View as Tabell Lista

Artiklar 201-259 av 259

Page
per sida
Fallande ordning
 1. Maria med Jesusbarnet "Ett litet barn förändrade världen"
  Maria med Jesusbarnet "Ett litet barn förändrade världen"
  Beskrivning
  Maria med Jesusbarnet
  Ett litet barn förändrade världen
  Prydnad för bord
  Höjd: 11 cm
  160,00 kr
 2. Marias hjärta : en julmusikal av Urban Ringbäck
  Marias hjärta : en julmusikal av Urban Ringbäck
  Beskrivning
  Ny julmusikal av Urban Ringbäck Urban Ringbäck, känd för bland annat musikalerna Lukas, 777, Ringar på vattnet, Se mannen och Epilog -- skrivna och komponerade tillsammans med L-O Forsberg -- är nu tillbaka med en ny musikal, Marias hjärta. "Efter flera års uppehåll har jag gett mig i kast med uppgiften att skriva musikal igen. Idén som jag burit bygger på ett uttryck om Maria i Lukasevangeliet. Där står att hon "gömde" allt hon upplevt "i sitt hjärta och begrundade det". Med det som utgångspunkt vill jag söka förmedla julberättelsen "inifrån". Formatet blir denna gång inte det stora pampiga. Musikalen kan med fördel framföras även av den mindre ensemblen. Min dröm är att människor ska ta Marias hjärta till sitt hjärta, som ett redskap att förmedla den största gåvan vi och våra medmänniskor fått -- Guds kärlek." Urban Ringbäck Musikalen är skriven för solister, kör och kompgrupp och arrangerad av Göran Bejstam
  150,00 kr
 3. Matt Redman - These Christmas Lights - CD
  Matt Redman - These Christmas Lights - CD
  Beskrivning
  En magisk julinriktad lovsångsskiva med enorm känsla med lovsångslåtskrivaren Matt Redman (10,000 Reasons, Blessed Be Your Name, Heart of Worship)

  Written while on a pilgrimage to Bethlehem, Redman drew inspiration from the Holy Land. That locale and surrounding yielded a stirring collection of Christmas-inspired worship songs, perfect for celebrating the true reason for the season. He will also be joining Chris Tomlin on a nationwide Christmas tour this fall.

  1. These Christmas Lights
  2. His Name Shall Be
  3. O Little Town (The Glory Of Christmas)
  4. Angels (Singing Gloria)
  5. Help From Heaven
  6. Hearts Waiting (Joy To The World)
  7. Glory To You In The Highest (O Come Let Us Adore)
  8. How Far
  9. Glory Hallelujah 10. The Name Of Emmanuel
  11. Holy Night

  175,00 kr
 4. Med åsneexpress till Betlehem/ julmusikal - Not
  Med åsneexpress till Betlehem/ julmusikal - Not
  Beskrivning
  Barnmusikal med julevangeliets personer och julberättelsen tolkad med barnets ögon. Värme och humor, rytmiska och lättsjungna sånger. Julmusikal för barnkör av Lotta Bengtsson Alla himlens änglar sjunger (Engelsk carol, sv text: Gun-Britt Holgersson, arr: L-E Holgersson) Denna natt (Lotta Bengtsson) Ett barnskrik (Lotta Bengtsson) Fårskötarlåt (Lotta Bengtsson) Gloria in excelsis Deo/Alla himlens änglar sjunger (Eng carol, sv text: G-B Holgersson, arr: L-E Holgersson) Har ni plats (Lotta Bengtsson) I Nasaret (Lotta Bengtsson) Julperspektiv (Lotta Bengtsson) Marias änglabesök (Lotta Bengtsson) Var ska de bo? (Lotta Bengtsson) Vi tar dej med (Lotta Bengtsson) Åsneexpress (Lotta Bengtsson) Österland (Lotta Bengtsson)
  100,00 kr
 5. Mera julstämning : 45 pysselprojekt i väntan på julen
  Mera julstämning : 45 pysselprojekt i väntan på julen
  Beskrivning
  Massor med tips och förslag på både traditionella och mer trendiga pyssel att ägna sig åt under mysiga hemmakvällar i väntan på julen. Här hittar du beskrivningar till färgglada julgransdekorationer, annorlunda adventsljusstakar, fina paketinslagningar, festliga dukningar och mycket mer
  • Köp 3 för 216,00 kr/st
  • Köp 10 för 204,00 kr/st
  • Köp 25 för 192,00 kr/st
 6. Michael W. Smith & Friends - The Spirit of Christmas - CD
  Michael W. Smith & Friends - The Spirit of Christmas - CD
  Beskrivning
  Uppbackad av en symfoniorkester och en fantastisk blandning gästartister släpper Michael W Smith en tidlös julskiva.
  Förutom dina favoritsånger hittar du countrystorheter som Carrie Underwood, Lady Antebellum, Martina McBride och Vince Gill, men även Amy Grant, Michael McDonald och självaste Bono från U2.

  Kan vara årets bästa julskiva?

  185,00 kr
 7. Min allra första julbok
  Min allra första julbok
  Beskrivning
  Berättelsen om den första julen för de allra minsta.
  35,00 kr
 8. Motown - Christmas - CD
  Motown - Christmas - CD
  Beskrivning
  Det är 46 långa år sedan Motown släppte en nyinspelad julskiva. För julfiraren som älskar gospel och Motown-svängig soul är detta en pärla till samlingen. Här är artistlistan lika imponerande som unik eller vad sägs om The Temptetions, Toni Braxton, Tye Tribbet, Smokie Norful, Anita Wilson med flera.
  Det här är garanterat en minnesvärd skiva, en odödlig klassiker som har något för alla
  189,00 kr
 9. Munken & Kulan. Änglabyrån
  Munken & Kulan. Änglabyrån
  Beskrivning
  Julkalender i 24 delar på MP3
  200,00 kr
 10. Musikulijul : 33 sånger om tomtar, snögubbar, möss, ekorrar, lucior och människor
  Musikulijul : 33 sånger om tomtar, snögubbar, möss, ekorrar, lucior och människor
  Beskrivning
  Sångbok till alla Er som längtat efter lite nya och roliga julsånger att sjunga tillsammans med Era barn/elever.
  250,00 kr
 11. När natten blev ljus - Bengt Johansson - Not
  När natten blev ljus - Bengt Johansson - Not
  Beskrivning
  Noterna till alla sångerna från Bengt Johanssons julskiva "När natten blev ljus".

  Musikaliskt spänner den över hela Bengts register. Från folkton till blues, country och rock. Skivan innebär också ett nytt och spännande samarbete den Norska kören Mosaic . Den Oslobaserade gospelkören räknas idag till en av de främsta i Norge och deras unika sound sätter självklart sin prägel på skivan. I Sverige är de tidigare kända för sitt samarbete med Samuel Ljungblahd.

  Julen är ju en väldigt traditionsbunden tid men trots det har Bengt vågat sig på att skriva nytt. Fyra av sångerna är julklassiker och en är en översatt men 7 av 12 är alltså nyskrivna. "Det har varit både svårt och inspirerande , med jag vill ge mitt bidrag. Julen handlar ju om det största, det oerhörda- att Gud stiger ner till oss för att i sin kärlek dra oss till sig, vad det än kostar honom. Det är ett ämne som aldrig kan bli uttömt och som ständigt fyller oss med förundran och lovsång" säger Bengt Johansson.

  • Köp 3 för 131,75 kr/st
 12. När pottisarna råkade stjäla julen
  När pottisarna råkade stjäla julen
  Beskrivning
  Pottisarna är ett underligt litet folk som bor långt nere under marken i Sagans värld. De minsta pottisarna är inte större än potatisar, och de ser ut som potatisar också. En dag blir en hel pottisfamilj uppgrävd av bonden Arvid i södra Sverige. Det är hos Arvid pottisarna upptäcker julen. ”Varför brukar inte vi fira jul, mamma?” frågar Pim. Pottan funderar lite innan hon svarar: ”Jag visste inte att julen fanns”, svarar hon. ”Men nu när vi vet det så ska vi förstås fira jul så mycket vi orkar.” Och det är just vad pottisarna gör. De firar jul om och om igen precis hela tiden. I många år firar de jul. Tills en stor pojke (Hahi från boken En annorlunda pusselbit) frågar vad de egentligen firar för något. Det är då stjärnmysteriet börjar. När pottisarna råkade stjäla julen är en bok med 24 kapitel som passar bra att läsa under advent eller som mysig jullovsläsning. Boken är en fristående del ur serien om Sagans värld. De andra böckerna är Resan till Kungens rike, Var inte rädd och En annorlunda pusselbit. Anna Andersson är författare och illustratör. Hon bor tillsammans med sin man och deras tre flickor i Laholm. Annas stora längtan är att hjälpa människor i alla åldrar att hitta tryggheten och äventyret i att vara Guds barn. Därför har hon skrivit böckerna om Sagans värld, som handlar om livet som kungens barn. Böckerna handlar bland annat om hur Gud ser på oss, vårt värde i Hans ögon, om förlåtelse – både Guds och vår, om hur man blir Guds barn, och om hur vi genom att hålla fast vid vad Gud har sagt kan tackla svårigheter som vi möter. Anna är tacksam till Gud att böckerna redan har berört många, både barn och vuxna. Hon ber att de ska få beröra ännu fler.
  • Köp 3 för 144,00 kr/st
  • Köp 10 för 136,00 kr/st
 13. Nils Landgren - Christmas with my friends III - CD
  Nils Landgren - Christmas with my friends III - CD
  Beskrivning
  Redan lussetågens skönhet och värma borde varnat mig - I'm in the mood for Christmas. Alltså går trombonisten och sångaren Nils Landgrens återhållna, välbalanserade och musikaliskt kolossalt väl utförda tredje julmöte på skiva rakt in. Johan Norbergs varma spel och gitarrsound är i centrum, jisses vilken fin musiker han är, men sången är också högklassig. Jeanette Köhn sjunger vidunderligt fint Gläd dig du Kristi brud till Ida Sands fina piano i en av många höjdpunkter. Helt oförberedd är jag på Landgrens egen stilla tyngd i John Lennons Imagine. Sands (piano och sång) tolkning av Joni Mitchells River är också mycket fin. Ljudpriset går till ljudeleganten Lars Nilsson i Kållered." (Göteborgs-Posten) Nils Landgren / trombone & vocals Sharon Dyall / vocals Jonas Knutsson / saxophone Jeanette Köhn / vocals Eva Kruse / bass Jessica Pilnäs / vocals Ida Sand / piano & vocals Johan Norberg / guitar
  150,00 kr
 14. Novelletter till jul : Femton författare berättar och diktar för unga och v
  Novelletter till jul : Femton författare berättar och diktar för unga och v
  Beskrivning
  Vad förenar änglar, en smutsig docka, Drömmarnas Hus, Gutenbergs-galaxens Nova, haikudikter, stutar och andra djurkroppar, klenäter, Liljeholmens kronljus, Kiruna och julevangeliet? Jo, allt finns med i denna samling av NOVELLETTER TILL JUL, där ett femtontal författare medverkar med sin julberättelse eller dikt. En lika omväxlande som överraskande blandning! Alla i familjen kan hitta sitt guldkorn. Dessa författare har bidragit: Gudrun Winfridsson Sven Velo Petersson Lillemor Högerås Margareta Juhlin Oline Stig Peter Hultsberg Malin Piegsa Karin Hartler Marie Torebring Anna Rudberg Anna Dunér Vibeke Olsson Sofie Berthet Anna Fröding Paul Lager Tillsammans alltså 24 novelletter och dikter av skiftande karaktär, ett bidrag för varje dag i advent plus Julevangeliet i en alldeles egen form. Dessutom inleds varje dag med en haikudikt. Ingen berättelse är den andra lik, vilket vittnar om en rik och fantasifull mångsidighet bland skribenterna.
  200,00 kr
 15. Nu är det äntligen Jul : Sagor Sånger Lekar Pyssel
  Nu är det äntligen Jul : Sagor Sånger Lekar Pyssel
  Beskrivning
  Julen kommer varje år och med den alla de roliga berättelserna i bilderboksform om hur Spöket Laban, Babar, Tomten, Snickar Andersson, Kajsa Kavat, mössen och Måns och Mari firar jul på sitt eget vis. Högläsning och lustbläddring för hela familjen! Sist men inte minst pyssel och sånger för stora och små.

  Ur innehållet:

  Är det jul nu igen? sa Spöket Laban av Inger Sandberg, illustrerad av Lasse Sandberg
  Tre pepparkaksgubbar och Sockerbagaren illustrerade av Catarina Kruusval
  Kajsa Kavat hjälper mormor av Astrid Lindgren och Ilon Wikland
  Tomtarnas julnatt illustrerad av Mia Nilsson
  Måns och Mari om vintern av Kaj Beckman
  Babar och jultomten av Jean de Brunhoff
  Snickar Andersson av Alf Prøysen, illustrerad av Jens Ahlbom
  Tomten av Lennart Hellsing, illustrerad av Catarina Kruusval
  Julgransinvånare och Teater-Tomtar, pyssel av Ingela Jonasson
  Mössens julafton av Alf Prøysen illustrerad av Kjell Midtun
  Julpyssel illustrerat av Mia Nilsson
  Tomten är vaken av Astrid Lindgren, illustrerad av Kitty Crowther

  185,00 kr
 16. Nyskrivna julsånger - CD
  Nyskrivna julsånger - CD
  Beskrivning
  Låtlista 1. Tiden är vår 2. Under stjärnan som lyser i natt - Gladys Del Pilar & Magnus Bäcklund 3. Tre vise männen - Dogge & Doggelillos 4. Glädjens tid - Frida Von Schewen & Sven Bertil Taube 5. Julen för mej - Nordman 6. När julen kommer - Arvingarna 7. Merry Christmas - Velvet & Chris Lindh 8. Ljus - Gunilla Backman & Frank Ådahl 9. Himlen har landat - Kayo & Tommy Ekman 10. Gott nytt år - Shirley Clamp & Brolle Jr 11. I morgon - Sandra Oxenryd 12. Vinterland - Janne Åström
  150,00 kr
 17. Olivia stökar till julen
  Olivia stökar till julen
  Beskrivning

  Olivia är en riktig julentusiast. Hon får mycket att göra just den här julen då hon måste vänta på tomten, se till att pappa får upp granen ordentligt, övervaka när mamma lagar julmaten och, förstås, ÖPPNA JULKLAPPARNA! Det är ett hårt jobb men någon måste göra det och Olivia är inte den som är arbetsskygg.

  Olivia stökar till julen är den fjärde bilderboken på svenska om den egensinniga, bestämda och mycket fantasifulla grisflickan Olivia.

  Ålder: 36 år

  Originaltitel: Olivia helps with Christmas

  Översättning Thomas Tidholm

  165,00 kr
 18. Oss är en Frälsare född
  Oss är en Frälsare född
  Beskrivning
  En andaktsbok för helgdagarna runt jul och nyår. Andakterna vill påminna om att Jesus är Guds gåva till oss människor. Jesus är Frälsaren som kom till jorden för att rädda oss undan djävulen, synden och allt ont och rädda oss till sitt eviga rike i himlen. Bara Jesus kan ge dig den sanna julglädjen... Låt Jesus vara med i ditt julfirande. Han älskar dig och har givit sitt liv för dig. Korta andakter för barn och ungdomar Längre andakter för familjeandakten
  • Köp 3 för 108,00 kr/st
  • Köp 10 för 102,00 kr/st
  • Köp 25 för 96,00 kr/st
 19. Palm i plast 14 cm
  Palm i plast 14 cm
  Beskrivning
  Palm i plast ca 14 cm.
  • Köp 3 för 45,00 kr/st
  • Köp 10 för 42,50 kr/st
  • Köp 25 för 40,00 kr/st
 20. Pappa Panovs stora dag
  Pappa Panovs stora dag
  Beskrivning
  Det är jul. Den gamle, ensamma skomakaren Pappa Panov väntar ivrigt på en speciell gäst. Men saker och ting blir inte som han har tänkt sig.

  Leo Tolstoj hämtade den här vackra barnberättelsen ur en gammal fransk saga av Ruben Saillens och lade till den i sina samlade verk. I originalberättelsen är huvudpersonen en gammal skomakare som heter Père Martin. På 1970-talet omarbetade Mig Holder berättelsen och levandegjorde den här skomakaren och gav honom namnet Pappa Panov. Sedan dess har hennes berättelse och Tony Morris varma illustrationer fortsatt att inspirera och charmera nya generationer av läsare.

  Mig Holder är en författare och textilkonstnär som sysslat mycket med undervisning och pedagogik, bland annat skrivarkurser och textilteknik för både barn och vuxna. Hon har tidigare på svenska givit ut bland annat Den fjärde vise mannen (också illustrerad av Tony Morris) och När djuren hjälpte Noa.

  Tony Morris är illustratör till en rad barnböcker, bland annat barnboksserien Bibelns skattkammare

  • Köp 3 för 67,50 kr/st
  • Köp 10 för 63,75 kr/st
 21. Pappbokstav, H: 20,5 cm, tjocklek 2,5 cm, 1 st.
  Pappbokstav, H: 20,5 cm, tjocklek 2,5 cm, 1 st.
  Beskrivning
  1. Santa Claus is back in town 2. White Christmas 3. Here comes Santa Claus (right down Santa Claus lane) 4. I'll be home for Christmas 5. Blue Christmas 6. Santa bring my baby back to me 7. Silent night 8. O little town of Bethlehem 9. Peace in the valley 10. I believe 11. Take my hand precious lord 12. It's no secret (what god can do) 13. Jailhouse rock 14. Heartbreak hotel 15. Hound dog 16. All shook up 17. Teddy bear 18. Love me tender
  28,00 kr
 22. Peter Asplund- The Christmas feeling
  Peter Asplund- The Christmas feeling
  Beskrivning
  Peter Asplund, trumpet Trumpetaren och sångaren Peter Asplund bjöd in några av Sveriges främsta jazzmusiker för att göra ett gemensamt julalbum, resutatet blev fantastiskt! Människor får ofta frågan: Vad förknippar du med julen? För mig är det gemenskapen med nära och kära, känslan av lugn,det vackra vinterlandskapet och så all julmusik! På den här skivan har jag samlat mina favoritjullåtar. Jag har försökt göra en sådan julskiva som jag själv skulle vilja höra under juletiden. En låt har jag dock hoppat över... Den låter jag Jussi Björling ta hand om. Låtlista 1. The Christmas Song 2. The Christmas Feeling 3. När Det Lider Mot Jul 4. Christmas Memories 5. The Christmas Waltz 6. White Christmas 7. Have Yourself A Merry Little Christ Mas 8. Santa Claus Is Coming To Town 9. Julbön 10. Wintersweet 11. The Last Day Of The Year 12. What Are You Doing New Year's Eve?
  195,00 kr
 23. Popkör X-mas 7 svängiga jularrangemang för SAB av VocalHouse.se
  Popkör X-mas 7 svängiga jularrangemang för SAB av VocalHouse.se
  Beskrivning
  Sju svängiga julsånger i arrangemang för SAB av Camilla Fritzén. Innehåll: I Saw Mommy Kissing Santa Claus, Jingle-Bell Rock, Last Christmas, Rockin' Around The Christmas Tree, Rudolph The Rednosed Reindeer, Santa Claus Is Comin' To Town, Tänd ett ljus samt ett potpurri på Tänd ett ljus/Last Christmas.
  • Köp 3 för 127,50 kr/st
 24. Prick-till-prick. Julberättelsen
  Prick-till-prick. Julberättelsen
  Beskrivning
  Ett roligt sätt att upptäcka denna älskade bibelberättelse! Dra streck mellan prickarna och klistra fast rätt klistermärke på varje sida.
  • Köp 3 för 36,00 kr/st
  • Köp 10 för 34,00 kr/st
  • Köp 25 för 32,00 kr/st
  • Köp 50 för 30,00 kr/st
 25. Psalmer i 2000-talet : allhelgonatid, advent o jul
  Psalmer i 2000-talet : allhelgonatid, advent o jul
  Beskrivning
  Tio psalmer ur Psalmer i 2000-talet i körsättning för Allhelgonatid, Advent och Jul. Flera av psalmerna anknyter till andra dagar under kyrkoåret eller speciella tillfällen. Ta chansen och låt kören förgylla gudstjänsten med det som kan bli framtidens psalmskatt! Innehåller arrangemang av bl.a Nils Lindberg, Hans Kennemark, Sigvald Tveit, Per Harling, Michael Winterqvist, Michael Bojesen med texter av Ylva Eggerhorn, Christina Övestam, Eyvind Skeie m.fl. Psalmerna i detta häfte: 835 Någon måste våga 846 Väglöst är landet 855 Elisabets sång 856 Tänd ljus 857 En enda vind 861 Julvisa 862 Vinterpsalm 880 När gravljusen brinner 881 Med öppna tillitsfulla händer 915 Som pilgrimer vi färdas sakta
  • Köp 3 för 76,50 kr/st
 26. Pussel Jesu födelse.
  Pussel Jesu födelse.
  Beskrivning
  Pussel - Jesu födelse (olika motiv) 40 bitar Storlek: 28x21 cm
  • Köp 3 för 54,00 kr/st
  • Köp 10 för 51,00 kr/st
 27. Rockabilly Christmas - CD
  Rockabilly Christmas - CD
  Beskrivning
  Det svänger - som alltid - om Little Mike och Johan Stengård. Det är ju inte första gången som Mike och Johan spelar tillsammans - Little Mike & The Sweet Soul Music Band - Stockholm All Stars - Badrock - Björn Skifs & Vision - ABBA - för att nämna några av de legendariska banden de bägge välkända och uppskattade musikerna och artisterna var med och lyfte till oförglömliga höjder i den svenska roch och pop världen. Rockabilly Christmas är julmusik på ett annorlunda sätt. Massor av sväng, humor och ett stadigt rockabillykomp. Vill du ha en stund med sväng, tryck och Rockabilly Boogie - då är den här plattan för dig Låtlista 1. Christmas Is Knockin At Your Door 2. Jingle Bells Rock 3. Santa! Santa! Santa! 4. Rockabilly Christmas 5. Blue Christmas 6. It's Christmastime Pretty Baby 7. A Very Merry Rockin Good Christmas 8. Sleighride 9. Jingle Bells 10. Granma Got Runover By A Reindeer 11. Run Run Rudolf 12. Peace On Christmas Day
  189,00 kr
 28. Rum för en liten
  Rum för en liten
  Beskrivning
  Det är en kall natt. Oxen ligger i sitt stall. Där inne är det varmt och skönt. Plötsligt står någon i dörröppningen. Vem är det som vill komma in?

  Rum för en liten är en stämningsfull bok med underbara illustrationer. Läs om djuren som välkomnar Jesus den första julnatten.

  Jason Cockcroft är en av Englands främsta barnboksillustratörer. Martin Waddell är prisbelönt irländsk författare som bland annat tilldelats HC Andersen-medaljen, barnlitteraturens finaste utmärkelse.

  I översättning av Carolina Klintefelt.

  130,00 kr
 29. Samuel Ljungblahd - The heavenly song of christmas - CD
  Samuel Ljungblahd - The heavenly song of christmas - CD
  Beskrivning
  Samuel Ljublahd tillsammans med norsk gospelkör i en härlig julskiva. Om det inte redan fanns en skiva med titeln 'Julens vackraste sånger' så skulle Mosaic & Samuel Ljungblahds julskiva aspirera på den titeln för när Norges bästa kör möter en av Sveriges främsta sångare så uppstår inget annat än ljuv julmusik. 'The Heavenly Songs Of Christmas' är en skiva som lyfter sig högt över enbart julstämning. Det är en skiva som förenar julens budskap om 'en stor glädje för alla folk' med en sällsynt hög nivå på både sånger och framförandet. Skivan är ytterst välgjord och smakfull - från det stilrena konvolutet till den varma, sköna ton som genomströmmar skivan. Sällan har en så lyckad blandning av julsånger samsats på en skiva. Från Samuels andlöst vackra version av 'Mary Did You Know' till den stämningsfulla 'Deilig Är Jorden' så presenteras julens glada budskap genom ljuva, nordiska toner!
  175,00 kr
 30. Sanna och farmor firar jul (10 pack)
  Sanna och farmor firar jul (10 pack)
  Beskrivning
  Snart är det jul. Farmor berättar för Sanna vad julen handlar om. Sanna & farmor-böckerna är lättlästa svenskskrivna barnböcker i pixistil, som tar upp kyrkans och trons frågor. Böckerna passar perfekt för kyrkans lekhörna, söndagsskolan, familjegudstjänsten och öppna förskolan. Dela ut böckerna vid dopsamtal eller ge som present till församlingens alla nydöpta barn och deras syskon! Böckerna har ljusa, fina illustrationer av Matilda Salmén. Säljs i 10-pack
  • Köp 3 för 263,49 kr/st
 31. Sarahs sång
  Sarahs sång
  Beskrivning
  Kan Sarahs sång skapa ett mirakel ännu en gång?

  Traditionen är den samma varje jul. Tolv handgjorda pappersdekorationer och en liten plastjulgran. Tolv dagar då Sarah kan gå tillbaka i tiden och minnas sin förlorade kärlek från sitt lilla rum på ålderdomshemmet. Tolv möjligheter för Sarah att sjunga sin sång ännu en gång, och minnas hur den för länge sedan gav henne en ny möjlighet att uppleva kärleken.

  Men i år är traditionen annorlunda. I år lyssnar en förtvivlad ung kvinna, en sjuksköterska som blir stående i dörren när Sarah hänger den första bleknade juldekorationen på den lilla julgranen. Sarah märker av smärtan som kvinnan bär på och hoppas att hon kan göra något för att hjälpa dem båda.

  Kan Sarah klara av att överbevisa denna plågade unga kvinna innan det är för sent? Tolv dagar. Två liv. Och en sång – Sarahs sång – som kanske kan skapa ett mirakel för alla som lyssnar.

  • Köp 3 för 166,50 kr/st
  • Köp 10 för 157,25 kr/st
 32. Servetter - Ängel 20-p
  Servetter - Ängel 20-p
  Beskrivning
  Ängel
  20 servetter/förp.
  3-lags
  33 x 33 cm

  Servetterna är miljövänliga och blekta utan klor.

  • Köp 3 för 45,00 kr/st
  • Köp 10 för 42,50 kr/st
 33. Servetter - Änglar 20-p
  Servetter - Änglar 20-p
  Beskrivning
  Änglar
  20 servetter/förp.
  3-lags
  33 x 33 cm
  Servetterna är miljövänliga och blekta utan klor
  • Köp 3 för 45,00 kr/st
  • Köp 10 för 42,50 kr/st
 34. Servetter - Julkrubba 20-p
  Servetter - Julkrubba 20-p
  Beskrivning
  Julkrubba
  20 servetter/förp.
  3-lags
  33 x 33 cm

  Servetterna är miljövänliga och blekta utan klor

  • Köp 3 för 40,50 kr/st
  • Köp 10 för 38,25 kr/st
 35. Servetter - Julkrubba 20-p
  Servetter - Julkrubba 20-p
  Beskrivning
  20 servetter/förp.
  3-lags
  33 x 33 cm
  Servetterna är miljövänliga och blekta utan klor.
  45,00 kr
 36. Sju sorters julkakor
  Sju sorters julkakor
  Beskrivning
  Klassikern Sju sorters kakor kommer här med en special­utgåva som enbart innehåller julens alla härligaste sötsaker. I juletid doftar kakorna kryddigt gott av kardemumma, kanel, saffran och stjärnanis. Här bakar Cecilia Vikbladh alla de klassiska julkakorna som pepparkakor, chokladrån och sylthjärtan och mer moderna varianter som saffransrulltårta med lemoncurd och knäckkaka med lingondipp. Det blir en bok som får oss att längta till julen nästan året om. För vad är väl mysigare än doften av hembakat som sprider julstämning i hela huset?
  140,00 kr
 37. Sjung om Jesus nu - Not
  Sjung om Jesus nu - Not
  Beskrivning
  Text, Musik & Arr.: Walther Alrikson 10 sånger att sjunga för barn i alla åldrar. Dessa sånger handlar om Advent-Jul-Nyår. 1. Adventsljus 2. Mitt i det mörka 3. Vi tänder ljus 4. Vilken glädjedag 5. Jul 6. När Jesus föddes 7. Juletid 8. Detta nya år 9. När jag ser 10.Gott Nytt År A5-häfte
  35,00 kr
 38. Skurt hos Eva S.i jul och påsk - DVD
  Skurt hos Eva S.i jul och påsk - DVD
  Beskrivning
  Dockan Skurt och Ingamay Hörnberg besöker bildhuggaren Eva Spångberg i hennes hem. Eva Spångberg levandegör med sina skulpturer Bibelns berättelser om jul och påsk. Skurt fångar barnens intresse med sina kluriga frågor och kommentarer Producent Inga-May Hörnberg och Bengt Roslund Speltid 58 minuter Format 4:3 Färg Ja Region Alla
  135,00 kr
 39. Snart är det jul - Not
  Snart är det jul - Not
  Beskrivning
  Sånger om advent, lucia och jul av Walther Alriksson. 8 sånger om jul och nyår. 1. KOM LÅT OSS SJUNGA HOSIANNA 2. VÄNTAN 3. JUL-KANON 4. ADVENT 5. SNART ÄR JULEN HÄR 6. ETT LJUS 7. ATT FIRA JUL 8. DET ÄR JUL IGEN
  35,00 kr
 40. Snögubben
  Snögubben
  Beskrivning
  En vinternatt vaknar en snögubbe till liv och ett magiskt äventyr tar sin början ... Nu kommer äntligen den efterlängtade nyutgåvan av Raymond Briggs klassiska julsaga. Det är en historia utan ord, där de drömlikt vackra illustrationerna berättar sagan om den lilla pojken som rusar ut i trädgården en vintrig dag för att bygga en snögubbe. På natten när han sover vaknar snögubben till liv i hans drömmar.

  Raymond Briggs prisbelönta berättelse är ett världsomspännande fenomen som har varit en självklar del av julen för generationer av barn i över trettio år. Snögubben är även en älskad film som visats många jular på SVT.

  100,00 kr
 41. Stella, Solvieg Ågrens Kammarkör - Julens stjärna - CD
  Stella, Solvieg Ågrens Kammarkör - Julens stjärna - CD
  Beskrivning
  Våren 2005 bildades Stella, Solvieg Ågrens kammarkör. De flesta medlemmarna i kören är utexaminerade från Örebro Musikhögskola. Repertoaren omspänner musik från renässans till nutid, både profan och sakral. På sin debutskiva på Naxos sjunger de många av de sånger som man förknippar med julen, bl a "När det lider mot jul", "Stilla natt" och "Jul, jul, strålande jul". Detta är svensk körsång när den är som allra bäst och dessutom kan man njuta av en ypperlig inspelningskvalitet. Stella, Solvieg Ågrens Kammarkör. Kammarkören Stella - Julens stjärna 1. Förunderligt och märkligt/Nu tändas tusen juleljus 2. Himlen hänger stjärnsvart 3. Santa Lucia 4. Lusse lella/Goder morgon mitt herrskap 5. Staffans visa 6. Lucia 7. Sankt Staffans visa 8. När det lider mot jul 9. Ave Maria 10. Tre gregorianska tankar (Ave Maria, Ecce virgo, Rorate caeli) 11. O magnum mysterium 12. Det är en ros utsprungen 13. A spotless rose 14. Till Betlehems stjärna 15. Ding dong 16. Den signade dag 17. In dulci jubilo 18. Stilla natt 19. Jul, jul, strålande jul 20. Star carol
  75,00 kr
 42. Stjärnnatten - Julmusikal - Not
  Stjärnnatten - Julmusikal - Not
  Beskrivning
  Julmusikal av Nomie och Bengt Eriksson Betlehem (Nomie och Bengt Eriksson/Bengt Eriksson) Ett barn är fött (Nomie och Bengt Eriksson/Bengt Eriksson) Herodes sång (Nomie och Bengt Eriksson/Bengt Eriksson) Herrens ängel (Nomie och Bengt Eriksson/Bengt Eriksson) Löftessången (Nomie och Bengt Eriksson/Bengt Eriksson) Budskap till Maria (Nomie och Bengt Eriksson/Bengt Eriksson) Marias aftonsång (Nomie och Bengt Eriksson/Bengt Eriksson) Marias lovsång (Nomie och Bengt Eriksson/Bengt Eriksson) Marias och Josefs sång (Nomie och Bengt Eriksson/Bengt Eriksson) Slutkör – Stjärnnatten (Nomie och Bengt Eriksson/Bengt Eriksson) Stjärnnatten (Nomie och Bengt Eriksson/Bengt Eriksson) Vise männen (Nomie och Bengt Eriksson/Bengt Eriksson) Änglakör (Nomie och Bengt Eriksson/Bengt Eriksson
  50,00 kr
 43. Stjärnor och ljus
  Stjärnor och ljus
  Beskrivning
  Sånger från advent till trettonhelg - nyskrivna julmelodier för vår tids människor.
  • Köp 3 för 127,50 kr/st
 44. Svenska Julsånger
  Svenska Julsånger
  Beskrivning
  Vår populära visboksserie har nu fått ännu ett tillskott. I Svenska julsånger finns närmare tvåhundra sånger; de flesta är välkända men här hittar du även guldkorn som ännu inte fått så stor spridning. Samtliga sånger har svenska texter. Boken förgylls med vackra fotografier i färg. En vacker sångsamling att ge i present till dig själv eller till en god vän.
  • Köp 3 för 211,50 kr/st
  • Köp 10 för 199,75 kr/st
 45. The Star - DVD
  The Star - DVD
  Beskrivning
  En härlig berättelse om tro och vänskap för barn i alla åldrar!

  Den lilla åsnan Bo drömmer om ett annat liv bortom vardagen och en dag tar han mod till sig och rymmer. Bo och hans nya roliga djurkompisar ger sig ut på sitt livs äventyr, med många skratt längs vägen.

  En dag får de syn på en stjärna. Tillsammans med tre kameler blir de helt oväntat hjältar i den största berättelsen som någonsin berättats...!

  Innehåller extramaterial: Bl a Sing-A-Long med Bo och hans vänner. Musikvideor med Mariah Carey och Kirk Franklin.

  Från 7 år
  83 min
  Svensk text

  225,00 kr
 46. The Story K. - Nattlig flykt - DVD
  The Story K. - Nattlig flykt - DVD
  Beskrivning

  Under en nattlig tur till en grannstad lyckas Ben, Helena och barnen nätt och jämnt att undkomma Neros soldater. I flykten förstörs ett hjul på deras vagn och medan hjulet lagas tar Ben och Helena med barnen på en annan resa, tillbaka till den tid när Josef och Maria levde. Sätt dig vid lägerelden du ochså, och hör berättelsen om Jesu födelse.

  115,00 kr
 47. Titta, det är Jesus!
  Titta, det är Jesus!
  Beskrivning
  Klappa & känn-bok med mjukt pälstyg En dag ser det lilla lammet att Guds ängel, Gabriel, hälsar på Maria. Ängeln berättar för Maria om något fantastiskt som ska hända. Men vad kan det vara? Häng med när det nyfikna lammet letar efter svar!

  Upptäck berättelsen om den första julen från ett nytt perspektiv, genom ett lamms ögon. Lammet får vara med om när både en ängel och tre vise män besöker Maria, Josef och Jesusbarnet.

  Genom hela berättelsen kan man klappa och känna på lammets mjuka päls.

  • Köp 3 för 112,50 kr/st
  • Köp 10 för 106,25 kr/st
 48. Träfigur - stjärna, 5-pack
  Träfigur - stjärna, 5-pack
  Beskrivning
  Vacker träfigur, ca 7 cm, att dekorera efter eget önskemål.

  Figuren hängs upp med sytråd.

  • Köp 3 för 49,50 kr/st
  • Köp 10 för 46,75 kr/st
 49. Tre julspel 2 CD
  Tre julspel 2 CD
  Beskrivning
  För förskola/skola upp till ca 10 år. Varje julspel innehåller 7-8 sånger och korta repliker. På 2 CD finns samtliga sånger i både "vanliga" versioner och kompversioner. De tre julspelen är följande:1 PÅ TOMTENS SNICKERIDet är snart julafton och det är full fart på tomtens snickeri. Men tomtens säck är borta! Hur ska det gå?2 I VÄNTAN PÅ TOMTENPå julafton väntar tre syskon otåligt på tomten. Under tiden upptäcker de att det är precis lika roligt att ge som att få julklappar.3. I BETLEHEMTraditionellt julspel vid krubban.
  • Köp 3 för 315,00 kr/st
  • Köp 10 för 297,50 kr/st
  • Köp 25 för 280,00 kr/st
 50. Utforska Bibeln - Den bästa julklappen
  Utforska Bibeln - Den bästa julklappen
  Beskrivning
  TVÅ BÖCKER I EN – båda utformade för att hjälpa dig med att utforska Bibeln den här julen.

  UB
  Dagliga bibelläsningsställen för barn, med klurigheter, bilder, böner – och gratis klistermärken. Möt läkaren Lukas och hör honom berätta allt om Guds räddningsplan.
  Ta reda på VEM Räddaren är och VARFÖR vi behöver bli räddade.

  BORDSSAMTAL
  Dagliga bibelstunder för familjer. Bordssamtalen är ungefär fem minuter, kanske vid frukosten eller vid kvällsmaten. Välj den tid och plats som passar bäst för din familj.

  UPPTÄCK GUDS RÄDDNINGSPLAN
  Tre veckor med bibelställen för att hjälpa dig med att tänka på vad julen faktiskt handlar om. Bibelställena grundar sig på Lukasevangeliet och är desamma varje dag för UB och Bordssamtalen – så att man kan använda dem tillsammans eller var för sig. Gör det som passar er bäst.

  • Köp 3 för 76,50 kr/st
  • Köp 10 för 72,25 kr/st
 51. Vad herdarna fick se
  Vad herdarna fick se
  Beskrivning
  Berättelsen om herdarna som besökte Jesusbarnet
  24,99 kr
 52. Välkomstfesten
  Välkomstfesten
  Beskrivning
  Julberättelsen i ett litet häfte med text och bilder
  • Köp 3 för 13,50 kr/st
  • Köp 10 för 12,75 kr/st
  • Köp 25 för 12,00 kr/st
  • Köp 50 för 11,25 kr/st
  • Köp 100 för 10,50 kr/st
 53. Våra älskade julsånger & lekar
  Våra älskade julsånger & lekar
  Beskrivning
  VÅRA ÄLSKADE JULSÅNGER & LEKARJul, jul strålande jul – så börjar en av våra vackraste svenska julsånger. Denna, och alla de andra sångerna som hör julen till, totalt ca 160 st, finns i boken som har en given plats i alla svenska hem. Här finns adventssånger, luciasånger, staffansvisor, julens obligatoriska psalmer, alla de glada profana sångerna samt till och med några visor till nyårsfirandet. Dessutom finns en mängd av våra traditionella danslekar, givetvis kompletterade med utförliga dansbeskrivningar.Boken innehåller vackra illustrationer av Tord Nygren, varav en del i fyrfärg. Historik och kuriosa kring sångerna, skrivna av en av musikbranschens profiler, Håkan Elmquist, gör boken till intressant läsning för den vetgirige.Ur innehållet:AdventKarl Bertil Jonsson 14 årBella notteMössens julaftonBereden väg för HerranO, helga nattBjällerklangTomtarnas julnattDing Dong Merrily On HighThe Little Drummer BoyDo They Know It’s Christmas?Tomten jag vill ha en riktig julDomaredansenTänd ett ljusDotter SionUppå källarbackenJul igenVår julskinka har rymt… och många fler!
  • Köp 3 för 243,01 kr/st
  • Köp 10 för 229,50 kr/st
  • Köp 25 för 216,00 kr/st
 54. Varför jul?
  Varför jul?
  Beskrivning
  En julutgåva av "Varför Jesus"
  ? Vad är det som är så viktigt med jul?
  ? Varför skulle folk fortfarande fira ett barns födelse 2000 år senare?
  ? Varför kom han?
  ?Varför dog han?

  • Köp 3 för 36,00 kr/st
  • Köp 10 för 34,00 kr/st
  • Köp 25 för 32,00 kr/st
 55. Various Artists - Classical Christmas - 10 CD-box
  Various Artists - Classical Christmas - 10 CD-box
  Beskrivning
  Box med 10 CD-skivor. Klassisk musik: Bach, Händel m.fl.
  175,00 kr
 56. Vocalsis - Not far from Betlehem - CD
  Vocalsis - Not far from Betlehem - CD
  Beskrivning
  Låtlista 1. Dagen Är Kommen 2. Silverbells 3. Rudolph The Rednosed Reindeer 4. Have Yourself A Merry Little Christ Mas 5. Sleighride 6. Not That Far From Bethlehem 7. Jul, Jul Strålande Jul 8. Candlelight Carol 9. O Helga Natt 10. Away In A Manger
  100,00 kr
 57. Vykort färglägg - jul 20-p
  Vykort färglägg - jul 20-p
  Beskrivning
  Vykort att färglägga med bilder som kan föreställa bibelpersoner. Fyra olika motiv, med fem vykort av varje motiv. 20 st i en förpackning
  • Köp 3 för 45,00 kr/st
  • Köp 10 för 42,50 kr/st
View as Tabell Lista

Artiklar 201-259 av 259

Page
per sida
Fallande ordning

Måndag till Fredag 10.00 - 17.00

Lördag och söndag stängt

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå