View as Tabell Lista

Artiklar 601-605 av 605

Page
per sida
Fallande ordning
 1. Whisky : från hela världen
  Whisky : från hela världen
  Beskrivning
  I den här boken presenteras 200 whiskymärken från hela världen - med början i Skottland och Irland går resan till resten av Europ, fortsätter över Atlanten till USA och Kanada och går vidare till Asien, Australien och Nya Zeeland. Varje märke beskrivs med bilder och detaljerad information om region, destilleri och dess historia och om whiskyn själv. Varje presentation avrundas med "doft av smak", en hjälp för dig som står i valet och kvalet inför whiskyvärldens ofantliga urval. Denna rikt illustrerade bok är en hyllning till whiskyn - ett kulturarv med lång tradition. Whisky tillverkas fortfarande med stort engagemang och enastående hantverksskicklighet och lagras i många år innan den kommer ut i handeln.
  135,00 kr
 2. Wokat
  Wokat
  Beskrivning
  Wokat, Plockmat, Nyttiga drinkar och Bröd ny serie!
  Det här är en ny serie små, moderna böcker med lockande formgivning och nya vackra bilder. Recepten är vara tidsenliga, enkla, med goda kryddor och inslag av spännande utländska kök. Samtliga recept kreerade och testade av ICA Provkök. Böckerna har runt 30 färgfoton och innehåller ca 35 recept.

  Wokat är gott, kryddstarkt och snabblagat. Här finns smaker från hela världen: ingefära, chili, koriander, curry, citrongräs, lime och kryddblandningar. Servera med glasnudlar, äggnudlar, couscous eller ris.
  85,00 kr
 3. Your Way : vägen till ett rikare liv : kokbok för vardagar
  Your Way : vägen till ett rikare liv : kokbok för vardagar
  Beskrivning
  Det här är uppföljaren till krögaren Erik Lallerstedts succébok "My way", där han skildrade sin egen metod för att gå ner i vikt utan att göra avkall på livets goda. Denna bok visar hur man upprätthåller livsstilen i längden utan att behöva börja räkna kalorier. Som Erik själv säger: "Välmående får aldrig bli en tävlingsform". Det handlar inte om att vinna stilpoäng utan att prioritera det som är viktigt i livet. God och smart mat berikar och förlänger livet.

  Nyckeln till att detta är att få vardagen att fungera. Genom veckoplanering undviker man snabbmatsfällan. Samtidigt gäller det att vara realistisk. Ingen orkar eller hinner vara en gourmetkock en tisdagkväll. Här finns därför enkla och läckra recept som innehåller allt från fiskpinnar till blodpudding.
  75,00 kr
View as Tabell Lista

Artiklar 601-605 av 605

Page
per sida
Fallande ordning

Måndag - fredag 10 - 17

Lördagar  10-14


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå