View as Tabell Lista

Artiklar 601-700 av 815

per sida
Fallande ordning
  1. Rutiga kokboken : grundkokboken för små och stora hushåll : över 1500 recept
    Rutiga kokboken : grundkokboken för små och stora hushåll : över 1500 recept
    Beskrivning
    Rutiga kokboken är en omtyckt klassiker med en stark kännedom bland svenska folket. Rutiga kokboken är baskokboken som ger svar på det mesta och som innehåller alla grundrecept som behövs i ett hem. Den kom ut första gången 1980 och har under alla år uppdaterats allt eftersom nya matvanor och nya råvaror kommit. Rutiga kokboken har hittills sålt i 832.000 exemplar. Nu kommer den nya, reviderade Rutiga kokboken med ny formgivning, nya recept och nya mattrender!Här finns 1.500 recept inom alla områden. Recepten omfattar rena basrecept som till exempel steka fisk och koka sylt och hundratals matrecept för att klara vardagens måltider. I samlingen finns recept med alla slags smaker och influenser. Dessutom finns recept för fest, för barn, för den som vill gå ner i vikt med mera. Rutiga kokbokens recept ger näringsriktig vardagsmat och inledande avsnitt beskriver också hur vi bör äta för att må bra. Alla grundläggande matlagnings-tekniker visas i tydliga steg-för-steg-bilder.Rutiga kokboken beskriver också alla de råvaror som finns i handeln, t ex olika sorters sallader, exotiska frukter, charkvaror, grönsaker, rotfrukter, fiskar. Här finns mycket nyttig baskunskap att hämta. Rutiga kokboken är framtagen på ICA Provkök. Recepten är väl utprovade och maten god och näringsriktig. Ansvarig är Birgitta Rasmusson som i år tilldelats Gastronomiska Akademiens guldmedalj. Ca 500 färgfoton, över 1.500 recept.
    150,00 kr
  2. Så klart du kan laga vegetariskt
    Så klart du kan laga vegetariskt
    Beskrivning

    Fler och fler väljer att äta enbart grönt. Och för en gångs skull är det inte vegetarianen som måste plocka bort något vid familjemiddagen- den som vill ha kött får lägga till något istället.


    Recepten baseras på grönsaker, baljfrukter eller vegetabiliska produkter. Här finns dessutom tips om hur man kan variera och utveckla rätterna, exempelvis i familjer med olika matinriktningar. Tips och inspiration till enkel och lättlagad vegetarisk kost!

    95,00 kr
  3. Salig blandning
    Salig blandning
    Beskrivning
    Nu är den här - Renée Voltaires nya kokbok Salig Blandning!

    Den efterlängtade uppföljaren till Renée Voltaires kokbok Peace, Love & Food kommer i slutet av maj ut i handeln.

    - Den här boken är verkligen min alldeles egna kokbok. En salig blandning av maträtter som jag lagar varje dag och inte kan leva utan. Härlig mat som är både lätt, rolig och vacker och lagad med de bästa råvarorna, säger författaren och matinspiratören Renée Voltaire, känd från TV och för sina många kokböcker.

    150,00 kr
  4. Sås och dip med mycket smak
    Sås och dip med mycket smak
    Beskrivning
    En god sås eller dip kan göra underverk med varje måltid. En vanlig köttbit, chipsen till drinken och salladen kan bli riktiga höjdare om de serveras med en god sås. Varje recept är försett med fyra förslag vad såsen eller dippen passar till. Det finns spännande recept från all världens kök. 30 färgfoton, 40 recept.
    85,00 kr
  5. Såser och dippsåser Inspirerande klassiska och nya recept från hela världen
    Såser och dippsåser Inspirerande klassiska och nya recept från hela världen
    Beskrivning
    Såser och DippsåserEn utsökt sås kana utgöra skillnaden mellan en duktig och en mästerlig kock! Det råder inget tvivel om att en vällagad sås som kompletterar en rätt kan förvandla en vanlig måltid till en fest. Den kan sätta sting på anrättningen, göra den gräddigt fyllig, förstärka smaken i huvudingrediensen, balansera konsistenser och ofta ge presentationen en viss elegans.Det finns ingen klar skiljelinje mellana såser och dippsåser. vilket framgår av många recept i den här fanstiska, nya kokaboken. Bland recepten på dippsåser återfinner man alla de där goda tilltuggen och kanapéerna som man kan servera separat med råa grönsaker, pitabröd, tortilla chips och grissini.Perfekt för speciella tillfällen!
    100,00 kr
  6. Schücks bästa : 100 recept med lågt GI
    Schücks bästa : 100 recept med lågt GI
    Beskrivning

    Läcker mat för både kropp och själ!


    Cathrine Schück är känd för sin härliga och nyttiga mat och kommer här med en samling av sina bästa rätter för såväl vardag som fest. Denna typ av mat med lågt GI (glykemiskt index) gör oss piggare, gladare, friskare och kanske till och med smalare. Den bygger på råvaror som grönsaker, linser, bönor, rotfrukter, fullkornsbröd, omättat fett, nötter, magert kött, fet fisk, frukt och frön.
    Schücks bästa innehåller några enkla och bra frukostar, en lång rad förrätter och sallader, många varma och kalla huvudrätter samt efterrätter.


    Schücks bästa med 100 recept ur de senaste årens Tara omfattar god, vacker, nyttig och välkomponerad mat för alla människor och för alla tillfällen.


    Schücks bästa är illustrerad med inbjudande och inspirerande bilder av Martin Cederblad.


    Cathrine Schück är kock, matskribent och lic. kostrådgivare med specialinriktning på vikt och hälsa. Hon skriver regelbundet i Elle mat & vin och Tara. Har också medverkat i flera tv-program. Av hennes böcker kan nämnas Schücks Sommarmat, Schücks Vintermat, Schücks Gröna, Schücks Honungsmat, Helt naturligt, Montignacs svenska kök, Mer naturligt och GI till vardags.

    125,00 kr
  7. Single malt whisky : Välj whisky efter smak och doft
    Single malt whisky : Välj whisky efter smak och doft
    Beskrivning
    Aldrig förr har whiskyälskaren - kännaren såväl som nybörjaren - erbjudits en sådan användbar bok om single malt whisky, och den har utvecklats med helhjärtat stöd från Skottlands whiskyindustri. Författarens intresse för whisky började den dagen han av sin far blev bjuden på en Laphroaig "cask strength". Här får vi ta del av hans doft- och smakguide, whiskytillverkningens historia och sist men inte minst hur man bäst organiserar en whiskyprovning.
    125,00 kr
  8. Sju sorters kakor
    Sju sorters kakor
    Beskrivning
    Sju sorters kakor - Sveriges mest köpta bakbok - fyller 50 år. Fortfarande "tycker vi om att baka kakor och duka festligt", som det stod i 1945 års upplaga, och alltjämt sätter kafferepet med sina kakor guldkant på tillvaron. Genom åren har Sju sorters kakor utvecklats till den moderna bakbok den är idag och många av recepten är numera klassiker som vi inte vill vara utan. Sammanlagt presenteras närmare 300 recept på kakor, vetebröd, mjuka kakor, tårtor och andra bakverk, samtliga provbakade. Färgfoton.
    115,00 kr
  9. Sju sorters kakor
    Sju sorters kakor
    Beskrivning
    Sju sorters kakor är något så ovanligt som en modern klassiker. Sedan 1945 har denna populära bakbok bjudit på läckra småkakor, vetebröd, mjuka kakor, tårtor m.m. som förgyller kakfaten. Under åren har den moderniserats och förbättrats, och de nära 300 recepten har kryddats med nya bakverk som ligger i tiden samtidigt som klassikerna har bevarats.
    85,00 kr
  10. Sköna cocktails
    Sköna cocktails
    Beskrivning
    En klassisk cocktail är fest och glamour. Under mer än ett sekel av revolutioner, krig, alkoholförbud och depressioner har den behållit sin förmåga att skänka elegans och feststämning.
    Sköna Cocktails är en hyllning till alla de oemotståndliga drinkar som blandats till på världens förnämsta barer, och innehåller all information du behöver för att bli din egen bartender. Imponera på middagsgästerna med en bricka iskalla Margaritas, eller förgyll brunchen dagen efter med en klassisk Bloody Mary.

    50 enkla till medelsvåra drinkrecept.

    De bästa av de klassiska drinkarna.
    75,00 kr
  11. Skotsk single malt whisky : en reseguide till 100 destillerier
    Skotsk single malt whisky : en reseguide till 100 destillerier
    Beskrivning
    Skotsk single malt whisky En reseguide till 100 destillerier är en lät¬tillgänglig och praktisk bok i fickformat för dig som planerar att besö¬ka destillerierna, eller bara vill resa från fåtöljen. Boken inleds med en kortfattad beskrivning av tillverkningsprocessen, men tyngdpunkten är presentationen av de omkring 100 destillerier som producerar single malt whisky i Skottland i dag. De presenteras med vägbeskrivning, historik, besöksfakta och uppgifter om vid vilken ålder destilleriets oli¬ka whisky har buteljerats. En av whiskysorterna från varje destilleri beskrivs mer ingående med färg, doft, smak och omdömen. Boken av¬slutas med omfattande engelsk/svenska och svensk/engelska ordlistor.
    125,00 kr
  12. Skotsk whisky : allt om maltwhisky : historia, tillverkning, destillerier
    Skotsk whisky : allt om maltwhisky : historia, tillverkning, destillerier
    Beskrivning
    När den första upplagan av Per Ellsbergers bok utkom 1999 slog den ner som en bomb i whiskyvärlden, och inte bara den svenska! Efter några månader strömmade det in tacksamma brev från whiskyvänner från snart sagt hela världen ? brev som berömde boken och utsåg den till "världens bästa bok om whisky".Per Ellsberger är medlem i och en av initiativtagarna till Swenska Whisky Associationen och medverkar ofta i branschtidningen Scotch Whisky News.
    175,00 kr
  13. Smaker fån hela världen - SVENSK vinter & jul
    Smaker fån hela världen - SVENSK vinter & jul
    Beskrivning
    Svensk vinter & jul [ur Allt om mat] Serie: Smaker från hela världen ; 5 av KARLSTRÖM, ULLA & LUNDIN, CECILIA & WREDE, EVA [RED] Bonnier tidskrifter, 2008. Kartonnage, 124s. 23x20cm, 438g. Rikt färgfotoillustrerad. Mycket fint skick. ISBN 9789189346949. Beskrivning: Svensk julmat, det vet väl alla vad det är ? eller? Vad ska egentligen serveras till glöggen och vad ska ställas fram på det dignande julbordet? Även om julskinkans ställning som paradrätt tycks ohotad är det ganska tydligt att traditionerna börjar luckras upp. Eller kanske snarare kompletteras.

    Den här boken är indelad i fyra kapitel, tillsammans tänkta att ge förnyad matinspiration från tidig advent till nyår.

    Julbak handlar framför allt om alla de där dofterna som sprider julstämning i hela huset. Om saffran, nejlikor, ingefära, pomerans, kanel och kardemumma. En bra sak med att baka är att man kan göra det när man har tid, inte nödvändigtvis precis innan gästerna ska anlända. Vi har samlat recept som förhoppningsvis ska locka fram baklusten, oavsett om man har en hel eftermiddag på sig eller bara en halvtimme. Hela skalan från vörtbröd och kavring till mandelmusslor och lingon-kola finns med.

    95,00 kr
  14. Smaker från Fjällbacka
    Smaker från Fjällbacka
    Beskrivning

    Läcker kokbok för alla som älskar västkusten!

    Två saker förenar
    deckarförfattaren Camilla Läckberg och stjärnkocken Christian Hellberg. De kommer båda från Fjällbacka och de älskar att äta och laga mat. Nu har de samarbetet kring ett gemensamt drömprojekt. En kokbok som är en hyllning till barndomens Fjällbacka och den mat som de förknippar med livet på västkusten. De har återvänt till alla sina smultronställen och lagat mat på plats bland kobbar, sjöbodar och fiskebåtar.

    I Smaker från Fjällbacka delar de med sig av sina favoritrecept. Alltifrån rätter med havets delikatesser till tips på enkel picknickmat och läckra efterrätter.

    Boken är uppdelad i sju kapitel som alla inleds med en personlig text av Camilla Läckberg. Recepten har tagits fram av Christian Hellberg som blev Årets kock 2001. Att han älskar västkusten märks på alla fisk- och skaldjursrecept. Vad sägs exempelvis om Carpaccio på hälleflundra med citrussallad eller Örtstekt marulk med rödlöks- och spenatsallad?

    Västkustens mat är lika god som dess natur är vacker. Dröm dig bort med hjälp av Niklas Bernstones underbara bilder, låt dig inspireras och bjud in vännerna på middag!

    125,00 kr
  15. Smaker från hela världem - JAPAN & KOREA - Ur allt om kök
    Smaker från hela världem - JAPAN & KOREA - Ur allt om kök
    Beskrivning
    Smaket från hela världen japan & korea Inb. Bonnier tidskrifter ab, 2008, tryckt i milano 2008, fint skick, 124 sidor.
    95,00 kr
  16. smaker från hela världen - FRANKRIKE - Ur allt om mat
    smaker från hela världen - FRANKRIKE - Ur allt om mat
    Beskrivning
    av Ulla Karlström, Cecilia Lundin, Eva Wrede (red.) Inbunden bok. Bonnier tidskrifter / Allt om mat. 2009. 124 sidor.

    Nära nyskick. Format 22,5 x 20 cm Vikt 440 g. Inbundet förlagsband, rikt illustrerad med inspirerande fotografier i färg. Ingår som tjugonde delen i Allt om Mats bokserie "Smaker från hela världen". INNEHÅLL: Fisk. Kyckling & lamm. Fläsk- & nötkött. Tillbehör.

    95,00 kr
  17. smaker från hela världen - INDIEN - Ur allt om mat
    smaker från hela världen - INDIEN - Ur allt om mat
    Beskrivning
    ISBN 9789189346994 Titel Indien : [ur Allt om mat] Författare Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva - Allt om mat Förlag Stockholm : Bonnier tidskrifter Utgivningsår 2008 Språk Svenska
    95,00 kr
  18. smaker från hela världen - SVENSK VÅR - Ur allt om mat
    smaker från hela världen - SVENSK VÅR - Ur allt om mat
    Beskrivning
    SVENSK VÅR - SMAKER FRÅN HELA VÄRLDEN 17 av KARLSTRöM, ULLA (1959-) & LUNDIN, CECILIA (1966-) & WREDE, EVA (1964-) [RED] Inbunden bok. Bonnier Tidskrifter AB. 1 uppl. 2009. 124 sidor.

    Nära nyskick. [7] SMAKER FRÅN HELA VÄRLDEN - del 17. Valda recept ur ALLT OM MAT. Bonnier Tidskrifter, 2009. 124 s. Rikt illustrerad. Laminatband, fotoillustrerade första och sista uppslag. 8:o. 230x200x11 mm. 450 g. [8528, 8816, 9601x2] /---/ Serien Smaker från hela världen utgavs i 20 delar. /---/ Dra fördel av enhetsfrakten och beställ fler böcker i samma leverans. Klicka på säljarens länk nedan (alternativt ovan: "Sökalternativ", skriv "House of Estelle" i fältet för säljare) samt ange sökord (författare, titel, specifikt sökord t ex smaker från hela världen, recept, cooking, matlagning...) i fältet "Sök...". Trunkera (*) del av ord (t ex kokb* för kokbok, kokböcker etc) så blir sökträffarna fler.

    95,00 kr
  19. Smala soppor : 80 smakrika soppor med färre än 300 kalorier
    Smala soppor : 80 smakrika soppor med färre än 300 kalorier
    Beskrivning
    80 smakrika soppor med färre än 300 kalorier.

    Soppa är den enklast tänkbara av alla maträtter och kan varieras i det oändliga. Fyll din soppskål med så mycket nyttigt och gott som möjligt. Du får massor av energi och behöver inte gå hungrig. Soppor kan vara spännande och annorlunda, fyllda med fantastiska ingredienser, smaker och konsistenser. Vara snåla på kalorier, men rika på näring - allt på en och samma gång. Det är verkligen bra mat för både kropp och själ!

    Ur innehållet: - Vegetariska, veganska, glutenfria och mejerifria alternativ - 15-minuterssoppor för dig som har bråttom - Söta soppor, kylda soppor och buljonger - Soppor med nyttig supermat - Kalorisnåla tillbehör och frukostförslag

    95,00 kr
  20. Smårätter
    Smårätter
    Beskrivning
    Skapa ditt eget buffébord för dina vänner, och bjud på en mängd härliga smårätter - alltifrån asiatiska godbitar och orientaliska frestelser till tapas, vackra snittar och kryddstarka röror. Recepten varierar i svårighetsgrad och kommer från alla delar av världen. Här finns något för alla smaker!
    95,00 kr
  21. Smarta sötsaker utan socker, gluten och mjölk
    Smarta sötsaker utan socker, gluten och mjölk
    Beskrivning
    Tänk att det finns chokladmousse som man mår bättre av att äta än att låta bli! Här får du massor av recept på sunda sötsaker – näringsbomber förklädda till godis och bakverk. Fler och fler väljer att utesluta socker, gluten och mjölkprodukter – utan att vara intoleranta eller ha allergiska skäl. Istället handlar det om ett aktivt val att äta bättre, må bättre men utan att nöja sig med tråkiga tröstpris i form av bleka alternativ, fullproppade med smakförbättrare och tillsatser. Smarta sötsaker är godis, kakor, bakverk och efterrätter utan socker, vitt mjöl och mjölkprodukter. Enkla recept, utan långa och krångliga ingredienslistor, flera bara rörs ihop, formas och äts som raw food. Andra gräddas och äts med en klick grädde och färska bär. Små bitar att hala upp ur skrivbordslådan när det är långt till middagen men eftermiddagssuget sätter in med full kraft. Satisfaction guaranteed – utan baksmällan av blodsockerfall och ännu värre sötsug efter en stund. Kanske upptäcker du att du inte blir hungrig på många timmar, du blir nöjd och belåten, länge. Välj bland bokens 70 läckra recept. Vad sägs om chokladmuffins, vanilj- och päronkaka, chocolate chai mudcake eller ugnsbakade plommon med nötter? Eller minttryffel, pekanrutor och bountywannabees, wokad ananas med kokoskräm och jordgubbsglass? I boken får du också kunskap om socker, gluten och mjölkprodukter, vad det gör med oss och varför det är så lockande. Hur det gullar med belöningssystemet och varför det känns så skönt precis när vi stoppar något sött i munnen. Många har provat att utesluta socker helt ut sin kost, och upptäckt att det går, men att det saknas något – vi behöver det söta också. Ta en kaka till – med gott samvete!
    125,00 kr
  22. Smått kulinariskt
    Smått kulinariskt
    Beskrivning

    Lite gott tilltugg till välkomstdrinken kan ge den rätta feststämningen redan från början. För vem skulle inte bli imponerad av korianderkyckling på citrongrässpett eller krabbkroketter med lime och tomatsalsa - allt tjusigt upplagt förstås.
    Ibland kan flera smårätter vara ett alternativ till en huvudrätt. Fresta gästerna med till exempel ljuvligt doftande vitlöksbruschetta med oxfilé och färskost, marockansk lammfilé på rosmarinspett och kanske en hallondipp med marängstänger i stället för en dessert.

    De båda författarna, som influerats av världens alla kök, bjuder här på sina absoluta favorittilltugg med såväl kött och fisk som vegetariska ingredienser. De tipsar också om inbjudande uppläggningar som ger festen det där lilla extra.






    85,00 kr
  23. Smått och gott på kökshyllan Kyckling
    Smått och gott på kökshyllan Kyckling
    Beskrivning
    Smått och gott på kökshyllan är en kokboksserie i åtta volymer med mat från jordens alla hörn - innehållande ca 120 recept per volym







    I all världens kök tillagar man kycklingrätter - kanske för att variationsmöjligheterna av dessa är oändliga. Här presenteras aptitretande recept från jordens alla hörn - läckra maträtter för alla smaker vare sig man vill äta kalorisnålt, festligt eller bara vill laga till något enkelt.



    85,00 kr
  24. Smoothies & juicer : Läckra recept som frestar och inspirerar
    Smoothies & juicer : Läckra recept som frestar och inspirerar
    Beskrivning
    Smoothies har tagit Sverige med storm och populariteten sträcker sig över generationsgränserna. Det faktum att de går snabbt att blanda gör också sitt till.

    Den här boken innehåller både söta och icke-söta receot och använder ett stort antal frukter och grönsaker; från bananer, bär och apelsiner till morötter, rödbetor och gurka.
    85,00 kr
  25. Smoothies : lemonader, drinkar & smaksatta bordsvatten
    Smoothies : lemonader, drinkar & smaksatta bordsvatten
    Beskrivning
    Fruktig vitaminbomb till frukost eller syndig chokladchock som dessert - smoothies kan varieras i det oändliga efter smak och tillfälle. Och vem kan tipsa bättre om det än konditorn och kokboksförfattaren Claes Karlsson! Här presenterar han drygt 50 smoothies, läskande lemonader och bordsvatten med spännande smaksättningar. Smoothies är enkla och snabba att göra, oavsett om man är ute efter en energikick på morgonen, ett mättande mellanmål eller en lite ovanligare dessert.
    85,00 kr
  26. Smörgåsbord, Cordia
    Smörgåsbord, Cordia
    Beskrivning
    Här finns receptpå det klassiska smörgåsbordet. Ursprung och historia behandlas också. Välkommen till bords!
    20,00 kr
  27. Smörgåstårtor
    Smörgåstårtor
    Beskrivning
    Smörgåstårtor är oerhört populära i vårt land. De är idealiska att bjuda på när man ska fira dop, konfirmation, examen, födelsedagar eller något annat speciellt. Smörgåstårtor passar till fest, och är perfekta på buffén. Det är inte svårt att göra en egen saftig smörgåstårta, den kan förberedas i god tid och garneras mycket festligt. Dessutom är den praktisk att bjuda på eftersom det inte behövs några extra tillbehör.

    Förutom de klassiska varianterna med till exempel lax, räkor och majonnäs, finns tårtor med färskost, soltorkade tomater, ruccola och parmaskinka eller ädelost och fikon!

    Den här boken innehåller även smörgåsbakelser som passar att bjuda som förrätt eller ha på ett buffébord. Bakelserna går utmärkt att göra om till tårtor och tårtorna till bakelser om så önskas.
    85,00 kr
  28. Smultrongården : livet och smakerna
    Smultrongården : livet och smakerna
    Beskrivning
    Underbara tapas, baserade på älg, ren, hjort och lax ackompanjerade av såser, marmelader och chutney som är tillagade av skogens skatter. Här finns tapas med räkor, krabba och färsk fisk. Som om inte det vore nog får du också färdiga menyförslag som kan passa vid olika tillfällen: tjejmiddagen, grillfesten, tapas för större sällskap - för att nämna några få. Den här boken representerar det bästa som det svenska köket har att erbjuda på ett spännande sätt. Boken är indelad i avsnitt som behandlar de olika ingredienserna - en för fisk, en för vilt, fågel och lamm, en för tillbehör och så vidare
    195,00 kr
  29. Snabblagad GI : 100 rätter på mindre än 30 minuter
    Snabblagad GI : 100 rätter på mindre än 30 minuter
    Beskrivning
    Verkar det helt omöjligt att kombinera en modern livsstil med att äta gott och nyttigt eller till och med gå ner i vikt?

    Trots att ambitionerna är höga är det svårt att få tiden att räcka till. Men inte nu längre.

    I Snabblagad GI hittar du 100 recept som alla klarar av att laga och som uppfyller de krav du ställer på att äta nyttigt. Recepten innehåller rikligt med protein, nyttiga kolhydrater och naturliga fetter. Du blir mätt, får en jämn blodsockerkurva och håller hög förbränning. Och går ner i vikt.

    Alla recept är näringsberäknade och visar kolhydrater, protein, fett, energi och kalorier per portion!

    Format: 203 x 276 mm

    Fler titlar i samma serie: Lättlagad GI
    125,00 kr
  30. Snabblagat med ViktVäktarna
    Snabblagat med ViktVäktarna
    Beskrivning




    Ibland rusar tiden iväg, och att få ihop en måltid som är både god, nyttig och kalorisnål känns kanske avlägset. Låt ViktVäktarna planera måltiderna åt dig. Här hittar du en mängd goda rätter som tar högst 30 minuter att laga till. Det är rätter som passar både som vardagsmat och till festligare tillfällen.

    Eftersom alla recept anger både antalet kalorier och s.k. "Points" enligt ViktVäktarnas nuvarande kostprogram, blir det lätt att välja ut lämpliga rätter för att få en bra och snabblagad viktminskningsmeny.


    100,00 kr
  31. Snabbt i form med lågt GI
    Snabbt i form med lågt GI
    Beskrivning

    Miljoner människor världen över har upptäckt fördelarna med mat med lågt GI – ökad energi, lång mättnadskänsla och inte minst – viktminskning. Här presenteras ett unikt 14-dagarsprogram med läckra menyer, enkla kaloribrännande övningar och en GI-tabell. Med GI vinner du i hälsa och förlorar i vikt!


    14 dagarsprogram med både recept, menyer och övningar för att hitta formen


    Boken innehåller även en enkel tabell med GI-klassificering av en mängd livsmedel


    115,00 kr
  32. Snabbt och lätt med ViktVäktarna
    Snabbt och lätt med ViktVäktarna
    Beskrivning

    Hem från jobbet, hämta barnen, alla är hungriga och middagen ska helst stå på bordet nyss . Dessutom ska förstås maten vara både bra och nyttig för hela familjen.

    Många av oss kämpar med samma vardag och samma tidspress. Har du också ont om tid men vill ändå laga och äta nyttigt och gott? Det är en ekvation som faktiskt går att lösa! Snabbmat kan vara både god och bra för hela familjen, det bevisar denna bok. Den innehåller recept på mängder av läcker och varierad mat för alla, inte minst för den som vill tänka på sin vikt och sin hälsa. Hoppa över halvfabrikat och snabbmatskedjor - planera din veckomatsedel med hjälp av boken. Låt gärna hela familjen vara med och planera och sedan slipper du känna dig tidspressad och stressad utan kan vara riktigt nöjd med dina val!

    100,00 kr
  33. Sockerbagarens bästa rec.
    Sockerbagarens bästa rec.
    Beskrivning
    Matbröd, pajer, kakor, tårtor,glass och annat gott
    75,00 kr
  34. Sockerfria kokboken
    Sockerfria kokboken
    Beskrivning
    Av författarna till Sockerbomben...! 111 enkla recept och en smart grund för ett oändligt antal varierade måltider för både vardag och fest. Perfekt för dig som: är sockerkänslig är sockerberoende är glutenintolerant bara vill undvika bröd och mjöl har diabetes typ-1 eller -2 har insulinresistens/svängande blodsocker vill vara säker på att maten du serverar är hälsosam enligt den allra senaste och säkraste forskningen Du får också ett test för att se om du är sockerberoende eller sockerkänslig fakta om vad du behöver äta varje dag för att må bäst alternativ till mjölkprodukter om du behöver/vill undvika det matnyttiga tips om hur du kommer igång extra tips för barnen inköpslista med bra och säker mat smarta redskap för köket
    135,00 kr
  35. Sommar med systrarna von Sydow
    Sommar med systrarna von Sydow
    Beskrivning
    Journalisten och författaren Ebba von Sydow bjuder tillsammans med storasyster Amy von Sydow, läkare och kompisgängets favoritkock, in till en färgsprakande, personlig och inspirerande bok fylld med lättlagade, snabba menyer för vardag och fest. Dröm dig bort, låt dig inspireras och bjud hem vännerna. Följ med till deras sommarparadis Marstrand på västkusten där systrarna lagar syndigt god mat med sunda förtecken. Det är menyer ingen kan misslyckas med och som gästerna kommer att älska. Här får du också bästa tipsen för en lyckad fest - dessutom smarta knep för grillfesten, barnkalaset, dukningen, tjejlunchen, blommorna och sommarbuffén. Överskådligt och enkelt, allt samlat på ett ställe. Liksom alla andra effektiva småbarnsmammor har de insett den stora lyxen i att snabbt få ihop en smart och smidig "helhetslösning" för varje festtillfälle. I den här boken vill de inspirera till mer kalas - med mindre stress. Då blir det roligare för både värd och gäster. Läs, laga och njut!
    135,00 kr
  36. Sommarens söta : 180 recept för soliga och regniga dagar
    Sommarens söta : 180 recept för soliga och regniga dagar
    Beskrivning

    I Sommarens söta bjuder Lisa och Monica på 180 söta recept för soliga dagar på stranden eller regniga dagar inomhus. Här finns allt från småkakor och mjuka kakor till nya och klassiska vetebrödsrecept, och naturligtvis har alla bär en given plats i sommarens pajer och tårtor. Självklart finns det också recept på kalla drycker att dricka till, och med hemlagad sylt, marmelad och saft är det lätt att ta vara på alla sommarminnen. Och vad vore sommaren utan sorbet och glass i stora lass?

    I Sommarens söta blandas klassiker med nytt och modernt och enkla recept med lite svårare. Vem kan motstå galet god bananpaj med choklad och hasselnötter, jordgubbstårta med vit chokladkräm, lakritsglass med citronrippel eller lime- och myntadricka?

    Sommarens söta är en tydlig uppföljare till Två systrars söta och Vinterns söta, rikt illustrerad med mat- och miljöbilder som sprakar av färg och sommarkänsla!

    165,00 kr
  37. Sommarkalas
    Sommarkalas
    Beskrivning
    "Det bästa med sommaren är att det aldrig blir mörkt och man kan laga mat mitt i natten om man vill!" Så säger Hannu Sarenström om sin Sommarkalas, kokbokssuccén som nu släpps i kartonnage. Hannu är en älskad författare, fotograf, trädgårdsinspiratör, tv-personlighet, matlagare och magiker. Hans njutningsfulla sommarkokbok, uppföljaren till Vinterkalas, börjar när nätterna är som ljusast och slutar i den mustiga septembernatten. Midsommar, grillkväll, hallontårta, picknick och kräftfest, allt ryms i sommaren.
    125,00 kr
  38. Sommarljus : sallader, grillat, kakor, drycker, trädgård
    Sommarljus : sallader, grillat, kakor, drycker, trädgård
    Beskrivning
    Det här är en idérik och färgstark kok- och inspirationsbok för den nordiska sommaren. Sommarljus är full med läckra recept på allt det som hör långsamma sommardagar och kravlös njutning till: sommarfrukost, härliga sallader, bjudmat för trädgårdsfesten, strandlunch och grillat, picknick i det gröna, efterrätter, glass, kakor och naturligtvis massor av svalkande, goda drycker.
    Sommarljus innehåller förutom läckra recept upplevelser för alla våra sinnen: Här finns ett avsnitt om trädgård, med odlings- och dekorationsidéer, lätta och fantasifulla utsmyckningar från musselgirlanger till ljuslyktor och dukningar. Här finns tips om hur man syr en sommarväska, klär om solstolarna, snickrar en hammock av en trädgårdsbänk, gör en utomhusdusch samt inreder ett utekök i trädgården. Trion Nina Dreyer Hensley, Jim Hensley och Paul Løwe har försett oss med en rad inspirerande och vackra kokböcker under flera år. Här ger de sig ut i den nordiska sommartiden och hjälper oss att framkalla smaker och dofter från barndomens somrar.
    100,00 kr
  39. Sommarmat
    Sommarmat
    Beskrivning
    Härliga lättlagade rätter för lediga dagar. Den här kokboken har ICA Nära-handlare gemensamt låtit göra till alla sina bästa kunder. Vi hoppas du kommer ha glädje av boken många somriga dagar.

    Sommar är sol, bad och lättjefulla dagar. Det är tid för enkel, lättlagad och läcker mat. Mycket grillat och mat som passar väl för utflykter till stranden, sjön och skogen. Att handla och laga mat under sommaren ska gå undan, men resultatet ska ändå bli härliga måltider för alla tänkbara tillfällen. Vi ska ha tid att njuta av maten, värmen och gemenskapen. I den här boken bjuder jag på lättlagade recept för lediga sommardagar. Fräscha sallader, picknickmat, grillrätter samt goda drinkar, tilltugg och smarriga desserter. Ha en lat, lustfylld och smakrik sommar / Liselotte Forslin (less)

    85,00 kr
  40. Sommarmat
    Sommarmat
    65,00 kr
  41. Soppa : och allt det goda till
    Soppa : och allt det goda till
    Beskrivning
    Visst är det härligt att samlas runt matbordet och dela på en rykande varm soppa, nybakat bröd och olika goda tillbehör – oavsett om det är vardagsmiddag eller om du har gäster på besök!

    Soppa går alltid snabbt och lätt att laga, både om du ska laga några få portioner och till många. Det är enkelt att variera och anpassa sopprecepten efter tycke och smak eller utifrån vad du har hemma. Kristina Eriksson bjuder på ett fyrtiotal goda och mättande soppor och bjuder dessutom på mycket inspiration för den som vill komponera nya egna favoriter. Här finns soppor för alla tillfällen, såväl vegetariska som recept med kyckling, kött och fisk. Det blir inte bara väldigt gott utan också nyttigt och billigt med mycket rotfrukter, grönsaker och bönor – och på toppen smakrika och nyttiga blandningar av t.ex. nötter och frön.

    Ur innehållet: Grönkåls- och linssoppa med pepparrot, Blomkålssoppa, Philadelphiasoppa med picklad rödlöksröra, Slät kantarellsoppa med ädelost och krutonger, Rödbetssoppa med ingefära och kryddad kyckling, Palsternackssoppa med libanesiska smaker och räkspett, Pastasoppa med bacon och ost, Bön- och chorizosoppa från Mexiko, Persisk lammfärs- och linssoppa med torkad lime, Blåmusselsoppa med cider, Fisk- och havskräftssoppa med timjan, Broccoli- och avokadosoppa med parmesan, Tomatsoppa med mozzarella och rucolaolja, Ash – afghansk kycklingfärssoppa, Estnisk frikadellsoppa med ramslök

    150,00 kr
  42. Soppbaren
    Soppbaren
    115,00 kr
  43. Soppboken
    Soppboken
    85,00 kr
  44. Soppor för fyra årstider
    Soppor för fyra årstider
    Beskrivning
    Glöm färdiga soppor på burk eller påse! Den godaste soppan lagar du själv av säsongens råvaror. SOPPA PASSAR LIKA BRA till vardags som på festen och det är inget som säger att en soppa måste vara varm. På sommaren svalkar vi oss med en iskall spansk gazpacho, på hösten passar det bättre med en fransk lammsoppa. Här finns både de klassiska recepten och förslag på nya, som chilikryddad tex-mex-soppa och grekisk gurksoppa toppad med svarta oliver och fetaost.Recepten är lätta att följa och illustrerade med härliga färgbilder. De flesta sopporna i boken är tänkta som varmrätt eller förrätt men varje kapitel innehåller även ett par goda efterrättssoppor. Intill recepten finns även förslag på goda tillbehör, som knapriga kardemummaskorpor till höstens äppelsoppa eller en rouille, en röra med paprika och olivolja, att klicka i den saffransdoftande fisksoppan. Boken innehåller även tips om råvaror och tillagningsmetoder.
    100,00 kr
  45. Soppor och goda tillbehör
    Soppor och goda tillbehör
    Beskrivning

    Varför äter vi inte soppa oftare? Kanske saknas de rätta och moderna recepten? I boken Soppor och goda tillbehör finns recept på soppor som går snabbt att laga till, är nyttiga och lätta att servera. Här bjuder Caroline Hofberg på sina favoritsoppor. Vad sägs om krämig tomatcappuccino, bondsoppa med lammkött och vita bönor, kycklingsoppa med kokos eller rabarbersoppa med jordgubbar? Här finns även recept på goda tillbehör som getostcrème, västerbottendrömmar och valnötsbröd.

    Denna bok har tidigare utkommit under titeln Vilken soppa.

    85,00 kr
  46. Söta frestelser : dekorerade tårtor, efterrätter och andra spännande sötsaker
    Söta frestelser : dekorerade tårtor, efterrätter och andra spännande sötsaker
    Beskrivning
    SÖTA FRESTELSER dekorerade tårtor, efterrätter och andra spännande sötsaker
    av Helene S Lundberg

    Du måste inte vara proffs i köket för att kunna göra de mest läckra bakverk och efterrätter. Med rätt ingredienser och lite tålamod kan du uträtta storverk, oavsett om det gäller det stora kalaset där tårtan är ett måste eller den mindre festen där en god och festlig munsbit passar bättre. SÖTA FRESTELSER bjuder även på riktigt lättlagade godsaker enkla att svänga ihop när gästerna kommer på spontanbesök och på några nyttigare och fruktigare varianter för
    den som så önskar. Låt barnen hjälpa till i köket, vem vet: det kanske finns en blivande konditor i familjen? Förgyll de festliga tillfällena med en söt frestelse och låt det väl smaka.
    85,00 kr
  47. Söta saker
    Söta saker
    150,00 kr
  48. Söta saker : Godis
    Söta saker : Godis
    Beskrivning
    Therésia Franklin från bakbloggen Söta saker har samlat sina allra bästa godisrecept i en bok som ingen godisälskare vill vara utan! Att göra sitt eget godis är förvånansvärt lätt och fantastiskt kul. Och framför allt vansinnigt gott!

    I den här boken hittar du allt från sega kolor till geléhjärtan, marshmallows, hårda karameller, fudge och pastiller. Enkla och lättföljda recept för både vana bagare och godissugna nybörjare, med inspirerande bilder och massor av baktips. Vad sägs till exempel om hemmagjord kexchoklad, sura remmar och fransk nougat? Eller varför inte göra sitt eget godishalsband!

    Om Therésia Therésia Franklin är bloggare, journalist och kokboksförfattare med förkärlek för bakhistoria och söta saker. Sedan 2009 driver hon kakbloggen www.sotasaker.com.

    Therésia har tidigare även skrivit böckerna Söta saker, Sött från förr och Julens söta saker

    65,00 kr
    • Köp 3 för 76,50 kr/st
    • Köp 10 för 72,25 kr/st
  49. Söta saker : mjuka kakor
    Söta saker : mjuka kakor
    Beskrivning
    Therésia Franklin från bakbloggen Söta saker har gjort en bok för alla som älskar mjuka kakor!

    I den här boken hittar du allt från enkla långpannerutor till amerikanska kladdkakor och spännande varianter på den klassiska sockerkakan. Här finns lättföljda recept och inspirerande bilder på fikafavoriter som kärleksmums, morotskaka och cheesecake, saftiga fruktkakor, supersega blondies och chocolate chip cake. Och så får du veta hur man gör gudomligt krämiga brownies med bara två ingredienser.

    Om Therésia
    Therésia Franklin är bloggare, journalist och kokboksförfattare med förkärlek för bakhistoria och söta saker. Sedan 2009 driver hon kakbloggen www.sotasaker.com.
    Therésia har tidigare även skrivit böckerna Söta saker, Sött från förr och Julens söta saker.

    65,00 kr
    • Köp 3 för 76,50 kr/st
    • Köp 10 för 72,25 kr/st
  50. Söta saker : småkakor
    Söta saker : småkakor
    Beskrivning
    Therésia Franklin från bakbloggen Söta saker har samlat sina allra bästa småkakor i en bok för alla som älskar att fika!

    Här hittar man lättföljda recept och härliga bilder på allt från klassiska kafferepskakor som gammeldags syltkakor och kokostoppar, till amerikanska cookies, italienska biscotti och supersega kolasnitt. Vad sägs till exempel om krispiga lakritsbollar, sötsalta jordnötskakor eller krämiga vaniljhjärtan? Eller varför inte bestämma över sitt eget öde genom att baka sina egna fortune cookies!

    Om Therésia
    Therésia Franklin är bloggare, journalist och kokboksförfattare med förkärlek för bakhistoria och söta saker. Sedan 2009 driver hon kakbloggen www.sotasaker.com.

    Therésia har tidigare även skrivit böckerna Söta saker, Sött från förr och Julens söta saker

    65,00 kr
    • Köp 3 för 76,50 kr/st
    • Köp 10 för 72,25 kr/st
  51. Sött från förr
    Sött från förr
    Beskrivning

    Skira rosendrömmar, sega jitterbuggare, klappgröt och saffranskaka. Somrig sylt och hemmagjord lemonad. I Sött från förr blandas gamla släktrecept och baktips från mormors och mormors mors tid med klassiska bakverk och efterrätter från det tidiga 1900-talet. Kan man baka en festkaka på kokt potatis? Hur gör man den perfekta chokladglasyren? Och vad är egentligen skillnaden mellan sylt och kompott? Stig in i en värld av snirkliga kaffeserviser, glömda kökshemligheter, vackra tårtor och mängder av söta småkakor. Vissa saker var helt klart bättre förr

    125,00 kr
  52. Sött sweet dulce : desserter från när och fjärran
    Sött sweet dulce : desserter från när och fjärran
    Beskrivning
    Betyg 5. "Ett praktverk" SVT Gomorron Sverige.Sött, sweet, dulce - desserter från när och fjärran, är en ny inspirerande kokbok av Anna och Fanny Bergenström. Bokens 350 sidor rymmer recept till efterrätter av många olika slag. Allt från fräscha fruktsallader till raffinerade (men ändå lättlagade) suffléer, hemlagad glass och sorbet, läckra bakverk och tårtor. Gammaldags svenska klassiker, som ostkaka och rabarberkompott har förstås sin givna plats. Men i Sött, Sweet, Dulce hittar du även en lång rad spännande efterrätter med inspiration från medelhavsländerna, Sydamerika och Asien. Här finns något för varje tillfälle!

    150,00 kr
  53. South Beach-dieten : kokboken
    South Beach-dieten : kokboken
    Beskrivning

    Bli av med kolhydratsuget, gå ner i vikt och ät gott med South Beach-dieten . kokboken.
    Här finns läckra maträtter med lågt GI som främjar en sund livsstil och långsiktigt välmående. Kött, fisk, grönsaker, ägg och nötter – med South Beach-dieten äter man varierat och välbalanserat. Alla recept är lätta att följa, näringsberäknade och indelade efter de olika faserna i dieten.
    Arthur Agatston är en internationellt känd hjärtspecialist som har utvecklat nya metoder för behandling av hjärt-kärlsjukdomar. Hans första bok South Beach-dieten har sålt i mer än tio miljoner exemplar världen över.

    150,00 kr
  54. Sprit
    Sprit
    125,00 kr
  55. Stora boken om äppelcidervinäger
    Stora boken om äppelcidervinäger
    Beskrivning
    Recept och råd för hälsa, välbefinnande, kök och hushåll. Stora boken om äppelcidervinäger omfattar alla områden där äppelcidervinäger kan komma till användning. Margot Hellmiss skriver kunnigt och lättillgängligt om allt från hur äppelcidervinäger först började användas i historien till den senaste forskningen om dess hälsobringande egenskaper. Boken är illustrerad med härliga färgfotografier.
    Margot Hellmiss tidigare bok Naturligt frisk med Äppelcidervinäger är en bästsäljare i hela Europa, med närmare 70000 sålda exemplar bara i Sverige!

    125,00 kr
  56. Stora boken om bakning : doften av nybakat!
    Stora boken om bakning : doften av nybakat!
    Beskrivning
    En älskad klassiker som under många år varit familjens stora bakbibel i Danmark. Nu kommer den till Sverige, och är ett måste till alla oss som vill känna degen mellan händerna, doften och smaken av nybakat och samtidigt veta vad brödet innehåller.Boken rymmer mer än 500 enkla och pedagogiska recept på alla slags bakverk. Rågbröd, grovbröd, bullar och kringlor. Mjuka kakor, småkakor, tarter och våfflor. Dessutom får du en grundlig introduktion till olika baktekniker, ugnen och redskapen du behöver.
    150,00 kr
  57. Stora boken om GI : snabbt i form med lågt GI + mat med lågt GI
    Stora boken om GI : snabbt i form med lågt GI + mat med lågt GI
    Beskrivning

    GI-metoden introducerades för ett par år sedan och ar fortfarande en av de allra mest populara dieterna just nu. Varfor? Jo, mat med lagt glykemiskt index reagerar i samklang med din kropp. Du ater gott, ar matt langre, mar battre och gar ner i vikt - samtidigt!

    I denna samlingsvolym med de tidigare utgivna titlarna Mat med lågt GI och Snabbt i form med lågt GI finns ett detaljerat 14-dagarsprogram med menyer, recept och ovningar for att na din dromvikt samt en enkel oversiktskarta over vilken mat du bor ata for att behalla den. Har finns over 80 recept pa bra mat med lagt GI-varde, att servera till vardags och till fest. Njutbara frukostar, frascha luncher, goda middagar och lackra desserter - varfor inte prova ortkryddad grillad haloumi med bulgur och rodbetssallad, eller kanske flaskfile med rotselleri- och potatiskakor, och avsluta det hela med en ljuvligt mustig chokladmousse?


    Recepten och träningsprogrammen kompletteras med en oversiktlig genomgang av GI-metodens grundlaggande principer. Det gor det annu enklare att forsta, och folja, en kosthallning som far dig att ma bra bade nu och pa lang sikt.

    135,00 kr
  58. Stora boken om GL+dieten : Mätt och smal med 180 läckra recept
    Stora boken om GL+dieten : Mätt och smal med 180 läckra recept
    Beskrivning
    En GI-diet som hjälper dig att gå ner i vikt men inte utesluter vare sig potatis, vitt bröd eller sötsaker. För bra för att vara sant? Nej, det är GL-dieten ännu bättre och tillförlitligare än GI!
    125,00 kr
  59. Stora boken om grillning : så lyckas man med grillen, marinaden och kryddningen
    Stora boken om grillning : så lyckas man med grillen, marinaden och kryddningen
    Beskrivning
    IStora boken om grillninghittar du alla recept du behöver för att bli en mästare vid grillen.
    Här finns recept på många grillfavoriter, bland annat härliga grillbiffar, läckra spätt, finaste fisken, välsmakande vegetariskt, smarriga sallader, bästa tillbehören, desserter och drinkar.

    Så, nu är det bara att tända grilen och sätta igång !
    100,00 kr
View as Tabell Lista

Artiklar 601-700 av 815

per sida
Fallande ordning

Måndag 10-19

Tisdag- Fredag 10-17


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå