Mathias Pilblads kyckling på fredag

Vi äter mer kyckling och kalkon än någonsin! Inte undra på att fantasin då ibland tryter när vi står där i köket - vad skall jag göra idag? Dags alltså för en inspirerande kokbok som erbjuder en mängd varierande recept på vad man kan åstadkomma med dessa omtyckta råvaror. Mathias Pilblad, med bakgrund i svenska kocklandslaget bjuder här på massor av läckra recept med inspiration från världens alla hörn. Festmat och vardagsmat i härlig blandning. För de aptiteratande matbilderna står Lena Koller.
I lager
Mer information
Författare Pilblad, Mathias
Förlag Prisma
Bredd 150
Höjd 270
Rygg 0
Omfång (sidor) 96
Mediatyp Bok
Bandtyp Spiral
Utg.datum 20020301
Upplagenr 1
PLU 9789151840413
ISBN 51840413
Vikt (g) 416.0000
75,00 kr

Måndag 10-19

Tisdag- Fredag 10-17


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå