Måndag 10-19
Tisdag- Fredag 10-17
För avvikande öppettider se:
Öppettider
"Så fort det är sol ska det grillas. Varför? Därför att vi gillar lite utmaning och ursprung. Och vi känner oss som kungar i eget rike när vi står där en vindstilla kväll i ångorna av varm sommarjord med ett glas vin och en lååång stekspade i nyporna. Dofterna som sprider sig synbart och retar varenda grannes grillsug. Här finns utrymme för värstingmätning också. Vem har den största grillen? Vem har den snabbaste? Vem har den minsta?"
Per Morberg lagar gärna mat utomhus, inte bara på grill utan också på stekhäll. Om tillfälle ges helgrillar han spädgris, men han sätter lika villigt grillgaffeln i sparris, entrecôte, fläskkarré, kyckling och lax. Här bjuder han på sina bästa recept med goda tillbehör och mycket glöd.
Författare | Morberg, Per |
---|---|
Förlag | Bonnier Fakta |
Bredd | 177 |
Höjd | 246 |
Rygg | 15 |
Omfång (sidor) | 104 |
Mediatyp | Bok |
Bandtyp | Inbunden |
Utg.datum | 20100426 |
Upplagenr | 0 |
PLU | 9789174240924 |
ISBN | 74240924 |
Vikt (g) | 512.0000 |