Klaras GI-mat : 100 recept med lågt glykemiskt index

"Jag började laga mat efter Montignac-metoden, men många recept var konstiga och 'franska'. Jag började komponera egna recept och samla klassiska rätter med långsamma kolhydrater. För mig är det viktigt med matbilder som lockar och recept som är lätta att förstå och följa." Resultatet blev Klaras GI-mat, som utkom i original 2004. Boken med välgenomtänkta moderna recept, "crossover husman". Ur innehållet: Vad är glykemiskt index och vilken mat kan man äta? Förrätter, huvudrätter, efterrätter, röror till kyckling fisk och grönt, bön- och linssallader, plockrätter, grönsakstillbehör, såser, festbuffé, picknick, frukost och julmat.
I lager
Mer information
Författare Desser, Klara
Förlag Prisma
Bredd 235
Höjd 213
Rygg 15
Omfång (sidor) 160
Mediatyp Bok
Bandtyp Kartonnage
Utg.datum 20070613
Upplagenr 3
PLU 9789151849553
ISBN 51849553
Vikt (g) 675.0000
100,00 kr

Måndag 10-19

Tisdag- Fredag 10-17


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå