Morberg lagar vilt : jagat, fiskat, plockat

Viltkött, vildfångad fisk och vilda växter. Naturligt, nyttigt och så långt bort från matindustrin man kan komma. Så varför äter vi inte mer vilda råvaror? Vet vi ens hur vi ska tillaga dem? Per Morbergs frys och skafferi är fyllda av allt han jagat, fiskat och plockat i skogen. I sin nya bok berättar han om hur han tillagar älg, hjort, ren, rådjur, vildsvin, hare, vildgås, vildand,...

I lager
Mer information
Förlag Bonnier Fakta
Bredd 196
Höjd 253
Rygg 24
Omfång (sidor) 270
Mediatyp Bok
Bandtyp Halvklotband
Utg.datum 20181002
Upplagenr 0
PLU 9789174246599
ISBN 74246599
Vikt (g) 1162.0000
Lagerstatus Begränsat lager
175,00 kr

Måndag 10-19

Tisdag- Fredag 10-17


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå