Karin Franssons sju årstider : Kärleken till de goda råvarorna

Med den öländska naturen som främsta inspirationskälla skapar kocken och köksmästaren Karin Fransson nya maträtter. Hon samlar in dofterna av solvarm kalksten och vildväxande örter och översätter dem till ett språk som vi kan uppfatta och förstå med vårt smaksinne. I den nya kokboken får vi följa henne från den första späda sparrisen på våren till vinterns rödvinsdoftande köttgryta. I restaurangköket på Hotell Borgholm lever hon med sju årstider: vår, försommar, högsommar, sensommar, höst, december och vinter. Varje årstid har sitt kapitel i boken som innehåller recept på både vardagsmat, festmenyer, smårätter, bufféförslag samt bröd, kakor och desserter.
I lager
Mer information
Författare Fransson, Karin
Förlag Prisma
Bredd 0
Höjd 0
Rygg 0
Omfång (sidor) 192
Mediatyp Bok
Bandtyp Inbunden
Utg.datum 20070413
Upplagenr 1
PLU 9789151847443
ISBN 51847443
Vikt (g) 1242.0000
135,00 kr

Måndag till Fredag 10.00 - 18.00

Lördag  10.00 - 14.00

Söndag stängt

Växeln öppen vardagar:

8.00 - 18.00

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå

Vardagar 10.00 - 18.00

Lördagar 10.00 - 14.00

Växel öppen 8.00 - 18.00