.Allt fler vänder sig till LCHF-dieter för att må bra och gå ner i vikt. Klara Desser tillhör dem som förespråkar mer grönt och mindre kolhydrater. Balansen mellan olika sorters fetter går att nå med enkla medel: kött, fisk, skaldjur, smör, kokosfett, nötter, frön, oliver och avokado.Ersätt stabbig mjölmat med grönsaker och långsamma kolhydrater i form av baljväxter och rotfrukter. Men kom samtidigt ihåg att vi är olika - somliga mår bäst av mindre grönsaker och mer fett i maten, andra mår bättre av det gröna och väljer kanske bort mjölkprodukter.Boken är uppdelad i menyer för sex veckor med lättlagade luncher och middagar anpassade till de olika dagarna. Frukostar för alla typer av morgonhumör, enkla mellanmål och några välsmakande efterrätter gör både vardagen och dig lättare.
    125,00 kr
  22. Naturligt slank -  Kokboken
    Naturligt slank - Kokboken
    Beskrivning
    GI – nyckeln till ett piggare, friskare liv och en slankare kropp Det här är mycket mer än en vanlig kokbok, det är en enkel och inspirerande guide till en hälsosammare livsstil. Genom att välja livsmedel med lågt GI (glykemiskt index) och ha en rätt balanserad kosthållning kan vi undgå många av vår tids välfärdssjukdomar, som diabetes, övervikt, hjärt-kärlsjukdomar m.m. Sluta banta, ät istället gott och mättande enligt den nya GI-metoden – det ger mer varaktig energi och gör dig naturligt slankare. Den här boken innehåller över 100 spännande recept, läckra menyförslag för 4 veckor och förstås – de senaste GI-listorna.
    Naturligt slank –Kokboken är den efterlängtade uppföljaren till Fedon Lindbergs uppmärksammade och storsäljande bok Naturligt slank.
    125,00 kr
  23. Njut av Choklad : en samling med över 100 läckra recept
    Njut av Choklad : en samling med över 100 läckra recept
    Beskrivning
    Njut av CHOKLADEn samling med över 100 läckra receptOrdet "choklad" har en nästen magisk klang, det håller säkert varenda chaakladtokig människa med om. Som tur är finns det ett oändligt antal olika sätt att använda choklad; i matlagning, varma desserter, tårtor, småkakor, kalla desserter och glass. Allt blir extra tilltalande när det innehåller just choklad. Här i boken att försjunka i varje gång du letar efter något sätt att tillfredställaa ditt eget begär efter choklad och samtidigt servera den familj och dina goda vänner något riktigt urläckert.- 112 frestande och utsökt goda recept- korfattade instruktioner till varje kapitel, vart och ett fullt av tips och idéer- tydliga och enkla ingrediensförteckningar och anvisningar som ger perfekta resultat- varje recept illustreras av fotografier som får det att vattnas i munnen
    85,00 kr
  24. Njut av desserter
    Njut av desserter
    Beskrivning
    En dessert är något man helt enkelt inte kanavstå från, oavsett hur mättande och godhuvudrätten är! Den här boken är så full avförföriska recept varma, tröstande gammaldags puddingar,smaskiga pajer och tårtor, färsk och tillagad frukt, lätta,eleganta kalla desserter, len glass och uppfriskande sorbeter att det är svårt att veta vilket man ska börja med. Vi harlösningen: börja från början och arbeta dig igenom boken!

    Mått: 119x150 mm
    85,00 kr
  25. Njut av Desserter : en samling med över 100 läckra recept
    Njut av Desserter : en samling med över 100 läckra recept
    Beskrivning
    Njut av DESSERTEREn samling med över 100 läckra receptEn dessert är något man helt enkelt inte kan avstå från, oavsett hr mättande och god huvudrätten är! Den här boken är så full av förföriska recept - varma, tröstande gammaldags puddingar, smaskiga pajer och tårtor, färsk och tillagad frukt, lätta. eleganta kalla desserter, len glass och uppfrikande sorbeter - att det är svårt att veta vilket man ska böfja med. Vi har lösningen; börja från början och arbeta dig igenom boken!- 112 läckra recept- varje kapitel har en krot inledning med massor av bra tips- varje recept har en utförlig lista med ingredienser och en inkel beskrivning av hur du går tillväga för att då ett perfekt resultat- varje recept är illustrerat med en inspirerande bild som sätter fart på smaklökarna
    85,00 kr
  26. Njut av fisk och skaldjur : en samling med över 100 läckra recept
    Njut av fisk och skaldjur : en samling med över 100 läckra recept
    Beskrivning
    Njut av FISK & SKALDJUREn samling med över 100 läckra receptFisk är mat för den moderna människan och själva motgifter mot många sjukdomar som orsakas av näringsbrist eller en felaktig kost. Fisk och skaldjur innehåller förstklassigt protein, lite salt, samt viktiga vitaminer och mineral. Vitt fiskkött har låg fetthalt medan fetter i färsk fel fisk innehåller omega-3 och viktiga fettsyror som bidrar till att hålla kranskärlen friska och på så vis förhindra hjärt- och kärlsjukdomar. Fisk är utmärkts mat för hjärnan och smakar dessutom fantastiskt. Prova recepten här i boken- du kommer att fastna på kroken!- 112 läckra recept- Varje kapitel har en kort inledning med massor av bra tips- Varje recept har en utförlig list på ingredienser och en enkel beskrivning av hur du går tillväga för att få ett perfekt resultat- Varje recdpt är illustrerat med en inspirerande bild som sätter fart på smaklökarna
    85,00 kr
  27. Njut av Grekisk mat : en samling med över 100 läckra recept
    Njut av Grekisk mat : en samling med över 100 läckra recept
    Beskrivning
    En samling med över 100 läckra recept

    Medelhavskosten har under senare år fått rykte om sig att vara hälsosam. De olika Medelhavsköken är enkla och färggranna och maten är mycket god. Den består huvudsakligen av ett väldigt utbud av frukt och grönsaker tillsammans med färsk fisk och lite kött och ost. Runt Medelhavet använder man rikligt med olivolja, med dess hjärtskyddande egenskaper, och avslutar med ett sätt att äta som främjar ett avundsvärt långt och friskt liv. Låter det för bra för att vara sant? Prova då recepten här i boken och upptäck hur god maten blir!

    - 112 läckra recept
    - Varje kapitel har en kort inledning med massor av bra tips
    - Varje recept har en utförlig list på ingredienser och en enkel beskrivning av hur du går tillväga för att få ett perfekt resultat
    - Varje recept är illustrerat med en inspirerande bild som sätter fart på smaklökarna
    85,00 kr
  28. Njut av medelhavets kök : en samling med över 100 läckra recept
    Njut av medelhavets kök : en samling med över 100 läckra recept
    Beskrivning
    En samling med över 100 läckra receptSushi handlar om mycket mer än rå fisk och ris. Det är en elegant form av japansk matlagning och mycket varierad och mågsidig. Sushi kan göras av tillagad fisk, kött, ägg, ost och alla möjligaa sorters grönsaker. Bara ingredienserna passar till passar till riset kan du göra ljuvliga sushi av det mesta. Sushi är oemotståndligt för ögat, smaken är ren och det är fanstatiskt nyttig mat. Använd bokens inpirerande recept till att lära dig konsten att göra egna sushi. Du komemr aldrig att ångra det!- 112 läckra recpet- Varje kapitel har en kort inledning med massor av bra tips- Varje recept har en utförlig lista på ingredienser och en enkel beskrivning av hur du går tillväga för att få ett perfekt resultat- Varje recept ör illustrerat med en inspirerande bild som sätter fart på smaklökarna
    85,00 kr
  29. Njut av Wok : en samling med över 100 läckra recept
    Njut av Wok : en samling med över 100 läckra recept
    Beskrivning
    Njut av WOKEn samling med över 100 läckra receptAtt woka är ett smabbt sätt att laga mat, och dessutom effektivt och mycket hälsosamt eftersom ingredienserna bevarar såväl smak och konsistens som näringshalt. I Ost- och Sydostaien är wokpannan det vikitigaste köksredskapet och utsäkta. smakrika kryddor och såser blandas med kött, fisk eller tofu och grönsaker, som sedan wokas och serveras efter bara några minuter. Om du är en av dem saom alltid har bråttom men ändå vill äta så snyttigt som smöjligt är det god idé att skaffa en wokpanna och lära sig woka.- 112 läcktra recept- Varje kapitel har en krot inledning med massor av bra tips- Varje recept har en utförlig lista på ingredienser och en enkel beskreivning av hur du gåt tillväga för att få ett perfekt resultat- Varje recept är illustrerat med en inspirerande bild som sätter fart på smaklökarna
    85,00 kr
  30. Njut en liten smula : av tårtorna, kakorna, bröden och desserterna du inte glömmer!
    Njut en liten smula : av tårtorna, kakorna, bröden och desserterna du inte glömmer!
    Beskrivning
    Therese Wikströms öppnade konditoriet En liten smula 2001, redan tre år senare blev det utsett till årets konditori. Med den här boken får alla chansen att njuta av Thereses smultronmoussebakelser, pepparkakskolor och chokladcheesecakes. Eller klassiker som hallongrottor, morotskaka och lemoncurd. Traditionella svenska bakverk blandas friskt med amerikanska influenser och produkter. Boken innehåller genomtänkta recept från de flesta delarna inom det söta området, från kakor, bröd och bitar via tårtor till desserter och konfekt. En blandning som speglar såväl Therese breda intresse för allt inom det söta området, som utbudet på det egna konditoriet.

    Tanken med boken är att den skall vara inspirationskälla både när du sitter i soffan och bara bläddrar eller när du vill baka något riktigt gott.

    Therese Wikström är utbildad kock och konditor. Utöver sitt konditori håller hon också utbildningar för såväl fackfolk som privata sällskap inom det söta området.
    100,00 kr
  31. Njuta : lättlagat för livsnjutare
    Njuta : lättlagat för livsnjutare
    Beskrivning
    En inspirerande kokbok för dig som vill bjuda familj och vänner på goda måltider både till vardag och fest. Recepten är enkla men resultatet blir sagolikt gott!

    Håkan Lönnberg är ICA-handlare med gedigna matkunskaper och ett brinnande intresse för matlagning. Här delar han med sig av sina recept på både klassiska rätter i ny tappning och egna kompositioner. Här finns parmarulle med getost och grön saprris, Chèvre Chaud, taco i ugn med guacamole, laxschnitzel med spenat och fetaost, hemgjord pizza, bouillabaisse, chokladfondant och hallonglasstårta för att nämna några.

    Totalt finns 17 olika menyförslag med tillhörande drycker, dessutom smarta matlagningstips. Allt illustrerat med underbara färgstarka foton av Bruno Ehrs. Njuta är en kokbok för dig som älskar mat och tycker om att laga den.
    100,00 kr
  32. Norrbotten à la carte
    Norrbotten à la carte
    Beskrivning
    Norrbotten är ett rikt län. Förutom att det är stort – en fjärdedel av hela Sveriges yta – är det rikt på naturresurser, upplevelser, traditioner, välskötta företag och kompetenta människor. Och mycket god mat! Norrbotten à la carte presenterar allt detta med läckra matrecept, vackra bilder och lättlästa texter parallellt på svenska och engelska.
    Landshövding Per-ola Eriksson har skrivit förordet.
    Historikern och författaren Kjell Lundholm har skrivit avsnittet "En historisk matresa i Norrbotten"
    Bokens texter är parallellt på svenska och engelska.
    Årets krog i Sverige 2006 Kattilakoski Gastronomi finns med i boken med 8 sidor.
    150,00 kr
  33. Nötter : 100 recept med nyttiga nötter
    Nötter : 100 recept med nyttiga nötter
    Beskrivning
    I länderna kring Medelhavet och i Mellanöstern har man sedan länge använt nötter och mandlar i maten. Men här i Sverige, där det på sina håll finns vilda hasselnötter, har vi inte den traditionen. Oftast blir det lite nötter till jul, och det känns lite orättvist mot hasselnöten och alla de andra fina nötterna och mandlarna. För de är inte bara goda och dekorativa utan också nyttiga med många nödvändiga näringsämnen.
    I Nötter ingår utöver vanliga hasselnötter och sötmandlar även mer exotiska sorter som exempelvis cashewnötter, macadamianötter, pecannötter och pistaschnötter. Ur den rikhaltiga menyn, som omfattar mer än 100 spännande recept, kan några aptitretande exempel ges: pasta med macadamianötter, kycklinggryta med cashewnötter, lammjärpar med pinjenötter, risotto med svamp och valnötter, hasselnötsstrutar, crêpes med hasselnötter och choklad, scones med pecannötter, valnötstårta och pistaschmuffins.
    Nötter är illustrerad med vackra och inbjudande bilder av Gunnar Nydrén.
    100,00 kr
  34. Nya den perfekta maten
    Nya den perfekta maten
    Beskrivning

    Nya den perfekta maten är en reviderad utgåva av första boken i den populära kokboksserien av hälsokocken Oscar de Hoog och näringsfysiologen Fredrik Paulún. Denna bok har en helt ny och fräsch form, ett antal nya recept samt olika förbättringar av övriga. Här finns fördelar för alla, Fredrik och Oscar håller reda på glykemiskt index, fettsyror och proteinkvalitet samt ger dig fantastiska smakupplevelser. Dessutom är alla recept näringsberäknade. Helt enkelt mat som både smakar gott i gommen och gör gott i kroppen.


    Oscar de Hoog har vid sidan av kockyrket även arbetat som personlig tränare och kostrådgivare vilket har satt en naturlig prägel på hans matlagning. Oscars mat är nyttig, god och kryddad med mångkulturella influenser.


    Fredrik Paulún är en av Sveriges mest kända författare inom näringslära. Hans böcker har sålt i över 700 000 exemplar och många av dem har översatts till flera olika språk. Fredrik föreläser i hela Norden och träning, näringslära och hälsa, och skriver regelbundet för ett flertal tidningar, däribland Expressen.


    Fredrik och Oscar är båda kända från tv-programmet Toppform.

    115,00 kr
  35. Nya Fisk & skaldjur  : ur Allt om Mat
    Nya Fisk & skaldjur : ur Allt om Mat
    Beskrivning
    Fisk och skaldjur är god och nyttig mat som vi enligt Livsmedelsverket bör äta två till tre gånger i veckan. Men vilka sorter ska vi välja med tanke på larmen om utrotningshotade arter och hur får vi inspiration till nya goda rätter?I Fisk & skaldjur finns läckra recept som passar både till vardag och fest. Recept som är enkla och i de flesta fall väldigt snabba att laga! Från sill och strömming till laxfiskar och skaldjur. Dessutom ger boken tydlig vägledning gällande handgrepp och tillagningsmetoder samt vissa grunder som exempelvis hur man kokar en fiskbuljong, gör en vitvinssås eller en perfekt aioli.
    125,00 kr
  36. Nya första kokboken
    Nya första kokboken
    Beskrivning
    Jag kan inte tänka mig något viktigare, eller roligare, än att lära barn att laga mat. "Nya första kokboken" är större, godare och nyttigare. Fler fisk- och grönsaksrecept, fler mellanmålsrecept, register för laktosintoleranta, glutenallergiker eller vegetarianer. Fler "matskolor" ? om potatis, hur man bäst kokar pasta, varför bröd ibland inte jäser, vad man gör när man bränt sig och varför det är bra att gilla bönor. Mitt motto är att mat för barn ska vara jättegod, okonstlad och inspirerande. Den som letar kaloritabeller får söka någon annanstans. Söker man matlust har man hittat rätt!Hälsningar Johanna Westman
    0,00 kr
  37. Nya sorters kakor - 62 veganska kakrecept
    Nya sorters kakor - 62 veganska kakrecept
    Beskrivning
    I denna bok hittar du recept på alla sorters kakor du kan tänka dig, från kola till choklad, frukt och nötter, havre och mycket mer. Alla recept är fria från ägg och mjölk och baserade på enkla, vanliga råvaror. Det är dags för en kakrevolution, och det är här den börjar. Fram med slevar och bunkar så bakar vi nya veganska kakor! Här bjuder Hanna Bergström för kakor för varje tillfälle. Allt från riktiga familjeklassiker till nya spännande sorter. Med grunden i kemin som ligger bakom bakning har hon tagit fram recept som fungerar, och berättar hur du själv kan använda den kunskapen för att utveckla egna skapelser och drömkakor. Det blir en lek i köket med kakor som går att variera i det oändliga. Det är dags för nya sorters kakor, och de är fler än sju!
    195,00 kr
  38. Nya Stora Vinskolan
    Nya Stora Vinskolan
    Beskrivning
    Vinunderhållning för allaDen tredje utvidgade och omarbetade upplagan av den mest kompletta vinskolan som getts ut i Sverige. En bok för alla som tycker det är kul med vin. Enkel och pedagogisk underhållande och lättläst. Uppdelad i tio lektioner för kurser och självstudier men även uppslagsbok för alla vinälskare.
    135,00 kr
  39. Oemotståndliga cheesecakes
    Oemotståndliga cheesecakes
    Beskrivning
    Nu är den här, boken för alla cheesecakefantaster. Maxine Clarks cheesecakes är lätta att göra och kommer snabbt att bli återkommande favoriter på ditt bord.
    Prova till exempel ugnsgräddad tiramisù-cheesecake eller den oemotståndliga marmorerade chokladcheesecaken. Vi får också recept på kylda cheesecakes, till exempel cheesecake med hallon och choklad, banan- och karamellcheesecake, chokladtryffelcheesecake med mandelbiskvier, lychee- och kokoscheesecake och jordgubbscheesecake med vita marshmallows.
    Toppa gärna med en matchande sås som kronan på bakverket. I slutet av boken ges recept på bland annat varm chokladkolasås, mascarponekräm, jordgubbssås och citronkräm.
    Kan du motstå frestelsen?

    Maxine Clark är matskribent och har undervisat på kända kockskolor i London, Toscana och på Sicilien. Hennes recept publiceras regelbundet i tidskrifter och tidningar, som BBC Good Food och Food and Travel.
    75,00 kr
  40. Öl & mat : recept, reportage, mikrobryggerier
    Öl & mat : recept, reportage, mikrobryggerier
    Beskrivning
    En kokbok för alla ölälskare. Här används olika typer av öl som ingredienser i matlagning - som smakbärare och smakhöjare. Förutom ett sextiotal recept på mat med öl eller mat till öl, presenteras även en liten ölskola med sorter, historik, tillverkning och provning.
    125,00 kr
  41. Olgas mat : för aktiva kvinnor
    Olgas mat : för aktiva kvinnor
    Beskrivning
    Olgas mat är fullproppad med rätter som både smakar gott och fyller dig med näring och energi för att du ska klara av träning och vardagsliv.

    Här finns recept för veckans alla måltider: Goda frukostar med nyttiga pannkakor, granolor och gröter; snabba mellanmål, perfekta att ta med och mättande luncher som sallader och omeletter. Och naturligtvis ordentliga middagar för hela familjen. Alla rätterna är snabblagade och näringsberäknade så att du vet exakt vad du stoppar i dig. Här finns även tips på hur du med små medel får rätterna att passa för hela familjen.

    Dessutom finns bra fakta om näringsämnen, kalorier och allt du behöver veta om cravings och sötsug, hur mycket just du ska äta, varför du inte ska banta och hur du bäst planerar dina mål efter din träning. Boken innehåller också matstrategier som fungerar oavsett vilka frestelser som lockar – du lär dig hur du ska tänka kring kosten på ett sunt och hållbart sätt.

    Olga Rönnberg är en av de största inom hälsobranschen. Genom sitt företag Mamma Fitness har hon coachat kvinnor i flera år med både kost och träning vilka har gett fantastiska resultat. Hon känner till kvinnornas kostbeteenden som ingen annan. Olga har tidigare gett ut flera böcker inom träning och nu kommer den efterlängtade kokboken!

    125,00 kr
  42. Omega-3 kokboken : över 100 smarta recept för kropp och själ
    Omega-3 kokboken : över 100 smarta recept för kropp och själ
    Beskrivning
    Omega-3 verkar vara vår tids nya undermedel. Studier visar att ett högre intag av omega-3 kan reducera risken för hjärtattack och diabetes men även artros och alzheimer. Barn som har dyslexi eller ADHD sägs också kunna bli hjälpta och mindre hyperaktiva. Vad ska vi då äta för att få i oss det eftertraktade fettet? Och vad gör man om man vill äta vegetariskt?Omega-3 kokboken redogör inledningsvis för olika fetter och deras effekter. Därefter presenteras ett hundratal recept uppdelade på frukostar, förrätter, luncher, huvudmål och desserter. God mat som samtidigt gör gott!
    125,00 kr
  43. One more slice : surdegsbröd, pizza, pasta och söta bakverk
    One more slice : surdegsbröd, pizza, pasta och söta bakverk
    Beskrivning
    Nu kommer uppföljaren och andra delen av Leila Lindholms omåttligt populära bakbibel "A piece of cake". Andra boken "One more slice" tar vid där "A piece of cake" slutar. Nu gör Leila en djupdykning i hur man bakar sitt eget surdegsbröd, gör hembakad pizza och man lär sig göra sin egen pasta från grunden. Dessutom är det mängder av smarriga recept i kapitel som pannkakor & våfflor, say cheesecake, brownies & blondies, boulangerie och american pie. Precis som i förra boken är det genomgående grundrecept som enkelt förvandlas till många olika smakvarianter. Så det är lätt att hitta sina egna favoriter."One more slice" erbjuder recept som passar året runt till både vardag och kalas. Fotografier av Wolfgang Kleinschmidt. Leila bjuder också på massor av tips och läsning för den som vill utvecklas och lära sig smarta knep i köket, oavsett om man är en van hemmabagare eller nybörjare. Med "One more slice" blir du garanterat kung eller drottning i köket!"Jag är så otroligt stolt över min nya fina kokbok. Vi har plåtat de flesta bilderna i Italien med fantastiskt ljus i superfina miljöer. Jag gjorde min första bakbok A piece of cake med ambitionen att det skulle bli två böcker. Den första skulle inrikta sig mer på söta bakverk som cupcakes, småkakor och tårtor medan den andra skulle bli en djupdykning i bröd och surdegsbröd men även mer matig bakning som pasta och pizza från grunden".
    135,00 kr
  44. Ört bibeln
    Ört bibeln
    125,00 kr
  45. Örtamat
    Örtamat
    135,00 kr
  46. Örter
    Örter
    100,00 kr
  47. Pajer
    Pajer
    Beskrivning
    Den här boken innehåller en fantastisk samling utsökta och fantasirika recept på pajer; ja, här finns en paj för snart sagt varje tängbart tillfälle. Du kan avnjuta pajerna som snacks, på någon picknick eller serverade som kanapéer eller middagsmat. Här finns matiga pajer som till exempel Tarteletter med kronärtskocka och pancetta och Sufflé med rökt kummel och gruyère, liksom söta läckerheter som Karamelliserad citronpaj och Paj med krämig apelsinmarmeladsås - recept som komer att före dig rakt upp i himlen!Boken ingår i en serie som är tänkt för den äventyrlige kocken och alla recept presenteras med vackra färgfotografier och detaljerade instruktioner. Så låt fantasin ta dig till nya kulinariska höjder med hjälp av detta urval förtrollande och mångsidiga pajer!
    85,00 kr
  48. Pajer & goda sallader till
    Pajer & goda sallader till
    Beskrivning
    Det är enkelt och gott att bjuda på en paj. Här finns många förslag på goda sätt att smaksätta den. Alla pajer i boken har också fått en sallad som passar till med ingredienser som kompletterar pajens smaker. Boken är indelad i gröna pajer, ostpajer, pajer med fisk eller kött och dessutom några läckra dessertpajer. Dessutom finns recept på olika typer av pajdegar. Varje pajrecept har förslag på vilken pajdeg som passar bäst, ibland med extra smakförstärkning som t ex en krydda, något grönt eller kanske nötter.

    Det är också lätt att göra en trevlig buffé med några olika sorters pajer och sallader. Allt som behövs utöver det är något gott att dricka till!
    85,00 kr
  49. Paleo : maten och motionen din kropp är byggd för
    Paleo : maten och motionen din kropp är byggd för
    Beskrivning
    Idag består vårt energiintag av cirka 70 procent processad mat, vilket leder till att folksjukdomar som fetma, stroke, diabetes, hjärt-kärlsjuk¬domar och vissa cancerformer skjutit i höjden. Enligt paleo är vägen till hälsa att hitta tillbaka till en mer ursprung¬lig livsstil. Det handlar om att äta rena råvaror av god kvalitet, det handlar om korttidsfasta, om att röra sig på ett naturligt sätt och om att sova ordentligt. Erik Wallsten och Thomas Wahlström berättar på ett utför¬ligt och tydligt sätt hur du enkelt lever enligt paleos principer i din vardag. Bokens tvåveckors menyplan gör det enkelt att komma igång och laga paleokost baserad på grönsaker, rotfrukter, bär, frukt, nötter, ägg, fisk, skaldjur och kött. Eftersom bröd och mjölkprodukter inte finns på menyn är maten dessutom gluten- och laktosfri
    185,00 kr
  50. Passion för desserter
    Passion för desserter
    Beskrivning
    "När jag bestämde mig för att göra en ny dessertbok sommaren 2006 så var målet att ta upp en del gammaldags smaker men presentera dem på ett nytt sätt ? som t.ex. att göra en jordgubbskompott i glas och slå på en vaniljsås; baka en smörströssel för sig och dekorera glaset ? och på så vis få en smulpaj uppochner och slippa en massa disk. Att servera desserter i glas är både elegant och tidsbesparande."I Passion för desserter tar vår främste konditor- och bagarmästare Jan Hedh upp gammaldags smaker som han förhöjer med nya idéer som han inspirerats till under sina resor i världen. Recepten är svårighetsgraderade från en prick till tre. Och liksom Jan Hedhs tidigare fem succéböcker är Passion för desserter överdådigt illustrerad av fotografen Klas Andersson.
    135,00 kr
  51. Passion whisky & whiskey
    Passion whisky & whiskey
    Beskrivning
    Denna handbok är ett måste för den passionerade whiskykonässören. Författaren John Lamond pekar ut alla nödvändiga särdrag: namn, platser, traditioner och smaker. Här finns all den kunskap som upphöjer whiskyn till en konst. Författaren ger goda råd beträffande alla aspekter på detta ärevördiga njutningsmedel. Här finns dessutom de främsta märkena angivna, med uttalsangivelser, samt information om hur man professionellt avsmakar denna gudabenådade dryck.
    110,00 kr
  52. Pasta
    Pasta
    Beskrivning

    Alla älskar pasta! Suverän till vardags och oslagbar vid festliga tillfällen.


    Att bjuda på pasta och ett glas vin i all enkelhet känns trevligt och opretentiöst. Pasta smaksatt med olivolja, fräscha färska örter, grönsaker, rotfrukter och frukt är både nyttigt och fantastiskt gott! Många av Lena Söderströms recept är vegetariska och går utmärkt att kombinera med kött, fågel eller fisk.


    Dessutom pastarecept från 10 av Sveriges bästa kockar. De som vunnit den mest prestigefyllda kocktävlingen Årets kock och fått Mejerimedalj: Markus Aujulay, Mikael Björklund, Stefan Eriksson, Fredrik Eriksson, Andreas Hedlund, Stefan Karlsson, Gert Klötzke, Christer Lingström, Roland Persson och Peter Skogström.

    85,00 kr
  53. Pastaboken
    Pastaboken
    125,00 kr
  54. Pastasåser
    Pastasåser
    100,00 kr
  55. Påtår : fika som räcker till många
    Påtår : fika som räcker till många
    Beskrivning
    Får det lov att vara lite till? Det finns mer att bjuda på och mer att säga om vårt älskade kyrkkaffe, och nu är uppföljaren till överraskningssuccén Kyrkkaffe - bullar, böner och berättelser här. I Kalmar har det satts världsrekord. I Umeå gräddar Elsa och hennes vänner pannkakor på torget. I Askersby lär Mats ut konsten att baka Elnas äppelkaka. I Sjömanskyrkan i Skagen gräddar Barbro och Hans-Åke rågkusar. I Malmö kan man stanna på fruktstund efter veckomässan. I Glommersträsk bor Aina som kan berätta om bönemöten med våffelhjärtan förr i tiden. Och så är det ju recepten: Marjuts hemliga havrebullar, Syjuntans delikatess, Mormor Annas filmjölkslimpa ... Här är recept att baka snabbt, i stora satser och av billiga ingredienser. Sockersnålt, glutenfritt, mjölkfritt, äggfritt och extra barnvänligt finns också. Välkommen till världens bästa fika - det vi fixar åt varandra! Texter av Emma Enebog, Jan Carlquist, Marie Tonkin Reda, Jens Baagoe, Inga-Lina Lindqvist, Magnus Magnusson, Gunlög Rosén och många fler
    100,00 kr
  56. Paulúns fettförbränning : viktminskning : hälsa : uthållighet : viktbalans : bränn fett, inte muskle
    Paulúns fettförbränning : viktminskning : hälsa : uthållighet : viktbalans : bränn fett, inte muskle
    Beskrivning

    Innehåller effektivt fettförbränningsprogram!


    En effektiv fettförbränning är inte bara bra för din vikt utan ger även bättre uthållighet och hälsa. Den gör att du kan minska risken att drabbas av sjukdomar som diabetes typ 2 och hjärt- och kärlsjukdomar. I denna bearbetade och uppdaterade version av Allt om fettförbränning 1 och 2 redogör Fredrik Paulún bland annat för de olika näringsämnenas betydelse för fettförbränningen och vilken mat som kan underlätta eller försvåra den. Du får även ett två veckor långt fettförbränningsprogram. Paulúns fettförbränning är kort och gott den kompletta guiden till en bättre hälsa för både vardagsmotionären och elitidrottaren.


    Fredrik Paulún är en av Sveriges mest kända författare inom näringslära. Hans böcker har hittills sålt i över 700 000 exemplar och många av dem har översatts till flera olika språk. Fredrik föreläser i hela Norden om träning, näringslära och hälsa, och han skriver regelbundet för ett flertal tidningar, däribland Expressen. Han är även känd som näringsexperten från tv-programmet Toppform. På hans välbesökta hemsida www.paulun.se kan du läsa mer om hans verksamhet.

    115,00 kr
  57. Paulúns GI-frukost
    Paulúns GI-frukost
    Beskrivning

    Låt dig inspireras av Fredrik och Karoliina Paulúns egna favoritfrukostar och få en härlig start på dagen.

    Yoghurt med granatäpple och valnötter Äggröra med grillade kvisttomater och baconlindad svamp Krispig granola med äpple och kanel Rårisgröt med varm äppelkompott Frisk päronjuice med mynta Fullkornbagels med philadelphiaost och rökt lax
    135,00 kr
  58. Paulúns GI-mat
    Paulúns GI-mat
    Beskrivning

    I Paulúns GI-mat har Fredrik och Karoliina Paulún samlat sina godaste och nyttigaste recept där varje råvara gör gott för kroppen. Här finns kompletta, smakrika måltider som ger dig all den energi du behöver. Det är allt ifrån läckra soppor till mustiga höstgrytor och nyttiga efterrätter; främst lättlagad vardagsmat men även rätter som passar när du ska bjuda vänner. Och eftersom de flesta recepten är laktos- och glutenfria passar kokboken i stort sett alla som vill äta bra. Dessutom ger Fredrik personliga kommentarer till alla recept och berättar vilket GI maten har.


    "I Paulúns GI-mat får du sköna tips om hur du äter riktigt gott och riktigt smart." (Sportguiden)

    "Paulúns GI-mat är en bra bok för dig som vill ha smarta tips på GI-mat som funkar till vardags ... Ett stort plus för att de flesta av recepten är laktos- och glutenfria." (Vår bästa mat)

    Såld i 30 000 exemplar!

     

    115,00 kr
  59. Paulúns GI-mat
    Paulúns GI-mat
    Beskrivning

    I Paulúns GI-mat har Fredrik och Karoliina Paulún samlat massor av god och nyttig mat, tillagad av hälsosamma råvaror som skapar kompletta, smakrika måltider och ger dig all den energi du behöver. Här finns allt ifrån läckra soppor till mustiga höstgrytor och nyttiga efterrätter; främst lättlagad vardagsmat men även rätter som passar när man ska bjuda vänner. Och eftersom de flesta recepten är laktos- och glutenfria passar kokboken i stort sett alla som vill äta bra.



    125,00 kr
  60. Perfekta pajer
    Perfekta pajer
    Beskrivning
    Många gäster på ingång? Eller kvällsmat med närmaste vännerna? Eller tomt på lunchlådor i frysen? Det perfekta med pajerna i Perfekta pajer är att recepten kommer från alldeles vanliga och ovanliga köksvänner runtom i Sverige. Billigt och lyxigt, klassiskt och kreativt, enkelt och pyssligt, kallt och ljummet och alldeles nygräddat. Grete i Lund skapar nya smaker åt sina elever, Simon improviserar utifrån ett grundrecept, Kjersti i Uppsala provar ovanliga ingredienser, Karins favorit är ett tidningsklipp från 1970-talet, och i Nybro finns världens bästa äppelpaj. Tips om glutenfritt, äggfritt och mjölkfritt -- för det är ju roligast när alla kan vara med! I samma serie: Blixtkakor -- Mat i långpanna-- Bästa bullarna- Långpannans lov-- Nybakat, hembakat-- Saliga soppor
    65,00 kr
  61. Pernillas jul
    Pernillas jul
    Beskrivning

    "Måttfullhet har ju liksom aldrig varit min grej. Den som sa lagom är bäst har aldrig varit hemma hos familjen Wahlgren på julafton. Jag ser den här boken som en hyllning till julen! Och så vill jag slå ett slag för att det faktiskt är tillåtet att fira jul på sitt eget sätt. Det finns inga måsten. Morfars senap gör man för att man gillar den, och har man tröttnat på julköttbullar med kryddpeppar kan man hitta på nya med feta och soltorkad tomat i."

    Född som hon är på julafton är Pernilla Wahlgren en riktig julälskare. Det ska vara mycket av allt: pynt och glitter, familj och glada vänner - och stans största gran. Självklart ska borden digna av den läckraste julmaten, de ljuvligaste kakorna och det smarrigaste julgodiset.

    Här bjuder Pernilla in oss till en riktig familjejul i sitt härliga hus och delar generöst med sig av både gamla klassiska familjerecept, egna favoriter, hemlagade julklappstips, enkelt pyssel och glimtar från barndomens jular. Dessutom bästa glöggtilltuggen, en riktigt lyxig nyårsmiddag, lata brunchrecept att njuta av på årets första dag och foton ur Pernillas privata fotoalbum med bilder från barndomens jular.

    Pernillas jul är en gedigen och inspirerande kokbok med över 70 juliga recept och mängder av stämningsfyllda bilder.

    115,00 kr
  62. Picknick : för alla tillfällen
    Picknick : för alla tillfällen
    Beskrivning
    Här har Monika Ahlberg dukat upp sina mest personliga picknickar - inspirerande måltider för alla tillfällen! Naturligtvis utflyktsmat för filten i gröngräset en solig sommardag men också för många andra utflykter. Vi bjuds på frukost en vacker höstmorgon, picknick i skymningen, italiensk mat på en trappa mitt i stan, en picknick för två i en båt och en lyxig måltid på en parkeringsplats. En bok för alla som vill njuta av vidunderligt goda måltider utomhus. För som Monika skriver: det finns egentligen alltid en anledning att ordna en picknick!
    135,00 kr
  63. Picknick : lättlagad mat för härliga utflykter
    Picknick : lättlagad mat för härliga utflykter
    Beskrivning

    Sallader, bröd, kycklingspett, pajer, drycker och oemotståndliga sötsaker – här finns alla recept du behöver för en härlig picknick. Goda råd och tips om matinköp, förvaring och tillbehör får du på köpet. Så packa korgen och njut av maten där den smakar som allra bäst – ute i det fria!


    Njut av god och lättlagad mat i det gröna


    35 recept på både mat och dryck


    Tips på hur du gör picknicken extra mysig

    75,00 kr
  64. Pigg, smal och glad - 5 veckor till ett sundare liv
    Pigg, smal och glad - 5 veckor till ett sundare liv
    Beskrivning

    Har trivselvikten ökat efter år av dåliga vanor, stress och utebliven träning? Är du trött och orkeslös? Svårt att somna eller komma upp på morgonen? Ger inte träningen resultat? Dags för en förändring – som märks? Pigg, smal och glad – 5 veckor till ett sundare liv hjälper dig att hitta formen och känna glädjen i en smalare midja, ökad energi och en mer lustfylld vardag. Med handfasta råd och enkla övningar får du vägledning att ändra dina vanor – för resten av ditt liv.



    Ät smalare – Hur ska du äta för att gå ner i vikt – och behålla vikten?


    Drick smartare Hur reagerar kroppen när du dricker öl, vin och sprit? Vad ska du tänka på när det gäller till exempel kaffe och alkohol?


    Bli gladare – Vad är det som styr din upplevelse av glädje och lycka? Vad händer i hjärnan när vi är glada eller ledsna? Träna på att tänka positivt och få en ökad livskvalitet på köpet!


    Sov bättre – Hur kan du förbättra din sömnkvalitet och känna dig mer utvilad? Vad händer i kroppen när du sover? Och fungerar en ’power nap’?


    Träna effektivare – Hur bränner du fett och bygger muskler? Lär dig att träna mer effektivt – utifrån dina förutsättningar. Och glöm inte den viktiga vardagsmotionen.

    100,00 kr
  65. Pizza : äkta italienska pizzor till mingel, middag och dessert
    Pizza : äkta italienska pizzor till mingel, middag och dessert
    Beskrivning
    Här hittar du klassiska pizzor, regionala specialiteter, veganska alternativ och söta dessertpizzor att runda av måltiden med. Samantha Santambrogio-Öberg, som till vardags håller kurser i italiensk matlagning, bjuder även på praktiska tips som tar ditt pizzabak till nästa nivå. Lär dig bland annat grunderna till den ultimata degen, och hur du kan grädda den till perfektion i en helt vanlig ugn.

    125,00 kr
  66. Potatis
    Potatis
    135,00 kr
  67. Potatisfrestelser : gratänger, tilltugg, pajer, pizzor, bröd
    Potatisfrestelser : gratänger, tilltugg, pajer, pizzor, bröd
    Beskrivning
    Kokt potatis i all ära, men då variationsmöjligheterna är oändliga varför inte laga något nytt? Här finns inspirerande potatisrecept på alltifrån snabblagade förrätter och frestande tilltugg till innovativa huvudrätter och spännande bakverk.
    85,00 kr
View as Tabell Lista

Artiklar 501-600 av 831

per sida
Fallande ordning

Måndag 10-19

Tisdag- Fredag 10-17


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå