Mera självkänsla

Den efterlängtade fortsättningen på succéboken Självkänsla nu!

Mera självkänsla! är en efterlängtad fortsättning på Mia Törnbloms succébok Självkänsla nu! Hennes framgångsrika träningsprogram för att stärka och öva upp själen och självkänslan har fått ett enormt gensvar i alla åldrar.

Här går Mia ett steg längre och visar med humor och stor insikt hur vi kan öka vår självkänsla i arbetslivet, i relationen till våra föräldrar och barn, och i vänskaps- och kärleksrelationer. Boken är fylld av enkla övningar och igenkännande exempel som Mia Törnblom hämtat från sitt arbete som kursledare och föreläsare.

Mera självkänsla! är en bok för den som vill gå vidare i sin personliga i sin personliga utveckling, men den fungerar också för den som inte vet vad skillnaden är mellan självkänsla och självförtroende. Boken är skriven för alla som vill börja vårda relationen till sig själva med lika mycket respekt och kärlek som de behandlar andra.

"I boken Mera självkänsla! beskriver Mia Törnblom på samma enkla, oflummiga sätt hur man kan lära sig fokusera på rätt saker, bland annat i arbetslivet." Svenska Dagbladet
"Hennes tips är praktiska och insiktsfulla på ett sätt som vi alla behöver" Tove

Mia Törnblom, född 1967, är vägledare i personlig utveckling, känd bland annat från tv. Hennes första bok Självkänsla nu! har sålts i mer än 250000 exemplar och finns utgiven i Månpocket.

I lager
Mer information
Författare Törnblom, Mia
Förlag Månpocket
Bredd 0
Höjd 0
Rygg 0
Omfång (sidor) 0
Mediatyp Bok
Bandtyp Pocket
Utg.datum 20070907
Upplagenr 0
PLU 9789172320888
ISBN 72320888
Vikt (g) 0.0000
Lagerstatus 1ex
75,00 kr

Måndag 10-19

Tisdag- Fredag 10-17


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå